sista natten i toscana.

Förra lördagen var det den allra sista kvällen i vår villa i Toscana. Anton fyllde år, Viktor och Gustav var matansvariga och jag hade kirrat discoljus och glowsticks. Det bådade för en pangkväll alltså.

Viktor och Gustav serverade oss Italiens – och livets – godaste rätt: pasta carbonara! Gudars skymning etc. Bästa jag vet.

Sedan tändes isfacklorna och efterrätten bars in till tonerna av Ja Må Han Leva.

Glasstårta!


Anton blev ett år äldre och fick blåsa ljus. Hoppas han önskade sig något bra.

Discotårta!

Efter middagen lekte vi charader. Nina hade skrivit personliga charader om alla som vi fick framföra och gissa! Här har vi charadmästarinnan Elsa.

Kul vare.

Sedan lekte vi norsk karaoke (och dansade i alla mellanrum).

Och dansade ännu mera och gillade varandra.

Världens gulligaste lilla disco har vi här.

Och så framförde Pontus en låt som han skrivit om semestern! Musiken var Alphavilles Forever Young men omskriven till Forever Chark (pga overload av charkisar på denna resa). Det blev allsång deluxe förstås och vår nya favoritlåt.

Vid tvåtiden bestämde vi oss för att ha pooldisco. Vi flyttade upp högtalare, bytte om till badkläder och hoppade i, antagligen fortfarande sjungandes Forever Chark.

Så himla fin semester. Så himla glad och lycklig över att ha så eminenta människor som kompisar! Allas bilder hittar ni under hashtaggen #bästahängetitaliengänget på insta om ni vill!

.

Translation. Our last night in Tuscany was also Anton’s birthday. We celebrated with carbonara, ice cream, games and dancing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Så fantastisk flotte bilder! 😀

    Kristine 2015-08-04 17:15:30 http://www.hermig.com
    Svara
  • Åh vilken himla drömsemester!!

    Emilia 2015-08-04 02:07:24 http://eewmiliaa.blogg.se
    Svara
  • ert kompisgäng <3 <3

    ISA 2015-08-02 23:43:06 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Underbara bilder! <3

    Svara
  • Vilka snygga bilder! Ser ut som ni hade superkul!

    EmmaMaria 2015-08-02 23:18:49 http://nouw.com/emzooh
    Svara
  • på tal om ingenting, har du sett den här kortfilmen? Den är väldigt fin och mycket sorglig.

    http://www.svtplay.se/video/3142608/regnbagstema-cupcake/regnbagstema-cupcake-avsnitt-1

    Lisa 2015-08-02 21:02:33
    Svara
  • Älskar det här inlägget!! Så himla fin sista kväll ju + glasstårtan var ju ca bästa någonsin.

    kaneli 2015-08-02 19:03:33 http://spicegirl.ratata.fi
    Svara
  • Hej! Har fest på G och tycker discoljuset ser mycket härligt ut! Var hittade du det? Tack för en fin blogg!

    Emma 2015-08-02 17:14:38
    Svara
  • Åh, kan du inte skriva ett nytt inlägg med massa lektips, ex skriva de ni körde i Italien? Det verkar som om du har många på lager för en lyckad hemmafest!

    Karin 2015-08-02 16:34:35
    Svara
  • Hahaha, VAD är ”norsk karaoke”? 😀

    janne 2015-08-02 14:41:53
    Svara
  • Hej! Jag är 24 år gammal och har varit singel i snart fem år. För mig känns det som en evighet. Det finns inget jag hellre önskar mig än ett fint förhållande, och det har jag önskat och tänkt på varje varje dag i snart 4 år, då första året bara kändes befriande att vara singel. Tanken och paniken på att jag fortfarande är singel och aldrig lyckas hitta någon som blir kär i mig (för jag lyckas hela tiden, har varit dööödligt kär minst 6 gånger dom här åren) förgör mig verkligen, det är allt jag kan tänka på. Det har nästan blivit så att den jag definierar mig som är inte tjej, student eller glad och social, utan singel och ensam. Hela mitt självvärde håller på att försvinna på grund av det här, och jag känner mig helt hopplös. Det känns som om det enda sättet för mig att sluta känna så här är att bli ihop med någon, och det är ju helt fel att bli ihop med någon bara för att inte behöva vara själv. Vad ska jag göra för att sluta känna så här?

    Jenny 2015-08-02 14:01:09
    Svara
    • Svar på Jennys kommentar.

      Jag hoppar in här och ger lite råd, vet inte om de hjälper och jag är nog ingen expert etc. Men att du definierar ditt självvärde som hopplöst bara för att du är singel tycker jag låter helt fel. Ingen är hopplös, värdelös osv bara för att man inte har ett förhållande och den känslan/tankesättet är nog det första du behöver jobba med. För tänk om du träffar någon när du känner så här; blir ihop och sen kanske förhållandet tar slut eller du blir dumpad, då kommer ju de här känslorna fullständigt att förgöra dig. Du måste tänka att oavsett om du är ihop med någon eller inte så klarar du dig bra själv, och du är värd att må bra oavsett vilket. Finns det någon du kan gå och prata med, nu lät det som att du var student, så bör ju skolan ha en kurator. Boka tid och förklara ditt problem, säg att du mår skit och inte kan njuta av ditt liv pga av det här. Du behöver nog någon att prata ut med tycker jag det låter som. Sen att det inte klickat mellan dig och de 6 andra personerna beror förmodligen på att ingen av de var rätt för dig. Jobba på att tycka om dig som du är och när mr fight äntligen dyker upp är Du redo att vara ihop som En stark glad och självständig tjej. Lyssna på Sandra som säger att hon varit olyckligt kär ca tusen ggr, idag mår hon bra och har en fin pojkvän och det kommer att hända dig med. Bygg inte ditt egenvärde på om du har pojkvän eller inte, tänk på hur farligt det låter och hur bräcklig du kommer att vara i ett förhållande isåfall. Många kramar/hobbypsykologen 😉

      Lia 2015-08-02 23:08:27
      Svara
  • FINT ljus. Vad för discolights?? berätta berätta berätta. Magiskt ju.

    H 2015-08-02 12:42:19
    Svara
  • ha ha ha vilka roliga bilder. trist att lämna men ni ser ju ut att ha haft det superskoj!!

    Diana 2015-08-02 12:37:14 http://lamadre.se
    Svara
  • alltså den där semestern, låter som den bästa resan någonsin ungefär. vill också hyra ett gammalt toscanskt hus med mina bästisar.

    linnéa 2015-08-02 12:09:06 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!