Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kläder jag burit den senaste tiden.

march.

Här kommer lite olika klädesplagg jag haft på mig och fotograferat i min telefon. Så här kan det exempelvis se ut när jag inte hinner fram tills att självutlösaren smäller av.

march.

Så här såg jag ut någon gång förra veckan. De blå sammetsbyxorna är från Forever21 (bättre bilder här) och tröjan, som många frågat om, är American Apparel. Och den är ny. Jag vet inte riktigt hur ni ställer er till att jag handlat en ny sak hos AA, men jag tänkte att det kanske är okej nu när de har bytt VD som verkar styra upp företagets marknadsföring till det bättre. Klart allt inte kan hända över en natt, men grejer sker ju. Aja, den är i alla fall därifrån och jag tycker om den väldigt mycket.

march.

Har nya helsvarta Dr Martens också! Från butiken på Katarina Bangatan. De är som ett nytt syskon till mina helvita.

march.

Så här såg jag ut förra torsdagen när jag blev sjuk. Hade feber i prick 24 timmar men det var ganska okej för hittade massa roliga tecknade filmer på Netflix.

march.

Tröjan köpte min mamma till mig i Paris när hon var där för några veckor sedan. Man kan aldrig ha för många randiga t-shirts.

march.

Matchade med kjol (obviously) och en ny kokbok jag köpt.

march.

Junkyard skickade mig en FILA-tröja efter att jag skrivit om den i bloggen! Blev så glad!!

march.

Tyvärr fanns den bara i medium och är som en mindre klänning. Oversize är okej men denna är ju verkligen jättejättestor. Tror ni det går att sy om hos en skräddare? Vill verkligen ha den jämt.

march.

På Magnus passade den såklart perfekt så han kanske får låna den. Kanske.

march.

Slutligen hade jag dessa kläder i början av veckan.

march.

Prick allt är från Monki minus örhängena som är från H&M.

march.

.

Translation. Four outfits I’ve been wearing recently. No 1: Sweater from American Apparel and trousers from Forever 21. No 2: T-shirt a gift from my mom and skirt from Forever 21. No 3: Sweater from FILA. No 4: All items from Monki.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Hej! Vart har du fått tag i The Grand Budapest Hotel -postern? Hittar den ingenstans 🙁

  M 2015-04-15 11:39:14
  Svara
 • Supersnygga bilder du tar!

  Emma 2015-04-06 16:36:23 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Åhh jag undrar också vart dina strumpbyxor är ifrån, de är så fina så! Jag undrar också hur du redigerar dina bilder från mobilen så att de blir så fina?

  Alma 2015-04-06 16:01:46 http://almaothilia.blogg.se
  Svara
 • Så snygga grejer! Du passar verkligen i hårbandet!

  Elin 2015-04-06 11:28:13 http://www.ofabooklover.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har precis klippt av mig halva håret till en page som liknar din. SÅ nöjd! Vore så otroligt kul om du delade med dig av dina frisyrrutiner, till vardag och fest! Lite om vilka produkter du använder och vilka verktyg du har (locktång, plattång osv). Ha det bäst!

  Hannah 2015-04-06 10:37:20
  Svara
 • Alltså, jag tycker att det där är så löjligt (och naivt), att alla plötsligt tar totalt avstånd från AA, men absolut inte har några problem med att köpa saker från H&M vars leverantörers medarbetare i u-länderna har en lön som är långt under minimilönen och absolut vedervärdiga arbetsförhållanden. Where’s the logic liksom? Eller från typ Toys’R’us där 90% av leksakerna innehåller kemikalier som kan skada hormonsystemet eller IKEA som också producerar sina varor i länder där underarbetarna har det jävligt? Kapitalismen är genomvidrig och tyvärr är typ alla företag lika vidrigt styrda som AA, på ett eller annat sätt. Det är bara det att information om just AA råkat läcka liksom. Om fem år får vi säkert reda på hur TopShop funkat internt och då kommer ingen vilja handla där heller.

