Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

påskafton genom åtta år.

Glad påsk gänget!
Påsk är en fin högtid tycker jag, det är ju den som firar in våren känns det som. Nu blir det bara bara bättre, snart går vi runt i t-shirt och glömmer bort att november någonsin funnits.
Såhär har mina påskar sett ut de senaste åtta åren.

2007

2007.
För länge sedan, år tvåtusensju, hängde jag på min familjs landställe i Stockholms skärgård. Vi letade ägg (Vera & Milla också), jag skrev dagbok och på kvällen grillade jag tillsammans med Joakim och Carl Fredrik.

2008

2008.
Ett år senare hade Michelle påskfest i sina föräldrars lägenhet. Vi drack mojitos och letade påskägg som Michelle gömt i hela läggan. Jag fick ett kakägg och Petra fick ett avokadoägg som ni ser ^^.

2009

2009.
Tvåtusennio firade jag påsk på landet med min familj och mitt ex.  Vi letade ägg som vanligt, åt påsklunch utomhus, gick promenad och spelade alfapet.

2010

2010.
Det här året hade vi ganska otraditionell påsk. Fast ändå med påskägg såklart. Vi var hemma hos mina föräldrar och de hade lånat sukiyaki-tillbehör av närmaste japanska restaurangen. Så himla gott med sukiyaki alltså, måste äta det snart igen. Jag fick fina grejer som tvål och nagellack i mitt påskägg.

2011

2011.
Det här året hade jag och Nina påsklunch i vår lägenhet i New York. Jag gjorde egen skagen av amerikanska räkor (blev inte så himla gott pga räkorna är så söta där borta), vi hade äggmålningstävling och äggknackartävling. Sedan gick vi ut och dansade natten lång.

2012

2012.
Jag reste hem till Sverige över påsken och bodde hos Michelle. Hon och Jenny lagade en strålande påsklunch och vi lekte lekar. Jag var sjuk och gick och la mig tidigt men minns hur mysigt det var när festen trappades upp till dans i rummet bredvid.

2013

2013.
För två år sedan var jag i Marrakech över påsken tillsammans med min familj. Vi gjorde små hucklen av servetter, klappade på åsnor och gick i apelsinlundar.

2014

2014.
Förra året var jag också i Marocko! Den här gången hängde Magnus med. <3 Påskharen delade ut ägg utanför sovrumsdörren och så var det sommar.

 

Translation. Eight years of Easter Eves.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!