en brevvän eller två till hösten.

Nu när hösten strax är runt hörnet (eller vi har ju såklart sommar i en månad till, men sen så) är det på tiden med ett nytt brevvänsinlägg!
Augusti och september är ju då man brukar äntra nya skolor, nya platser, nya yrken och nya länder. Eller så kanske man stampar på samma ställe men vill lära känna nya människor.
För er som missat mina tidigare brevvänsinlägg går de till såhär:


Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter (en fikakompis, en bokcirkel, en ny bästis, en brevvän, en basist till bandet, en kompis i london etc etc, ni vet bäst), + var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet.
Och du måste ju inte skriva en annons om du inte vill, utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

Lycka till! Det är SÅ fint när jag träffar er i verkliga livet och ni berättar om era brevvänner ni har fått genom dessa inlägg! Fy sjutton var flott det är med kompisar alltså.

puss.

ps. håll utkik på himlen ikväll, vi ska få massa stjärnfall.

ps2: oroa er inte om er kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan!

 

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the posts) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
375kommentarer
  • Hej jag heter emelie och är 32år.jag söke nya vänner.svårt att få tag i vänner där jag bor.
    Bor i skövde söker vänner lite över allt stockholm tex.Jag är 32år.skulle vara så roligt om man fick tag i någon här.Har dock inget körkort så jag kan inte komma vart som hellst.Tjejvänner mellan 23 till 35år. gillar det mesta.hittar gärna nya intressen bara man har roligt i hop i hop.gillar hundar,djur,se på film,fika gå på saker tex musikaler också vidare. hoppas på svar

    emelie pettersson 2016-07-16 18:29:24
    Svara
  • Hej!

    Jag är en tjej på snart 15 vintrar som älskar att umgås med vänner och spela fotboll.

    Jag vill bli bättre på engelska så söker någon som vill maila engelska mail.

    Intresserad? maila!

    Ida 2015-12-02 19:12:51 http://nouw.com/vinterbarn
    Svara
  • LONDON

    Hej,

    Jag heter Amanda, 23 år gammal och anlände till London för sisådär en vecka sedan. Lite kort om mig – det jag gillar mest är musik! Mina absoluta favoriter är The Smiths, annars gillar jag mycket experimentellt, drömpop, elektroniskt och 60-70-tal. Andra saker jag gillar är att gå på gallerier, foto, läsa böcker, second hand -affärer, skogen, dricka öl och är väldigt intresserad av teater och skådespeleri! Kommer från Skövde från början men har bott på lite olika ställen, de senaste 2 åren har det varit Stockholm.
    Jag saknar och letar efter en ny tjejkompis att hänga med. Allt från att gå och fika till att gå ut och dricka öl å dansa en massa med!

    /Amanda x

    [email protected]

    Amanda 2015-11-06 14:36:11
    Svara
  • Hej!

    Jag är nyflyttad till Rio de Janeiro och vill ha en partner in crime, någon att klättra alla berg här med, hänga på stranden, och såklart upptäcka nattlivet som är såså kul här. Någon annan som råkar vara här?

    Pluggar portugisiska, bor i Botafogo och stannar till nyår.

    [email protected]

    Alexandra 2015-11-01 01:13:14
    Svara
  • Hej, håller på att starta igång en bokcykel i Malmö/Lund-trakten och vill jättegärna ha medlemmar till den. Tänker mig att man läser samma bok och sen träffas över fika/middag/vin och diskuterar. Mejla mig om du är intresserad!

    Madeleine_57(@)msn.com

    Madeleine 2015-10-23 09:58:36
    Svara
  • Hej!
    Mitt namn är Cheyenne och jag är en äventyrlig, spontan och glad tjej på 20år som letar efter någon som är sugen på att upptäcka livet och världen tillsammans med mig. Jag har länge velat resa och kan tänka mig i princip var som helst och hur som helst. Tågluff har länge varit en dröm men absolut inget måste!

    Känner du dig nyfiken och impulsivt sugen att planera ihop en trevlig resa tillsammans med mig så är det bara att höra av sig till [email protected]. Går självklart att höra av sig annars också, älskar brevväxling :-*

    Over and out!

    Cheyenne 2015-10-15 19:53:51
    Svara
  • NEW YORK

    Hey all! Primarily looking for someone who lives in/around nyc but you never say no to new friends even if it’s via mail.

    Currently I’m living in nyc until Christmas (ESTA) but have every intention of acquiring any kind of visa asap so that I can stay.

    Since graduating from high school (gymnasiet) I’ve traveled a bit, worked and then studied acting at NYFA. (Which is when I fell in love with the city and now I’m finally back!)

    I’m 24 years old, feminist, HP lover, glee fanatic, Disney enthusiast, tea drinker and love discussing important things.

    And of course I also love acting, which means I’m also into movies, tv shows, books, plays and musicals.

    If you’re reading this and even find this ad the smallest bit interesting EMAIL ME! In desperate need of new friends.

    Love y’all

    Jasmine 2015-10-06 22:26:17
    Svara
  • Hi!
    I’m kind of late to the game but hopefully others have found their way here through Metro mode creative! I love the idea of writing letters/emails and making new friends from all around the world that way. I’m 18yo and a month ago I moved to Helsinki on my own to go to uni. I love dancing, laughing, drinking way too many cups of tea per day, adventures and traveling. Although I’m kind of an introvert I enjoy meeting new people and talking about everything from deeper stuff to favorite films(Before sunrise is the one)!

    Heidi 2015-10-02 20:29:57
    Svara
  • Hej.

    Jag vet att jag nog är sent ute med det här, men tänker att det säkert är fler som är lika sena så det kanske bär ändå på något sätt.

    Jag är bosatt i en liten stad i Småland som jag kvävs i, jag älskar att läsa, att skriva, att måla, musik (och inte bara att hänga på Spotify, utan att LEVA musik), att sjunga jazz, och att stå på scen och agera.

    Jag har väldigt lätt för att ta plats, jag syns och hörs och uppfattas nog ofta som väldigt utåtriktad, men är samtidigt ganska introvert. Just därför har jag väldigt lätt att knyta nya kontakter och bekantskaper i det verkliga livet, men det blir oftast bara ytliga vänskaper tyvärr. Vänner som jag har kul med och skrattar med och sådär men som jag aldrig riktigt går till ett djupare plan med.
    Därför söker jag nu en (eller flera) mail-vänner. Jag vill skriva långa och korta mail om allt som snurrar i mitt huvud i de skrivande stunderna, om vad jag har gjort under dagen och om vad som gör ont just då, vad som får mig att dra på smilbanden och om vad som får det att skava i hjärtat.
    Till mig får du skriva precis vad du vill. Jag är en oerhört gammal tant kluvet fast i en tonårings kropp, så om du väljer att skriva med mig kommer du att få se alla sidor; allt ifrån 3-åriga Frida till 98-åriga Frida. Hoppas någon är intresserad. Vill verkligen ha någon att dela tankar med.

    [email protected] är min adress. Välkomna att korrespondera.

    Frida 2015-09-27 00:30:11 http://fridars.blogg.se
    Svara
  • GBG

    Hej!! Nu är jag lite sent ute här men testar ändå.

    Sanna heter jag och är tjugoett år. Jag flyttade från Luleå till Göteborg i maj och känner mig lite vilsen. Jag går just nu en utbildning till makeupartist och vet inte ens om det är det jag vill syssla med, men förbannat roligt är det i alla fall. Jag kollar hellre på dokumentärer om rymden än på Paradise Hotel, vilket jag aldrig någonsin sett för övrigt. Jag spelar gitarr och sjunger nästan all min lediga tid och musik är det absolut bästa som finns. Äter alltid stor frukost och dricker alldeles för mycket kaffe.

    Söker efter någon att dricka öl/vin/glo på serier/fika/äta gott/filosofera/skratta/hänga/whatever med. Känner du dig träffad? Hör av dig!!

    Sanna 2015-09-18 21:14:11
    Svara
    • Svar på Sannas kommentar.

      Hej Sanna Vad härligt att du tycker det är rolig utbildning du går på då kanske du hittat det du vill jobba med och det är underbart. jag heter Per-Åke är 32 år och vill gärna ha en trevlig person att brevväxla med jag bor i Härnösand har fast jobb och egen lägenhet men vill ha större vänskapskrets. musik är verkligen det bästa som finns. serier och dokumentärer kollar jag på ibland jag gillar inte paradise hotel. mina intressen är bio musik umgås med vänner spela biljard bowling mm. hör gärna av dig till mig jag lovar att svara dig snarast. Med vänlig hälsning Per-Åke

      Per-Åke Johansson 2016-03-27 16:03:36
      Svara
    • Svar på Sannas kommentar.

      Glömde visst skriva min mail, [email protected]

      Sanna 2015-09-18 21:16:20
      Svara
  • FILMKLUBB GBG

    Hejhej om det fortfarande är någon som kollar in här, jag är en 21-årig nyinflyttad läkarstudent från Lund som tycker det vore trevligt att även träffa lite folk som inte bryr sig det minsta om översiktsanatomi och organsystem. Älskar att kolla film och speciellt att gå på bio så kom på att det vore grymt att dra ihop en filmklubb till hösten. Tanken är att träffas ca en gång i månaden och kolla på nån najs film, antingen på bio eller hemma hos någon, som vi sedan diskuterar över kaffe/fika/middag/vin/öl/etc. Låter det kul? maila isf på [email protected] !

    Emma 2015-09-07 23:17:52
    Svara
  • hej!!!
    Josefine heter jag, 21 år och bosatt i Stockholm sedan Januari, då jag flyttade upp för att plugga en termin Genus. Kan inte påstå att jag har jättemånga kompisar här i Stockholm, men skulle gärna ha! Jag gillar att äventyra, dricka öl,dansa, hetsäta chips, resa, kolla på parks and rec, hänga med folk och klappa gulliga djur. Söker härligt folk att hitta på roliga saker med! Är även pepp på att resa i vår men saknar reskompis(ar).
    Maila mig på [email protected]
    Puss!

    Josefine 2015-09-06 23:17:21
    Svara
  • Gbg

    Söker någon/några som vill ha ett bra sällskap till utställningar, poetry slam, botaniska, dansa eller bara till att slappa å ha det gött.

    Mejl [email protected]

    /Julia 20 år

    Julia 2015-09-05 19:08:38
    Svara
  • GÖTEBORG – BOKCIRKEL !

    Är du sugen på att försvinna in i litteraturens äventyr och sedan diskutera upplevelsen i en skön caféfåtölj? Alla är välkomna! (Själv så är jag en livsnjutande kvinna, 41 år. ) Träffas gärna på en frukostdejt, eftersom jag är ledig på förmiddagar.

    Mail: [email protected]

    Anette 2015-09-05 12:44:48
    Svara
  • Hej! 🙂 Jag är en 22-årig tjej från Stockholm som gärna skulle vilja ha en till vän. 2015 har jag jobbat hårt med att göra mitt liv roligare och sluta upp med t.ex. tråkiga extrajobb och andra måsten som inte ger mig något. Och nu när jag därför har massa extra energi till roligheter inser jag att jag gärna skulle vilja träffa lite nytt folk!
    Jag gillar att prata om livet, äta god mat, resa och träna. Jag söker någon att exempelvis hitta på roligheter, älta livsproblem och gå promenader med. Hör gärna av dig och berätta lite om dig! /[email protected]

    Linda 2015-09-04 22:31:36
    Svara
  • Hej fina människor där ute!
    Jag heter Sandra och söker underbara människor att spendera min höst med, eller all framtid. Är 20 år gammal, bor och jobbar i Stockholm. Då alla mina vänner nu flytt iväg till universitet känner jag mig helt plötsligt lite ensam i denna stora stad. Vill träffa någon som är öppen för det mesta. Allt från att ta en fikadejt under solen, middag hemma hos mig i Vasastan eller någon som vill ut och dansa ända tills morgontimmarna, jag känner bara att vi kan sikta mot stjärnorna och över för fantastiska människor kan flyga högre än allt. Du får vara precis vems som helst, men om du är trevlig och kanske i liknande ålder som mig hade det varit perfekt.
    Så skicka iväg ett mail eller sms, tveka inte att höra av dig!
    Kram Sandra

    [email protected]
    0702171667

    Sandra L 2015-09-03 23:50:15
    Svara
  • GÖTEBORG!

    Hej! Är ca asdålig på sånt här, inte för att jag har gjort det förut men äh, ni fattar. Jag skriver iaf för jag vill lära känna lite mer folk i Gbg. Har bott här i en vecka nu, pluggar på uni och trivs asbra i staden. Det som fattas är då ja; fikakompisar/ölhängskompisar osv.

    Vem är då jag? Tjej, 22 år från Norrland. Gillar katter, att fotografera, dricka öl, dansa, feminism. Har också en liten dröm att typ bli dj, fast på skoj mest, inget seriöst sådär. Lyssnar på mycket indie/pop/svenskt. Tycker nån att jag verkar intressant eller nått (haha?) så hör av er till mig vetja! [email protected] Hoppas vi hörs!!

    Rosita 2015-09-03 21:08:11
    Svara
  • Hej!
    Hade egentligen tänk att jag bara skulle skriva till någon som verkade snäll men fanns för många att välja mellan så då kanske någon kan skriva till mig istället.
    Fanny heter jag och är 23 och bor i Göteborg. Har jätte fina vänner som jag kännt hela livet men nu när alla har så olika liv börjar jag känna mig allt mer ensam. Jag gillar egentligen allt. Träning är det jag syslar med mest men annars uppskattar jag smink, kläder, promenader, serier, fotografering, galen musik, att rita, mat och kaffe. Det mesta av min tid går åt till att styrketräna, skulle det råka finnas någon som behöver en träningspartner så är jag på. Annars hade det vart fint att bara ha någon att träffa över en kopp kaffe eller varför inte ett glas vin.
    Så hojta till om du bor i göteborg och vill ses. [email protected]

    Fanny 2015-09-02 12:34:22 http://fannymattila.blogg.se
    Svara
  • hello babes!
    Jag heter Lina, är 19 år och har precis flyttat från mitt barndomshem på västkusten till Stockholm. Känner knappt någon så hade varit såå snällt om någon ville förbarma sig över mig! Jag är pratglad och gosig.

    Älskar hundar så har någon en jag kan gå ut med är det verkligen av intresse också!!

    kramis hoppas vi hörs och ses!

    Min mail är: [email protected]

    Lina 2015-09-02 12:29:34
    Svara
  • Hej!

    Sara heter jag, är 21 år gammal, har precis flyttat ner till Köpenhamn och känner i princip noll personer men skulle vilja ändra på det! Jag älskar att sjunga och studerar inom det just nu. Förutom sång & musik gillar jag att resa & se nya platser, äta pasta & dricka kaffe.

    Befinner du dig i Köpenhamn och känner för att ses så hör av dig! 🙂

    [email protected]

    Sara 2015-09-02 10:24:58
    Svara
  • BOSTON/MAINE

    Hej!

    Kanske lite utav ett long-shot men en vet aldrig vart folk kan befinna sig i världen! Jag kommer spendera större delen av hösten och möjligtvis även en tid in på vintern i Maine. Jag har bestämt mig för att lämna all min trygghet här i Sverige och se vad som händer över Atlanten med en person jag tycker väldigt mycket om. Jag vill samtidigt inte kära ner mig totalt och helt tappa bort mig själv i någon annan och den personens sociala nätverk. Därför letar jag nu efter en person (eller flera) att hänga med därborta. Jag tänker mig typ att du/ni gillar att gå i thrift-shops, laga vegetariskt, klättra, dansa till knastrigt vinylspelsljud, dricka rödvin, fika, tälta, gå på äventyr i skogen. Är sällan opepp!

    Ja just det, kanske borde berätta vem jag är också: 26 år, från Luleå, jobbar som researcher på en dokumentärfilmsproduktion, pluggat antropologi och media i London, bott i Berlin och sysslat med marknadsföring, samlar på historier.

    // Ida <3

    Ida 2015-09-02 08:30:20
    Svara
  • Hej! Hoppas någon fortfarande tittar in här! Jag heter Sandra, är 21 år gammal och bor i Stockholm. Jag pluggar, jobbar och *lever* som vi alla gör väl. Vet inte hur det gått till, men nu känner jag mig så ensam och vad vore inte bättre än lite nya kompisar???? Jag är supersnäll och rolig (brukar väl vara så att de som ser sig som roliga är typiskt osköna… men jag hoppas jag är lite kul ändå).

    Jag tycker om att diskutera, skratta, chilla och älta världsproblem (aka. kärlek, vänner och livet), gärna samtidigt som kaffe/vin/pepsi max intas.

    Hör av dig!!!! Vore kul med nya kompisar att hänga med nu när hösten är här 🙂

    sandris.e(@)hotmail.com

    Sandra 2015-09-01 21:43:35
    Svara
  • Hej!
    Så kul ide Sandra!
    Älskar att skicka brev. Gillar livet för det mesta!
    Kristianstad bo som gärna har både äldre och yngre vänner och brevvänner! 🙂

    [email protected]

    🙂

    Ewa 2015-09-01 16:04:39
    Svara
  • HEJ!

    Mitt namn är Emma. är en tjugoettårig tjej som bor i Stockholm. Jag bor hemma och dör. Men jag måste för jag är just nu pank. Sad face. Jag undrar om någon vill e-posta med mig om katter, självförtroende och saker som känns.
    Eller om det är någon som vill hitta på något nästa år. Flytta till London? Resa någonstans?

    X

    Emma 2015-09-01 15:31:40
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej!
    Jag är 17 och pluggar samhäll andra året och det hade varit superkul med en ny kompis till hösten ju!! Gärna nån att hänga med i göteborg, men också nån att brevväxla med.
    Jag gillar till exempel att: måla naglarna, läsa, äta mat, titta på serier, lära mig grejer, promenera, hitta det perfekta klädesplagget och en hel del mer.
    Så om du bor runtikring göteborg och vill ha nån att göra roliga grejer typ som att upptäcka majorna (har egentligen aldrig varit där vilket är jättekonstigt), bada vid pöl harbour, hitta nya foodtrucks, ta en cykeltur till nåt mysigt ställe eller vad vet jag, så HÖR AV DIG SNÄLLA!!:))
    Och om du inte bor runtikring göteborg men vill ha nån att brevväxla med om allt möjligt, typ vad man har gjort under dan, vad man vill göra efter studenten, tips på bra grejer eller lite vad som helst hör av dig du med!!! (En grej man kan göra är att ta en av sandras eller andra bloggares listor och fylla i en sån då och då kanske:))
    Hoppas att jag låter någorlunda som mig själv och att folk fortfarande kikar in här fastän jag är lite sen tyvärr.
    Kram Tilde
    [email protected]

    Tilde 2015-08-31 21:22:05
    Svara
  • HEJ LINKÖPING!

    Detta är världen finaste grej då jag har lärt känna två stycken så himla vackra och fina människor genom den här bloggen, tack Sandra för en brilliant idé.

    Jag har precis flyttat från Stockholm till Linköping och vill nu gärna träffa mer härliga och inspirerande människor vilket jag verkligen tror att det finns väldigt många utav.

    Vem är jag?
    Jag är 23 år och ska stanna här i Linköping i ett år om så studier och allt runt omkring känns bra. Jag älskar fredagar, att äta frukost och såklart att umgås med vänner.

    Vill du ses för att ta ett glas vin, upptäcka Linköping med mig, lista ut hur man lagar risotto, ta en kaffe, ha halvåtta hos mig kvällar?!

    Hör av DIG!

    Kram
    (Alex)andra

    —> [email protected] <—-

    Alexandra 2015-08-30 21:36:13 http://wickedkidscantdie.blogg.se
    Svara
  • HEJ LINKÖPING!

    Detta är världen finaste grej då jag har lärt känna två stycken så himla vackra och fina människor genom den här bloggen, tack Sandra för en brilliant idé.

    Jag har precis flyttat från Stockholm till Linköping och vill nu gärna träffa mer härliga och inspirerande människor vilket jag verkligen tror att det finns väldigt många utav.

    Vem är jag?
    Jag är 23 år och ska stanna här i Linköping i ett år om så studier och allt runt omkring känns bra. Jag älskar fredagar, att äta frukost och såklart att umgås med vänner.

    Vill du ses för att ta ett glas vin, upptäcka Linköping med mig, lista ut hur man lagar risotto, ta en kaffe, ha halvåtta hos mig kvällar?!

    Hör av DIG!

    Kram
    (Alex)andra

    —> [email protected] <—-

    Alexandra 2015-08-30 21:36:13 http://wickedkidscantdie.blogg.se
    Svara
  • HAMBURG/TYSKLAND

    Hej! Jag är en 21 år gammal stockholmare som bor i Hamburg sedan ett halvår tillbaka. Jag älskar staden, språket, landet, ölen (!) – men upplever att det är svårt att hitta nya kompisar. Kanske finns det någon där ute som känner som jag och har lust att stifta bekantskap? Jag söker dig som bor i Tyskland, allra festligast vore ju i Hamburg naturligtvis, och som helt enkelt vill kompisdejta (om inte fysiskt så genom brev/mailväxling).

    Jag gillar att dansa på svettiga å inrökta klubbar, laga vego/veganmat, att vara ensam men också i sällskap, träna, gå på skogspromenader med en fyrfotad vän, lyssna på podcast, dricka kaffe, att diskutera och analysera, plöja serier/filmer i timmar på Netflix mm. Men du måste inte vara precis likadan :))

    Skriv vettja! / Malin
    [email protected]

    malin 2015-08-30 20:33:02
    Svara
  • ÖREBRO

    Hej alla fina och glada! En 20-årig tjej här som pluggar och jobbar på. Är väl lite sugen på vad som – mailvän, brevvän eller någon att gå ut och ta ett glas vin med! Är feminist, väldigt öppen, sprallig och älskar att prata kärlek. Skriver väldigt mycket, målar och fotograferar – älskar att vara kreativ helt enkelt. Bor du i Örebro eller har vägarna förbi är det bara att höra av sig för jag är på dom flesta dagar! Skriv en kommentar på bloggen (där kan du även läsa lite mer om mig ifall min lilla kontaktannons var lite vimsig) eller så mailar du till:

    [email protected] (jag kan stava, egentligen, haha men som 14-åring tyckte jag detta var lite roligt)

    Micki 2015-08-26 22:42:38 http://glitterirymden.blogg.se
    Svara
  • Hej jag är en tjej på 18 år som går tredje året på samhällprogrammet på gymnasiet.Jag vill lära känna någon ny vän att prata om allt möjligt med. Någon att ta en fika med om du bor i inom kalmarlän eller någon att skriva till via mejl eller brev. Någon man kan diskutera allt möjligt med. Jag gillar att gå på konserter, upptäcka nya platser, sträckkolla tvserier och skriva.

    Min mail: [email protected]

    Amanda 2015-08-26 19:25:10
    Svara
  • hej,

    Jag skriver också här. Jag är 27 och bor i Stockholm tillsammans med min pojkvän och min hund. Älskar den hunden!! Har bott i stockholm i 5 år nu. (Kommer från ett annat land)
    Jag skulle nog säga att jag vet vad jag vill göra med mitt liv (just nu jobbar heltid men funderar på att börja plugga igen) men kan ändå få ångest ibland. Över vad som helst, egentligen. Är en av de som känner av PMS, t.ex.
    Jag känner mig inte speciellt ensam då jag är introvert (googlade precis stavningen) men ibland skulle jag vilja ha någon att t.ex se Amy Winehouse filmen med. Och skriva till varann. Tycker om att skriva. Ibland kan jag missa samtal med flit för att sen kunna skriva allt jag vill säga på sms.
    Är ganska filosofisk av mig. Och snäll. Kan vara lite reserverad (tror nog) men samtidigt så är jag ganska social i olika sammanhang. Äh, vet inte.

    Men hur som, vi kanske kan börja med att skriva till varandra? Jag skulle tycka att det är kul och fint.

    Min e-post adress [email protected]
    Nej, jag glömde inte e på slutet.

    Vaida är mitt namn, förresten.

    V 2015-08-25 22:37:46
    Svara
  • Hej!

