springa-i-trappor-onsdag.

working out.

Jag och ett knippe kompisar har en Adidas Tribe vilket innebär att vi en gång i månaden får hjälp med vår löpträning, kan hänga tillsammans och har dessutom fått välja fina träningskläder att springa i. Kolla vad gulliga vi är. I vårt löplag har vi bestämt att man bara ska ha roligt, alla väntar på varandra och efteråt får man alltid unna sig något nice.

working out.

Vi lyckas nästan aldrig ses allihopa för vi är ganska många i gruppen, men i onsdags var nästan alla samlade: Pontus, Elsa, Gustav, Magnus och jag.

working out.

Här är vi med vår löptränare Lisa som exempelvis lärt oss att man inte ska slå i hälen först när man springer. Detta kommer jag nog aldrig lära mig i och för sig. Sjukt svårt, testa själva.

working out.

Elsa, Gustav och Lisa.

working out.

Vi började med att värma upp.

working out.

Sedan skulle vi springa upp och ner i Vitabergsparkens trappor tio gånger. Puh.

working out.

Vissa gånger i sidled.

working out.

Man blev ganska snurrig av det.

working out.

Sedan vartannat trappsteg. Jag och Magnus bor fyra trappor utan hiss, tror det nog var därför ingen av oss hade träningsvärk dagen efter. : )

working out.

Heja heja springgänget. Tycker om att allas olika träningsoutfit symboliserar de vanliga klädstilarna på något vis. <3

working out.

Efteråt var vi ganska trötta som ni ser. Plus att det började regna.

working out.

Vi stretchade i regnet och var tydligen glada ändå.

working out.

Dagens efter-tränings-unnande var trerätters och rödvin på Nytorget 6, i springkläder och alltihop. Jag åt sparris i hollandaisesås och rotisserie-kyckling, så gott.

(bilder: evan pantiel)

.

Translation. I have a little running group, also called an Adidas Tribe, with my friends. Last Wednesday we ran in the park next to my home and finished off with a dinner at Nytorget 6.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
  • Hallå vart är Michelle?? Har tänkt mkt på att man inte sett er tsm på ett tag.. tänker att det kanske har hänt ngt. Tråkigt isf, hoppas det löser sig!

    Hanna 2015-06-24 00:31:22
    Svara
  • Hej!
    Har tänkt mycket på reklam i bloggar senaste tiden.
    Hur kan detta inte vara en annons? Jag menar, ni har ju fått kläderna gratis och Adidas använder ju er i sin reklam osv.
    Var går liksom gränsen?

    lisa 2015-06-23 12:03:45
    Svara
    • Svar på lisas kommentar.

      jomen det är nog reklam, men det behöver ju nödvändigtvis inte vara dåligt? jag är superglad över att de tog med en proffsig fotograf för att fota mitt gäng så jag kunde skriva ett fint inlägg om vårt träningscrew. och glad över outfitsen också förstås. när man får kläder utan ersättning (alltså inget traditionellt reklam-blogginlägg) kallas det ”seeding”. Alltså man vill att vissa personer ska bära ens grejer. tränat hade vi ju gjort ändå. så länge man är tydlig med att man fått grejerna så är inget är olagligt. puss.

      sandrabeijer 2015-06-23 13:43:28
      Svara
      • Svar på sandrabeijers kommentar.

        Men alltså.
        Jag blir ju än med förvånad över att det inte klassas som reklam när ”dom” (Adidas gissar jag) till och med skickade med en fotograf. Då är ju liksom villkoren bestämda, vem som ska göra vad. Eller?
        Kanske hela min förvirring är för att jag inte fattar vad ”seeding” är. Hittar heller ingen bra info på nätet. Eller ens en bra sida med konkreta regler som gäller för bloggar. Hittar däremot en gammal diskussion om hur Skatteverket vill att tex bloggare ska skatta för varor dom mottagit. Gäller det än?
        Och så hittade jag en undersökning som visade att 6 av tio läsare köpt något de blivit tipsade om i blogg (http://www.svd.se/allt-vanligare-med-marknadsforing-via-bloggar).
        Skulle bli asglad om du Sandra eller någon annan kan reda ut detta år mig!

        lisa 2015-06-23 16:26:59
        Svara
        • Svar på lisas kommentar.

