brevvänner. spring edition.

God morgon! Idag är det dags för ett nytt brevvänsinlägg. Det senaste var i december och nu står ju våren och näääästan sommaren för dörren och klart att man ska kirra nya kompisar, bekanta och kärlekar då.

Reglerna eller hur man ska säga är enkla:
Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet.
Och du måste ju inte skriva en annons om du inte vill, utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

Förrförra gången hade jag brevvänsinlägg med temat ”grupper” dvs man kunde eftersöka bokcirklar, fikagäng i Paris eller barnvagnspromenadshäng. Så det går att tänka så också när du skriver din lilla annons, att man letar efter några att starta band med kanske, eller varför inte ett politiskt parti.
Vad vet jag, det där kan ni!

Lycka till <3

PS!
p
En annan grej. På lördag kommer jag tillsammans med författarna Gunnar Ardelius och Patrik Lundberg prata på Punkt Medis i Stockholm om att vara ung i litteraturen. Hur skriver du en ungdomsbok? Och hur är det att vara ung i litteraturen? Det är från klockan 14 till klockan 15 och facebookeventet hittar du HÄR.

.

Translation. Time for a pen pal post. If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the posts) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
238kommentarer
  • Hej jag heter emelie och är 32år.jag söke nya vänner.svårt att få tag i vänner där jag bor.
    Bor i skövde söker vänner lite över allt stockholm tex.Jag är 32år.skulle vara så roligt om man fick tag i någon här.Har dock inget körkort så jag kan inte komma vart som hellst.Tjejvänner mellan 23 till 35år. gillar det mesta.hittar gärna nya intressen bara man har roligt i hop i hop.gillar hundar,djur,se på film,fika gå på saker tex musikaler också vidare. hoppas på svar

    emelie pettersson 2016-07-16 18:29:53
    Svara
  • Hejsan jag är en glad person jag är snäll trogen omtänksam ärlig hjälpsam jag är singel men letar nya vänner och förhållande. jag är bor i en stad som heter Härnösand jag söker nya vänner som bor i närheten hör av er

    Marcus 2016-07-10 20:47:20
    Svara
    • Svar på Marcuss kommentar.

      Hej jag heter emelie och är 32 år
      Och SÖKER TJEJVÄNNE HAR VARIT UTAN VÄNNE LÄNGE OCH SDÖKE NU NYA VÄNNER.
      Mellan 23-35år. jag gillar det mesta hittar gärna nya intressen med.bara man har roligt i hop.mina intressen är bla hundar,djur se påfilm.fika ocksååvidare.
      Bor i skövde men söker vänner på andra< ställen med svårt att få tag i vänner där då dom flesta bor i storstäder tyvärr. söker vämmer i stockholm med.
      hoppas på svar

      emelie pettersson 2016-07-16 17:08:56
      Svara
  • NORRKÖPING

    Amanda heter jag, 24 år gammal.
    Flyttade till Norrköping från Jönköping för 3 år sedan.
    Jag bor tillsammans med min sambo.

    Trivs väldigt bra i stan men jag saknar att ha någon mer än min pojkvän att umgås med..
    Inte lätt att träffa nya människor när man kommer till en ny stad..

    Kläder och inredning är något jag ”brinner” för och även jobbar med.
    Hade varit så kul att ha någon att dela det intresset med, att fika med, gå på stan med, åka på loppisar med, åka på utflykter med, en god middag eller ut o ta en öl tillsammans med! 🙂

    Kanske är jag sent ute för detta… Men absolut värt ett försök! 🙂

    Hör gärna av dig! 🙂

    [email protected]

    Amanda 2016-02-26 22:00:10
    Svara
  • Hello my name is Lina i speak swedish and English i’am 12 yers Old i want to have many Friends girls and boys i’ts look like funny.We can chatt on kik my name is vbybruden,and i have instagram my name is la.gatitaaa❤️.

    Lina 2015-12-22 12:35:41
    Svara
  • GBG Genusstudent 22 år

    Är troligtvis för sent ute, men jag är sugen på att skriva brev. Jag heter Jenny och är 22 år, håller på att ta min kandidat i genusvetenskap och ska skriva c-uppsats i höst och blir klar till våren. Jag har en del krångel med psykisk ohälsa, ångest och terapi, och kommer med största sannolikhet skriva en del om det. Annars så tycker jag om att rita och läsa, se på serier och umgås med mina käraste vänner. Eller äh, alltså egentligen ser jag mest på tv-serier för jag läser tusen kilo kurslitteratur till vardags. Orkar liksom inte göra något ordentligt efter det. Älskar bland annat parks and recreation. Pratar mycket om feminism, rantar om snubbar som e idis, gillar hudvård och smink (främst kbeauty, alltså ebay i mitt hjärta). Läser poesi som Edith Södergran t.ex. Önskar jag orkade rita mer, men sätter igång projekt som kräver sån koncentration att jag sällan orkar med det just nu.

    Vill skriva om livet, ångesten och kärleken. Har stor förkärlek för konst och litteratur, museum och att snacka en massa skit. Gillar läppstift och är rätt snäll.

    Vill skriva riktiga brev eftersom jag vill att nåt random kid ska kunna öppna en låda på vinden en dag och hitta alla brev jag skrivit.

    [email protected]

    jenny 2015-07-28 23:41:33 http://abstraktioner.tumblr.com
    Svara
  • Har helt missat det här inlägget och hoppas innerligt att det inte är försent nu…

    Kort om mig:
    Älskar litteratur och musik. Dricker för mycket alkohol och tycker om både män (helst skäggiga sådana) och typ varenda kvinna. Drömmer om att bli sjöjungfru trots att vatten skrämmer mig. Försöker äta vegetariskt men älskar tamejfan bacon och hamburgare.

    Söker:
    Öppna vänner att prata om precis allt med. Är väldigt öppen och rätt så frispråkig själv, men kan också vara oerhört blyg bland nya människor.

    Vill skriva brev, mejla, smsa, whatevs – så länge du är snäll och pratglad.

    navermyr (@) live . se

    kram, kram, kram – hoppas vi hörs!

    Alexandra 2015-05-27 19:28:15
    Svara
  • Hej alla fina där ute!

    Stor chansning så här sent, men vad kan det skada tänker jag. Jag är en snart 22åring uppvuxen i Skåne, men som om en månad flyttar in till Linköping med min pojkvän. Är otroligt pepp över detta, men lite orolig då kan knappt känner en enda person där. Jag är ganska rolig för det mesta, gillar att dricka vin, fika, åka tåg, kolla serier, prata om ”livet” osv. Hade så gärna velat känna en trevlig, GO person som vill följa med ut och dansa natten lång, hänga över en kopp kaffe i flera timmar och gå vilse på långpromenader. Stämmer detta in på dig så tveka inte att höra av dig!

    kram
    [email protected]

    Emma 2015-05-25 10:55:26
    Svara
  • Hej! Nu är jag väääldigt sent ute här, men kan väl testa ändå. Jag heter Sanna och är tjugoett år gammal. För två himla veckor sen flyttade jag den långa vägen ända ifrån Luleå till Göteborg. Jag jobbar just nu som servitris, håller på med musik vid sidan om och ska börja en utbildning till makeupartist i augusti.

    En känner sig ganska vilsen i en helt ny stad där man bara känner någon enstaka person. Jag älskar att dricka vin och snacka om absolut allt och ingenting. Dansa i dimman, balkonghäng, parker, konserter och uteserveringar är nog det bästa jag vet. Kan sitta i timmar och göra spellistor på Spoify och vill gärna ha en massa tips på bra musik då jag är allätare! Skulle vara så himla skönt att bara ha någon att dela med sig av livet med, eller ännu bättre, om någon bor i Göteborg och vill hjälpa mig att känna mig lite mindre vilsen så vore det grymt.

    Hör av er peepz – [email protected]

    Sanna 2015-05-23 23:07:10
    Svara
  • Jaha ja skrev ju precis en kommentar men glömde infoga min mail, det beskriver ganska bra vem jag e, rörig och så rastlös att jag aldrig orkar läsa igenom det jag redan skrivit

    Likes: musik gjord av ickemän (silvana, beatrice eli & dolores haze <333), kakor!!!, köpa billig skit på second hands & sånt, hata män & kaffe
    Hatar: fuckboys & män överlag, västtrafik, rasisthålan där jag bor

    Skriv ett mail så svarar jag med min favoritgif & sen kan vi ju maila/breva/telefona elr whatever

    xoxo Beyonce
    (i wish)

    [email protected]

    ANNA 2015-05-04 10:08:30
    Svara
  • Yo! (nej det där var lite töntigt haha)

    Men ja vem e jag? Hmm noll koll

    Likes: köpa billig skit på second hand, äta kakor, lyssna på musik ashögt (helst silvana, beatrice & dolores haze)
    Hatar: fuckboys & män överlag, den lilla rasisthålan jag bor i, västtrafik

    Egentligen vet jag inte varför jag skriver på en sån glittergosig blogg som den här men aja, skriv om ni vill så kan vi ju bli mail/brev/telefon-friendzz beroende på vad som känns bäst.

    xoxo beyonce
    lol nej men i wish

    Anna 2015-05-04 10:01:51
    Svara
  • Jag heter Amanda, är 18 år och bor i en liten kommun i Västerbotten. Jag pluggar samhällsvetenskap med inriktningen beteendevetenskap. Jag älskar att fota, resa och att gå på konserter/festivaler. Som person så drömmer jag mig ofta bort men är också nyfiken på allt nytt. Jag har lätt för att skratta och gillar att prata om allt mellan himmel och jord. Sen är jag väldigt dålig på att presentera mig själv.

    Jag hoppas att någon vill skriva även om denna kommentar är väldigt sen.
    / [email protected] (mejlen gjordes i trean fyi)

    Amanda 2015-05-03 13:32:16
    Svara
  • Jag är säkert alldeles för sen med denna kommentar men det är väl värt ett försök.

    Jag heter iallafall Tora, jag är femton år och bor i Stockholm. Jag bloggar och tycker att det är något av det roligaste som finns. Utöver det så tycker jag mycket om att lyssna Håkan Hellström, läsa bra böcker, skriva och att gå långa promenader.
    Hoppas vi hörs<3. Kram!

    [email protected]

    Tora 2015-05-03 12:26:20 http://torahansson.blogg.se
    Svara
  • Jag är ganska stillsam av mig men kan också vara väldigt social. Skrattar ofta och pratar nog lite för mycket ibland. Funderar, överanalyserar och diskuterar kring det mesta. Jag tycker om kreativitet i allmänhet och skrivande i synnerhet. Trivs också ute i naturen och går gärna långa promenader i skogen. Uppskattar vackra saker i vardagen som färgsprakande inredning och fina ordformuleringar. Om du bor i Linköping kan vi träffas och annars kan vi skriva, på mail eller vanligt pappersbrev.

    mirakeldimma[at]gmail.com

    PS. Jag har ett barn så om du hatar barn är det kanske inte rätt ändå. Jag kommer att bry mig om dig och det som händer omkring dig oavsett var du befinner dig i livet men om du vill ses eller känna igen dig i mig kan det vara bra att veta att jag prioriterar min son framför öl i parken.

    Angelica 2015-05-02 08:22:22
    Svara
  • först tänkte jag; ”hur desperat får man va? ingen kommer ändå höra av sig..” men sen ändrade jag mig helt till att se det enbart positiva som detta faktiskt innebär, så eloge till dig Sandra som uppmuntrar till sånthär fint.

    WELL, Catarina heter jag är 23 år och bor strax söder om Stockholm. är en mycket kreativ själ så gillar att experimentera med utseendet, fotografera och även skriva när lusten faller på.

    hm, hur ska man göra sig lite extra intressant bland redan 220+ kommentarer? fast nä, det är inte vad det här handlar om heller. man får skapa sig en uppfattning utifrån att skriva till mig helt enkelt.
    faktum är att jag scrollat igenom ett tiotal kommentarer och blir glad för jag kan identifiera mig med mycket som skrivs. någon skriver om att vännerna man trodde man skulle ha en lång tid framöver plötsligt inte längre finns där (självförvållat eller ej, men tänker att äkta vänner finns alltid kvar), någon annan är nöjd med livet FÖRUTOM att hen inte har dendär vännen att ringa när det krisar tex. jag plockar ut just dessa två saker för att jag är en kombination av dom. jag kan gilla att vara själv, men inte att vara ensam liksom.

    SÅ vad jag söker är en ny vän. en som man kan göra alla de där sakerna jag saknar i mitt liv justnu med; smsa/ringa, prata allvar, dricka vin och snacka skit, allt och ingenting.

    jag hoppas, HOPPAS verkligen att någon vill skriva till mig nu. även om jag känner att jag torskar lite på dethär med att ’presentera mig själv kort’ så är jag intresserad av att lära känna yngre som äldre, killar som tjejer, ja.. de människor som hänger här verkar vara så härligt blandade och bra(!) så jag blir SÅ glad för mail! / [email protected] 🙂

    catarina 2015-04-30 17:32:45
    Svara
  • Siden jeg selv først nå i ettertid har sett gjennom kommentarene her, satser jeg på at det er flere, og som da blir å se nettopp denne.

    Mitt navn er Eirin, jeg er 18 år (19 i desember) og bor i Midt-Norge. Går siste år på videregående, og skal til høsten inn i forsvaret. Min store lidenskap er hund (så det er veldig fint om også du liker hund), i tillegg til at jeg liker å fotografere, lese bøker, skrive, bake og til tider strikke.

    Ta gjerne kontakt! [email protected]

    Eirin 2015-04-30 16:10:47 https://nardetregnerute.wordpress.com/
    Svara
  • Oj, nu är jag ju supersent ute här. Men, vi testar ändå! Jag heter Josefi, är tjugo och är för stunden strandad nere i Skåne (fast, det är inte så himla himla jättedåligt jämt ändå). Jag läser just nu en kurs i kriminologi som är superhimlamegasvår, men när jag inte ångestar över den så tycker jag om att se på alldeles för mycket serier, att gå på konserter, att dansa till indie hela nätterna, att baka och att fylla garderoben med massvis av nya klänningar som jag är alldeles för dålig på att använda till exempel. Jag kan vara väldigt babblig av mig och har oftast väldigt nära till skratt cirkus jämt. Så, känner du att du skulle stå ut med en sådan person får du väldigt gärna skriva till mig!

    [email protected]

    Josefi 2015-04-28 11:04:27
    Svara
  • Jag ska väl erkänna att jag inte läser Sandras blogg i vanliga fall, har i princip bara hittat till sådana här brevvänsinlägg då jag har googlat ”brevvänner”. Förhoppningsvis spelar det väl ingen roll men ville bara säga det eftersom jag inte kan garantera att jag typ gillar samma saker som Sandra skriver om eller så. Blev verkligen glad nu över att jag hittade ett brevvänsinlägg som inte är flera månader gammalt, kanske är jag sent ute nu också men det är värt ett försök i alla fall.

    Jag vill hitta vänner, någon att mejla eller skriva brev till. Jag är en än så länge 20 år gammal tjej som bor i södra Sverige men som alltid har haft lite av en förkärlek till Norrland trots att jag aldrig varit längre upp än Hälsingland.
    Jag är kristen, funderar ganska mycket, har börjat upptäcka att jag gillar att lyssna på fågelsång, vill skaffa dreads, önskar att jag var riktigt bra på att sy, gillar alla nyanser av grönt tillsammans i naturen, uttrycker mig hellre i skrift än i tal, tycker att kladdkaka och mjölk (som min mobil autocorrectade till mjäll, tur att jag upptäckte det haha) är en fantastisk kombination.

    Det spelar inte jättestor roll vem du är, skriv bara så får vi se vad det blir av det. Tycker att det finns något fint i att bara få upptäcka mer av människor efterhand, kanske inse efter ett tag att man var mer lika varandra än man trodde? Eller mer olika, vilket ju inte gör något. Ja, som sagt: skriv några rader om dig själv så får vi se vad det leder till. Skriv till fagelfiskellermittimellan @ live.se fast utan mellanslag då.

    /Sandra

    Sandra 2015-04-27 21:35:29
    Svara
  • Hej!! Har redan skrivit här men skriver igen pga blev SÅ himla pepp på det här med brevfriendz. I want more. Heter Linda och är tjugo men ska fylla tjugoett. Bor norr om Stockholm. Jag gillar att dricka öl, hitta på knäppa och roliga saker, lyssna på musik (jag blev klassens festivalare på studentskivan och jag var under hela högstadiet svårt besatt av Bob Dylan – så om det finns nån dylanolog här ute – skriv!!) Nu är det snart sommar och det hade varit så himla trevligt och fint att kanske hitta en vän/vänner en kan leva tjugoårsliv med. Som person är jag snäll, omtänksam (lite blyg men det går över), har sjuk humor och älskar att vara spontan. Tänker mig att en kan hänga i parker, sitta på uteserveringar, dra på konserter, bara ha det asnice och prata om kärlek och sånt. <3

    Skriv jättegärna för då blir jag jätteglad, hej

    [email protected]

    Linda 2015-04-26 15:10:54
    Svara
  • Det kan vara så att jag skriver en annons alldeles försent nu, men det är värt ett försök tänker jag!

    Är en 23 årig (24 om några dagar (aaah)) stockholmstjej som vill så mycket men tar tag i alldeles för lite.
    Älskar mat, män i skägg, motorcyklar, feminism, tumblr, djur, göra spellistor på Spotify, tatueringar och södermalm. (insåg när jag skrev detta att jag eventuellt är en hipster?!)
    Jag vill träffa vänner som vill dricka vin i parker och på balkonger, promenader, gå på museum, konserter (allt från hiphop till elektronisk indie) vänner som man kan prata om allt med.
    Är nykär och lycklig allmänt, det är bara den där känslan att en känner sig lite ensam när en vill gå på bio, konsert, bara hänga och inte riktigt vet vem en ska ringa. Utan att försöka babbla på för mycket här, så vill jag bara lära känna mer likasinnade. Människor som älskar att skratta och prata!
    Kan vara värt att nämna att jag är vegetarian, men det är absolut inget krav jag har på mina vänner haha.

    min mail är [email protected] hör gärna av dig <3

    Cornelia 2015-04-25 14:35:09
    Svara
  • HEJ! Jag heter Julia, är 22 (snart 23) år gammal och bor i bästa Malmö. Kommer egentligen från Stockholm och bodde ett år i Uppsala tills jag blev askär och var tvungen att flytta till Malmö där min kille bodde. Pluggar i Lund nu där jag snart tar min kandidat i statsvetenskap!! Pluggar just nu media och kommunikation och älskar också att fota, kolla på film, DANS, konst och att träffa inspirerande människor. Har bott här snart ett år och vill lära känna fler människor att dricka öl med på Möllan, kolla på film, dansa på klubbar, laga mat, åka på utflykter till typ Ystad och fota (!), cykla, äta brunch, måla, promenera…. typ vad som helst! Alla möten ger någonting : kanske blir vi bästisar resten av livet eller så var det bara en stel cappuccino på Solde, men det känns spännande att testa… Om du bor i Malmö eller Lund och vill träffas någon dag, skicka ett mejl! [email protected]

    Julia 2015-04-25 12:54:48
    Svara
  • Hej alla! Jag är lite sent ute, men tänkte att det är värt ett försök. Jag heter Maja, 18 år och bor i Stockholm. Snart tar jag studenten vilket känns helt galet. Pluggar nu fotolinjen och min plan till hösten är att fortsätta assistera fotografer för att sedan komma på vad fasen jag vill jobba med. Något inom samma bransch, men om det är som fotograf, eller som art director eller produktionsledare har jag ingen aning om. I alla fall, jag tänkte höra om det är någon som vill maila/skriva brev/hänga med mig! Gå på utställningar/öla på evenemang eller typ bada/grilla/sitta på uteserveringar nu när sommaren kommer. Hör gärna av er, jag är öppen för förslag!!!

    Min mail är [email protected]

    Maja 2015-04-25 12:31:42
    Svara
  • Hej alla fina människor! Jag heter Maja och är 16 somrar, fyller 17 till sommaren. Jag går estet media på gymnasiet. Jag är en liten filur som älskar att drömma, dricka te ur fina koppar, lyssna på älskade Håkan, skriva texter, fotografera, hitta nya Second hand butiker, springa, laga vegetarisk mat, spela på min gitarr, gå på cafe och allt som är fint och mysigt. Jag saknar att få skriva långa brev, dela tankar, åsikter och allt som hör livet till. Någon att skriva om allt som känns jobbigt och det som känns fint. Kanske träffas någon gång på ett mysigt cafe eller för en picknick i parken?

    Hoppas att du vill skriva med mig och får springa ut i vårbruset och hämta brev i lådan! <3333KRAM

    Mail: [email protected]

    Maja 2015-04-23 11:43:43 http://karleksmelodier.blogg.se
    Svara
  • Har redan skrivit en gång men tänkte skriva igen, för jag skulle gärna träffas någon gång i framtiden (självklart inget krav! Ibland är mystiken bättre).
    Jag har redan börjat brevväxla med några snälla filurer, men jag är så dålig på att hitta vänner och det här är ju ett otroligt bra sätt, så jag får väll passa på att skaffa mig lite brevvänner (om nu någon tycker jag verkar trevlig ^^)

    Själv är jag en förvirrad filur som fyller 16 år i sommar. . Jag är galen i sötsaker men ännu galnare i kaksmet! Jag gillar växter, måla och att skriva. Jag har ett kort tungband och är väldigt dålig på att ha ögonkontakt. Förra året köpte jag ett fritidskort som tog mig till nya platser inom västra Götaland (tänkte skaffa mig ett sådant kort igen)
    Det skulle vara så roligt att brevväxla och kanske träffas (och kanske inte träffas också).

    Jag vill prata om ALLT, kanske om en helt vanlig dag i livet, kanske ställa eller svara på oväntade frågor, kanske om framtiden, ja ALLT!

    Jag söker alltså alla brevvänner!

    Min mail: [email protected]

    (Är du helst barfota eller har du hellre på dig strumpor?)