    Jag är 27 år och bor i Göteborg. Saker som gör mig glad är sommar, hav, popmusik, konserter, vänner, hästar, kaniner, vegetarisk mat, bakning och så mycket mer. Förra året tog jag min examen och är nu utbildad webbredaktör! Men trots mitt yrke anser jag att ett mail aldrig kan överträffa ett handskrivet brev, så vill du bli min brevvän? Skriv vettja!

    Sara 2015-08-25 20:55:37
    Svara
  • ÅH, får inte till flera stycken blir tokig!
    Jag skrev en kommentar på förra brevväns-inlägget men gör det igen för ÄLSKAR idén.

    Kämpar mig igenom det med endast en hand tillgänglig pga kattmys. 24 år och bor i Sundsvall. Skulle vilja hitta någon kul typ att hänga med och lära känna, hitta nya bekanskaper.

    Eller självklart mailväxling, det är så fint. Jag gillar fräknar, te, pirr i magen, solvärme, att bara släppa allt och dansa ute, ljudet under skorna när man går på snö, läsa svenska deckare och fastna djupt i en TV-serie och så mycket mer.

    Min mail är [email protected] om ni skulle vilja surra.

    Sandra 2015-08-25 20:48:59
    Svara
  • Jag skrev en kommentar på förra brevväns-inlägget men gör det igen för ÄLSKAR idén. Kämpar mig igenom det med endast en hand tillgänglig pga kattmys.

    24 år och bor i Sundsvall. Skulle vilja hitta någon kul typ att hänga med och lära känna, hitta nya bekanskaper.Eller självklart mailväxling, det är så fint.

    Jag gillar fräknar, te, pirr i magen, solvärme, att bara släppa allt och dansa ute, ljudet under skorna när man går på snö, läsa svenska deckare och fastna djupt i en TV-serie och så mycket mer.

    Min mail är [email protected] om ni skulle vilja surra.

    Sandra 2015-08-25 20:43:18
    Svara
  • BOKCIRKEL STOCKHOLM

    Hej!! Vi är 2 tjejer som vill starta en bokcirkel i Stockholm till hösten! Vi vill helt enkelt läsa samma bok, diskutera den och dricka vin eller te! Vill du vara med??? Maila [email protected]

    Sara 2015-08-25 15:40:09
    Svara
  • hallå gänget! har noterat att det råder ett brutalt underskott av människor som bor i norrland här. framför allt umeå??? så därför tänkte jag ta tjuren i hornen. jag kommer egentligen från södra sverige men kom in på en utbildning i umeå och hamnade här. har inte bott här särskilt länge, trivs jättebra men vill utöka min umgängeskrets med annat folk än de från klassen.
    jag älskar disco, blinkande lampor, ljusslingor, roliga prylar, kläder, film, att gråta, att skratta, att gå på KLUBB och dansa, snälla människor, luriga människor, MAT (speciellt mackor och alla former av kolhydrater), musik (allt från 60/70tals soul/disco/blues till mer modern elektronisk musik), att läsa/skriva/pyssla, att bada i havet och mycket mer. jag har också ett nyfunnet intresse av att hänga i naturen och det har jag bestämt mig för att bejaka.

    jag uppskattar personer som har tänkt efter kring saker och ting, men som samtidigt gillar att ibland bara ge blanka fan. är ganska ambivalent kring det mesta och tänker att det är så det är att vara människa.
    söker framför allt människor att hänga med i umeå, men skulle också tycka att det vore kul att brevväxla eftersom jag älskar att skriva/läsa. skriver här supersent och har därför inga större förväntningar, men tänkte att det var värt ett försök.

    kram på er!!

    låpsley 2015-08-25 14:13:30
    Svara
  • hej. Jag vill hitta någon som förstår och orkar lyssna på en som just blivit hjärtekrossad för första gången in life. Eller någon som också är krossad och vill skriva med någon i samma situation, ha någon att va ledsen tillsammans med liksom.

    tildewallerstrom(at)gmail.com

    Tilde 2015-08-25 13:52:36
    Svara
  • Hej. Tänkte att jag skriver här fast än det är rätt så sent.

    Vill ha någon eller några som jag kan träffa på fik eller andra mysiga platser för att prata om så pretentiöst djupa saker som en nästan aldrig kan med sina vanliga vänner för det är annat som kommer emellan.
    Har liksom känt mig tom sedan jag slutade på min filosofikurs för ett tag sedan.

    Jag är arton år och är en sådan tonårsklyscha just nu pga ~’är förvirrad~ och ~lite rebellisk~ och har mycket tankar efter sommaren. vill träffas i stockholm.

    vi kan ju börja skriva först:
    alice.harse [at] hotmail.com

    alice 2015-08-25 12:45:00 http://alpauca.tumblr.com
    Svara
  • HELSINGBORG/SKÅNE

    Hej! Johanna: 29 år, sushifantast och numera Skåning. På jakt efter nya bekantskaper att umgås med.

    Älskar att fotografera, laga mat och i princip allt som har med Japan att göra! Jobbar som målerikonservator och spenderar ofta kvällarna framför roliga eller spännande tv-serier (ex. Arrested Developement, Modern Family, OITNB, Homeland, Fringe m.m.) men önskar att jag läste mer böcker. Gillar brädspel, tv-spel och film. Är en Harry Potter-nörd och har jättemånga kokböcker!

    Har pluggat japanska i Tokyo och älskar såklart att resa. Är grym på att göra sushi och klarar mig inte utan Studio Ghibli-filmer!
    Jag bor med min fina sambo Kai i Helsingborg, men känner inte så många i Skåne så jag är på jakt efter nya, trevliga människor att lära känna och fika, dricka vin eller äta sushi med (om du är snäll så gör jag sushi och bjuder!)

    Hittade en av mina närmaste vänner via dessa brevvänsinlägg för lite över 2 år sen, och nu när hon flyttar utomlands tar jag chansen igen!

    Saknar du också banan-milkshake på McDonalds, är en fotoentusiast, sushiälskare eller bara vill lära känna nån ny i Helsingborg / Skåne?

    [email protected]

    Johanna 2015-08-25 10:30:50 http://tokyoyo.se
    Svara
  • Hejhej!

    Vilsen 25-åring här med en utbildning som jag inte vet vad jag ska göra med, och så många av mina vänner har flyttat från Uppsala så det vore fint att ha någon att hänga med ibland. Anspråkslöst liksom!

    Musik och skrivande är min största grej och jag hankar mig fram på diverse musikinstrument, gillar hurtiga grejer som att vara ute i naturen, yoga, cykla osv men skulle vilja göra det mer. Tittar alldeles för mycket på tv-serier, dansar hellre mitt i gatan än på klubb och tar gärna några glas vin och spelar sällskapsspel där man slipper vara strategisk.

    Jag skulle vilja träffa en kompis som förstår att det är okej att vara skrajsen för det mesta men att man tillsammans kanske kan bli lite modigare. Skriv till emehedlund (at)gmail.com så kanske vi kan höras mer 🙂

    Emelie 2015-08-25 10:01:36
    Svara
  • Hej! Johanna heter jag och bor för tillfället i London men ska flytta tillbaka till Sverige i jul efter tre år i världens bästa stad. Planen är att studera till sjuksköterska och sen barnmorska, antagligen i Uppsala. Skulle vara så kul att börja skriva till någon som studerar eller ska studera liknande. Eller bara vill skriva brev, långa som korta men inte sluta efter bara något enstaka. Älskar mumin, HP och små fluffiga vovvar.
    [email protected]

    Johanna 2015-08-25 00:37:00
    Svara
  • Hej!
    Bästis(ar) sökes här. 22-årig kvinna född på ö men som nu flyttar runt i Stockholm vill hitta någon eller några att våga saker jag egentligen inte vågar med P.g.a det är det bästa som finns, visst? mer och ny energi is needed.

    Är introvert och extrovert i en och samma kropp har jag kommit fram till. Feminist. Har pluggat konstvetenskap och konst over all mest. Just nu dansar jag konstigt i en opera samt går en skrivkurs= bra motsats-kombo. Dricker gärna vin och té. Vill dansa mer så jag känner att jag lever. Samt hitta nån att ringa när ingen annan fattar, nån att möta halvvägs, nån att kalla geni. Och vill vara konstnärlig som bara den i höst.

    Och ja, vill även gå på Popaganda och grina lite till Laakso och flippa till Robyn. etc.

    ?

    [email protected]

    Hilds 2015-08-25 00:35:56
    Svara
  • Hallå!
    Jag heter Ellen, är Stockholmsperson och är kanske yngst i hela världen (17 om två månader) och jag söker någon att mailväxla med om allt och lite till. Jag går andra året på gymnasiet, pluggar teater och försöker väl som tonåringar gör att ta reda på hur livet fungerar, det kanske finns någon som vill hjälpa mig på vägen med sin livserfarenhet? Eller bara snacka, jag är snäll, bara lite pretentiös och älskar allt som har med kultur att göra.
    [email protected]

    Ellen 2015-08-24 23:05:46
    Svara
  • hejhopp!
    Linnéa heter jag, bor i STOCKHOLM och idag började jag mitt absolut sista år på universitetet. Jag är en sån sin älskar att dansa till pop och hiphop lika mycket som jag tycker om att göra typ noll. Hittar gärna på upptåg, strosar runt på paper cut och luktar på fina tidskrifter, cyklar planlöst runt i staden och står allt för länge på badstegen innan jag vågar doppa mig och annat sånt. Jag och en vän pratade idag om att vi saknade folk till vårt crew, som just nu bara består av honom och mig, så säg hej och bli en av oss! Och vill du inte ha ett crew så tänker jag att en fika/öl, eller vad som, på tumanhand går lika bra det med! 25 år gammal är jag med.
    så säg hej!
    linnea_werme(at)hotmail.com

    linnéa 2015-08-24 22:56:57 http://linneawerme.se
    Svara
  • Shit!!! Är verkligen jättesen på att hitta det här inlägget men hoppas någon läser det här ändå 🙂
    Jag heter Nellie, är 17 och har just börjat andra året på estetiska programmet inriktning bild i Norrland.
    Söker snigelpost brevvänner som gärna vill prata om feminism, musik, festivaler, rädslor inför framtiden, resor osv.
    Skriv gärna till mig, skulle vara jättekul att få en brevvän!
    mail: [email protected]

    Nellie 2015-08-24 22:54:41
    Svara
  • Hej! Jag heter Hanna och är 26 år. Om en vecka flyttar jag till Uppsala där jag fått nytt jobb! Typ alla jag känner har flyttat till Stockholm så därför vore det skoj att träffa någon att hänga med lite närmare! Jag tycker om att laga mat, dja, dricka rödvin och kolla på spännande tv-serier. Är beroende av att kolla på sminktutorials på youtube och att köpa alldeles för dyra ekologiska produkter. Skriv till mig om du är sugen på att ta en öl eller liknande :)) [email protected]

    Hanna 2015-08-24 22:52:19
    Svara
  • MARIESTAD/SKÖVDE/SKARABORG

    Är en (snart) 23-årig socialpsykologistudent från Mariestad som tycker att det hade varit jättekul att lära känna lite nya människor. Tycker mycket om att promenera, dricka te, lyssna på podcasts, titta på serier på netflix eller sminkvideos på youtube och laga mat.

    Någon som känner för att ses över en fika eller varför inte ett glas vin och snacka om allt möjligt? Min mail är [email protected]!

    Ida 2015-08-24 22:15:06
    Svara
  • Jag flyttar till Edinburgh om fem dagar och hade varit så kul att ha en kompis där!

    Jag har bott i London senaste året + lite till och kände att Edinburgh är som balsam för en londonsjäl. Jag älskar Harry Potter, mopsar, promenader, får, chailatte och fotografi.

    Vill nån bli min kompis irl eller bara på mejl får ni gärna mejla till daniellaaberg snabela hotmail.com <3

    Daniella Caspian 2015-08-24 21:06:36
    Svara
  • SKÖVDE HÖRRUPPPP!

    Sent ute men finns det kanske någon kul typ som läser denna blogg och råkar bo i lilla SKÖVDE?
    Jag skall strax flytta dit från Åbo Finland och känner inte en kotte! (eller jo kanske en eller två meen..)
    Skulle vara så sweet att ha någon galen flummig typ att ta ett glas vin med någon gång
    eller varför inte bara hänga, gå runt och snacka massa skit.
    Själv är jag (om några dagar) 24 år gammal brud som gillar att skriva, springa och flumma 🙂
    Älskar spontana äventyr och är rastlös, vill alltid framåt.
    Säger hellre ja än nej.

    mail: [email protected]

    Andas 2015-08-24 20:24:23 http://andas.ratata.fi
    Svara
  • GÖTEBORG

    Är en 24-årig tjej som hittade kärleken och flyttade till Göteborg för ett och ett halvt år sedan. Tycker bland annat om att promenera, maratonkolla serier, dricka öl, träna, läsa böcker, hänga med min unge och loppisfynda porslin.

    Vill hitta någon att gå runt, dricka öl, simma, käka mat, åka spårvagn, ta en kaffe, kolla spelningar, paddla kanot, vinna en fotbollsmatch, åka till havet, prata eller bli asbra i badminton med. Eller vad som helst egentligen, det behöver inte vara så jäkla avancerat.

    Maila [email protected] 🙂

    Linn 2015-08-24 13:41:58
    Svara
  • GÖTEBORG

    Är en 24-årig tjej som hittade kärleken och flyttade till Göteborg för ett och ett halvt år sedan. Tycker bland annat om att promenera, maratonkolla serier, dricka öl, träna, läsa böcker, hänga med min unge och loppisfynda porslin.

    Vill hitta någon att gå runt, dricka öl, simma, käka mat, åka spårvagn, ta en kaffe, kolla spelningar, paddla kanot, vinna en fotbollsmatch, åka till havet, prata eller bli asbra i badminton med. Eller vad som helst egentligen, det behöver inte vara så jäkla avancerat.

    Maila [email protected] 🙂

    Linn 2015-08-24 13:41:04
    Svara
  • GÖTET

    Nemen hallå där!!
    Elin heter jag, nyss fyllda 21 och är bosatt i Göteborg och bor med min syster o med min kusin. I höst börjar jag jobba på donken (kommer vara en ständig frestelse pga veg men älskar hamburgare…)

    Ounika intressen som hänga med människor (och katter ofc), frossa i choklad/fett/vin, prata om allt som känns, shakea as.

    Lyssnar ohälsosamt mycket på poddar och vill gärna göra andra pod-frälsta (en varg söker sin pod, fredagspodden, alex o sigge, hanape, geniförklarat (rip) !!!)

    Ge mig nån relation ellr känsla att analysera, nått att skratta åt och vin och jag är som hemma. Hade varit så fint med nya bekantskaper/vänner/bff:s att umgås med och försöka ”fånga dagen” eller vad folk nu gör…. kommer känna mig patto om ingen hör av sig så ba göre o jag är dig evigt tacksam ;)))
    Pözz
    Elin

    [email protected]

    Elin 2015-08-24 10:18:03
    Svara
  • Hejhopp allihopa!

    Jag är en tjej från Skåne som för ett år exakt flyttade upp till huvudstaden för att plugga på Stockholms Universitet. Tycker att det hade varit rysligt kul att träffa lite nya personer att umgås med. Så är ni sugna på att ta en fika eller öl, dra ut och jagga (i en relativt långsam takt) eller helt enkelt dra ut på något äventyr är jag defiitivt pepp på det!

    Är väldigt ärlig och rättfram och den sortens person som man inte riktigt kan dra ner humöret på. Tycker om spontanta utekvällar lika mycket som något äventyr under dagen eller en mys en helt vanlig kväll.

    Så bor ni i Stockholmstrakterna och vill hitta på något, hör av er till [email protected]

    Emma 2015-08-23 21:19:34
    Svara
  • Alla ni som skrivit här………………Kan någon av er ställa samma fråga till era mammor.
    Jag är 63 år och älskar att skriva brev men det är svårt att hitta likasinnade tyvärr.
    Jag hoppas på nåt svar här igenom.
    Jag är gift, kvinna, ärlig o uppriktig, empatisk, pigg o glad,
    har humor, badar gärna i sjö eller hav, har både hund o katt.
    Min mailadress är: [email protected]

    Skåningen 2015-08-23 09:04:18
    Svara
  • LINKÖPING

    Hej!
    Lite sent att skriva nu kanske, men jag testar! Jag är 23 år och flyttade precis till Linköping för att plugga. Det hade varit så kul att träffa lite folk här utöver de i min klass! Jag ses gärna och tar ett glas vin eller två eller tre, fikar, snackar om livet osv. Inget specifikt egentligen, hade bara varit kul att skaffa sig lite fler kompisar här 🙂

    [email protected]

    Emma 2015-08-22 18:58:06
    Svara
  • Hej!

    Nu vet jag att det var ett tag sedan brevvänsinlägget skrevs men provar ändå!

    Jag är en tjej på 21 som söker likasinnade i STOCKHOLM.

    Vill hitta folk att laga mat (gärna vegetarisk), gå på bio, fika, jogga, med. Tycker om fina kläder men köper nästan allt begagnat, (med tanke på hur världen ser ut idag så tycker inte jag det är realistiskt att man ska köpa allt nytt. ) Att teckna porträtt är även något jag tycker är kul. Diskuterar gärna feminism och skulle vilja ut och resa!

    Jag säger ofta vad jag tycker och tänker. Alltså, tycker jag att någon har fula glasögon är det absolut INTE så att jag går fram och säger det till hen, absolut inte. Men är jag i en provhytt med en kompis och hon frågar vad jag tycker om klänningen, ja, då säger jag vad jag tycker. Upplever jag att jag har ett problem med en kollega så tar jag upp det med denne i första hand och försöker lösa situationen, istället för att snacka med kollegor och chefen bakom ryggen på hen. Jag kan ofta känna att det är otroligt tröttande att folk försöker hålla upp en slags fasad och det kan kännas som att folk tror att man ska kunna lista ut vad de vill och tänker, utan att de ska behöva säga det.

    De vänner som jag är dock mina vänner just på grund av detta, alltså att de tycker det är skönt med någon som är ärlig och rak, men jag tror att jag ibland kan uppfattas som lite speciellt och för att umgås med mig så behöver man vara en aning ”accepterande”. Jag kan ibland känna att jag har svårt att förstå mig på människor vilket lett till att jag inte har jättemånga vänner.

    Hoppas ni förstår hur jag menar.

    Tror du att du och jag skulle kunna klicka så skriv gärna: Min mail är: [email protected]

    Johanna 2015-08-22 14:21:45
    Svara
  • Efter en månads pendling till och från Köpenhamn har jag äntligen hittat mig ett rum. Dyrt som tusan såklart men nu är jag i alla fall här.
    Jag är redo för cava, dans och sommarens sista parkhäng men behöver någon att dela detta med.
    Snart 21, mer förvirrad än någonsin och har alltså valt att för andra gången fly Sverige i hopp om att hitta mer äventyr någon annanstans.
    Tar bilder på cirka allt, är rödd för att missa saker och kan titta på serier i timmar om inget annat händer.
    Om någon annan befinner sig i Köpenhamn och vill ta en fika, äta eller ta en promenad så bara hojta till!

    [email protected]

    Elin 2015-08-21 21:39:55 http://elinjonssonphotography.tumblr.com
    Svara
  • Jag söker någon i Norrköping/Linköping att skapa en djupgående kontakt med. Jag började på universitetet i onsdags, men är redan trött på ytliga kontakter som ofta uppenbaras i nya sociala sammanhang.

    Jag är 23 år gammal. Jag tycker om att läsa romaner, skriva, dricka vin, drömma om 60-talet, engagera mig i samhällsfrågor, lära känna nya människor och planera framtida resor. Jag är lugn och snäll – men Norrköping är en svår stad att knyta nya kontakter i. Känner du dig också ensam? Skriv! Även om du inte bor i just Östergötland.
    [email protected]

    Madeleine 2015-08-21 16:31:22
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Freja och flyttar till Barcelona i september för att göra lite allt möjligt (plugga lite, jobba lite, men vill mest lära mig fotografera, dricka öl, skriva och sånt). Känner ingen där så vore kul om någon hade lust att ses och upptäcka staden tillsammans x) Hoppas på att träffa många nya vänner, lära mig spanska och dansa massa på stranden!
    Gillar du rave, festivaler och sånt är det ett plus men jag klickar med de flesta!
    [email protected]

    Freja 2015-08-21 15:57:22
    Svara
  • Hei!
    Jeg er en 19 år gammel jente (fyller 20 år) som har flyttet til København. Jeg leter etter noen å drikke et glass vin med eller en kopp kaffe. En jeg kan dra på tivoli med. En jeg kan dra på museer med. En jeg kan prate med – om alt. Fra katter til gutter/jenter til politikk til meningsløse og seriøse ting. Er også glad i se på filmer. Jeg er en hyggelig og søt jente som spiller saxofon, liker å drikke vin, lese bøker, dra på konserter og jeg elsker katter. Håper noen der ute vil ta kontakt! 🙂 mailen min er [email protected]

    Sara Iselin 2015-08-21 11:01:12
    Svara
  • hej! Mitt namn är Hanna, jag är 21 år och i höst flyttar jag till min studentstad Göteborg för att läsa om Europa och om statsvetenskap och visst hade det varit trevligt att få in ett eller annat brev i postinkastet!
    Jag tycker om att spela volleyboll, att skriva (även om det tyvärr blir allt mer sällan ju mer tiden går), picknickar, caféer, franska och frankrike (i en antagligen lite för stor mängd än vad någon egentligen skulle vilja höra mig babbla om), gå barfota på stranden, bada i havsvatten, solnedgångar, naturpromenader, samtal med nya insikter, att resa(!) och antagligen mycket, mycket mer.
    Egentligen är jag bara en liten småstadstjej som är spänd på att uppleva studentlivet och göra det bästa av de kommande tre åren. Så som att prata om saker som känns, om att få lära känna nya spännande människor, att få åka ut på små äventyr och roadtrips och att växa som person. Vill egentligen skriva om allt som hör livet till, så om du är intresserad av en ny brevvän eller kanske en ny bekantskap i Gbg, så skriv till mig på [email protected]

    Hanna 2015-08-21 10:51:11 http://www.stjarnklarts.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Jag är en tjej eller ja kanske kvinna faktiskt är ju över 30, 31 år till och med. Då känns det som man är en kvinna. Iallafall skulle jag gärna ha en brev/vykorts vän(ner) eller någon i Göteborg som skulle vilja ha en till kompis.
    Jag heter Emely.
    Jag jobbar med mat så det tar upp stor del av mitt liv och jag lyssnar jämt på musik.
    Rätt svårt att sälja in sig såhär märker jag så jag spar på resten.
    Så hör av dig om du vill prata mat, böcker, hundar, feminism, cyklar, resor, mensvärk, orättvisor, varför livet suger hårt ibland, lycka, ja vad som helst helt enkelt.
    Tänker att det aldrig är för sent för nya vänner!
    Min mail: [email protected]

    Emely 2015-08-21 03:23:06
    Svara
  • Hej!
    Jag är 23, bor i norra delen av Sverige och letar efter någon som känner för att prata om i princip vad som helst, antingen via mail eller i verkligheten. Några saker jag gillar är katter, öl, stickning, resa, politik, tv-serier och chips. Gärna i kombination. Är förhoppningsvis mindre pretto än jag låter. Går att nå på [email protected]

    K 2015-08-21 00:22:09
    Svara
  • Vill skriva långa brev om vad jag tänker på exakt just då brevet ska skickas, och läsa någon annans långa, trasiga, roliga och insiktsfulla tankar.

    Elsa 2015-08-20 15:34:57 http://elsakinnerfors.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Jag är en 27-årig tjej bosatt i Norrköping med make och en mindre kattkoloni. Letar antingen efter en brevvän men helst någon i Norrköpings trakterna att träffa.

    Jag gillar katter, gå ut i skogen, läsa och handarbete. Gillar även att nörda in på serier och brädspel när jag kan :).

    Älskar knasiga djurklipp och matprogram. Skulle vilja yoga mer än vad jag gör…

    Vore jättekul att träffa någon med småbarn då det planeras att skaffa knoddar här i framtiden :D.

