Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

answers to past weeks questions.

12
Förlåt, nu har det varit så där lång tid sedan som jag svarade på kommentarer. Ibland blir det så. Har dock börjat svara i själva kommentarsfältet i inläggen lite då och då igen om det är korta frågor. Så ni vet. Här kommer hur som helst ett gäng frågor och undringar. Fler kommer i videoform om några dagar!

Ang kokboksinlägget:
Det känns som att merparten av dina blogginlägg numera har karaktären av uppräkningar. Det är uppräkningar av dina ägodelar, nyinköpta eller gamla, uppräkningar av saker du ätit, uppräkningar av böcker du läst och filmer du sett, uppräkningar av roliga länkar o.s.v. Sällan får man ta del av dina tankar och känslor som förut, förutom när du länkar till en krönika eller en intervju. Du visar fortfarande delar av din vardag, bildinlägg från utekvällar och resor och liknande, men detta är också främst uppräkningar av vad som har hänt, vem du träffat, vad som åts o.s.v. med ett starkt bildfokus – inte text.
Är detta en medveten förändring av bloggens innehåll, kanske på grund av att du känner att du vill vara mindre privat eller för att läsare har efterfrågat sådana här inlägg? Eller en omedveten förändring som beror på tidsbrist, på att du sätter din skrivenergi i bokprojekt och krönikor eller nåt annat? Alla anledningar är såklart lika okej och det är ju inget konstigt med att innehållet på bloggen förändras med tiden, men jag blev nyfiken på ifall det finns en medveten tanke bakom. Kram!

-> När sommaren närmar sig får jag alltid kommentarer om att min blogg blir sämre. Så har det varit varje år. Jag tror det är för att jag gör mer grejer och sitter mindre framför datorn, så då får ni följa med på mina upptåg istället.
Dock försöker jag lösa det genom att ta skrivjobb som exempelvis novellen jag skrev och såklart mina krönikor varannan vecka. Jag ser de som 100% innehåll i bloggen. Det spelar ingen roll att de även ligger någon annanstans, jag skriver ju för er.
Jag tyckte idén om att visa upp mina kokböcker var rolig. Och jag gillar listor i överlag och sådant!
Jag blir ledsen och lite stressad när du bara säger att det är uppräkningar, för jag ser det verkligen inte alls så.
Mina inlägg om mina vardagar och vad jag har för mig har alltid varit ett stort bildfokus, under alla de tio år jag bloggat.

För säkerhets skull backade jag några år i bloggen för att kolla skillnaden. Och bildfokuset och textinnehållet är precis den samma egentligen idag som för fyra år sedan. Förutom att jag bloggar mer nuförtiden. Och jag skriver längre texter nu än vad jag gjort på länge (minst en varannan fredag blir det ju i och med krönikan, samt svar på frågor-inläggen) och jag sitter verkligen flera timmar om dagen och pillar med bloggen, vilket jag inte hade tid med när jag hade heltidsjobb på byrå.
Jag tar ofta idéer från ”önskeinlägget” där ni fick bestämma rubriker. Till exempel var ”alla mina kokböcker” något flera ville jag skulle skriva om.
Min blogg har alltid haft ett stort bildfokus, alltså jämt. Sällan har jag haft längre textinlägg där jag berättar om min dag på något annat sätt. Textinlägget har i sådant fall varit i krönikeformat.
men å andra sidan,
Du skriver: ”Det är uppräkningar av dina ägodelar, nyinköpta eller gamla, uppräkningar av saker du ätit, uppräkningar av böcker du läst och filmer du sett, uppräkningar av roliga länkar o.s.v. ”
Och det är nog sant. Alltså: det där du beskriver ÄR min blogg. Jag skriver om vad jag har på mig, om mat jag äter, böcker jag läser och filmer jag sett, saker jag gillar och äventyr jag hittar på. En liten kombination av olika saker jag tycker om, tänker på och gör. Skulle inte säga att det är uppräkningar, utan liksom helt enkelt att jag skriver om grejer jag gillar.
Sedan vill jag bara poängtera att man kan ha bloggdippar. Det går upp och ner när man gör något varenda dag året runt. Kom hemskt gärna med förslag på blogginlägg! Ingen blir gladare än jag över det. Det är så himla mycket härligare om ni tipsar än att skriva att jag tröttnat på att blogga, för jag gör verkligen mitt bästa för att det ska va härligt härinne.
.

2003
Hej Sandra! Kan inte du sätta ihop en önskelista på saker du hade önskat dig om det var du som tog studenten om någon vecka?

-> Kommentaren K svarade dig så himlans bra att jag skulle vilja lyfta upp den till alla som funderar på samma fråga:
Till Amanda som frågade om studentpresenter: Mitt tips är att verkligen tänka på vad du vill ha och hur din situation ser ut. Man måste inte önska sig köksgrejer och guldsmycken! Jag önskade mig saker som en riktig backpackerrygga och hikingboots för jag ville iväg och resa och hade inga planer på att skaffa lägenhet. Nu är jag 26 och ska först nu flytta in i lägenhet med eget kök (har bott i korridor) och är så glad att jag inte har en massa maskiner och tallrikar som 1) säkert hade varit omoderna (maskiner dvs) och 2) inte alls hade varit i den stil jag gillar nu! Så tänk över din situation och vad du har nytta av just nu! Kram och njut av studenten!

cutlery
Jag och min Simon är en sekund ifrån att klicka hem dina bestick tillsammans. Men före vi gör det undrar vi:
1. Är de tunga i handen eller känns de nästan som plastbestick?
2. Är skeden jobbig att få in i munnen pga dess diagonal?
3. Funkar kniven bra fasten det finns så liten skäryta på bladet?
Tack för tipset och en BRAAA blogg!

-> Hej och puss! Här kommer svar:
1. De är rätt tunga i handen. Eller alltså: de känns inte som plastbestick om det är det du oroar dig över.
2. Nä jag tycker inte det hittills iaf.
3. Den funkar helt okej, men inte toppen i typ köttbit.
puss!
.

Undrar bara hur strumpbyxorna fr Filippa K är? Håller de bra? Om inte, Var hittar jag bra slätstickade strumpbyxor av bra kvalité??

-> Kan verkligen rekommendera Filippa K:s strumbyxor. Håller superbra och är sköna. Wolfords är också bra (men väldigt dyra, håller dock 4-ever). A.P.C. har också bra. Vet inte riktigt var annars du ska leta. Jag köper mest strumpbyxor på Asos, H&M och Twilfit.
.