    Sara 2015-04-22 19:47:16 http://osannolikhet.blogspot.com
    Svara
  • Hej!
    Jag har skrivit här förut och har en fantastisk brevvän, men vill gärna ha någon/några till.

    Jag är 15 år (snart 16) och bor i Stockholm. Jag älskar att lära känna nya människor, prata, sommaren och att diskutera. Kanske ska säga också att jag gärna mailväxlar, men det skulle vara så himla kul om vi kanske kunde träffas i verkligheten också. Inget krav såklart, men bra att ha i åtanke kanske.
    Jag gillar nästan alla människor, så var inte rädd att höra av dig.
    Hoppas vi hörs!

    [email protected]

    Emma 2015-04-22 16:55:06
    Svara
  • Hola a todos!
    Jag är en tjugoettårig, kaffedrickande och resgalen filur som förnuvarande bor i Spanien. Andra saker som ligger mig varmt om hjärtat är kompishäng, dans, musik och böcker.
    I sommar kommer jag hem till Linköping och skulle tycka det vore finfint att lära känna lite nya människor. Vi kan ses och ta en fika/öl i Linköping eller om du bor någon annan stans kan vi skriva långa brev/mail om den berg- och dalbana kallad livet. Känner du för att prata/öva/skriva på spanska så vore det också en kul grej! 🙂

    Ha det fint, hoppas vi hörs! Emma

    [email protected]

    Emma 2015-04-22 15:48:53
    Svara
  • Har också skrivit tidigare men som personen under nämnde så kan man inte få för många brevvänner.

    Jag är ganska stillsam av mig men kan också vara väldigt social. Skrattar ofta och pratar nog lite för mycket ibland. Funderar, överanalyserar och diskuterar kring det mesta. Jag tycker om kreativitet i allmänhet och skrivande i synnerhet. Trivs också ute i naturen och går gärna långa promenader i skogen. Uppskattar vackra saker i vardagen som färgsprakande inredning och fina ordformuleringar. Om du bor i Linköping kan vi träffas och annars kan vi skriva, på mail eller vanligt pappersbrev.

    [email protected]

    PS. Jag har ett barn så om du hatar barn är det kanske inte rätt ändå. Jag kommer att bry mig om dig och det som händer omkring dig oavsett var du befinner dig i livet men om du vill ses eller känna igen dig i mig kan det vara bra att veta att jag prioriterar min son framför öl i parken.

    Angelica 2015-04-22 10:17:30
    Svara
  • Hej! Hoppas att jag inte är för sent ute.
    Jag är tjugofyra år men känner mig fortfarande som sjutton. Jag är blyg och har svårt att ta kontakt med nya människor. Vill hitta roliga kompisar att skriva brev till!
    Jag varken pluggar eller jobbar pga diverse psykiska besvär men ser mig själv som en ganska vettig person ändå.
    Jag gillar att läsa böcker, titta på film och fotografera. Jag lever på riktigt när jag går på konsert och fotboll.

    [email protected]

    Åsa 2015-04-22 09:58:10
    Svara
  • Har redan skickat iväg en kommentar men känner att man inte kan ha för mycket brevvänner så

    Jag är en flicka på snart 16 år som bor i Skövde men brukar skaffa fritidskort till somrarna så att jag kan ta mig runt i Västra Götaland. Tycker om det mesta mellan havetsbotten och universums yttersta gränser men speciellt att läsa (Harry Potter), skriva (skulle gärna byta noveller, dikter, låttexter, allt möjligt) fotografera och drömma. Prata med mig vettja, jag är zuperrolig (ibland) och spännande och jag vill lära känna dig.

    Om du skulle vilja så skulle det vara galet roligt att träffas någon gång kanske? Dock absolut inget måste, hör av er även om ni inte känner för det!

    Tack o hej kaktuspastej

    [email protected]

    Daisy 2015-04-21 21:47:06
    Svara
  • Hej!

    Bara några dagar för sent men provar ändå!

    Heter Karolina och bor i Sveriges mysigaste stad, Malmö. Har precis varit ute och rest i ett halvår och ska snart bege mig till Norge för att sommarjobba. Jag är ganska stissig som person, blir väldigt lätt exalterad över saker som intresserar mig. Blir orimligt glad av saker i miniatyr och en god öl när det är fint väder. Jag tänker väldigt mycket och överanalyserar desto mer. Annars är jag intresserad av att läsa, hänga, kolla på serier, feminism, konst, kaffe, öl, baka och gotte. Om man bara ska plocka ut något sådär.

    Hade varit kul att brevväxla med någon som en kan prata allt möjligt med och kanske till och med hänga litegrann med om en bor i trakterna. Jag är pepp på det mesta!

    POSS & KRAM

    Mail:
    [email protected]

    Karolina 2015-04-21 14:23:10
    Svara
  • Åh hoppashoppashoppas att jag inte är helt på tok för sen med detta! Jag vill så gärna hitta en brev-/sms-/mejlkompis eller egentligen vad som, men helst av allt brev.

    Hej förresten, jag heter Johanna! Jag är 16år, men är ett augustibarn så fyller 17år snart. Bor gör jag i Lidköping, en stad som jag helst av allt ville ifrån förut, men som är helt ok najs just nu. Jag går 1:a året på estet – media. Jag tycker om att läsa (en himla massa), skriva, laga mat (vegomagi helst av allt), baka och att vara kreativ. Jag älskar att skriva listor, att sitta och kladda när en pratar i telefon och att drömma. Hjälp vad jag drömmer, om sommaren, om egen lägenhet, om tågluff, om Australien och om allt.

    Jag söker vem som helst, jag söker dig som vill skriva brev, ett mejl eller kanske prata i tele. Hör av dig så blir jag bra gla’. Hare fint, KRAM

    [email protected]

    Johanna 2015-04-21 12:49:16
    Svara
  • Åh hoppashoppashoppas att jag inte är helt på tok för sen med detta! Jag vill så gärna hitta en brev-/sms-/mejlkompis eller egentligen vad som, men helst av allt brev.

    Hej förresten, jag heter Johanna! Jag är 16år, men är ett augustibarn så fyller 17år snart. Bor gör jag i Lidköping, en stad som jag helst av allt ville ifrån förut, men som är helt ok najs just nu. Jag går 1:a året på estet – media. Jag tycker om att läsa (en himla massa), skriva, laga mat (vegomagi helst av allt), baka och att vara kreativ. Jag älskar att skriva listor, att sitta och kladda när en pratar i telefon och att drömma. Hjälp vad jag drömmer, om sommaren, om egen lägenhet, om tågluff, om Australien och om allt.

    Jag söker vem som helst, jag söker dig som vill skriva brev, ett mejl eller kanske prata i tele. Hör av dig så blir jag bra gla’.

    Hare fint, KRAM

    Johanna 2015-04-21 12:47:31
    Svara
  • NAMN: Amanda
    ÅLDER: 19 (snart 20)
    BOR: London

    Bor i världens bästa stad och skulle vilja dela tankar om världen, hjärtesorg och låtar som får hela världen att verka som en finare plats. Att dricka vin och hänga i parker är top notch.

    Att skriva, sjunga och fotografera ligger mig varmt om hjärtat och såklart mat. Letar efter en brevvän som jag kan prata med om allt, och så att vi kan stötta & peppa varandra.

    Om det är en annan London-bo som läser detta så ses jag jättegärna, vore fint med partner in crime här!

    Hör gärna av er,

    Kram
    Amanda

    Amanda 2015-04-21 11:24:11 http://byamanda.devote.se
    Svara
  • Hej!
    Stina heter jag bor och pluggar i Umeå. Jag söker trevliga personer som jag kan uppleva nya äventyr med, gå spelningar, hänga i parker, starta en bokcirkel och ha galna festkvällar mm. Möjligheterna är oändliga!
    Men söker även roliga och intressanta brevvänner.
    Jag gillar: kikärtor, enhörningar, kaffe, sova, katter, glitter, feminism och DIY kultur.
    Hoppas att någon hör av sig innan jag dör av tristess!!

    [email protected]

    Stina 2015-04-20 23:50:02
    Svara
  • Halloj!

    Innan jag börjar plugga efter studenten ska jag fan ha rest ensam varit engelsklärare i Singapore bott i London bestigit ett berg backpackat i Australien tågluffat i Europa studerat på college läst genusvetenskap volontärarbetat. Och sett en val.

    Jag heter Klara, är sjutton år och bor i en håla (som jag, så klart, hatar) utanför Malmö. Går första året på naturlinjen, men hatar fysik. När jag inte pluggar (är en ambitiös jävel) gillar jag att fika, lyssna på musik, diskutera allt möjligt, drömma mig bort till framtiden, fotografera och se alla serier i världen. Jag är vegan och feminist, och älskar mat, vänner och att resa över allt annat. Gillar allmänt när det händer saker. Att planera in händelser att se fram emot är typ min specialitet 😉
    Söker person att diskutera allt, analysera vidriga sexistiska filmer, dela recept och serietips, hata på all skit i världen och drömma om framtiden med. Om du bor i närheten så blir jag gärna sommarhäng/laga mat-kompis/fikavän/kommer inte på något annat men ja, vi kan ses i alla fall 🙂

    Är dålig på att skriva brev bc lat, så skriver helst via mail!

    [email protected]

    Klara 2015-04-20 21:23:33
    Svara
  • Är lite sent ute nu känner jag, men tänkte ändå prova!
    Jag heter Sara och bor någonstans i västra Götaland. Till sommaren blir jag hela 16 år. Ska alltså börja gymnasiet (läskigt). Jag älskar att äta kakdeg men ogillar ketchup. Jag är ganska förvirrad också. Jag målar, skriver och spelar lite flöjt när jag har tid.
    Jag söker ALLA slags brevvänner! :3 Jag gillar att skriva brev och det hade varit väldigt häftigt med en brevvän!
    Vad mer ska jag säga? Juste mailen!

    Här är min mail: [email protected]

    (Jag la upp en kommentar men hade dålig internet just då så jag hoppas inte det blev två kommentarer…)

    Sara 2015-04-20 17:45:51 http://osannolikhet.blogspot.com
    Svara
  • Jag är väldigt sent ute nu känner jag men kan ju prova! Jag blir 16 till sommaren och bor någons i västra Götaland. Jag har alltid velat ha en brevvän! Jag gillar att ställa annorlunda frågor och svara på frågor! Förutom det målar jag lite och skriver lite flum dikter och annat smått. Vad ska jag skriva nu? Jag har ätit enorma mängder kakdeg, jag ogillar ketchup och har ett kort tungband. Lyssnar dessutom på trevlig musik.
    Jag söker alla sorters människor att skriva med! :3

    Min mail är: [email protected]

    Sara 2015-04-20 14:04:20 http://osannolikhet.blogspot.se/
    Svara
  • NAMN: Amanda
    ÅLDER: 19 (snart 20)
    BOR: London

    Bor i världens bästa stad och skulle vilja dela tankar om världen, hjärtesorg och låtar som får hela världen att verka som en finare plats. Att dricka vin och hänga i parker är top notch.

    Att skriva, sjunga och fotografera ligger mig varmt om hjärtat och såklart mat. Letar efter en brevvän som jag kan berätta allt för, s

    Amanda 2015-04-20 11:51:19 http://byamanda.devote.se
    Svara
  • Hej alla folk! I juni ska jag flytta till Norrköping och jag känner i princip inte nån förutom den vackra pojken som är anledningen till flytten. Jag är 23 år och vill helt enkelt lära känna folk som vill dricka vin spela brädspel och hitta på diverse äventyr! Så hör av dig för 17!

    [email protected]

    Caroline 2015-04-20 09:59:17
    Svara
  • Hej jag är Lisa. Jag är snart 17 och jag bor i älskade jävla Norrland. Ibland sprejar jag på väggar i min stad, ibland är jag arg på mina föräldrar och ibland känner jag mig ganska ensam.
    Gillar att måla, skejta, klättra upp på tak, sneakers och GIRL-POWER såklart. Jag vill gärna ha någon vem som helst att skriva med, lära känna, och snacka om konstiga (och inte konstiga) grejer med.
    Bryr mig inte ett skvatt om din ålder, ditt kön eller var du bor. Vill bara få lite perspektiv på sAker och ting. Hade!
    SKRIV NÅT [email protected]

    Lisa 2015-04-19 22:59:19
    Svara
  • STHLMARE
    jag letar bostad(!!!!!!!) då jag ska plugga kandidat inom museer och kulturarv. fyller 20 typ nu, bor i paris för tillfället men flyttar hem till gbg snart. värdelös på att svara på mail och hålla kontakt med människor om de inte är mina närmsta.
    kort sagt, är en underbar person, låt mig hyra ett rum eller en bostad som inte kostar en förmögenhet.
    tack på förhand!!!!
    [email protected]

    wera 2015-04-19 22:20:55 http://kristalller.blogg.se
    Svara
  • Hej jag heter Rebecka och är 18 år. Tar snart studenten och är redo för världens bästa sommar för i höst tänkte jag försöka bli Aupair i USA. Finns det kanske någon som vill hitta på galenskap med mig i sommar eller kanske ska bli aupair i USA så hör mer än gärna av dig. Har du varit aupair och vill dela med dig av dina upplevelser eller resetips i USA så tveka inte då heller. Hoppas vi hörs!!

    [email protected]

    Rebecka 2015-04-19 18:38:48
    Svara
  • Hej! Jag heter Amanda och är just i skrivandets stund 16 år och 8 månader. Jag bor i Växjö och är förvånansvärt dålig på huvudräkning (särskilt med tanke på att jag går Natur linjen). Det hade varit så roligt att skriva med någon som bor någon helt annanstans! Har en fabless för London, Håkan och musikaler. (OMG vad jag lät som en boknörd nu, vilket jag iof också är) Hoppas någon orkar läsa hit och att vi kan skriva lite! Kram Kram

    mail: [email protected]

    Amanda Liljeqvist 2015-04-19 17:36:35
    Svara
  • Jag vill också vara med även om det kanske inte är så att så många läser igenom här när det gått nått dygn.

    Sandra är mitt namn, jag är snart 24 år (hjälp!!) och bosatt i Sundsvall. Har en kär sambo och en orange katt som vi precis döpte om för vi bara kallade henne för sitt smeknamn.
    Jag tycker om varma sommarkvällar, fräkniga axlar, pussar i pannan, långklänningar, pll, att sitta och dricka te och prata som det inte fanns nåt viktigare.. Och så mycket mer.

    Jag vill jättegärna hitta någon fin fillur att prata/skriva eller hänga med, så maila mig gärna om ni har lust och skriv något!

    [email protected]

    PUSS

    Sandra 2015-04-19 00:25:54 http://sandramark.devote.se
    Svara
  • Hej allihopa! Skriver lite sent kanske, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Jag heter Saga, är sexton år gammal och bor i Göteborg. Tycker om att skriva, att läsa, att hålla på med musik, att diskutera djupa och odjupa saker och att springa. Är trettiofem år gammal i en sextonårings kropp och introvert med inslag av extrovert vid sällsynta tillfällen, är självklart också feminist och sådär. Jag vill gärna brevväxla fysiskt, saknar att få riktiga brev!! Hade brevvänner i mellanstadiet men sedan kom vi på att man kunde ringa till varandra och la ner brevskrivandet. SÅ tråkigt. Aja, hör av dig till mig om du känner för det. Är rolig, lovar. Eller ah ibland vågar inte lova för mycket kommer få prestationångest i första brevet då:’) oh well, det var det. Hoppas vi hörs!
    Just det, mejladressen också: [email protected]

    Saga 2015-04-18 22:21:51
    Svara
  • Glömde skriva,
    förutom att jag söker nya härliga människor att skriva med, så söker jag dessutom de fina pluttar som jag skrev med när Sandra hade brevvänner christmas-edition. Jag hade mail-adressen [email protected] men oturligt nog har den blivit hackad och har fortfarande inte fått tillbaka den, detta har ju gjort att jag inte har kunnat få tag i dessa människor för att kunna skriva på min andra mailadress, så om ni ser detta, HEJ! skulle ni vilja ta upp kontakten igen så är min nya mail [email protected]

    Lisa 2015-04-18 20:14:35
    Svara
  • Hej alla fina i cybervärlden. Mitt namn är Lisa och detta är min annons för sökandet av brevvänner.

    VEM ÄR JAG?
    Jag heter som sagt Lisa, är 21 år och pluggar på universitet. Jag är en spontan person och har väldigt många drömmar. Älskar katter, Harry Potter, Skins, klänningar, té, såpbubblor, godis och lära känna nya människor.

    VAD SÖKER JAG?
    Jag söker brevvänner, vänner att skriva till (via elektronik eller papperform), att träffa och helt enkelt prata om allt som känns. Söker någon som precis som jag tycker om att lära känna nya människor och även gärna tipsa om bra musik, hihi. Men framför allt söker jag allt och ingenting, någon som bara vill ge lite vårvärme (för vart har den egentligen tagit vägen?)

    HUR NÅR NI MIG?
    Ja, första steget är att maila min otroligt fina e-postadress [email protected] Där kan vi senare gå vidare att utbyta adresser och dylikt för att dela orden i pappersform.

    Lisa 2015-04-18 20:11:28
    Svara
  • Hej alla fina i cybervärlden. Mitt namn är Lisa och detta är min annons för sökandet av brevvänner.

    VEM ÄR JAG?
    Jag heter som sagt Lisa, är 21 år och pluggar på universitet. Jag är en spontan person och har väldigt många drömmar. Älskar katter, Harry Potter, Skins, klänningar, té, såpbubblor, godis och lära känna nya människor.

    VAD SÖKER JAG?
    Jag söker brevvänner, vänner att skriva till (via elektronik eller papperform), att träffa och helt enkelt prata om allt som känns. Söker någon som precis som jag tycker om att lära känna nya människor och även gärna tipsa om bra musik, hihi. Men framför allt söker jag allt och ingenting, någon som bara vill ge lite vårvärme (för vart har den egentligen tagit vägen?)

    HUR NÅR NI MIG?
    Ja, första steget är att maila min otroligt fina e-postadress [email protected]
    Där kan vi senare gå vidare att utbyta adresser och dylikt för att dela orden i pappersform.

    Lisa 2015-04-18 20:10:17
    Svara
  • Bonjour!
    Sitter i skrivande stund på franska rivieran där jag pluggar franska men är om några veckor tillbaka i Sverige – vilket jag INTE vill – och därför vill jag gärna ha en kompis att skriva på franska med! Hur kul är det inte att lära sig franska samtidigt som man får lära känna en ny människa???

    Jag heter Ellika, är 20 år och bor i vanliga fall i en liten by utanför Göteborg. Hänger för det mesta med kompisar om jag inte tränar fotboll/gymmar. ÄLSKAR att upptäcka nya kulturer samt länder och få inblickar i hur andra människor lever. Diskussioner gillar jag också, utvecklas är vad som driver mig hehe.

    Låter jag intressant hör gärna av dig till [email protected] och om ha in mind att min franska är INTE BRA så det här kommer bli jättekul!!! bisous

    Ellika 2015-04-18 19:03:50
    Svara
  • Hej alla feminister (typ krav) och kattälskare (ej krav, men en härlig egenskap)!
    Jag heter Linda, blir snart 28 år och bor i Stockholm med snubbe och två katter. Jag gillar att dricka billig kall öl men har aldrig riktigt lärt mig att dricka vin eller kaffe. Jag lyssnar på ganska mycket metal men fangirlar allra mest över Nick Cave, gillar chips, Sims 2 och har sett om Twin Peaks minst fem gånger.
    Men det där spelar egentlingen inte någon roll, för det som jag behöver mer av i mitt liv är tjejsnack (du behöver inte vara tjej, men du ska kunna ditt tjejsnack), högt och lågt om relationer, upplevelser, naglar, feminism, kläder, gulliga djurklipp på youtube. Via mail eller face to face (men får fan grav social ångest av att tänka på att träffa någon jag aldrig träffat förut så vi tar mailen först va?).
    Jag kommunicerar mycket via sarkasm och skämt (bra och dåliga) och analyserar gärna sönder saker. Låter jag som en okej person? Är du också en okej person? Maila mig på [email protected]

    Tjohej!

    Linda 2015-04-18 18:39:38
    Svara
  • Hej! Är lite av en blygis och tycker att det här är jätteläskigt, men vad har jag att förlora liksom?? Så, anyway:

    Jag heter Iliriana men kallas nästan uteslutande för Lana. Jag är 18 år, bor i Malmö och tar studenten snartsnartsnart (vilket skrämmer halvt ihjäl mig samtidigt som jag längtar helt sjukt mycket).

    Mina största intressen är litteratur, konst, och språk (mest franska tbh). Gillar att både läsa och skriva, vilket det tyvärr inte blivit så mycket av på sistone pga galet mycket gymnasieplugg. Annars lyssnar jag en del på musik, hänger på tumblr och tittar på typ djurvines.

    Jag söker väl det mesta; kan tänka mig att mejlväxla/chatta/smsa/whatever (faktiska brev är jag inte så bra på tyvärr pga ungefär noll tålamod och kass handstil). Om jag verkar intressant så skriv gärna något till: [email protected]. Puss!!

    Lana 2015-04-18 18:14:41 http://cheekyjpg.tumblr.com
    Svara
  • hej! jag heter julia och bor i lund men kommer från finland (flyttar tillbaka dit snart). jag skrev en annons när sandra gjorde detta tidigare men det blev typ inget av det, tror jag hade en lite sämre period just då. i alla fall, jag älskar att få post, speciellt handskrivna brev (älskar ord) så hoppas det går bättre denna gång!
    jag är 27 och skriver kandidatuppsats i genusvetenskap just nu (om slut-shaming i filmen after lucia – se den). är självklart feminist. älskar katter och böcker, har en bokblogg (book.ratata.fi) där jag främst skriver om böcker och film (som jag också älskar). för tillfället är jag insnöad på coca cola zero cherry, downton abbey och gurksmörgås. jag tycker om att både skriva och läsa. lyssnar typ bara på kate bush. hmm. vill bli skolkurator när jag blir stor, för jag känner mig inte speciellt stor alls än. många tror att jag är yngre pga är kort och så hehe. det var väl det 🙂 [email protected]

    julia 2015-04-18 15:27:41 http://book.ratata.fi
    Svara
  • hej! 19-åring som bor ca 1 timme söder om stockholm. flyttar till london i höst för att jobba som au-pair, så är du i samma situation, let me know!

    gillar girl-power, frukt och gröt i SJUKA MÄNGDER, dricka vin och dansadansadansa och babbla. är i the beginning stages av att bli vegan, så är du det/vegetarian så är det ju super! och är du inte så är du säkert en grym person då med!

    vill du ha nån att diskutera feminism, crushes, vadsomhelst med så hör gärna av dig!!

