tre år sedan och idag.

thursday

Här kommer en dagens outfit. Så här har jag sett ut idag när jag har lunchat på Babylon, haft bankmöte, svarat på tråkiga mail, köpt en fin vas och ett hopprep (har en idé om att bli sjukt skillad på det, vi får se hur det går).

thursday

Jeansjacka min egen för JC, t-shirt från Opening Ceremony, kjol Asos, strumpbyxor Filippa K, sneakers från Adidas.

saturday.

Hade ett svagt minne att jag bar en liknande outfit i maj för tre år sedan. Bläddrade tillbaka i arkivet och hade minsann rätt! Här är maj 2012. Den jeansjackan är dock från Monki.

Perks med att sällan ändra klädstil : )

thursday

Puffen är förresten ganska ny. Den är från Urban Outfitters och perfekt att sitta på framför teven när jag spelar Super Mario World.

 

Translation. Today’s outfit. T-shirt from Opening Ceremony, skirt from Asos and sneakers from Adidas. Looked back in my archive and discovered I wore almost the exact same outfit three years ago : )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Hej!
    Undrar bara hur strumpbyxorna fr FK är? Håller de bra? Om inte, Var hittar jag bra slätstickade strumpbyxor av bra kvalité??

    Maja 2015-05-22 17:46:46
    Svara
  • hej sandra!! har en fråga till dig om klackskor. känns som att du (och typ alla andra) har slutat använda klackskor, och bara undrar lite vad du tror att det beror på?? tänker att du hade det jämt förut, och minns att du skrev att du aldrig gick ut (asså klubb typ) utan klackar i stockholm men att du kunde göra det i new york? eller om det var tvärtom. men tror du att det liksom bara har med modet att göra? eller kan det tänkas vara ett resultat av ett utökat feministiskt medvetande?? oavsett tycker jag det e SKÖNT pga kan ej gå i klackar, men är rätt ung så har liksom inte varit med om denna övergången. vore bara intressant att höra vad du tror, o även om du märker skillnad i sthlm o nyc nuförtiden. Puss puss!!!

    alice 2015-05-22 07:50:02
    Svara
  • Haha, älskar hur man får se små nya bitar av ert vardagsrum i dina outfitbilder. Ibland en ny pryl, ibland en ny vinkel : )
    Ser fram emot att se hela köret någon dag när ni känner er ”klara” med inredningen!
    Fint du bloggar om NY förresten…är avis som bara den ; )
    <3

    Martha 2015-05-22 06:14:35
    Svara
  • önskas: råd från den erfarne. vad är det frågan om när en dude är romantiker på sms och säger att vi ska göra världsfina grejer om fredagskvällen och sedan fyra timmar innan när exakt tid och plats att träffas bestämt säger han att vi ska ses på samma uteservering dricka samma öl precis som de senaste fem dejterna? och det dessutom två timmar max för sedan ska han äta middag med sina kompisar? och hur sjutton ska jag tänka när det faktiskt blir så att vi har en SKITROLIG UTEKVÄLL och jag får träffa vännerna och göra ”sådant som inte alla får” med honom (aka hänga på vissa extra älskade platser med mera) och vi går hem och vi ligger för första gången sedan den gången vi sågs för första gången och allt är ganska gosigt och vi kysser varandra hejdå och sedan hör han inte av sig och svarar inte på hejdå-nu-åker-jag-hem-igen-till-min-stad-smset? är jag alldeles för godtrogen vid människor som inte ser vad han håller på med?

    k. 2015-05-21 23:23:29
    Svara
  • Hej,

    Det har inget alls att göra med inlägget utan jag har en annan fråga. Du la upp ett klipp på en tjej som dansade sig fram över gatorna (funk-liknande) för ett tag sedan och skrev något i stil med att du skulle lära dig det. Vart hittar jag klippet?!?!?! Och hur går det för dig förresten?

    Peace

    David 2015-05-21 22:11:55
    Svara
  • hej bästa Sandra!

    Har funderat ett tag på strumpbyxors livslängd. Jag köper alltid hms billigaste och de går sönder efter några sekunder haha. Har funderat ett tag på om jag kanske skulle investera i några dyrare som håller längre… Nu till två konstiga frågor haha.
    Hur ömtåliga är Filippa ks strumpbyxorna? Upplever du att det lönnar sig att köpa dyrare plagg som håller längre?
    Kram!! <3

    Agnes 2015-05-21 17:01:44 http://agnesblixa.devote.se
    Svara
    • Svar på Agness kommentar.

      Jag har haft ett par filippa k strumpbyxor i snart ett år (inte bara använt dom då men heh). Det lönar sig med dyrare!!

      K 2015-05-21 21:02:44
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!