Hej! Älskar dina krönikor och dina noveller (och även din bok såklart!) och undrar om du har något tips på hur en börjar/avslutar noveller/krönikor? Vill börja skriva igen men känns som att jag liksom..glömt språket? Kanske beror det på att skolan drar all min kreativitet men jag känner bara att jag inte har svenskan med mig tidigare som förut. Vilket jag tycker är synd, eftersom jag älskar att skriva.

-> Hej och puss! Oroa dig inte för skrivandet. Tycker du om att skriva kommer du hitta tillbaka till det. När jag skriver krönikor brukar jag först göra en minisynopsis där jag först skriver ner krönikeidén, och sedan vad man ska lämnas efter med när man läst klart den. Typ:
”Att flytta ihop. Ska handla om att göra en stor läskig sak och sedan inse att det är enklare än alla fåniga regler man haft med killar innan.
Det är ju bara du som ska läsa synopsen så ingen annan behöver ju fatta. Det är mitt bästa tips tror jag. Samt att läsa jättemånga andra krönikor som folk skriver!
.

funny.
hej sandra!! har en fråga till dig om klackskor. känns som att du (och typ alla andra) har slutat använda klackskor, och bara undrar lite vad du tror att det beror på?? tänker att du hade det jämt förut, och minns att du skrev att du aldrig gick ut (asså klubb typ) utan klackar i stockholm men att du kunde göra det i new york? eller om det var tvärtom. men tror du att det liksom bara har med modet att göra? eller kan det tänkas vara ett resultat av ett utökat feministiskt medvetande?? oavsett tycker jag det e SKÖNT pga kan ej gå i klackar, men är rätt ung så har liksom inte varit med om denna övergången. vore bara intressant att höra vad du tror, o även om du märker skillnad i sthlm o nyc nuförtiden. Puss puss!!!

-> Hej! Jag vet, hade ju klackar jämt förut! Jag tror absolut att det har med modet att göra. Knappt någon jag känner går ut med klackar längre. Det började försiktigt vid 2010 och sedan har det långsamt dalat. De högklackade skorna blev klumpigare och klumpigare, tills de blev typ raka platåer tills de sedan började sjunka ner till sneakers typ. Hehe. Kommer ju lätt förändras igen om några år. Men för tillfället är det helt strålande skönt att konstant ha på sig bekväma skor.
.

Det har inget alls att göra med inlägget utan jag har en annan fråga. Du la upp ett klipp på en tjej som dansade sig fram över gatorna (funk-liknande) för ett tag sedan och skrev något i stil med att du skulle lära dig det. Vart hittar jag klippet?!?!?! Och hur går det för dig förresten?
Peace

-> Tadaa:

ps det går svindåligt för mig.

-
Brickan som barsakerna bor på är ju väldigt fin. Var kommer det ifrån?

->Jag fick den i ett bud en gång, så ingen aning var den är ifrån men tycker också mycket om den!
.

new york.
HAHA på snubben som kikar upp ur din bröstficka på jeansjackan. Måste förresten införskaffa en liten bar som Magnus har, såg awesome ut. Kan iofs bero på att jag skriver min C-uppsats nu och önskar att hellre vara full. Men undrar: vad är det i den svarta glasburken (den som kapsylöppnaren ligger på)?? Puss! <3

– > Det är inte vilken snubbe som helst – det är Chuck Norris! Vad som ligger i den svarta glasburken (två bilder upp) är inlagda körsbär!
.


Hej Sandra (och alla andra!) Jag har sån himla ångest över min och min killes resa som vi ska göra i augusti. Vi åker nämligen till Toscana och vill så himla gärna bo på lantgård, vingård eller b and b men jag vet verkligen inte vart det är bäst att bo? Jag vill ju kunna utforska lite och åka runt, vilket område rekommenderas? Vad heter det boendet dit du och dina kompisar ska åka? Tänker att jag åker ju en månad senare, så vi ska ju inte tränga oss på eller så. behöver verkligen all hjälp jag kan få! pleeeeease

-> Oj jag vet verkligen inte. Jag har bara varit i Italien en gång på riktigt egentligen och det var förra sommaren i Cinque Terre (på bilden) med Magnus (här och här är de inläggen). Jag förlitar mig helt på mina vänner jag ska bo med i Toscana nu, jag kan ingenting och har inte ens körkort. Här är länken till vårt airbnb-boende i alla fall.

.
Vet att du har en guide till New York och sådär, men då den är väldigt stor och inte helt ny så undrar jag om du skulle kunna säga typ topp fem barer, klubbar och restauranger? Vore jättesnällt men förstår om det är svårt!

Åker dit om nån vecka för första gången och det är så svårt att veta vart man ska ta vägen i en så stor stad med oändliga möjligheter och alternativ. Puss
-> Barer: Maison Premiere och Iona. Båda i Williamsburg. Googla även rooftopbarer på Manhattan!
-> Restauranger: Mary’s Fish Camp, Rosarito Fish Shack, Birds and Bubbles (<- de serverar bara fried chicken och champagne : )), Buvette och Schillers.
-> Klubbar vet jag inte! Det ändras liksom hela tiden så har inte så bra koll. Var på Le Baron när jag var där förrförra veckan. Det var kul! kram.

Tack för en superblogg som aldrig gör en besviken!
Jag har kikat lite i din New York guide.
Jag och mamma planerar nämligen att åka till stan som aldrig sover nu i juni och funderar lite.
1. Är juni helt fel årstid att åka till New York?
(Hade gärna åkt på hösten men mamma har så svårt att få ledigt då…)
2. Har dina vänner några fler bra tips på hotell/hostels med ok läge?
(Såg att du tipsade om The Jane och The Ace men tänkte om du möjligen hade lust att höra om det fanns några fler tips. För som jag fick för mig så brukade du själv ha turen att kunna bo hos vänner mest?)
3. Har du några typ top 5 must see, som man borde kolla upp, om man bara är där ca 6 dar?

-> 1. Nej såklart inte! Det kommer va ganska varmt med det gör ju inget!
2. Jag är så otroligt dålig på hotell i nyc alltså, alla får hemskt gärna tipsa i kommentarerna!
3. Kolla svaret här ovan! Rekommenderar även att gå längs med High Line, pga fint med park som svävar ovanför marken. Promenixa i Central Park, upptäcka Williamsburg (kolla om marknaden Smorgasburg är när ni är där!) samt att fika i Nolita (kanske café Gitane). puss

.

