birthday wishlist.

På måndag fyller jag år!
Eftersom det är så roligt med önskelistor (och jag dessutom gör en varje år) kommer här en liten dröm-lista. Om man bara fick önska fritt liksom. Ja förutom fred på jorden, kärlek, respekt och jämställdhet då.

caraMulberry Cara Delevingne Bag.

marshallMarshall högtalare i färgen Cream.

TIRETTA_(31)

Denna fantastiska sänggavel i rotting (kommer dock aldrig bli min för M gillar den inte, men det är ok, gillar honom ändå).

louie

Louie lamp från Habitat.
carven
Carven Crop Sweatshirt.

fotogen
 Fotogenlampa från Koholmen.

hals

Mörkblå kashmirhalsduk från Soft Goat (fint att man kan få den med sina initialer).

bocker
Böcker!

 

 

Translation. It’s my birthday on Monday. Here’s my dream wishlist! ^^

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Förrut frågade du om en sänggavel hos Ellos. Du kanske fick en massa svar, men om inte så har Mimou jättefina liknande. Mkt dyrare förstås… Finns i alla storlekar och en massa dina färger!

    http://www.mimou.se/index.php/collection/furniture/bed-random-offwhite-140.html

    Liza 2015-08-06 22:16:12
    Svara
  • Hoppas du får allt!

    JUNITJEJ 2015-08-06 19:23:06 http://www.junitjejen.se
    Svara
  • Grattis i förskott!! 🙂

    Gillar verkligen också den klotformade lampan och tänkte därför passa på att tipsa de som inte har Habitat nära där de bor att det finns en nästan identisk lampa hos IKEA! http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80096372/ 🙂

    Lisa 2015-08-06 13:05:01
    Svara
  • Ih! Jag fyller också år snart och en sådan här utmärkt önskelista gör mig mycket pepp på födelsedag alltså 😀

    Linnea 2015-08-06 10:53:08
    Svara
  • Sandra! Här kommer innehåll till nästa killfredag: realistiska porträtt av disney-karaktärer. Alltså kan vi prata om odjuret?? Och Prins Eric…alltså. Hittar ingen direktlänk men in här och klicka in under ”real life disney” http://jirkavinse.com/

    puss!

    ebba 2015-08-06 00:26:46
    Svara
  • ÅHHH älskade du av barbara voors är SÅ BRA! läst den så många gånger.

    henrietta 2015-08-05 22:07:21 http://henriettaochjohanna.blogspot.no
    Svara
  • åh marshall högtalaren är ju så jäkla fin!

    molly 2015-08-05 21:51:38 http://mollyrodin.blogg.se
    Svara
  • Hej hej, du verkar ju faktiskt vara ganska smart när det gäller kompisar o relationer o sånt dära svårt. Nu är det så att jag har en kompis (som jag gillar jätte-jätte mkt!!!) men börjar irritera mig så himla mycket på henne nu. Tillexempel så visste jag inte att vi skulle vara hemma under samma period men hon stannade tydligen kvar pågrund av att jag skulle vara här. Då hade jag redan planerat in massa saker med andra vänner och när hon fick reda på det blev hon skitsur och började prata om att det inte är roligt att umgås när jag bara prioriterar andra hela tiden. Men alltså jag visste ju inte ens att hon skulle vara här. Och detta är bara en av alla grejer så fort jag umgås med nån annan vän som hon inte vet att jag har blir hon arg och ledsen på mig. Hon har även flertal gånger sagt att hon är avundsjuk på att jag har andra kompisar än hon. Förstår du vad jobbigt det blir? Vågar nästan inte säga att jag ska umgås med nån annan nuförtiden. Blir så himla ledsen på det här och vet inte vad jag ska göra. Pratar jag emot blir hon bara ännu argare. </3

    Anonym 2015-08-05 19:47:38
    Svara
    • Svar på Anonyms kommentar.

      Hej! I vantan pa svar fran Sandra kan du fa ett svar av mig 🙂
      Jag blir ofta den kompisen som prioriteras bort av olika anledningar men har vaaaldigt svart for att konfrontera dom som prioriterar bort mig – jag sitter mest tyst och ar ledsen for mig sjalv.
      Om jag far komma med ett rad till dig sa – for det forsta sa later det som att din kompis ar avundsjuk. Satt dig ned med henne och prata ut. Lugnt och sansat sa klart, men aven ordentligt. Aven om det blir jobbigt. Jag tror stenhart pa att dialog och arlig kommunikation ar losningen pa mycket har i varlden, speciellt i relationer.
      For det andra – bjud in kompisen! Ring till henne (eller messa om du foredrar det) och sag ”Hej xx, imorgon ska jag traffa xyx, vi ska ga och fika pa Odengatan, vill du folja med?”
      Ibland racker det for att gora kompisen glad. Hon kanske ar avundsjuk for att hon 1) inte har sa manga kompisar sjalv utover dig, 2) ar radd for att prioriteras bort, 3) ocksa skulle vilja hanga med dig och dina andra kompisar men ar radd for att fraga da hon inte vill fa ett ”nej” till svar (for helt arligt – det skulle nog ingen vilja)

