Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

skogsrave inomhus.

rave party.

I lördags sågs vi hemma hos mig och Magnus innan vi begav oss till det som skulle bli årets hittills roligaste kalas.

rave party.

Magnus, Elsa, Gustav och Viktor var exempelvis där.

rave party.

Vi satte på oss glitter och glowsticksgrejer tills vi kände oss fina.

Och peppade till nittiotalstechno.

rave party.

Sedan var det dags att åka hit! Alexandra och Linn hade 30årskalas med tema inomhus-skogsrave.

rave party.

Ena födelsedagsbarnet i spektakulär ljuskrona.

rave party.

Vi fick prosecco med festliga sugrör.

rave party.

Nina hade finast hår av alla.

rave party.

Och Gustav var gulligast katt och Ellen hade bäst lugg.

rave party.

Joakim, jag och Viktor.

rave party.
Ganska snabbt fann vi fotoautomaten och tog fem remsor på en gång.

rave party.

Det fanns även ett glitterrum där man kunde piffa till sig med pärlor, fjädrar, lösögonfransar och glowsticks.

rave party.

Jag var den första ut att spela skivor. Med mycket inlevelse tydligen.

rave party.

Joakim supportade <3

rave party.

Min lillebror Jack var där också med guldglitter i skäggstubb och ögonbryn.

rave party.

Och Marica målade spektakulära glitterögonbryn på Magnus.

rave party.

Alexandra lycklig över ny födelsedagströja.

rave party.

Fina Devi.

rave party.

Och så dansade vi. Och placerade glowsticksen på nya platser.

rave party.

Beställde cava i baren.

rave party.

Piffade till oss mer i glitterrummet.

rave party.

Glitter i skägget skareva.

rave party.

Tog miljoner mer bilder i fotoautomaten.

rave party.

Hånglades gjorde det så klart.

rave party.

Och danskramades. Så himla roligt var det! Min stegräknar-app visade dagen efter att jag dansat 6,5 kilometer, hurra!
Tack Linn och Alexandra för magiskt kalas <3

.

Translation. Alexandra and Linn turned 30 and had a magical rave themed party filled with glowsticks, dance, photo booths and more dance.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • For en flott gjeng! Hyggelig at dere dokumenterer i bilder! 😀

  ivar Arntsen 2017-07-20 23:54:24 http://www.nettavisen.no/forbruksl%C3%A5n/
  Svara
 • Likte GIF’en der det går i hvitt outfit.

  Vegard 2017-02-12 16:19:27 https://finanssans.no/beste-forbrukslan
  Svara
 • Fine bilder!

  Morten 2017-01-18 13:28:00 http://dinero.no
  Svara
 • Shit vilken jävla pangfest! Du är så bra på att återge fester, känns typ som att vi själva är där och har lika kul som ni ^^ Hoppas att du har haft en toppenbra helg :))

  Linnea 2015-03-29 10:32:59
  Svara
 • Tröjan är köpt på Etzy!

  Lisa 2015-03-26 19:52:25
  Svara
 • ”Feminism & Cats”! <3
  Herlighet, dette ser ut som en kjempemorsom og superheftig fest!

  Synne 2015-03-26 09:53:45 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Åh jösses! VAR kan jag köpa en feminism & cats-tröja!!!???? Behöver en prick nu! Kram kram

  Angelica 2015-03-25 23:31:26
  Svara
 • OMG! Alexandras tröja <3 <3 <3

  Lise 2015-03-25 12:45:23 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • Åh, men vem är den supergulliga tjejen i batman-tröja på bilden i photoboothet? Svinfin tröja!

  Lovisa 2015-03-25 12:44:29
  Svara
 • ”Den typiska bloggläsaren är en 22-årig tjej från en mellanstor stad som pluggar på universitetet och drömmer om att flytta till storstäder som London och Paris. Hon är politiskt medveten och äger säkert en tygväska.” Haha, äger ingen tygväska, annars är detta på pricken jag!

  A 2015-03-25 00:28:08
  Svara
 • Håper jeg en dag finner meg en like herlig gjeng som det du har!

  btw. Har nettopp bestilt både ”Det handlar om dig” og ”Djuret”, så nå gleder jeg meg veeeeeldig til at de kommer i posten 😀

  Eirin 2015-03-24 22:36:03 http://nardetregnerute.wordpress.com
  Svara
 • Undrar också vart feminism & cats tröjan kommer ifrån, känner att jag inte kan leva utan den:) och svar till ”förvirrad”: Du har inget att oroa dig för! Det är klart att man kan gilla att få bekräftelse från någon annan än ens partner – men det behöver inte betyda att man tappat känslor eller liknande för den man faktiskt är tillsammans med. Ni har varit tillsammans länge och du vet att du vill bli gammal med honom, plus att du skriver själv att du inte skulle göra något för att riskera er relation. Att du kan börja tänka på din väns bror för att han gett dig uppmärksamhet låter faktiskt ganska normalt för mig. Bara för att du har pojkvän så blir du ju inte automatiskt immun mot andra charmiga killar Och så länge tankarna stannar just inne i huvudet så är det ju ingen fara. Lita på dina känslor för din pojkvän så fixar sig allt. Kramkram

  Fridah 2015-03-24 22:21:01
  Svara
 • Hej sandra! Jag vet att du skrivit dagbok sedan du var rätt ung! Jag undrar bara vad du skulle ha gjort när du var 17 och fick reda på att din mamma läst din dagbok eller någon annan. Det hände mig för ett tag sedan. Min egna mamma läste min dagbok. Mina privataste tankar och mitt djupaste jag, känns helt antastat. Jag själv som det känns nu kommer aldrig förlåta henne och är så djupt sårad av detta att jag inte vet var jag ska ta vägen. Undrar bara vad du hade gjort? Och om du kan hjälpa mig med några visa ord eller bara diskutera detta? Är det okej att göra så mot någon ens oavsett om hennes argument var att hon var orolig? Jag kan säga att jag är som vilken 17 åring som helst. Får jag tillägga i mitt egna fall flyttade jag hem till min pappa bums och har inte pratat med henne sen jag fick reda på detta!