    Min mejl: [email protected]

    T 2015-08-19 20:33:53
    Svara
  • Hej där! är en 23-årig tjej i Göteborg som gärna skulle vilja ha lite brevvänner att skriva med om precis allting. Saker jag gillar är känslan av att vara oövervinnerlig, sena kvällar som blir precis sådär knasiga och oförutsägbara som de ska vara, resor till alla möjliga ställen och långa samtal om allt det viktiga här i livet. Musik, film, träning, skrivande och drMartens är också bra grejer. Har massa saker jag vill göra och är nyfiken på världen. Skulle va så himla fint att ha någon att prata med om allt det här och lite till när man känner sig vilsen.
    Låter det som en bra idé så skriv till: [email protected]

    Helena 2015-08-19 00:36:09
    Svara
  • Nu är jag brutalt sent ute, men vill chansa ändå! Jag är en tjej på 19 år från Sala i Västmanland. Jag äälskar denna ide med brevvänner!! Söker någon att ha kontakt med via antingen mail, fb eller skrivna brev och kanske eventuellt träffas!
    Jag är glad och lite galen men älskar även att bara sitta lugn och tyst med en kopp kaffe. Gillar att fika, snacka lite skit samt om allt som händer i livet. Killar, tjejer, problem, lycka, musikaler, Marabous alla underbara smaker, ångest, sorg, Håkan Hellström, och annat ligger nära om hjärtat angående samtalsämnen.

    Skriv till mig nuuu!!
    [email protected]

    Emilia 2015-08-18 20:27:55
    Svara
  • Hallå småstadsbor!

    Bor just nu i Ulricehamn, ganska nära Göteborg och Jönköping.

    Jag har precis packat ihop mitt liv och flyttat ifrån det som har varit jag de första 20 åren av mitt liv. Jag flyttar från vänner, familj och trygghet för att bo med min kärlek, vilket är det bästa jag någonsin gjort men såklart också lite läskigt. Att flytta från något som alltid har varit hemma till en ny stad där jag inte känner någon förutom han och hans vänner har gjort att jag just nu genomgår en liten identitetskris. Jag känner att jag behöver hitta ett eget sammanhang här, något som inte har med honom att göra trots att jag älskar alla hans vänner vill jag liksom ha något som är bara mitt.

    Jag är en nyfiken människa som är beroende av att upptäcka nya saker, röra på mig och läsa böcker. Jag mår som bäst på en alptopp i Italien med en snowboard under fötterna eller på en hästrygg antingen på tävlingsbanan eller ute i skogen. Jag skulle vilja hitta en brevvän som jag kan filosofera om livet tillsammans med, både högt och lågt, litet och smått. Älskar spontanitet och säger ibland alldeles för mycket, vilket är både bra och dåligt. Känner du för att liva upp en alldeles genomtråkig inkorg eller ses på en fika, öl eller promenad, hör av dig!

    Puss
    [email protected]

    Felicia 2015-08-18 20:09:12
    Svara
  • Jag växte upp på en bondgård i Dalarna. Är en smått rastlös människa och har gjort lite olika saker de senaste åren. Nu flyttar jag till GÖTEBORG för att prova på universitetsstudier. Pirrigt.

    Jag tycker om att gå upp tidigt och äta frukost länge. Hatar att sy – även om jag verkligen önskar att jag gillade det. Föredrar katter framför hundar, choklad framför lakrits, te framför kaffe och folkmusik framför hårdrock. Är inte rädd för tystnad, men för mycket annat. Egentligen är jag nog mer av en pessimist än en optimist, men intresserar mig ändå mycket för saker som gör världen bättre, som mänskliga rättigheter, miljö, naturen, feminism och musik. (Och kärlek, såklart.)

    Det skulle vara lika kul att klistra frimärken på kuvert som att träffas, om du är i närheten. Blir glad av något i inboxen på [email protected]

    Frida 2015-08-18 17:03:07
    Svara
  • HEJ GÖTTELABORG!

    Hej. Undrar lite hur man ska sticka ut bland 298 kommentarer, men here we go. Jag är 31, fd popsnöre som älskar katter orimligt mkt (min egen mest såklart). Jag är ofantligt trött på träningshetsen men springer ändå, har en pojkvän, tycker om spelningar men borde få tummen ur oftare, har en kärleksrelation med Berlin ganska ofta, tycker att Way out west är lite för överskattat och är lite vilsen i feminism på senare tid tror jag. Eller för att förtydliga det senare: jag har ju äldre jag blivit upptäckt att jag är mer liberal än tex Fi. Anyway, det hade varit fint med extra vänner som kanske inte känner igen sig i ”vill skaffa barn, gifta sig, köpa hus”-grejen – än iaf. Favoritband/artister hade jag mest förr, men några är bla. The National, kent, Håkan, War on drugs men tycker även Avicci, Alesso osv. funkar som pepp. För övrigt får jag panik när folk har massa olästa notiser på telefonen, blir mer ledsen när djur skadas på film än människor, får energi av att vara ensam och gillar att styra upp grejer. Ogillar konflikträdsla och käckhet. Eh japp. Skriv! [email protected] Pusshaj

    Jessica 2015-08-18 16:30:13
    Svara
  • UPPSALA

    Hej hej fellow Niotillfem fans!

    Är otroligt dåligt på sånt här, men ger det ett försök ändå.

    Jag heter Angelica, är en 25 årig färdigpluggad Skåning som på något sätt blev kvar i Uppsala när mina gamla kursare flydde för nya äventyr. Är för tillfället lite vilse i livet känner jag. Ni vet den där vilsenheten som kan uppkomma när man efter år av studier helt plötsligt är färdigpluggad men tvekar på om man gjort rätt val.

    Är sjukskriven i höst för att få bukt på min bulimi/anorexi och har därför mycket mer tid över än mina arbetande och studerande kamrater. Så om någon i trakten (eller övriga delar av landet såklart) känner ett behov av att ha någon att prata med om liknande så hör av er för guds skull :).

    Annars är jag en riktig tant som älskar att läsa, kolla serier, STICKA (!!!), lägga pussel, lösa korsord, plocka svamp och bär i skogen, äta god mat (ironiskt nog), dricka vin och prata oändligt mycket skit. Och resa såklart, får inte glömma resa.

    Så om någon känner för lite härligt nationshäng, lägga pussel i oändligt antal timmar över ett glas vin, inte har någon att åka på festivaler med p.g.a. att ingen har tid/pengar eller bara behöver någon att ventilera ätstörda tankar med. Tveka inte att höra av er!
    ——–> [email protected]

    P.S. Har en tjock orange katt också.

    Angelica 2015-08-18 13:30:52
    Svara
  • Hallå. Söker någon att skriva några rader med, kanske prata om musik, inredning, design eller något annat kul över en kaffe. Jag är kring 30, älskar europeiska storstäder, böcker, foto, loppisjakter och tv-serier. Dagdrömmer mig gärna bort till andra sidan Atlanten och drömmer om att kanske ge ut en bok en dag. Hade varit trevligt med en penpal från landets alla hörn. Ska kaffe bli möjligt vore det praktiskt om min nya brevvän bort i Skåne. Skicka mig ett mejl på [email protected]

    Ida 2015-08-18 10:44:01
    Svara
  • Testar att kika in här själv för en gångs skull om jag inte är ute för sent? Jag är en 18 årig tjej som om 6 dagar börjar sista året på gymnasiet vilket skrämmer mig. När gick allt så snabbt? Är det verkligen min tur att ta studenten?
    Utöver det så är dans min största passion i livet. Genom en av Sandras förra ”penpal” så har jag mailat med en kompis sen slutet på ettan. Det är fint, jag lyssnar på svenskmusik och har blivit flexitarian. Är för stunden väldigt lycklig och nykär. Hoppas det håller så. Låter det intressant? Skriv till mig på [email protected]

    Frida 2015-08-18 09:56:44
    Svara
  • Hej!
    Om två veckor så flyttar jag till SYDNEY. Jag söker dig som möjligtvis är där själv och vill hänga på andra sidan jorden. KUL!!! Skriv!!! Jag är 23, glad, rolig, knasig, gillar att dansa, äta mat och snacka. Skrrrriiiiiv!

    [email protected]

    Adelie 2015-08-18 08:55:45
    Svara
  • Är kanske ingen som kommer se det här pga sent, men gör ett försök i alla fall! Jag heter Elin, har precis fyllt 22 och pluggar i Lund. Jag gillar till exempel svensk pop, podcasts och feminism. Så om det finns någon annan Lundabo som vill dricka vin eller te eller något helt annat, skriv till: lillelin_h (@) hotmail.com

    Elin 2015-08-18 00:28:54
    Svara
  • Är tjugo år och befinner mig i någon okänd fas i livet där jag varken vet upp eller ner. Om mindre än en månad ska jag ut och resa i 4 månader och det skulle vara hur fint som helst att kunna dela med sig av alla upplevelser men även få lära känna en annan människa genom brevväxling.

    Vill gärna prata om allt från de lyckligaste ögonblicken till livets jävligast sidor. Kärlek, hat, vänner, relationer, orättvisor, kaos, musik, dans, litteratur, äventyr.

    Om detta låter en aning lockande så vore det hur kul som helst om du mailade: [email protected]

    Linn 2015-08-18 00:14:17
    Svara
    • Svar på Linns kommentar.

      Hej! Provade att skicka mail till dig men det verkar inte fungera.. Eller så är det jag som är sämst på teknik men oh well. Jag ville försöka få kontakt med dig angående lite eventuell brevväxling, får kanske försöka igen! Ser du detta och om du inte fått mitt mail får du ju gärna höra av dig till mig istället! Mail: [email protected]

      Emilia 2015-08-18 21:13:29
      Svara
  • Häääj! Jag hoppas att jag inte är før sent ute. :-/ Har bott i Oslo och utanför (Jessheim) i några år, men inte riktigt lyckats hitta ett sånt dær bra häng gäng som jag hade sen Stockholms-tiden. 🙂 Kanske det är någon i Oslo eller norr om stan som vill hänga? Jag är 33 år och intresserad av det mesta förutom sport, kort sagt. 🙂 Mat, politik, inredning, resor. Vi kan säkert hitta något att prata om.

    [email protected]

    Disa 2015-08-17 13:45:14 http://Oslo
    Svara
  • NYKÖPING/STOCKHOLM

    Hej! Jag heter Elin, är 19 och bor i Nyköping. Tycker om att laga mumsig vegansk mat, filma och klippa, vara arg på orättvisor och dricka vin. Alla mina vänner flyttar antingen utomlands eller till andra städer i höst, är du i samma sits eller ba inte vill vara lika ensam som jag så får du supergärna höra av dig på [email protected]

    🙂

    elin 2015-08-17 11:33:47
    Svara
  • LUND
    Bra person/er sökes! Jag och min kille flyttade precis hit till Lund för jobb och trots att vi ju avgudar varandra är det najs med en större bekantskapskrets än så. Jag har bott de senaste fem åren i huvudstaden men kommer från norrbotten ursprungligen. Skulle vara så kul att få upptäcka det, för mig, helt nya skåne med någon eller några fina personer. Det spelar ingen roll om du är 18 eller 75, soffpotatis eller maratonlöpare, hund eller kattperson, jag gillar allihop. Jag ÄLSKAR också djur, utflykter, matlagning, bärs och loppisar men det är inte så noga om du gillar samma så länge du är snäll och inte värst negativ.

    Hör av dig om du vill visa mig ett bra kantarellställe, dricka en billig öl eller något annat kul!
    Kramar

    [email protected]

    Linn 2015-08-17 11:12:49
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej alla fina och matglada, framförallt ni göteborgska sådana!
    Jag tänkte att det kunde vara kul att göra hösten snäppet bättre med en slags ”matklubb”, lite som Halv åtta hos mig. Har inte funderat så mycket mer på det mer än att det vore skoj att vara några stycken som ses kanske 1 gång i månaden för att käka middag. Vi turas om att vara värd/värdinna (som står för käket), äter middag + kanske hittar på något mer som middagsfixaren valt ut, som sällskapsspel, en svängom på stan eller ser på film. Några i Göteborg som vill haka på detta? Skriv till [email protected] så kanske vi så småningom kan styra ihop ett litet matglatt gäng 🙂

    Alinne 2015-08-17 10:05:44
    Svara
  • Känns svårt att stick ut i mängden här bland alla hundratals kommentarer men jag gör ett försök – nya vänner eller lite kul sällskap är ju alltid värt att kämpa lite för!

    Är en 21 årig tjej från en liten stad i Sverige, närmare bestämt Borlänge.
    Har en stor kärlek för rödvin, vackra texter, skrivandet i allmänhet, kommunikation av olika slag, kärlek, skäggiga pojkar och ost.
    Blir fruktansvärt upprörd av rasism och idioter.

    Söker nu någon likasinnad som vill utbyta lite tankar, eventuellt någon som också tycker om att skriva och vill utbyta lite texter.

    Ni når mig på [email protected]

    Sofia 2015-08-17 09:48:54
    Svara
  • Hej!! Jenny heter jag och är helt nyinflyttad till USA, eller rättare sagt till en stad i Florida. Så vad jag undrar är nu om det finns någon mer här än jag, då jag inte känner än kotte här än. Jag är 20 år gammal, gillar Second Hand, att baka och gå ut. Så finns det någon här så vore det awesome om du hörde av dig! 🙂 [email protected]

    Jenny 2015-08-17 01:34:21 http://www.hejflorida.blogg.se
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Jag är 19 år, bor utanför Göteborg och tog studenten nu i juni. Vill plugga vidare på universitetet så småningom men innan dess tänker jag ta ett sabbatsår (eller två) för att jobba och resa. Däremot åker många av mina vänner iväg på olika äventyr nu till hösten, och därför tycker jag det hade varit så kul att träffa lite nya människor!

    Söker helt enkelt någon eller några att hänga med i Göteborgsområdet. Kaffe, promenader, vin, bio, middag – vad som helst! Plus i kanten om du har nära till skratt, är spontan, tycker om att resa och prata om livets alla viktiga och oviktiga saker. Hoppas vi hörs! [email protected]

    Lisen 2015-08-16 23:59:15
    Svara
  • Hej på er! Är en 21-årig tjej från Stockholm som för tillfället jobbar och inte alls vet vad hon vill göra med livet. Älskar att resa och jag reser ofta (men ändå alldeles för sällan) till London för där trivs jag som bäst. Annars gillar jag att laga mat/baka, titta på serier och läsa böcker. Är ingen person som festar så skulle vara kul att lära känna någon likasinnad!
    [email protected]

    Helena 2015-08-16 23:32:09
    Svara
  • BRYSSEL

    nån annan som ska hänga i bryssel i höst? ska flytta dit om två veckor och göra praktik i fyra månader och känner noll personer där, men vill såklart gärna göra massa festliga saker under min lediga tid! gillar musik, öldrickande, (vänster-)politik och äventyr. är 24 år och håller annars vanligen till i gbg. skulle vara så fint om nån annan ska dit!

    maila isf på [email protected]

    puss!

    Linnea 2015-08-16 23:20:45
    Svara
  • ÅH ÄLSKAR DETTA INLÄGGET!
    Jag heter Henrietta och bor just nu i Göteborg, men ska till Malmö till hösten :))) har pluggat filmproduktion i ett år, och nu ska jag börja annat på Malmö högskola. Jag älskar sällskapsspel, öl, sy kläder, feminism, sitta i park, laga mat (men är sämst så sitter mest på en köksstol och luktar på grytorna som andra gör MEN OBS är grym på halloumi-burgare). Hmm ja det var väl en kort intro hör av er vettjag 🙂 [email protected]

    Henrietta 2015-08-16 20:34:32
    Svara
  • Stockholm

    Jag är en 24 årig foodie som söker nya härliga vänner att hänga med i Stockholm. Jag har precis avslutat universitetsstudierna och börjat jobba på ”riktigt”, som om studier inte är ett riktigt jobb…
    Gillar fest, flärd och utekvällar lika mycket som skogspromenader, havet och lata söndags-bruncher med te och bra tidningar. Lyssnar mycket på Håkan och svensk pop och har alltid kameran i högsta hugg!

    Vill träffa dig som gärna ses ofta (alltså oftare än varannan månad typ) och inte är rädd för att hitta på roliga äventyr och vara lite spontan. Fika, middagar och utekvällar är perfekta sätt att hänga på enligt mig! Skriv en rad till sofia.siljevall(@)gmail.com

    Sofia 2015-08-16 19:48:06
    Svara
  • Hej!
    Alicia heter jag, är 20 år och söker vänner i Stockholm. Bor i skrivande stund i Skåne men ska ta mitt pick och pack och flytta till huvudstaden för att plugga och jobba! Jag känner inte någon i Stockholm så hade varit roligt och träffa lite sköna människor. Jag gillar smink, katter, att festa, gå på konserter, resa och äta såklart. Lyssnar mycket på svensk musik men allra mest Lana Del Rey. Skriv till mig om du är rolig och snäll! [email protected]

    Alicia 2015-08-16 19:01:21
    Svara
  • Å blev alldeles brevlängtig! Skriva, brevpapper, frimärken, bli glad när man öppnar brevlådan… Brevvän sökes härmed! 33 år, Uppsalabo. Gillar berättelser, kaffe, yoga och är lite allmänt så där hantverkig men kanske allra mest sticknörd. / Wilda

    [email protected]

    Wilda Johansson 2015-08-16 17:49:45
    Svara
  • Flyttar till storstaden snart och är riktigt sugen på att starta upp ett indierockband! eller om någon kanske är sugen på att dra på grymma konserter så är jag så på. maila vadsomhelst till [email protected] så svarar jag diiirr !! 🙂

    Jeff 2015-08-16 17:32:25 http://creative-jeff.com
    Svara
  • Skulle gärna skriva oldschool brev med ngn om vardagar/färgkombinationer/queera utopier/konst/skrivande/förluster/recept/politik/överraskningar eller ngt helt annat!

    [email protected]

    linn 2015-08-16 17:16:45
    Svara
  • MALMÖ

    Hej där! Det vore fint att komma i kontakt med några kloka och peppiga personer som liksom jag behandlas / har behandlats med cytostatika för att bli frisk från cancer. Jag är 29 år, bor i Malmö och mitt friska jag gillar att läsa böcker, rita, baka och dricka vin med mina vänner. Antirasism och feminism är
    två andra favoritämnen. Hade varit fint att kunna utbyta tankar, funderingar och hejarop kring sjukdomen och livet i övrigt eller kanske ses över en kaffe! [email protected]

    Petra 2015-08-16 15:34:59
    Svara
  • Hej!
    Joanna, 27 år (snart 28!) från Borås, önskar dock att jag bodde någon annanstans, gärna i en storstad. Mina favoritplatser är New York och Berlin. Drömmer ofta om att göra något helt annat med mitt liv, säga upp mig från jobbet och bara dra. Jag är en nyfiken dagdrömmare som älskar att skratta, träna och dricka prosecco på sköna takbarer. Skriv gärna till mig och berätta vad du dagdrömmer om, skrattar åt eller längtar efter. Jag vill veta allt!

    [email protected]

    Joanna 2015-08-16 12:11:07
    Svara
  • Hello!

    My name is Emelie, I am 25 years old and I live in Stockholm. I am looking for snailmail friends all over the world, in Sweden as well (hej på er som kan svenska)! My interests are postcrossing (snailmailing), JAPAN, collecting moomin mugs, fika and pyssel (crafting in swedish). I can spend hours on pinterest and instagram. I lived in Japan for 15 months and studied Japanese. I also love cats, karaoke, glitter and cappuccinos with microbubbles.

    Please contact me: [email protected]
    Svenska, English or 日本語!

    Emelie 2015-08-16 03:12:15 http://tokyo-kitsune.blogspot.com
    Svara
  • LUND

    Rebecca här! 22 år gammal och har precis tagit steget ut i studentlivet efter några år ute i världen, och i arbetslivet. Om ca en vecka kommer jag officiellt flytta ned till Lund för att läsa en salig blandin kurser under hösten – allt från musik (Jazz) till Media i beväpnad konflik.
    Mina intressen är främst böcker (Irving till King), film (Star Wars till Clockwork Orange) och musik (Richard Bona till Manson), men även träning, kaffe och existentiellt shitsnack. Jag spenderar hellre en dag på museum än en natt på krogen. Anländer även du ensam till Lund och vill ha sällskap att upptäcka stan så hör av dig! Eller är du rentav lokalbo och kan tänka dig att ta hand om en vilsen Stockholmare (jag låter drygare än vad jag är) så skicka iväg ett mejl.
    Eller känner du bara för att ha någon att växla några ord med så skriv. Jag nås på [email protected].
    Vi hörs, hoppas jag.

    Rebecca 2015-08-15 23:24:21
    Svara
  • Hej!
    Heter Jaana och är 22 år.
    Har ett ofrivilligt uppehållsår från plugg framför mig, något jag inte ser framemot, så vill nu att det ska hända något kul. En ny kompis!

    Är feminist, vegetarian och dock-animatör. Stolt slytherinare (men en snäll sådan) med en trollstav av körsbärsträ och enhörningshår.
    Tycket om att måla, fota och dansa. Drömmer om att bli konstfotograf och/eller bosätta mig på månen.
    Samlar på téserviser och kameror.
    Ser allra helst på en Wes Anderson film och en skräckis.
    Lyssnar allra helst på indie och 80tals synth/pop.

    Söker någon som vill fika eller dansa tills klockan blir lite för mycket. Som vill smida planer om hur vi ska krossa patriarkatet. Som vill gå på utställningar. Som vill prata om allt och ingenting.
    Bor för tillfället på Åland, men är ofta i Stockholm (och försöker flytta tillbaka dit), så gärna någon i det området.

    Taco hej, skriv till mig!
    [email protected]

    jaana 2015-08-15 23:21:27
    Svara
  • HELSINGBORG

    Hej! Heter Gabby, är 21 år och söker nya bästisar eftersom många av mina vänner flyttar till universitetsstäder i höst! Själv pluggar jag upp lite betyg på komvux. Vill ha folk att prata feminism med, göra vegomat, bli full, och bara hitta på äventyr med. Typ hur mysigt hade det inte varit nu när dem stjärnfallen kunde ses att ha haft en midnattspicknick och bara kolla in dem? Vi gör det nästa gång! Mejla mig [email protected] <333

    Gabby 2015-08-15 23:12:27
    Svara
  • ISLAND

    I höst (nästa sönda närmare bestämt) tar jag mitt pick och pack och drar till Island för att studera en termin. Om någon mot förmodan också skulle befinna sig på Island i höst så kunde vi ju upptäcka landet tillsammans eller bara sitta och diskutera över ett glas vin eller en kopp kaffe. Kunde vara skoj med en svenskspråkig vän i ett främmande land.

    Själv är jag en 21-årig finlandsvensk hundälskande tjej som gärna varvar äventyr med att bara ta det lugnt.

    Hör av dig till mig på [email protected] 🙂

    Jenny 2015-08-15 21:58:02
    Svara
  • Hej!
    Har aldrig skrivit en kontaktannons förut så det här känns både lite spännande och nervöst men men, jag kör på.

    Jag tog studenten nu i juni, och såhär två månader efteråt börjar jag få lite ångest över att det sk verkliga livet tydligen sätter igång nu, så jag tänker att det väl kan vara en bra idé att få en liten nystart och skaffa nya kompisar i nya sammanhang.

    Lite kort om mig: Jasmine heter jag, är 19 år och bor i Stockholmstrakten. Jag tog som sagt studenten i juni, och för tillfället söker jag jobb till hösten och kämpar febrilt för att skaffa körkort vilket går sådär. Gillar att laga mat, baka (och äta ofc), kolla på serier (glee, HIMYM, parks & rec etc), långpromenader, feminism, fika, goda drinkar och en hel del annat. Jag söker helt enkelt efter nya vänner i Stockholmsområdet som är sugna på att ses och typ ta en fika, laga mat tillsammans, ta långpromenader, dricka vin och snacka feminism eller kolla på nån bra serie/film och käka chips med.