    [email protected]

    elin 2015-04-18 14:27:46
    Svara
  • Det är nu när vårsolen kikar fram som ensamheten också smyger sig på. Är tjugoett år gammal och efter en längre tid boendes utomlands så har jag helt ärligt förlorat en massa vänner som jag trott att jag skulle ha kvar tills jag blir gammal och grå.
    Skulle vilja skriva med dig som är innehavande av en ganska stor dos sarkasm, charm och självdistans. En som man kan dela tankar och funderingar med oavsett om dom är små eller stora. Är en ganska komplex människa skulle jag säga men vill inte vara det så det är nånting jag jobbar på. Arbetar på ett hotell söder om Stockholm och älskar det och nya människor är det bästa jag vet, man lär sig så mycket av dom.

    Struntar fullständigt i hur gammal du är, vart du bor eller vilket kön du bär på.

    Puss!

    —> [email protected]

    Carro 2015-04-18 14:09:19
    Svara
  • hej!
    Jag heter Hanna, är 21 år och bor i en liten stad i botten av Vänern. Just nu pluggar jag franska på distans och tänker att det är rätt svårt att hitta nya vänner i en liten stad, så därför skriver jag här!
    Jag tänker att det hade vart fint att antingen träffa någon i närheten av Vänersborg (där jag bor) eller i tex. Göteborg dit det går bra förbindelser så att vi kam hälsa på varandra! Du kan visa mig dina guldkorn i din stad och jag visar dig min stads vackraste platser.
    Jag tycker om franska och Frankrike lite för mycket (vill alltid bara resa dit och är inne på mitt nionde år av franskastudier), tycker om att skriva och att prata om såväl ytliga och roliga saker som sådant som skaver och ligger varmt om hjärtat, jag älskar att spela volleyboll och särskilt beachvolleyboll på somrarna (det är nått av det bästa som finns), och sommar över huvud taget är så bra med picknickar, uteserveringar och promenader. Tycker också mycket om storstäder, natur, resor och att drömma. Är en rätt kul person också och när jag tycker om en person är jag en väldigt bra och lojal vän vill jag tro.

    Så, är du min nya kompis? Skriv till mig!
    [email protected]

    Ha det fint och hoppas vi hörssss!

    Hanna 2015-04-18 13:19:04 http://www.stjarnklarts.blogg.se
    Svara
  • Hejhej alla Sandras kompisar! Jag vill ha en mail/brev-kompis!! Jag bor i skogen i värmland och spelar musik om dagarna, men alla här är bara samma som innan. Jag längtar lite efter nya röster, tankar, människor nu. Jag är 21 år, från skåne, pluggar musik på folkis utanför Arvika och gillar att skratta mest av allt. Tänk vad fint att ha någon att skriva och prata med om allt det där man inte tar sig för/vågar i verkligheten.

    [email protected]

    Pia 2015-04-18 13:18:34
    Svara
  • det blev så tomt när jag inte kunde gå på filosfikursen längre
    så därför vill jag hitta någon som kan diskutera sådant med mig men även gärna fina historier om vad en såg främlingar göra på stan samma dag eller fina nostalgiska historier om de finaste stunderna i livet.

    vill hitta någon att gå på gig i källare med, gärna lo-fi, sheogaze, hiphop eller techno rave, men kmr vara tråkig och säga att jag lyssnar på det mesta. sitter med spellistor i spotify istället för att kolla på serier. gillar att klippa och klistra, fota, och skriva men det är väl nästan en självklarhet om en hänger här? fyllde arton en vecka efter nyår och vill börja skapa knäppa berättelser som jag kan berätta när jag är skitball 80-åring.

    har provat att vara brevvän men är för mycket perfektionist för det, gillar att inte behöva planera och kunna skicka iväg ett mail när som utan att behöva tänka för mycket på en dålig handstil. Så helst det, men vi kan ju också börja hänga direkt om du bor i stockholmsområdet.

    vet inte om det här blev väldigt oklart men skriv ändå, du är säkert intressant :– )
    alice.harse [ at ] hotmail.com

    alice 2015-04-18 13:13:47 http://alpauca.tumblr.com
    Svara
  • Hej! Johanna heter jag, och fyller 19 om tre dagar. Bosatt i de norrbottniska skogarna, närmare bestämt en by utanför Piteå. Jag går sista året på gymnasiet, tar därmed studenten om ungefär 1,5 månad vilket gör mig spyfärdig och helt yr och alldeles jätteglad samtidigt. Jag tycker om att lyssna på musik, att vara ensam, dricka vin, gosa med katter, vara ute i skogen. Jag lagar och äter sushi minst en gång i veckan, jag har snart varit vegetarian i två år och strävar mot att bli vegan. Jag är såklart feminist, och är aktiv inom Ung Vänster. Jag har planer på att flytta till London inom ett år ungeför, när jag har sparat ihop tillräckligt med pengar. Bara tanken på det gör mig livrädd. Jag söker väl det mesta, och är positiv till både mejl- och brevväxling. Om jag verkar intressant så skriv gärna något till: [email protected], puss!!

    johanna 2015-04-18 11:43:50
    Svara
  • hej alla fina! jag är en snart tjugoettårig hippie som söker fika-kompisar i halmstad-trakten! ska nämligen bo och jobba där i sommar och det vore så fint att öka bekantskapskretsen lite! jag älskar caféhäng, rock/indie/sextio-/sjuttiotal i musikväg, är kreativ i både text och bild och matväg, pluggar positiv psykologi och neurovetenskap och har två jättefina tatueringar. maila vettja! [email protected]

    hannah ellen 2015-04-18 01:13:30 http://hannahellenillustrerar.webblogg.se/
    Svara
  • Hej osv!
    Jag heter Lisa, är 23 år och pluggar psykologprogrammet i Uppsala. Är en snäll, genuin och stundtals lite knäpp person som ofta trivs bättre för mig själv än bland massa folk, men jag uppskattar alltid vettiga samtal, virtuella och verkliga. Förutom det tycker jag om rödvin, choklad, skägg, att vara med hundar och bra serier (för närvarande GoT och The knick). Självklart är jag feminist och inget gör mig så förbannad som snubbiga snubbar och deras jargong.
    Om du vill hänga, brevväxla eller whatever är jag öppen för förslag!
    [email protected]

    Lisa 2015-04-17 23:12:12
    Svara
  • Det är något fel på mailadressen jag skrev i förra kommentaren så jag testar igen:

    Hej! Jag heter Angelica och bor utanför Linköping sedan sommaren ’14. Mina dagar ägnas åt kreativt skapande av olika slag, diskussioner, spontanpicknick i trädgården och promenader med en barnvagn innehållande min son.

    Jag tycker mycket om att skriva, främst i prosalyrisk form, och försöker just nu att bli klar med ett större projekt. Andra intressen är böcker, klassisk pianomusik, sociala möten, jordgubbar, svartvita fotografier, skogen, havet, sagor, Ingmar Bergman-filmer, te, konstutställningar, fint porslin och katter. Har även någon sorts halvpinsam fascination för att spela schack. Sådant jag är mindre förtjust i är siffror, dåliga dammsugare, minusgrader, lattemammor och fula hårspännen.

    Jag söker någon trevlig person att diskutera livets upp-och nergångar med, antingen på mail och brevpapper eller för all del i verkligheten om du råkar bo i närheten. Brukar få höra att jag är bra på att lyssna och håller alltid tyst om sådant som inte bör föras vidare, så jag kan nog även fungera som någon sorts dagbok som ger respons om någon mest har behov av att skriva av sig.

    [email protected]

    Angelica 2015-04-17 23:05:04
    Svara
  • FINNES:
    Lina 18 år
    Karlstad
    Kanelbullar

    Fick lite beslutsångest av att läsa igenom alla då samtliga verkar så BRA och TREVLIGA, så tänker att någon själ kanske får lust att skriva till mig. Tycker ohälsosamt mycket om katter och sengångare, pratar flytande spanska (sí sí!) och står ofta i köket. Läser böcker, går samhällsprogrammet i skolan, tycker om att lära känna nya människor och allt det andra som hör vardagen till. Bor i de värmländska skogarna och tycker om att skratta. Känner mig rätt kul ibland, tycker om kanelbullar och bjuder gärna på dessa.

    Vill du få en ny kompis? Men skriv då vettja!
    ——–> [email protected] <——————

    Lina 2015-04-17 22:59:46
    Svara
  • Hej på just dig!
    Mikaela heter jag, men kallas allt från Micka till Mickan till Mickis. Är 20 år gammal (men har lagt till mig med ovanan att säga att jag är 21 fast det är ca 2 månader kvar..?) och pluggar medie- och kommunikationsvetenskap i lilla härliga Jönköping. Har en underbar pojkvän som kommer tillbaka från en termin i Australien i början av juni (så längtar ihjäl mig ungefär). Älskar att skriva, grafisk kommunikation och det mesta där jag får vara kreativ men slutar ofta med att jag läser böcker eller kollar på serier istället. Är totalt nernördad i Sagan om ringen men är det inget du är intresserad av ska jag nog kunna undvika att överösa dig med detaljer om hur de spelat in eller knasiga saker skådespelarna sagt.

    Jag söker någon att skriva med, mail eller traditionellt brev spelar ingen roll. Vill lära känna någon på riktigt, kunna skriva om allt på denna jord. Kärlek, vänner och det här snurriga livet i allmänhet. Hör av dig vetja!

    [email protected]

    Mikaela 2015-04-17 22:13:20
    Svara
  • Med det fantastiska minnet jag har så vet jag inte om jag redan skrivit något?? Det blir väl att skriva lite igen då.

    Elin heter jag och håller hus i Nyköping, letar efter någon att brevväxla med då det alltid är lika roligt att komma hem till brev innanför dörren. Jag gillar att diskutera tv-serier, feminism, djur och hur svårt livet kan vara ibland (eller ofta). Gillar även att byta recept och liknande, vegetariska då jag icke äter kött.

    Om ni har något gemensamt med mig eller bara vill ha någon att klaga med, skicka iväg nåt till [email protected] 🙂

    Elin 2015-04-17 21:54:06 http://ringqvistelin.blogg.se
    Svara
  • Hej hej!
    Mitt namn är Klara, ja, klara färdiga gå. Nu har vi det överstökat också. Är 17 år gammal och läser andra året på gymnasiet, naturvetenskap (helt fel linje för mig). Är feminist, ganska radikal, men inte läskig för det, äter ej kött eller något som råkar komma från djur (är vegan) och så gillar jag visst hästar också.

    Söker någon som vill snacka feminism (<333), är galen i musik (typ kent, Rebecca & Fiona, Håkan Hellström), någon som vill hänga i parker med mig och läsa feministiska böcker. Bosatt i Västerås och vill gärna ha både brevvänner (ja det gamla klassiska skicka brev, slicka på ett frimärke, sätta det på brevet och lägga i en gul rektangel), men även parkhäng om ni bor i Västerås, eller typ Stockholm, det går också bra. Stockholm är nära när jag har råd med tåg. Ni vet livet som fattig student <3<3<3

    Kontakta mig: [email protected]

    Klara Lundström 2015-04-17 21:16:26 http://www.chlurrstone.blogg.se
    Svara
  • Tjoh!
    Eftersom jag är väldigt glömsk så glömde jag såklart att skriva min mejladress i min förra kommentar så om det är någon därute som letar efter mig så finns jag på [email protected]
    Om det är så att du inte har hittat mig men känner att du är charmad av min glömska så kommer här en snabb resumé;

    Jag är 17 år och älskar att läsa, skriva, teckna och dansa. Serier (som Supernatural, Sherlock och Castle) fyller en stor del av min fritid och på vardagarna är jag feminist och ogillar homofober och särskrivningar.
    Hoppas att jag inte har förvirrat er allt för mycket. Förlåt i så fall. Men nu är jag åtkomlig i alla fall!
    [email protected]

    Sofia 2015-04-17 19:31:14
    Svara
  • Tjo!
    Jag heter Sofia och är 17 år gammal och skulle så gärna vilja ha någon att brevväxla med!
    Jag gillar att läsa, skriva, teckna och dansa (klassisk balett samt jazz och modernt), nördar massa bra serier som Supernatural och Castle (även om min favorit litteratur/motion picture för alltid kommer att vara Harry Potter) och är vardagsfeminist och blir arg på homofober och särskrivningar.
    Hoppas att Du vill lära känna mig lite bättre än såhär för jag skulle jättegärna vilja lära känna någon/några av er!
    Kram
    Sofia

    Sofia 2015-04-17 19:25:29
    Svara
  • HEJ! Jag heter Hanna, 20 år, och bor just nu i London. Jag flyttade hit i januari och kommer flytta hem igen i slutet av juni. Jag bor här med min pojkvän men behöver en rolig och sprallig person som jag kan hitta på saker med (typ dansa hela natten eller ha picknick i hyde park) Är denna personen du? Skriv gärna till [email protected] kram

    Hanna 2015-04-17 19:00:05
    Svara
  • Halloj! Rebecca heter jag och är 21 år gammal (fast brukar råka säga 20 när någon frågar för i mitt huvud är jag fortfarande inte äldre än så). Jag tycker det skulle vara så himla mysigt med en mail-kompis, någon jag inte känner men ändå kan dela upplevelser/tankar/allmänt babbel med.

    Jag älskar att skriva. Skriver hur mycket som helst, allt från dagbok till små noveller (som dessvärre aldrig blir helt färdiga eftersom jag alltid börjar med en ny istället för att slutföra de jag påbörjat…). Skulle vara så fint att skriva mail också, för sånt gör man ju aldrig? Själv pluggar jag till socionom och till hösten åker jag till London för att göra min praktik där i fem månader (nervöst!!!). Men är rätt feg så därför måste jag göra det.

    Jag älskar att lära känna nya människor, dansa, dricka vin/öl, kramas, prata killar (och annat också såklart men kärleksbekymmer, pirr i magen och sånt går ju att snacka om i timmar, eller hur?) och att se på tv-serier. Annars har jag nog inga specifika intressen, men för mig räcker det så.

    Vill du bli min mailkompis?? Hör av dig! 🙂 [email protected]

    Rebecca 2015-04-17 18:54:37
    Svara
  • Hej!
    Mathilda heter jag, 23 år och bor i lilla orten Mariestad. Jag gillar att diskutera det mesta men oftast blir det ämnen som politik, feminism, miljö träning och hälsa. Jag älskar att lära mig nya saker och utbyte av egna erfarenheter tror jag kan bli sjukt intressant. Fotografering och träning ägnar min tid åt när jag inte jobbar. Jag söker alla slags intressanta personer att skriva med och som kan få vardagen att blir lite trevligare. Skriv gärna till [email protected]

    Mathilda 2015-04-17 18:46:34
    Svara
  • Hej hej!
    Jag heter Emilia och är 19 år gammal. Går samhällsprogrammet med inrikting på media och kommunikation. Bor i en liten håla ute på landet och längtar mest av allt till att få ta studenten till sommaren. Jag älskar att läsa böcker, kolla på serier (gör det alldeles för mycket) och att lyssna på musik. Helst lyssnar jag på Rita Ora, The 1975 och Nina Nesbitt.

    Just nu jobbar jag extra för att spara ihop pengar för att kunna söka in till en filmskola i USA. Är sådär töntigt peppad på att följa min dröm och bo i ett annat land ett tag. När jag inte sparar pengar reser jag gärna. Älskar att ta semester och åka till andra platser och bara strosa runt och upptäcka! Så himla mysigt?

    Såååå, söker alltså en brevvän/mailvän som typ vill snacka om allt mellan himmel och jord? Är så himlans pratsugen och har inga krav på samtalsämnen what so ever. Så det är bara att skicka iväg ett mejl om ni känner för det!

    [email protected]

    Emilia 2015-04-17 18:04:14
    Svara
  • Hej! Jag heter Angelica och bor utanför Linköping sedan sommaren ’14. Mina dagar ägnas åt kreativt skapande av olika slag, diskussioner, spontanpicknick i trädgården och promenader med en barnvagn innehållande min son.

    Jag tycker mycket om att skriva, mest prosalyriskt, och arbetar just nu med ett större projekt. Andra intressen är böcker, klassisk pianomusik, svartvita fotografier, jordgubbar, skogen, havet, sagor, Ingmar Bergman-filmer, te, fint porslin och katter. Har även en lite halvpinsam fascination för att spela schack.

    Söker en trevlig person att diskutera livets upp-och nergångar med, antingen på mail och brevpapper eller i verkligheten. Brukar få höra att jag är bra på att lyssna så kan även fungera som någon sorts dagbok som ger respons om någon bara behöver skriva av sig.

    angelica.bergmar [@] mail.com

    Angelica 2015-04-17 17:53:28
    Svara
  • Hej hallå äventyrskompis eller brevvän!

    Jag är Ida, 25 år, bor i Malmö. Flyttade hit i höstas och vill gärna upptäcka stan med någon härlig person i sommar. Tjej eller kille spelar ingen roll. Bor du inte i Malmö, och inte kan ses, så brevväxlar jag gärna. Skrivna pappersbrev är något av det bästa jag vet. Andra saker jag gillar är yoga, vandring, vin, Jane Austen, parkhäng och katter – gärna en röra av alltihop samtidigt. Jag ogillar starkt tomater, högfärdighet och rasism.

    Det skulle vara så himla kul om du hörde av dig! /Ida
    [email protected]

    Ida 2015-04-17 17:34:57
    Svara
  • Hej! Julia heter jag och är 24 år. Bor i Stockholm och skulle gärna träffa människor att gå ut och ta en öl med, hänga i en park med eller dylikt. Älskar film, tv och musik! Amerikanska The Office är världens bästa serie, Superbad och The Darjeeling Limited är två av mina favoritfilmer och blir knäsvag av att se Julian Casablancas eller Conor Oberst på scen.

    Så om nån som bor i krokarna har lust att ses får ni gärna maila mig! [email protected]

    Julia 2015-04-17 17:29:44
    Svara
  • Bor i Stockholm sen två veckor tillbaka, har sämt lokalsinne och har redan gått vilse minst hundra ggr. Är en himla velig person och vet inte vad jag vill med livet förutom att dansa och hångla typ.
    Jag söker en brevvän som vill lyssna på mina kärlekstrubbel och konstiga teorier i livet. Självklart vill jag oxå höra massa om dina kärlekar och teorier <3 Ålder och stad spelar ju ingen roll sålänge du har en andress!

    [email protected]

    Amanda 2015-04-17 17:04:12
    Svara
  • Hej,
    25-årig gotländska som studerar till gymnasielärare i stockholm. Trots mina fyra år i huvudstaden känner jag inte så många här och skulle gärna vilja träffa lite trevligt folk att hänga i parker, diskutera livet och dricka vin med. Jag gillar att träna och kolla på fotboll, sjunga kareoke (högt och falskt), läsa böcker, äta sushi, kolla på loppisar, dricka vin, dansa tills en har ont i fötterna samt att prata om det fantastiska med grammatik.

    [email protected]

    Emma 2015-04-17 17:02:25
    Svara
  • Hej hej, jag är en sjuttonåring vid namn Cornelia. Tre snabba saker jag gillar: 1. Korta kjolar 2. Feminism 3.Djur vines
    Pluggar bild och form på gymnasiet och bor i en håla lite utanför Göteborg. Andra saker jag ägnar mig åt är att läsa, skriva, se på ändlösa serier och såklart teckna. Skulle vara jättekul att lära känna någon av er, så om ni skulle vilja skriva till mig så checka min email—-> [email protected]

    Cornelia 2015-04-17 17:01:39
    Svara
  • Hej! Jag heter Angelica och bor utanför Linköping sedan sommaren ’14. Mina dagar ägnas åt kreativt skapande av olika slag, diskussioner, spontanpicknick i trädgården och promenader med en barnvagn innehållande min son.

    Jag tycker mycket om att skriva, främst i prosalyrisk form, och försöker just nu att bli klar med ett större projekt. Andra intressen är böcker, klassisk pianomusik, sociala möten, jordgubbar, svartvita fotografier, skogen, havet, sagor, Ingmar Bergman-filmer, te, konstutställningar, fint porslin och katter. Har även någon sorts halvpinsam fascination för att spela schack. Sådant jag är mindre förtjust i är siffror, dåliga dammsugare, minusgrader, lattemammor och fula hårspännen.

    Jag söker någon trevlig person att diskutera livets upp-och nergångar med, antingen på mail och brevpapper eller för all del i verkligheten om du råkar bo i närheten. Brukar få höra att jag är bra på att lyssna och håller alltid tyst om sådant som inte bör föras vidare, så jag kan nog även fungera som någon sorts dagbok som ger respons om någon mest har behov av att skriva av sig.

    [email protected]

    Angelica 2015-04-17 16:44:43
    Svara
  • Hej hej! Jag heter Alicia och är 17 år. Letar efter nya trevliga och schyssta människor att lära känna. Jag älskar musik och det bästa jag vet är att gå på konserter. Håkan Hellström ligger mig väldigt varmt om hjärtat och annan pop och indiemusik gör mig väldigt glad. Jag spelar lite gitarr, gillar att göra nya saker och att upptäcka nya platser. Jag har lätt för att drömma och gör det ofta. Skicka ett mail och säg hej! 🙂
    [email protected]

    Alicia 2015-04-17 16:42:56
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Claudia och är 20 år gammal och bor i Stockholm. Jag älskar att läsa böcker, måla och gå på museum och fika. Jag älskar vitt vin och titta på bio, man får så fin känsla av båda två. I nuläget känner jag mig lite gammaldags och letar efter någon ny vän som vill skriva traditionellt brev till varandra. Jag tycker det är så korkat fint att få ta en tid på dagen och sitta ner och skriva lite för hand till någon, vi skriver ju så mycket på datorn nuförtiden. Jag älskar mest när språket är lite gammalmodigt också, lite som August Strindberg.
    Men såklart kan jag också ses och hänga, och jag tycker det mesta är roligt och är social och nyfiken av mig.
    Slå ett pling till min e-mail och berätta lite om dig själv gärna i mailet!