Snälla hjälp mig! Jag såg en film för ganska länge sedan och jag är rätt säker på att det var du som tipsade om den i din blogg (det kändes iallafall som en film för dig) men nu kan jag inte hitta den. Jag har gått igenom hela din ”film och tv”-kategori på din förra blogg, men hittar den inte någonstans.
Det jag minns är att den utspelar sig på high school, en lite nördig kille blir kär i den populära tjejen. Hon lurar (tror jag) honom till att dejta en annan nördig tjej istället. Jag tror att hon har mörkt, lockigt hår. Lite då och då bryts filmen med teckningsliknande fantasibilder, till exempel ser den nördige killen sig som en superhjälte ibland. Om jag inte minns helt fel är det en bil med i filmen som har ganska stor plats i handlingen.
Andra scener jag minns är att de sitter på en ganska sliten diner (killens mamma och pappa hade sin första dejt där) och någonting händer med tjejens klänning så att hon springer in på toaletten och gråter, han lånar sin jacka till henne som hon kan knyta runt midjan.
När han väntar på att hon ska göra sig klar inför dejten passar han på att fisa i vardagsrummet, högt, ljudligt och länge, då han inte märker att tjejens familjemedlemmar sitter i samma rum.
Det är något med att bilen ska köra utför ett stup också.
Har du någon aning om vilken film det här är? Jag har letat som en galning!

->Har SÅ funderat på vad detta kan va för film. Har ingen aning alltså, men vill verkligen se den!
.

New York.
Alltså, blir du aldrig bakis?! Jag kan gå på galej som en galning visserligen men du verkar alltid så pigg och fräsch! Tips???? Dricker du inte så mycket eller har du någon bakiskur?
Ps vore det inte festligt om du hade ett inlägg där alla får tipsa om bästa bakiskurerna, dagen-efter-ångest etc etc så kan du sammanställa dem i ett annat inlägg!

-> Jo, jag var jättetrött och bakis dagen efter Tictail-festen i New York. Gud. Men det känns så himla onödigt att skriva det när ganska många unga personer läser härinne. Min blogg är tillräckligt alkoholromantiserande som den är och vill inte uppmuntra till överkonsumtion av dryck. Men med det sagt så är ett bakistips till exempel att jag i princip aldrig dricker sprit. Jag dricker bara öl och vin. Jag försöker också alltid ta resorb innan jag går och lägger mig. Plus tycker inte att det är sådär jättekul att vara stupfull utan jag älskar ju själva minglandet i festandet, och då måste man ju kunna va någorlunda klar i huvudet : )
Dagen-efter-ångest är asjobbiga grejer. Jag och Michelle pratar om det mycket i vårt avsnitt singelpodden, och så har jag skrivit en krönika om det en gång här! puss.

.

Kommer det ett inlägg om 1984?? Känns som en måste läsa den men har hört så himla mycket blandade omdömen

-> Yes det kommer! Läser så himla mycket just nu så känns som det blir bokinlägg varenda himla vecka. Men det kanske är okej?
.

-
Hej sandra! Jag antar att du har storlek s i din ross+rachel tröja, för du verkar vara ungefär i samma storlek som mig och jag tänkte beställa den i s. Jag bara undrar om du har sytt upp den på nåt sätt eller om den är kort i sig?
Älskar din blogg och har följt den flera år nu. Kram!

– > Hej och puss! Jag har sytt upp den och sytt in den hos en skräddare. Den är egentligen rätt lång och stor.
.

Jag vet att det finns en fantastisk niotillfem-kompis-facebookgrupp i Göteborg som startades för ett tag sen (och jag har träffat så roligt folk genom den) men jag undrar om du eller dina läsare vet om det finns någon i London med?
Jag flyttade till London för 9 månader sedan och saknar att ha kompisar, någon att skratta och dansa med, som gillar att gå ut och utforska Londons gator och hemliga små magiska butiker.
Om någon av er som läser bor i London och känner att ”wiho jag vill också lära känna nya människor!!!” Så kan ni kontakta mig på daniellaaberg (at) hotmail.com. Kan bjuda på en öl eller så. Xx

-> Hör av er till Daniella hörrni!
.


Åh, jag blir nyfiken på att få ett betyg på det där med filmjölk på krukorna. Blev de finare? Och på vilket sätt?

– >Det ska ge krukorna patina. Hittills ser jag inte speciellt stor skillnad men Magnus säger att vi måste ha tålamod.
.

saturday
Hei Sandra, hva er Joakim sin nye yndlingslåt? Er alltid på utkikk etter bra musikk, så er nysgjerrig

-> Han satt och lyssnade på den här!

.
har du tips på några fina väskor man kan ha på gymmet (ev weekend)? vad använde du innan du hittade head godisväskan?

-> Jag använder bara vanliga tygväskor som gymväskor. Weekendbags har jag hittat fina på Asos. Sedan tycker jag att APC, Filippa K, COS och liknande märken i den prisklassen ganska ofta brukar ha fina weekendbags. kram.
.

(ang Paris-filmen) Halloj! Så himla mysig film. Jag sitter bara och undrar hur mycket av det där som är iscensatt, eller är det så att alla klipp är sådär härligt spontana? Har aldrig förut egentligen tänkt på möjligheten att dokumentera med hjälp av film, men det blev ju så väldigt fint så jag ska pröva snarast möjligt! Tack för fin efter-skolan-läsning för övrigt <3

-> Det som ser iscensatt ut är iscensatt typ. : ) Exempel som när jag Pontus och Gustav står och garvar i regnet. Då ropade jag på dom och sa ”nu ska vi ha askul framför kameran så det blir ett fint klipp!”. Vi började ju skratta på riktigt efter ett tag förstås, så som det blir. Jag klippte ihop två minuter av säkert en halvtimme film, så då är det lätt att göra att något ser konstant härligt ut : ) Tycker absolut att du ska pröva snarast möjligt! kram
.

Måste ändå inflika att det finns folk som har så extremt lite och din blogg har blivit lite ”vidrig” nu när du börjat nämna allt du får gratis. Rika som får mer är inte charmigt. Okey att skriva om arbetstillfällen bloggen skapar som designjobb, tidningsuppslag etc. Men att bara rada upp materiella saker företag slänger på dig är inte fint. Förstår att du får presenter men kanske du skulle undvika att nämna att de är gratis eller starta en auktion med saker du fått som går till välgörande ändamål ? Glad för din skull men inte går du väl runt och nämner vad du får gratis IRL? Så varför göra det på ett forum där din röst blir hörd och så många människor (i olika ekonomiska situationer) läser och ser upp till dig. Finns får mycket sociala mönster/uppdelningar p.g.a.materiella saker idag, speciellt hos yngre.

– > Alltså, jag nämner inte att jag fått grejen gratis för att stajla, utan jag nämner att jag fått det gratis för att det är lag på det. Annars är det smygreklam. Bud och sådant behöver man inte berätta om man fått eller inte (som jag förstått) men det känns ju aslurigt att inte säga det till er. Så det handlar inte om att rada upp grejer, utan det handlar om att vara tydlig. Tycker det är så onajs med bloggar som så uppenbart fått prylarna gratis men låtsas inte om det inför sina läsare.
.