    Dessutom drömmer jag om att åka till Australien nån gång så här efter studenten (antagligen om ca ett halvår), om jag är där i 1-2 månader och bara reser runt eller får jobb och stannar i ett halvår är inte så viktigt. Tyvärr vill dock ingen av mina kompisar samma sak, så det vore jättekul att hitta en resekompis här som också vill åka till Australien och typ ligga på stranden och klappa på kängurur!

    Hör av er till [email protected] om ni tycker jag låter intressant!

    Jasmine 2015-08-15 21:34:29
    Svara
  • [UPPSALA\STOCKHOLM]

    Hello!

    I was debating on and off whether I should make a post here. But here I am, awaiting what will come of it. I’m looking for some one who is open to exchanging emails and possibly meeting up in the future if we really get along. I hope to hear from some one who is fine with talking about every thing and any thing. Random topics are welcome.

    A little bit about me, I really like trying new things. Recently I’ve gotten into DJing. If you have any mad tips or you wanna show off your skills to an amateur like myself, let me know! Any snowboarders out there? I would love to go snowboarding some time. That would be a blast. Any other adventure suggestions? I’m all ears. I want to make this year a great one. 🙂

    Hope to hear back!
    [email protected]

    Simonne 2015-08-15 21:00:01
    Svara
  • Hej!

    Tänkte att jag skulle satsa på detta 🙂
    Jag heter Ida, 27 år gammal och bor i Stockholm, men är från Göteborg. Jag har bott fyra år i Storbritannien men flyttade tillbaka till Sverige för några år sedan med min engelska sambo. Jag träffar gärna nya personer i Stockholm då jag tycker det är lite svårt i en ny stad då jag för det mesta umgås med min sambo 🙂 Jag letar efter nya fikakompisar eller ölkompisar, eller bokklubb eller någonting annat trevligt!
    Jag tycker om att läsa historiska romaner, resa, titta på TV och film, historia, äta mat, dricka öl och vin och att träna.

    Hör gärna av er! Min mejl är [email protected]

    Ida Kjellson 2015-08-15 20:15:10
    Svara
  • 26-årig flicktant finnes i Stockholm. Söker kontakt med någon som; är eller ska bli sjuksköterska &/eller älskar katter mest av allt &/eller skriver/läser mycket poesi. Vill du bli min brevvän eller kanske bästis irl? [email protected]

    Isa 2015-08-15 19:25:22 http://twitter.com/systerkatt
    Svara
  • Hej!

    Jag är 19 år och bor i Stockholm. Jag pluggade foto på gymnasiet, men då jag fortfarande är så otroligt skoltrött så har jag ingen aning om vad jag ska göra härnäst i livet. Jag älskar promenader, lösviktsgodis, djupa nattkonversationer och att skriksjunga på konserter. Lyssnar på bland annat The 1975 och svensk pop. När jag inte vikarierar på en förskola tillbringar min tid åt att beundra gudagåvan Harry Styles, drömma mig bort till andra platser i världen samt förbanna patriarkatet. Det är väl typ jag i ett nötskal.

    Hit me up;
    [email protected]

    Elin 2015-08-15 19:07:30
    Svara
  • HAiii, har inte haft brevvän sedan lågstadiet så kände att det var dags igen. Om två dagar ska jag ta steget in på Gymnasiet och man skulle kunna säga att jag har väldigt blandade känslor. Annars är jag mycket matglad, sprallig och positiv tjej om mina vänner skulle sätta in min personlighet i tre ord. Även om jag har fult upp med allt möjligt skulle jag vara peep på att skriva med någon som kommer från antingen min stad (Lund) eller någon helt annan. Ålder har absolut ingen betydelse, kan tänka mig att snacka om kärlek, vänner, musik eller bara snacka skit med lite vem som helst.

    Så ifall du vill kontaka lilla jag Skicka ett mail till: [email protected] o berätta lite om dig själv.

    Hoppas att jag låter lite interessant!
    Vi ses och hörs i framtiden
    Puss Anna

    Anna 2015-08-15 18:00:57
    Svara
  • Halloj! Sen på det som vanligt, men jag tar chansen!
    34år, bor en bit utanför Stockholm, arbetar inom scen- och eventbranschen.
    Jag har alltid velat starta en kvinnoklubb (som en herrklubb). Vad vi gör med klubben är upp till oss själva men någon substans bör den innehålla, men någon ”bokklubb” är jag inte intresserad av.
    Det kan vara en aktivitet i månaden och ett möte i månaden. Vart vi träffas, vilka aktiviter vi väljer osv får kanske växa fram.
    Den kommer vara sluten och exklusiv när vi hittat varann och vad som sägs och görs stannar inom klubben. Det är vår fristad helt enkelt.

    Jag är inte intresserad av att diskutera film, böcker, pyssel, trädgård osv utan letar lite större äventyr.
    Ett systerskap fyllt av äventyr, fest och vänskap.

    Vad sägs?
    Du får bo precis vart du vill och ålder och sysselsättning är egentligen helt oväsentligt, så länge du är tjej/kvinna.
    Släng iväg ett e-mail om du gillar idén.
    Sanna

    sanna 2015-08-15 16:24:21
    Svara
  • Hej.
    Jag heter Clara, jag är 17år, börjar mitt andra år på gymnasiet estetiska bild och form, jag diggar musik och feminism. Jag söker en brevvän. Jag vill att vi en dag ska sitta och diskutera feminism och dricka päronsoda och te på ett berg och bara skratta åt livet.
    Hör gärna av dig,
    [email protected]

    clara Carlsson 2015-08-15 15:43:44 http://nouw.se/juliflicka
    Svara
  • MALMÖ!

    Jag är en 25-årig smålänning som om två veckor flyttar till Malmö för att börja plugga. Jag känner i princip noll människor i stan så då testar jag att skriva en kontaktannons för första gången.

    Jag är en rätt lugn person som jag tror är helt okej snäll och kul. Jag älskar att resa, läsa böcker, naturen, dricka vin/öl och sånt. Tycker om att se på serier och diskutera feminism och andra viktiga grejer.

    Jag söker en promenadkompis, dricka öl med-kompis, kanske en börja-spela-badminton-med-kompis? Eller bara en vanlig kompis. Jag skulle gärna starta eller joina en redan existerande bok-cirkel eller kanske en tv-cirkel.

    Nås på: [email protected]

    Emilia 2015-08-15 15:34:00
    Svara
  • [Uppsala]

    Hej! Heter Elina, är 17 och börjar andra året på gymnasiet om några dagar.
    Har i sommar gjort mitt bästa för att komma över alla mina tidigare fobier och rädslor och känner att sista steget kanske är att lära känna lite nya människor och förhoppningsvis bota min blyghet på köpet. Gillar bland annat feminism, att skriva, yoga, buddhism, böcker och att fangirla över saker som tv-serier och One Direction.

    Ingen aning om vad jag söker egentligen men kanske någon att diskutera feminism eller starta bokklubb eller bara någon att dricka te med. Det finns så himla mycket en skulle kunna hitta på, är öppen för det mesta!

    elina.nilss(@)hotmail.com

    Elina 2015-08-15 15:28:40 http://[email protected]
    Svara
  • BORGHOLM

    Hej!
    Jag har precis flyttat till Borgholm där jag fått mitt alldeles första vuxenjobb. Är så van vid campusliv, flatmate och kompisar bara några minuter bort att jag förgås av tristess på kvällar och helger. Vill hitta folk att hänga med helt enkelt!

    Gillar grejer som kultur i de flesta former, vin, öl och feminism. Har rå humor, gillar att hitta på saker och lagar supergod mat.

    Hör av dig till mig på Matilda . Bredberg (@) hotmail . Com

    Matilda 2015-08-15 14:32:19
    Svara
  • HELSINGBORGSHÄNG

    Hej allihopa. Så himla många fina och finurliga kommentarer med önskningar om nya vänner det finns här. Jag blir alldeles varm inombords.

    Jag heter Malin och gillar frukostar, feminism, att läsa och att resa. Nuförtiden har jag alldeles för dålig disciplin för att svara på mejl eller brev så därför söker jag människor att hänga med istället. Kanske kan vi ses för en öl, en fika, en promenad eller nåt i Helsingborg? Jag bor här sen några år tillbaka och vill utöka min bekantskapskrets. Du når mig på tiggerificbloggen (@) gmail (.) com

    Svara
  • SKÅNE

    Hej! Söker nya vänner som gillar att fotografera natur, gå på konserter, shoppa och besöka fotoutställningar. Jag är 29 år, är nybliven singel som försöker bygga upp mitt eget liv och letar positiva vänner att hänga med.

    Nås på: josefin.persson @ hotmail.com

    Josefin 2015-08-15 11:50:11
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej på er! Har svarat på några av era annonser men kan ju göra en egen också.
    Patricia, 22 år. BEHÖVER nya sammanhang och vänner – något som är mitt och inte mina vänners eller min pojkväns. Har alltid pluggat (nyexaminerad) eller jobbat men nu har jag sagt upp mig och vet inte vad som händer i livet från och med september. Det är extremt läskigt men SÅ tillfredsställande – behöver fylla mina kommande tomma dagar med NYTT.

    Jag: bor på söder, älskar Vänner och OITNB + musik som klassas som ”gubbrock” + 80-talsfilmer, är dålig på att laga mat men älskar att äta. Gillar vin men inte att klubba, det ger mig mest ångest men ibland går jag ut ändå. Jobbar i mediabranschen men vill egentligen bli arkeolog tror jag. Feminist javisst! Utifrån framstår jag som överambitiös och duktig men egentligen sover jag så ofta jag kan för att fly + att det är skönt.

    Det är roligt att träffa folk en och en men tänker att vi kanske kan bli en liten grupp som träffas till att börja med? En film eller bokklubb eller annan typ av gäng och häng! Vill ha nya vänner och typ en hobby. Skriv till: [email protected] 🙂

    Puss!

    Patricia 2015-08-15 10:40:23
    Svara
  • Hejsan kompisar!
    Jag övervägde länge om jag skulle skriva här, för det är ju öndå ganska kul med brevvänner och så, men visste inte alls vad jag skulle skriva. Men så igår så slog det mig! Jag vill lära mig mer om feminism. Liksom, olika termer som används, vad dom innebär, hur man kan argumentera emot ickefeminister och så. Tänker typ att bästa stället att hitta en sån person borde vara här.

    Så om du känner att du har koll på det där och vill lära mig lite så skriv gärna till [email protected], så kommer jag bli toppenglad!

    Hej då!

    Sara 2015-08-15 09:40:29
    Svara
  • Är det någon här som bor i Antwerpen? Jag söker någon att gå långa promenader & upptäcka Vallonien med! Studerar sista året på konstakademin i staden och har bott här i 3 år. Har tyvärr inget superflashigt och coolt att skriva pga är dödstrött och ska strax gå och kolla på lägenheter, men till mina intressen hör feminism, litteratur, politik, mandarinkinesiska, natur och matlagning. Min e-mail är nano at ratata punkt fi. Kram!

    Nanó 2015-08-15 08:44:52 http://nano.ratata.fi
    Svara
  • Hi!

    I am a 22 year old living in Chicago, IL, USA. I am from New York City, but have been away at college for 4 years. I studied abroad in Copenhagen 2 years ago for 4 months and loved it. I still miss a lot about being in Denmark: the design, the clothing, the bikes, all my favorite little spots, the list goes on. I don’t have a clear idea of what I want in a pen pal. I had one in elementary school for a bit from Sweden. My whole class did it together with a whole class of students our age in Sweden. It was a lot of fun and I think having a pen pal who has very different experiences and perspectives from my own would be a great time! Thanks for doing this!

    Zoë

    email: [email protected]

    Zoe 2015-08-15 04:22:01
    Svara
  • Hej! Jag är en 23 årig juridikstudent från Stockholm. För tillfället studerar jag en utbytestermin i Washington DC och som enda svensk är det lite ensamt ändå. Någon här som också befinner sig i DC nu under hösten? Jag läser en himla massa fåniga böcker och älskar TV-serier. Springer när knäna funkar. Älskar både att utforska och bara ta det lugnt i soffan. Maila mig på [email protected]

    Evelina 2015-08-15 02:47:00
    Svara
  • BREVVÄN

    Hej allihopa! Jag heter Sara och är en van brevskrivare i jakt på nya adresser. Jag bor i Uppsala, jobbar tre jobb, och har kortfattat ingen tid att umgås med folk alls. Därför tycker jag extra mycket om att kika in i brevinkastet och se om det dykt upp ett brev att läsa till morgonkaffet/innan kvällsruschen/om det är lugnt i butiken. Jag skriver mest per automatik, vare sig det är i dagbok, brev, eller egna noveller finner jag alltid tid att sätta ord på papper. Annars ägnar jag mig åt det konstnärliga på den lilla fritid jag har, alternativt hänger i skräckfilmsbiografen med min högra hand/partner in crime/blivande rumskompis.

    Det jag kan erbjuda är brev ala slice-of-life med en nypa stjärnstoft. Jag tenderar på att romantisera min vardag för att kompensera de (oftast) bittra texterna.

    Jag vill lära känna någon, på vilket plan som helst. Jag vill veta vad du åt till frukost och hur det smakade, misären att ta sig till skolan/jobbet i dem fullpackade kollektivtrafiken, om den otippat snälla tanten du mötte på ICA häromdagen – stort sett din vardag men även dina drömmar och livsplaner om du har sådana.

    Om du känner att jag är potentiell brevvän kan du slänga iväg ett mail till:
    [email protected]

    Sara 2015-08-15 01:31:12
    Svara
  • Svart och svår, sexton år | Stolt redhead |Skriver mest hela tiden | Är dubbelmoralen själv; Trivs bäst i regn men hatar att vara blöt; Älskar att sova men tycker att sömn är överskattat | Svarta naglar | Biter på naglarna trots att jag inte är beroende | Nåt jag faktiskt ÄR beroende av är cola | Tycker inte om gelégodis | Sörjer 80-talets bortgång så ofta som möjligt | Samlade en gång tiden på femkronor från 1983 | Hatar särskrivning | Älskar långa meddelanden | Försöker att få till ett hipster-feed på instagram | Kopplar allt du säger till en sång | Tycker om vackra pojkar | Har alltid undrat vad ¤ är för något | Svär som en borstbindare | Svag för underliga formuleringar | Har extremt bra filmsmak | Tycker om långa ärmar på tröjor | Ägare till Converse som skulle räckt till ett mindre kompani | Har aldrig träffat någon med exakt samma humor | Står på ett ben när borstar tänderna | Jag är ingen tidsoptimist, men inte fan kommer jag i tid | Nattmänniska | Snabb löpare | Tycker att starka psykiskt starka människor är bland det bästa som finns | Är sångerska i ett rockband | Kan inte bestämma mig ifall jag tror på ödet eller inte | Noice är det bästa som skänkts till jorden musikmässigt | Håkan är en himla bra ordsammansättare | Tycker inte om gula gubbar som dyker upp i meddelandetexter som bara var kolon och parenteser från början | Tuggar endast Toy | Vet allt |

    That’s me! (Bor i Eskilstuna btw, men mitt gymnasium ligger i Stockholm, så jag pendlar)
    Här har ni min mail: [email protected] om ni vill skriva. Vilket ni vill. Göre ba.
    /Adde (är en kvinna för övrigt.)

    Adde 2015-08-14 22:28:46
    Svara
  • PARIS

    Hejhej!

    Flyttade till Paris för två månader sen för kärlekens skull. Söker nu folk att hänga med då jag mest hänger med mig själv och min kille. Tycker om loppisar, dansa, laga mat, gå på bio men även skitsnack över en kopp kaffe/ promenad/ picknick. Är öppen för att göra det mesta. Älskar att skratta tills magen krampar. Kommer från Örtofta (södra Skåne). Finns där fler nykomna parisare där ute?

    Mejl: [email protected]

    Eila 2015-08-14 22:03:31
    Svara
  • Hej! Jag heter Linnéa, är 21 år och pluggar i Stockholm! Det skulle vara så roligt att träffa nya människor till hösten och kanske fika, dricka vin, gå på museum, bara prata om allt möjligt eller vad vet jag! Jag är även väldigt skrivglad och älskar brev. Om du vill ses, bli ett gäng eller söker en brevvän, skriv till: [email protected]!

    Linnéa 2015-08-14 21:55:43
    Svara
  • LINKÖPING – NORRKÖPING – MJÖLBY

    Hej!
    Jag är 26 år, har flyttat runt en väldig massa och har nog ännu inte hittat hem, men för tillfället hittar ni mig i alla fall i en landsbygdsort utanför Linköping, närmare bestämt så bor jag inom pendeltågsnätet som går mellan Norrköping och Motala. Har en son på ett år och ska nu åter få lite tid till vänner och kreativitet, då jag börjar på en estetisk folkhögskola om en vecka.

    En sammanfattning av mig är att jag skriver hela tiden, pratar och skrattar mycket men också har en allvarsam, fundersam sida och uppskattar diskussioner av filosofisk karaktär. Trivs i skogen men kan inget om friluftsliv, tycker om vällagad vegetarisk mat men kan inte laga den själv, har en tendens att rota igenom second hand-korgar, krama katter jag träffar och knyta blomsterkransar trots att det snart är höst. Drömmer om att skriva böcker och lifta jorden runt.

    Du som inte bor här men som efter den här texten tror att vi skulle kunna bli vänner är förstås också välkommen att höra av dig. Eftersom jag som sagt älskar att skriva kan vi självklart ha kontakt via mail istället. Jag kan inte garantera svar så där väldigt ofta, på grund av att jag har ganska fullt upp i vardagen, men desto mer innehållsrika mail t.ex. några gånger i månaden.

    Då jag inte känner för att skylta med mitt efternamn inför hela Sverige lånar jag min pojkväns skräpmail till den här annonsen, men en bättre mailadress existerar: [email protected]

    Linköping 2015-08-14 20:45:58
    Svara
  • Hej hej !

    Clara heter jag, är 19 år och är född i Sverige men bor i Frankrike sedan jag är fem. Just nu studerar jag produkt design i Paris.
    Tycker att det skulle kunna vara fint att ha någon svensk kompis att prata och hänga med ibland.
    Jag gillar att festa, att dricka öl och rödvin, gå på konsert, träffa nytt folk, resa, lära nya språk, men också att bara göra ingenting, kolla på serier, läsa, och kan tycka att ensamhet är ganska skönt ibland.
    Min svenska är inte helt perfekt, men det går nog bra att ha fina diskussioner i alla fall, eller ?
    Ska du komma till Paris för att studera eller whatever och har lust att ha någon att prata och hänga med så säg bara till !

    Här är min mail : [email protected]
    Puss !

    Clara 2015-08-14 20:41:10
    Svara
  • OJ! GÖTEBORG BOR JAG I BTW! 😀 [email protected]

    Caroline 2015-08-14 20:03:08
    Svara
  • Hej hej! Jag heter Caroline, är nyss fyllda 26 år, har världens tråkigaste jobb och behöver ett nytt kompisgäng… eller en ny bff. Jag gillar hårdrock, men är besatt av kent sen 12 års ålder. Jag söker en eller flera ärliga, roliga, fina, filosofiska personer. Ärlighet är det viktigaste. Jag är bra på att hålla hemligheter, äta glass och tycker om att diskutera allt möjligt. Jag gillar att skriva så brevvänner är välkomna som fan men jag vill gärna ha en kompis som alltid vill kramas när en ses, som säger ”jag orkar inte” (aka sanningen) om den inte orkar hänga osv. Jag gillar billig öl, hög musik, rött vin och flum, men också politiska diskussioner (vänster är nog bra om du är i alla fall). Ja, skriv för fan! Jag älskar att svära också. hehe. [email protected]

    Caroline 2015-08-14 19:56:42
    Svara
  • Heej!
    Jag heter Vendela, är snart 21 och flyttar till Barcelona någon gång i höst! Min twin och hennes pojkvän kommer också bo där men vill inte bli tredje hjulet för mycket så pls kontakta mig! I Barca kommer jag plugga en distanskurs i kreativt skrivande men förutom det vill jag ligga på stranden och läsa, gå på museum, dricka drinkar för 3,5€ och dansa, laga god mat och diskutera viktiga saker. Hör av dig så kan vi kanske ta en fika!!
    [email protected]

    Vendela 2015-08-14 19:37:08
    Svara
  • UPPSALA!

    Hej alla!

    Jag är 23 påväg mot 24 år och känner att jag vill hänga med folk! Många av dem jag känner har tyvärr försvunnit från stan. Jag pluggar landskapsarkitekt och är galen i träd.

    En bokcirkel vore något toppen, tycker jag! Ses minst en gång i månaden, snacka böcker, fika och prata om allt mellan himmel och jord!

    Skulle verkligen vilja ha ett grymt tjejgäng som en kan krossa patriarkatet med!

    [email protected]

    Madeleine 2015-08-14 18:01:35
    Svara
  • Matilda heter jag, snart 17 år och bor i Stockholm. Ska börja tvåan om en vecka där jag läser natur-bild= skitsvårt och skitkul. Är väldigt bra på att stressa och prata för mycket om orimliga saker. Jag är väl i den typiska tonåsfasen. Längar efter kärlek och har kraftiga upp och nedgångar. Jag älskar grönt te, tumblr, Göteborg, att rita, musik, stjärnor och teater. Tycker även om promenader, fika och att prata i evigheternas evighet om allt mellan himmel och jord (helst om feminism och vackra pojkar).
    Söker någon att kanske mejlväxla med eller någon som är grym på att hitta på saker och vill ha en krulltott med sig. Ex äventyra , fika, gå på promenader eller annat skoj.

    Kort sagt, 17 år på jakt efter nya mysiga vänner att hänga eller skriva med.
    Kram!

    [email protected]

    Matilda 2015-08-14 16:29:57
    Svara
    • Svar på Matildas kommentar.

      Hej!!
      Gillar mat, film, Harry Potter, Spotify, att skriva, gosiga djur, inredning, Pinterest och att diskutera. Helst feminism.
      Bor i Göteborg och ska börja läsa journalistik-inriktningen på gymnasiet i höst, är rädd att tvåan kommer förstöra mig.
      Är 17 år. Lite knasig, skrattar mycket och odlar en avokadokärna som jag döpt till Sid.
      Skulle gärna vara din mejlkompis. Verkar jag intressant? Skriv!
      /Frida
      [email protected]

      frida 2015-08-14 17:59:47
      Svara
  • Hej jag är en nittonårig tjej från Stockholm som söker nya vänner att umgås med!
    Jag gillar att dansa på klubbar tills extasen blir outhärdlig, promenera, gå i affärer, äta och laga gott, dricka vin och snacka om allt mellan himmel och jord. Jag är väldigt konstintresserad, tycker om gå på bio, museum och konserter. Det vore så himla trevligt att hitta någon ny vän därute att dela detta med! Jag ser mig som en väldigt omtänksam och rolig person! Något drömsk och ibland lite för mycket i mitt huvud. Tveka inte att höra av dig! Vi tar en kompisdejt vettja! Kram!

    Océanne 2015-08-14 15:58:21
    Svara
    • Svar på Océannes kommentar.

      Hej Océanne!

      Du skrev inte din mejl, här är min [email protected]
      Vore roligt om du skickade ett hej så jag får en chans att presentera mig (om du kollar in här igen). Du verkar spännande, cool och rolig. Kram!! 🙂

      Agnes 2015-08-25 00:08:20
      Svara
  • GÖTEBORGSHÄNG

    Hej!
    Jag ska börja plugga nu om ett par veckor på GU och är sjukt pepp inför det (lyckan att ÄNTLIGEN ha hittat en utbildning som verkar intressant!!) men känner att det är något som saknas. Har en fantastisk sambo och en del killkompisar men vill så himla gärna ha en tjejkompis eller två att hänga med då och då. Snacka skit, dricka öl, dela ångest med, ta långpromenader med, skicka efterblivna sms till och eller hamna i djupa tankegångar med. Blir lite frustrerad över att det är så svårt att skaffa nya vänner (är lite blyg bland nya människor) så när man blivit sådär nästan vuxen (jag är 23) och att det nästan är något genant att försöka.

