måndagspepp.

Glad måndag hörrni. Jag tillbringade min gårdag genom att se klart hela Orange is the New Black så idag är mitt liv så tomt så tomt :'( På fredag börjar i alla fall min semester och jag beger mig mot sydligare breddgrader! Först GBG i helgen och sedan mot Frankrike. Längtar så.
Här kommer några måndagspeppiga länkar i vanlig ordning.

sandrabeijer

På Elle.se har jag blivit intervjuad om mina bästa grejer: bästa film, bästa låt, bästa klädesplagg, bästa sommar etc etc. Läs här!

sandrabeijer
Förra veckans gulligaste film. En hund som hoppar i sängen.

sandrabeijer
Nattskiftet är en trygghetsorganisation som arbetar för alla människors rätt till trygghet i utelivet och är del av kampen mot våld och sexuella övergrepp. Nu kommer Nattskiftet finnas på Bråvallafestivalen och behöver volontärer!
Din uppgift tillsammans med övriga Nattkompisar är att vandra på festivalområdet kvällstid och finnas till som en trygg stöttepelare för de som behöver hjälp. Arbetstiden kommer att vara fördelad så att du arbetar två nätter och är ledig en, vi nattvandrar ca 22-06.

För dig som reser från Stockholm:
Vi står för kost, logi, transfer samt festivalbiljett.
En infoträff kommer att hållas 22 juni  (alltså idag!) på Trädgården. Ingång via huvudentrén kl 18.00
 
För dig från Norrköping:
Vi står för kost och festivalbiljett
En infoträff kommer att hållas 23 juni i Norrköping, Karlhovsskolan kl 18.00 på skolgården.”

Läs mer här.

sandrabeijer

Avslutar med en makalös home-makeover. Från beige till dreamy.
.

Translation. Some things to brighten up your Monday: An interiew with me on Elle.se, a dog jumping in bed, a fantastic apartment make-over.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Sista tipset om det omgjorda hemmet var ju så bra. Vilken skillnad! Nu vill jag bara gå hem och styla om hela min lägenhet…

    Julia 2015-06-22 15:56:12 http://prick.blogg.se
    Svara
  • Okej så jag hetstittade också färdigt på OITNB igår. Och kan vi take a moment to appreciate den rara HETINGEN som Pennsatucky hade sin typ sexual awakening med???? Alltså mannen var så gudomligt vacker och god och underbar?? Till alla kvinns som håller med mig, min present till er; killens instagram https://instagram.com/ronenrubinstein/

    Miranda 2015-06-22 13:26:41
    Svara
  • Sista avsnittet var så fiiiiiiint!

    Vendela 2015-06-22 12:38:13
    Svara
  • Vilken härlig måndagspepp, jag brukar göra måndagslistor för att komma ihåg själv vad jag har att vara tacksam över i livet. Så jag kör Idag måndag är jag tacksam för att …. och en lista. Den kommer ut på måndag morgon varje vecka. Läs den som kom ut idag. Gör en själv, länka till min, eller utveckla en egen sån. Men måndagspepp behövs. 🙂

    Stor kram

    Diana (La Madre) 2015-06-22 11:00:47 http://lamadre.vimedbarn.se
    Svara
  • Ja! Älskar måndagspepp, så välbehövligt! Jättefint att du blandar viktigt med hundvideos <3

    linnea 2015-06-22 09:51:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!