När Magnus hälsade på dig i Paris och ni knappt kände varandra.. bodde han hos dig då eller bokade han eget boende? Är i samma situation nu nämligen. Känns väldigt intimt att direkt ”bo ihop” samtidigt som om man inte har någon annan anledning att vara där, är det svårt att dra något realistiskt alibi (”bor hos en kompis”-typ).

– > Han bodde hos mig! Tyckte inte det var så konstigt, eftersom han åkte dit för att vara med mig. Så jag röstar för! Ni skulle ju kunna ta in på hotell den helgen hen är där eller något, och bo på hotellet tillsammans? Lycka till och have fun med hångel.

marie antoinette party
ALLTSÅ SANDRA jag måste få veta vem din pariskompis Kris är!!!! LIKSOM vad gör han?!?!?! Har han ig? Blogg? hemsida? VERKAR SÅ JÄVLA COOL mvh
.
-> Han är frisör i Paris och jag har känt honom sedan jag var 18 år. Han heter krisneko på instagram (har precis skaffat det!). kris är det franskaste jag vet ungefär. Om du klickar dig in i min kategori ”Paris” så finns de tre månaderna då jag bodde i Paris samlade där. Då hängde jag och Kris jämt! kram.

my clothing line for JC.
.Är det allt försent att få tag i din jeansjacka, eller något annat från din kollektion? Är så sjukt ledsen över att jag inte tog tillfället i akt att få tag i något. Hoppas att det inte är försent. Tack för superfin blogg <3

– >Maila JC! Jag vet att de har lite på sitt lager.  Uppdatering: Nu hörde JC av sig och allt är nu slut. Hoppas några av er hann ^^

Alltså blir alltid så orolig när jag ser att du har din jeansjacka på dig pga. du har ju bara en. Får smått panik över att den kommer älskas sönder så småningom. Önskar du kunde få ha en utav dina jeansjackor att titta på och stolt tänka ”den här har jag designat”.

– > Haha jag vet! Fick en liknande kommentar förra sommaren (var det du också?). Blev så himla stressad pga du har helt rätt i detta så gick in och köpte en till på hemsidan. Så har två nu! En som får sparas till framtiden när jag stolt kan tänka att jag har designat den : ) puss.
.

Måste bara dela med mig av en grej jag gjorde igår, och då tänkte jag på dig Sandra och alla gånger du tipsar om att bara KÖRA, ang att prata med snygga människor osv. Hade vernissage med min klass för vår examensutställning och då kom killen jag hade världens crush på i ettan och kollade, och så började vi prata om en tavla jag målat osv osv. Senare på kvällen så la jag till honom på facebook för då tänkte jag på dig och kände bara att fan, han är jävligt snygg och skit samma om det inte blir något, om jag vill att något ska hända måste jag gör något. Frågade vad han tyckte om utställningen, och det första han skrev var att det var trevligt att träffa mig och ifall jag vill fika med honom någon gång (vilket vi ska göra imorgon!) Så till alla andra som velar: BARA KÖR. Det är inte så farligt som en tror xxx

-> WOHO!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
63kommentarer
 • Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR sk ”uppräkningar”!!!

  My 2015-06-04 12:46:35
  Svara
 • Hej Sandra! Jag och min pojkvän brukar ligga i sängen och läsa din blogg tillsammans, vilket är så himla mysigt. Han undrar vad Magnus spelar för dataspel? PUSS

  Caroline 2015-06-01 14:33:23
  Svara
 • Jag älskar dina listor!!

  Elin 2015-06-01 08:32:35
  Svara
 • Härligt med de här inläggen. Jag tycker du svarar bra och klokt, Sandra!

  Till er som undrade över boende i New York; här är min lista över ”bra och billiga” hotell:

  http://www.newyorkmybite.com/2014/03/hur-hittar-man-bra-och-billiga-hotell-i.html

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2015-05-31 22:48:55 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Tycker det är lustigt att vissa som läser din blogg anser sig ha rätt till att kritisera på det sättet de gör. Känns lite som Eminems låt Stan på något vis…

  Antonia 2015-05-30 14:25:55
  Svara
 • Hej! Jag ser att nästan alla redan har kommenterat om kritiken du fick men jag tänkte skriva hur jag tror att det kan vara, hur bloggen upplevs och vad det är som gör att folk reagerar lite negativt ibland. Jag upplever att vi lever i ett samhälle där allt är tillgängligt hela tiden! Vi är uppkopplade på internet jämt och är vana att kunna välja och vraka bland bloggar, tidningar, musik osv. I och med att vi ständigt är uppkopplade och blir matade med en mängd information så tror jag att vi blir lite kräsna också. Vi omges av så mycket som är ”perfekt” så om något inte faller oss i smaken så är det väldigt lätt att kritisera/bli irriterad.

  När jag började läsa din blogg fanns det inte ens internet i telefonerna. Då fick jag gå in på datorn och läsa och då kanske det kunde gå några dagar mellan varje tillfälle jag var inne och läste. Då kunde det vara flera inlägg i rad som jag inte hade läst innan och bloggen framträdde mer som en helhet. Nu kan det hända att jag klickar mig in här eller på andra sidor flera gånger om dagen. Och har det då bara kommit upp ett litet inlägg kan känslan av att du uppdaterar ”långsamt” eller ”tråkigt” infinna sig. Men klickar jag in och ser bloggen i sin helhet och ser inläggen tillsammans så förstår jag bättre hur inläggen hänger ihop och hur du har ansträngt dig för att det ska bli en rolig och intressant läsupplevelse med varierat innehåll.

  Förstår ni hur jag menar? Jag tror att fler än jag skulle må bra av att leva mer i nuet och kanske vara utan internet en dag eller två. Klickar en in här sen och ser att det finns tre nya inlägg så tror jag att läsupplevelsen blir en helt annan 😀

  Känner att det blev lite luddigt men jag försökte hitta ett mer samhälleligt och övergripande svar på varför kritiken kanske kan uppstå 😀

  Jag älskar dig och din blogg Sandra! Du har varit en bästis på internet i tio år. Puss

  Hanna 2015-05-30 13:54:52
  Svara
 • Hej! Tack för superbra blogg! Jag undrar bara vad man kan vänta sig att få betala för att sy in en tröja, så som din Ross + Rachel? Har köpt en likadan (fast Cam + Mitchell) och gillar den verkligen, men den är för stor och är osäker på hur mycket jag kan tycka det är värt att betala för en tröja. Tack på förhand och ha en fin helg!