    Okej, jag tycker om: kaffe, träning, bra former (kan hamna i extas av en fin stol med bra former), tv-serier, att klämma finnar, invecklade hypotetiska tankegångar, snuskhumor (kan inte hjälp’at) transhumanism och biohackning, mat, musik (mest typ stonerrock men älskar att hitta ny musik), gulliga djur, att gå på bio och spelningar. Tycker det är så fint med folk som nördar in sig helt i ämnen och är helt lyriska när de berättar om det. :))

    Om du känner att det låter intressant på något vis så skicka ett mail till [email protected] så tar vi det därifrån 🙂

    Sofia

    Sofia 2015-08-14 15:45:06
    Svara
  • Hi! I am a 24-year-old girl from Bilbao, a city in the north of Spain. I will be studying medicine and living in Madrid this year. I enjoy travelling, getting to know new people as well as spending time with my friends. I believe it’s amazing how enriching it can be to be around different types of people. I’m fond of indie-folk music, but I love dancing to almost anything. I love reading, poetry, watching good movies, the countryside, animals. I also have a passion for cooking, fitness and yoga. Health, fashion, voluntary work, kids. I am passionate about many things, really. Hahaha But in general I would say I’m in love with being alive. I used to have penpals as a I kid and I loved everything about it. That’s why I’d love to get to know YOU better. Please get in touch with me and I hope we can have a wonderful time getting to know each other. Really looking forward to that! So much to discover :)!

    Love <3, Rosa.

    Rosa 2015-08-14 14:34:58 http://[email protected]
    Svara
  • Hej! 🙂
    Jag är en tjugoårig tjej vid namn Linda, som emellanåt har en mental ålder på + 40. Jag är en morgontrött människa som föredrar öl framför vin. Jag har många drömmar och en av de största är att få resa runt i världen med en kamera i handen. Av föregående mening förstår ni säkert att jag gillar att fotografera. Andra saker jag gärna gör är att läsa böcker , kolla på tv-serier, stå i köket och stå framför spegeln med en ögonskuggsborste i högst hugg. Jag är väldigt sportintresserad och tycker dialekter är skitkul. Jag slösurfar alldeles för mycket och äter gärna glass, helst Ben&Jerry. Jag avskyr sprutor och nålar, men älskar tatueringar. Inredning, färg och form är något jag håller varmt om hjärtat. (Jag missar inte en enda avsnitt av Äntligen Hemma, haha) Min inkorg dammar igen, så om det finns någon eller några därute som skulle vilja diskutera, klaga, byta erfarenheter eller recept, ”gråta ut”, eller bara vara djupa. Tveka inte att skicka iväg ett mejl till [email protected]

    Kram på er! 🙂

    Linda 2015-08-14 13:45:18
    Svara
  • Hello lovelies,

    Jag heter Linn, fyller 23 år i morgon och kommer från Helsingfors. I maj flyttade jag till Stockholm på grund av ett nytt jobb på en content marketing-byrå på Södermalm. Jobbet går bra och Stockholm är en underbar stad – men jag är väldigt ensam. Eftersom jag är finlandssvensk hade jag en stor bekantskapskrets bestående av människor jag känt nästan sen födseln i Helsingfors, så omställningen har varit ganska extrem (här känner jag typ 5 personer totalt). Men som det står på min tatuering: if I look back I am lost. Så nu är det bara att göra det bästa av situationen och försöka skaffa lite nya vänner 🙂

    Jag älskar att prata snabbt och mycket om allt och ingenting. Till mina största intressen hör film (jobbar deltid som filmkritiker), killar (både verkliga, påhittade och kända – Tom Hardy är världens snyggaste man enligt mig), TV (speciellt ”Game of Thrones”, ”American Horror Story”, ”True Detective”, ”Hannibal” och ”Arrested Development”) kläder (har en ganska varierad personlig stil med influenser från 50-, 70- och 90-tal), dinosaurier (ville bli Jurassic Park-forskare som liten tills jag fick veta att filmen inte var en dokumentär) och mat (favoriträtterna är biff, råbiff och hamburgare – är extra svag för blodigt kött).

    Mina förebilder är Scarlett O’Hara och Cersei Lannister och i allmänhet sympatiserar jag nästa alltid med villains, speciellt kvinnliga. Men jag är själv snäll och ärlig, jag lovar!

    Är öppen till alla sorters kompisdejter: kaffe, öl, fest, grupphäng. Winter is Coming, och jag vill ogärna genomlida den ensam i Stockholm.

    Så hör gärna av er till min mejl [email protected].

    Puss!

    Linn H 2015-08-14 12:53:10 https://www.facebook.com/linn.hielm
    Svara
  • Hej! Jag är 22 år och flyttar till Wien nu till hösten. Jag känner verkligen ingen och skulle verkligen vilja ha vänner där!

    Jag har pluggat genusvetenskap nu under våren och älskar att diskutera feminism och Harry Potter, äta indisk mat, dricka öl, skratta åt centralskolan och är verkligen orimligt pepp på att upptäcka Wien! Om någon här också bor i Wien, eller känner någon som gör det, hör jättegärna av er! 🙂

    min mail: [email protected]

    Lovisa 2015-08-14 12:05:41
    Svara
  • Hej! Åh, har kollat kommentarerna på dessa inlägg förut men fegat ur varje gång. Nu är det faktiskt inte läge att vara feg längre så här kommer min kontaktannons:

    Är en finlandssvensk 24-årig tjej som alldeles snart kommer att bosätta mig på lilla Åland där jag inte känner en käft. Tycker om spralliga människor och längtar efter galna upptåg, behöver mer äventyr i mitt liv då det är rätt stillastående atm. Har precis pluggat klart och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv i framtiden. Vill inte riktigt bli vuxen och ansvarsfull än på ett tag. Älskar hundar och kollar blocket varje dag ifall det råkar finnas någon snäll vovve som kan tänkas flytta hem till mig. Går omkring och funderar rätt mycket och har lätt för att fascineras över saker och ting; människor, djur, natur, konst och musik bl.a. Är en ganska rastlös person som mår bäst av att ha en massa bollar i luften prick hela tiden för att sedan somna utmattad på kvällen. Har pluggat teater på en folkhögskola tidigare och får fortfarande lyckorus då jag tänker på den tiden. Vill ha tillbaka det livet men just nu är jag fast i den trötta vardagen med samboliv, överfulla diskbänkar och jobbsökande. Drömmer i hemlighet om att lära mig åka longboard och flytta till något land där det alrig, aldrig någonsin blir vinter och börja jobba med något helt oväntat – typ föda upp papegojor. Hör gärna av dig om du liksom jag känner dig lite ensam och efter i livet och vill ha någon att mejla eller hänga lite med (Åland, Stockholm, Åbo fungerar speciellt bra) 🙂 Är med på i stort sett allt men tycker du om att sitta tyst och stirra på målarfärg som torkar är jag inte rätt sällskap. Vill du gå fifty shades of cray så är jag mera intresserad. (Vid närmare eftertanke kan jag kanske ändå tänka mig att sitta och stirra på den där målarfärgen. Vill bara inte va ensam. Vid ännu närmare eftertanke låter det till och med rätt trevligt. Japp, vi säger så. Om vi känner för det så kan vi sitta och stirra på färg tillsammans.) TACOHEJ

    Anna 2015-08-14 11:01:42
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Anna utan mailadress eller efternamn! Jag bor på Åland och du verkar ju helfestlig!! Skriv gärna till mig på facebook, Nora Fredrikson, eller maila nora.fredrikson(at)hotmail.com så kan vi hänga, ta en öl eller nåt. Har hund OCH longboard och gillar att äventyra. Puss!

      Nora 2015-08-14 12:51:36
      Svara
  • Hej! Jag är 24 år och bor i Stockholm och tänker att det skulle vara härligt att typ styra upp en mailtråd med de som vill skapa en liten grupp som kan ses och dricka vin och kaffe och hitta på massa bra saker, kan ju bli lite hur som helst och stelt i början säkert, men om det hele leder till ett vänskapsgäng så är det ju värt det!

    [email protected]

    Milla 2015-08-14 10:57:52
    Svara
  • Hej! Åh, har kollat kommentarerna på dessa inlägg förut men fegat ur varje gång. Nu är det faktiskt inte läge att vara feg längre så här kommer min kontaktannos:

    Är en finlandssvensk 24-årig tjej som alldeles snart kommer att bosätta mig på lilla Åland där jag inte känner en käft. Tycker om spralliga människor och längtar efter galna upptåg, behöver mer äventyr i mitt liv då det är rätt stillastående atm. Har precis pluggat klart och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv i framtiden. Vill inte riktigt bli vuxen och ansvarsfull än på ett tag. Älskar hundar och kollar blocket varje dag ifall det råkar finnas nån snäll vovve där som kan tänkas flytta hem till mig. Går omkring och funderar rätt mycket och har lätt för att fascineras över saker och ting: människor, djur, natur, konst och musik. Är en ganska rastlös människa som mår bäst av att ha massa bollar i luften prick hela tiden för att sedan somna utmattad på kvällen. Har pluggat teater på en folkhögskola tidigare och får fortfarande lyckorus då jag tänker på den tiden. Vill ha tillbaka det livet men just nu är jag fast i den trötta vardagen med samboliv, överfulla diskbänkar och jobbsökande. Drömmer i hemlighet om att lära mig åka longboard och flytta till något land där det aldrig aldrig någonsin blir vinter och börja jobba med något helt oväntat – typ föda upp papegojor.

    Hör gärna av dig om du liksom jag känner dig lite ensam och efter i livet och vill ha nån att mejla eller hänga lite med (Åland, Stockholm, Åbo funkar speciellt bra) 🙂 Är med på i stort sett allt men tycker du om att sitta tyst och stirra på målarfärg som torkar är jag inte rätt sällskap. Vill du gå fifty shades of cray så är jag mera intresserad. (Vid närmare eftertanke kan jag kanske ändå tänka mig att sitta och stirra på den där målarfärgen. Vill bara inte va ensam.) TACOHEJ

    Anna 2015-08-14 10:45:53
    Svara
  • Mjau. Jag är 23 år (snart) och bor längs norrlandskusten. Jag tänkte först inte skriva någon egen annons, men det verkar som att de flesta bor i större städer alternativt söderut. I brevväxlingssyfte kvittar det förstås, men i träffas-då-och-då-syfte underlättar det om vi bor lite närmare varann. Jag söker både och.

    1. Likasinnade i närheten
    Jag älskar att pyssla. Främst papperspyssel så som rita, göra random kollage, Wreck this journal, Project Life-scrapbooking (har precis börjat), skriva dagbok i smashbook-stil… Saknar verkligen tiden i gymnasiet (gick bild och form) då jag och mina vänner fick sitta tillsammans och teckna/måla/skapa. Det går bra ensam med, men ibland skulle det va kul att göra det i grupp även om vi håller på med helt skilda saker.
    Skulle också vilja ta mig ut mer. Promenader (skulle vilja börja träna så smått igen), halv-spontana picknickar, biobesök, gå ut på krogen och dansa bort hela natten, förfesta så bra att utgång inte behövs, ses på stan för en fika, dagsutflykter till närliggande ort… Och om ekonomin någon gång tillåter: utlandsresa, typ upptäcka nån trevlig stad. Eller festival!
    Har svårt att vara spontan, behöver alltid 1-3 timmar för att förbereda mig mentalt, haha. Men jag måste ha viss koll på läget. Är äventyrare i själen men har liksom fastnat. Mitt största problem är annars att jag har social fobi, vilket gör att jag kan verka tråkig först… Annars känner jag mig väldigt flexibel trots att jag nyss fått barn (en månad). I de flesta fall kan hon följa med, annars finns det en mycket bra pappa med i bilden.

    2. Brevväxling
    Har otroligt svårt att fatta mig kort. Obviously. Är feminist och cis-kvinna, if that matters. Tänker mycket, men sällan mina filosofier lämnar huvudet (kan förhoppningsvis bli ändring på det). Älskar musik av typen metalcore och liknande (men även Miley Cyrus, Bastille och sånt som går att finna på Guitar Hero), är kattmänniska och har en ragdoll som är världens mysigaste, älskar att följa serier och vill typ se alla i hela världen (diskuterar gärna film och sånt). Har selektiv ätstörning (kind of superkräsen) men försöker intressera mig mig mer för mat (byter gärna recept, helst fisk eller veg) för är less på att bara vara sugen på strips och efterrätter, haha.

    Mja. That’s that.
    [email protected]

    Ida 2015-08-14 10:35:07
    Svara
  • Hej!

    Jag är en tjej på 28 år från Malmö!
    Jag skulle tycka att det vore jätteroligt med en brevvän! Där man skriver breven förhand. 🙂
    Lite om mig är att jag tycker mycket om kultur i alla dess former, måla och pyssla. Läsa böcker, se serier, skogen! (Uppväxt i en mini mini by)
    Men tycker även om att träffa nya människor, gå ut och dricka vin.
    Du behöver ju inte alls tycka om samma saker som jag, tvärtom är ju också spännande! 🙂
    Hör gärna av er! Så kan vi byta adress först på mailen och sen skriva brev tänker jag.
    [email protected]
    Hoppas vi hörs! 🙂

    Caroline 2015-08-14 10:33:17
    Svara
  • Hej! Jag heter Sara och är 16 år. Jag ska börja gymnasiet nu om några dagar och är väldigt nervös inför det eeeh. Jag har rätt mycket fritid så tänkte mig att ha en brevvän vore väl trevlig. Jag gillar att göra allt möjligt, spela gitarr, ta långa promenader, gå på picknick eller på en fika, hänga i kungsan på vintrarna och åka skridskor eller bara chilla allmänt. Jag bor i Stockholm btw så det vore nice om någon som bodde i Stockholm skrev till mig då man kan träffas IRL men jag välkomnar alla från alla städer att skriva till mig då det alltid är roligt att åka o hälsa på någon i någon annan del av Sverige. Jag vet inte riktigt vad mer man ska skriva men ifall du undrar något eller bara finner mig allmänt intressant(eller om du bara vill ha någon att skriva med) är det bara att skicka iväg ett mejl till mig 🙂

    [email protected]

    Sara 2015-08-14 00:56:34
    Svara
  • Hejhej! Mitt namn är Lena och jag fyller 19 år inom kort. Jag och en av mina bästa vänner kommer alldeles strax att flytta till Jönköpings centrum för att läsa lite kurser och se vad livet efter gymnasiet har att erbjuda. Vi är väldigt nervösa men också himla exalterade och tror att lite nya bekanta hade gjort det hela ännu roligare!
    Så om du har vägarna förbi och känner för att umgås med två arbetslösa, (men väldigt snälla) föredetta esteter, så borde du definitivt höra av dig! Vi spenderar främst våra dagar på uteserveringar, cafeer, promenader, och små häng där man bara umgås. (Jag råkar även ha en förkärlek till secondhand-butiker, film, böcker, kaffe, vitt vin, öl, musik, illustration och spel. Och mat, vi älskar mat.)

    Min mail är [email protected], hoppas vi hörs!

    Lena 2015-08-14 00:54:07
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Jag heter Sara och vill gärna träffa nytt folk här i gbg. På fritiden brukar jag lyssna på musik, dricka en öl med vänner, prata om drömmar och mål i livet. Jag är en sprudlande person med mycket energi men samtidigt har jag en djup sida då jag pratar om meningen med livet och saker som gjort en ledsen eller glad osv…

    Jag tycker om att hitta på spontana saker, gå på äventyr, lära känna nytt folk, bli kär, laga mat, läsa böcker, gå på bio, festa och resa.
    Om du vill brevväxla eller liknande kan du nå mig på: [email protected].
    Kramkram

    Sara 2015-08-14 00:46:19
    Svara
  • Hejhej! Mitt namn är Lena och jag ska fylla 19 år inom kort. Alldeles strax ska jag och en av mina bästa vänner flytta till Jönköpings centrum för att läsa lite kurser och se vad livet efter gymnasiet har att erbjuda. Vi är väldigt nervösa men också himla exalterade, och tror att lite nya bekanta hade gjort det hela ännu roligare.
    Så om du har vägarna förbi och känner för att träffa två arbetslösa (men väldigt snälla), föredetta esteter, får du gärna höra av dig! Vi spenderar främst våra dagar på uteserveringar, men också på promenader, simpla små häng och annat kul där man bara umgås. (Jag råkar även ha en förkärlek till secondhand-butiker, filmer, böcker, musik, vin, kaffe och spel. Och mat. Vi älskar mat.)
    Min mejl är [email protected], adjö!

    Lena 2015-08-14 00:25:54
    Svara
  • Hallåååå allesamman! Jag kunde verkligen inte komma på någonting BRA så jag svarade på lite frågor. Kanske någon finner mig intressant och vill svara på samma frågor eller vadsomhelst. Skriv! :))

    Hur gammal är du? 
    23.
     
    När vaknade du idag? 
    05.15. Pga nervös för att jag ska flytta till en ny stad.
     
    Vad åt du till frukost? 
Snabbnudlar.
     
    Nämn tre saker man bör veta om dig:
Många som träffar mig, säger att deras första intryck var att jag såg dryg ut. Men sen ändrar de uppfattning :’)
    Jag bor i en liten norrländsk stad, men flyttar snart, liiiite längre söderut. Bara lite.
    Jag har en hund som är min bebis.

    Vad har du gjort idag? 
Loppisfyndat, packat, kollat youtube, ätit, pimplat drinkar
     
    Vilken film såg du senast? 
Mina vänner tycker det är svårt att se film med mig pga att jag redan sett typ allt (nytt). Kommer inte ihåg namnet på den senaste.. den var inte så bra.
     
    Är du besatt av någonting? 
Pepsi max, handkräm, lipsyl, yadayadayada!
     
    Beskriv en perfekt dag: 
Vakna utan att klockan ringer, äta en hotellfrukost, ligga i sängen och kolla på något skräp på teven. (Typ en dag på ett hotell). Trycka lite godis. MYSA

    Vad lyssnar du på just nu? 
Just nu, exakt ingenting. Ibland är det skönt att ”bara vara”.
     
    Hur går du helst klädd? 
Jeans, tröja och converse. Som hur många andra som helst.
     
    Är du morgon eller kvällsmänniska? 
Quäll! Varje dag.

    Vad köpte du senast? 
En drink
     
    Vad har du i dina fickor? 
Ingenting
     
    Vilken är din favoritaffär? 
H&M, cos, monki..
     
    Vilka är dina största svagheter? 
Min beslutsångest. Ska jag göra si eller så, så eller si. Och min förmåga att alltid ta ut det värsta i förskott.

    Joosefinast @ hotmail.com

    Jofesin 2015-08-14 00:10:43
    Svara
  • Hej! Jag är tjej, 23 år. Jag är mest intresserad av en brevvän/mailkompis, det ger ett bredare urval av människor och det är lite nostalagikänslan över det, lite som när en sökte brevvänner i KP i början av 00-talet.
    Mitt liv just för närvarande är inte speciellt intressant, jag jobbar som undersköterska och ska imorgon gå på semester för att skriva klart min kanditatuppsats för att sedan bli färdig sjuksköterska. Jag tycker om att läsa: om städning, deckare, livsberättelser och allt Fredrik Backman någonsin skrivt, musik är verkligen min grej och jag skulle eventuellt vara intresserad av att hitta en likasinnad brevvän som är sugen på att dra iväg på Tomorrowland nästa år. När jag inte läser, jobbar, städar eller lyssnar på musik så umgås jag med vänner, att äta middag, filmkväll, resa eller gå ut och slå klackarna i taket är de aktiviteter som passar mig :D.
    mailadress: [email protected]

    M 2015-08-13 23:33:51
    Svara
  • Hej,
    Jag heter Sara och bor i Stockolm. Jag har inga vänner. Inga alls. På riktigt. Vill du bli min första vän? Förutom mina kollegor på jobbet och min sambo har jag ingen alls.
    Vore så skönt med någon som jag varit ärlig med från början, för jag orkar inte låtsas att jag har värsta sociala livet längre.
    Vi kan ju gå på promenad eller i second hand-butiker eller bara fika eller äta eller göra något annat och kanske smsa/chatta och på så sätt dela våra dagar (som jag tänker mig att vänner kanske gör).

    Skulle betyda mycket om någon mailade. [email protected]

    Sara 2015-08-13 22:56:09
    Svara
  • <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 FAB DEMIGAL GBG 22 år <3<3<3<3<3<3<3<3<3

    GÖR OM DETTA FÖR FÖRRA BLEV FUCK UP MED STYCKEINDELNING

    Jag heter Jenny, jag är 22 år och bor i älskade gbg. Jag tar en kandidat i genusvetenskap på GU, men har återkommande livsångest om jag gör rätt val i livet. Det är ju så jävla svårt. Jag ska i alla fall skriva c-uppsats i höst och reda ut livet i allmänhet. Jag är en känslosam person, har en del ångest och går i terapi, skriver det för jag vill skriva om sånt. Skriva om grejer som känns i livet, om vänner och om hålet i bröstet som är svårt att läka. Så om du är extremt obekväm med känsloyttringar är jag högst sannolikt fel, här puttrar det med känslor i varje hörn av kröppa.

    Jag tycker om att gå i skogen, ta en go bärs med en vän, läsa böcker (just nu läser jag Utan personligt ansvar), hata på fuckboys som fuckar en 4 lyf (fast jag är bi kan jag tillägga så är inte så heteronormativ), prata om hur patriarkatet förstör ens liv och hur det binära könssystemet fått en att behöva gå i terapi för en känner sig så fel i det, se på high school filmer såsom Clueless och 10 things i hate about you. älskar SMINK och hudvård, kbeauty är bawzzzzz. eftersom jag läst så mycket kurslitteratur senaste åren så ser jag främst på serier eller ritar när jag ska göra något kul för mig själv, eller lyssnar på podcasts eller p3. Lyssnar mycket på radio, p1, p3 och min favoritpodcast är fredagspodden. Har lyssnat på varje avsnitt särskilt 3 gånger, och när jag träffade dom på bokmässan förra året var jag så jävla töntgulligt nervös och pratade jättefort. gillar för övrigt verkligen att rita, har en tumblr och fått lite smågrejer publicerat, vill orka med det mer men uppsatser tar ofta den energin. Är väl i en lelle (major) livskris just nu, så vore kul om du bor i gbg om du vill hänga, eller någon annan stans för jag gillar att skriva brev. Andra grejer jag gillar är att stirra på mina naglar när de har fint hololack, att prata om viktiga saker med mina närmaste vänner, poesi, konst, jag älskar museum. Jag är inget partydjur (lol, har för mkt ångest) men gillar att dansa. lyssnar på jazzsångerskor när jag pluggar, gillar pikéer. Ja vad mer ska jag säga, skriv till mig <3 puss gosisar. gillar emojis.

    [email protected] HÖRSSSS<3

    jenny 2015-08-13 22:39:49
    Svara
  • <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 FAB DEMIGAL GBG 22 år <3<3<3<3<3<3<3<3<3

    Jag heter Jenny, jag är 22 år och bor i älskade gbg. Jag tar en kandidat i genusvetenskap på GU, men har återkommande livsångest om jag gör rätt val i livet. Det är ju så jävla svårt. Jag ska i alla fall skriva c-uppsats i höst och reda ut livet i allmänhet. Jag är en känslosam person, har en del ångest och går i terapi, skriver det för jag vill skriva om sånt. Skriva om grejer som känns i livet, om vänner och om hålet i bröstet som är svårt att läka. Så om du är extremt obekväm med känsloyttringar är jag högst sannolikt fel, här puttrar det med känslor i varje hörn av kröppa.

    Jag tycker om att gå i skogen, ta en go bärs med en vän, läsa böcker (just nu läser jag Utan personligt ansvar), hata på fuckboys som fuckar en 4 lyf (fast jag är bi kan jag tillägga så är inte så heteronormativ), prata om hur patriarkatet förstör ens liv och hur det binära könssystemet fått en att behöva gå i terapi för en känner sig så fel i det, se på high school filmer såsom Clueless och 10 things i hate about you. älskar SMINK och hudvård, kbeauty är bawzzzzz. eftersom jag läst så mycket kurslitteratur senaste åren så ser jag främst på serier eller ritar när jag ska göra något kul för mig själv, eller lyssnar på podcasts eller p3. Lyssnar mycket på radio, p1, p3 och min favoritpodcast är fredagspodden. Har lyssnat på varje avsnitt särskilt 3 gånger, och när jag träffade dom på bokmässan förra året var jag så jävla töntgulligt nervös och pratade jättefort. gillar för övrigt verkligen att rita, har en tumblr och fått lite smågrejer publicerat, vill orka med det mer men uppsatser tar ofta den energin.