          Jag är inte superhaj heller men brukar be om hjälp från antingen Metro eller pr-byrån i specifika sammanhang när jag är osäker. Det viktigaste för mig är att det framgår vad jag fått och inte fått för mina läsare helt enkelt. Och så att det skattas rätt i mitt företag sen då förstås.
          Här beskrivs alltihop rätt bra: http://betterbloggers.se/sponsrade-inlagg-och-smygreklam-vad-sager-lagen/

          sandrabeijer 2015-06-23 16:30:26
          Svara
    • Svar på lisas kommentar.

      Håller med!

      Jenny 2015-06-23 13:10:58
      Svara
  • asså wow, bästa tränings villkoren!
    Känns motiverande utan att vara exkluderande elitistiskt som jag så ofta tycker träning kan bli!

    hmle 2015-06-22 23:22:28 http://respirato.blogg.se
    Svara
  • Gud så roligt!
    Men du, vart är Michelle någonstans? Ser att ni inte träffas så mycket (eller hon är inte med i dina bilder.. Hahah)
    Ni verkade ha det så fint tillsammans. Btw eran podd var bäst¡

    María 2015-06-22 23:20:16
    Svara
  • Gud vilket mysigt inlägg. Det här gjorde mig superpeppig och glad 🙂

    Josefin 2015-06-22 22:29:14
    Svara
  • Kommer din fina huvjacka också från adidas?

    Maria 2015-06-22 22:22:25
    Svara
  • Meh! Hur sunkigt?! Gå på restaurang i svettiga äckliga träningskläder! Så.jävla.ofräscht.

    Alexandra 2015-06-22 21:52:12
    Svara
  • åh ni är så schnygga. jag önskar mig inte löpning direkt men herrejävlars och gudars vad jag önskar mig ett eget peppigt gäng. snälla Sandra, ha ett nytt brevväns-inlägg snart. jag ska stanna i sthlm i minst ett år till och behöver nya krafter och glitter i mitt liv

    <3

    Hild 2015-06-22 19:43:10
    Svara
  • Att inte slå i hälen först var anledningen till att jag började älska att springa! Så värt. Benen känns som spänstiga känguru-ben nu, istället för de sega tunga stolpar jag hade innan. Får aldrig ont i höfterna längre, är helt lätt i kroppen och orkar mycket mer! Tips för att lyckas: luta sig framåt när man springer så tyngdpunkten flyttas fram, ta kortare steg och träna på detta i en mellanbrant uppförsbacke. Oerhört mycket lättare att få till i backe! Annars testa att springa barfota, typ på nåt ställe där det inte ligger jobbiga grejer man kan trampa på (löpband, mjuk gräsmatta, ny fin asfalt). För barfota är det i princip omöjligt att slå i hälen först, det blir så hårt utan skor ju. Och då börjar man ”tassa fram” nästan automatiskt.
    Lycka till och hoppas du får till det, för det har gett mig så himla mycket löparglädje och extra spring i benen! Kram : )

    Martha 2015-06-22 19:28:25
    Svara
  • Hej Sandra! Jag älskar dina bilder som du har på din blogg. Det är alltid så fint ljus och skärpa och det är alltid så bra bilder på människor, när det inte vet om att bilden tas. Jag undrar om du har en fotograf som följer med dig och tar bilder, eller om du bara ber någon att ta en bild. Haha ganska konstig fråga, men jaja. Jättefin blogg förresten, älskar den <3 <3

    Felicia Schantz 2015-06-22 18:41:05 http://nouw.com/feliciaschantz
    Svara
  • Love that you have running buddies! Much better to work out when you have company 🙂

    -Christine
    http://www.christinelovestotravel.blogspot.com

    Christine 2015-06-22 18:33:04 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
    Svara
  • Å vad jag önskar att mina (i övrigt toppenfina) vänner också var intresserade av löpning, så himla kul sätt att umgås på ju! Jag fattar för övrigt inte heller hur man inte slår i hälen först fast jag verkligen försöker…

    K - lär mig sy och sticka 2015-06-22 18:01:53 http://www.stitched.blogg.se
    Svara
  • Hej Sandra. Skulle du kunna skriva ett inlägg om mat? Du har den perfekta kroppen men verkar ändå äta det du känner för och dricker alkohol. Hur ser din kost ut? Äter med måtta kanske? 🙂

    Sabina 2015-06-22 18:00:58
    Svara
    • Svar på Sabinas kommentar.