    [email protected]

    Claudia 2015-04-17 16:33:05
    Svara
  • Här kommer jag med andan i halsen, jag vill också vara med! Jag heter Jenny, fyller 22 i år och mitt livs stora fundering är ”hur tänker blinda och döva?” Har ni en teori eller ett svar diskuterar jag gärna det. Jag nördar för tillfället på Tove Jansson och muminvärlden. Jag nördar ALLTID på Astrid Lindgren, Harry Potter (min dröm just nu är att anordna en quidditch-turnering i min hemort), Leila Lindholm och Våren (särskilt maj älskar jag). I perioder lyssnar jag bara på Lars Winnerbäck och Melissa Horn, där emellan lyssnar jag på vad som helst utom rock. Jag vill gärna ha en brevvän som skriver om precis allt möjligt, vi kan vara lika som bär eller totala motsatser. Jag har en ovanlig reumatisk sjukdom (om någon känner för att diskutera det), hemnetar alldeles för dyra herrgårdar och blir kär vid helt fel tillfällen. Jag har dessutom en lekstuga som jag renoverar och pysslar med – världens bästa hobby!

    Såå, om någon vill skriva om något av detta, eller något helt annat – hör av er vettja! Jag bor i Skaraborg och pluggar i Göteborg.
    [email protected]

    Jenny 2015-04-17 14:26:32
    Svara
  • JAG PRESENTERAR
    Adelie, 22 år, Stockholm. Älskar människor, historier, fest, film och tv-serier, musik, att hänga i kyrkan, resa, flumma, snacka skit, hatar att träna, älskar att äta, ligga och att sova. Jag känner mig som 14 i skallen och min högsta önskan just nu är att någon skulle kunna vara vuxen åt mig och fylla i blanketter och sånt.
    Mitt liv känns ofta som att det är på film.

    SÖKES
    Alla som vill skriva om kärlek, kaoset och världen vi lever i. Alltså inte enbart om allt det dåliga utan också om allt det där fantastiskt overkligt braiga. Vill lära känna människor på riktigt. Inte genom till piffade profiler, klyschiga filter och annat som vi gör för att försköna oss själva.
    Söker alltså er där ute som gärna vill berätta om er själva på djupet.

    Adelie 2015-04-17 14:21:24
    Svara
    • Svar på Adelies kommentar.

      jag tänkte precis samma!

      catarina 2015-05-07 22:02:54
      Svara
    • Svar på Adelies kommentar.

      adelie! (du som va 22 och från stockholm) jag hade velat skriva till dig men du verkar ha glömt att lämna din mailadress så då blir det ju lite svårt. :c nu kanske du inte kommer se den här kommentaren men om du gör det, din mailadress plsss. eller ba skriv hej till min: [email protected]

      sanna 2015-04-22 13:40:34
      Svara
  • Hej! Jag heter Mimmi, fyller snart 22 år, bor i Skåne och pluggar till lärare. Älskar te mest av allt, tätt följt av saltlakrits, Disney, sjöjungfrur, fina pennor och att bläddra i böcker. Är intresserad av (barn)litteratur, gillar att måla och att skriva, resa till vackra platser, se på film och har nyligen även börjat uppskatta kvalitetsserier. Jag söker dig som kanske också känner dig lite ensam ibland och som inte skulle ha något emot några handskrivna rader i brevlådan lite då och då. Om du delar något av mina intressen så är det ett plus, men du är såklart välkommen att höra av dig annars också! Kontakta mig gärna på [email protected]

    Mimmi 2015-04-17 14:00:00
    Svara
  • hejhej!

    jag bor och pluggar i göteborg och om jag klarar av att skriva den där himla C-uppsatsen tar jag examen till sommaren.

    jag har en gullig sambo, gillar att göra pärlplattor (genomskinliga och glittriga pärlor alltså, så fint) och har precis lärt
    mig dricka kaffe. öl vet jag inte när jag ska lära mig tycka om, men ett par glas vin dricker jag när jag har lust.

    jag är 24 men ser tydligen yngre ut och känner mig ibland som en liten trött gammal tant.

    jag känner mig ofta lite bortkommen i den här världen, som att jag inte riktigt hittat min plats eller mina människor. tänker att det kanske är här ni gömmer er? säg hej? ja!

    [email protected]

    nilleha 2015-04-17 12:59:50
    Svara
  • Hej alla där ute! Det var ju inte igår man hade chansen att få en brevvän. Mitt namn är Lisa, är 23år gammal och bor i Lund. Pluggar produktionsledare i Malmö och älskar kreativa saker såsom foto, grafik och design. Är ursprungligen från Västra götaland och flyttade ner till Skåne för cirka två år sedan. Många vänner är kvar där uppe och de som jag umgåtts med här i Lund har successivt studerat klart och flyttat härifrån, eller läser utbytesterminer. Så saknar nu lite gött tjejhäng! Älskar öl (och vin också såklart!), choklad, parkhäng, festivaler och spelningar och långa fikastunder med skratt och gött snack. Låter det trevligt, hör av dig vettja!

    [email protected]

    Lisa 2015-04-17 12:49:38 https://lisabrolin.wordpress.com
    Svara
  • Hej!

    Erika heter jag och är 23, snart 24 år gammal. Jag bor och pluggar i Lund och letar efter någon att hänga med. Hänga i parker, ta en fika eller ett glas rött (precis lärt mig dricka rödvin och är galen i det). Jag är feminist och miljöpartist och önskar att jag kunde rädda världen från alla miljöproblem. Gillar att skratta men också diskutera livets alla problem. Älskar katter och vill helst ha flera stycken. Maila mig gärna!

    Mail: [email protected]

    Erika 2015-04-17 12:15:13
    Svara
  • Det här är ett riktigt long shot, men om man inte prövar får man inte veta tänker jag.

    I slutet på sommaren flyttar jag till San Francisco för att plugga reklam/kommunikation och äntligen få pussas varje dag med min kille efter två och ett halvt år på olika sidor av Atlanten. Även om jag längtar sönder till att få hänga med honom och hans kompisar igen så känner jag att det vore kul med lite ”egna” vänner.

    Jag gillar att mixtra med nya vegrecept och konstiga smoothies, träna yoga och crossfit, titta på film/läsa böcker/gå på museum, resa och upptäcka nya saker.

    Så, bor du i SF eller någonstans i närheten (typ varsomhelst i Bay Area) och vill hänga i slutet på sommaren/hösten/vintern? Skicka ett mejl!

    Linnéa 2015-04-17 12:04:29 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara
    • Svar på Linnéas kommentar.

      Just realised I might be more successful if I write in English as well:

      This might be somewhat of a long shot, but if you never try you never know, right?

      In the beginning of August I’m moving to San Francisco to study advertising/communications and to reunite with my boyfriend after two and a half year living on different sides of the Atlantic. Even though I can’t wait to hang out with him and his friends I can’t help to feel that I need some friends ”of my own”.

      I like cooking new exiting vegetarian recipes, training yoga and cross fit, reading books/watch movies/visit museums, traveling and explore new places.

      Do you live in SF (or anywhere in the Bay Area) and what to hang out in a couple of months? Write me an email!

      Linnéa 2015-04-17 12:17:47 http://berglundlinnea.wordpress.com
      Svara
  • Hej!
    Amanda heter jag, är 21 och hör hemma i Karlstad. Pluggar mediekommunikation och har svårt att komma ihåg alla teorier och gubbar som hör till. Hoppas innerligt på att få plugga i England till hösten. Tycker mycket om hundar, öl och livemusik. Blir kär för ofta, bakar för mycket, är konstant stressad över vad jag ska göra med livet och nördar ner mig i saker som Harry Potter och filmhistoria. Vore fint att hitta någon att utbyta misslyckade kärlekshistorier eller ta en öl med.
    [email protected]

    Amanda 2015-04-17 10:51:44
    Svara
  • Hejhej alla rara! Jag vill ha tjejkompisar!! Alldeles för mycket pojkar i Stockholm (inget fel på pojkar, men det finns ju grejer bara tjejer kan). Jag vill parkhänga, prataprataprata om allt, älskar att analysera och sönderprata, dricka öl, HA ROLIGT. Det är det bästa jag vet. Och typ gunga. Vad som helst egentligen. Jag är en liden skåning som flyttade till Stockholm för typ 2 år sen och har ju ifs gäng att hänga med men ingen sån där alldeles-extra-person som alla borde ha. Annars gillar jag mail också, om du inte bor här. Kom och prata och ha kul!
    [email protected]

    Elin Ulfhager 2015-04-17 10:36:45
    Svara
  • Hejje! Jag ska plugga en termin i Hong Kong till hösten, är det någon mer som ska vara där då och vill bli min kompanjon?? Jag gillar att resa, fika, diskutera knasiga saker, skratta, dyka och plantera tomater!
    Mejl: [email protected]
    // Evelina

    Evelina 2015-04-17 10:29:18
    Svara
  • Hej allihop! Nu testar jag också här. Jag heter Maja, är snart 23 år och bor i Karlshamn i Blekinge. Kommer från Skåne och har bara bott i Blekinge knappt ett år, och vore jättekul om det finns någon Blekingebo som vill hitta på något kul i sommar, typ picknick, bad, långpromenader. Annars är det självklart kul med brevvänner också! Jag har läst filmvetenskap, älskar film och TV-serier, böcker, att analysera Dirty Dancing in i minsta detalj, laga vegetarisk mat och prata feminism och politik. Hade varit kul att ha någon att skriva med om livet och allt som händer och sådär.
    Hoppas att vi hörs! 🙂
    [email protected]

    Maja 2015-04-17 10:21:11
    Svara
  • Åh, trodde aldrig jag skulle skriva i ett av dessa inlägg – men here we go. Jag är 23år, har under 5år jobbat inom finans på ett av Sveriges största företag – men nu bestämt mig för att detta inte är vad jag vill ägna mitt liv åt. Jag är villägare och har ett förhållande/sambo sedan lite drygt tre år tillbaka. Jag är pensionerad tävlingsryttare i dressyr, har såklart min partner in crime kvar – men nu busar vi mest i skogen. Annars är foto ett stort intresse, har fem olika kameror och de används flitigt. I övrigt tränar jag mycket och är väldigt intresserad och rätt insatt i att ”äta rätt”. Lite motsägelsefullt till det: jag älskar att pimpla rödvin på helgerna! Ni får gärna kika in på min blogg eller instagram för att se hur jag ser ut (obsobs eftersom jag bloggar på fitnessguru är bloggen nyanserad av detta – dvs not so much djupa saker där obsobs). Instagram: llisahedman Blogg: http://llisahedman.fitnessguru.com Mail: [email protected]

    Lisa 2015-04-17 09:13:54 http://llisahedman.fitnessguru.com
    Svara
  • Tycker det är oerhört svårt att presentera sig själv men here it goes: Är 23 år (fyller 24 i höst), pluggar på Linköpings universitet, älskar att hänga med mina katter, diskutera hur det vore att gå på Hogwarts, titta på serier, dricka te och att träna. Gillar såklart att hänga med mina vänner med men bor för långt bort för att det ska hända så ofta som man vill.
    Både brevväxling via mejl och vanlig post är välkommet!
    [email protected]

    Lillan 2015-04-17 08:46:00
    Svara
  • Hej! Jag är 26 år . Söker någon rolig i stockholm som gillar att gå på spelningar, dricka vin, dyrka solen och ha allmänt kul! Finns på [email protected]

    Jenny 2015-04-17 08:40:21
    Svara
  • Hejsan! Sofia heter jag och är en för det mesta glad och social tjej som bor i Stockholm. Dock ska jag inte förbise att jag kan bli irriterad på skitsaker. Att skratta är en av mina favvogrejer, och jag är för det mesta rätt rolig. Juste, min ålder är 14 och i sommar blir jag 15, lite yngre än resten av bloggens målgrupp kanske, dock tycker jag själv att jag är ganska mogen, heh. Jag älskar att bolla tankar, idéer och känslor som förtillfället är instängda i mitt huvud men som gärna vill vädras lite. På fritiden hänger jag mest runt framför kylskåpet och datorn. Och kompisar. Och framför allt jäkla plugg. Dock är jag lite av en pluggis, svenska var mitt favoritämne (innan vi fick en nu halvskev lärare), men annars är det so som intresserar mig mest. Men notera, jag är faktiskt inte en nörd :). Har så mycket att skriva men hoppas det är någon därute som blev lite intresserad, isåfall mejla mig på [email protected]. Kram sålänge!!

    Sofia 2015-04-17 08:33:03
    Svara
  • Hej vänner!! Tara heter jag, är 19 år och kommer från den lilla ön Åland mellan Finland och Sverige. Detta innebär att jag är finsk med svenska som modersmål. Drömmer dock om att komma bort. Älskar att resa mer än något annat, tror att ordet wanderlust passar rätt bra in på mig om ni vet vad det betyder? Förra året var jag utbytesstudent i Mexiko och hade the time of my life och efter gymnasiet (som jag blir klar med i höst) vill jag plugga utomlands, helst i Frankrike. Har en överdriven kärlek till språk, älskar engelska, franska och spanska. Mitt senaste mål är att lära mig bättre tyska. Annars då så spelar jag volleyboll på en rätt okej nivå, extrajobbar i sportbutik, frilansar för en tidning och drar dansgrupper för barn. Och så älskar jag att blogga och umgås med alla möjliga sorters människor. Gillar att ha m
    Vill du snacka resor och drömmar eller bara vardagsgrejer, tveka inte att slänga iväg ett mail! Är jättesnäll och ganska så rolig (vill jag tro). På insta heter jag stylebytaraa och min blogg är stylebytaraa.blogg.se. Mail: [email protected]
    Puss och kram, hoppas vi hörs! 🙂

    Tara 2015-04-17 07:41:56 http://www.stylebytara.blogg.se
    Svara
  • Finnes: 1 st 20-going-on-21 år gammal dam boendes i London. Jag är konstant olyckligt kär (men krossar andras hjärtan av ren självbevarelsedrift), älskar att dricka öl och röka cigg, knegar på ett själadödande jobb och försöker komma på vad fan en ska bli när en blir stor. Jag samlar på vackra meningar (min finaste hittills är: colour my life with the chaos of trouble), lyssnar helst på popmusik och får ont i hela kroppen vid blotta tanken på hur perfekt Joseph Gordon Levitt är.

    Sökes: En fellow slarver som inte heller hittat sin plats i den här himla världen än, som vill dela funderingar om högt och lågt, t.ex: varför kärlek är så jävla svårt, bästa receptet på tomatsås, hur en bygger en perfekt spellista, roligaste förfestlekarna, konsten att dämpa ångest etcetera etcetera. Boende i närområdet är meriterande men absolut inte nödvändigt.

    Är du min drömbrevvän? Skicka iväg ett litet meddelande till [email protected]. Tjenixen!

    Annika 2015-04-17 03:50:52
    Svara
  • Hei, jeg heter Kristine og fylte akkurat 21 år. Jeg bor for øyeblikket i et rom med en rød vegg, på et sted som heter Kjeller her i Norge. Jeg vil gjerne ha noen å sende brev med, fordi jeg elsker å åpne postkassen og finne små fine tanker oppi der! Vi kan skrive om hva som helst, men kan gjerne også sende tegninger og bilder. For tiden studerer jeg Produktdesign, om det har noe å si. Gjerne ta kontakt så kan vi sende brev med små sjørøvere i hjørnene, fylt med tanker og drømmer om fremtiden eller det som faller oss inn.

    Gleder meg til å bli kjent med deg!♥️

    – Kristine

    Kristine 2015-04-17 02:07:18
    Svara
    • Svar på Kristines kommentar.

      Hejsan Kristine!
      Detta låter så underbart, vill skicka fina pyssliga brev till varandra och lära känna dig. Men du glömde skriva din mejladress (eller är det bara jag som är blind?). Nåja, agnes.sam.johansson[a]gmail.com om du vill höra av dig!

      Sam 2015-04-20 11:35:07
      Svara
  • Hej! Får väl se om någon hittar mig bland de 100 suveräna andra brevvännerna!
    Jag är en nybliven singel efter 3år och trasig på alla sätt man kan bli. 21år och kan inte riktigt den där grejen med att ragga. Älskar prata kärlek och känslor, bor i Åre min sista månad innan det begär hemåt Lidköping igen.
    Vill hitta någon/några personer man kanske kan få några raggtips/skriva om hur kär man är i någon man aldrig får eller hur underbart det är att säsonga i Åre.
    Puss på er och hoppas vi hörs!
    julia_josefsson @ hotmail.com

    Julia 2015-04-17 01:01:14
    Svara
  • Hallå. Eftersom att det är svinsvårt att beskriva sig själv tänker jag härmed maratonbeskriva mig själv, here we go: jag jobbar på en biograf, favoritdjuret är pandor, är feminist, dricker ibland kallt te, drömmer mestadels, dansar helst alltid (med eller utan alkoholhaltiga drycker i kroppen), läser gärna, men älskar film, snöar in grovt på saker rätt ofta, tycker om att måla men gör det för sällan, uppskattar överraskningar, kan hela soundtracket till frozen utantill (no shame) och anser att resor och att göra sådant en älskar är meningen med livet.
    Något mer? Jo juste, jag heter Jasmine och är 21 år.

    Söker en härlig typ som kanske gillar något jag gillar, men allra helst är sugen på att brevväxla i pappersform. Gärna små finurliga brev eller historier eller tankar om livet eller drömmar eller exakt vad som helst. Maila mig!
    [email protected]

    jasmine 2015-04-17 00:50:43 http://www.nineteenhurricanes.blogg.se
    Svara
  • Känns lite tråkigt att börja med ett hej precis som de flesta andra. Så jag börjar med en kommentar om att säga hej istället. Ja.
    Iallafall. Mitt första besök på den här bloggen, hittade hit av en slump och såg detta mycket intressanta inlägg. En himla mysig ide så kunde helt enkelt inte låta bli.
    Jenny är namnet, 20 år gammal.
    Jag älskar trumsolon, bubbelplast, skogen, akrylfärg och att plantera små fröer på min fönsterbräda och se vad som händer.
    Jag hatar små broar, felöversättningar, alitterära namn och ananas.
    Jag har en väldigt tveksam relation till grapefrukt, annars har jag en bestämd åsikt om det mesta.

    Så för att sammanfatta lite, en brevvän eller två att diskutera lite allt möjligt med skulle vara ett fint inslag i vardagen. Någon intressant person som precis som jag kan spinna vidare på i princip vad som helst.

    [email protected]

    Jenny 2015-04-17 00:41:13
    Svara
  • Hejhej alla! Adelina heter jag och bor i Stockholm. Är 18 år och tar studenten om ett par månader och känner mig lite förvirrad över vad som ska hända härnäst och skulle tycka att det var väldigt kul med lite nya bekantskaper, särskilt nu när vi närmar oss sommaren. Jag gillar film, att hänga i parker och på caféer, sjunga (inte vackert dock) och att dansa mycket och ofta.
    Hör gärna av dig! [email protected]

    Adelina 2015-04-17 00:35:30
    Svara
  • Nicolina heter jag, bosatt i Lund och studerar till socionom. Älskar mysterium, feminism, böcker, Hasse Aro, älgar (så fina djur), öl, dans, Håkan Hellström, hångel, spökhistorier.

    Min brevlåda är fan ekande tom förutom för dyra elräkningar. Jag vill ha en brevvän, gärna sån där á la back in the days, riktiga brev, foton, kanske nån pärlplatta-figur som skickas då och då.

    Hoppas nån vill brevväxla med mig! Niickie_(a)hotmail.com

    Ps. Jag gör superfina pärlplattefigurer.

    Nicolina 2015-04-17 00:17:10
    Svara
  • Hejhopp!

    Jag heter Matilde och jag har älskat brev ända sedan jag prenumererade på Bamse och bytte brevpapper istället för bokmärken. För tillfället bor jag i Paris där jag jobbar som au pair och tar hand om 3 urgulliga ungar. Här stannar jag till slutet av juli och sedan flyttar jag tillbaka hem till Malmö. Till hösten har jag ingen aning om vart jag tar vägen för jag har sökt in till 4 folkhögskolor och 4 universitet. Drömmen vore om jag kom in på Biskops Arnö författarlinje! Jag gillar ridning, katter, mopsar, ord, franska, surdegsbröd, second hand, politik, kaffe och choklad. Även glass och havet och Jonathan Safran Foer och Tankesmedjan och impressionismen. Min största dröm är att bli stadsminister, författare, jobba på läkare utan gränser eller öppna ett café på Österlen.
    Jag skulle bli så glad av att ha någon att utbyta tankar om angående meningen med livet, vegetariansk kost, böcker, stress, relationer och skrivkramp. Eller nått annat!
    mejl: [email protected]

    Matilde 2015-04-17 00:00:03 http://metroparty.tumblr.com
    Svara
  • Hej!
    Jennie heter jag, en tjej i 24-års åldern. Jag bor i Stockholm just nu men flyttar till Berlin i sommar och undrar om det finns någon rolig människa boendes där? Kanske? Som också gillar att hitta på saker, äta mat, prata känslor, kärlek, äta chips (finns det nån tysk motsvarighet till lantchips?) för då vore det helt fab! På övriga fritiden tycker jag om att träffa vänner, fika, gå på bio, sitta i en park och känna vinden i håret, dricka vin och laga mat. Alltså seriöst, jag älskar att laga mat och äta den ihop med människor jag gillar.

