Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mind you, sometimes the angels smoke, hiding it with their sleeves, and when the archangel comes, they throw the cigarettes away: that’s when you get shooting stars.

tuesday

I förrgår snurrade jag in mitt hår i pin curls och igår vaknade jag upp såhär.

tuesday

Nej, det gjorde jag såklart inte. Men efter att ha borstat ut håret ett jäkla tag och format det med lite hårspray så. (plus smink och kläder då)

tuesday

Hårbandet är från Monki, örhängen från H&M, tröjan från Monki och jeansen från Dr Denim.

tuesday

Googlade lite på pincurls tutorials på min egen blogg och hittade den här från 2009 och den här från 2013.

tuesday

Hade jeansen i prick tre timmar och sedan bytte jag om till kjol för att det kändes så ovant. Måste öva mer, men känns så märkligt att ha byxor när man haft kjol 99,5% av sin tid sedan man var 18.

tuesday

rubriken kommer från ett citat av Vladimir Nabokov

.

Translation. Yesterday’s outfit. Headband and sweater from Monki and jeans from Dr Denim.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Alltså så flawless! Dösnyggt!

  linnea 2015-04-04 16:59:13
  Svara
 • Så FIN. Och det där om kjol, jag är likadan. Modigt att du vågar bryta dig fri från dina egna ramar, jag kanske borde prova detsamma.

  Linnéa 2015-04-02 21:47:52
  Svara
 • Men SÅÅÅÅ snyggt! 🙂 Ha en fin kväll.

  Charlotte - Storiesbyme.se 2015-04-01 20:49:06 http://storiesbyme.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag är kär i en person på mitt jobb. Vi har nästan aldrig pratat på riktigt men hans ögon får mig att smälta till en liten blöt pöl. Vad gör jag? Jag ska sluta till sommaren och kommer troligen aldrig att träffa honom igen, hur ska jag våga börja prata med honom?

  klara 2015-04-01 18:47:49
  Svara
 • OMG så fin <3

  Emelie 2015-04-01 18:33:19
  Svara
 • Alltså det här med kjol. Älskar att ha det och framförallt midjehöga, men får så jäkla ont i magen då på eftermiddagen. Blir som helt uppblåst och spänd? Både kjolen och strumpbyxorna sitter ju åt och trycker där. Är det bara jag? Har inte det så ofta längre (bara när jag vill vara extra fancy) för jag vet att det blir så jobbigt på eftermiddagen. Finns det ett hemligt knep snälla säg ja?

  Johanna 2015-04-01 17:25:40
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Känner igen ditt problem! Nuförtiden försöker jag bara bara att köpa kjolar som inte sitter åt det minsta och som bara känns snälla för magen, tänker att man ska kunna spänna ut magen utan att det känns gör ont. Och strumpbyxorna får ju heller inte sitta åt, bättre och köpa en storlek för stora då så har man mycket andrum 🙂 Magen ska ju ha det bra!

   Maja 2015-04-21 16:58:16
   Svara
 • Hej! Fråga: Din finfina tvåa. Hur stor är den? Hur funkar det för er? Hur länge tänkte ni bo där? Jag förstår att det olika för olika människor (vissa kan säkert bo på 20kvm ihop), men jag undrar just hur Magnus&du trivs i din tvåa? Ja, jag undrar lite för att jag ska själv köpa lägenhet å på köpet får jag en alldeles underbar man. Vi, liksom er, bor i en europeisk huvudstad och priserna gör att man är lite begränsad i storlek… å min enda noja är att man kommer staplas ovanpå varandra. Kram!

  Mimmi 2015-04-01 16:19:21
  Svara
 • gah, övar också på det där med jeans. känner mig minde rörlig och avslappnad i byxor, men samtidigt mer POWER. hmmm.

  elise 2015-04-01 15:13:56 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Åh vad fin du var!

  Fanny 2015-04-01 14:58:06 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • Hej Julia, ja det går bra att göra precis som man vill 🙂 Ett år till i London kommer inte vara ”onödigt” oavsett om du träffar ditt livs kärlek eller tvärtom blir hjärtekrossad eller vad som nu händer utan tvärtom kommer du ändå lära dig ännu bättre engelska och växa och få livserfarenheter.

