Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fever in france.

cap d'antibes.
Shit pommes frites hörrni. Sedan söndagskväll har jag varit så HIM-E-LA sjuk. Feber, förkyld, döende etc.
Killsjuk, för att citera Magnus. Legat raklång, knaprat tabletter och druckit åttiofyra koppar te.

cap d'antibes.
Så ledsen över detta, eftersom våra sista dagar av denna resa spenderats i sängen där jag avverkat två toarullar snytandes.  Här kommer en komprimerad sammanfattning av de dagarna dokumenterat i horisontalt läge. Man kan också kalla detta inlägg för en Magnus-och-Milla-kavalkad beroende på hur man ser det. Det är i alla fall min favoritkavalkad.

cap d'antibes.

Att vara sjuk kan stundtals vara världsfint när man har två sådana här precis bredvid sig.

cap d'antibes

Man kan ligga jättenära varandra och ändå syssla med egna saker. Som att spela dataspel, drömma om mat eller läsa bok.

cap d'antibes.

Vi kollade på hela säsongen av True Detective på två dagar och det var orimligt spännande. Milla kunde inte fatta hur något fick mer uppmärksamhet än henne.

cap d'antibes.

Det löste hon dock.

cap d'antibes

Magnus och Milla har gått långpromenader och exempelvis köpt frukt till mig. Jag följde med ner till vattnet i tisdagskväll.

cap d'antibes

Hade Magnus jeans på mig och levde mig in i att vara ihop som femtonåring. Eller så var det på nittiotalet i mitt högstadium i alla fall, att de coola brudarna hade sina killars kläder och såsade runt i längs med korridorerna.

cap d'antibes.

Hur som helst har dessa två tagit hand om mig väldigt fint och jag kan inte tänka mig några andra att spendera min feber med.

cap d'antibes

Igår åkte Magnus hem och jag skulle egentligen åkt hem idag, men det är flygstrejk så jag måste stanna ett par dagar till. Och det är helt okej faktiskt.

 .

Translation. I’ve had a fever and a cold the last couple of days and these two have been taken care of me.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Så vacker spegel! Kan ju inte gå att vara ledsen över vad som visas med en så fin ram runt. Och första kortet på Magnus och Milla är ju såå mycket ”aaaaaw”

  Elin 2015-04-15 18:48:42 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag och min pojkvän brukar ligga i sängen och läsa din blogg tillsammans, vilket är så himla mysigt. Han undrar vad Magnus spelar för dataspel? PUSS

  Caroline 2015-04-15 15:26:00
  Svara
 • Hej Sandra, ville bara skriva till dig eftersom att jag blev så glad igår och har ingen att berätta för.
  Igår när jag gick hemifrån tog jag ingen jacka, jag började frysa nästan direkt. När min hand nuddade hans arm kände han hur kalla mina händer var. Då tog han mina händer och sa ”jag ska värma dem åt dig”. Senare på kvällen när vi skulle gå hem så behövde jag inte ens säga att jag frös utan han bara gav mig sin jacka och jag fick låna den tills vi kom till han port. Då fick jag en stor kram innan vi skulle hem. Detta gjorde mig så sjukt glad att han brydde sig om att jag frös. Även om det var väldigt litet så betydde det mycket.

  – En glad 15åring.

  åh va fint.

  E 2015-04-09 23:00:58
  Svara
 • I think you look so pretty without makeup, very different and with this natural pale kind of beauty that is so different, but wonderful. Can’t you post more pictures like that or maybe even do ”a day without” and write a post on how you felt then? Saw some ”experiments” from other female bloggers on the topic and am wondering how you see it. Anyways, high five to strawberry blondes 🙂

  S 2015-04-09 22:15:24
  Svara
 • Krya!!

  Matilda 2015-04-09 19:56:46 http://www.matildigt.se
  Svara
 • Usch, stackare. Flunsan är från helvetet i år. Jag blev också sjuk med feber när jag var ute och reste och längtade bara hem till min egen säng. 2.5 veckor senare är hostan och snorandet fortfarande kvar, bah… Hoppas du blir frisk snabbare. Och rätt skönt att slippa flyga när man är jättesjuk. Stor kryakram! 🙂

  Linda 2015-04-09 19:36:45
  Svara
 • OMG. True Detectives. 2 dagar. Precis vad jag nyss gjorde. Så förbaskat bra – känner mig helt tom nu när det är över.