    OBS! Du måste inte bo i Berlin såklart. Får du en bra känsla av det här? Släng iväg ett mail! Jag är supersnäll. Min mailadress är: [email protected]! Puss

    Jennie 2015-04-16 23:55:16
    Svara
  • Hejallihopa!!
    Jag heter Nora och blir 16 om en månad;) bor i Umeå men vill bara härifrån, ska troligtvist flytta till hösten när jag börjar gymnasiet till antingen Kiruna eller Stockholm hehe:) Jag gillar att sy (+att gå i tygaffärer, typ det bästa i livet) men börjar på 10000 saker utan att göra färdigt. Jag gillar även musik och att dansa och det skulle vara kul att ha någon att byta låtar med!!!

    Jag söker alla möjliga sorters människor att skriva med om ALLLLTTTT!!!!! Det skulle vars så himla rolit att få nya vänner så mejla jättejättegärna:))

    [email protected]

    Nora 2015-04-16 23:38:08
    Svara
  • Hej!
    Lina 26 år, bor i en liten by i mitten av Jämtland.
    Hälsa, mat, miljö, musik och familj/vänner är mina intressen.
    Har sökt högskola och tänker prova att bo i Stockholm i höst, trots att staden är stor och smutsig mot för vad jag är van.
    I Stockholm tänker jag lära mig dansa gammeldans, gå på hormonyoga och gå på dater! (Sånt min by är för liten för…)

    paleolina88(a)gmail.com

    Lina 2015-04-16 23:28:54
    Svara
  • Hejallihopa!!
    Jag heter Nora och blir 16 om en månad;) bor i Umeå men vill bara härifrån, ska troligtvist flytta till hösten när jag börjar gymnasiet till antingen Kiruna eller Stockholm hehe:) Jag gillar att sy (+att gå i tygaffärer, typ det bästa i livet) men börjar på 10000 saker utan att göra färdigt. Jag gillar även musik väldigt mycke och att dansa!

    Jag söker alla möjliga sorters människor att skriva med om ALLLLTTTT!!!!! Det skulle vars så himla rolit att få nya vänner så mejla jättejättegärna:))

    [email protected]

    Nora 2015-04-16 23:24:59
    Svara
  • Hej! Jag heter Julia och är 20 år (om det nu spelar så stor roll?) Har tänkt på det där med att ibland när man hör ett låtintro så är det nästan som att minnen spelas upp som på film framför sig, fina minnen, fula minnen, barndomsminnen eller bara en känsla. Hade det inte varit fint att dela med sig av dessa små historier och dessutom av massa bra låtar i brevväxlings-form? Ett fint sätt att lära känna någon? Så är någon på som också gillar att skriva av sig lite och dessutom (som jag) kan behöva lite variation i sina musiklistor, så hör gärna av er!
    [email protected]

    Julia 2015-04-16 23:21:31
    Svara
  • Hejallihopa!!
    Jag heter Nora och blir 16 om en månad;) bor i Umeå men vill bara härifrån, ska troligtvist flytta till hösten när jag börjar gymnasiet till antingen Kiruna eller Stockholm hehe:) Jag gillar att sy (+att gå i tygaffärer, typ det bästa i livet) men börjar på 10000 saker utan att göra färdigt. Att sjunga och spela trumpet tycker jag också om, eller musik överhuvudtaget såklart och att dansa!!!

    Jag söker alla möjliga sorters människor att skriva med om ALLLLTTTT!!!!! Det skulle vars så himla rolit att få nya vänner så mejla jättejättegärna:))

    [email protected]

    Nora 2015-04-16 23:12:56
    Svara
  • God natt (det är natt när jag skriver detta, eller åtminstone kväll) alla prospektiva brevvänner!
    Jag heter Sebastian och per mallen som alla verkar följa så är jag 21 år gammal, praktiserar på en förskola och tänker plugga till förskolelärare kom hösten. Jag bor i Mia Skäringers hemstad, är intresserad av böcker ifrån Illiaden till den senaste John Green romansen och jag har en komplex relation till choklad. Hobbies inkluderar diverse alkoholhaltiga drycker, löpning och äta god mat, men kanske inte på en och samma gång.Eller hur var det nu..?
    Tycker det är jättekul att lära känna nytt folk; så skriv till mig om du är uttråkad, om du gillar choklad eller om du helt enkelt hyser agg gentemot värmlänningar.

    [email protected] – Don’t be a stranger

    Sebastian 2015-04-16 23:12:24
    Svara
  • hej jag heter Niva!
    18 år i Stockholm och tar studenten om 53 dagar.
    Söker nån att göra typ lite vad som helst med.
    Du måste va feminist men kan vi SNÄLLA prata om nånting annat? Är så himla trött på att prata om förtryck hela tiden, det är illa nog att behöva GENOMLIDA det liksom.
    Saker vi kan prata om istället: stelaste hånglet på baba, tinder, Geordie Shore, varför Gustav Fridolin är så himla söt, vad händer efter döden etc etc
    SKRIV <3 (jag är jättesnäll)
    niva.best att hotmail.com

    Niva 2015-04-16 23:02:39
    Svara
  • Hejallihopa!!
    Jag heter Nora och blir 16 om en månad;) bor i Umeå men vill bara härifrån, ska troligtvist flytta till hösten när jag börjar gymnasiet till antingen Kiruna eller Stockholm hehe:) Jag gillar att sy (+att gå i tygaffärer, typ det bästa i livet) men börjar på 10000 saker utan att göra färdigt. Att sjunga och spela trumpet tycker jag också om, eller musik överhuvudtaget såklart och att dansa!!!

    Jag söker alla möjliga sorters människor att skriva med om ALLLLTTTT!!!!! Det skulle vars så himla rolit att få nya vänner så mejla jättejättegärna:))

    [email protected]

    Nora 2015-04-16 22:53:48
    Svara
  • I sommar ska jag flytta till NYKÖPING. Där har jag inga vänner (än!) och det känns väldigt tråkigt att tillbringa sommaren utan vänner!! Därför vill jag gärna hitta någon att hänga med. Jag vill gå promenader och upptäcka staden, hitta de mysigate fiken, göra utflykter till biblioteket och kanske ta bussen till något spännande ställe där man t.ex. kan dansa eller bada. Jag är rätt kul att vara med och gillar feminism och katter och finkultur allra mest här i världen. Om det är någon som vill hänga med mig så får ni mer än gärna skicka ett mail till mig, jag skulle bli så glad!! Just det, är 19 år och pluggar när jag inte har sommarlov.

    Skriv till: [email protected]

    ellen 2015-04-16 22:48:37
    Svara
  • Halloj!
    Jag heter Siri och är en 25-åring som flyttade från Stockholm till Stavanger för 6månader sen.
    Jag kände ingen när jag flyttade hit och skulle tycka det var jättekul att brevväxla med folk (oavsett var ni bor alltså) men ännu roligare om det råkade vara någon från Stavanger härinne 🙂
    Jag är både social och gillar att vara för mig själv, är väldigt nyfiken på människor så det är kul att träffa nya människor och mingla samtidigt som det är skönt att bara kunna hänga kravlöst med någon och slappa framför varsin dator ibland, liksom vara själv fast man är med någon.

    Jag är en riktig serie-matare, att se ett avsnitt i veckan fungerar men jag ser hellre 2 säsonger på 3 dagar om jag kan. Känslan av att fastna i en bok är underbar men har inte öppnat en på hela 2015 faktiskt, är för tillfället fast i alla australienbloggar jag kommer över istället. Älskar uteserveringar och är solberoende, jag är den som kan åka till stranden tidigt på dagen och sen hänga kvar där tills det är dags att tända engångsgrillen och dricka vin ur plastglas och fundera på vart sjutton man tar vägen när man behöver kissa.
    Jag tycker mycket om att fotografera även om det sker i perioder och ser fram emot att sommaren kommer hit på riktigt.

    Min mailadress är [email protected] och jag ser väldigt mycket fram emot att du skriver, diskuterar nästan vad som helst men kan förvarna om att jag knappt läser nyheter 🙂

    Siri 2015-04-16 22:40:29
    Svara
  • Kreativ technokompis sökes!
    Isabel heter jag och bor i Stockholm. Jag skulle så gärna ha fler tjejkompisar att hänga med – ta en kaffe/vin eller kanske gå på spelning ihop?
    Musik ligger mig nämligen varmt om hjärtat och jag älskar att gå på underjordiska klubbar och open airs men tycker det är orimligt lite tjejer på dessa events och jag vill ju dansa yvigt ihop med någon!

    Jag gillar också att resa och diverse kreativa saker som att skriva, illustrera och prata om livets stora frågor.

    Vore roligt med likasinnade men gillar du annat – hör av dig ändå! Jag älskar att få vidga mina vyer 🙂

    Isa 2015-04-16 22:39:56
    Svara
  • Hej! Jag heter Julia, är 17 år och går första året på samhällslinjen i Sundsvall. Tycker om teater, musik och att drömma om livet efter gymnasiet, drömmer mig bort mest hela tiden faktiskt. Skriv till mig, det blir kul! 🙂

    [email protected]

    Julia 2015-04-16 22:34:25 http://www.jjuliajjohansson.blogg.se
    Svara
  • Tycker det här är galet svårt men ska ge det ett försök..

    Hej! Jag är en flicka på snart sexton år som tycker om det mesta mellan havetsbotten och universums yttersta gränser men speciellt att läsa (Harry Potter), skriva (skulle gärna byta noveller, dikter, låttexter, allt möjligt) fotografera och drömma. Prata med mig vettja, jag är zuperrolig (ibland) och spännande och jag vill lära känna dig dig dig.

    [email protected]

    Daisy 2015-04-16 22:34:10 http://vinylbrus.blogspot.se/
    Svara
  • Hej hej hej, jag heter Linda jag är tjugo år men ska fylla tjugoett och det enda jag lyssnar på är the jesus and mary chain och the ronettes. Bor norr och söder ibland om stockholm. Sånt jag gillar att göra är att: dricka öl, analysera kärleksproblem, spela gitarr och fika!! Och bara ta det lugnt för jag är en rätt så lugn människa. Vill ut och backpacka i höst och aahh vill bara ta vara på livet och sånt. Gillar astrologi också!! Söker friendz och ja hade varit så himla nice att ha nån å skriva med<3
    Mejla mig!!!! [email protected]
    puss & kram

    linda 2015-04-16 22:32:26
    Svara
  • Hejsan! Jag heter Erica, är 17 (snart 18), bor en liten bit utanför Lund och Malmö och går gymnasie i Lund! Jag är en väldigt positiv, optimistisk, fantasifull, humoristisk och framför allt mångsidig tjej som skrattar mycket och har en stor kärlek för livet, mat av alla möjliga slag (att laga och äta), filmer, serier och musik samt att springa, fota, filma, resa och skriva!

    Jag tycker det är roligt att träffa nya människor och hade tyckt det var jättekul att hitta några nya härliga människor i Lund/Malmö området att lära känna och hänga med! Både tjejer och killar går bra, och lite galen får du gärna va! Jag tycker om att göra allt från att ha film/serie-maraton, laga mat, baka eller gå promenader i naturen till att gå på konsert, fotbollsmatch, festa eller bara sitta och snacka om allt mellan himmel och jord över lite pizza/sushi eller något annat gott, och har du några bra recept/film/musik-tips så får du ta och dela med dig!!

    Men framför allt så är jag en person som alltid söker äventyr (små som stora) i livet och alltid är på att prova nya saker och se nya platser men även uppskattar lugna, mysiga dagar och långa, intressanta samt överanalytiska konversationer om precis vad som helst! Så ifall du har lust att träffas eller kanske bara skriva, hör av dig till mig på [email protected] ! 🙂

    Erica 2015-04-16 22:29:16
    Svara
  • Jag skulle vilja ha en skrivkompis. Någon att skicka texter noveller dikter ord till, att utbyta idéer med.
    Är 17 år och fascinerad av författare som Charles Bukowski, Amanda Svensson och Sylvia Plath. Än så länge skriver jag bara för mig själv och bara kortare texter, men drömmen är att någon gång ge ut en bok. Jag är även bra på att ge råd (om jag får säga det själv hehe) och kan prata om lite vad som helst. Så skriv till mig! Vi kan ge varandra respons, tipsa om böcker och prata om *livet*. Spelar ingen roll hur gammal du är, om du bara skriver dagbok eller håller på att slutföra din roman.
    [email protected]

    Elsa 2015-04-16 22:22:48
    Svara
  • Jag heter Linnéa, är 21 år gammal och bor i Malmö. Jag tycker om att laga middag med vänner, dricka öl och prata. Häng med mig i sommar! Vi kan göra tapas, prata feminism och sitta i parker tills det blir kallt.

    [email protected]

    Linnéa 2015-04-16 22:20:38
    Svara
  • hej! 19-åring som bor ca 1 timme söder om stockholm. flyttar till london i höst för att jobba som au-pair, så är du i samma situation, let me know!

    gillar girl-power, frukt och gröt i SJUKA MÄNGDER, dricka vin och dansadansadansa och babbla. är i the beginning stages av att bli vegan, så är du det/vegetarian så är det ju super! och är du inte så är du säkert en grym person då med!

    vill du ha nån att diskutera feminism, crushes, vadsomhelst med så hör gärna av dig!

    [email protected]

    elin 2015-04-16 22:05:28
    Svara
  • JÖNKÖPING

    Hej, Jag heter Emma och är 27 år. Jag är väldigt tillbakaflyttad till Jönköping, har bott här hela 2 veckor för första gången på 8 år. Jag jobbar om dagarna men annars så tycker jag om att, resa, kolla serier, lyssna extremt mycket på musik, laga vegetarisk mat och snacka lite skit över ett glas vin. Jag känner tyvärr inte så många i stan än så det hade varit roligt att träffa lite nytt folk.

    Jag letar efter människor som vill utvidga sina bekantskapskretsar. Dessutom tänker jag att det hade varit roligt med en liten opretentiös bokcirkel.

    Så maila mig på [email protected]

    Emma 2015-04-16 22:05:11
    Svara
  • Hej! 🙂
    Jag är en tjugoårig tjej vid namn Linda, som emellanåt har en mental ålder på + 40. Jag är en morgontrött människa som föredrar öl framför vin. Jag har många drömmar och en av de största är att få resa runt i världen med en kamera i handen. Av föregående mening förstår ni säkert att jag gillar att fotografera. Andra saker jag gärna gör är att läsa böcker, kolla på tv-serier, stå i köket och stå framför spegeln med en ögonskuggsborste i högst hugg. Jag är väldigt sportintresserad och tycker dialekter är skitkul. Jag slösurfar alldeles för mycket och äter gärna glass, helst Ben&Jerry. Jag avskyr sprutor och nålar, men älskar tatueringar. Inredning, färg och form är något jag håller varmt om hjärtat. (Jag missar inte en enda avsnitt av Äntligen Hemma)

    Om det finns någon eller några därute som skulle vilja diskutera, klaga, byta erfarenheter eller recept, ”gråta ut”, eller bara vara djupa. Tveka inte att skicka iväg ett mejl till [email protected]

    Kram på er! 🙂

    Linda 2015-04-16 21:41:08
    Svara
  • Hej! Såg vän-letningen på blondinbellas blogg(en blogg jag aldrig brukar läsa) och blev så jäkla less på att alla var 20-30 nånting och var ensam med sin pojkvän/flickvän/sambo. Längtade efter att Sandra skulle göra detta och vips!
    So here it goes:

    Jag heter Mia och kallas lillgrisen ibland, 92a som pluggar socionomprogrammet i Östersund men nu är jag i Sundsvall för praktik och kommer komma tillbaka hit i sommar.

    Jag är den eviga singeln, har fantastiska vänner och familj, men söker någon som jag kan klaga på livet med så jag slipper känna mig så jobbig. Vill klaga på: motivation, samhället, saknaden av kärlek, skolan och andra värdsliga problem som exempelvis att jag börjat bita på naglarna igen.

    Oj vad negativ jag verkar vara, haha…! Men det kanske är någon annan som också vill klaga, gör det gärna med mig då! [email protected]

    Mia 2015-04-16 21:25:21
    Svara
  • Hej!!!! Jag är 27 år och har precis flyttat till Göteborg för att plugga till sjuksköterska. Mest älskar jag sommar för då kan man gå barfota och dricka vin när det är ljust ute. ÄLSKAR att laga och äta mat, speciellt pasta eftersom att pasta är livet. Feminist ofc. Om du bor i Göteborg (eller någon helt annan stans) hör gärna av dig för en potentiellt ny buddy (gör dessutom helt sinnessjukt goda enchiladas).

    KRAM ————-> [email protected] <——————

    Matilda 2015-04-16 21:02:21
    Svara
  • Hejs!
    Emma heter jag. 21 år gammal. Loppisar, ölhäng och spontana picknickar är jag ett fan av. Är som Sandra och har kjolar/klänningar på mig ungefär hela tiden. Har lätt för att ta samtalsämnen till en fantasinivå och drömmer mig gärna bort till varma städer med attraktiva män. Skriv gärna hej! Och vill du ses så finns jag i Jönköping!

    [email protected]

    Emma 2015-04-16 21:01:38
    Svara
  • Hejsan alla!

    Jag heter Hanna och är 20 år. Jag bor för tillfället i USA tillsammans med min moster och hennes familj, men kommer att flytta hem till Sverige igen i Juni. I Sverige bor jag i Lidköping, men kommer förhoppningsvis snart att flytta till Växjö för att plugga till bibliotekarie.

    Jag gillar konst mest av allt, och böcker ligger högt upp på min lista av intressen också. Sedan bukar jag även dansa, och det är något som jag gjort större delen av mitt liv. Feminism är också viktigt för mig.

    Som person är jag glad och lugn, även om jag haft en del problem med stress(har höga krav på mig själv). Jag är också introvert och trivs väldigt bra med att vara för mig själv, men gillar självklart att umgås med andra också. Att vara ute med kompisar en sen sommarkväll är bland det bästa som finns enligt mig, men att ligga inne och läsa en bok är inte helt fel heller.

    Om du tycker att jag verkar som en bra brevkompis så kan du skicka ett mail till: [email protected].

    Hanna 2015-04-16 20:54:44
    Svara
  • Hejsan!
    Jag heter Johanna, är 18 år och bor i en liten stad en bit från Stockholm. Jag går just nu andra året på naturvetenskapsprogrammet på gymnasiet. När jag inte pluggar (vilket tyvärr inte sker så ofta :/) så tycker jag bland annat om att läsa, träna, lyssna på musik, titta på serier och fotografera. Jag har jättesvårt för att välja favoriter, men ett band som jag tycker väldigt mycket om är vampire weekend och jag tittar gärna på american horror story. Som person är jag ganska blyg och därför tycker jag att detta kunde vara ett jättebra sätt att få kontakt med nya personer. Så om någon känner för att maila mig så får ni gärna göra det!
    [email protected]

    Johanna 2015-04-16 20:34:03 http://adorableillusions.tumblr.com
    Svara
  • DU DÄR UTE i CYBERSPACE (ville inte börja med hej för herregud det känns för tråkigt). är 19, bor i uppsala tills jag tar studenten i sommar o sen ska jag iväg nån stans o då är det finaste som finns att få brev. älskar att skriva, dricka juice, dansa till abba, cykla, baka bullar (och äta), äta frukost med kompisar, resa runt o våren <33 om du gillar att skriva om det fina o fula i livet o utbyta idéer o hemlisar så MÅSTE vi bli brevisar. KRAM PÅ ER GOA DÄR UTE
    skicka ett mejl vettja: [email protected]

    josefine 2015-04-16 20:24:49
    Svara
  • Lund – 26 år
    Hej!
    Mitt namn är Mila och jag är en helt vanlig tjej som söker efter nya vänner att hänga med. Vi kan fika, dricka vin, gå på stand up/konserter/bio/klubbar – whatever. Eller bara ta det lugnt hemma, glo på tv och äta skräpmat som när man var liten. Jag är ofta i Malmö så hör gärna av er om ni bor i närheten.
    Kram
    881218jh ( @ ) gmail.com

    Mila 2015-04-16 20:13:09
    Svara
  • HEJ. Elin heter jag, fyller 22 år till sommaren och bor ett par mil utanför Göteborg. Jag är nyutbildad (sisådär 4 veckor) undersköterska och mitt liv är därav ett rätt stort kaos med nya jobb, kunskaper och människor hela tiden – dock mestadels kollegor och det är ju den andra sortens nya människor man som *ung* vill träffa; vänner.

    När jag inte jobbar försöker jag hinna med att träna lite, träffa mina närmaste vänner och läser en massa böcker (sån lyx att kunna läsa nåt annat än kurslitteratur). Gillar vin, mat (!!) och att dansa omkring till hög musik ensam i min lilla etta. Är egentligen ganska vanlig, antar jag, men vanligt kan ju vara ovanligt med. Ibland. Söker kanske någon att prata både roliga och jobbiga saker med; så som ångest och självhat. Det bästa vore ju om man kunde blanda och kunna hjälpa varandra.

    Så. Ja. Skriv till mig. Om du vill. Det blir kul! Och intressant. Nu ska jag sluta skriva bara för att skriva. HEJ SÅ LÄNGE.
    [email protected]

    Elin 2015-04-16 20:06:20
    Svara
  • Hallå, jag bor och pluggar i Lund och vill hitta folk att spela musik med här! Hade vart så najs att bara liksom helt prestigelöst jamma runt lite, improvisera, hitta nya sound etc. Själv sjunger jag men kan också spela basic piano-komp. Har ganska mainstream musiksmak ibland men är typ jättepepp på att testa på mer jazz, soul och sånt härligt. Men är öppen för det mesta pga allt går ju att göra till sin egen grej och det är ju det som är så härligt med musik.

    Världens längsta mejladress: [email protected]

    Isabelle 2015-04-16 19:56:44
    Svara
  • Ida, 20, Uppsala
    Pluggar i Uppsala och behöver nån som lurar med mig på äventyr, alternativt livar upp gråa måndagar! Jag har tyvärr ingen ugn så vi kan inte baka bullar. I övrigt är jag hyfsat obegränsad!

