Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Glad måndag! Här i Stockholm är det megasoligt så idag kan nog bli en ganska fin dag tror jag.
Här kommer 6 måndagspeppiga grejer,

Untitled-1
Paraplyerna i Cherbourg, en av de finaste och sorgligaste musikalerna jag vet sätts upp i Stockholm i september med Louise Peterhoff och Sverrir Gudnasson i huvudrollerna. Jag och mamma köpte biljetter förra veckan,  ska bli så himla kul. Här finns biljetter! Och för er som missat vad det är för musikal, spana in vad fint:


Creamy Asparagus Soup with Fennel and Tarragon. Fy 17 vad gott.


En fantastisk fågellampa av Umut Yamac.


Hjälp teaterprojektet Våldtagna kvinnor på Kickstarter.”Våldtagna kvinnor är ett teaterstycke som tas fram i ljuset av Sveriges samtida våldtäktsdebatt och diskurs.Läs mer här.

Hur man gör egen parmesanbuljong av parmesanstumpar, tyckte jag lät mycket spännande och vill absolut prova. Finns ju absolut inget godare än parmesan liksom.

adidas
Avslutar med en bild som togs för en timme sedan på den här snabba gänget. Vi var ute och sprang innan staden vaknat, för vi har startat springgäng! Tycker vi är så gulliga ihop. Kan inte lova så mycket från vårt gäng mer än att alla tar det i sin egen takt och efteråt fikar man helst ihop. Eller det är väl precis så ett springgäng ska vara förresten.
.

Translation. A few things to brighten up this Monday: The Umbrellas of Cherbourg is going to be a musical in Stockholm this fall, a dreamy recipe of asparagus soup, a wonderful bird lamp, a Swedish kickstarter project, How to Make Parmesan Broth and a picture of my running gang.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Spons från Adiddas?
  Fast förstörs ifs av Nike-skorna

  Mary 2015-04-25 11:38:47
  Svara
 • Så kult at man kan lage buljon på parmesanrester! Takk for tipset!
  Og fuglelampen! Herlighet, det ser ut som papegøyen til en sjørøver! <3

  Synne 2015-04-23 14:05:51 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • oj! magnus ser jättelång ut! hur lång är han?

  elina 2015-04-21 11:45:17
  Svara
 • Jag ska starta ett springgäng jag också, wooop! <3

  Emma 2015-04-20 22:13:59
  Svara
 • Åh, Paraplyerna gick på Stadsteatern (med samma skådisar) för flera år sen, såg den då och den var så himla fin och bra! Jag har tänkt ett tag på att du borde kolla in några kortfilmer som en jag känner ligger bakom. Den första är en musikalkortfilm som jag tycker är helt fantastisk: https://vimeo.com/117855087 Den andra en fin och sorglig liten kärlekshistoria: https://www.youtube.com/watch?v=xA-D7_0esCw och så den tredje, som är den senaste, som får tala för sig själv: https://vimeo.com/123670332 Jag tror verkligen att du skulle tycka om dem så jag hoppas du tar tid tiden att titta på dem!

  Kristin 2015-04-20 21:28:21
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Okej jag ser att länkarna inte funkar här. Sök på ”Mjölktandsbeteende” och ”Ta ton – eller fortsätt spela död” istället. Snälla gör det!

   Kristin 2015-04-23 08:57:33
   Svara
 • sort of a random question but I hope you don’t mind! I’ve been wondering where you work when you work/write from home. Do you have a desk somewhere? I recently quit my job and have been working from home trying to motivate myself to take online courses and work on my resume, etc. I don’t have a desk so I’ve been working in my bed, on the couch, at the kitchen table. During the day I want to go to cafes or libraries but sometimes I need to be home and it can be difficult to focus or be comfortable. Do you have any tips? Thanks!

  Mai 2015-04-20 21:24:04
  Svara
 • Härligt springgäng och Elsas Pontus (för det är väl han?) är svinlik en ung Zlatan.

  Grit 2015-04-20 19:06:25
  Svara
 • Vilket fint springgäng ni är!

  Fröken Cocco Sohl 2015-04-20 16:45:57 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Hej! Jag arbetar just nu med mitt examensarbete där jag vill ta reda på hur besökare tycker att den ultimata webbplatsen ska se ut. Skulle verkligen uppskatta om du som läser detta kan lägga en minut på detta. Tack <3 http://goo.gl/forms/QWYgqvRnKQ

  Malin 2015-04-20 13:52:23
  Svara
 • Åh Les parapluies! Hoppas du skriver en recension eller en kortis om vad du tyckte om den svenska versionen av musikalen. Såg den när de spelade den för första gången och var lite besviken. Tycker ju så himla mkt om originalet och nu när allt var på svenska och allt det ”60-taliga” var borta tycker jag att de inte riktigt lyckades få fram känslan som finns i filmen. Ser fram emot ett inlägg om det i september! Ha en fin måndag!

  Hanna 2015-04-20 13:46:01
  Svara
 • Alltså tack tack tack för att du tipsade om att Sverrir är med i musikal i höst! <3<3<3

  Anna 2015-04-20 13:39:47
  Svara
 • kan vara den gulligaste bilden jag någonsin sett, den på ert springgäng! fan vad fint!

  elise 2015-04-20 13:05:30 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Åh vill också vara med i ett så fint springgäng!

  Josefin 2015-04-20 12:36:06
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!