  Sofia 2015-04-06 10:05:33
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Jag var med och skrev på petitionen att slippa få se AAs sexistiska reklam och jag har forfarande svårt att tycka att det är ok att dom inte try harder att byta sin image, MEN dom är stolta över att vara sweatshop free, något som jag tycker är viktigare. Jag jobbar som sömmerska på ett skrädderi och har varje dag kunder som tycker att det är konstigt att det kostar mer för dom att sätta i en ny dragkedja än vad det kostade att köpa deras klänning från H&M (ca 140 kr), oftast säger dom att det inte är värt det och att dem köper en ny klänning istället. Detta är så galet, fattar en inte att priset från början var ett hitte på pris-de som sydde 1000 H&M klänningar gjorde det för 5kronor klänningen, får ca 2kronor för arbetet och så sätter dom ett runt och fint pris på det i affärerna. De lägger inte energi på kvaliteten för du har ändå råd att slänga plagget om det går sönder, faller i fällan igen och köper en ny.

   Jag tänker medverka i det här i år———-> Den 24e april 2015 kan engagerade människor världen över- från designers, high-end-butiker, bomullsodlare och fabriksarbetare, akademiker, media och alla enskilda personer och konsumenter som lägger vikt vid var deras kläder kommer ifrån- förenas för att förmedla ett och samma budskap.
   ”Who Made Your Clothes?” Delta i Fashion Revolution Day genom att bära ett plagg ut och in, ta en bild, och dela denna med hashtag #insideout. På så sätt kan alla visa sitt stöd för en mer transparent logistikkedja inom modeindustrin.

   Fashion Revolution says enough is enough – kolla in på www.fashionrevolution.org

   Wesslan 2015-04-06 12:55:15
   Svara
 • Hej Sandra! Vart köper du dina strumpbyxor? Jag måste köpa nya och vill ha mer teckande strumpbyxor som inte är så tunna och lyser igenom så mycket. Har du något tips? För dina strumpbyxor är alltid så perfekta. Kram!

  Matilda 2015-04-06 09:13:10
  Svara
 • Hej! Först och främst – vilka fina bilder! (Som alltid i och för sig!)

  Det jag egentligen undrar över är vad du hade för sommarjobb när du var yngre samt om du har några jobbsökartips?

  Sofia 2015-04-06 08:19:56
  Svara
 • So used to seeing you in skirts. You look so cute in pants!

  Also, I die @ your lemon tree in THE MIDDLE OF THE LIVING ROOM and the monochrome black docs. <3

  Amanda 2015-04-06 02:12:22
  Svara
 • Hej Sandra! Har ett problem och eftersom du eller de som läser denna bloggen brukar ha samma perspektiv och åsikter som jag på saker tänkte jag be om hjälp. Till hösten funderar jag på att gå grundlig militär utbildning. Det är något jag alltid haft i bakhuvudet när folk frågat vad jag vill göra efter gymnasiet, och nu börjar det bli dags att söka till GMU. Anledningen att jag vill gå är att jag alltid tyckt om utmaningar, vilket GMU minst sagt är både mentalt och fysiskt. Jag är också lockad till att gå eftersom det mest är män som söker dit, och jag blir så arg när jag hör folk säga att kvinnor inte skulle kunna göra det lika bra eller att kvinnor får ”särbehandling” på fält för att de just är kvinnor. Skulle känts fint att krossa den otrolig tråkiga fördomen och visa för både andra och mig själv att nog fan kan jag göra det. Men så kommer mitt problem. Mina vänner frågar mig när jag pratar om detta ”är du för vapen och krig då”. Såklart är jag inte det, så långt ifrån man kan komma faktiskt. Men jag förstår motsägelsen i att vara emot vapen och sedan gå en utbildning där man utbildad i vapenhantering. Vill så gärna göra detta för jag tror att jag skulle älskat själva utmaningen, men vill samtidigt inte svika min ståndpunkt om våld/vapen. Någon som har något bra argument för eller emot? Kram kram

