Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

my lipsticks.

lipsticks.
Här kommer ett stort inlägg om läppstift lastat!

lipsticks.

Jag har sex läppstift som jag använder och dom tänkte jag att ni skulle få spana in.

Från vänster till höger:
1. Maybelline Baby Lips Electro – ”Oh! Orange!”
2. Chanel – ”Flirt”
3. MAC – ”Candy Yum-Yum”
4. & Other Stories – ”Melton Sunset”
5. NARS – ”Heat Wave”
6. Loréal – ”Collection Exclusive by Doutzen”

lipsticks.

Det första är då Maybelline Baby Lips Electro i färgen Oh! Orange! Det här är egentligen inget läppstift utan ett läppbalsam med lite färg.

lipsticks.

Själva stiftet är knallorange men färgen på läpparna blir försiktigt korall, vilket jag tycker är en så himla fin färg. Oklart dock om någon ser detta utom en själv.

lipsticks.

Det andra heter Flirt och är från Chanel. Färgen är typ korall-godisrosa. Tänker att den ser ut som någon fin slags snäcka man hittar.

lipsticks.

Mitt tredje läppstift är från MAC och heter rimligtivs Candy Yum-Yum.

lipsticks.

Detta är knalligt neonrosa. Det ser lite ut som det skiftar åt lila på bilden men jag skulle säga att i verkligheten är det all in pink.

lipsticks.

Detta heter Melton Sunset och är från & Other Stories. Det är hallonrött med inslag av en orange ton. Alla mina röda läppstift skiftar i orange, tycker det är fint till blek hy.

lipsticks.

Det andra röda heter Heatwave och är från NARS. Detta är helt matt som ni ser till skillnad från det här ovanför. Ingen glans alls utan ligger bara som ett extra lager färg på läppen. Matta läppstift har en tendens att hålla längre och ger en lite mer retro-feeling. Detta är brandalarmsrött i färgen.

lipsticks.

Det sista läppstiftet är från Loréal och som jag fattar det framtaget för/av modellen Doutzen Kroes. De har tydligen gjort en kollektion med massa celebriteter.

lipsticks.

Jag fastande såklart för det klara ”fire red”-röda. Detta är ett mjukare läppstift med mycket glans som passar om man har lite torra läppar för dagen men är sugen på att ha läppstift ändå (ett problem som kan uppstå i mitt liv i varje fall).

lipsticks.

Det var det! Här är alla undersidor om jag inte varit tillräckligt tydlig vad de heter : )

lipsticks.

Och här kommer mitt sista läppstiftstips för att få färgen att hålla så länge som möjligt!
1. Använd först en läppenna underst. Jag har en orangeröd eftersom alla mina röda läppstift tenderar att gå i den färgen. Har ett ljusrosa också för de andra.
2. Den silvriga pennan är från Dior och heter Crayon Contour Lèvres Universel och är en genomskinlig penna som man lägger på utsidan av läpparna så att inte läppstiftet ska smeta ut!
3. Det sista jag gör när jag satt på läppstift är att ta en liten bit toapapper, dutta puder på det och sedan pudra med pappret över läpparna. Då sitter färgen som berget.

Puss!
.

Translation. The lipsticks that I use.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • vad heter den orangeröda pennan?

  Puss

  Jenny 2015-04-07 15:46:01
  Svara
 • Sandra! Vill du vara min hjälte och svara på det här i ditt nästa ”answers to past weeks comments” eller direkt här?
  Jag håller på att söka ett J-1 Visa till usa men det verkar som om det kanske kommer dra ut på tiden.
  Hur lång tid gick det mellan att du jobbat din sista dag på jobbet i Stockholm tills att du flyttade till NYC? Och vad gjorde du där i mellan?

  Hoppas, hoppas hoppas du vill svara, hade varit så fint.
  <3

  Elin 2015-04-06 19:36:30
  Svara
 • Vilka fina färger du använder och jag gillar också baby lips och Chanel 😀

  Netti 2015-04-06 19:29:36 http://starby.devote.se
  Svara
 • Jag tycker att du borde se den animerade filmen Song of the sea, om du inte redan gjort det.

  Sara 2015-04-06 18:27:00
  Svara
 • Hehe daniellas kommentar: i feel you jag hånglar också bara bort mitt läppstift. Men det är okej. + Alltså helt stört vad du är snygg Sandra. Så babe-ig.

  Gabriella 2015-04-06 16:58:03
  Svara
 • Alltså det från MAC är så jäkla snyggt!
  Förresten, ska du göra fler tumblr-inlägg?

  Azra 2015-04-06 15:23:23
  Svara
 • Åh vad fint! Har aldrig riktigt lyckats med läppstift, tycker det ser konstigt ut för min överläpp blir ett tunt himla streck när jag ler. Du har ju ett väldigt fint och brett leende som passar i läppstift.

  Therese 2015-04-06 15:13:46
  Svara
 • jag kan inte ha läppstift längre nu när jag är nykär, vilka i-landsproblem man får ibland va <3<3

  daniella caspian 2015-04-06 14:15:36 http://submarinus.blogg.se
  Svara
 • Åh så många läppstift och åh så vackra bilder och färger.

  Johanna E 2015-04-06 13:37:35 http://nouw.com/melonpuke
  Svara
 • Min kompis tipsade mig om att Make up store har någon primer eller något som man lägger ovanpå läppstiftet för att det ska sitta bra som ska vara superbra! Jag har inte provat det själv än men det står på min inköpslista. Och vill också ha ett orange läppstift, så himla fint. Men min stora problem är ju att läpparna har varit supersupertorra hela vintern så då vill man kanske inte ha massa färg och grejer på dem. 🙁 Men hoppas det blir bättre nu till sommaren!

  Maria Ekblad 2015-04-06 12:39:42 http://dreamsof.se/
  Svara
  • Svar på Maria Ekblads kommentar.

   Primer är hur bra som helst! Köpte en från Loreal som jag använder på läpparna och runt konturerna och det får läppstiftet att sitta hela dagen utan att smeta ut sig. Jag använder bara rött läppstift för det är det enda jag passar i och jag köper alltid återfuktande läppstift som hjälper mina läppar att inte torka ut när det är kallt. Köp även en burk vaselin och ha i väskan och smörj på när det behövs. Då behöver du aldrig oroa dig för torra läppar mer. Kram!

   Lisa m 2015-04-06 19:26:21
   Svara
 • Så kul inlägg! Tycker att alla stift är superfina, men Heatwave passar dig extra bra <3

  Lina 2015-04-06 12:37:43
  Svara
 • Det här är random men är heartbroken och läste just den här krönikan på ämnet: http://rodeo.net/niotillfem/2013/03/och-sedan-gor-man-det-bara-vadsomhelst-man-bara-gor-det/ Kort och gott hjälpte det så himla mycket och ville bara säga tack. TACK!

  Sofie J 2015-04-06 12:24:17
  Svara
 • Åh, det är så himla snyggt med läppstift 🙂 Jag har några fina här hemma som bara ligger och samlar damm för jag vågar inte använda dem! Är rädd för att de antingen ska smeta ut sig runt munnen eller kleta av sig på tänderna 🙁

  My 2015-04-06 11:06:11 http://morgonkaffet.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!