    Är väl i en lelle (major) livskris just nu, så vore kul om du bor i gbg om du vill hänga, eller någon annan stans för jag gillar att skriva brev. Andra grejer jag gillar är att stirra på mina naglar när de har fint hololack, att prata om viktiga saker med mina närmaste vänner, poesi, konst, jag älskar museum. Jag är inget partydjur (lol, har för mkt ångest) men gillar att dansa. lyssnar på jazzsångerskor när jag pluggar, gillar pikéer. Ja vad mer ska jag säga, skriv till mig <3 puss gosisar. gillar emojis.

    SNABBKOLLEN
    Mina favoritfilmer är Möhippan, the to do list, bridget jones dagbok, clueless. Annars ÄLSKAR JAG kostymfilm.
    serier: parks and recreation, THE MINDY PROJECT.
    Poeter: Karin Boye, sylvia plath.
    Musik: Silvana Imam, Doja Cat, Billie Holiday, BEYONCE, Niki minaj, Belle and sebastian
    Bok: egenmäktigt förfarande
    Konstnär: Julie Nord, Georgie O'keefe, Frida Kahlo.
    Mat: Vegetariska köttbullar med potatismos, brunsås, rårörda lingon och smörgåsgurka

    [email protected]

    HÖRSSSS<3

    Jenny 2015-08-13 22:37:18 http://www.abstraktioner.tumblr.com
    Svara
  • Linköping/Mjölby

    Tycker det vore ruggigt kul att träffa nya vänner, varför inte i en bok- eller filmcirkel. Självklart med god mat och ett gott rött till.

    Jag heter Sara och bor i ett mindre samhälle utanför Linköping. 32 år har jag hunnit bli. Man och två söta töser har jag med:) Sitt inte bara där, skriv vettja!

    [email protected]

    Sara 2015-08-13 21:51:16
    Svara
  • Hej!!!!

    Jag fyller 18 snart och börjar sista året på gymnasiet nästa vecka. Studerar samhällskunskap med inriktning samhällskunskap! Söker vänner att skriva med och kanske träffa senare! Är intresserad av feminism, är röd/rosa alternativt vänster o älskar parkhäng med vin, prata om jätteviktiga och oviktiga saker, fika, gymma och gå promenader. Bor nu i Örebro men skulle vilja resa runt i England/Skottland/Irland/Island senare! Eller bo i andra delar av Sverige. Hör av dig, vi kan bli vänner! Kram!!!

    [email protected]

    Elin 2015-08-13 21:50:46
    Svara
  • Hej!
    Jag är en 25-årig Finlandssvensk som flyttar till Stockholm i september för att skriva klart mitt slutarbete i juridik. Jag funderar rätt mycket och gillar att filosofera kring allt från relationer,gud och universums oändlighet till hur kvark och grädde kan vara nyttigt/onyttigt när bägge egentligen är ..mjölk!? Träning, naturen, vin,fika och böcker är annat som jag gillar att fylla livet med. Jag har i princip inga vänner i Stockholm förutom mina systrar så jag träffar gärna nya människor att upptäcka Stockholm med!

    [email protected]

    Mia 2015-08-13 21:49:05
    Svara
  • Hej!
    Jag är 26 år, har flyttat runt en väldig massa och har nog ännu inte hittat hem, men för tillfället hittar ni mig i alla fall i en landsbygdsort utanför Linköping. Har bott här i drygt ett år, har en son på ett år och börjar på en estetiskt inriktad folkhögskola härute på slätten om någon vecka.

    En sammanfattning av mig är att jag skriver hela tiden, pratar och skrattar mycket men också har en allvarsam, fundersam sida och uppskattar diskussioner av filosofisk karaktär. Trivs i skogen men kan inget om friluftsliv, tycker om vällagad vegetarisk mat men kan inte laga den själv, har en tendens att rota igenom second hand-korgar efter glittrande tyllkjolar och knyta blomsterkransar trots att det snart är höst. Drömmer om att skriva böcker och lifta jorden runt.

    Jag söker:
    1) Småbarnsföräldrar som har ungefär samma inställning som jag till det här med att ha barn. Vilken inställning, kan man undra? Ja, jag söker helt enkelt inga stereotypa latteföräldrar utan mer filosofiska och konstnärliga människor som gillar att leka med och vara kreativa med sina små, istället för att bara placera dem framför första bästa ipad medan Facebook-aviseringarna piper i mobilen. Det allra bästa vore förstås om ni bor här i Östergötland men det spelar ingen större roll egentligen, då vi ju alltid kan påbörja kontakten via mail och träffas när tillfälle ges.

    2) Någon i Linköping eller Norrköping eller annan närliggande ort, som gillar ungefär samma saker eller något helt annat, men som känner för att träffas över valfri varm dryck och se om personkemin stämmer. Söker i sådana fall någon som verkligen vill ha nya nära vänner och lära känna varandra ordentligt, förutsatt att vi klickar förstås men ja, ni förstår hur jag menar.

    3) Du som inte bor här och inte har barn men som efter den här texten tror att vi skulle kunna bli vänner. Eftersom jag som sagt älskar att skriva kan vi självklart bli mailvänner. Kan inte garantera svar så där väldigt ofta, på grund av att jag har ganska fullt upp i vardagslivet, men längre (och desto mer innehållsrika) meddelanden kan du få några gånger i månaden eller så.

    Då jag inte känner för att skylta med mitt efternamn inför hela Sverige lånar jag min pojkväns skräpmail till den här annonsen, men en bättre mailadress existerar: [email protected]

    Linköping med omnejd 2015-08-13 21:29:47
    Svara
  • UPPSALA / STOCKHOLM

    Hej!
    Till hösten börjar jag på en folkhögskola utanför Uppsala, en skrivarlinje. Det vore kul att lära känna någon i trakterna. Vet inte vad jag vill göra, det kan vara i princip vad som nästan. Fika, bokcirkel, annan typ av cirkel, snacka, gå på teater, kom med förslag! Eller bara lära känna varandra helt allmänt, och kanske, förhoppningsvis, bli vänner! 🙂

    Här kommer en liten kort text om mig också; jag är 25 år gammal, bor i nuläget i Skåne (men bara en vecka till). Jag är mycket intresserad av teater, skulle gärna vilja arbeta med det i framtiden, det är största kärleken! Annars tycker jag om att spela sällskapsspel, gå på loppis, maskerader, baka, spela cello, fotografera och så är jag intresserad av psykologi. Och en massa, massa fler grejer, men man kan ju inte räkna upp allt! 🙂

    min mail: annelindah (@) live.se

    .

    Linda 2015-08-13 21:20:51
    Svara
  • tja, DALARNA eller mer hej jag är 18 år kom och drick överprisad mojito med mig på någon bar i falun/borlänge/närheten.

    [email protected]

    maria 2015-08-13 21:14:18
    Svara
  • Hej,

    Jag har ju verkligen ingen aning om hur detta går till, men jag ska försöka i alla fall. Jag ursäktar i förväg för otroligt höga nivåer av awkwardness. Jag heter Sandra, är 20 år och i början av september flyttar jag till London för att gå på universitetet i tre år (!). Jag ska studera litteraturvetenskap och kreativt skrivande, så mina största intressen är såklart att läsa och skriva. Förutom det så slår mitt hjärta extra hårt för världen och dess magiska vrår, riktigt bra musik, fint porslin, samhället och alla vi som vistas i det, mat, vin, katter… ja. Såna där saker.

    Jag är en nyfiken over-thinker/dagdrömmare och söker väl egentligen någon som känner igen sig i den beskrivningen, mest för att det underlättar både kommunikation och förståelse på något vis. Jag pratar gärna om mycket viktiga saker, som till exempel hur det vore att simma genom vatten med bioluminiscent plankton, hur årstiderna skulle se ut om de vore människor eller kanske vilken Ghibli-film som är bäst egentligen.

    Det var väl det, antar jag. Min mail lyder som följande: [email protected]. Hoppas vi hörs?

    Sandra 2015-08-13 20:50:08
    Svara
  • Hej!

    En 27-årig ung kvinna som bor i Malmö sedan årsskiftet. Söker en brevvän eller ett trevligt umgänge att lära känna staden med. Jag jobbar inom vården på dagarna och hänger annars med min hund, vänner och familj. Efter ett långt förhållande som plötsligt tog slut försöker jag lista ut vad mina intressen är och vad jag tycker om att göra när jag själv får bestämma. Det är inte det lättaste har jag märkt!

    Hör gärna av dig till [email protected] 🙂

    Hannah 2015-08-13 20:45:03
    Svara
  • Jag är 23 år och bor något mil utanför Sthlm i min mycket nördiga och filminspirerade lägenhet.
    Jag gillat att skriva, följa tv-serier (bloggar även om det), gå på bio, fika och spela teater.
    Är flexitarian och vill bli författare :).

    mejla gärna till – [email protected]

    feliciaa 2015-08-13 20:43:06 http://frokentv.se
    Svara
  • HEJJJJJ!
    Jag heter Clara och har precis fyllt tjugo(ÄLSKAR födelsedagar, inte minst min egen). Jag ska plugga filmproduktion i Malmö till hösten och ska pendla, åtminstone till en början, därför letar jag efter någon att ha intressanta sms-konversationer med, någon som är bra på att lyssna när jag behöver ha en rant om en ny idé över telefon och/eller någon att shotta tequila med på helgerna.
    Jag är bra på att säga sanningen, laga pasta, vara rolig, charma främlinger, stjäla saker, hitta på jävelskap och kramas. Är mindre duktig på att passa tider och vara tredje hjulet. Tycker om folk som är bra på att bitchblicka människor, vet vilken busslinje som går vart och tål rå humor. Undanber mig människor som pratar för mycket om tinder och bara äger tråkiga skor.

    xo

    Clara 2015-08-13 20:41:53 http://www.clarulk.devote.se
    Svara
  • Hej! Vilken rolig idé att hitta nya vänner på det här viset! Jag är 25år, bor i Malmö där jag studerar till ämneslärare i årskurs 7-9 i ämnena religion, historia & engelska. Ska påbörja sista terminen nu i höst. Jag är en motsägelsefull (!) människa som å ena sidan älskar att dricka vin, tramsa med roliga lekar & skratta tills tårarna rinner. Men å andra sidan lika gärna kan dricka en (eller fler) koppar kaffe & diskutera stora livsfrågor som vad som händer efter döden. Mejla mig för att (förhoppningsvis) skapa en fin vänskap 🙂
    [email protected]

    Johanna 2015-08-13 20:14:07 http://nouw.com/Jojli
    Svara
  • Hej!
    Vilken rolig idé att hitta nya vänner på det här viset!
    Jag är 25år, bor i Malmö där jag studerar till ämneslärare i årskurs 7-9 i ämnena religion, historia & engelska. Ska påbörja sista terminen nu i höst.
    Jag är en motsägelsefull (!) människa som å ena sidan älskar att dricka vin, tramsa med roliga lekar & skratta tills tårarna rinner. Men å andra sidan lika gärna kan dricka en (eller fler) koppar kaffe & diskutera stora livsfrågor som vad som händer efter döden.
    Mejla mig för att (förhoppningsvis) skapa en fin vänskap 🙂

    Johanna 2015-08-13 20:11:29 http://nouw.com/Jojli
    Svara
  • hej hej,

    Jag heter Josefine, är 27 och söker härliga personer från München som gillar att spela spel (helst cluedo för det vill aldrig någon spela fast det är bäst), blanda cocktails och äta god mat, kolla på sherlock och längta efter nästa säsong, få bra boktips av, kanske shoppa ibland eller bara helt vanligt kompis-häng. Eller känner du bara för att skriva är det ju fint det med.

    Ciao ciao,

    [email protected]

    Josefine 2015-08-13 20:03:27
    Svara
  • Hej! Är en tjej på 22 bosatt i STOCKHOLM som skulle vilja hitta lite nytt folk att hänga med!

    Är väldigt praktiskt lagd och ska därför börja en trädgårdsutbildning nu till hösten, vilket jag ser otroligt mycket fram emot.

    Gillar det mesta; böcker, teckna, bio, dricka kaffe, träning, spela spel, badminton, öl… Vacker natur är även något jag uppskattar. Lagar mycket vegetariskt samt skulle vilja bli bättre på att laga veganskt. Skulle vilja bli bättre på att fota samt lära mig dansa något, typ lindy hop eller jazzdans.

    Söker du också någon att hitta på något av ovanstående eller kanske något helt annat kan du ju maila mig på [email protected]
    Skulle vara kul om ni skrev! 🙂

    Johanna 2015-08-13 19:40:29
    Svara
  • STOCKHOLM.

    Hej, jag flyttar till Stockholm efter 4+ ar i NY och traffar garna nytt, intressant folk som vill spatsera runt i huvudstaden. Jag gillar mitt kaffe svart och alskar pasta men ar ingen masterkock (dock mycket bra pa att oppna vinflaskor!). Jag lyssnar pa Bobs munspel, gillar spannande manniskor och loppisfynd, svettas aldrig over smasaker och tycker fika ar forbaskat trevligt. Du kommer alska min sarkastiska och kreativa natur men antagligen inte alltid uppskatta min syniska sida. Jag klar mig som en Brooklyn pojke, jobbar med foto och alskar att prova nya saker men undviker garna dramatik. Forhoppningsvis lyckas dessa saker inte sammanfatta min karaktar ett dugg – vore ganska trist att ha allt set in stone pa nagot vis – men hor garna av er om ni tycker som jag (eller om ni tycker raka motsatsen for den delen, alltid trevligt att se saker ur nya perspektiv!)

    [email protected]

    Malin 2015-08-13 19:28:50
    Svara
  • STOCKHOLM/UPPSALA

    Hej, jag heter Sara och är en 22-årig Uppsalabo som är tillbaka i stan efter en löjligt fint termin i Frankrike. Ska jobba denna höst, och eftersom de flesta av mina vänner bor överallt utom i Uppsala-området vore det himla fint att träffa lite trevliga människor och hitta på lite trevliga saker!

    Tycker om att fotografera, gå på museum, second hand-shopping, parkhäng, hemmafester och att spendera alla mina pengar på fika.

    Söker folk att ta en öl med, fika, laga middag, ha filmkväll, gå och dansa, lite allt möjligt. Och roligast blir det såklart OM VI ÄR FLERA! Hör av er till [email protected]

    Puss!

    Sara 2015-08-13 19:22:29
    Svara
  • Linköping/Mjölby

    Visst vore det kul med bok/filmcirkel där vi ses över en middag med vin och skitsnack?! 🙂

    Jag är 32 år, har under årens lopp blivit med man och två barn;) Bor i ett minde samhälle utanför Linköping. Skriv vettja!

    [email protected]

    Sara 2015-08-13 19:16:03
    Svara
  • Jag är 23år och bor långt bort i ingenstans. Till skillnad från de flesta här så är katter ca mitt värsta djur (älskar dom flesta andra), jag ogillar både vin och öl (drinkar däremot..) och långa festnätter. Det jag gillar däremot är havet, att skriva, se alla filmer och serier som finns, äta chips, gå på fotboll (se, inte spela) och läsa böcker. Pluggar filmvetenskap men drömmer om att bli marinbiolog. Önskar mig en mejlkompis som kan hjälpa mig få igång skrivandet ordentligt, och gärna läsa dennes texter, eller som jag kan peppa igång träning tillsammans med, eller någon som vill gå på fotboll med mig (AIK då), eller bara prata allmänt om livet. Är oftast ganska rolig och supersnäll!
    [email protected]

    cickan 2015-08-13 19:09:26
    Svara
  • Hej! Jag heter Lana och är en snart 19-årig tjej från Malmö som letar efter någon ball att umgås eller mejlväxla med. Gillar böcker, språk, att hänga på caféer och en massa annat. Låter jag intressant får ni gärna höra av er på [email protected], puss

    Lana 2015-08-13 19:00:23 http://foutues.tumblr.com
    Svara
  • Är:
    21 årig tjej från Stockholm som studerar till lärare om dagarna och skapar konst om nätterna.
    En blandning av sött och salt som tycker om allt från seriemaraton (älskar OITNB) i pyjamas till att dansa till 90-tals hits på klubb. Är mästare på fuldans och grimasers som tycker om att lära mig onödig fakta.

    Söker:
    Trevligt folk i Stockholmsområdet som skulle vilja ses för fika, promenader, filmkvällar, middagsbjudningar, dans, resor och allt annat som gör livet lite roligare.

    Vore kul om man kunde samla ihop ett litet gäng fina själar och ses tillsammans istället för att ”bara” umgås en och en.
    Finns det några där ute som skulle vara intresserade på att skapa ett legendariskt team?

    Maila [email protected] om du också drömmer om att ha ett umgänge likt karaktärerna ur Vänner.

    Cecilia 2015-08-13 18:46:15
    Svara
  • hej där ute, jag är en 21 årig tjej som jättegärna vill ha en ny mail/sms kompis som jag gärna träffar i framtiden om våra vägar korsas!
    jag gillar mumford & sons och sam smith, att fotografera, att se samma tv-serie flera gånger (t ex new girl och downton abbey). gillar även att sy kläder och läsa böcker, dricka te och ligga på en filt ute i solen. att resa utomlands och upptäcka nya platser ligger också högt på listan.
    för tillfället är jag mest vilsen och undrar vad sjutton jag ska plugga till/jobba med/resa till.
    allra mest drömmer jag om att sitta på en uteservering med en massa vänner och dricka öl och skratta högt och inte bry mig ett dugg om morgondagen.

    vill du också ha någon att skriva mail till om livet högt som lågt så skriv gärna till mig vetja 🙂 – [email protected]

    Martina 2015-08-13 18:36:34
    Svara
  • UPPSALA / STOCKHOLM

    Hej!
    Till hösten börjar jag på en folkhögskola utanför Uppsala, en skrivarlinje. Det vore kul att lära känna någon i trakterna. Vet inte vad jag vill göra, det kan vara i princip vad som nästan. Fika, bokcirkel, annan typ av cirkel, snacka, gå på teater, kom med förslag! Eller bara lära känna varandra helt allmänt, och kanske, förhoppningsvis, bli vänner! 🙂

    Här kommer en liten kort text om mig också; jag är 25 år gammal, bor i nuläget i Skåne (men bara en vecka till). Jag är mycket intresserad av teater, skulle gärna vilja arbeta med det i framtiden, det är största kärleken! Annars tycker jag om att spela sällskapsspel, gå på loppis, maskerader, baka, spela cello, fotografera och så är jag intresserad av psykologi. Och en massa, massa fler grejer, men man kan ju inte räkna upp allt! 🙂

    min mail: annelindah (@) live.se

    Linda 2015-08-13 18:32:24
    Svara
  • Hej hej!
    Jag är en 15-årig tjej som snart ska börja gymnasiet i Linköping och lider av SVÅR beslutsångest. Jag gillar: politik, att ta hand om min instagramfeed, rymden, skogen, kjolar, secondhandkläder och att fantisera. Jag söker en brevvän/vän.
    [email protected]

    Sanna 2015-08-13 18:29:31
    Svara
  • Hej alla goa glada människor där ute. Jag är en 24:a årig kvinna som älskar allt med Paris och gillar även att diskutera politik. Om tio år är jag en skådis i hollywood, vad ör du om tio år? Ser fram emot ditt mail till: [email protected]
    kram!

    Götelaborg 2015-08-13 17:41:33
    Svara
  • BARCELONA!

    Hej allihop! Jag heter Sophi och är 23 år och om exakt ETT DYGN flyttar jag till Barcelona för att bo där ett tag (eller för alltid). Jag känner INGEN där så det vore så himla kul om det finns någon som kanske vill ta en öl eller kaffe eller visa sina favoritställen eller dansa eller skvallra någon gång? Helst på direkten! 😀
    Skriv till mig! [email protected]

    Sophi 2015-08-13 17:05:52 http://www.spohi.wordpress.com
    Svara
  • Hej!

    Jag chansar! Jag bor i Dallas, Texas och är au pair och söker kompis!

    Mejla mig [email protected]

    Petronella 2015-08-13 16:56:27
    Svara
  • Halloj! Jag heter Mikaela och är 21 år gammal och bor ca 13 mil ifrån Stockholm, jag är en glad tjej som gillar att gå ut och dansa och ta några öl. Har ett jobb jag inte är nöjd med men försöker ta mig därifrån och jag bor med min sambo och två kissekatter. Har lite svårt för känslor och kan överreagera och blir oftast väldigt ledsen för minsta lilla vilket har gjort mig lite blyg och reserverad, men livet har inte alltid varit så lätt för mig.
    Jag skulle vilja ha någon att mejla lite med, mest om livet i allmänhet osv. Inget avancerat liksom, bara någon att få ur sig lite känslor med. Kanske kan vi ses till och med! Kraaaaaaaam
    Min mejl är : [email protected]

    Mikaela 2015-08-13 16:41:44
    Svara
  • STOCKHOLM

    BOKKLUBB/KREATIVITETS-KLUBB/VÄNSKAPER I ALLMÄNHET

    Hej 🙂
    Mitt namn är Malin, jag är 20 (snart 21) år och bor i en etta i Telefonplan fyllt med bara en massa gamla prylar. Har en förkärlek till allt som är gammalt och älskar att gå i second hand/på loppis och fynda.
    Jag är vegan, feminist (såklart) och tycker bl.a. om att promenera med dokumentärer/podcasts i lurarna.

    Vore fint att träffa lite nya vänner! Antingen bara å hänga med eller om vi delar något särskilt intresse skapa en klubb haha såsom att läsa böcker/se på film och diskutera eller ses och göra kreativa saker tillsammans 🙂

    Maila mig gärna! malinholmmail (at) gmail.com eller skriv på Facebook 🙂 (är den Malin med kort hår och orange klänning)

    Malin 2015-08-13 16:39:13
    Svara
  • Skaraborg

    Snart 27 år och bor med halva noasark (6 månaders valp, 11 månaders katt, kanin och marsvin).

    Gillar hästar, fotografering och dricka vin. Maila eller umgås. Jag är öppen för förslag.

    [email protected]

    sabina 2015-08-13 16:17:54 http://chahina.se
    Svara
  • Jag heter Linnéa, är 22 och bor i Malmö. Jag pluggar på Lunds universitet och tycker om att dricka öl på uteserveringar, laga mat med vänner och läsa böcker i soffan hela dagen. Maila mig, så lagar vi mat eller tar en öl ihop!
    [email protected]

    Linnéa 2015-08-13 16:01:58
    Svara
  • Hej, hörrni! Jag ska snart börja mitt andra år på Södertörns högskola i Huddinge/Stockholm där jag läser journalistik och multimedia och jag tycker att det är självklart att man ska vara feminist. Jag är 21 år gammal och försöker väl ha det så roligt jag kan, är rätt positiv och sprallig. Jag läser massvis och jag drömmer om att själv skriva och publicera böcker.