  N 2015-04-05 22:50:26
  Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   Hej! Vad spännande att höra att du funderar på GMU. Det gjorde jag också, väldigt länge, men mitt liv tog en annan väg. Undrar fortfarande hur det skulle ha känts att pröva på den grejen. Jag tänker såhär: du verkar ju ha klart för dig varför du vill prova på detta, med vad det innebär för utmaningar för dig personligen. GMU är tre månader lång (kort). Det är på intet sätt avgörande för hur du väljer att leva och vad du väljer att göra resten av ditt liv. Kanske upptäcker du att det är allt du velat göra i livet, kanske är det inte alls vad du hoppats eller drömt om. Men du har en möjlighet att ge dig själv chansen att ta reda på hur det ligger till med den saken. Att tänka på ”vapen och krig” i termer av något man är ”för eller emot” tycker inte jag är särskilt realistiskt, man luras att tro att det inte är något man måste förhålla sig till. Så har det visserligen varit väldigt länge i Sverige (fast egentligen inte, med tanke på att väldigt många människor som lever i Sverige på ett högst påtagligt sätt påverkats av krig), men så är det inte i stora delar av världen. Nu menar jag inte att jag tror att våld löser våld, men jag tror inte heller på att det är något vi själva får välja alla gånger. Dessutom tror jag att allmänhetens och mediernas bild av vad Försvarsmakten sysslar med ofta är ganska onyanserad. GMU kan väl vara ett bra sätt att skaffa dig egen information om sådant du undrar över. Läs på om det du är intresserad av, hitta några goda argument till varför du vill göra detta, förstå att vissa människor kommer kritisera ditt val oavsett hur goda dina egna argument är – och om du stöter på någon som helt uppenbart bara är ute efter att bråka om saken, kom ihåg att du faktiskt inte är _skyldig_ någon att kunna argumentera för dina livsval. Det viktiga tycker jag är att du gör de val du gör i livet för att du känner att du vill göra dem, inte att andras idéer och åsikter kommer i vägen för dem. Det är du som ska leva ditt liv, inte någon annan.

   Sparv 2015-04-06 07:55:11
   Svara
   • Svar på Sparvs kommentar.

    Jag känner igen ditt ‘problem’. Jag pluggar reklam och får extremt ofta frågan ”hur tusan kan du ens tänka dig att jobba i en bransch som uteslutande präglas av och byggs på kapitalism, sexism och anti-feminism när du är en sådan passionerad feminist?”. Och svaret är ganska enkelt. För att en sådan bransch ska ändras, måste den inkorporera människor med motsatta åsikter. Självklart kommer inget hända i den kvinnoförtryckande reklambranschen om inga feminister väljer att arbeta i den. Så varför skulle inte du, som vapenmotståndare, kunna göra GMU? Kanske kan du t.o.m. bidra till en mer nyanserad och tolerant mentalitet där.

    Sofia 2015-04-06 10:30:47
    Svara
 • Hej Sandra! Jag undrar en grej. Jag är nykär och superlycklig med min pojkvän sen 4 månader tillbaka. Allt är så jävla bra när vi är tillsammans men så fort någon av oss reser bort så känns det alltid som att jag blir bortglömd och att han inte är lika kär i mig längre. Jag tror jag är orolig och nojig i onödan men det blir liksom värre för varje gång i är ifrån varann. Typ nu under påsken så har han knappt hört av sig om jag inte tagit initiativ till det. Det är fruktansvärt frustrerande och tar jag upp det med honom så tar han det inte seriöst och säger att det är för att han tycker det är jobbigt att smsa eller chatta på Facebook. Jag åker snart iväg på en lång resa i en hel månad och känner mig redan rädd för hur det ska påverka vår relation. Hur gör man? Hur ska jag bli mindre nojig, alternativt få min kille att fatta att detta är ett problem?

  elle 2015-04-05 22:17:41
  Svara
 • Hej Sandra! Jag älskar verkligen ditt hår och sprängs nästan av avundsjuka. Skulle du kunna berätta vad du gör för att ta hand om det och få det att må bra samtidigt som det är stylat så snyggt?

