black and pink.

new york.
Så här såg jag ut i lördags när jag blev bjuden på pannkakor med grädde och hallon hemma hos Christian och Linn. Hur trevligt är det inte när någon smsar och frågar om man vill komma förbi på pannkakor om en halvtimme? Klart man vill.

new york.
Jag var klädd i helsvart med rosa strumpor. Indie-vårklädd kan man kanske kalla det. Ursäkta minen mitt i en blinkning. Tvingade ut Linn i korridoren i någon minut för att knäppa av dessa, lite stressat kan det ju bli. Premiärade året utan strumpbyxor också! Försöker förtränga att det antagligen kommer behövas dubbla i Stockholm sen..

new york.

Solglasögon – Le Specs
Örhängen – H&M
Tröja – Monki
Kjol – AA
Skor – Asos

Prick nu sitter jag på ett flygplan hem till Stockholm. Hörs hemifrån nästa gång <3

.

Translation. Saturday attire. Sunglasses from Le Specs, earrings from H&M, top from Monki, skirt from american apparel, shoes from Asos.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Hej Sandra! Behöver lite tips och råd. Var på fest i lördags där en kille jag har spanat in en längre tid kom. Hann liksom aldrig prata med honom för det hände massa andra saker, men vi ”mötte blickar” flera gånger och jag har en känsla att han är allmänt intresserad om du förstår vad jag menar? I alla fall, ska jag skriva till honom på fb???? Även fast vi typ aldrig har pratat någonsin. Pls help a lost soul!! Puss

    Astrid 2015-05-19 15:13:25
    Svara
  • Åh, längtar så så så mycket till att kunna strunta i strumpbyxor. Här uppe i norrbotten så lär det dröja ett bra tag till, dock!

    Johanna 2015-05-19 13:15:58 http://grlpwr.blogg.se
    Svara
  • så snygg!!

    Julia 2015-05-19 11:44:34
    Svara
  • himla söt outfit! 🙂

    Myhrans 2015-05-19 06:47:04 http://myhrans.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!