  Elin 2015-04-09 19:34:45 http://www.ofabooklover.blogspot.com
  Svara
 • alltså milla är så himla dödsgullig! jag undrar också lite hur det går när hon är lös, antar att hon måste vara duktig på att hålla sig nära er eller helt enkelt kommer på inkallning? önskar att jag också hade en liten taxkompis att gosa med om dagarna <3

  Cecilia 2015-04-09 17:49:32
  Svara
 • Hej. Här kommer ännu en kärleksfråga.
  Jag är ihop med världens finaste kille, han är snäll och fin och gör allt för mig. Han är bra på att få mig att skratta och känna mig trygg. Problemet är att jag inte vill känna mig trygg och vardaglig. Jag är 17 år och längtar-längtar-längtar efter andra länder och andra människor. Vill se världen och inte vara hemma och sega en enda dag till. Min pojkvän gillar att sega, han gillar att sitta med datorn, att bara sega bort en hel förmiddag och inte få något gjort på en hel helg. Jag vill ut på picknick och åka till stan och äta på restaurang och gå på fest och prata hela natten och kyssas non-stop i flera timmar (som vi gjorde i början, för ett år sen!). Är det fel att jag inte slutar längta bort när jag är med honom? Han är vardag och trygghet men jag längtar efter äventyr. Vad ska jag göra? Jag ska åka ut i världen efter gymnasiet, men han vill börja jobba och ha en karriär, är det fel att vara så olika? Han vill ha ett Svensson-liv medan jag aldrig vill att äventyret ska sluta. Jag känner att jag kanske behöver någon som gillar äventyr, för när han bara vill sega så fastnar jag i det också (ofta men inte alltid, vi gör saker jag gillar när jag väl tar tag i det) och då blir jag irriterad. Men jag älskar ju honom, men ibland har jag svårt att veta varför jag älskar honom och då börjar jag tänka för mycket. Jag vet inte om jag letar efter fel eller om det faktiskt är fel. Hoppas du kan komma med något nyttigt tips för detta tär så mycket på mig.

  Kram. Ha det bäst!

  Moa 2015-04-09 17:09:09
  Svara
 • Åhhh jaaas boyfriend jeans 😉 tror de gäller n idag eller så håller vi nostalgiker fast vid traditionerna kanske.

  jänney 2015-04-09 17:05:24
  Svara
 • oh get well soon. actually it’s nice to see your bad times as much as the best moments. that’s the way I like in the blogging world.
  also it’s soo cute that he gave his pants to you, what a nice guy Magnus is!
  and tv series Looking is canceled in hbo that I get so sorry. maybe true detective is the next one I’m gonna start…

  deniz 2015-04-09 16:14:40 http://matchupmag.com
  Svara
 • Misstänker att jag inte är den första som undrar men vad har hänt med podden!? Torsdagar är genast mycket tråkigare…

  Johanna 2015-04-09 14:16:46 http://www.soundtrackoflondon.com
  Svara
 • Vad tråkigt att vara sjuk, men du hade ju gott sällskap i alla fall 🙂 exakt sådär som Milla gör på bilden vid datorn brukar min hund också göra när jag kollar på tv-serier i sängen 😉

  Sara 2015-04-09 14:02:38 http://www.saralene.blogg.se
  Svara
 • Så himla fint! Trist med sjukdom bara!

  Svara
 • Trist att vara sjuk, men om en ska vara sjuk så känns det som bra spenderad sjuktid. Krya på dig!

  Anna María 2015-04-09 13:11:46 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • True detective alltså. Min kille och jag sträcktittade på serien i helgen och kan fortfarande inte riktigt släppa sista avsnittet alltså…

  Maria 2015-04-09 12:56:51
  Svara
 • Orkar inteeee att Milla är helt orimligt fin! Du måste verkligen skaffa en hund så att vi får se mer av detta. När ni är ute och går med henne utan koppel, är ni inte rädda för att hon ska springa iväg då? Eller har ni tränat henne till att vara lös? Min familj har alltid haft jakthundar (bla tax) men jag vågar aldrig gå utan koppel eftersom de har sådan stark jaktinstinkt, men det verkar så fint att slippa gå med koppel.

  Sofia 2015-04-09 12:36:20
  Svara
 • Uff, så kjedelig at du er blitt syk – jeg ønsker deg god bedring og god tur hjem når den tid kommer!
  Forresten så har jeg rullet rundt her inne og hygget meg med alle innleggene dine fra påsken. Bloggen din gjør meg glad!

  Synne 2015-04-09 12:08:28 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • Typiskt att bli sjuk! Men ser onekligen mysigt ut iallafall 🙂 Krya på dig!

  http://llisahedman.fitnessguru.com

  Lisa - bloggare hos fitnessguru 2015-04-09 12:08:05 http://llisahedman.fitnessguru.com
  Svara
 • Du är ju jättesöt osminkad!! <3

  Anna 2015-04-09 11:36:40
  Svara
 • flygstrul! det där med eyjafjallajökull var ju superläskigt osv, MEN det betydde att jag fick ha min pappa & lillebror på besök hos mig 5 hela dagar extra. så jag var ganska nöjd :’) (var dock mindre nöjd något år senare, när min kompis missade julafton för att heathrow stängdes ner pga snökaos men men)

  chrissy 2015-04-09 11:03:24 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara
 • sura (antar jag) remmarna på tangentbordet <3

  lovisa 2015-04-09 10:55:39 http://polichinelle.se
  Svara
 • Du får til og med dette til å bli dødsfint

  thea 2015-04-09 10:48:16
  Svara
 • Fy fan vad trist med feber, men alltså du hade verkligen gulligaste sällskapet att pigga upp och ta hand om dig.

  kaneli 2015-04-09 10:44:22 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!