Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fav music june 2015.


Idag börjar min semester och kanske därför bäst att summera månaden musikmässigt innan jag piper iväg! I eftermiddag ställer jag mailen i semesterläge, packar min resväska och sätter mig på ett tåg till Göteborg med Magnus. På söndag bär det vidare iväg mot Frankrike! Har längtat så!
Från och med idag fram till någon vecka in i augusti kommer blogginläggen bli färre så att ni vet, runt ett om dagen hade jag tänkt. Men så brukar jag göra varje år så det ska nog gå fint : )
Här kommer en lista med det jag lyssnat mest på under juni, en hel del svenskt nytt och så lite gammalt också.

NIOTILLFEM. JUNI 2015.

musik

 

past playlists:
january.
february.
march.
april.
maj.

.
Translation. A playlist with the music I’ve been listening to the most in June HERE.

 

photo sources.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Sandra! Har en fråga/ett problem som jag skulle bli jätteglad om du ville svara på i nästa frågeinlägg. Jag känner mig helt ångestfylld för jag är 22 år och har aldrig varit kär och aldrig ens kysst någon. Det är skitjobbigt för jag vill verkligen inte att min första kyss ska vara med någon på ett mörkt dansgolv som jag aldrig kommer träffa igen. Jag vill verkligen att det ska betyda något. Men jag skäms så otroligt mycket för alla andra har pojkvänner/ligger med folk/ blir kära hit och dit men jag har verkligen NOLL erfarenhet eller upplevelser av det. Du som vet lite mer om livet och allt, kan inte du bara svara på om jag är helt jävla fucked up? Är det superovanligt att vara 22 år och aldrig ha kysst någon ens?
  tack och kram!

  Emma 2015-07-01 10:39:52
  Svara
 • ÅH, Förlåta eller svika och Sommarnatt. De två låtarna är bara bäst! Ska definitivt kolla in övriga listan också, perfekt till sommarens utefester och jobbdagar.

  Tokyoyo 2015-06-29 20:49:57 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Hej. Tänkte ge ett litet musiktips. Om du gillar svensk musik så lyssna på Emil Bergs singel Du swipa höger. En riktig sommarlåt som sätter sig på hjärnan,tycker jag. Emil är även medlem i ett band som heter The Majority Says som också är jättebra. Kram till alla☺️

  Anita Törngren 2015-06-27 16:55:50
  Svara
 • Hej Sandra,

  Har ett sjukt jobbigt problem. Jag har för första gången träffat någon som jag är helt galet tokigt kär i, någon som skiljer sig från alla andra och som känns finare än precis alla jag någonsin mött. Vi har extremt kul ihop och han är väldigt mån om att visa att han bryr sig om mig. Jag älskar i precis allt med honom, MEN… Han har en helt annan syn på det här med sociala medier. Enligt honom så har man öppen instagram och blogg enbart för att få bekräftelse av andra och sådant tycker han inte om, ”han vill inte att hans tjej skall känna behov av att bli bekräftad av andra”, han vill att han skall kunna tillgodose det behovet, att hans flickvän skall känna sig ”nöjd med hans uppmärksamhet”, att det skall vara tillräckligt. Min syn å andra sidan skiljer sig helt. Jag har bloggat sedan jag var 14-15 och jag är 25 idag. Jag älskar att klippa och klistra i photoshop, att redigera bilder och göra fina inlägg med små texter jag skrivit eller önskeskor osv. Jag ser det som en hobby, något jag gjort så länge jag kan minnas och som jag tycker om att göra, precis som någon gillar att spela fotboll eller att ägna sig åt någon annan hobbysyssla som musik, tennis eller sportbilar osv. Självklart skulle det ha varit en dröm att kunna driva en blogg och mer eller mindre livnära sig på den, för det skulle ju vara lite som att tjäna pengar på sitt drömjobb. Att jobba med sitt drömjobb liksom, sen förstår jag att det tåget kanske har gått för längesedan, men det är fortfarande något som jag tycker är kul och det är därför jag gör det. Självklart peppas man lite av att få komplimanger för något man har lagt tid på att skriva eller någon fin bild man har tagit, men jag sätter sällan mig själv i ”fotofokus” och det är inte likes på bilder av mig själv som driver mig eller får mig att gilla bloggandet. Han å andra sidan har noll förståelse för det här och gör sig gärna rolig på bloggkonceptet i stort. Jag tycker att det här är sjukt jobbigt för vi hamnar hela tiden i konflikter kring det här med öppen instagram inte öppen instagram, blogga inte blogga osv. Och för mig är det här ett övertramp på mig som person. Jag kan ha förståelse för om jag skulle slänga upp bilder på honom och han inte vill synas där, men jag känner inte att han har någon rätt att kontrollera och bestämma över mina fritidsintressen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det här, jag älskar verkligen den här killen och vill verkligen vara med honom, men jag har börjat tröttna på alla dessa helt onödiga bråk. Vi har det så otroligt fint annars, men det här är så extremt onödigt och dumt. Vet inte vad jag ska göra längre 🙁

  Lilla I 2015-06-27 11:03:33
  Svara
 • Vill bara säga att listan var så himla bra den här gången, tack <3<3<3

  Sofia 2015-06-26 23:43:29
  Svara
 • Hejsan! Jag skulle bli superglad om du ville skriva om kulturskillnader mellan sverige och usa. Vad ska man undvika i amerikaners närhet?

  Agnes 2015-06-26 22:26:23
  Svara
 • Hej Sandra!

  Såg att du skall till Göteborg i helgen. Vi i Niotillfem-gruppen på facebook skall nämligen ha tärningskväll imorgon klockan 18.00 med start på/i Linnéplatsen/Slottsskogen. Du får väldigt gärna svänga förbi! 😀

  Karin 2015-06-26 18:46:27 http://www.mekanokito.blogg.se
  Svara
 • Som finlandssvensk tycker jag att det är superkul att Vasas flora och fauna finns med på listan.

  Sara 2015-06-26 13:48:55
  Svara
 • Jag gillar dom här små korta spellistorna. Det är liksom mycket ny musik för mig och då är det fint att det inte är så många låtar utan bara några stycken. Då hinner man lyssna på listan flera gånger och kan lättare hitta några favoriter. Kram

  Ellen 2015-06-26 10:41:52 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Åh vad härligt med semester, jag längtar. Vad skönt att få åka bort ifrån all regn också!

  Diana (La Madre) 2015-06-26 09:30:17 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!