Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

flyga flygplan med en hund.

Här kommer ett inlägg tillägnat kommentaren som önskade att jag skulle dokumentera precis allt när jag, Magnus och Milla flög flygplan. Your wish is my command.

sweden -> nice

Igår bar det alltså iväg till Arlanda med Millas pass i högsta hugg.

stockholm nice

Hon vill gärna titta ut när man åker bil så kröp ut ur sin väska och upp i Magnus knä istället.

stockholm nice

När vi var framme var det dags att hoppa in i väskan och checka in. Väger man under 8 kilo får man flyga med människorna, och det gör alltså Milla.

stockholm nice

Hittade förresten den här skyltningen i Pocketshop inne på Arlanda och blev så glad!

sweden -> nice

Inne på flygplatsen fick Milla promenera omkring själv men hon ville mest sitta i sin väska. Jag tror hon vet att den = Frankrike snart.

sweden -> nice

Jag och Milla satt längst bak och det var hemskt trångt men hon sov hela flygningen så det var ju tur.

stockholm nice

Tio minuter till landning!

stockholm nice

Här är hon på väg att helt bryta ihop för att vi måste vänta på bagaget och inte kan springa ut till Frankrike direkt.
Nu, 18 timmar senare, springer hon runt här i gräset och jagar duvor. Klart slut med flygplansbloggen.

.
Translation. When Magnus, Milla and I took the plane to France.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Tack för info 🙂
  Och ingen karantän eller liknande behövs (vid retur till Sverige?) Pass till hund?
  Förlåt många frågor och okunskap, men så mycket bättre att fråga någon som flugit med hund, istället för att leta på myndigheters sidor….

  Anette 2017-04-16 12:19:25
  Svara
 • Alltså det här var ju typ det gulligaste som någonsin hänt antagligen.

  Carro 2015-04-07 17:27:31
  Svara
 • Hej! Jag tycker som de flesta i kommentarerna ovan att Milla ser ut att vara hur fin som helst och att ni självklart vill hänga med henne så mycket det bara går, men att ta med djur på flygplan alls känns så himla fel? Jag tänker på samma sätt som att resa med spädbarn, att djur är utsatta. Särskilt hundar med så bra hörsel, hur påverkas det med trycket i luften särskilt när man landar och lyfter i ett plan? Hon ser inte så överlycklig ut på bilderna så jag var helt enkelt tvungen att fråga hur du ställer dig till detta?
  Kram!

  Carolina 2015-04-07 07:31:59
  Svara
 • Gulligt. Var går hunden på toa?

  sofia 2015-04-05 10:07:23
  Svara
 • Alltså e så glad nu, det var jag som önskade detta inlägg! Sötaste jag sett. TACK så himla mycket för det här fina! Och tack Milla! <3

  Anna 2015-04-04 14:37:16
  Svara
 • Tack för inlägget. Har en cocker spaniel och har länge funderat på hur det funkar när man flyger med hund. Dock så får han inte flyga med människor för han väger 11 kg. Märkte du om hon fick ont i öronen eller upplevde att det var jobbigt vid landning?

  Marran 2015-04-04 11:34:28 http://www.marilens.blogg.se
  Svara
 • Vilket gulligt inlägg och intressant att få följa en hel flygresa med Milla 😀

  Netti 2015-04-04 08:31:28
  Svara
 • dör vilket gulligt litet djur, jag önskar jag var hennes kompis

  Cecilia 2015-04-04 03:20:32
  Svara
 • Ni som nämner rastning. SÅ många timmar tar det väl inte till Frankrike? Säkert kortare än en natt då man sover. Och då funkar det ju 🙂

  Trodde inte man fick flyga med djur. Gäller det bara hundar eller får man ta med katter också? Trodde dem va tvungen att sitta i karaktän osv. Blev glatt överraskad. Hur är det med allergiker föresten?

  Emma 2015-04-03 23:07:07
  Svara
 • milla alltså. den här bloggens kanske gulligaste person. smälter.

  Vicky 2015-04-03 20:23:04 http://vickys.se/
  Svara
 • Hej!

  Sandra du måste hjälpa mig! Jag är 25 år och inte nöjd med mig själv. Jämför mig ständigt med andra tjejer. Osäker på mitt yrke, mitt utseende min relation med min kille. Inget känns helt ok. För stt uppväga mina komplex stalkar jag andra jag försörjer trycka ner, psyka och bryta ner för att känna mig bättre. Mitt ex och kallar mig narcissistisk. Det kan nog stämma, njuter lite inombords när andra känner smärta och får lida. Det är något så härligt med maktkänslan.

