Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fredag extra allt.

friday.

Min fredag började med att jag bestämde mig för att bjuda Magnus på finfrukost på Nytorget 6 för att han är min gulligaste person.

friday.

Här är han.

friday.

Och här är jag.

friday.

Magnus åt croissant och bröd med parmaskinka och gruyereost och jag åt ett kokt ägg + en avokadomacka. Gott.

friday.

Efter maten gick jag hem och jobbade.

friday.

Vid tio promenerade jag in mot stan för att spela in in en grej som jag har skrivit. Kan berätta mer ganska så snart, men känns himla roligt i varje fall. Sedan köpte jag även en stor stor matta till vårt vardagsrum!

friday.

Sedan blev det dags för lunch och jag och min mamma sågs på en solig uteservering.

friday.

Milla var med och hade egen stol förstås.

friday.

Vi åt koreansk biffsallad.

friday.

Efter maten gick jag hem. Passerade körsbärsträden och de var fortfarande sockervaddsfluffiga. Några dagar senare hade de nästan blommat ut.

friday.

Jag fixade grejer på datorn och gjorde mig i ordning litegrann för kvällen.

friday.

Sedan drack jag och Lisen ett glas vin på Nytorget 6 (andra hänget där för dagen). Lisen har hand om Nattskiftet som är en himla bra och viktig organisation. Vi smidde planer.

friday.

Efter vinet mötte jag upp Nina på Delimundo för ceviche. Sjukt förresten att jag åt alla mina mål ute den här dagen. Nina har ju läst mitt första utkast på mitt nya bokmanus. Hon gav massa bra feedback och av mig fick hon mat och vin i gengäld ^^

friday.

Vi avslutade kvällen i mitt kök tillsammans med Anton och hans kompis. Prick klockan tolv släckte jag lampan efter en ganska så händelserik dag om jag får säga det själv.

 .

Translation. My Friday: fancy Friday breakfast with Magnus, working from home, lunch with mom, some more work, wine with Lisen and ceviche dinner and wine with Nina.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Alltså blir alltid så orolig när jag ser att du har din jeansjacka på dig pga. du har ju bara en. Får smått panik över att den kommer älskas sönder så småningom. Önskar du kunde få ha en utav dina jeansjackor att titta på och stolt tänka ”den här har jag designat”.

  Elin 2015-05-10 17:02:27 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • BRA GREJ: kottet.se mjölken.se

  M 2015-04-28 16:16:31
  Svara
 • Hej värdensbästabloggare!
  Kan du snälla tipsa om fina studentklännigar? Scannar internet efter vita mockakjolar i A-linje form men hittar i n g e n t i n g. Tittar speciellt efter färgerna vitt, ljusrosa och ljusblått och kanske kanske ljusgrått. Snälla hjälp!

  Kram
  Ida

  Ida 2015-04-28 14:22:53
  Svara
 • Hej Sandra! Jag tycker böckerna du läst och sedan tipsar om i din blogg är väldigt intressanta och bra! Jag undrar om du eller nån annan som läser din blogg har tips om bra bokbloggar!
  Ha en fin dag/ Katja!

  katja 2015-04-28 12:17:00
  Svara
 • Hej Sandra! Ville bara säga att jag uppskattar dig väldigt mycket, tycker väldigt mycket om ditt sätt att skriva 🙂
  Har en väldigt stor tenta om en timme och är otroligt nervös, så jag ville koppla bort en liten puttestund bara. Att klicka sig in här blev som en liten semester för min trötta hjärna 🙂 tack !