  Anonym 2015-03-24 22:10:17
  Svara
 • TRÖJAN ÄR FRÅN MONKI ALLIHOPA!!

  Sen, antingen Sandra eller någon annan vänlig själ därute:
  Är i ett fast förhållande sedan många år tillbaka med en person som jag älskar över allt annat. Han är den som jag vill ska hålla min hand när jag krystar fram våra ungar, som jag vill åldras med och som jag vill upptäcka alla former av äventyr med. Jag vet det och jag skulle aldrig riskera det, inte på riktigt, men nu har en väns bror börjat visa intresse. Han vet om min pojkvän och att det aldrig skulle hända något mellan oss, men uppvaktar mig nästan ändå när vi är ute tillsammans och jag kan inte låta bli att tycka om det lite och tänka på honom något mer än vad jag själv är bekväm med. Jag vet ju att otrohet är det sista som skulle ske och blir därför bara extra förvirrad när han, brorsan till kompisen då, ändå kan le mot mig och få mig att känna mig så unik. Han är inte alls min ”typ” av kille, jag älskar fortfarande min pojkvän men ändå så bara snurrar tankarna runt och runt och runt i huvudet… Gud, vet bara inte om jag ska ignorera allt helt, skämmas som fan för hur mycket jag ändå kan tänka på honom eller hur jag ska hantera det. Ångest och förvirring är bara förnamnet. Har någon annan upplevt något liknande och hur hanterade ni det då??

  Stor kram till alla fina människor!

  förvirrad 2015-03-24 21:47:33
  Svara
  • Svar på förvirrads kommentar.

   Det har ju hänt mig. Också en kompis bror( vafan är de med dom??), som jag typ tyckte om när jag var yngre. Typ blivit en grej nu med flört osv. Jag berättade för min pv, om att vi varit ute nån kväll och att de blev konstigt för de blev någon flörtig tequila stämning som jag inte menade. Han var lugn med det och sa ba att jag nog inte skulle uppmuntra honom mer, sen skämtade vi mest om det. Även om de var kaos i mitt huvud i några veckor. Men jag analyserade och kom fram till alla härliga klyschor så som att gräset inte är grönare på andra sidan, att man bara saknar det man inte har (flört på bar med någon man halv känner, spänningen osv). Som du säger, du vill inte lämna din kille eller vara otrogen och där har du ju svarat. Ibland kommer andra snygga och får en att känna något, men så länge de inte håller i sig så behöver du inte bry dig. Man kan ju lixåm inte gå igenom livet utan att attraheras av andra och finna andra människor intressanta. Jag tillät mig att tänka på den här andra killen och inte freak ur. Jag ställde dom mot varandra, att vara med grabben jag älskar eller vara singel och tråna efter kompisens bror. Då väljer jag pvn ALLA dagar veckan även efter 20000 tequilas. Hoppas de hjälpte något, tror bara sånt händer alla som är i långa förhållanden 🙂

   Hallåja! 2015-03-25 12:05:42
   Svara
 • vad heter stegräknarappen!!!

  appen 2015-03-24 20:37:49
  Svara
 • Vilka underbara bilder. Det såg riktigt nice ut ^^

  Daniella 2015-03-24 20:14:50 http://daniellamaraui.devote.se
  Svara
 • Hej , även jag undrar var den fina feminsm & cats tröjan är ifrån?:)

  Rah 2015-03-24 19:51:47
  Svara
 • Ja, vilken fantastisk tröja! (Var kan man hitta den?)
  Upptäckte även nu att jag borde läsa din blogg utanför bloglovin appen där missar man ju alla giffar! (Samt blir sämst på att kommentera)
  Kram!

  Augusta 2015-03-24 19:49:45
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag undrar var du har din telefon när du är ute och dansar och så? Finns ju oftast inte fickor på najsliga kjolar vilket e onajs.

  Matilda 2015-03-24 19:47:37
  Svara
 • alltså! bästa temat på en fest nånsin?! http://singmyspring.blogspot.com

  elise 2015-03-24 19:43:02 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Minns att du har skrivit att Magnus kände till dig och din blogg innan ni träffades. Läste han bloggen själv, eller på vilket sätt kände han till dig/bloggen?

  Anna 2015-03-24 19:17:30
  Svara
 • VAR ÄR TRÖJAN IFRÅN???

  Fredrika 2015-03-24 19:09:26
  Svara
 • Vad festligt! 🙂

  Madeleine 2015-03-24 19:04:20
  Svara
 • MEEEEEEN. Vill också vara 30 och ha pengar så man kan slå till med ett sånt här partaj. Framtiden alltså.

  A 2015-03-24 17:28:06
  Svara
 • wow. wow. wow.

  dani 2015-03-24 17:23:40 http://daniellacaspian.blogg.se
  Svara
 • OMG! Vart är feminism & cats tröjan från? Min kompis måste bara få en sån. 🙂

  Jennifer 2015-03-24 17:13:05
  Svara
 • Åh, ditt liv <3

  Carina 2015-03-24 16:46:52 http://carinabehrens.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!