    Jag tycker om att ha picknick, att se Stockholm, Sverige, världen. Jag älskar kläder, musik, att fotografera, lyssna på poddar, och hundar. Jag tycker att det är jättekul med dialekter, särskilt skånska, dalmål, småländska, samtliga dialekter på västkusten, ja, alla dialekter egentligen! Mamma är kulla och pappa smålänning. Det skulle vara himla kul att få annat än reklam och räkningar i postlådan och dessutom gillar jag att träffa nya människor.
    Ha det gött och skriv till [email protected]

    Ellinore 2015-08-13 15:57:16
    Svara
  • hej allihopa!
    Jag är en tjej på 24 jordsnurr som gillar katter, markus krunegård, lindy hop, netflix (alla ställen en kan se film och serier överhuvud taget), att skriva, att lyssna på poddar, att fotografera, rita, indiepop och veganmat. Jag älskar filmer av Wes Anderson och Hasseåtage, och i bokväg tycker jag ofta om dem i kategorin ”unga vuxna” och mina favoritpoddar är just nu En varg söker sin pod och Historiepodden. När jag inte sysslar med allt det här är jag journalist.
    Det hade varit skoj att ha en brevvän att prata om livet i allmänhet med. Jag drömmer också om att skriva en bok och har preciiis satt igång någonting faktiskt, kanske kan vi peppa varandra och läsa texter? Hur låter det?

    skriv gärna ett mail till mig!
    [email protected]

    Linnea 2015-08-13 15:46:45 http://attans.tumblr.com
    Svara
  • Hejsan!
    Jag heter Sebastian, åldrad 21, och jag har nyss flyttat till Uppsala för att plugga förskolelärare.Jag tycker om att springa långt, läsa länge och gå ut på en måndag bara för att visa att måndag inte bestämmer. Skrev till mig om du är uttråkad, bor i Uppsala eller helt funderar på varför inga snubbar har skrivit några inlägg här

    [email protected] nås jag på. Seeees

    Sebastian Lindblad 2015-08-13 15:27:20
    Svara
  • hey yall. jag heter Isabella och är 21 år. kommer från Ångermanland, pluggar i Umeå men bor i Stockholm och jobbar över sommaren. jag gillar disco och techno och att dansa så långt in på morgonen att man stöter på barnfamiljer på tunnelbanan hem från festen. jag skriver väldigt mycket listor också. planerar allt, men är i själva verket inte särskilt handlingskraftig… på ett charmigt vis.

    vill du brevväxla/dricka öl/mejla/laga mat/etc med mig? mejla då till [email protected]

    isabella 2015-08-13 15:25:48
    Svara
  • Hej! Jag söker någon bosatt i Norrköping/Linköping med hund alternativt någon som gillar hundar.

    Jag och min pojkvän flyttar nämligen till Norrköping med min mopsvalp på fem månader. Jag ska plugga till psykolog i Linköping. Det vore så himla kul och träffa andra hundägare och ses över en fika eller promenad. Kanske finns det fler studenter med hund?

    [email protected]

    Lia Stenius 2015-08-13 14:42:18 http://liastenius.blogspot.com
    Svara
  • Hej! Nån mer som hänger I Nice, Frankrike?
    Flyttar dit om 2 veckor och vet typ ingenting om staden! Jag själv är 22 och ska plugga där i ett år. Gillar vin, att sticka, laga mat + baka, cafeer och (ibland) att dansa all night long.

    Skriv till [email protected] om ni vill hänga 🙂

    Matilda 2015-08-13 14:19:25
    Svara
  • AU PAIR- USA

    hej jag söker framför allt svenskar som skulle vilja umgås i USA under året jag ska bo där. Kommer bo en timme från Manhattan! Men söker också mailvänner med tips om vad man måste göra i USA eller tips om hur de är att vara aupair.

    [email protected]

    Rebecka 2015-08-13 14:01:50
    Svara
  • Hallå!

    Jag vill bara säga till alla er som tvekar inför att ta kontakt med någon här: GÖR DET!!!

    Svarade själv på en liten ”kontaktannons” i Sandras brevvänsinlägg tidigare i vintras och träffade därigenom världens bästa och coolaste vän. Vi började med att mejla varandra fram och tillbaka men efter ett tag bestämde vi oss för att gå och träna ihop… Nu för tiden gymmar vi ofta tillsammans, äter middagar och i helgen ska vi gå på way out west 🙂

    Jag tycker verkligen att det här är en toppenidé och att fler borde testa, speciellt om man känner sig lite ensam eller precis har flyttat till en ny stad och vill träffa nya kompisar.

    Kram på er 🙂

    Elin i Göteborg 2015-08-13 13:48:59
    Svara
  • Jag skulle vilja hitta någon att hänga med i tråkiga Halmstaden. Verkar dock som att det nästan aldrig är någon som kommer från Halmstad men det hade varit så fint.

    Jag är 26 och bor tillsammans med fem katter, varav fyra snart ska flytta hemifrån sorgligt nog. Tycker extra mycket om Håkan Hellström och Mumford & Sons. Tycker om att dansa ensam i mitt hem och bland tusentals människor på festival. Konserter är hjärta, musik över huvud taget är det. Jag är en lite sorgsen människa tror jag, är bra på att lyssna och tycker mycket om att kramas. Tycker att jag är väldigt rolig, men vet inte hur många som håller med. Älskar skratt, att skratta själv och att höra andra skratta. Älskar galenskap och äventyr och efterfester. Och att sitta på ett torg och titta på människor. Med mera med mera med mera.

    Bor ni här så hojta! Och bor ni inte här så får ni VÄLDIGT gärna skriva ändå. Puss!

    kim.kindbom (@) gmail.com

    Kim 2015-08-13 13:29:51
    Svara
  • Matnörd i Gbg??? Titta hit!

    För prick ett år sedan skrev jag ett svar på Sandras dåvarande brevvänsupplaga.

    Resultatet blev ett riktigt kul år med en liten matklubb! Vi lagade mat åt varandra, med varandra, hade knytis och nördade ner oss i mat.

    Till hösten försvinner ett par stycken ut på äventyr så välkomnar gärna mer fint folk till matklubben!

    Upplägget är såhär: Ses ungefär en gång per månad, turas om att vara värdar, värden väljer tema och upplägg för träffen. Fokus på maten är vegetariskt och gärna ekologiskt och bra råvaror. Låter det toppen?? Skicka ett mail till [email protected] där du berättar lite om dig själv och varför du är pepp!

    P&K!

    Maja 2015-08-13 13:23:09
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hejsan, är en 22 åring student i Stockholm och skulle vilja träffa någon att hänga på mysiga caféer med, dansa tills solen går upp eller vad som helst. Jag är från Stockholm men många av mina vänner har flyttat härifrån och kan man man ens ha för många vänner lix? Känner mig mer hemma på söder än Stureplan, är feminist, gillar vin (RÖTT) och drömmer om att öppna ett café.
    Känner mig ofta för seriös för mitt eget bästa så om du är pepp på att drömma/filosofera/snacka skit/skriva brev/strosa runt på stan så hör av dig!

    [email protected]

    Katja 2015-08-13 13:20:10
    Svara
  • Hej! Jag heter Ida och är en snart 25-årig stockholmsbo! Jag hörde en gång en medelålders kvinna berätta om att hon hade en klubb som samlades typ 1 gång/månad och drack vin och pratade och att de hade gjort så i 20 år. Kände instinktivt att det lät som en så himla fin grej och jag skulle vilja ha en sådan med. Eller något liknande.
    Så, jag vill hemskt gärna träffa folk för att starta en bok-klubb/vin-klubb/tv-serie-klubb!

    Eller helt enkelt bara någon att skriva brev/vykort till eller varför inte att träffa och fika/gå promenader med. Ja, ni hör ju. I princip öppen för allt.
    Jag tycker exempelvis om musik, djur, böcker, tv-serier, Storbritannien, mat, feminism, män, att skriva, poddar och vinäger-chips!

    Ha det så fint i solen och hoppas att vi hörs!

    /Ida
    [email protected]

    Ida 2015-08-13 12:57:26
    Svara
  • LUND!

    Satt och letade igenom alla kommentarer efter någon som bor i Lund men hittade ingen, så jag tänkte att jag skulle ge det ett försök. Jag heter My, är 18 år gammal och flyttar till Lund nästa vecka för att läsa Språkkonsultprogrammet. Känner inte en själ därnere (kommer från Värmland) och söker således efter tjejer att hänga med! Listor är ju bra, så här kommer en om mig:

    1. Jag älskar 80-talspop, ju lökigare desto bättre
    2. Vankas det film&TV ser jag helst på kostymdrama
    3. Dansar och sjunger ofta och gärna men är ungefär lika bra på det som Alexander Bard
    4. Tycker om att baka, speciellt tantfika (<3) som dammsugare och mazariner
    5. SCUM är min bibel och jag skrev mitt gymnasiearbete om Drömfakulteten

    Verkar det lockande? Skicka iväg ett mejl till [email protected] om ni vill träffas eller ha en brev-/mejlkompis 🙂

    My 2015-08-13 12:35:22
    Svara
  • Hej hej!
    Jag är en 15-årig tjej som snart börjar gymnasiet i Linköping och lider av SVÅR beslutsångest. Jag gillar: politik, secondhandkläder, att fantisera, att ta hand om min instagramfeed, kjolar, regn, rymden, havredryck och att skriva. Jag söker en brevvän/vän. Det skulle vara såååå kul om någon skulle höra av sig.
    [email protected]

    Sanna 2015-08-13 12:30:28
    Svara
  • Hej! 🙂
    Jag heter Amanda, är en 23årig norrländska som just flyttat tillbaka till norr efter nära 3 år i england. Jag är hemma lite tillfälligt för att jobba, spara pengar och plugga lite på distans. Går igenom uppehållstillstånds-process för min pojkvän i England så känner mig något rotlös och ensam här uppe i norr just nu. Hade jättegärna haft handskrivna brev eller långa mail att se framemot. Någon att prata feminism, kärlek, livet eller vad som helst med! Tycker om feminism, böcker och fotboll!

    Maila på [email protected] så blir jag glad 🙂

    Amanda 2015-08-13 12:07:44
    Svara
  • Hej alla fina!

    Jag heter Lisa, är arton år och tycker om feminism, böcker, tv-serier och Mumin. Jag tycker INTE om alkohol eller att dansa hela nätterna, men jag lovar att jag är rätt kul ändå! Jag skulle vilja ha en brevvän att prata känslor, musik/serie/boktips och recept med till exempel. Och allt annat också! Samlar på porslin och gillar krukväxter också förresten.

    Maila mig på: [email protected]

    Puss!

    lisa 2015-08-13 11:35:09
    Svara
  • Hej hej!

    Alice heter jag, 27 årig översättare som bor i London. Jag har precis sagt upp mig från mitt jobb och letar efter spännande nya saker att göra och fina nya människor att träffas. Vore jättekul att få träffa några svenskar i London (jag är inte svensk förresten, bara lärt mig svenska för några år sedan). Hör gärna av er 🙂
    [email protected]

    Alice 2015-08-13 11:33:11
    Svara
  • Bokklubb i Paris!
    (första kontaktannonsen ever, så spännande!) Hej alla, jag är en 25-årig, precis färdigutbildad översättare som är bosatt i Paris sedan 2010. Jag skulle så himla gärna vilja vara del av en bokklubb i Paris med andra svenskar, för att läsa bra böcker (på svenska eller engelska, eller till och med franska?) och diskutera viktiga saker på små caféer. Vad sägs, är här fler parissvenskar som gillar böcker?

    Nå mig på mathildaeleonor (@) gmail.com

    Mathilda 2015-08-13 11:25:42
    Svara
  • Jag är 20 år gammal, har precis flyttat hem igen efter ett år på folkhögskola och ska nu plugga en distanskurs i skrivande. Tror att det kan bli lite ensamt då många av mina vänner kommer försvinna iväg eller redan bor lite utspridda i sverige. Jag bor lite utanför jönköping och kaanske finns det någon i kommentarsfältet som befinner sig i denna lilla stad? verkar dock finnas mest göteborgare och stockholmare här :)) det vore i varje fall trevligt att lära känna någon ny, så om du skulle vilja ta en fika kan du ju slänga iväg ett mejl, det vore fint! Jag tycker om att skriva, skratta, pinterest (är smått besatt), laga vegetarisk mat, prata om världsproblem eller mest vad som helst egentligen. Jag kollar helst på kostymdraman eller mysiga indiefilmer, är som gladast på kvällen och lyssnar mycket på musik. Om du dock inte befinner dig i den småländska skogen men vill ha en mejlkompis och tycker jag verkar va nåt så kan du ju skicka iväg ett mejl ändå. Alltid trevligt att diskutera livet över mejlen ju. Hoppas vi hörs! [email protected] är mejladressen och ursäkta z i lisa, mejladressen är skapad när jag var cirka tretton-fjorton och tyckte saker med z i var det coolazte zom fannz.

    Elisabet 2015-08-13 11:20:26
    Svara
    • Svar på Elisabets kommentar.

      Meila mig [email protected]

      Jag har inga vänner, ingen som vågar umgås med mig… Vet inte varför ??? ALDRIG FATTAT VARFÖR? Endel säger att jag är HYPER MANISK och inte lever I VERKLIGHETEN. vet inte vad dem menar?

      Du har ett så fint namn, ett av mina favvosar! Lisa heter en tjej som min förra väns bror träffade ett tag. Jag vill låtasa att jag låg med honom så jag döpte mig till Lisa! 🙂 hittititit Är det knäppt?! ibland brukar jag leka att jag ligger med folks pappor, då mår alla omkring mig ILLA OCH VILL SPY.

      FÖRSTÅR INTE VAFÖR? Är det knäppt att låtsas knulla en 63 åring?

      Lotta Estradör 2015-08-13 11:27:39
      Svara
  • PERTH!

    Hej, jag är 22 år gammal Göteborgare fast numera bofast i Oslo. I början av september åker jag till Perth i Australien och det hade varit fett att ha någon att hänga med eftersom jag inte känner en kotte over there. Jag är en ganska rastlös själ som älskar nya äventyr, har under 2015 bott tre månader i Sydney, åkt själv till Fiji, flyttat till Norge och bott här sen April. Jag älskar att dricka kaffe, prata om allt och inget, läsa böcker, resa!, dricka vin, äta god mat och hastaggar #livet alldeles för mycket för vad som är bra för ens hälsa. Så om någon har lust att hänga (i Perth, Asien till vintern eller i Göteborg dit jag åker ungefär jämt) så kan ni mejla till [email protected]

    Elin 2015-08-13 11:18:17 http://[email protected]
    Svara
  • hej! Jag söker nya vänner (usch va sorgligt det lät, men helt sant) då jag ska flytta till Malmö för att börja plugga till hösten. Så alla ni som älskar att laga mat, lyssna på massa musik, sitta på caféer, skriva fina texter, filosofera om livet eller bara ha någon ny vän, maila mig!
    almahsn (@) live.se

    alma 2015-08-13 11:17:01
    Svara
  • Hej! Tora heter jag. En snart nittonåring som lämnar Norrland för Göteborg om mindre än två veckor. Skulle gärna vilja lära känna de som inte är superintresserade av alkohol mest jämt, men som gärna gör roliga saker på andra sätt. Jag gillar poesi, brädspel, böcker och picknickar, och följer gärna med på äventyr av alla dess slag. Skriv gärna några ord, vare sig du blir göteborgare till hösten eller inte!
    [email protected]

    Tora 2015-08-13 11:02:42
    Svara
  • OXFORD/ENGLAND

    Flyttade hit for nastan ett ar sedan for att jobba men saknar nagon att fika/hanga/prata strunt/dansa hela natten med! Slang ihop nagra ord till [email protected] om du bor i narheten 🙂

    Moved here almost a year ago for work but I’m missing someone to have coffees/hang out/talk nonsense/dance all night with… If you live in the area, don’t hesitate to write me an email on [email protected] 🙂

    Emma 2015-08-13 10:57:21
    Svara
  • Hej!
    Jag bor i Piteå sen ett år tillbaka och vill gärna hitta någon att dricka te med (eller vad som annars).
    Kommer från Västergötland och pluggar tv-produktion. Tycker om att prata feminism, pyssel, film, framtidsdrömmar etc.
    grabosofie(@)gmail.com

    Svara
  • Hej!
    Jag har ett sabbatsår framför mig och är så himla sugen på att knyta lite nya och fina kontakter. Jag bor i Skåne och det skulle vara topp om du också bodde där och vi kunde träffas nåt. Men att mejla är mycket bra det med!
    Jag är en glad prick som gillar att vara spontan lika mycket som att planera, att ta promenader och fika, läsa böcker och skriva, träna och festa. En rätt bred blandning helt enkelt!
    Hoppas vi hörs!
    [email protected]

    Jo 2015-08-13 10:20:00
    Svara
  • Tja!

    Annie, 28årig smålänning som ska skriva sin masteruppsats i Durban, Sydafrika och ska vara där från september-december. Hänga? Jag gillar det mesta men framförallt feminism, GoT, vegetarisk sushi, öl och dans. NJUTER verkligen av att träffa nytt folk så hör gärna av dig om du är i Durban i höst! 🙂

    Min mejl är; [email protected]

    PUSS!!!

    Annie 2015-08-13 10:16:34
    Svara
  • Brevvän/er sökes!

    Jag är jag, även kallad Sofia. Jag är 19 år och flyttade ner till Stockholm nu i somras för att nu till hösten fortsätta mina konstnärliga studier. Jag söker en brevvän att dela fantastiska små brev med- eller kanske bor du också här i denna stora stad? Jag vet ett jättemysigt vegancafé med studentvänliga priser, kanske vill du ta en fika?
    Förutom konst ÄLSKAR jag teater och dans och hoppas på att fortsätta dansa när jag bor här.

    Jag vet inte vad jag skall säga om mig själv? Jag dricker alldeles för mycket te och periodvis för mycket kaffe! Jag njuter av att ta ett glas vin eller två- helst på en balkong när det är lite för sent på kvällen.
    Ärligt talat är jag rätt kass på att beskriva mig själv, kan dock dela med mig av att jag gärna borstar tänderna i duschen.

    Aja, om någon nu skulle vara intresserad av att lära känna denna ”mig” med mitt trassliga hår- Hör av dig!
    [email protected]

    Sofia 2015-08-13 10:15:58
    Svara
  • Heej!

    Jag heter Hanna och flyttar om bara några tiotal timmar till Stockholm! Jag tycker INTE om vin eller att festa, eller att vara vaken på nätterna eller alkohol överlag. Jag tycker däremot Om att spela spel, typ alla typer. Laga mat, gå på museer, måla teckna skulptera. Läsa böcker. Önskar mig nya kompisar! Wii!
    [email protected]

    Hanna 2015-08-13 09:47:00
    Svara
  • Hej, nybliven 33-åring i Norrköping här. Alltid intresserad av att träffa nya människor. Bor tillsammans med min make och vår treåriga dotter. Hade varit kul att få kontakt med någon som också har barn, men såklart inget måste 🙂
    Kommunikation är mitt stora intresse, och det är mycket som faller där under. Allt från möten med människor till kulturyttringar som film, musik, fotografering, heminredning och vidare till stora samhällsfrågor och media.
    Maila på [email protected]
    Puss och kram!

    Jenny 2015-08-13 09:41:27
    Svara
  • Hej!

    Denise heter jag, är en 21 vegetarian och bor just nu i Västerås. Pluggar beteendevetenskap samtidigt som jag jobbar och försöker hinna med livet på samma gång. Skulle tycka om att ha en brevvän eller också gärna någon att snacka skit med och dricka vin.

    Gillar: vin obvs, katter (har två, de är mina bebisar), sushi, tv serier, promenader, böcker (speciellt typ Murakami), té och kaffe, att ta för mycket selfies med vänner, mysa hänga whatever, tjejer/killar, parkhäng.

    Ogillar: att cykla fyfan. Är på riktigt något av det värsta jag vet… Att vara ledig när alla andra jobbar, åka bil/buss, att vara rastlös.

    Men om du känner för att skriva, skicka iväg ett mail på : denisus(@)live.se

    PUSS

    Denise 2015-08-13 09:38:51
    Svara
  • Jag har inte haft en brevvän sedan jag var liten och precis hade lärt mig skriva. Tänk, så fint det skulle vara att återigen få öppna ett kuvert och läsa ett brev från någon. Jag är arton år och skulle så gärna vilja sända iväg ord på papper till någon likasinnad (eller åtminstone någon i min ålder).
    Tänker mig att vi helt enkelt får lära känna varandra genom brev och tänker därför inte skriva så mycket om mig själv här. Jag kan dock försöka ge en snabb bild av mig så att du vet vad du har på andra sidan:
    jag lever för skrivandet. Jag älskar Kent, katter, scones, Stockholm och bröst. Pratar helst om: ovannämnda, normer, drömmar, hjärtekross och troligtvis din vardag.
    Tycker du det låter lika mysigt som jag, hör då av dig med din adress till [email protected]

    Jennie 2015-08-13 09:17:33
    Svara
  • UPPSALA

    Hej! Moa heter jag, är 20 år och flyttar till Uppsala om mindre än 2 veckor för att plugga samhällsvetenskap. Jag gillar feminism, träning, vin, fest och att laga mat samt att skratta! Älskar att skratta. Hör av dig till mig, jag är ganska kul nämligen!
    [email protected]

    Moa 2015-08-13 09:01:52
    Svara
  • SKELLEFTEÅ

    Jag storchansar och kollar om det finns någon i Skellefteå som skulle vilja ses! Bokcirkel skulle vara jättekul! Andra saker jag gillar är att pyssla och syssla med hantverk (virka, sticka, sy). Vara kreativ helt enkelt. Jag jobbar som webbutvecklare och är 25 år, sambo och peppad på att träffa nya människor 🙂 Hör av dig! [email protected]

    Ethel 2015-08-13 08:59:08 http://ethel.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Emma, fyller 28 nästa vecka och bor i Stockholm. Jag tycker om att fika, laga mat, ha fest, prata om livet och relationer, diskutera allt möjligt, mitt jobb, träna ibland, resa, lösa korsord och känslan man har efter två glas vin. Jag har hela mitt liv i Stockholm men känner att det finns plats för fler och nya personer. Hör gärna av dig om jag låter som något för dig 🙂

    [email protected]

    Emma 2015-08-13 08:36:31
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Åhhh EMMA! Kan inte du och jag leka ”att vi är någons fru” Hiihiii! Jag vill vara gift med ”Markus” och får man välja fler så tar jag gärna ett helt knippe av män att ha i min lilla fantasilåda.

      SÄG ATT DU VILL BARA MED! Bästa leken EVER!

      Lotta Estradör 2015-08-13 09:15:44
      Svara
  • UMEÅ

    Vill någon mer än jag starta bokcirkel i Umeå? Inget avancerat eller superuppstyrt:)) jag är född 90 & nyfiken på ganska många bäcker och genrer

    Amanda 2015-08-13 08:31:10
    Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Åhhhh AMANDA jag älskar ditt namn! Tänker att jag är AMANDA SCHULMAN och är ihop med ALEX SCHULMAN som säger att älska mig är som att springa över en ÄNG! <333333333333333333333

      Åh, dör! Amanda finaste namnet i världen! Ett av mina allegron SÅKLART! MMMMM….

      MEILJ: [email protected]

      Lotta Estradör 2015-08-13 09:12:47
      Svara
      • Svar på Lotta Estradörs kommentar.

        Lotta, vill inte vara otrevlig men ditt spammande känns lite märkligt. Tror att många här är seriösa med sitt brevvänsletande… Sandra/Admin?

        Josefina 2015-08-14 15:28:36
        Svara
  • Hej!

    Heter Anna och är 25 år. Jag bor i en alldeles för liten stad i Södermanland. Pendlar till Örebro vareviga dag för jobb. Skulle vara trevligt att lära känna nya människor i närheten (eller inte i närheten)! Jag gillar träning, resor, film och serier, att dricka en och annan öl, titta på knäppa youtube-klipp och att vara spontan! Skulle speciellt vara kul att hitta en ny kompis som gillar träning eller resor 🙂

    Maila mig! [email protected]

    Anna 2015-08-13 08:24:58
    Svara
  • MELBOURNE!

    Finns det nån gullig som befinner sig i Melbourne för tillfället? Har abstinens på drinkar och skitsnack!

    anborjesson(a)gmail.com

    Anna 2015-08-13 08:22:53
    Svara
  • Kompis!

    Jag är nyinflyttad till Norrköping. Jag är 27 år och bor med min man men jag saknar ha en tjejkompis att prata om viktiga/oviktiga saker, ha kaffestunder och promenera med.

    Personligen är jag en pendlare då jag har jobb i annan ort. Jag har precis hittat yogan, tycker annars om kultur, samhällsfrågor, att skratta, dricka vin och annat tjatter.

    Hör av dig till min mejl [email protected] så hittar vi på något!
    Hälsningar Emilia

    Emilia 2015-08-13 08:14:46
    Svara
  • LINKÖPING!