  Naz 2015-04-28 11:30:46
  Svara
 • vill se mattan!! mvh själv på mattjakt

  m 2015-04-28 11:19:43
  Svara
 • Hej Sandra! Jag närmar mig de magiska 30 och undrar hur man tar reda på vad man vill göra med sitt liv när det kommer till beslutsfattande av olika slag? Jag har ännu knappt några av de där yttre områdena avklarade medan många av mina jämnåriga är trebarnsmammor, färdigutbildade inom sitt yrke, har ett bra jobb, äger en fin bostadsrätt i innerstan eller t.o.m. egen villa i utkanten av city. Själv är jag särbo med en man som inte riktigt delar mina värderingar och som det nog inte finns en framtid med (jag är dock känd som den som byter pojkvän stup i kvarten så vill ogärna bryta upp ännu en gång utan är ändå lite nyfiken på var det här kan tänkas leda), en andrahandsetta i storleken av en skokartong ungefär (och knappast på nån av de finare adresserna) men kommer med lite tur bli erbjuden ett eget kontrakt på en tvåa om något år eller så, samt är just nu sjukskriven för depression med en handfull diagnoser i bagaget. Jag har harvat mig fram på diverse lågstatusjobb, påbörjat olika studier men aldrig fullföljt dem hela vägen och hoppat mellan olika livsåskådningar etc sedan jag var tjugo år gammal. Känner mig i själen fortfarande som tonåring och får ofta höra att jag ser ut som max 22 så då identifierar jag mig lätt efter det, men vill nånstans ändå ta reda på vad JAG vill med mitt liv oberoende av andras krav och förväntningar. Jag har inte ens körkort och jag vet att man klarar sig ganska bra ändå, men blir ofta ifrågasatt för dels detta, dels vad jag jobbar med (har ingen flashig yrkestitel att stoltsera med och det bor nog ingen karriärist inom mig överhuvudtaget), när jag tänker skaffa barn eftersom tiden rinner iväg etc. Visst, när jag hör om folk i min ålder som redan hunnit med både familjeliv på 2-3 ungar, jorden-runt-resor och akademisk examen så undrar jag hur de hunnit med… Samtidigt har jag väl inte förvaltat de här 10 åren som jag önskat utan mest ägnat dem åt fester och ”killar”, varav det senare mest lett till besvikelse samt att jag inte har samma alkoholsinne som du och dina vänner och därför tvingats bli nykter helt och hållet. Så sitter man här vid nästan 30 och har knappt åstadkommit någonting överhuvudtaget medan sociala medier vittnar om att livet pågår för fullt hela tiden hos alla andra där ute…

  PS. På Instagram för en tid sedan var det en elak typ som kommenterade några av mina bilder med orden: ”Du ser ut och beter dig som en emo trots att du nästan är 30 år gammal. Haha, patetiskt. Jaja, förr eller senare ska väl även såna som du växa upp…” Detta sårade mig nåt oerhört eftersom jag inte är nån offentlig person och därför inte är van att bli bedömd på det sättet. Inser att fler och fler tycker man ska sluta se ut som jag (alternativ stil med piercings etc) då man närmar sig en viss ålder, medan jag trivs i den här looken.

  Karin 2015-04-28 10:49:58
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Karin, jag vill bara ge dig en stor kram och be dig ge fingret till omvärlden. Skit SAMMA om du är 30 och inte vet vad du vill bli än, du är inte alls ensam. Och sluta tro på sociala medier, folk är väldigt duktiga på att bara visa upp de bra sakerna där. Jag har precis fyllt 35, har varken kille eller barn och har precis följt min dröm och startat ett företag som jag verkligen tror på. Har inte en krona sparad så det är väl bara att hoppas på att det går vägen! 🙂 Jag har lila hår och bor med en hund och en katt och det enda jag önskade mig när jag fyllde 35 var en ballong.

   Det jag vill säga är – skit i vad andra tycker, jag vet att det är svårt men ba GÖRT. Försök hitta den där platsen inom dig där nånting brinner och följ det. Och just nu – gå ut i solen och lyssna på fåglarna och låt solen värma ansiktet en stund, det gör under, om så bara för en kort stund.

   Du är grym, glöm aldrig det. Plus – piercings är snyggt, skit på dem som inte gillar dem. KRAM

   La Linda 2015-04-28 17:54:21 http://www.lalinda.se
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!