bloppis på musikaliska den 14 juni.

Make-it-last-loppis-4

Inte nu på söndag men söndagen efter det kommer jag och ett gäng andra bloggare och modepersoner ha bloppis på Musikaliska tillsammans med Make it last.
Vintagebloppisen var ju nu i söndags men jag kunde inte medverka på den pga var på vuxenkollo (bästa kollot btw, bilder kommer, men det tar vi sen).
Så här kommer nu en ny chans. Jag har rensat ut min garderob REJÄLT och kommer sälja minikjolar, magtröjor, fina sneakers, klumpiga skor och såklart signera böcker!

Så här såg det ut förra året på bloppis genom Elsas kamera när jag sålde böcker och noveller och kläder. Alexandra var där och hängde med mig <3

Och så här genom Annikas lins. Jag sålde slut mina böcker på under timmen så ska försöka ta med mig fler den här gången.

Och här är en bild från en bloppis jag hade på Beyond Retro för länge länge sedan innan jag skulle flytta till New York.

loppis

Andra som kommer sälja på bloppisen i år är till exempel Michaela Forni, Kristin Zetterlund, Frida Gustavsson, Jonna Bergh och inte att glömma: min favvis Gustav <3

Bloppisen är på Musikaliska Gård som ligger mitt i stan på Nybrokajen 11. Håller på mellan kl 13-17. Hoppas ni kan komma! Om inte för att köpa så kanske för att ge mig en kram. Det skulle jag bli glad över ^^

.

Translation. Blog flea market at Nybrokajen 11 in Stockholm the 14th of june.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • alltså neeeej, jag flyttar till Sthlm den 17e. Gråter en skvätt över att loppisen är tre dagar innan det. ;( <3

    Millan 2015-06-07 11:36:28
    Svara
  • Fint men VARFÖR en anorektisk tjej på affischen? Suck.

    Anna 2015-06-04 08:45:35
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      håller med om att tjejen på bilden ser rätt så irrelevant ut och inte alls verkar passa in i t.ex sandras och elsas klädstilar men anorektisk? för det första så är ätstörningar ej något en alltid kan se på utsidan och genom att säga att en person ser anorektisk ut endast pga hen är smal (hon på bilden ser mest ut att vara naturligt smal) befäster du myten om att endast smala människor kan vara ätstörda. för det andra så finns det mycket bättre ord att använda när en kritiserar smal-idealet än anorektisk.

      C 2015-06-04 21:55:02
      Svara
  • Skulle så veldig gjerne vært der, men når en bor i Midt-Norge og flybilletter koster flesk, da lar det seg dessverre ikke gjøre.. Du skulle ordnet noe ala loppis på bloggen din en gang, sånn at vi som ikke kommer oss til sånne arrangementer også har en mulighet til å skaffe oss noe flott 😉

    Eirin 2015-06-03 19:03:45 https://nardetregnerute.wordpress.com/
    Svara
  • Hej!

    Jag blev helt kär i hattyllelösningen i din hall så jag snodde din idé rakt av. Hoppas det är okej!

    http://yohannaafskovde.blogg.se/2015/june/var-hall.html

    Yohanna 2015-06-03 18:04:10 http://yohannaafskovde.blogg.se
    Svara
  • Var har du köpt den marinblå korta sweartshirten? Så fin!

    Maria 2015-06-03 17:05:49
    Svara
  • FAN ATT JAG BOR I GÖTEBORG OCH ÄR EN LITEN PLUTT SOM INTE KAN ÅKA NÅGONSTANS SJÄLV

    Mono 2015-06-03 16:06:52 http://nouw.com/mono
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!