  Ulrka 2015-05-30 11:58:43
  Svara
 • Hej vill bara säga hur extremt ledsen jag blir på hur folk rackar ner på bloggen det senaste. Sandra du är grym! Du är engagerad och bryr dig om oss, vi i niotillfem communityt. Vilket gör hela bloggen så bra, det är inte bara en liten dagbok där vi får leka stalkers i ditt liv (på ett helt non creepy vis ) det är så mycket mer! Orkar inte heller hur jäkla dömande folk är för att bloggen inte ser ut exakt som de vill. Om sandra lägger mer så mycket tid och bryr sig om oss kan väl vi andra vara schyssta tbx? Peppa ist för att vara negativ. Kram

  Caroline 2015-05-30 02:02:58
  Svara
 • Hej! Jag läste de negativa kommentarerna, och ville bara säga att du gör ett skitbra jobb. Du är jätteviktig för många personer, en förebild. Glöm inte det!

  Bea 2015-05-29 20:33:41
  Svara
 • Men fy vad mycket gnäll! Vad fint att du försöker besvara det, men tycker inte riktigt att du ska behöva försvara dig så mycket heller. All pepp Sandra, du är bäst!!

  Alexandra 2015-05-29 16:49:29 http://alexandrasidgwick.blogg.se
  Svara
 • Det är intressant att du skriver att din blogg är tillräckligt alkoholromantiserande redan, för det har jag reagerat på många gånger. Jag håller med dig. Men det är ju just genom att bara skriva det som är bra med alkoholen (hur kul ni hade osv) och INTE om bakfyllan som gör att det blir romantisering. Om du också skriver om effekter och konsekvenser av alkohol så ger du ju en mer rättvis bild, och INTE en romantiserande bild. Om du inte vill uppmana till överkonsumtion av alkoholhaltiga drycker så skriv kanske ett inlägg av topp 3 av dina värsta fyllor?

  sara 2015-05-29 12:19:25
  Svara
 • Jag tycker det är helt underbart här inne! Alltid.

  Marit 2015-05-29 10:58:50
  Svara
 • ÄLSKAR bokinlägg! Så peppra på bara!

  Sara 2015-05-29 10:57:10
  Svara
 • Hello!
  Angående första frågan: själv tycker jag om dina listor och liknande jättemycket! Alla har sina åsikter, men du gör i alla fall EN människa glad! Och det är ju inte kattpiss’ <3

  My 2015-05-29 09:22:41
  Svara
 • Tips på bra inlägg – drömresor! Ställen du skulle åkt till bums om du haft en kappsäck med pengar och fritiden varit oändlig 🙂 Tack för en fantastisk blogg!!

  Matilda 2015-05-29 09:21:51
  Svara
 • Jag kan hålla med om att första kommentaren kan uppfattas som lite ”fel” formulerad, men jag tycker också att det är så himla trist att så fort en person har en annan åsikt eller råkar uttrycka sig på ett sätt som kan uppfattas som kritik så får den en hel hjord av personer efter sig. Blir kallad ”hater” och allt möjligt…. Kan inte alla bara försöka läsa inlägg lite nyanserat och försöka förstår vad personerna bakom menar? Alla är inte superbra på formulering av meningar.

  Hanna 2015-05-29 08:59:55
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   absolut, men huvudsaken hoppas jag är ändå att jag som fått frågan svarar trevligt tillbaka. och det hoppas jag att jag gjorde någorlunda i alla fall. : ) så himla svårt har jag märkt efter några år bloggande att kräva ”god ton” av så många olika människor. 99% skriver ändå väldigt förståndigt här inne i princip varenda dag, vilket man sällan kan hitta i så många andra större kommentarsfält! puss.

   sandrabeijer 2015-05-29 09:19:13
   Svara
 • Hej Sandra! Jag brukar inte lägga mig och kommentera saker som diskuteras på internet för det känns sällan värt det. Men angående den första, okänsliga frågan om dina ”list-inlägg” så vill jag bara säga att jag tycker att din blogg är precis lika smart, vettig, underhållande och intressant nu som för typ tre år sen. Jag har följt den skitlänge och älskar att ta del av din vardag, dina listor, dina åsikter, mat-tips, allt det som gör din blogg till din. Om en person inte gör det, så är det ju bara för hen att sluta läsa den, inte svårt alls. Du är inte skyldig en enda människa att stressa upp dig över en sån sak eller ändra på något i ditt liv eller din blogg, glöm aldrig det 🙂
  puss o kram joline

  Joline 2015-05-29 08:09:45 http://serendipiteter.tumblr.com
  Svara
 • Meh alltså VA?! angående första kommentaren. 1) Håller inte alls med om att din blogg ”bara” är uppräkningar, 2) Jag ÄLSKAR dina listor! Tack och hej!

  Malin 2015-05-29 07:03:53
  Svara
 • ÄLSKAR dina svar! knäcker alla jävla haters som försöker bring u down! heja heja!

  ISA 2015-05-28 23:28:00 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag älskar verkligen din blogg! Och dina ”list-inlägg” är verkligen inte långtråkiga. Jag tycker om att läsa en blogg där man märker att du verkligen funderat på dina inlägg och lagt ner tid på inläggen. Tacktack!

  Irene 2015-05-28 23:04:28 http://www.somedieyoung.ratata.fi
  Svara
 • Jag undrar hur du ställer dig till droger, alltså ej alkohol utan de illegala. Jag tycker själv att det är fruktansvärt hemskt av flera anledningar, både för individen men också att det finns en massa människor som tjänat pengar på andras elände och missbruk. Vad tycker du? Tack för en toppenblogg!!

  Stina 2015-05-28 22:37:27
  Svara
 • Gillar också dina listinlägg!! Och tycker det är stor skillnad på faktiska listor (1, 2, 3..) och ett inlägg med tema. Kör på!!!

  Tilda 2015-05-28 22:13:24 http://cokest.tumblr.com
  Svara
 • hej, kändes som du blev lite defensiv där med kokboksinlägget. jag tänkte bara säga att du inte behöver bli det! jag älskar dina listinlägg, blir typ mer inspirerad av dem än när det kommer randomtips, så vi alla är väl olika antar jag! och det här med att kvallen går ner på sommaren: JA det gör den, det har den gjort på din blogg och många andras i alla år, ja, men jag tror att vår läskvalitet går ner också, INGEN är ju inne på datorn lika mycket som vanligt förhoppningsvis. och du måste ju få leva och samla energi till resten av året. slutsats: du behöver inte känna dig orolig. du är bäst! 🙂

  +tycker det var en bra idé som någon skrev att du kan auktionera ut/sälja grejer du får och skänka vinsten till välgörenhet. då kommer det ju ut något bra av alla spons tänker jag!

  johanna 2015-05-28 22:09:30
  Svara
 • Jag absolut ÄLSKAR dina ”list-inlägg” med saker du har eller gör! Jag tycker att det är jättekul att se allting du köper och får, bloggen är en så stor inspirationskälla så det känns verkligen som ett lyxigt magasin! Plus håller med dig i att det känns mycket ärligare i att veta att du får sakerna du faktiskt fått, och även det är jättekul att se, hade älskat ett till inlägg fullt av massa bud du fått hem!
  Det bästa är ju inläggen med massor av bilder, tycker det är perfekt som du har det nu att den längre texten främst hålls i krönikor, då kan man som gå in och läsa dem när man känner sig lite mer lässugen. Haha nu blev det långt och osammanhängande men ville bara visa att det också finns vi som stortrivs här! Kram!