      Bjud med kompisen nasta gang, det ar mitt basta tips 🙂 Du, hon och dina andra kompisar kanske kan umgas tillsammans ju 🙂
      Kram och lycka till!

      Nathalie 2015-08-06 08:59:41
      Svara
  • Fotogenlamporna var typ det finaste jag någonsin sett i inredningsväg!

    Matilda 2015-08-05 17:07:11 http://www.matildigt.se
    Svara
  • Det här har inget alls med inlägget att göra och kanske tjänar det ingenting till att kommentera överhuvudtaget, men har sett hur fina kommentarsfälten här brukar vara och hur det nästan blir som ett forum för folk att skriva av sig om sina problem och få råd och tröstande ord från andra, så försöker ändå.

    Jag är 17 år och rädd för allting. Har aldrig varit på fest, har nästan inga vänner, har aldrig blivit kysst, aldrig haft ett jobb. Varken familj eller vänner förstår och nu när jag börjar bli vuxen tycker de mest bara det är löjligt. Jag vet inte vad det ska kunna bli av mig, var jag ska ta vägen efter gymnasiet, hur jag ska kunna behålla mina vänner eller ens överleva. Jag går i terapi och vet att enda sättet att komma över det är att utsätta sig för läskiga situationer, men det blir ju bara värre när jag alltid gör bort mig. Vad jag än gör hur jag än gör blir det bara dåligt.

    Jag är snart vuxen och de åren som skulle vara de bästa i mitt liv har varit de sämsta, och jag är rädd för att det inte kommer kunna bli bättre heller. Finns det nån här som känner eller känt likadant så skulle det vara så himla fint att få veta. Känner mig ensammast i världen.

    Anonym 2015-08-05 17:00:04
    Svara
    • Svar på Anonyms kommentar.

      Känner också igen mig en del i det du skriver. Men nu har det gått 6 år sedan jag var 17 och kan i efterhand säga att det mesta löser sig. När det gäller att aldrig varit på fest, få vänner mm så är det nog så för många. Oftast kan man efter gymnasiet hitta vänner och gemenskap som man verkligen känner att man vågar vara sig själv i. Vad som händer efter gymnasiet kommer också lösa sig. Om du inte vill jobba eller resa så kan du kanske läsa någon kurs på universitetet och bli aktiv i studentlivet. Kolla även på folkhögskola, har hört att många som börjat folkhögskola och haft jättekul och hittat jättebra vänner. När det gäller jobb gäller det att vara envis och beredd på att söka många jobb, även om det kännas tufft ibland. Tänk på att allt inte alltid blir som man tänkt sig, men att man kan prova sig fram!

      nea 2015-08-05 21:09:53
      Svara
      • Svar på neas kommentar.

        Försökte skicka iväg en kommentar tidigare men ser inte ut som att den hittat fram. Men tack så mycket till er allihopa i alla fall! <3 <3 Superfint och snällt. Tröstade åtminstone för stunden. Tack och kramar

        Anonym 2015-08-06 22:03:28
        Svara
    • Svar på Anonyms kommentar.

      Jag känner igen mig så mycket i det du skriver. Nu är jag snart tjugofyra år, men när jag var i din ålder var jag ungefär i samma situation. Jag hade ångest över att jag inte vågade göra saker och att jag tänkte för mycket och oroade mig för mycket om olika saker och trodde att jag aldrig skulle kunna göra de saker som alla andra ”normala” i min ålder gjorde. Jag tyckte också att jag ”gjorde bort mig” hela tiden, men helt ärligt talat så är det inte så många som ser det på samma sätt som du gör – människor bryr sig mycket mer om vad de själva gör. Jag kommer också ihåg att folk runtomkring en tyckte och trodde att högstadiet/gymnasiet skulle vara den bästa tiden i livet. För mig har det visat sig vara helt tvärtom. Jag har aldrig haft så kul och träffat så underbara människor som jag har gjort de senaste åren när jag har pluggat det jag ville på universitetet, hittade likasinnade och pluggade utomlands (i Japan) flera gånger. Särskilt mina utlandsstudier gjorde mycket för mig tror jag. När jag pluggade ett helt nytt och annorlunda språk och tog mig fram i ett land där man inte förstår allting och där jag inte på en gång kunde läsa mig till och förbereda mig på allting som skulle hända var jag helt enkelt TVUNGEN att släppa lite på mitt oroliga tänkande för det hade inte gått annars. Det tog mycket kraft i början och jag hade en hel del sammanbrott på grund av höga krav och att jag kände att jag inte räckte till, men det har bara blivit bättre och bättre med tiden. Jag behöver fortfarande mycket egentid, men det är ju en personlighetsfråga också. Vad du än kommer göra efter gymnasiet så kommer det innebära nya situationer för dig, och de situationerna kommer i sin tur innebära nya erfarenheter, och så kommer det rulla på och rätt vad det är så har du vuxit mer än du skulle ha kunnat tro. 🙂