  Med vänlig hälsning
  Tråkigt hår

  lOUISE 2015-04-05 21:54:46 http://spelarminlind.blogg.se
  Svara
 • Åhh alltid så fint! Tycker om dina kjolar så mycket!!

  hedvig 2015-04-05 21:54:04 http://hedvighedvig.devote.se
  Svara
 • Supersnyggt! Hoppas att en skräddare kan lösa fila-tröjan – förövrigt, bästa kattposén 😀

  Linnea 2015-04-05 21:51:46
  Svara
 • Åh så mycket fina grejer! Mina favvosar är byxorna + kängorna + randiga tröjan!! Spec randiga tröjan = FÖR fin!

  Julia Alvina 2015-04-05 15:30:47 http://blog.julialvina.com
  Svara
 • Jag tycker inte det är så farligt med american apparell. De ger ju i alla fall schysst lön till sina arbetare i USA. Ett företag som jag däremot undviker är H&M eftersom de inte betalar en levnadslön till sina arbetare i fabrikerna. Dessa människor är tvugna att ta lån för att kunna köpa mat trots att de jobbar långt fler timmar och dagar än vad som är ok i Sverige.

  Norrlandskainthecity 2015-04-05 13:47:03 http://norrländskainthecity.blogg.se
  Svara
 • tips på roliga tecknade filmer på netflix snällaaaaa? 🙂

  maria 2015-04-05 13:35:35
  Svara
 • Love your hair in the last outfit!

  Rosa 2015-04-05 13:21:25 http://www.rosemarynotes.com
  Svara
 • ja, en såndär stor tröja är inga problem att sy om, bara klippa upp och göra mindre delar och sy ihop! Klart! 🙂

  Stella 2015-04-05 13:16:28
  Svara
 • Randiga tröjor är det bästa som finns!

  Rebecka 2015-04-05 13:06:31 http://www.reebbbeckas.blogspot.se
  Svara
 • Alltså du i sminket/håret i outfit nr 4 är lite Baby i Dirty Dancing <3

  Johanna 2015-04-05 12:35:43
  Svara
 • Hej du fina, undrar två saker: 1) sminkar du dig även när du bara ska stanna hemma? (feber dagen) 2) Har du den där tjusiga mattan framme även under fest och så?

  A. 2015-04-05 12:16:10
  Svara
 • ang AA, äh, som du sa, saker sker inte över en natt men det känns ju som de börjar arbeta för att göra saker bättre. OCH den randiga t-shirten var ju to die for! älskarden!

  linda 2015-04-05 11:52:44
  Svara
 • Så tjusig du är! Och roligt att se dig i byxor, för det känns så ovanligt. Men fint 🙂

  Maria Ekblad 2015-04-05 11:38:41 http://dreamsof.se/
  Svara
 • Såhär är det för mig iallafall: jag bryr mig inte ett skit om vad andra tycker när det kommer till min materiella konsumtion. Jo, jag blir röd i nyllet på 2 sekunder om jag tror att jag har fläckar nånstans eller om jag måste konfrontera någon som t.ex. knuffar mig eller har benen på sätet nästan på mig. Men saker som jag köper? Nej. Oavsett hur etiskt scummy den personen tycker att jag är så kan de hoppa dit pepparn växer enligt mig.

  Man gör så gott man kan, men det finns få saker i den här världen som kan köpas med ett totalt rent samvete, om det är det man är ute efter.

  L 2015-04-05 11:36:22
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!