    Är du upp?

    Ida 2015-04-16 19:50:58
    Svara
  • Jag vet att jag skrev här förra gången det var brevvänstema, men mitt liv ser lite annorlunda ut nu så jag tänker att jag testar igen. Malin heter jag iallafall, är 23 år, bor i Umeå och jobbar sen nästan exakt tre månader tillbaka som sjuksköterska. Jag gjorde för lite mer än två månader sedan slut med min pojkvän efter lite mer än 2,5 år och känner mig nu förtiden rätt ensam då vårat förhållande tyvärr resulterade i att jag levde i en liten bubbla ett bra tag (inte för att det var ett dåligt förhållande utan mest för att jag inte kände något behov av att vara social med andra). Så utöver brevvänner skulle det vara himla kul om det fanns några andra där ute i samma sits som skulle vilja träffas då och då och bara umgås, gå ut och dansa, fräscha upp franskan, laga vegetarisk mat, spendera alldeles för mycket tid på loppisar etc.

    I övrigt så är jag väl mest bara en tjej/kvinna/vad-man-nu-är med ett lite större intresse för film, det franska språket, vegetarisk mat och loppisar. Jag drömmer om att någon gång våga ge mig ut och resa ensam och har som framtidsmål att jobba med att vara bollplank för ungdomar som har det svårt i livet (dvs som någon form av samtalskontakt inom barn- och ungdomspsykiatrin).

    Eh, det var väl det. Låter jag intressant skicka iväg ett mail till [email protected] på momangen så lovar jag att svara. Bisous!

    Malin 2015-04-16 19:34:48 http://hallonte.blogg.se
    Svara
  • Hej allihopa! Mitt namn är Hannah och jag bor i lilla Sandviken. Jag är 23 år, nykär och har staten som arbetsgivare. Förutom att vara nykär, så drömmer jag dagligen om att äga ett litet sommartorp där färgglada pelargoner kan lysa upp alla små fönster. Familj är det allra viktigaste för mig – och familjens blandrashund Märta så klart. Jag har gröna fingrar och gräver mer än gärna jordgubbs- och potatisland. Reser när tid finns och skriver gärna romantiska historier som förhoppningsvis kan bli något i framtiden. Dolly Parton är min stora idol och släktforskning är ett stort intresse. Jag älskar New York och dricker gärna te med vänner. Springer mer än gärna och ofta på loppisar och budar alldeles för mycket på auktioner. Skicka ett mail, eller varför inte en pelargonstickling? [email protected]

    Hannah 2015-04-16 19:22:43
    Svara
  • Hej allihopa, ni där ute i alla delar av Sverige och världen. Jag känner att min inbox är så himla tom, och visst skulle det vara trevligt att ha någon att skicka brev till och dela hemligheter med.
    Jag heter Annie, är 23 år och bor i Umeå. Jag jobbar som kundtjänstmedarbetare på ett callcenter och när jag inte gör det har jag hitills på 2015 läst 20 böcker, druckit lite för många flaskor med rödvin och alldeles för mycket kaffe. Men sån är jag, antingen ska man göra något eller så kan man låta bli helt.
    Jag tycker att ni kan skriva till mig, för jag svarar alltid och gillar att skriva långa brev. Jag har egentligen inga krav på vem du är eller vad du ska gilla eller något sådant. Alla är välkomna att lämna mig ett litet mail (bor du i Umeå så dricker jag gärna kaffe också!) Det är dock bra om ni har överseende med att jag ibland försöker vara rolig och skriver dåliga skämt.
    Ha det bra, och hoppas att vi hörs snart!

    [email protected]

    Annie 2015-04-16 19:22:26
    Svara
  • Det är alltid så himla svårt att beskriva sig själv, men drömmare är nog det som passar bäst. Eftersom verkligheten kan vara så ful ibland så försöker jag ofta tänka på skönlitteratur, professor McGonagall, kaniner, mjuka tassar, lemonad, gröna skogar, läppstift i starka färger (min krigsmålning mot patriarkat och elakheter) och annat tjusigt, samtidigt som verkligheten måste tas på allvar, då livet är den sjukaste utmaningen någonsin. Detta blandas med humor och höga ambitioner.

    Så om någon skulle vilja skriva så lovar jag söta djurbilder, nördighet, förståelse och en flitig brevvän.
    MAIL: [email protected]

    Kajsa 2015-04-16 19:22:24
    Svara
  • Hejhej, Matilda heter jag och är en 98:a från Stockholm med stora drömmar om att fly härifrån. Är alltid världens gladaste men också helt otroligt ledsen jämnt. Jag går i ettan på gymnasiet och är sådär osäker rätt så ofta som en kan va ibland i denna ålder. Älskar älskar konst, teater, tumblr, läsa, skriva, kramas och har en stor kärlek till en viss Håkan Hellström.

    Hör gärna av dig oavsett vem du är och om du vill maila, skicka brev eller något annat skoj. Kram!

    Min mail: [email protected]

    Matilda 2015-04-16 19:02:15
    Svara
  • HÄJ! Cara heter jag, 21 år, bor just nu i GBG, och studera till Förskollärare.
    Jag gillar: serie, minecraft och Batman.
    Har inga vänner i Göteborg, så vore kul om det fanns någon som hörde av sig, så kanske man kunde träffas, ta en fika och spela lite Batman kortspel 😀

    Min mail; [email protected]

    Cara 2015-04-16 18:55:28
    Svara
  • Hej!
    Stina heter jag, är 16 år och bor i norra Norrland. Jag går första året på samhällsprogrammet och gillar resor, fika, träning, böcker och att dricka te.

    Vill gärna hitta någon att skriva med. Hoppas vi hörs!

    [email protected]

    Stina 2015-04-16 18:51:04
    Svara
  • Hej ni där ute, med skrivkramp och bläck på händerna!
    Går ständigt och längtar efter dessa inlägg då man lär känna så många fantastiska personer.
    Jag heter Sofia, 18 år och läskigt vuxen från och med imorgon (!!) , och saknar att ha tiotals brev som dimper ned genom brevinkastet titt som tätt.
    Jag brinner oupphörligt för böckerböckerböcker, allmän vetskap och det mesta och ingenting. Tänker för mycket, saknar för ofta, röker för mycket och skriver för sällan (förutom brev. Då skriver jag alltid, och mycket, med kråkfötter över hela pappret).
    Stressar upp mig över framtiden tills jag knappt kan leta mig runt alla luddiga tankar som grumlar synen och vill hemskt gärna prata med nya människor, som tänker, känner och älskar så jävla hårt.
    Snälla, Skriv!
    [email protected]

    Sofia 2015-04-16 18:46:44
    Svara
  • hallåhallå

    heter julia och är 19 år, går fortfarande i skolan som jag inte är superförtjust i men tar den underbara studenten till sommaren som både fyller mig med lycka och skrämmer halvt ihjäl mig. gör inte så mycket på min fritid, umgås mest med mina vänner och ligger i min säng och kollar serier. till sommaren kommer dock kameran flyga fram igen. är en väldigt glad tjej, som dock kan uppfattas rätt negativ ibland. omtänksam, bra humor (enligt mig, och alla andra såklart) och älskar att chatta/smsa whatever. söker killar och tjejer (gärnagärna killar dock, men såklart tjejer med) i min ålder, dvs 18-20 ca. kan vara över 20 med! men gärna inte yngre än 18!

    skrivskrivskriv darlings

    [email protected]

    julia 2015-04-16 18:44:29
    Svara
  • Hmm. Hej, jag är snart 20, bor i Stockholm, är ganska arbetslös och vet mestadels inte vad jag ska göra i livet. Har ofta mycket att säga men har också ofta svårt att säga det. Jag gillar annars att läsa, lära mig nya saker som origamidrakar och att måla frukt. Bodde just fyra månader i London och fick och skrev en sån väldans massa brev, och ÄLSKADE det. Var bland det bästa med att flytta bort. Förutom att London är himlans fint. Känner att min personbeskrivning inte var helt toppen men om ni känner som jag eller inte alls men gillar brev, eller att åka till en sjö eller skog eller park i sommar så får ni gärna säga hej på min mejl: [email protected]
    Kram!

    Nellie 2015-04-16 18:42:23
    Svara
  • Hej! Jag heter Patrizia, är 23 och bor i Stockholm. Älskar mat, böcker, sneakers, serier (broad city, the wire osv) och hänga med mina vänner+bf. I övrigt skriver jag en c-uppsats i psykologi atm, tycker om att prata om musik, psykologi (obviously), feminism, existentiella frågor i allmänhet, inredning, smink och ja lite allt möjligt typ..

    Söker kompisar som vill hänga, dricka öl, gå på ngn utställning, fika, whatever!
    hojta på: [email protected]

    Patrizia 2015-04-16 18:39:01
    Svara
  • Hallå där! Mitt namn är Sina och jag är en strax artonårig tjej som tar studenten från ett naturprogram i Malmö i juni. Jag åker upp till Stockholm i sommar för att jobba på KI i sex veckor och tänker kanske att det finns någon uttråkad själ som skulle vilja visa mig ”the in and outs” eller åtminstone underhålla mig i skrift. I utbyte kan jag berätta om den gången jag trillade i två lerpölar framför femtio laotiska mellanstadieelever eller en annan av de femhundrasjuttioelva ödmjukande anekdoter om vad som händer när jag inte dricker kopiösa mängder té framför House of Cards, lyssnar på alt-J eller har beslutsångest (vilket ofta resulterar i ovanstående.)

    Om ni inte blev helt uttråkade av att läsa lite om mig så hör av er – vem ni än är. 🙂

    [email protected]

    Sina 2015-04-16 18:38:55
    Svara
  • Hallå där! Mitt namn är Sina och jag är en strax artonårig tjej som tar studenten från ett naturprogram i Malmö i juni. Jag åker upp till Stockholm i sommar för att jobba på KI i sex veckor och tänker kanske att det finns någon uttråkad själ som skulle vilja visa mig ”the in and outs” eller åtminstone underhålla mig i skrift. I utbyte kan jag berätta om den gången jag trillade i två lerpölar framför femtio laotiska mellanstadieelever eller en annan av de femhundrasjuttioelva ödmjukande anekdoter om vad som händer när jag inte dricker kopiösa mängder té framför House of Cards, lyssnar på alt-J eller har beslutsångest (vilket ofta resulterar i ovanstående.)

    Om ni inte blev helt uttråkade av att läsa lite om mig så hör av er – vem ni än är. 🙂

    [email protected]

    Sina 2015-04-16 18:37:53
    Svara
  • Hej där!
    Heter Linnea och fyller 16 till hösten då jag också ska börja gymnasiet estet-media då jag älskar allting som har med fotografier att göra<3 tja vad gillar jag annars då, är intresserad av politik och feminism och är medlem i ung vänster, äälskar kläder. Skulle väl säga att jag är en kreativ person som gärna pratar om allt från skrivning, djupa tankar o politik till låttips typ!
    Kram<3

    [email protected]

    Linnea 2015-04-16 18:35:28
    Svara
  • Hejsan!
    Jag är en förvirrad själ som går första året på gymnasiet. Det skulle vara kul att träffa/prata med nya människor, nya influenser. Jag målar akvareller, tittar på diverse serier, försöker engagera mig politiskt, går på konserter och allt annat en gör när en är snart 17.
    Skulle vara kul att hitta nån likasinnad. Nån som är lite som jag, men ändå inte.
    Jag finns att på kik som hannaluvehed och på mail [email protected]

    Hanna 2015-04-16 18:35:20
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Helena och är 21 år. Bor för närvarande strax utanför Stockholm och kommer även plugga biologi här de 5(!!!) närmsta åren! Egentligen skulle jag gärna vilja packa ihop mitt liv och flytta till London, men det får nog bli senare i livet.

    Jag älskar att resa (speciellt till England), laga mat, besöka museer, shoppa, kolla på tv-serier och framför allt att läsa böcker! Skulle vara kul att hitta nya vänner i Stockholm, men e-mail vänner är också mer än välkomna! Finns det någon där ute som skulle vilja starta en bokcirkel så är jag också galet på!

    Hoppas vi hörs!

    [email protected]

    Helena 2015-04-16 18:03:11
    Svara
  • Halloj!
    Josefine heter jag och bor sedan två (nästan) år tillbaka i Norrköping! Det som förde mig hit var studier men nu känner jag att jag så himla gärna vill komma i kontakt med människor utanför klassen. Och därför har jag fått för mig att jag vill starta en studiecirkel med vettiga människor (och tänkte att här borde det finnas en drös sådana) där vi diskuterar aktuella händelser (typ i genre feminism, vara politiska och tycka och tänka om diverse olika politiska utspel men också annat såklart!) i världen men kanske främst i Sverige. Fokuset tänker jag kommer ligga på att diskutera valda artiklar eller annat material och bara spåna, diskutera och analysera fritt för att få ut någotslags genialiskt tänkande utan krav. Antagligen, om jag lyckas få ihop några stycken kan vi starta ganska snart! 🙂

    Hoppas vi hörs!

    [email protected]

    Josefine 2015-04-16 17:51:15
    Svara
  • Victoria heter jag och jag är 17 år gammal. Detta lät som en väldigt bra chans att hitta lite nya härliga kontakter där ute vilket alltid är kul. Jag är en tjej som gillar mysiga caféer, hitta på spontana påhitt, att träna, att resa och få se världen, indie och pop musik i högsta grad, spara minnen i form av fotografier och så gillar jag att vara kreativ på olika sätt. Politik är något som intresserar mig och jag tycker det är en självklarhet att kalla sig själv för feminist!

    Ni får mer än gärna skicka iväg ett mail till mig. Kram!
    [email protected]

    Victoria 2015-04-16 17:46:36
    Svara
  • Hej du!
    Du som bryr dig, kanske lite för mycket ibland. Du som fått ditt hjärta utslitet och stampat på lite för många gånger, för det har jag.

    Jag hoppas vi har likheter. Jag är vegan, men har en kanin till sällskap. Jag försöker så gott jag kan att bortse från normer, konsumtion och allt det som andra tycker är så viktigt, men ibland är en inte mer än människa. Jag bryr mig inte om att mitt köksbord inte matchar något. Jag bryr mig om att titta på korrespondenterna, läsa High Fidelity för sjätte gången, rejvdansa i skogen, plantera om mina blommor, bo i lägenhet men drömma om huset på landet. Där man kan andas.

    Jag bor i Eskilstuna och kastar färg på väggarna iklädd hängselbyxor. Tycker om att åka tåg, så jag kanske kan komma och hälsa på dig. Då kan vi ju dricka en öl, eller ta en kaffe. Eller bara spatsera.

    Hör av dig, det vore så himla trevligt.
    Kram

    [email protected]

    Caisa 2015-04-16 17:44:46
    Svara
  • Hej du!
    Du som bryr dig, kanske lite för mycket ibland. Du som fått ditt hjärta utslitet och stampat på lite för många gånger, för det har jag.

    Jag hoppas vi har likheter. Jag är vegan, men har en kanin till sällskap. Jag försöker så gott jag kan att bortse från normer, konsumtion och allt det som andra tycker är så viktigt, men ibland är en inte mer än människa. Jag bryr mig inte om att mitt köksbord inte matchar något. Jag bryr mig om att titta på korrespondenterna, läsa High Fidelity för sjätte gången, rejvdansa i skogen, plantera om mina blommor, bo i lägenhet men drömma om huset på landet. Där man kan andas.

    Jag bor i Eskilstuna och kastar färg på väggarna iklädd hängselbyxor. Tycker om att åka tåg, så jag kanske kan komma och hälsa på dig. Då kan vi ju dricka en öl, eller ta en kaffe. Eller bara spatsera.

    Hör av dig, det vore så himla trevligt.
    Kram

    [email protected]

    Caisa 2015-04-16 17:44:46
    Svara
  • Jag heter Cecilia, bor i Köpenhamn och är 21 år gammal. Vill du prata feminism, dricka öl, leta efter parker och gömställen så hör av dig till [email protected]. Puss!

    Cecilia 2015-04-16 17:36:22
    Svara
  • JOLINE, ÖREBRO, 24 ÅR

    Hej hopp alla fina!

    Tycker tyvärr att dagarna har blivit rätt ensamma sen jag tog examen och många av mina kompisar flyttat till andra städer. Inget ont om min kille men ibland vill man bara snacka skit med kompisar och dricka rödvin.

    Jag söker dig som är: bubblig, snäll, spontan, sprallig, framåt, varm, driven, generös, gillar vin och inte tackar nej till en spontanresa till franska rivieran över en helg. Jag är själv många av de grejerna och söker kanske främst likasinnade att hitta på galna och mindre galna grejer med. Gillar såklart grejer som att ligga i sängen och kolla på serier hela dagen också.

    Jolinejacobsson @ hotmail.com. Släng iväg ett mail så blir du hembjuden på vin och pizza när du minst av allt anar det.

    Puss!

    Joline 2015-04-16 17:34:46
    Svara
  • Hej! Jag heter Sara, är 23 år, och ska flytta till Stockholm i maj för att jobba. Jag känner typ ingen där så finns det någon/några som skulle vilja hänga på fritiden? Typ lära känna stan, hitta bra fik, barer, parker och så. Jag älskar musik, feminism och tv-serier. Du behöver såklart inte vara nyinflyttad som jag, lär gärna känna folk som redan bor där också.

    Ni får gärna höra av er. Min mail är: [email protected]

    Ha det bra! /Sara

    Sara 2015-04-16 17:07:50
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Hanna och är en 24 årig lastbilschaufför! Har två egna hästar, två egna kattor och älskar London tills jag dör, även förtjust i Paris. Samt så har jag en nyvunnen smak för 50-tals bilar och vintage i allmänhet.

    Jag letar efter någon att diskutera livet, böcker, pojkar (och alla dess problem…) och allt möjligt vi kan komma på. Är baserad i Västmanland, i en liten by som heter Västerfärnebo. Så ifall någon är intresserad, droppa en rad eller två 🙂

    Kram
    Hanna
    [email protected]

    Hanna 2015-04-16 16:59:29
    Svara
  • [email protected]

    Elin heter jag och bor i Stockholm. Jag går SNART ut första året på gymnasiet. Tycker om musik, böcker, fina kjolar, parfymer, havet, och skidåkning som mitt störta intresse. Har även ett mål att ha skrivit 30 tusen ord på min bok innan slutet av året. Oavsett om ni har lust att snacka om serier, filmer, killar, feminism eller skicka texter så är jag mer än glad över ett mail. Om du läser detta. Skicka nått till mig, lovar att jag är snäll! Puss

    [email protected]

    ELin 2015-04-16 16:58:25
    Svara
  • Elin heter jag och bor i Stockholm. Jag går SNART ut första året på gymnasiet. Tycker om musik, böcker, fina kjolar, parfymer, havet, och skidåkning som mitt störta intresse. Har även ett mål att ha skrivit 30 tusen ord på min bok innan slutet av året. Oavsett om ni har lust att snacka om serier, filmer, killar, feminism eller skicka texter så är jag mer än glad över ett mail. Om du läser detta. Skicka nått till mig, lovar att jag är snäll! Puss

    Elin 2015-04-16 16:57:33
    Svara
  • HEJ! Elin är mitt namn och är 17 år. I hålan Nyköping bor jag och går första året på gymnasiet. Egentligen är mitt liv inte så intressant, knappt några vänner, mycket sjukhus som gör allt komplicerat, men så mycket tankar som vill ut. Är vegetarian, feminist, en ganska arg person då världen är så orättvis, älskar djur-vines och att hänga i stallet. Håkan Hellström har en stor plats i mitt hjärta och att titta på serier är min favorithobby.

    Om det låter som att du skulle kunna stå ut med mig, skicka iväg ett meddelande till [email protected]

    Helst vill jag hitta brevisar men såklart prata/träffas om vi klickar!

    Elin 2015-04-16 16:32:35 http://ringqvistelin.blogg.se/
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Victoria är 23 år gammal och bor i Linköping. Jag är en norrländsk, glad och positiv person som bland annat gillar att titta på tv-serier, baka, shoppa och att titta in i andras hem på hemnet för att se hur de har inrett sina hem.

    Jag flyttade till Linköping i somras med min pojkvän efter att ha pluggat medieteknik i tre år. Jag är fortfarande arbetssökande så jag känner i princip bara min pojkväns gamla barndomskompisar, så skulle gärna vilja hitta lite egna vänner som man kan träffa över en fika och ”tjejsnacka” med, eller ta långpromenader tillsammans. Det optimala hade varit om vi kan träffas några stycken och bli ett litet fikagäng.

    Hör gärna av er!
    [email protected]

    Victoria 2015-04-16 16:32:16
    Svara
  • Hej hörrni!
    Jag heter Hedvig. Jag är 27år gammal och bor i en liten håla norr om Gävle och när drömmar om att få pyssla med växter som heltidssyssla. Helst grönsaker. Jag gillar grönsaksodling och tanken på självhushållning. Det och feminism är frågor som jag gillar. Jag gillar också pälsiga djur, natur och godis. Jag ogillar sociala krav, åldersångest och regn&kyla. Jag skulle gärna ha en brevvän som blir en riktig vän. Jag är expert på att skriva lite för långa mail. Tjipp och hej, vi kanske hörs? 🙂 ( [email protected])

    Hedvig 2015-04-16 16:22:34
    Svara
  • Hej! mitt namn är Linn och är nittion år och bor i mitten av huvudstaden.
    Vill göra precis allt och inget, ha någon att dricka öl med, någon att skriva fina brev till (obs har en hemsk handstil), någon att prata kärlek med, någon att bara ha kul med eller varför inte hitta en flickvän. Tycker om tjejer, att skratta, dansa omkring till bowie, skriva och en jäkla massa mer.
    Om du känner för att kanske hitta på något eller skriva mils långa brev så vore det himlans kul om du hör av dig!

    Min mail är liinnliinn(@)hotmail.com

    Linn Nova 2015-04-16 16:20:18
    Svara
  • Hej!