  Nadja 2015-05-28 21:51:30
  Svara
 • Oj vilket bra inlägg med intressant läsning och många fina bilder. Du är så himla fin 😀

  Netti 2015-05-28 21:45:08 http://starby.devote.se
  Svara
 • Men fy fan för den som klagade! Jag älskar dina listor Sandra. Också sjukt att vi får läsa en blogg helt gratis som har högre klass än vilket magasin som helst och dessutom uppdateras typ 5 dagar om dagen. Vi ska vara tacksamma! Puss du är bäst

  Sofia 2015-05-28 21:34:40
  Svara
 • <3 <3 <3 du er min favvo favvo favvo alltid. folk må slappe av litt og ikke være så strenge mot deg. dette blir den beeeeeeste sommeren evver! og så må du lese "no one belongs here more than you av miranda july". kram

  dina 2015-05-28 21:26:51 http://www.foreverrryoung.blogspot.com
  Svara
 • Listorna i alla dess former är ju bland det bästa! De och dina ”visa upp” inlägg. Ja du kanske har fått dem, eller har råd att köpa dem, men de är ju bara så himla inspirerande! Men din blogg är ju bred trots allt, så finns förhoppningsvis nåt som vi alla kan gilla även om alla inte kan älska allt. <3

  Emmie 2015-05-28 21:20:32
  Svara
 • Angående filmbeskrivningen. Låter som den där Michael Cera filmen? Där han blir kär i en tjej som gillar fransk kultur etc. Där han spelar två karaktärer av sig själv. Känner iallafall igen vissa delar du beskriver, bilen etc.

  Anna 2015-05-28 20:50:09
  Svara
 • Hej jag heter Matilda Augustine och jag är snart 17 år. Har läst din blogg i några år och även lämnat lite kommentarer då och då, det måste ju vara en bra blogg eftersom jag stannar kvar! Ville bara säga att jag gjort en musikvideo som nyss släppts(som jag är väldigt stolt över). Här: https://youtu.be/zFm-BD-Zb9A
  Låten är till en av mina närmsta vänner med samma namn som jag(folk tror nog att jag sjunger om mig själv men det är helt okej)
  Lyssna gärna!
  Herrå

  Matilda Augustine 2015-05-28 20:36:56
  Svara
 • Hej Sandra!
  Måste bara inflika att dina listor och ”uppräkningar” är något sv det jag tycker mest om med bloggen. Känns som om det ligger sp mycket tanke och så mycket DU bakom dom inläggen, mycket roligare än andra bloggar som bara skriver ”ida va ja på gymmet sen åt ja lunch sen jobbet sen middag hejdå” haha. Ville bara säga det :)))) kramkram

  Louise 2015-05-28 20:33:55
  Svara
 • Hej fina Sandra! Satt och kollade runt på Mira, din systers instagram och såg då att hon ju är syster med Tilde Fröling, men du har aldrig skrivit om Tilde som din syster fastän du skriver om Mira som din syster? Varför?

  Elin 2015-05-28 20:29:53
  Svara
 • Jag kan förstå vissa kommentarer som gillar eller inte gillar saker på bloggen, men det blir konstigt när bloggen recenseras som en produkt när den så mycket är personlig, alltså Sandra. Omdömena kan ju tyckas oskyldiga när det är som att prata om bloggen som en sak, men det är det inte. Bloggen är en person som delar med sig av sitt liv och sina intressen. Det går inte att kritisera en blogg på samma sätt som en tidskrift för varje obetänksamma ord kan riskera att såra. Förstår ni hur jag menar? Om bloggen skulle vara en produkt/tidskrift/roman så skulle dramatiska saker hända med jämna mellanrum för att hålla uppe spänningen. Men jag skulle inte vilja vara den personen vars liv var en dramatisk roman, det skulle vara jobbigt. Sandra: ta inte ”produkt-kommentarerna” personligt. Du räcker till som du är. Om du inte känner för/orkar blogga på några dagar behöver du inte be om ursäkt, och då får vi istället något att se fram emot. Lev ditt liv så som du mår bäst av, och tack för att vi får fortsätta att följa dig. Kram.

  H 2015-05-28 20:16:51
  Svara
 • Jag älskar din blogg och speciellt blogglistorna! Jag tycker att du borde fortsätta utveckla bloggen som DU vill!

  Detta kanske är totalt off topic men du brukar ju alltid komma med så bra råd. Jag har varit så kär i en klasskompis sen Februari och vet inte vad jag ska göra. Vi är ganska olika, han är typ ”den snygga fotbollskillen” och jag är en typisk ”DUFF”. Vi har äntligen börjat prata och typ umgås på skolan eftersom jag och min bästa vän har börjat vara med han och hans ”gäng”. Har ändå tänkt att jag inte är så intresserad och att jag inte alls ska försöka göra något men nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Vi tältade med hela klassen häromdagen och mitt i natten satte han sig bredvid mig vid elden och verkligen PRATADE med mig och när hans kompisar gick därifrån satt han ändå kvar och bara pratade. Jag vet bara inte hur jag ska göra nu när det nästan är sommarlov och jag förväntas klara mig utan honom i 10 veckor. Vad skulle du göra?

  Elvira 2015-05-28 18:56:27
  Svara
 • Tycker det är lite jobbigt att du svarar på vissa frågor i kommentarerna.. Man blir ju inte meddelad, och jag personligen kan inte sitta och hålla koll hela tiden. Dessutom så kan kommentarer försvinna så lätt bland alla andra som har åsikter och frågor.. :/ Det hade varit bättre om man blev meddelad på något vis.. 🙁

  (jag ställde en fråga för ett tag sedan om vad det är för kamera du har, eftersom jag inte hittar något om det i bloggen, och jag minns inte alls vilket inlägg det var!)

  Lindah 2015-05-28 18:45:28 http://iamlindah.blogg.se
  Svara
 • Angående att många inlägg skulle vara ”uppräkningar”: ÄLSKAR det! Så fina och inspirerande blogginlägg! Tycker verkligen tvärtom att det är väldigt tydligt att du lägger ner mer tid på bloggen nu. Puss&pepp!

