måndagspepp.

sandrabeijer

Hej och tack alla som kom till bloppisen igår! Det är så himla roligt att träffa er tycker jag. Jag sålde slut på allt utom sju plagg som snällt fick åka med en bil till Stockholms Stadsmission. Känns som terapi att öppna garderoben nu och allt ligger prydligt vikt och luftigt.
Här kommer lite måndagstipsiga länkar som vanligt,

linn
Linn har fotat sina 14åriga syster och intervjuat henne hur det är att vara just 14. Tyckte det här var så fint bara.

IMG_1234
En kul grej är att det är VM för tillfället och vårt fotbollslag är som jag har förstått ett av de bästa i världen (så oengagerad i all slags sport på universum men detta är ju ändå flott). I alla fall kan man gå in och visa sitt stöd och se till att vårt landslag får den uppmärksamhet och det utrymme de förtjänar (!) under hashtaggen #PrepareToCelebrate. Ville tipsa för vet att det finns många fotbollsintresserade härinne ändå.

SANDRABEIJER

Började sträckkolla på Orange is the New Black igår som äääntligen är ute med sin tredje säsong. Gud det är så otroligt jäkla bra som vanligt och tycker så mycket om alla! Kolla genast, och ni som inte sett något alls: börja med säsong ett prick nu för det här är lätt en av de bästa serierna som finns.


Tillbringade min lördagskväll med att titta på ungefär alla filmtrailers på Apple Trailer (<- tips om man gillar trailers) och fastnade för den här romantiska.

.

Translation. Thanks everyone who showed up at the blog flee market! Here’s some links to brighten up your monday: Linn has interviewed and taken pictures of her 14 year old sister, it’s the world cup in football at the moment and you can support the Swedish team under the hashtag #PrepareToCelebrate on instagram, the third series of Orange is the New Black is out and it is awesome, a trailer of the movie 10, 000 km which I instantly liked (the trailer, haven’t seen the movie yet).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Alltså Sandra jag har letat efter sådan adidas-skor som du har! Men hittar ju de inte, bara med guld o skit. Vart har du köpt dina? Tacksam för svar! Puss.

    Anonym 2015-06-16 11:36:48
    Svara
  • Sandra! Jag ska snart ha 18års fest i min trädgård och behöver hjälp. Ni verkar ha det så himlans kul på era fester med lekar och aktiviteter och sånt. Vill ju inte att mina gäster ska ha tråkigt, så har du några tips på roliga lekar och kanske någon lek anpassad för att vara ute?? Skulle vara ytterst tacksam, kram

    Emma 2015-06-15 22:46:00
    Svara
  • Älskar dina måndagspepp-inlägg! 😀

    linnea 2015-06-15 19:37:19
    Svara
  • nää vad fint att du la upp mitt inlägg. Saga kommer bokstavligen dö av fangirlande <3

    linn 2015-06-15 16:00:57 http://linnwiberg.metromode.se
    Svara
  • Åh kom på att det är såhär man gör

    Matilda Augustine 2015-06-15 15:49:38 https://www.youtube.com/watch?v=zFm-BD-Zb9A
    Svara
  • Jag har precis fått mitt hjärta superkrossat och använder ditt hur man kommer över någon-inlägg som bibel. Men när fan känns det bättre? Är ALLA killar skit?

    Lollo 2015-06-15 14:34:53
    Svara
  • längtar hem från jobb bara för att få se OINTB!!!!

    e 2015-06-15 10:46:53 http://singmyspring.blogspot.com
    Svara
  • Åååååhhh, Orange! <3 Som man har väntat!

    lilla S 2015-06-15 10:38:11 http://fruktklister.blogspot.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!