      Håller med Sabina! Alla kroppar är perfekta precis som de är och även din. Vill du röra på dig så ska du göra det men om du inte vill röra på dig så behöver du inte göra det heller! Det finns ingen som ska tala om för dig vad du ska eller inte ska göra. Ät tills du blir mätt och ät det du tycker är gott. Njut av livet och må bra! ♥

      Lisa 2015-06-23 15:26:27
      Svara
    • Svar på Sabinas kommentar.

      Jag kunde inte låta bli att svara på din kommentar Sabina. För det finns inte en perfekt kropp, allas kroppar är perfekta! Rör på dig om du vill och tycker att det är kul. Eller skit i det! Och att äta med måtta låter inte som en jättebra idé. Ät tills du blir mätt! Kroppen är fantastiskt bra på att känna efter vad den behöver. Så lyssna på den, och strunta i allt annat tjafs. Du är helt underbart perfekt som du är <3

      Sara 2015-06-23 10:38:56
      Svara
  • Tycker det verkade sjukt mysigt ändå trots löpträning liksom! Kul!!

    Mimmi 2015-06-22 17:52:03 http://www.mimminea.devote.se
    Svara
  • Så genialt å gå og ete god middag saman etter trening! Ser superkoseleg ut 🙂

    Synnøve 2015-06-22 17:17:53 http://itadakimat.com
    Svara
  • Det här med att inte landa på hälen.. Det är inte så lätt eftersom alla våra skor som vi traskar runt med hela livet ar gjorda så att vi automatiskt landar på hälen. Jag springer ofta och landar mestadels på framfoten eller mittenfoten, ibland på hälen. Men det gör inget.
    Jag har kommit på att om man ta kortare steg, tänker att det viktigaste är försöka landa under kroppen så blir det lättare att undvika hälen! Se också till att luta lite lätt framåt så att du när du springer måste se till att inte ramla, typ så. Det blir en enorm belastning för knät att landa på hälen och dessutom långt från kroppen (verkar mot gravitationen.) Bara lite tankar..

    Det ser supertrevligt och roligt ut i varje fall! Underbart att ha ett gäng som peppar, viktigast är förstås att ha roligt 🙂

    Fanny 2015-06-22 16:53:50
    Svara
  • Älskar det här. DET SKA VARA KUL, istället för att springa tills man spyr och först då är man ”duktig”. Heja er! En fråga bara, är det inte himla jobbigt att springa med löst hår? Jag får panik av tanken att träna med håret hängandes. Annars tycker jag ni är himla fina och bra allihopa. Jag bor också 4 trappor utan hiss (med sjukt högt i tak så det är LÅNGA BRANTA trappor) och förbannar dessa trappor varje gång jag bär hem tunga matkassar (ingen bil) eller när jag kommer hem från krogen full och trött. MEN, när jag speedar upp för backar och trappor eller cyklar med kompisar så är jag alltid den som är snabbast eller orkar mest trots att jag är både tyngst och minst vältränad.. Gör en mental high five med mig själv varje gång 🙂

    HEJA 2015-06-22 16:45:30
    Svara
  • detta gör mig så pepp! älskar ” I vårt löplag har vi bestämt att man bara ska ha roligt, alla väntar på varandra och efteråt får man alltid unna sig något nice.” så känner jag också med min löpning! att det ska vara kul, att jag ska komma bort från alla serier, böcker och bloggar en stund och vara utomhus bara. btw, vet du vart en hittar löpartajtsen du har på dig?

    linda 2015-06-22 16:28:42
    Svara
  • En fråga om inlägget!!

    Vem fotade allt?? Typ när alla som var med, var med på samma bild och sånt.. Ber du någon på gatan fota då eller hurdå? Undrar verkligen.

    /Undraren

    Anna 2015-06-22 16:28:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!