  Malin 2015-05-28 18:33:53
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag måste bara skriva till dig angående att ni målar krukorna med filmjölk. Om ni planterar blommorna utan innerkrukor alltså direkt med jord i den vanliga krukan kommer den effekt ni vill åt att ske naturligt. När ni vattnar blomman kommer krukan att suga upp vatten och mönstret ni försöker fejka till med filmjölk kommer att komma automatiskt på krukan. Bara ett tips!!

  Magdalena 2015-05-28 18:29:20
  Svara
 • Ang sista kommentaren: Go girl! 🙂

  K -Lär mig sy och sticka 2015-05-28 18:24:51 http://www.stitched.blogg.se
  Svara
 • Det där med långa texter, förstår inte varför folk blir så kränkta av att du säljer de som krönikor också? Jag menar: din blogg har blivit större, du kanske ev. får fler såna jobberbjudanden osv. Läsarna får ju ändå ta del av texterna! 🙂

  Malin 2015-05-28 18:16:17
  Svara
 • hej! till dig som letar hostel i new york: jag kan rekommendera new york loft hostel!

  bodde där förra februari. man delar visserligen rum med två andra (så om du bor med din mamma kommer det ev. vara en person till där) men det är ju bara kul (tycker jag iaf!).

  det är prisvärt, fräscht, bra läge (brooklyn, nära tunnelbanan) plus att de anordnar events om man är sugen på att hänga med andra turister. det brukar jag tycka är kul!

  till sandra: tack för en rolig blogg! gick alltid in här när jag bodde i usa för att känna mig som hemma. nu när jag bor i lund går jag också in för känna mig som hemma eftersom lund nästan är som ett annat land för en stockholmare hehe.

  blir irriterad på folk som tycker det är ”vidrigt” att du visar upp att du får gratis-grejer. överhuvudtaget är det så störigt att det förväntas att du ska vara perfekt bara för att du råkar ha en blogg. ifall nån tycker det är äckligt när kändisar får gratisgrejer för att göra reklam borde de ju skylla på företagen lika gärna – de hade ju också kunnat skänka pengarna eller anordna auktion eller nåt! aja. kör din stil bara! inte för att jag tycker din stil är perfekt, du gör massa grejer som jag kanske inte håller med om (kommer ej på nån nu 😉 ) men så är det – ingen kan göra allt så att alla är nöjda 🙂 live and let live liksom *insert klyscha*

  kram!

  ps. hoppas att du fattar att det var pepp inte typ ”du gör massa dåliga saker” utan mer ”alla gör saker nån tycker är dum, så är det bara! du är inte perfekt & det behöver du inte vara heller”. tycker för övrigt du hanterar jobbiga frågor bra! ds.

  eva 2015-05-28 17:52:31
  Svara
 • Hotel i NYC:
  YOTEL hotel. Rent, fräscht, bra läge och SÅ skön säng! (+Höj o sänkbar!) Bästa!!

  http://www.yotel.com/en/hotels/yotel-new-york

  Sandra 2015-05-28 17:49:41
  Svara
 • Asså jag älskar din blogg och så har det varit ända sedan jag upptäckte den för massa år sen! Tycker det är viktigt att vi hardcore love fans fortfarande finns här. Har aldrig tyckt något varit tråkigt. Det är himlans bra variation på inlägg och tycker du är så himla duktig som länkar till alla kläder/gamla inlägg/låtar/filmer/böcker/tapeter/växter/mäbler/mattor/hårnåls-hållare hela tiden så man alltid kan hitta. LOVE IT.

  Såg förresten dig på trädgården för någon helg sedan när du och Magnus dansade och ni såg så himla fina och kära ut. Drömmigt liksom. 🙂

  Och till sist vill jag ta tillfället i akt att tipsa om olika typer av inlägg: 1) vet att flera (myself included) önskat om en uppdaterad sthlms-guide, why not dela upp den i flera inlägg? ett för restauranger, ett för klubbar, ett för affärer osv. (Har ett vagt minne att du sagt detta själv menmen.) 2) Tips på bra resmål i sommar, ställen du varit på eller skulle vilja åka till. 3) Vilka husdjur du haft under din livstid (sort/ras/namn/livslängd/bästa egenskaper t ex).

  Pusskram!

  Felicia 2015-05-28 17:47:47
  Svara
 • Vaa hur kan du bli mindre bakis av vin? Jag kräks alltid dagen efter av vin men mår väldigt bra när jag dricker typ vodka…

  Linnea 2015-05-28 17:42:25
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Du kanske är lite känslig mot taniner/histaminer som finns i vin. Blir du också dålig av annan ”mörk” alkohol? Som whiskey, mörk öl, rödvin? Den där känslan att man blir varm eller röd om kinderna efter bara lite vin kan vara ett tecken på att din kropp reagerar – och därför ger dig en baksmälla från helvetet. Jag har en vän som blir bakis av en enda öl, men kan dricka (alldeles för..) mycket vodka och må prima dagen efter. Lär känna hur din kropp funkar!

   Lisa 2015-05-29 10:50:39
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    Lisa: Alltså har inte blivit full på whiskey, mörk öl, rödvin utan bara vitt vin, men det kanske är samma? Och har inte märkt av det där med varmare och röda kinder men kanske bara är lite överkänlsig..

    Linnea 2015-05-31 11:00:07
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

     När jag har vart på vinutbildning sa kursledaren att det skulle kunna bero på sulfiter som finns i de flesta viner. Många människor upplever tydligen inte alls som huvudvärk om man dricker ekologiska eller biodynamiska viner som inte innehåller det. Kan kanske vara ett tips att prova!

     Amanda 2015-05-31 19:29:15
     Svara
 • Vill också bara säga puss, jag älskar dig blogg och SPECIELLT för att du säger kör bara kör! Vi är sjukt olika på alla sätt, men ser upp till ditt sätt att tänka och leva. Och jag ÄLSKAR att du säger vad du fått gratis, inga jävla lurendrejerier liksom! HEJA SANDRA!

  Lisa 2015-05-28 17:41:31
  Svara
 • Ja!!! Bara PEPPRA på med bokinlägg det är de absolut roligaste inläggen!! /mvh behöver tips på fina böcker

  Hanna 2015-05-28 16:59:29
  Svara
 • Konstigt med första kommentaren. Älskar blogglistorna! Det är mina favorit inlägg då de om nåt gör bloggen personligt. Som Intervjuer om olika saker! Och eftersom folk alltid frågar efter dina saker så är det bra att man visar upp dem direkt och vart man köpte dem +hur de set ut i hemmet så man kan härmas i tid!