    Flummig och galen själ (som för till fället är ganska vilsen med livsval)
    Funderar på att flytta till Sverige och kanske Skövde, där min pojkvän bor 🙂
    Hänger i övrigt ganska mycket där så vore kul att ha någon att fika med och snacka skit.
    Överhuvudtaget vill jag lära känna nytt folk via brevväxlande/mail/whatever.
    Kommer från Finland, närmare bestämt Åbo.

    Så om du bor i Skövde med omnejd eller vill lära känna en
    knäpp finlandssvenska så lägg ett mail på:
    [email protected]

    Puss!
    Jenny

    Andas 2015-04-16 16:07:52 http://Andas.ratata.fi
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Sandra, är 21 år gammal och bor i Borås. Jag söker fina människor som tycker om att prata om allt från kill (eller tjej) problem till politik och andra djupa ämnen. Jag är en lojal och glad tjej som mest av allt tycker om att umgås med andra människor. Pluggar till lärare just nu, hör gärna av er 🙂

    [email protected]

    sandra 2015-04-16 15:55:33
    Svara
  • HEJ!
    Shit, detta känns superläskigt då jag är lite av en blygis.

    Men äsch. Okke, här kommer lelle annonsen:
    Jag heter Jessica, blir 27 jordsnurr i maj (!!!!!!!!!) och bor i Stockholm. Är inte härifrån och har inte bott här jättelänge så jag vill hitta egna vänner och inte bara umgås med min pojkväns. Hehhh 🙂

    Jag gillar att kolla på dokumentärer, hänga på blocket och hemnet och drömma mig bort bland fin och ibland alldeles för dyr inredning. Mitt favoritdjur är hajar och kaniner och sitter därför på youtube och söker efter gölliga klipp.
    Är redo för vår- och sommarstockholm! Vill hänga med en världsbäst person i sommar. Fast helst hela himla livet.
    Det spelar inte så stor roll vad vi gör bara vi har kul. Jag gillar öl och vin! Gå på spelningar, cykla i vår fina huvudstad även fast det är läskigt och äta glass. En massa glass!

    Det spelar ingen roll var du bor eller vem du är om vi blir brevisar men helst helst (skulle bli SÅ glad) får du bo i Stockholm! Så vi kan ha sleep overs. Eller göra annat kul. Som att bada och palla äpplen i sommar.

    Hoppas att vi hörs snart!

    Min mail är: [email protected]

    PUSS!

    / Jessica

    Jessica 2015-04-16 15:41:48
    Svara
  • Hallå där, jag heter Andrea och är 25 år (okej, fyller 26 år till sommaren), arbetar som sjuksköterska och bor på Södermalm. Nybliven Stockholmsbo, med mina tre sambosar (varav två är av djurtypen kanin) :-))))) Jag är en tjej som gärna skrattar högt och gillar att kunna skämta om saker som annars kan vara rätt jobbiga. Jag tränar en del, men inte sådär jobbigt träningsfixerad som man tyvärr kan bli i det här samhället. Mer träna som i att, hej jag tycker det är kul att springa lite. Sen försöker jag lära mig spela gitarr, går sisådär. Jag och några tjejer har en nystartad bokcirkel. Wooo! Jag gillar att hänga i parker, dricka vin, dansa och umgås. Hör av dig- vare sig du kan tänka dig hänga i en park eller typ.. bara ha en knäpp brevvän som man kan skriva av sig till. Ser jag framemot!

    Andrea.palmqvist (@) hotmail.com

    *vinkar*

    Andrea 2015-04-16 15:35:35
    Svara
  • hej! Jag heter Patrizia, är 23 år och bor i Stockholm. Jag pluggar psykologi, läser böcker, samlar på sneakers, kollar på serier (broad city, the wire osv), umgås med pojkvän+vänner, målar + allmänt pysslar med olika grunks, och älskar att hänga utomhus nu när det är mer SOL<3
    Jag gillar att prata om feminism, psykologi (obviously), allmänt existentiella frågor, musik, inredning, och ja, lite allt möjligt.
    i övrigt så försöker jag börja löpträna, inte riktigt fattat hajpen ännu, men jag gör några tappra försök ca 1-2 ggr i veckan, och det vore så kul med lite sällskap? om nån i sthlmsområdet vill ha en löparkompis så hojta gärna!

    Söker kompisar som vill hänga i allmänhet, typ parkhäng, museum, fika, springa, whatevs?
    Skulle va så kul att träffa lite nya vänner! <3 [email protected]

    patrizia 2015-04-16 15:30:46
    Svara
  • Ok, så ja. Once again. Heter Denise, bor i VÄSTERÅS, är 20 och fyller 21 om exakt en månad och en dag. Jag peppar sönder. Jag skulle jättegärna hitta någon (eller några) fin (fina) människa (människor). Ok, ni fattar drillen, att prata/skriva/träffa/whatever floats your boat.

    Jag studerar just nu beteendevetenskapliga programmet på MDH där jag stormtrivs, jag jobbar även på sidan av och försöker i allmänhet att få livet att gå ihop på alla aspekter. Jag har två katter som är mina bebisar, jag älskar kaktusar men tar alltid död på dem, köper för mycket böcker för att hinna läsa, jag skulle kunna leva på sushi, är pescetarian, är väldigt förtjust i vin. Vad mer? Jag vet inte. Jag tycker om att bara, prata om allt mellan himmel och jord. Pojkar, flickor, livet, vädret, böcker whatever.

    Anyways. Skicka jättegärna iväg ett mail på: [email protected]
    Om man vill tjuvkika på mig innan man skickar ett mail kan man alltid kika in på min instagram: ddenisus

    PUSS hoppas vi höres

    Denise 2015-04-16 15:13:31
    Svara
  • Hej på er, jag heter Olivia, är 20 och bor i Surfers Paradise i Australien! Det vore skithärligt att ha någon att skriva långa mail/brev till om allt möjligt, livet i allmänhet & fina saker. Jag är totalt prestigelös, fundersam & skitbra på att leta upp bilder på söta kattungar på internet. Alltså det här blev den sämsta kommentaren någonsin tror jag men ah. Om det ändå är någon som vill korrespondera med en svamlande svensk-aussie så maila [email protected]

    puss <3<3<3

    Olivia 2015-04-16 15:03:48
    Svara
  • Hej! Jag är bosatt i Lund, 19 (20 i oktober) sedan februari. Har familj och pojkvän i Malmö. Läser sociologi på Lunds universitet och trivs inte speciellt bra. Känner mig rätt vilsen överlag. Gillar att träna, mysa på uteserveringar, hänga i parker, läsa, tumblr och kolla på serier. Serier som Doctor Who och Sherlock är favoriter. Lyssnar helst på Arctic Monkeys (<3333), Håkan Hellström och Imagine Dragons.

    Föredrar hemmafester framför klubb. Gillar inte klubb alls faktiskt och det kan ju kännas lite ovanligt, men så är det. Längtar innerligt efter att hitta en kompis som gillar att festa på samma sätt som en själv och som man kan prata om typ allt med.

    mail: [email protected]

    Josephine 2015-04-16 15:03:04
    Svara
  • Hej! Det börjar kännas som att jag söker brevvänner härigenom nästan lite läskigt ofta, men eftersom jag för närvarande sitter och analyserar innehållet i en matematikbok känns det som att det kanske vore kul med ytterligare en kontaktannons och några nya bekantskaper.

    Sofia heter jag, bor i Växjö. Pluggar till lärare och jobbar deltid med lite olika saker (många skulle nog kalla mig för arbetsnarkoman). På min fritid tar jag långa skogsrundor med min fina hund och kramas med min pojkvän och kanin. Jag gillar att resa och gå på konserter, resa och kramas med mina kompisar. Har precis återupptagit min gamla passion fotbollen och spelar i ett damveteranlag en gång i veckan vilket är hur kul som helst.

    Vill ni hänga med mig i Växjö eller skriva brev? Det går bra vilket som. Jag gillar människor som kan lära mig nya saker och som får mig att skratta sådär så att magen vrider sig hundra varv och det blir svårt att andas (vilket i och för sig inte alls är svårt). Ungefär så. Hör av er i alla fall.

    [email protected]

    Puss.

    Sofia 2015-04-16 14:58:50 http://fiantastic.tumblr.com
    Svara
  • glömde skriva att jag heter _sigridhqvist på instagram om någon vill ha en tydligare bild av vem jag är!

    Sigrid 2015-04-16 14:56:41
    Svara
  • (mail: [email protected])
    Jag heter Sigrid och är 16 år. Jag letar efter en person att skriva brev till om livet, sorgligheter,roligheter, drömmar, kärlek, tonårsrelaterade problem och en massa annat. Eller bara någon som vill träffas och fika någon gång om man inte tycker om att brevväxla/mailväxla.
    Jag är en kreativ person som älskar konst, politik (är feminist, såklart <3), fotografi ( särskilt analogt <33), skådespeleri, musik, illutration, ja allt som är kreativt! I framtiden vill jag hålla på med skrivande och skådespeleri och bo i en lägenhet i Stockholm. Jag vill också tågluffa genom Europa och sånt fint.
    Några ord som beskriver mig är: böcker, indie, vintagekläder, löpning, glitter, matlagning, te, håkan hellström, ljusslingor, girls (serien).
    Hoppas att det finns någon individ ute i cyber space som tycker att detta låter intressant elr ngt. Kram!

    Sigrid 2015-04-16 14:48:12
    Svara
  • Hej fina!

    Jag heter Fanny, är 25år och flyttar snart ut på landet över sommaren. Inbillar mig att det ger mig en ocean av tid, till att skriva brev till exempel. Så jag är såklart superpepp på att skriva med humoristiska/kloka/intressanta filurer. Annars gillar jag mat, bubbel, bridge, böcker, simning och spontanresor.
    Min mail väntar på dig:) [email protected]

    Ha det fint!

    Fanny 2015-04-16 14:45:56
    Svara
  • Jag vill ha personer som kan gå långa promenader med mig. Jag skulle vilja kalla det vandringar men de kommer vara bara ungefär en mil eller två. Vi kommer alltid att äta fika på dessa promenader och det kommer alltid finnas medhavd varm choklad i termos, kanske te eller kanske kaffe. Jag är 17 år och bor i Lund. En bra sak med att gå vandringsleder är att det är ganska tyst, en ser massa fina träd och det luktar inte så mycket miljöförstöring.
    Exempel på grejer vi kommer prata om:
    Våra favoritfrukostar
    Ångest av olika slag
    Hur en gör goda nötsmör (seriöst, behöver tips?????)
    Alkoholnormen

    Snälla svara, mina kompisar är trötta på att jag vill dra ut dem i skogen hela tiden.
    [email protected]

    Alice 2015-04-16 14:43:23
    Svara
  • Efterlyser en klubb i Göteborg där man kan prata feminism utan att få nu-börjar-hon-igen-blicken, diskutera böcker, gå ut med hundar (trots min egna avsaknad av husdjur), testa nya krångliga vegetariska recepet (när man själv fastnat i pasta och pesto) och drömma om resor långt bort. Just nu är jag redan långt bort men i maj kommer jag hem och det hade varit så fint att ha den där klubben att se fram emot.

    [email protected]

    Matilda 2015-04-16 14:27:42
    Svara
  • Hej! Jag är en 21-årig tjej från stockholm som precis sagt upp mig från mitt bartenderjobb för att ta sommarledigt och möjligen läsa lite astronomi. Bor med min katt Smulan och en liten kaninunge vid namn Sia. Kommer om någon vecka ha massa tid över och söker någon/några som vill, ja vad som helst egentligen. Är pepp på att skriva brev/mail, hänga i parker, baka, kolla på hästar och bara ja, hänga. Har intressen inom typ allt utom fysik och sport.
    [email protected]

    martina 2015-04-16 14:08:15
    Svara
  • ÖREBRO
    Jag är 21 år gammal och läser juristprogrammet här i Pennybridge (hehe). Just nu känner jag dock att jag har tappat bort mitt sociala liv lite bland all kurslitteratur, så jag letar efter folk som vill hänga. Jag tycker om ordvitsar, att dricka vin, gå ut på krogen, äta god mat, promenera (hatar att cykla), titta på serier, prata feminism och spela sims bland annat. Kommer vara ledig ganska så mycket i sommaren så hör av er om ni vill hitta på något kul!

    [email protected]

    KA 2015-04-16 14:05:32
    Svara
  • Hej ni där ute!
    Går ständigt och längtar efter dessa inlägg då man lär känna så många fantastiska personer.
    Jag heter Sofia, 18 år och läskigt vuxen från och med imorgon (!!) , och saknar att ha tiotals brev som dimper ned genom brevinkastet titt som tätt.
    Jag brinner oupphörligt för böckerböckerböcker, allmän vetskap och det mesta och ingenting. Tänker för mycket, saknar för ofta, röker för mycket och skriver för sällan (förutom brev. Då skriver jag alltid, och mycket, med kråkfötter över hela pappret).
    Stressar upp mig över framtiden tills jag knappt kan leta mig runt alla luddiga tankar som grumlar synen och vill hemskt gärna prata med nya människor, som tänker, känner och älskar så jävla hårt.
    Snälla, Skriv!
    [email protected]

    Sofia 2015-04-16 14:03:53
    Svara
  • jag heter hanna, är 23 år och bor i malmö. som jag älskar den här staden och det är tyvärr en omöjlighet för mig att flytta härifrån så när inga stora drömmar om att se världen. det går liksom inte att vara lycklig någon annan stans än här så jag kör all in på att romantisera, hometown glory och sådär. i sommar flyttar mina bästa från vår lilla familj och kollektiv till göteborg och jag undrar var i hela världen jag ska hitta så bra kompisar igen. tänkte jag kunde försöka här.
    jag pluggar till socionom i lund, har en schäferflicka, ett gäng hästar, massa instrument, röstar rosa och förstår inte hur någon kan inte bry sig om politik och all form av jämlikhet, skriver mycket, sjunger mer, gör massa spellistor på spotify, lever totalt efter devisen att det viktigaste i livet är att inte vara en douche. är snäll, hittar gärna på saker som inte är sport. missar ca ingen utställning på konsthallen, är ute i princip uteslutande ute kring möllan och livemusik är typ livets basilika (basilika är den bästa kryddan alltså). är kär i johnny flynn och konstiga saker och kläder.
    vill ha någon eller några fantastiska att skriva med men helst också hänga eftersom inget är så kul när man är ensam

    [email protected]

    Hanna 2015-04-16 13:38:18
    Svara
  • Häj! Jag en är snart 30-årig (angsten) finlandssvensk tjej som flyttade från London till Edinburgh för 4 veckor och 1 dag sedan och jag söker kompisar att prata svenska med här i min nya stad! Jag känner en del människor redan tack vare pojkvän och gemensamma vänner men känner att det vore viktigt att hitta mina egna vänner utanför den cirkeln också! Vore fint att äta kardemummabullar på de nordiska cafén som finns här med någon som förstår hur GOTT det är att äta saker som smakar hemifrån också.

    jenny.hostman(at)gmail.com

    Jenny 2015-04-16 13:33:39
    Svara
  • Hejhallå!

    Jag är Julia från Stockholm men som längtar långt långt bort. Fyller 21 i maj och är så himla heartbroken så att det inte är sant, blev dumpad av mitt livs kärlek och bästa vän efter över tre år tillsammans bara sådär plötsligt, utan förvarning och han var så jäkla feg.

    Jag har framtidsångest och pluggångest. Har hoppat av KTH, sökt ny utbildning till hösten men drömmer om läkarlinjen. Jag en någon slags identitetskris och söker människor man kan ventilera med, hänga, prata om allt och inget, hata på ex och bara vara.

    Hoppas vi hörs! Jag finns på [email protected] 🙂

    Julia 2015-04-16 13:22:15
    Svara
  • Hei, jeg er en 18-årig norsk jente som til høsten skal studere fransk i Paris (i hovedsak 4-5 måneder, men satser på å bli der litt lengre.) For øyeblikket har jeg ingen å dele leilighet med og leter derfor etter en trivelig person som vil bo med meg. Så om det er noen der ute som er i samme situasjon, så er det bare å sende meg en mail! 🙂

    [email protected]

    Susannah 2015-04-16 13:13:38
    Svara
  • Hej!
    Mathilda heter jag, är 23 år och kommer från den lilla orten Mariestad. Jag gillar att diskutera och reflektera över ämnen som bla. politik, feminism, miljö, träning och hälsa. Jag älskar att lära mig nya saker och utbyte av egna erfarenheter tror jag kan vara sjukt intressant och lärorikt. Träning och fotografi är två intressen som jag ägnar mig åt när jag inte jobbar. Jag är intresserad av att lära känna alla slags personer som kan göra vardagen lite trevligare. Skriv gärna till [email protected]

    Mathilda 2015-04-16 13:11:05
    Svara
  • Hej! Jag heter Amanda, är snart 21 och bor i svenska Österbotten, alltså på kusten i Finland. I vår tar jag en examen som inredningsartesan, och till hösten siktar jag på att flytta någonstans och fortsätta plugga. Så småningom är det till Stockholm jag är på väg, tror jag, men jag kanske gör lite annat ett tag först.
    Vad ska jag säga om mig? Jag älskar musik som är äldre än mig själv, läser just nu mest Shakespeare och Thoreau, går gärna på loppis och drömmer om hur mitt framtida hus ska se ut. Självklart feminist, dock inte alls så intresserad av politik. Gillar att skriva, måla och spela gitarr, eller kanske kreativt skapande i största allmänhet. Bloggar lite grann, botar vardagsångest med att stå i köket, och har massor med diffusa drömmar som jag försöker fundera ut hur jag ska förverkliga.
    Jag söker väl inget speciellt, vet ju inte ens var jag kommer bo efter sommaren, men jag lär gärna känna nya schyssta människor (mail eller snigelpost funkar lika bra).
    Låter jag det minsta intressant så hör av dig: [email protected]

    Amanda 2015-04-16 13:03:44 http://alteranda.com
    Svara
  • STOCKHOLM

    Tjenixen!

    Jag är 22 år och gravid med mitt första barn, som beräknas födas i juli. Jag bor med min sambo i Bolinder Strand i Järfälla. Jag skriver här mest för att jag behöver nya unga mamma-kompisar, som inte bara är mammor. Om ni förstår vad jag menar. Jag är långt ifrån den där personen som hänger i mamma-forum och diskuterar bajsblöjor, amning och uppfostringsmetoder och jag är inte heller någon som tror att alla kommer vara lika fascinerade över mitt barn som jag är. Jag vill alltså hitta någon som jag kan hänga med lite kravlöst och som gärna är i samma situation som mig!

    Jag är rakt på sak, ärlig, har nära till skratt, tar inte allting på för stort allvar och behöver hitta en vän med skinn på näsan som gärna är lite som mig! Jag utlovar kaffemornar, vinkvällar, en jädrans massa matlagning, parkhäng, snack om allt och inget, boknörderi, inredningsfetischer, musikmissbruk, sträck-serietittning och ett rätt avspänt häng helt enkelt!

    Så… mail me maybe!
    /Ema, [email protected]

    Ema 2015-04-16 12:59:20
    Svara
  • LINKÖPING

    Hejsan! Jag heter Maria, är 25 år gammal och bor utanför Linköping tillsammans med sambo och två hundar. Inga barn än men förhoppningsvis under nästa år. Jobbar samtidigt som jag håller på och avslutar en masterutbildning. Fritiden ägnar jag just nu mestadels åt hundpromenader och att fixa med huset vi nyligen flyttat till. Tycker om att vara i naturen och tar gärna spontana utflykter till någon eldstad för att grilla korv. Vore kul att hitta några nya vänner i trakten för promenader, hundträning eller bara sitta och prata om allt och inget!

    ochrasy[at]hotmail.com

    Maria 2015-04-16 12:42:52
    Svara
  • Hejhej!
    Jag är en 24- snart 25-årig tjej i Stockholm sen 1,5 år tillbaka! Vore trevligt att träffa nytt härligt folk att exempelvis parkhänga med i sommar, ha mysiga hemmakvällar eller kanske dricka öl på Trädgården. Därmed är det ett plus om du bor i Stockholm, men bor du på andra sidan jorden går det fint att skriva ändå! 🙂

    Intressen jag har är att vara kreativ på nåt sätt, dricka vin, gå på bra spelningar, resa och att inreda!

    Mail: karlasjoberg (@) gmail.com

    K 2015-04-16 12:38:17
    Svara
  • Jag heter Lotta jag är 31 år och tycker att jag borde få bestämma vilka kommentarer som godkännes här för jag har en marxistiskt personlighet… Gillar att bestämma och spank sex!
    Men, får aldrig kuk så jag traksserar folk liv istället som pervers idiot.

    Lotta psykopat 2015-04-16 12:36:09
    Svara
  • Hej fina!
    Jag heter Fanny, är 25år och flyttar snart ut på landet över sommaren. Inbillar mig att det ger mig en ocean av tid, till att skriva brev till exempel. Så jag är såklart superpepp på att skriva med humoristiska/kloka/intressanta filurer. Annars gillar jag mat, bubbel, bridge, böcker, simning och spontanresor.
    Min mail väntar på dig:) [email protected]
    Ha det fint!

    Fanny 2015-04-16 12:31:15
    Svara
  • tjenna! Jag heter Daniella, är snart 23 år… Och bor i Stockholm. Älskar mat och mojitos. Söker kompisar som vill hänga på museum, konserter och whatever.