  Hej 2015-04-01 14:32:03
  Svara
 • Bäst citat!! Har likadana jeans, äääälskar dem! Vet precis känslan dock. Nu är jag rätt van att ha brallor, men i början känner man sig ju nästan mer naken med jeans än i kort kjol??

  Julia Alvina 2015-04-01 14:27:44 http://blog.julialvina.com
  Svara
 • Du är fantastisk vacker på de där bilderna! Funderar på att köpa likadana jeans, men undrar en viktig, viktig sak… Kan man äta i dem eller måste man knäppa upp en knapp efter restaurangbesök? Jeans med stretch blir så uttöjda efter ett tag, och riktiga jeans vill inte anpassa sig efter ens mage…

  kvinnofolk 2015-04-01 12:37:45
  Svara
 • Hej!
  Å Sandra VAR finns de där cavaglasen i förra inlägget?? 🙂 Himla tacksam för svar!

  Kajsa 2015-04-01 12:22:33
  Svara
 • måste testa det!

  Daisy 2015-04-01 11:16:22 http://vinylbrus.blogspot.se/
  Svara
 • Oh Mon Dieu, så jag önskar att jag kunde se ut så i håret efter några pincurls och hårspray *drar i mitt trista hår och drömmer*

  Vanja 2015-04-01 11:05:26 http://lallailondon.blogg.se/
  Svara
 • Sandra, nu behöver jag dig. För en månad sedan träffade jag killen jag tror jag ska vara med. Tyvärr är tajmingen lite taskig. Han är ganska nyligen singel från ett långt förhållande, och jag hade bestämt mig för att flytta hem och börja plugga i höst efter snart ett år i världens bästa stad, London.
  Jag har sagt ja till ett jobb hemma över sommaren, men funderar nu, kan man lägga livet på paus lite till (och ta ett tredje mellaår) för att kunna vara med honom och se vad det här fucking är (haha citerar dig från podden då du pratade om när du träffade Magnus;) )
  Vad tycker du, ska jag följa hjärnan och stanna hemma och börja plugga i höst? Eller kan man följa hjärtat, komma tillbaka till London och satsa på det här?
  Många kramar från ett förvirrat hjärta i London!

  Julia 2015-04-01 10:05:50
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Julia, jag måste få lägga mig i. Var i typ exakt samma situation som du, hade jobbat i nästan ett år i en stad utomlands, tänkte att nu åker jag nog hem, många av mina svenska vänner hade redan åkt eller skulle flytta hem, jobbet var trist, kändes som det var dags. DÅ, träffade jag personen, den där personen som jag på något sätt, i fylla och oljud, lyckades leta mig fram till, personen som hade blivit dumpad samma kväll och som först inte alls var på humör för romans, men som jag ändå lyckades övertala att ta med mig hem. Dagen efter fikade vi, sen sågs vi varje dag, i flera veckor, pinsamt hånglandes på caféer så vi till slut blev tillsagda att sluta, i parker i regnet när vi inte hade någonstans att ta vägen, i hörnen på skumma rökiga pubar och nattklubbar. Jag åkte hem den sommaren. I tre veckor. Sedan åkte jag tillbaka. Det var tolv år sedan, nu har vi precis fått ett litet barn och bor efter en del flyttande fram och tillbaka i ett litet torp med två katter. Jag är glad varje dag att jag lät känslorna leda mig dit jag skulle. Hit. Hem. Den personen blev mitt hem. Det kanske inte blir så för dig, det kanske inte alls är vad du vill men kanske är det något bra som väntar på dig? Du kan alltid plugga nästa år. Det är ju värt ett försök?

   Elin 2015-04-01 14:00:11
   Svara
 • Måste säga att du ser helt smashing ut i jeansen. <3

  ISA 2015-04-01 09:32:37 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Fint Nabokov-citat. Skulle lige til at spørge, hvem der havde sagt eller skrevet det. Jeg er med dig i din buksetilvending. Jeg har selv gået i kjoler de sidste ca. 7 år og har for nylig købt to par jeans. Synes, det er så svært at lære at gå med dem igen (alle ens sko ser helt forkerte ud til bukser fx.) men jeg øver!

  Marie 2015-04-01 09:24:53
  Svara
 • Du är hur som helst huur snygg som helst i jeansen, även om det känns ovant 🙂

  kaneli 2015-04-01 09:21:59 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!