Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en fåtölj, en puff och en matta.

living room.

Jag har tre nya fina grejer i vardagsrummet! Låt oss ta en titt.

living room.

Först ut är Visu Lounge Chair från Muuto som jag införskaffade på inredningsbutiken La Maison. En ek-fåtölj! Knäppt kanske men fint ju, superlen och bekväm trots trä.

living room.

En kudde från Granit bor på den. Här spelar jag Super Mario World när andan faller på.

living room.

Sak två är vardagsrumsmattan som jag LÄNGTAT efter. Förut hade jag ju en matta som jag köpt i Marrakech (handsydd på sextiotalet, så fin) men den var alldeles för liten tyvärr. Och hade lite fel färger för vardagsrummet. Så jag måttbeställde denna ullmatta från Mio i 3 x 3 meter. Ganska dyrt men gjorde en enorm skillnad. Den skiftar i ljusrosa också <3

living room.

Sist men inte minst denna puff från Urban Outfitters att sitta eller vila fötterna på.

living room.
Undrar du om andra saker i vår lägenhet? Spana in inredningskategorin eller läs:
frågor och svar: saker i mitt hem.
kuddarna i soffan.
soffan.
byrån i vardagsrummet. före och efter.
vi klädde om en fåtölj.
fikonträdet.
min balkong. före och efter.
min hall.
köket. före och efter renovering.
taklampor i köket.
köksstolar.
vårt porslin.
vårt bestick.
nattduksborden.

.

Translation. 3 new things in our living room: Visu lounge chair from Muuto, a carpet from Mio and a knitted pod from Urban Outfitters.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hey Sandra, do you sell your moroccan carpet? I really liked it a lot 🙂

  LIlly 2015-06-25 19:09:51
  Svara
 • Nu kanske ingen ser denna kommentar men ber ändå om hjälp! Är det någon som äger ett likadant/liknande soffbord som det Sandra har – tror det är från en gammal Ikea PS kollektion – som de har tankar på att göra sig av med? Eller vet var man kan hitta nu för tiden? Köper så himla gärna i så fall pga skulle passa perfekt i min nya lilla lägis :’)

  Ebba 2015-06-25 09:34:44
  Svara
 • Hjälp vilka snygga lampor ovanför bordet! Varifrån?

  Linnea 2015-06-25 07:52:29
  Svara
 • Åh, tycker att ert fikonträd (för det är väll det det är?) är så otroligt vackert. Men en fråga, har hört att de behöver svalare temperatur än man har inomhus på vintern? hur gör ni? eller har nidet ivardagsrummet och alltså i rumsvärme, året om? Tacksam om du orkar svara 🙂

  Klara 2015-06-24 23:23:24
  Svara
 • Alltså eran lägenhet <3

  Emilia 2015-06-24 17:23:41 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Det är så kul att se er lägenhet ta form! Tycker det blir så fint och personligt och färgglatt vilket är tre mycket bra egenskaper.

  Julia 2015-06-24 16:51:49 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Då kanske den gamla mattan är till salu? 😉 Såååå fin ju

  Lovis 2015-06-24 13:20:56
  Svara
 • Vad hände med stolen med det röda tyget med en massa ”M” på? Den var ju så fin! Annarrs jättefint vardagsrum, såklart! 🙂

  :) 2015-06-24 11:58:48
  Svara
 • Alltså jag ÄLSKAR er lägenhet!

  Victoria 2015-06-24 11:47:29 http://pulsensfrekvens.blogg.se
  Svara
 • AMAGAAWD Fyfan vad fint!

  Rebecka 2015-06-24 10:00:44
  Svara
 • Fin puff! Min mormor och morfar hade puffar hemma hos sig när jag var liten. Vi barnbarn älskade att sitta (läs leka) på dem. När vi flyttar nästa gång skall jag också köpa ett par för varje gång jag ser några så påminner det mig om mysigheten hos mormor. Och varför inte bli påmind om det hemma? 🙂

  K - lär mig sy och sticka 2015-06-24 09:47:05 http://www.stitched.blogg.se
  Svara
 • sandra, jag har panik. för ett halvår sedan träffade jag en kille som jag sedan bjöd ut på dejt, han hade flickvän och sa nej. för en vecka sedan sågs vi igen på en fest och det slutade med att vi gick hem ihop. sedan dess har jag suttit som på nålar och väntat på att han ska höra av sig, jag gillar honom så orimligt mycket. jag ville tänka att det bara vara en kul kväll men jag vill inte lämna det där, jag vill ha mer.
  det här hade ju kunnat vara en fin grej om det inte var för att jag tänker att om han nu inte hör av sig nån gång, så är han inte alls intresserad, och allt jag kan tänka är att jag inte duger åt honom. han är för snygg för mig, det är därför han inte hör av sig. ska jag sitta här och vänta och isåfall hur länge, kan jag höra av mig själv och hur ska jag isåfall hantera det? jag borde väl bara tolka hans tystnad som ointresse men jag vill inte det. snälla snälla svara på detta så snart du kan.

  du är bäst.

  n.n 2015-06-24 09:21:28
  Svara
 • Hur fint som helst, och du är verkligen världens gulligaste tjej. Så söt!!

  Kohlers - Skönhet och Livsstil - Toppbloggare - Makeup Artist 2015-06-24 09:18:09 http://www.kohlers.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!