Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

my spring jackets.

jacka
Går fortfarande runt i min vinterjacka (såklart), men hoppas hoppas hoppas man får plocka fram vårjackan efter påsk. Längtar så mycket efter löv på träden att jag blir snurrig.
De jackor som jag brukar använda när temperaturen stiger är:

gron

Min gröna jacka är väl snarare en höstjacka, men det kanske inte spelar så stor roll i Sverige. Den är från 70-talet men jag köpte den som oanvänd vintage med en liten prislapp kvar på. Ribbad, med stor fuskkrage och midjekort. En av mina varmaste tunna jackor, passar bäst där i början av april.

rosa

Min rosa jacka är typ som en uppfixad seglar-eller friluftsjacka (gud så dålig på klädbegrepp men ni fattar hoppas jag). Märket är Confezioni Crosby och jag köpte den på Opening Ceremony hösten 2012. Tycker om den smutsrosa färgen, aztekmönstrade fodret och alla snören lite här och var.

bomber

Den mörkblå bombern är från Lager 157 och är väl en ganska klassisk bomber minus puffigheten i ryggen som inte riktigt är min grej. Önskar så himla gärna bara att denna jacka var lite kortare så att den slutade där mina kjolar tog vid. Men man kan ju inte få allt.

openingceremony

Den här flygarjackan från Opening Ceremony har dock en helt perfekt längd! Den köpte jag våren 2011 och det är ju tur att jag inte har några närbilder för den är så använd och älskad att det är hål och lösa trådar precis överallt.

regnjacka

Regnjackan är kanske den jacka jag får mest bloggfrågor om. Den är köpt på Petit Bateau i Paris (men tror att den finns på Urban Outfitters i Sthlm). Regnjacka känns som ett viktigt garderobselement i sommarsverige. Tycker den gula färgen är regnjackeperfektion.

jeans

Sist men inte minst är förstås jeansjackan. Jeansjacka är det finaste man kan ha på våren tycker jag. Jag har två, en från Monki och en från JC som jag själv designade förra våren. Alltså tänk när man kan gå runt i bara jeansjacka igen. Då.

Vårjacka jag drömmer om:
– croppad bomber i en ljus färg, kanske blått eller grå.
– vit tajt kort jeansjacka
– uppdaterad midjekort hejarklacksuniformsjacka med tryck på ryggen.

.

Translation. Longing for spring. Here are the jackets I own and am ready to wear when the temperature is right.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Skulle inte du kunna göra ett liknade inlägg fast med dina väskor istället? Puss

  Alice 2015-04-17 06:44:03
  Svara
 • Kolla in min 90-talsfest! Där skymtas din jeanskjol på en av de coola damerna. <3 /tillymalo.blogg.se

  Tilly 2015-03-26 14:20:50 http://tillymalo.blogg.se
  Svara
 • Tror att jag skulle älska mig i jeansjackan längst ner, om jag hade någon! Måste hitta 🙂

  Mirre 2015-03-26 09:54:31 http://medeia.weblogg.se
  Svara
 • Sandra. Jag tror att jag är kär. kär i någon som nog gillar mig också. This is so fab, för jag är emotionellt iskall, förstörd och livrädd annars när det gäller unga män. Men den här gången har jag bestämt mig för att känna det jag känner direkt. (Istället för att förneka det för mig själv och inse det först när – om – det fuckar sig och bli helt heart broken utan att ens ha försökt på riktigt.)
  Han är så fin, och jag blir så glad när han ler och när vi busar hemma hos honom och inser att vi har exakt samma humor.
  Jag har bara sagt till mina vänner att jag tycker om honom men du (ni i kommentarerna också) är första som får veta att jag nog faktiskt är kär.
  Jag ska nog våga säga det till honom snart. Hoppas jag. Håll tummarna att han gillar mig sådär lite extra mycket också är ni snälla.
  PS jag är 23 år även fast det låter som om jag är 14 (jag tror det säger en del om hur söt han är som får mig att känns mig som 14 all over)
  Puss

  N 2015-03-25 23:20:02
  Svara
 • Åh älskar din regn jacka! <3
  Oh nu kenner jag verkligen ett sådant vår rus o intensiv längtan efter sol o lätta plagg. <3 <3

  Agens 2015-03-25 22:35:21 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • åh älskar verkligen din egendesignade jeansjacka och är så glad att jag köpte den i somras. Min syster som inte direkt har samma klädstil som mig köpte den också och älskar den. Det är verkligen den mest perfekta jeansjacka en kan tänka sig. T-shirten och jeansen som du designade är också perfektion!! Längtar tills det bli varmare så jag kan klä mig helt Sandra-Beijer-kittad igen.