    [email protected]

    Daniella 2015-04-16 12:18:48
    Svara
  • Hej alla fina!
    Jag heter Kajsa, är 24 (blir 25 i oktober,liiiiiite nojjig över detta) och bor i lilla Trollhättan. Ja, vad ska man säga om lilla mig då? Jag är en väldigt glad feminist som försöker att alltid se det positiva i livet. Jag har även hört att jag är rätt så lättsam och lätt att prata med! Till vardagen jobbar jag på ett hotell som jag egentligen inte alls gillar, men ser det mest som ett ”så länge tills jag ska börja studera (om jag nu kommer in)” jobb. På tal om det så har jag sökt in till olika utbildningar,både i Trollhättan och Göteborg. Jag sökte bland annat genusvetenskap, förskollärarprogrammet och socialpedagogprogrammet! Jag älskar även djur (ibland prioriterar jag djur före människor, for real!), sitta och lata med mina vänner/sambo/familj, laga mat och om jag orkar så uppskattar jag faktiskt träning ibland haha.
    Nu när det är sommar snart vore det jättekul att hitta någon vänlig själ som kanske vill sitta och dricka vin på en härlig gräsmatta,som kanske vill hänga med på lite grillfester eller nåt? Eller någon som kanske bara vill hänga och prata om allt mellan himmel och jord. Ha en fortsatt toppendag 🙂

    [email protected]

    Kajsa 2015-04-16 12:18:20
    Svara
  • Hej!
    Mathilda heter jag, är 23 år och kommer från lilla orten Mariestad. Jag är mycket för att diskutera och reflektera över ämnen som politik, feminism, miljö, hälsa och träning. Älskar att lära mig nya saker och utbyte av olika erfarenheter tror jag kan bli sjukt intressant. Fotografi och träning är två intressen som jag ägnar mig åt när jag inte jobbar. Är ute efter alla slags vänner som kan göra vardagen lite trevligare. Skriv gärna till [email protected]

    Mathilda 2015-04-16 12:09:00
    Svara
    • Svar på Mathildas kommentar.

      Hej såg att du sökte vänner.jag bor utan för skövde .mina intressen är hundar,djur,shopping,se på film,fikabla
      Jag är 32år.Hör av dig om det låter intressant.mvh emelie

      emelie pettersson 2016-07-16 19:16:06
      Svara
  • Jag är 27 år och bor några mil norr om Stockholm. Flyttade från Småland där jag är uppväxt för nästan exakt åtta månader sen på grund av mannen i mitt liv. Jag har en liten hund på tre år inga barn ännu. Jobbar på en demensavdelning. Älskar naturen, läsa böcker när jag tar mig den tiden. Film är ett stort intresse. Längtar enormt till sommaren. Har stort intresse för smink och naglar, men också att gräva i rabatt och balkonglådor. Bor du i eller nära Stockholm är det en fördel så man kanske kan ses någongång

    Anne Johansson 2015-04-16 11:59:14
    Svara
  • Jag är 24 år och bor med min kille Markus i en fin etta, ska snart på bilresa genom hela Sverige.

    Jag gillar att dansa, lyssna på bra musik, läsa, måla. Så tråkigt hela mitt liv har jag umgåtts med en som hatar alla mina intressen. Aldrig vill göra saker, det enda hon gör är drömmer om hockey killar jag och min pojkvän vill inte följa med på alla matcher: det enda hon vill göra.

    Nu vill träffa någon som mig!

    [email protected]

    Linda Hansson björk 2015-04-16 11:57:46
    Svara
  • Jag heter Mimmi, är 25 år och bor i Malmö. Jag skulle så himla gärna vilja hitta en fellow litteraturnörd med författarambitioner att diskutera manusidéer med. Jag tänker mig att vi kan mötas upp på någon mysig bar eller café och ge feedback på varandras texter, obsessa över refuseringar och förundras över den-där-gången-när-Amanda-Svensson-drack-kaffe-på-min-gata-och-jag-ba-:O:O:O. Själv skriver jag på mitt andra bokmanus, som är en socialrealistisk skildring om en ung äventyrerska som handlöst kastar sig ut i världen. Mer än så vill jag inte säga här.

    I övrigt läser jag sista terminen på psykologprogrammet i Köpenhamn och arbetar som psykologassistent på en vårdcentral. Min dröm är att i framtiden starta upp en egen mottagning som är specialiserad på unga tjejers psykiska ohälsa.

    Pluspoäng om du precis som mig har en förkärlek för: katter, rödvin, Harry Potter, feminism och psykologi.

    Om det låter intressant, mejla mig på: [email protected].

    Mimmi 2015-04-16 11:52:58
    Svara
  • Hejsan! Jag heter Jessica och är nästan 22 år. Spontandrog till Berlin för en månad sen och nu bor jag här, hänger i parker, dricker öl, upptäcker allt denna staden har att erbjuda och bara njuter av livet. Men ibland blir det ju lite ensamt i en ny storstad. Så nu söker jag brevvänner/häng!
    Jag tokgillar feminism, våren, sena kvällar och äventyr!
    [email protected]

    Jessica 2015-04-16 11:49:14
    Svara
  • Hej,

    Jag heter Sofia och blir 26 år i sommar. Bor i Halmstad tillsammans med min man och min son på 6 månader och jobbar som förskollärare. Älskar det mesta som är kreativt på något sätt och musik i de flesta former.

    Tycker det är väldigt tråkigt att bara få tidningar och räkningar i brevinkastet och hade gärna haft en brevvän eller två. Vem du är spelar ingen större roll.

    Maila för adress:)

    [email protected]

    Sofia 2015-04-16 11:39:17
    Svara
  • Jag kan alla Håkan Hellströms låtar utantill. Jag älskar sushi. Jag dejtar bara tjejer. Det finaste jag vet är att man kan hitta vänner i alla, även fast det kanske skiljer 45 år eller 4500 mil. Jag är feminist men röstade inte Fi, jag älskar tobak mer än jag borde, jag gillar läppstift, jag bor i Göteborg och älskar det. Jag älskar att dricka vin, jag skriver supersnabbt på mobilen, jag tänker mycket på mycket, jag pluggar på GU, jag jobbar på kafé, jag hänger med vänner, jag dricker mycket kaffe, jag dansar, jag skriver, jag tittar på serier. Fast helst, just nu, vill jag bara ligga i Slottskogen i solen eller sitta på en balkong i Paris och se ut över takåsarna.

    Elsa 2015-04-16 11:27:00 http://elsakinnerfors.blogg.se
    Svara
  • Hej hej, tycker detta är jätteläskigt men vad har man att förlora liksom. Jag heter Ella är 18 år snart 19. Läser just nu restaurang på gymnasiet och tar studenten nu i Juni. Pluggar i Malmö men bor en bit därifrån. Dem enda vännerna jag i princip har är väl dem i min klass och tror inte vi kommer träffas så mycket efter studenten så letar helt enkelt efter någon ny att uppleva livet med efter studenten. jag kan vara rätt blyg först men jag tror att hittar jag nån man klickar med ändras det nog rätt fort. Jag gillar att baka, rida, (försöker även tycka om att springa men det går väl sådär), snacka skit och att bara ta det lugnt men självklart även att gå ut och festa vilket jag skulle vilja göra mer av!

    Min plan är att jobba kanske det närmsta året och sen lämna detta skitlandet för varmare platser och nya äventyr så om det är nån annan som letar efter en ny vän (potentiellt framtida bästis, vill ha nån som man kan berätta allt för) att utforska livet med efter studenten så är det bara att höra av sig till [email protected]
    Ha det bra så hoppas jag vi hörs!

    Ella 2015-04-16 11:08:18
    Svara
  • Hej! Emelie heter jag och har precis fyllt 20 år. Just nu pluggar jag till socionom, läser mycket böcker (försöker nämligen varva alla snubbar i kurslitteraturen med lite vettiga och coola tjejer) och är volontär på en tjejjour. Jag tycker även om att lyssna på dokumentärer, umgås med mina vänner + partner och dricka öl.

    Hoppas vi hörs!

    [email protected]

    Emelie 2015-04-16 10:57:20
    Svara
  • hej fran tyskland! silja heter jag och har precis fyllt 30, bor i münchen och vill gärna spendera den tid jag inte slösar bort med att dricka öl och äta salta kringlor (nämen sa stereotype har jag nog inte blivit… än) med att skriva fina brev! fredagskvällar, vin och uteserveringar tycker jag är en bra kombo och jag gillar att träna, experimentera med nya recept i köket och allmänt socialt häng, fniss och djupa samtal med fina människor. som dig kanske, fast digitalt? saknar sverige sa skulle bli jätteglad över mejl fran norra hall! muenchenmaedchen(at)gmail.com

    silja 2015-04-16 10:49:57
    Svara
  • Donjeta heter jag! Min favoritfärg är blå, vilken är din? Glitter är mitt liv(för jag vill alltid ha glitter på mig men det tycker inte min omgivning så värst) och vill bo i ett hus fylld av kaktusar i alla dess former. Bor i livets stad, Göteborg, och hetsar livet, pluggar till jurist och ska rädda världen.

    Hojta! [email protected]

    Donjeta 2015-04-16 10:25:38
    Svara
  • KARLSTAD, 24 år.
    Hej. Jag söker någon att hänga med i parker i sommar och läsa böcker, prata om viktiga saker, äta glass, dricka cava, drömma om framtiden osv. Annars spenderar jag mina dagar med att jobba i en chark, volontärjobbar endel på fritiden, hänger med min sambo, är ute och reser och försöker att lista ut vad jag vill bli när jag blir stor. Det lutar åt bagare eller kanske skötare inom psykiatrin.
    Tänker också att det kunde vara kul att få en MAILKOMPIS, så att en kan öppna sin mail och läsa något annat än reklam och fakturor.
    En kan nå mig på [email protected]

    Linda 2015-04-16 10:23:30
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Erika, fyller 21 om en vecka. Bor i Göteborg sen 4 månader tillbaka då jag pluggar medie och kommunikation här. Jag söker folk som kanske skulle vilja gå promenader, fika och dricka vin, har inte så mycket kompisar här och vill gärna skaffa fler.

    Jag är beroende av kaffe och tycker att mat är det bästa som hänt världen. Jag brinner för feminism och att spekulera över världens djupare frågor.

    Så om någon i Göteborg vill utöka sin kompiskrets så hör av dig till [email protected]

    Puss

    Erika 2015-04-16 10:21:56
    Svara
  • Hej! Jag heter Elsa, fyller 20 i maj, bor i Stockholm och jag drömmer skådespelar-och författardrömmar var eviga dag. Jag har växt upp med Kulturskolan Stockholm och den gyllene regeln och är en väldigt, väldigt snäll människa. Jag söker en fin vän att lära känna, helst först via brev, för brevväxling är helt fantastisk och alldeles för sällsynt. Jag tycker om kramar, te, chokladkaka, äppelmust och skjortor, är feminist och optimist. Jag gillar läppstiftsmärken på tekoppen, kindpussar, pardans i alla dess former och tål tystnader och livliga diskussioner. Jag skrattar mycket och är generellt en glad människa.
    Min e-post: [email protected]

    Elsa 2015-04-16 10:21:54 http://panikslagenlycka.blogg.se
    Svara
  • Jag heter Lenita och är 25 år. Spenderar dagarna uppflugen på min kateder sippandes på extra starkt kaffe, pratar om syreatomer genus valar ordklasser och knådar trolldeg och skissar småkryp. Jag bor i ett kollektiv om Uppsala och jag tänker att jag gära skulle vilja ha nya peppiga kompisar att hänga med. Tänker att vi kan öla, laga middagar, göra utflykter, osv. Jag är politiskt aktiv, vegan, vinylsamlare, löpare och morderjorddyrkare. Maila gärna: [email protected]

    Lenita 2015-04-16 10:18:17
    Svara
  • Hejhej! Jag heter Isabell och fyller i september nitton år. Jag läser sista året på gymnasiet och bor i Dalarna. Efter studenten så flyttar jag till Nya Zeeland för att jobba som au-pair, ser framemot det så himla mycket. Jag gillar hästar, fota, läsa, feminism, vara sådör jättelycklig och att dela tankar och resonera. Jag söker någon att dela tankar med, någon att kanske diskutera böcker med, någon som står ut med mig då jag snart antagligen kommer få ett brustet hjärta och någon som också drömmer om framtiden. Om du bor eller kommer flytta till Nya Zeeland så har ni inget val, då måste ni höra av er då jag så gärna vill ha någon att äventyra med där på andra sidan jorden.

    Men hör supergärna av er! Min mejl är: [email protected]
    Frivillig kraaaaam!

    Isabell 2015-04-16 10:17:58 http://nouw.com/isabellplars
    Svara
    • Svar på Isabells kommentar.

      men gud vad världen är liten!! hej isabell 🙂 vet inte om du kommer ihåg mig, men jag är ellie’s gamla au pair, vi mailade lite för ett tag sedan? hoppas du är taggad på din resa, är lite avundsjuk. kul att du också hänger här för övrigt! kram

      Linn Wollbrant 2015-04-17 18:59:13
      Svara
  • Hej!
    Jag heter My, är 23 år gammal och bor i Jönköping. Jag pluggar till socionom och vill gärna arbeta med sexualupplysning senare. Jag tycker om mat, böcker och feminism. Dricker gärna öl och tar promenader. Söker alla typer av bekantskaper men en bokcirkel vore speciellt roligt!

    Ha det fint hörrni!

    [email protected]

    My 2015-04-16 10:14:11
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Hanna, är 20 år och Stockholmsbo. Söker både efter brevvänner och vänner att möta våren med i Stockholmsparker och på caféer när sommarregnet faller. Jag jobbar på ett 8-17 jobb, bor ihop med min pojkvän och lyfter vikter på gym ibland. Och det är typ vem jag är.

    Tycker om sånt som de flesta andra, rosévin om somrarna, musik i högtalarna, bio mitt i veckan, cykla till jobbet, unna mig utefrukostar om helgerna, läsa böcker på bussen, dansa mig svettig på dansgolv och laga middag till mig och min pojkvän.

    Jag saknar människor i mitt liv som är i min egen ålder, så du som skriver får gärna vara runt 20. Om du bor någon annanstans är Stockholm kvittar!

    Hoppas vi hörs! Min mailadress är [email protected].

    Hanna 2015-04-16 10:12:40
    Svara
  • Hej Sandra. Den här kommentaren går inte ut på att försöka hitta en brevvän, utan jag tänkte bara passa på att ta tillfället i akt och berätta hur mycket jag tycker om din blogg. Jag är egentligen ingen ”blogg-människa”, men det du skriver är liksom annorlunda. Trots att det mesta av det du gör verkar helt underbart lyxigt (resan till södra Frankrike nyligen liksom… Gaaah!) så får man ingen prestationsångest och jag känner mig inte ens särskilt avundsjuk.

    Du har inspirerat mig till att börja skriva, och har fått mig att förstå att det går även fast det tar tid ibland. Du har fått mig att önska att jag hade tagit fler bilder, och fått mig att lova mig själv att göra det från och med nu. Du har fått mig att längta så obeskrivligt mycket efter Paris och takterasser, och framför allt så har du fått mig att inse att kärlek måste få göra ont ibland. Så tack. Det var stora insikter för någon som mig, det kan jag lova.

    Du köpte förresten en punschrulle av mig på ett café en gång, hehe. Önskar att jag hade varit modig nog att säga det här då… Puss!

    Hannah 2015-04-16 10:01:07
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Clara och skall fylla 26 om ett par veckor. Jag gillar musik på vinyl, öl och korta killar med mycket skägg och långt hår. Bor gör jag i Stockholm. Jag skulle jättegärna vilja starta en bokcirkel, var för sent ute förra gången. Tänker mig att vi kanske kunde läsa samtliga Muminböcker i kronologisk ordning, eller diskutera Milena Marchettas storhet, eller prata om kvinnoroller i fantasy och science fiction, eller varför Edith Södergran slår huvudet på spiken gång på gång. Eller kanske bara se hur det känns att resa i tiden och läsa om Astrid Lindgren. Jag är inte jätteintresserad av superrealistisk vuxenlitteratur även om undantag såklart finns, tillexempel vill jag någon gång gärna läsa Expiditionen av Bea Usma. Oavsett vad som läses och diskuteras känner jag dock att detta sker med ett stort glas rött eller en alkoholfri drink i handen, gärna på någon murrig bar så där som Tolkien och C.S. Lewis brukade göra.
    Hur som helst, känner någon annan sig sugen så kan den maila mig på [email protected]

    Clara Kron 2015-04-16 09:57:19 https://rastlosheten.wordpress
    Svara
  • Hej!! Jag heter Hedda och bor i Skåne där jag pluggar modedesign på gymnasiet. Flyttade hit för mindre än ett år sen från Sthlm och egentligen drömmer jag om att bo i Berlin eller någon annan grym stad. Är feminist som gillar att hata och är rolig (hoppas jag?!!). Är några år före min ålder och känner mig ganska lost hela tiden, vill bort från Sverige!!! Gillar att fota, filma, sy o va . -*artsy*- . Skriv t mig!!! För jag tänker för mkt och behöver någon att ventilera o byta tankar med!!!! Kram!! [email protected]

    Hedda 2015-04-16 09:51:24
    Svara
  • HEJ!

    Vi är två tjejer i Göteborg som är himla pepp på att starta en liten bokcirkel! Vi är i tjugoårsåldern och hittade varandra via den här bloggen förra gången en sån här kontaktannons låg ute, så nu är vi sugna på att försöka starta en bokcirkel! Tänker opretentiöst, gött häng! Kanske lite vin eller god mat, så kan man både lära känna nya människor och prata om böcker vilket är himla kul!

    Så om du är sugen, mejla gärna [email protected]!

    Moa 2015-04-16 09:50:10
    Svara
  • Hej hopp! Emma heter jag och är 22 år och är placerad i Östersund. Jag studerar ekoentrepenörskap på universitetet och söker främst bra folk att hänga med i stan men annars någon att skriva med funkar bra. Är en allätare på personer så länge de är feminister och inte rasistiska. Jag älskar att dricka te, hänga på caféer, ha temafester (ett plus om du också vill det!), indiemusik, vinkvällar och att se fina saker i livet.

    Maila mig på [email protected]

    Emma 2015-04-16 09:43:30
    Svara
  • Hej alla! Jag heter Ditte och är 23 år. Pluggar socialpsykiatri och får mer och mer ångest för varje dag som skolan snart tar slut och det ”vuxna” livet måste börja. När jag inte pluggar eller gosar med mina katter så gillar jag parkhäng, öl och fikastunder som aldrig tar slut. Gillar att diskutera filosofi, politik, psykologi och livets alla konstigheter. Bor förresten i Strömstad. Om ni vill höra av er så finns jag på [email protected]
    Ha det bra!

    Ditte 2015-04-16 09:13:23
    Svara
  • Hej! Jag är Lisa, en artonårig feminist som bor i en liten skitstad utanför Jönköping. Längtar bort, längtar efter framtiden, efter den där kärleken som försvann och som jag vill hitta igen. Livet känns ganska grått ibland och då vore det fint att ha någon att prata med. Skicka ett mail och berätta om dig själv så hör jag av mig 🙂

    [email protected]

    lisa 2015-04-16 09:11:42
    Svara
  • HEJ!
    jag är frida. 27, norrlänning som bor i stockholm och jobbar som administratör. har varit i servicesvängen på timmar i typ 7 år så det är fantastiskt att äntligen ha ett ”riktigt” jobb och slippa stressa över pengar alt jobba jämt.
    jag älskar tv, djur, snus, skog, england och tanken på att det fan snart är sommar! jag tycker också att det är kul att prata politik, lyssna på spökhistorier, titta efter sommarstugor på hemnet eftersom en sommarstuga är allt jag drömmer om just nu, titta på fotboll och titta på film.

    det skulle vara så himla roligt att få nya bekantskaper, om än bara över internet. maila mer än gärna: [email protected] (i was 13..)

    /frida

    frida 2015-04-16 09:09:06 http://iaintthatblonde.blogspot.com
    Svara
  • Tack för din fina kommentar, det ska jag absolut prova! Kram! 🙂
    http://fames.se/koehler

    KOEHLER 2015-04-16 09:08:37
    Svara
  • Jag heter Kattis och har just flyttat tillbaka till Stockholm från London.
    Jag söker äventyrskompis i Stockholm över sommaren eller nya vänner i Lund till hösten.

    Jag gillar god mat, middagar som övergår till fest, havet, parkhäng, böcker och dans!
    Och att lära mig nya saker, träffa nya personer och att åka på nya äventyr!

    Hör av dig vettja! [email protected]
    Puss

    Kattis 2015-04-16 09:02:04 http://kattwal.tumblr.com
    Svara
  • Hejsan, Amanda heter jag och fyller 20 år. Tog studenten i somras och blir lite mer förvirrad för varje dag som går. Finns så mycket att göra, så mycket att säga, men så lite tid att göra det på. Vill göra allt och ingenting på samma gång.

    När jag inte har ångest över framtiden försöker jag balansera jobb, hästar, vänner och träning. Går inte alltid jättebra, men försöker. I övrigt gillar jag att läsa, kolla på serier, gosa med min hund, hitta på små äventyr och drömma mig bort. Oh, tycker politik är himla intressant också.

    Om det låter det minsta intressant, så hör gärna av er.
    [email protected]

    Amanda 2015-04-16 09:01:52
    Svara
  • Hej allihopa!
    Jag heter Sandra Wahlbeck, jag är 22 år och arbetssökande. Jag tycker det är mycket intressant med hållbart mode och ekologisk hudvård. Utöver det har jag väl lite hej framtids ångest. Jag skulle tycka det var kul att skriva med alla och dela historier och åsikter och tips och trix. Utöver det är jag ifrån Stockholms området och skulle vara jätte kul att träffa nya vänner till sommarn. Så om ni vill skriva till mig så finns jag på, [email protected] Ha det så bra allihopa!

    Sandra 2015-04-16 08:47:27
    Svara
  • Hallå alla potentiella pen pals!
    Jag heter Alma och är 16 år, pluggar teater på gymnasiet och bor uppe i Luleå. Jag är en rätt så cool brud med pastellhår och platåskor och jag är en solklar feminist (javisst liksom). Jag åker konståkning åtta timmar i veckan och de få timmarna som jag har över på min fritid så gillar jag att sjunga (heller än bra), skriva listor, fotografera, skratta och vara allmänt kreativ!

    Jag söker alla möjliga sorters människor som gillar att skriva, lära känna nya människor och feminism (jag söker coola brevvänner helt enkelt).

    Hoppas vi hörs snart! <3

    [email protected]

    Alma 2015-04-16 08:43:08 http://almaothilia.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!