  Emma 2015-05-28 16:59:17
  Svara
 • Hej igen Sandra! Vill bara säga att jag är ledsen att du uppfattade min kommentar på kokboksinlägget som kritik och att du blev ledsen. Det var inte alls min mening, men jag formulerade mig inte tillräckligt väl. Jag försökte ge uttryck för en förändring som jag upplevt på bloggen och som jag tyckte var intressant att fråga om. Men min upplevelse är såklart subjektiv och ingeting som du eller andra läsare nödvändigtvis håller med om. Jag tycker jättemycket om din blogg precis som den är och läser den varje dag, jag tycker inte att du behöver ändra på någonting. Jag ber om ursäkt för att jag gjorde dig ledsen. Nästa gång ska jag formulera mig bättre. Kram!

  Karen 2015-05-28 16:52:46
  Svara
  • Svar på Karens kommentar.

   Du behöver inte be om ursäkt. Ledsen om jag kanske lät hård i mitt svar. Vill så gärna förstå vad jag kan göra bättre bara! Konstruktiv kritik är superviktig för mig så no worries. krampuss

   sandrabeijer 2015-05-28 16:58:18
   Svara
 • Hej, Såg inlägget som Daniella skrev om London, så oturligt att jag inte är där längre för jag hade såklart skrivit då. Men mit tips är att gå med i gruppen LondonSvenskar på Facebook,hela forumet är verkligen jättrtrevligt och folks är supergulliga och letar alltid efter andra att hänga med. Ofta till olika event eller fester också. Nu är jag dessvärre i precis samma sits för har precis flyttat till Madrid pga jobb och känner mig ganska lost och så. Skulle gärna träffa nån trevlig person att dricka öl och snacka med. Tänker att det är ett sjukt långskott men OM nån bor i Madrid eller känner nån i Madrid som skulle vara intresserad så SKRIV TILL MIG! Älskar liksom stan och allt sånt men det är lite deppigt och svårt med socialt umgänge just nu. Tack och puss.

  Förresten Sandra, Jurrassic park är bästa bästa bästa skrivlåten. Så sjukt viktigt och episk man känner sig alltså. Tack för bra tips!

  Anna 2015-05-28 16:41:38
  Svara
 • Omg blev ledsen när du sa att du blev ledsen av första kommentaren! Älskar dina listor, listor är bäst vad de än handlar om!!! JAG blir ledsen när folk kommenterar saker som indikerar att du inte lägger ner tillräckligt mycket tid på bloggen för SERIÖST, din blogg är den mest välgjorda fina lilla sak ever. Jag som själv bloggar (när jag hinner och kan och vill) (13 unika läsare, älskar dem) kan verkligen föreställa mig tiden som går åt för att göra alla dina amazing inlägg. Don’t let anyone bring u down n shit. Du är bäst!!!!

  Sonya 2015-05-28 16:37:21 http://sonyaf.blogg.se
  Svara
 • ALLTSÅ SANDRA! Du är den mest genuina, varma, fina, underbara och omtänksamma person jag följer på nätet, du bryr dig om oss så mycket, du tröstar oss när vi blir lämnade, du piggar upp oss på jobbiga måndagar, du GER oss en värld vi kan träda in i när vi vill och vi kan göra det GRATIS och bara få bli överösta av din värme och omtanke. Att du genom att ha byggt upp detta som 1. du gjorde utan att få en himla krona för i flera år och 2. faktiskt arbetar med, sedan får presenter av företag, vad tusan spelar det för roll? Jag såg kommentaren om detta i inlägget här och det är därför jag tar upp det. Ta emot, tacka och njut av dessa bud. Ta emot lönechecken. Du har jobbat för den i 10 år! Om inte mer! Du gör MER än de flesta för din månadslön, du bygger för sjutton upp en värld för oss att njuta av när vi känner oss pepp, ledsna, sorgsna eller glada. Därför förstår jag inte varför människor skäller på dig. De som säger att du ”bara får allt gratis” förstår nog kanske bara inte hur det egentligen ligger till. Alltså, dina texter om att bli dumpad var det enda jag läste när jag i januari låg i min säng i två veckor i streck pga hjärtesorg. Du drog upp mig ur min sorg-dimma på ett sätt jag aldrig kommer kunna tacka dig nog för. Låt dig inte tryckas ner av dessa kommentarer. Du gör SÅ mycket och är så klok och fin och bra. Allt du har har du jobbat för. Och vem som helst ser att du bryr dig miljoner gånger mer om dina läsare än om någon himla pryl som du får hembudat. Vi är tusentals som mår bra av att gå in här och läsa. Tusen och åter tusen. Du gör skillnad i vinterkalla hjärtan som mitt. Och jag vill tacka dig för det.
  Jag har skrivit en bok som jag fått utgiven, jag vill gärna skicka den till dig, för att tacka för att du hjälpte mig genom en väldigt svår tid i början av året. Hur går jag till väga? Skulle vara fint om du fick den av mig 🙂
  Stå på dig världsbästa du. Miljoner kramar <3

  Anna Hafström 2015-05-28 16:36:54
  Svara
 • Jag tycker dina ”uppräkningsinlägg” är de allra roligaste att läsa på din blogg. Älskar att få se vad du har i din garderob eller i ditt hem, så fortsätt gärna med det!

  Victoria 2015-05-28 16:36:00
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har läst din blogg sen kanske 2006 nån gång när jag gick i tvåan på gymnasiet. Ville bara säga att jag tycker den är fantastisk!! Läser den varje varje dag och tycker du har skitbra inlägg, kvalitativt och intressant och jag tycker du verkar så vettig på ett vanligt sätt, det är gött att du ibland säger ”det här ämnet har jag ingen åsikt i” för ingen kan va helt insatt i allt. Du känns verklig på nåt sätt! Ville bara att du skulle veta det. Puss! Matilda

  matilda 2015-05-28 16:30:04 http://harnistudentrabatt.wordpress.com
  Svara
 • jag håller inte alls med första kommentaren, tycker det är kul med den blandning du har, med ”bild-inlägg” (typ en festkväll/middag), krönikor, listor och tips! så fortsätt gärna så 🙂 om jag skulle önska nåt så är det kanske fler dagens outfit och typ nåt om hur du väljer nästa bok du ska läsa?

  elsa 2015-05-28 16:19:50
  Svara
 • Angående hotell i NYC så bodde jag och min man på Chelsea Pines Inn på 14:e gatan precis vid Chelsea market. Läget var perfekt och hotellet supermysigt. Rätt litet dock så kan bli fullbokat snabbt, men värt en kik.
  http://www.chelseapinesinn.com

  Fröken Fräken 2015-05-28 15:31:20
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!