  Millan 2015-03-25 22:06:31
  Svara
 • I love that yellow rain jacket!

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.blogspot.com

  Christine 2015-03-25 19:54:06 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra! Först och främst vill jag bara tacka för världens bästa blogg.. jag älskar den! Jag har en fråga, det är nämligen så att jag efter flera års linsbärande nu har fått ett problem med ögonen som gör att jag måste börja använda glasögon mycket oftare. Tidigare har jag nästan aldrig använt glasögon och jag känner mig ganska osäker i dem. Framför allt så känner jag att min stil som jag har haft fram till nu liksom inte riktigt passar till min nya glasögon-look, om du förstår vad jag menar. Du använder ju inte glasögon (i alla fall inte vad jag har sett på några av dina bilder), men du har så sjukt snygg stil och du verkar ha en massa kompisar som även de klär sig jöttesnyggt, någon av dem måste väl ha glasögon? Nu blev det lite babbligt, men det jag undrar är om du skulle kunna ge lite tips på/inspiration till outfits som passar med glasögon till helt enkelt? Puss på dig

  Lydia 2015-03-25 19:49:37
  Svara
 • älskar älskar älskar jeansjacka. går i en liten tajt från h&m och extra fint är det när jag matchar med dina jc-jeans. dom är SÅ snygga.

  Vicky 2015-03-25 19:27:25 http://vickys.se/
  Svara
 • Åhh! Hängde fram din/min jeansjacka igår, när jag var tvungen att ta på mig vinterjackan till jobbet. Som motivation. Ska till Madrid om en månad också och då ska den ju definitivt med. PEPPPPPP!!!!!!

  Lise 2015-03-25 19:04:40 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • Åh du glömde ju din dösnygga mockajacka från Acne!!

  Matilda 2015-03-25 18:58:21
  Svara
 • Gud vad söt du är! Om man fick chans på en sådan. Haft sådan otur i kärlek den kickar aldrig in….

  Kram på dig!

  Ps: jag heter egentligen Anders! Ds

  Lage 2015-03-25 18:28:35
  Svara
 • dina jackor är så himla fina!

  Amanda 2015-03-25 17:31:24 http://nouw.com/underbaraamanda
  Svara
 • Haha! Hörrni, här har ni en riktig glädjespridare: https://open.spotify.com/track/5IEmQeeAWeDJ8HH9CQ7Ct8
  Kul med något som piggar upp mitt i veckan!
  Kram på er!

  Kickan 2015-03-25 17:13:33
  Svara
 • Hej!

  Regnjackan är så fin! Tänkte köpa på nätet och undrar hur du upplever storleken? Är 164 lång och inte stor så brukar ha xs men vad har du?

  Tack!
  Puss

  Amanda 2015-03-25 16:22:05
  Svara
 • Har likadan bomber som du fast i svart 🙂

  NÄR KOMMER PODDEN UPP?

  Kaykaysorbet 2015-03-25 16:21:35
  Svara
 • Älskar varenda en av dina jackor! Måste gå till garderoben och plocka fram mina vårjackor nu bara för det, längtar också så himla mycket tills jag kan använda dem.

  Matilda 2015-03-25 16:19:58 http://www.matildigt.se
  Svara
 • Regnjackan finns i en liten butik på Östgötagatan, mellan Bondegatan och Åsögatan.

  Cia 2015-03-25 16:11:17
  Svara
 • Men alltså åh din gröna jacka är ju bara DRÖM. Perfekt.
  Jag vill ha första tjing ifall du skulle få för dig att sälja den någon dag!

  Ronette 2015-03-25 16:05:00 http://thispastweek.blogg.se
  Svara
 • Lämna in din bombern hos skräddaren! Det borde gå bra att korta den om en även byter ut dragkedjan mot en kortare 🙂
  Själv drömmer jag om en rosa kappa + också en kort, tajt jeansjacka, dock inte vit. Har lyxen att kunna sy, så tyg till båda är inhandlade. Ska bara hitta tiden!

  Josefine 2015-03-25 16:02:42 http://www.withheartshapedbruises.blogg.se
  Svara
 • Åh, vår och vårjackor! Skulle gärna velat ha ”din” jeansjacka men får nöja mig med den jag har.. den är lite för kort i ärmarna dock. Längtar SÅ till vår och tunna plagg! Om 10 dagar är jag i Tokyo och hoppas på värme och kort kjol.

  Tokyoyo 2015-03-25 15:51:19 http://tokyoyo.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!