Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

photo booth.

photo booth
I lördags var vi på inomhusskogsrejv30årssfestival (världens längsta ord). Där fanns en fotoautomat som vi blev kära i.

photo booth

Vi tog ungefär femtioelva kartor kort. Här är jag och Magnus brittiskt rockband exempelvis.

photo booth

Och här är Gustav, Elsa, jag och Ellen festens färggladaste rejvgäng. I alla fall tillsammans!

photo booth

Vill ha fotoautomat på framtidens alla fester. Det har jag säkert sagt innan, men ändå!

.

Translation. Some photos from the photo booth at Saturday night’s party.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • photobooth är bäst. och sandra jag måste bara tipsa efter detta inlägg! min kille och två kompisar har börjat fixa så du kan ha ett photobooth (det är studiolampor och en kamera+skrivare) på fest. kul och bra va. kolla: http://booth.se/

  kramiz

  sara 2015-03-25 22:08:18 http://wilderness.webblogg.se
  Svara
 • S:

  Tycker att Sandras bilder ofta är väldigt estetiskt tilltalande, så på ett sätt skulle man nog kunna säga att de är en ”konstnärlig upplevelse” med genomtänkt färg- och ljussättning samt komposition.

  Bilderna är ofta romantiska eller ”cape diem”-aktiga – festbilderna signalerar äventyr och ungdomlighet.

  Porträttbilder/”dagens outfit” ger uttryck för mode och personlig stil.

  De flesta bilderna är berättande, eller komplement till berättande texter. (T.ex. tillbakablickar på förr.)

  Men det finns också bilder på citat eller textutdrag som förmedlar läslust och inspiration.

  M 2015-03-25 00:06:32
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hoppas jag inte missuppfattar nu men din kommentar passade ju bra som svar till min så tolkar det som att det var det, haha! Tack för dina idéer, det där med att bilderna är berättande känns som något bra att ha med. Kommer du(/någon annan) på mer analyserande slutsatser en skulle kunna dra för hur det faktiskt påverkar läsarna och får konsekvenser? För att citera en annan kommentar jag skrev så tänker jag t.ex. att hennes livsstil som 30+ kanske till viss del är normbrytande och skulle kunna motivera läsare till att själva bryta normer. Att man inte behöver vara gift och ha barn och leva ett Svensson-liv när man är i hennes ålder och dylikt. (Eller lite tvärtom gällande hennes bilder på sig själv; att hon är smal, vit, sminkad o.s.v. och därmed inte bryter, utan förstärker, skönhetsnormer.) Uppgiftens kärna är sociala mediers påverkan och ska sedan koppla mitt resultat till olika modeller och teorier för själva påverkningsprocessen.

   Norea 2015-03-25 15:26:16
   Svara
 • Å så fint!
  Inte apropå det här, men till nästa gångs ”answer to past weeks comments”: Jag är sjukt förtjust i en pojk som det nu är tänkt att jag ska bjuda på middag. Tyvärr så är mina matlagningsskills väääldigt begränsade, men jag vill så himla gärna imponera på honom med nått hyfsat enkelt men som ändå känns avancerat, aa du förstår. Du som är pastaproffs kanske lurar på nåt vegetariskt superrecept? Puss och tack! <3

  S 2015-03-24 15:21:41
  Svara
 • Finns det någon söt bloggläsare som kan komma på exempel på vad Sandras bilder förmedlar till läsarna? Ska nämligen göra en redovisning om den här bloggen i skolan. Att bilder om typ feminism sänder ett budskap är ju rätt tydligt men vad kan en tolka in i vanliga vardagsbilder? Vore megasnällt med lite idéer! ((Om Sandra själv svarade kanske det vore fusk))

  Norea 2015-03-24 11:04:56
  Svara
  • Svar på Noreas kommentar.

   – livsglädje, blir inte avundsjuk på Sandra bara pepp på att göra liknande grejer. Har aldrig sett skrivet något negativt om namngivna personer eller ställen, om det varit så hade bloggen verkat snobbig och det är den ju inte <333
   – att kompisar inte försvinner ur ens vardagsliv bara för man är tillsammans med någon. Tycker det är viktigt!
   – framförallt att Sandra tycker mycket om personerna hon tar foton på. Hon är extremt duktig på ljussättning och fånga personer och stämningar!

   Julle 2015-03-24 23:24:23
   Svara
   • Svar på Julles kommentar.

    Tack för bra reflektioner! Tror du det finns mer djupa slutsatser en kan dra, som hur det faktiskt påverkar läsarna i praktiken? Tänker t.ex. att hennes livsstil som 30+ kanske till viss del är normbrytande och skulle kunna motivera läsare till att själva bryta normer. Att man inte behöver vara gift och ha barn och leva ett Svensson-liv när man är i hennes ålder och dylikt. (Eller lite tvärtom gällande hennes bilder på sig själv; att hon är smal, vit, sminkad o.s.v. och därmed inte bryter, utan förstärker, skönhetsnormer.)

    Norea 2015-03-25 15:17:23
    Svara
  • Svar på Noreas kommentar.

   Mina tankar om Sandras bilder:
   -Det är viktigt att ha kul!
   -Sandra gillar fina saker
   -Pasta är gott

   Tanja 2015-03-24 19:47:21
   Svara
  • Svar på Noreas kommentar.

   Bilderna förmedlar bland annat att utseende och yta är det väsentliga. Att man bör ha god ekonomi och bo i storstad i ett västland. Att konsumtion är central. Att det är viktigt att hela ens omgivnin är extremt likriktad och mainstream och att andras levnadsvillkor och vad som händer utanför ens egna lilla grupp är helt ointressant, bara ytan alltid är välsminkad och välklädd och leende.

   haha asså…

   Nina 2015-03-24 13:44:55
   Svara
   • Svar på Ninas kommentar.

    Vet inte om du skrev den ironiskt eller inte haha? Utgiften går i alla fall uttryckligen ut på att analysera en bloggares bilder och vad dessa förmedlar. Så typ som det du skrev fast kanske inte så… extremt.

    Norea 2015-03-25 15:12:24
    Svara
 • Så härliga bilder, ser så skoj ut.
  Himla coolt att ha en sån fotoautomat på festerna, så coolt.

  Diana D 2015-03-24 10:45:14 http://demarkey.se
  Svara
 • alltså jag har aldrig tagit bild i en fotoautomat. när ska detta hända. har typ aldrig sett en var finns de ens??

  gabriella 2015-03-24 10:23:25
  Svara
 • Nä vad fina bilder :’)

  Alexandra 2015-03-24 10:22:23 http://alexandrasidgwick.blogg.se
  Svara
 • Förstår att du vill ha fotoautomat på alla framtidens fester, för det är ungefär världens bästa uppfinning. Nästan i alla fall.

  Hey Emelie 2015-03-24 10:12:35 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Vill också ha en fotoautomat på alla framtida fester!

  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!