  Förstår ju själv att jag är besatt och har ett destruktivt beteende. Hon som jag stalkar har sagt hon vill polisanmäla mig för hon tycker så illa om mig. Men jag bryr mig Inte. För jag kan inte ta kritik allt som är kritiskt bara rinner av mig. Jag kopierar det jag tycker bra och skiter totalt i om andra tycker jag är en bitch. Ifrågasätter sällan mig själv. Mestadels arg, bitter och på jakt efter bekräftelse och jävlas som en narcissistisk galning. Men, jag har ändå svårt att se mig själv som narcissistisk. Jag har ju fint namn, fin släkt. Kan man vara dålig då?

  Ebba 2015-04-03 20:11:19
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba,

   Sandra kan inte hjälpa dig mer än någon annan här inne. Det enda som kan hjälpa dig, är att du har självinsikt nog att inse att det beteende du har idag inte är hälsosamt för dig eller för dem i din omgivning och söka professionell hjälp av en psykolog. Att du skriver här tyder ju på att du faktiskt inte mår bra och även om det tar emot och är jobbigt, så är det enda som kommer hjälpa dig är att jobba med dig själv tillsammans med en psykolog.

   Josefin 2015-04-05 15:41:53
   Svara
 • Åh vilket mysigt inlägg! Alla tummar upp!

  Julia 2015-04-03 19:39:22
  Svara
 • Snygg outfit.

  Johan 2015-04-03 19:28:40 http://nouw.com/soulful
  Svara
 • Undrar också hur det funkar med rastning (i form av kissning och bajsning alltså)☺️?

  Ida 2015-04-03 18:20:35
  Svara
 • Åh, åk inte bil med hunden lös, tänk om ni krockar?!

  Helena 2015-04-03 18:05:57
  Svara
 • coolt! Hade ingen aning om att hundar fick flyga med inne i planet! 🙂 hur fungerar det med rastning osv? Är ju ganska kort till Frankrike iofs. Får en göra så på längre flygningar också?

  Lovlilett 2015-04-03 17:46:03 http://lovlilett.com
  Svara
 • haha åh så fint <3 taxar = sötaste som finns

  Ebba 2015-04-03 17:24:40 http://ebbaoctavias.blogg.se
  Svara
 • sandra! tack för alla deppiga inlägg! har tips på hur man klär sig 50-talsaktigt?

  char 2015-04-03 17:02:14
  Svara
  • Svar på chars kommentar.

   Haj! 50-talsstilen är urkul att klä sig i. Jag har alltid högklackat, strumpbyxor eller stockings, pennkjolar (knälånga) eller en vippig kjol med tyll under. På överdelen har jag ibland skjorta med en tjocktröja över, eller en snygg blus, eller något mer t-shirtsliknande. Eller så har jag klänningar, förstås. Satsar på knälånga, figursydda, gärna med lite urringning. (ibland allafall) Sen beror det på årstid och temperatur också, på vintern har jag en kappa (lite mer klassisk stil på vintern) och på sommaren oftast en skinnjacka (lite mer rockabillystil på sommaren, hehe) 😀 hoppas några tips hjälpte!

   Emelie 2015-04-05 20:42:57
   Svara
  • Svar på chars kommentar.

   *peppiga skulle det ju stå! he he

   char 2015-04-03 21:58:31
   Svara
 • men jag dör vad gulligt! <33

  frida wallin 2015-04-03 17:01:15
  Svara
 • Orkar inte att en tax lever ett bättre liv än jag, haha <3

  Mallan 2015-04-03 15:24:27
  Svara
 • Hej! Jag får hem min lilla valpis om en vecka och är självfallet nyfiken på att ta reda på allt möjligt om att resa med hund. Vilket flygbolag reser ni med? Vad jag förstått så är det inte alla som låter sällskapsdjur flyga med. Har ni flugit annan sträcka än Sverige-Frankrike någon gång? Det ska väl vara lite olika klurigt att flyga med djur till vissa land?
  Tack på förhand för alla svar!

  Jennifer 2015-04-03 14:44:33 http://isolatedyouth.blogg.se
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Jag är ganska säker på att man inte kan resa till och från Storbritannien med hundar. Oklart varför, men man måste typ boka in hunden med ett fraktbolag. Skitkrångligt, och synd, för jag vill gärna köpa min bruna labrador från England när tiden är inne.

   Miranda 2015-04-04 12:41:41
   Svara
 • räknas hon då som handbagage eller behövde ni köpa en egen biljett?

  Daniella 2015-04-03 14:44:29 http://submarinus.blogg.se
  Svara
 • Jag dör det är för gulligt!!

  Alexandra 2015-04-03 14:39:13 http://alexandrasidgwick.blogg.se
  Svara
 • tänker samma som ovan, hur gör man med toalettbesök när man är en liten hund på en stor flygplats, eller ett litet flygplan?

  Nina 2015-04-03 14:24:13
  Svara
 • Hej! Lite knäpp fråga men behövde ni inte ”rasta” Milla?? Hursom, så gulligt inlägg :)))))

  alva 2015-04-03 14:14:21 http://alvaantonia.blogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!