      Karin 2015-08-05 20:41:24
      Svara
      • Svar på Karins kommentar.

        Håller verkligen med. Tonåren (speciellt sena tonåren) var hemsk!! Det är först nu på universitetet som jag genuint kan säga att mitt liv känns freaking amazing. Äntligen pluggar jag något som jag faktiskt tycker känns kul och meningsfullt, och på köpet är jag omringad av likasinnade människor och har hittat fantastiska vänner som jag har superkul med! Hål ut!! Tonåren suger!!

        Anna 2015-08-06 01:23:07
        Svara
    • Svar på Anonyms kommentar.

      Hej jag är 18 år och har precis tagit studenten (eller ja i våras då) jag har några tips på hur man ska lyckas ta sig genom de där åren och tillomed få ut något av det. Kolla på tv-serierna freaks and geeks och skins (den brittiska säsong 1-2) de har hjälpt mig att våga! Våga prova, våga vara någon annan, experimentera med vem man är, prova på, byta och testa nytt. Gå också in på rookiemag som är världens bästa ställe på internet! Vet du inte redan vad det är så är det basically en hemsida för sånna som dig och mig, vilsna tonårstjejer fast i tristessen. Klicka dig runt! Svaren på alla möjliga frågor finns där det lovar jag dig. Dessutom romantiseras väntan och längtandet som hör ungdomen till så himla fint där. Lycka till och helt plötsligt tar det bara fart och du har blivit massa sena kvällar, bilturer och äventyr rikare

      Elina 2015-08-05 18:35:32
      Svara
    • Svar på Anonyms kommentar.

      Tycker det är jättebra att du går i terapi! Men du.. oroa dig inte så mycket. Det är inte alls meningen att tonåren ska vara de bästa i ditt liv! Tänk vad tråkigt om åren 13-19 vore de bästa i ens liv när man förhoppningsvis ska leva länge! Du är fortfarande sååå ung, du har massa tid på dig att uppleva allt roligt. Jag hade inte heller kysst nån när jag var 17, hade inte rest, hade inte festat osv i all oändlighet. Allt det kom efter gymnasiet när jag flyttade hemifrån och började plugga i en annan stad. Det kommer hända! Tro mig, vi är fler som varit på den här sidan än den ”skönmålade”. KRAM!

      Emmy 2015-08-05 18:30:02
      Svara
    • Svar på Anonyms kommentar.

      Hej kära du. Det här skulle kunna vara jag som skrev för en sådär 3 år sedan. Nu är jag 20 år, men jag var nyligen en mycket mycket osäker 17-åring. Kände mig löjligast i världen och skämdes för att jag tyckte att jag var så oerfaren. Sen blev det såsmåningom lite bättre, som det ju tydligen ofta blir. Men jag var verkligen osäkrast i världen då. Om du vill får du gärna maila mig (ellenfleur @ hotmail.com). Du kan få pepp att våga eller tillexempel få skriva av dig om du vill. Kram!!

      Ellen 2015-08-05 17:34:12
      Svara
  • Är soft goat sponsrad? Har märkt att perfect media har något sponsorsamarbete med dem? H & H brukar nämna dem i sponsorbemärkelse (utan att säga det till läsarna)… blir lite less för det minskar ju trovärdigheten om vad är sponsrat och vad är inte 🙁 först h & h och nu kanske här :(((

    Anna 2015-08-05 16:53:01
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      nä inte sponsrat alls! det vore ju astråkigt på en önskelista. Säger alltid till om något är sponsrat. Perfect Day kan dock gärna få ge mig en i födelsedagspresent! hehe

      sandrabeijer 2015-08-05 17:21:49
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!