och det känns som alla dansar med men vi vill bara vara helt ifred.

saturday.

Här stod jag i lördags vid någon slags nödutgång i ett myller av gröna små växter, någon timme innan Nina och Anton sa ja till varandra och allt smink flöt ner över halsen.

saturday.

Var klädd i helblått som ni vet. Randigt, glittrigt och barbent samt med tolvcentimetersklackar som dödade mina fötter. Så de åkte rimligtvis av efter vigseln.

Toppen var ju dock ganska see-through. Jenny undrade försiktigt om jag kanske skulle ha en lite mindre genomskinlig topp under själva bröllopsceremonin (var nämligen med under den och läste en text jag skrivit).

wedding

Tur var hade jag packat ner en sån också! Den här från & Other Stories, en cropped top med knappar i ryggen.
Rubriken är från Little Jinders Sommarnatt, den bästa låten vi har i musikväg förtillfället om ni inte visste.

.

Translation. What I wore at Nina and Anton’s wedding.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Tycker du brukar klä dig så snygg men fattar inte riktigt hur du tänkte med genomskinligt, kort kort kjol och skyhöga klackar till ett bröllop?

    Felicia 2015-06-10 14:53:54
    Svara
    • Svar på Felicias kommentar.

      Nina och Anton hade ju gjort en mood board till bröllopet och den var ju inte precis traditionell så tycker kanske inte det var jättekonstigt. Men brukar försöka komma ihåg att ta med en kofta eller nåt om ceremonin är i en kyrka, tur att hon hade en extratopp då.

      L 2015-06-11 09:26:57
      Svara
      • Svar på Ls kommentar.

        Fast bara för att moodboarden inte var traditionell behöver det väl inte betyda att man måste klä sig i genomskinliga blusar och superhöga skor? Det är ändå ett bröllop och inte en fest.

        L 2015-06-11 11:04:14
        Svara
  • Kollade upp andra toppen på hemsidan och fick genast habegär. Om bara sommaren ville komma hit ordentligt…

    Men du, blir det killfredag någon gång framöver? Har nämligen några bidrag till det. (Ytlighet och objektifiering åsido behövs ju killfredagar lite ibland tycker jag.)

    Svara
  • Har kollat på första avsnitten av Krunegård och Jinder, och jag har så otroligt svårt för henne. Vet inte om det är en tuff fasad hon har men hon är så sjukt spydig och överlägsen hela tiden, hela hon utstrålar liksom MEAN GIRL. En sån som står i köket på festen och röker och kör ”hissblicken” (ögar en uppifrån och ner ett par gånger) och typ viskar till sin kompis. NAE USCH. Jag älskar dock Krunegård så fortsätter titta lite till..

    Lisa 2015-06-10 11:37:23
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      håller med om det i början men efter ett par avsnitt bättrar hon sig och det känns som att hon mer visar sin riktiga sida.

      sandrabeijer 2015-06-10 12:10:16
      Svara
      • Svar på sandrabeijers kommentar.

        Ja nu har jag sett resten och jag håller med, hon släpper lite av det där tuffa och verkar mer skön. Dont love her, men det var verkligen stor skillnad från första avsnitten till dom i slutet!

        Lisa 2015-06-11 14:28:02
        Svara
  • Åh men gillar ju svara toppen så mycket!

    fredrikapåvinden 2015-06-10 09:56:29 http://fredrikapavinden.com
    Svara
  • men hur galet gullig och genomfin är du inte alltid???

    beata 2015-06-10 09:03:19 http://radarmagazine.se/beata/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!