    Hoho! Bokcirkel i Linköping? Jag heter Emelie och är 21 år, pluggar civilingenjör på heltid och har allmänt ett liv med ganska mycket svängar. Just nu läser jag The Alchemist av Paulo Cohelo, men har den här sommaren läst både Lilla Smycket av Patrick Modiano, Älskaren av Marguerite Duras och The Five Orange Pips and Other Cases (Sherlock Holmes). Nästa på tur är Konsten att skapa en tjej med Caitlin Moran. Låter det bra? Eller låter det helt fel? Eller känner du inte igen en enda? Hör av dig!

    Emelie
    [email protected]

    Emelie 2015-08-13 08:10:44
    Svara
    • Svar på Emelies kommentar.

      Hej

      Jag vill så gärna vara med i en bokcirkel!!
      23 år och pluggar till lärare på Liu 🙂
      Har en son på 7 månader och en sambo, men älskar ändå rödvin, bra böcker, osv osv.

      Mejla mig: [email protected]

      Miranda 2015-08-13 10:49:25
      Svara
  • Hej!

    Rebecka, 24 om en månad men har mitt femåriga jag som inneboende i frontalloben. Flyttar till Göteborg nästa vår därför letar jag efter lite nytt folk som vill alltifrån ta en fika då och då till att försjunka i cyniska diskussioner om jordens fördärv eller skratta åt mini grisar på youtube. Är intresserad av musik (att lyssna, kan inte spela själv), rita/måla, läsa, DIY, fota, dinosaurier, inreda, taoism, resa, rädda naturen så gott jag kan, träning och hälsa osv. Har ingen tvn, ogillar populär-program såsom idol och Paradise Hotel. Vill gärna hitta någon som är jordnära, öppensinnad och befriad från fördomar (och som finner Rick & Morty underhållande). Träffa folk ska vara enkelt, avslappnat och roligt, eller hur?

    [email protected]

    Rebecka 2015-08-13 07:42:38 http://nouw.com/rrbl
    Svara
  • hej! Matilda heter jag och flyttar om cirkus en vecka (?!?!?!) till Uppsala för att plugga och är fullkomligt livrädd. förutom en storebror känner jag ingen där men vill ju också ha det där drömmiga livet. ni vet dricka vin och prata om livet fram på småtimmarna, diskutera viktiga saker, gå på mysiga långpromenader och pimpla kaffe/te på något nice cafés uteservering. jag är 20 år, kan inte låta bli att prata med katter jag ser på gatan (lovar, ingen crazy cat lady, bara älskar katter), tycker om att träna, resa, läsa böcker, laga mat och jaa andra grejer också så klart men vi får ju spara lite för spänningens skull. maila mig på [email protected]! vill gärna träffa personer i riktiga livet och ni ska helst bo i Uppsala, men maila/brevväxla kan också vara fint.

    Matilda 2015-08-13 07:39:33
    Svara
  • Lisa heter jag, är snart 23 år gammal och bor i Nybro med mina två små pojkar på 4,5 och 2 år. Jag pluggar till förskollärare och har nog en liten tant inom mig för jag älskar att greja hemma, baka och virka, haha!
    Det hade varit roligt att ha en sån där gammal hederlig brevvän som man hade när man var liten, en överraskning när man kommer ut till brevlådan hade inte varit fel 😉
    Kontakta gärna mig på: [email protected]

    Lisa 2015-08-13 07:37:20
    Svara
  • Det skadar ju aldrig att försöka.. Jag heter Cecilia och är 25 år gammal. Har en liten dotter på fyra månader och ska snart flytta med min man till ESBO i Finland (har växt upp i Dalarna men bor i Finland sedan 5 år tillbaka)

    Känner absolut ingen i Esbo och är sjukt rädd för att bli ensam där. Så om någon bor i närheten, eller bara annars också är en ensam mamma/pappa, kan du ju höra av dig. Ibland är det skönt att skriva/prata av sig!

    [email protected]

    Cecilia 2015-08-13 07:20:32
    Svara
  • BARCELONA

    Hej! Jag heter Alva och är snart 21 år gammal och i september flyttar jag till Barcelona för att plugga på distans!
    Känner nästan ingen där förutom min pojkvän som redan bor där och hans kompisar. Men vore ju kul att ha lite egna vänner att hänga med! Jag tycker om att prata högt och mycket men även att lyssna (hehe), tycker om att laga mat, dricka vin, dansa nätterna igenom eller bara vara hemma och dricka te och spela kort. Släng gärna iväg ett mail så kan vi kanske ta en kaffe tillsammans? Maila: [email protected]

    Alva 2015-08-13 01:59:40
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Johanna och är 21 år. Jag ska flytta hemifrån och börja plugga till förskolelärare i Norrköping nästa vecka. Jag gillar att kolla på serier, läsa böcker, gå på promenader, snacka skit och dricka cider. Jag känner inte någon i Norrköping så det skulle vara roligt att lära känna någon där eller bara att snacka med någon via mail eller på annat sätt!
    Hör gärna av dig till [email protected]

    Johanna 2015-08-13 01:20:30
    Svara
  • Hey ey!
    Jennie heter jag, 24 år och bor i Berlin. Gillar mat i massor, pinterest, musslor, roliga gifs, uteserveringar och cheesiga men ack så träffsäkra citat. Är en äkta känslomänniska som känner mycket (hej hsp!) och älskar att diskutera, vända vrida och plötsligt få klarhet i saker.

    Min bästa dag skulle se ut såhär: äta eggs benedict till frukost, gå finaste promenaden bredvid vatten med nån jag gillar, klappa lite hundar, diskutera livet och inse fan vad bra vi har det, picknicka med mina bästa människor, dricka prosecco, äta pizza, kramas massor och sen paddla kanot. Alltså så kul. Och avsluta kvällen med att gå in i natten på en roof top bar med såna där lampor som får allt att maximeras till ENORMHETEN av finhet. Ah sen hade det varit kul att gifta sig också, men jag dejtar ingen just nu så vi skippar det!

    Skriv skriv ni som känner att världen är fantastisk och ni kan göra allt ni vill men ibland finns såklart pms och sånt, plus de där andra känslorna som tillhör livet.

    [email protected] !
    Tschüss!

    Jennie 2015-08-13 01:11:22
    Svara
  • Tjena! Jag heter Emma och är 23 år. Bor i Umeå och börjar plugga till socionom i höst. Har inte bott här så länge så det skulle vara kul att träffa lite nya människor. 🙂 Men om du bor långt ifrån kan såklart även mail vara ett alternativ!

    Musiken har länge haft en viktig plats i mitt liv. Lyssnar helst på punk, hårdrock och musik åt det hållet. Sjunger i kör och spelar gitarr. Älskar att resa och drömmer mkt om olika resor jag vill göra i framtiden, kanske finns det nån därute som skulle kunna vara en reskompis längre fram? Gillar också träning, att skriva, diskutera intressanta saker, feminism och katter. Är en person som älskar äventyr lika mkt som att bara ta det lugnt.

    Min mail är [email protected], hoppas vi hörs! 🙂

    Emma 2015-08-13 01:08:13 http://emmasstudentdagbok.blogspot.se/
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Kom på nu i efterhand att det skulle vara roligt att hitta några att starta band med också. Så hör gärna av dig om du precis som jag tröttnat på att sitta själv och klinka på din gitarr (eller vad du nu spelar). Vore så kul att ha någon/några att jamma med och så småningom kanske ha spelningar och skriva egna låtar.

      Emma 2015-08-15 20:21:46
      Svara
  • Hej! Jag är 20 år och bor i Stockholm! Söker nya vänner!
    Jag börjar plugga till hösten som så många andra och tyvärr har de flesta av mina vänner bestämt sig för att dra iväg till Uppsala/Lund och min pojkvän till Los angeles för att göra detta. Själv stannar jag här och läser genusvetenskap på Södertörns högskola.
    Vore fint om du hörde av dig så kan vi ta en kaffe och prata om ditt och datt. Jag är feminist och Harry Potter-fan, gillar te och kanelknäcke, att resa, läsa, titta på serier och filmer (Wes Anderson, OITNB, bron etc) och att sova.
    Hör av dig till [email protected]

    Elin 2015-08-13 00:44:27
    Svara
  • Hej!
    Lina här, en landsbygdstjej som är 27 år från en by mittemellan Åre och Östersund. Spelar gitarr i ett band med mina barndomsvänner och älskar att laga mat.
    Jag ska börja plugga på distans och vill flytta, antingen till min farmors hus som för tillfället står tomt. Eller till Stockholm där det också finns ett ställe jag kan bo på.
    Det blir svårt att söka nya vänner när jag inte vet själv vart jag är på väg. Men känner att det lutar åt Stockholm om jag ska kunna dra nytta av denna annons. Misstänker iaf att inte jättemånga av er bor i Hammarstrand.

    Lina 2015-08-13 00:43:43
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

      Vad jag förstår stannar du inte länge till i Hammarstrand men jag ska flytta till Östersund och plugga psykologprogrammet om cirka två veckor. Om du är kvar då och känner för att ses hade det varit kul men tanke på att jag inte känner någon alls där uppe. Jag heter Rebecka, är 19 år och är från en liten by utanför Malmö. Älskar landet, böcker, musik och mat!!

      // [email protected]

      Rebecka 2015-08-13 18:15:42
      Svara
  • Hej!

    Jag heter Linnea och är 23 år. Om två veckor tar jag mitt pick och pack från vår huvudstad och flyttar till Malmö för att börja plugga till lärare. Jag känner ca ingen där och det vore roligt att träffa någon att diskutera böcker, musik, tankar och världsproblem med över kaffe eller te eller vin.

    Maila mig: [email protected]

    Linnea 2015-08-13 00:41:27
    Svara
  • Är det någon mer som ska börja på högskola i höst och har fetångest inför det? Då har vi något gemensamt! Är 24 år , från Skåne och ska börja plugga grafisk design i Borlänge nu till hösten. Ny på orten så hade gärna lärt känna någon lokalt som man kan ta en fika/öl/vinare med när tillfälle ges, en tränings buddie eller partner in crime när man gör stan eller kanske någon att starta en bokcirkel med vad vet jag. Öppen för det mesta 🙂 Har haft en del brevkorrespondens med vänner och brevvänner tidigare och är alltid lika förväntansfull när ett nytt brev dyker upp i brevlådan! Mina främsta intressen är litteratur, film/serier, musik, skriva, läsa bloggar till morgon téet, gulla med mina vänners djur (en fick kattungar nyligen – den lyckan!), ta en tur på stan och shoppa lite eller bara hänga i soffan och glo på ful-tv.
    Låter något av ovanstående intressant får du gärna skicka ett mejl till [email protected]. Hoppas vi hörs!

    Julia 2015-08-13 00:37:32
    Svara
  • Hallå där! Josefi heter jag och är en tjugo år gammal tjej som just nu är bosatt i Skåne, men som om någon vecka emigrerar till Kalmar för att läsa journalistik. Lite saker jag tycker extra mycket om är brittisk musik, kombinationen kokos och choklad, tv-serier och popcorn.

    Varnar för extremt pratglad personlighet!

    Hör gärna av er till
    [email protected]

    Josefi 2015-08-13 00:30:46
    Svara
  • Hejsan!
    Jag söker brev/vykortsvänner i Sverige då jag tröttnat på att bara få räkningar och reklam i brevlådan…Ett personligt ord eller två i lådan hade varit roligt att få.
    Jag är en 33-årig gift nattarbetande usk i södra Sverige, har inte så mycket till liv men jag älskar god mat (vilket också syns), historia (typ allt innan 1900-talet, minus krig) och resor (försöker resa tre gånger per år). Jag har världens kanske sämsta musiksmak, odlar i trädgården med skiftande resultat, f.d. scrapbookare… Ja, det är väl jag lite ytligt.
    Hör av dig till [email protected] om du vill ha en kravlös brev/vykortsvän!

    Decdia 2015-08-13 00:09:07
    Svara
  • Hej!
    Jag är 18 år och bor i världens bästa stad, Göteborg. Om jag fick välja skulle jag bo i en fin park, äga ett bibliotek, ha kvinnor på alla ledarposter i hela världen och dagsfester varje vardag. Älskar intersektionell feminism, uteserveringar, att laga veg. mat och äventyr. Tror jag spenderar 80% av alla mina pengar på böcker med fina omslag. Är jättebra på att skriva djupa texter mitt i natten men även på att babbla mycket och intensivt om viktiga eller helt oviktiga saker. Vore så himla fint att ha någon att diskutera och fnissa med eller någon som vill visa mig en helt ny värld, vare sig det är en bra bok, film, klubb, restaurang eller stad.
    Brevvän vore så fantastiskt och en fin själ att vara arg på rasism eller fuldansa en hel natt på stans alla klubbar med vore out of this world-vackert. Maila mig! [email protected]
    Puss!

    Loviza 2015-08-13 00:07:42
    Svara
  • Hej! Amanda heter jag och är 20 år gammal. Har väldigt lätt att fastna för saker, älskar äventyr och vin, men behöver min ensamhet för att fungera. Har i princip enbart jobbat i ett halvår, men nu verkar saker och ting lätta lite så jag är så himla taggad på att faktiskt leva. Sena kvällar, långa uteritter, häng med kompisar och kanske byta några ord med någon här? Bits inte, lovar!!

    Hör av dig på [email protected]

    Amanda 2015-08-13 00:03:54
    Svara
  • Tjah! Jag är nyinflyttad till Stockholm (eller, hur länge får man kalla sig nyinflyttad? Ett halvår iaf va?), jag har svarat på annonser här förut och fått ett par roliga brevvänner så det här konceptet är ju fantastiskt.

    Jag har nyss fyllt 30, gillar filosofiska samtal över en öl på en mörk pub, kubb i en park en ljus sommarnatt eller att dansa tills lamporna tänds. Jag gillar också bibliotek, glass och spel i alla former.

    Skriv till mig vettja! josefinherrstrom (@) gmail.com

    Josefin 2015-08-13 00:01:03
    Svara
  • Hej hej, jag är sjutton år (och förnekar att jag är 18 om tre månader) och bor i förorten till den mycket lilla staden Karlshamn i Blekinge. När jag inte pluggar fotograferar jag, försöker skriva, driver en blogg som ingen läser och dricker så mycket te att det är ett under att jag inte drunknat inombords. Jag gillar blommiga kjolar, chips, musik på svenska och sådant som glittrar. Det skulle varit jätteroligt att lära känna någon ny genom att brev/mejlväxla. Kramar!
    [email protected]

    Marica 2015-08-12 23:53:42 http://myhrans.devote.se
    Svara
  • Det här är ju bara världens finaste grej!!

    22 åring från Stockholm som lever för loppisar, att dansa BodyJam & för att läsa svenska kriminalare.
    Drömmer om att åka utomlands en längre tid, helst till New York men även om att en dag bli polis.

    Vore fint att utöka sin bekantskapskrets<3!

    Ta en fika, gå en promenad, dansa tills man inte känner sina fötter eller bara dricka en stor iskall Fanta!
    Hör av dig så kör vi bara!

    [email protected]

    Caroline 2015-08-12 23:52:58
    Svara
  • Göteborg är denna nittonåriga tjejs nya stad sen någon dag tillbaka och det skulle vara så fint att träffa nya vänner där. Jag älskar havet, kärlek, äventyr, se solnedgångar, picnics, Frankrike, poesi, skrivmaskiner, resor, promenader, folks livs historier, restaurangbesök, shopping, skratta, att dansa natten lång, baka, tv-serier, spel, utmaningar, städer, lära känna nya människor och har lite av ett tumblrberoende. Jag ska börja it på Chalmers så där kommer jag få en del nya vänner hoppas jag. Men vill ha några utanför studentlivet också. Jag är också trött på enda sättet att lära känna folk från internet är via tinder och där träffar man inte mycket tjejkompisar.

    Jag är nitton år, väldigt lång, öppen av mig, ganska flamsig, skrattar mycket och bor vid finaste utsikten vid masthugget. Hör av dig om du vill träffas! [email protected]

    Emilia 2015-08-12 23:52:23
    Svara
  • Frankrike (Le Havre)

    Hej! Ina heter jag, är 19 år och kommer från Malmö. Om en vecka flyttar jag till Frankrike för att jobba som au pair ett år och skulle gärna ha en fikakompis/strosa runt i Paris-kompis eller två. Skulle även vara kul att brevväxla med andra au pairer runtom i världen!

    [email protected] är min mail, hejjjj

    Ina 2015-08-12 23:48:21
    Svara
  • Jag älskar att gå över Götaälvbron till mitt hem, Sveriges fjärde största ö! Förstår du var jag bor? Japp, Hisingen och Göteborg. Okej, till vad jag vill: hitta den bästa burgaren i Göteborg, inreda min första lägenhet efter att ha bott i tre andrahandslägenheter, instagrama minnen för livet, göra annorlunda utflykter, gå långa promenader, dricka ljus öl, skratta så att magen vänder sig (kan inte skratta högt utan är en sådan som ser ut som att en inte kan andas), snacka skit, hitta den perfekta badrocken, titta på massa handboll, gå på bio eller hyra massa filmer (vill ha disney-maraton), beställa sju-åtta tapasrätter på Manana till en själv, resa jorden runt (ska bli verklighet fast det kanske dröjer tills jag är fyrtio år), läsa en specialistutbildning, åka på roadtrip i Sverige, köpa ett megastort träd till hemmet, baka cornflakeskakor, skriva om hjärtgripande händelser, äta chips och dipp (dubbeldippar alltid) och någon gång ska jag bosätta mig på ett ställe med en stor terass för att kunna sola och ha stora middagar.

    Hör av dig till: [email protected]

    Jag heter iallafall Emma, 24 år och jobbar som sjuksköterska. Till våren ska jag också köpa en snabb cykel, använda min longboard mer och sen vill jag äga ett par inlines. Jag vill skriva med någon och sen förhoppningsvis träffas efter ett tag 🙂 Ålder på dig är oviktigt!

    Emma 2015-08-12 23:40:14
    Svara
  • Hej,
    jag heter Agnes och är 25 år, inte för att sådant kanske är så viktigt egentligen. Om 5 dagar exakt ska jag flytta till Toulouse igen för ett år (bodde där i 3 år innan och läste konsthistoria och franska). Om det är så, att någon mot förmodan, också bor där eller ska flytta dit också skulle det vara himla fint att dricka vin på uteserveringar tillsammans. Annars skulle det vara fint att bara skriva med någon också. Det är så himla svårt att berätta om sig själv men jag ska försöka. Jag växte upp i en rätt liten stad i Småland som jag inte trivdes i alls för jag kände inte att jag någonsin fick plats (hjälpte inte att vara en av få som var åt vänster). Det jag gillar att göra är bl.a. kolla på massa töntiga skämmselserier, läsa massa böcker, gå på loppisar, kolla på antikrundan (Knut FTW), dricka vin, äta ost, dricka kaffe, prata om feminism och andra viktigheter, ut och dansa och känna att inget annat spelar någon roll. Det jag gör mest är nog att plugga egentligen, läser juridik vilket är c.a 90 % ångest och jag ifrågasätter mitt val minst varannan dag. En grej som inte är så viktig, men så sjukt stor för mig, är att jag kom ut för min familj och mina vänner precis innan jag fyllde år, så en fördel är att i alla fall är mycket mer harmonisk och glad nu.

    Det var väl den korta versionen, hoppas vi hörs!
    Maila mig på: agnees (@) hotmail.com

    Agnes 2015-08-12 23:40:08
    Svara
  • Hejsan, mitt namn är Moa och jag är 17 år.  Just nu är jag bosatt i lilla Härnösand men drömmer om ett liv i en större stad. Jag läser natur på gymnasiet och börjar snart andra året. Är vegetarian sedan 9 månader och älskar det. Jag önskar att jag hade något jag brinner för men istället intresserar det mesta mig. Bland annat astrologi, feminism och inredning.

    Om du anser dig själv vara en vettig människa som vill diskutera allt från himmel till jord men även bara prata om dagen eller dela med dig av dina bekymmer får du gärna kontakta mig på [email protected]

    Nu håller jag både tummar och tår för att någon hör av sig!

    Moa 2015-08-12 23:34:20
    Svara
  • Bokcirkel i Göteborg?

    Vad sägs om att läsa allt från Shutter Island till Maken till Norweigan Wood. Biografier, provocerande litteratur och poesi. Och så bakar vi självklart ihop massor med fika!

    Maila mig så blir hösten vår! [email protected]

    Elvira 2015-08-12 23:23:28
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Karin, är 31 år och bor i Landvetter strax utanför Göteborg.
    Flyttade hit med min sambo för drygt 3 år sedan från närliggande kommun och har haft svårt att hitta nya bekantskaper.
    Om du liksom jag gillar att ta en fika/ett glas vin, gå en sväng på stan eller något museum så tveka inte att höra av dig!

    [email protected]

    Karin 2015-08-12 23:18:50
    Svara
  • GÖTEBORGARE!
    Hej! Jag heter Johanna och flyttar till den fina staden Göteborg om sisådär en vecka. Ska läsa engelska på universitet och har två bästisar med mig, men annars känner jag i princip ingen. Jag letar alltså kompisar, av alla dess slag! Jag gillar att dricka vin och öl, prata feminism, träna lite då och då, läsa lagom mycket böcker och vara i skogen (typ, är norrlänning i grunden). Är du en inbiten göteborgare som kan visa mig stadens alla guldklimpar? Eller också en nykomling som kan vara nervös och vilsen med mig? Hör av dig så kan vi hänga!!
    Min mejl är [email protected], annars finns jag också på instagram under det fina namnet toeljoel hehe:)

    Johanna 2015-08-12 23:17:21
    Svara
  • NY STOCKHOLMS-VÄN SÖKES

    Halloj på er därute! Mitt namn är Julia och jag är en pratglad 21åring som nu ska flytta till storstaden.
    Vill hitta en vän/vänner att göra lite allt möjligt med för känner ingen. Gillar att dricka vin, gå ut och dansa, ta långa promenader, lyfta skrot på gymmet eller bara ta en kopp te.
    Så är någon intresserad så släng iväg ett mail till: julia_josefsson @ hotmail.com

    Kramisar!

    Julia 2015-08-12 23:01:32
    Svara
  • Hej!
    Ida heter jag, 22 år gammal norrlänning och bosatt i fina Uppsala sedan tre år tillbaka. Jag söker vänner!

    Jag älskar rödvinsfilosofi, thedrickande och ölhäng. Förutom min förkärlek till att snacka över någon av ovanstående drycker gillar jag promenader, fester, laga (och äta) mat, skratta, fika, dansa, sjunga och mycket mer. Saknar du, eller vill ha en till vän att göra detta med? Hör av dig! Jag är supersnäll, lovar!

    Skriv till mig på [email protected] så hittar vi på något!

    Ida 2015-08-12 23:00:25
    Svara
  • Hej hallå!

    Tanke ett är att jag inte skriver en ”kontaktannons” såhär, men tanke två är ju att det kan bli världsroligt så vi kör.

    Caroline heter jag och är en dalkulla på 21 år, bosatt utanför Falun. Jobbar på ica och kommer bli lite ensam och övergiven när nästintill alla vänner drar iväg för plugg/resor/nya påhitt till hösten medan jag mest ska jobba kvällar och försöka spara pengar (finns ingenting jag är sämre på faktiskt). Tänker att nya kontakter kan vara kul och behövligt!

    Vill du maila finns jag på [email protected] och vill du göra någonting helt annat så är jag öppen för förslag och tar gärna emot ett mail om det också. Gillar att fika, dansa, dricka öl, träna (behöver hjälp igång igen nu dock), RESA (planen är att dra några månader i vår, du vill kanske rent av hänga på??), fotografera, prata, kolla på film, shoppa (det var det där med sparandet dock) osv osv!

    Puss och kram!

    Caroline 2015-08-12 22:47:58
    Svara
  • jag är sjutton år och bor mitt ute i ingenstans, aka Småland. Tycker att allt blir lite bättre med för mycket ögonskugga och för många drinkar. Tror hellre på astrologi än gud. Sträckläser deckare på en natt. Kan aldrig förstå vitsen med att vara som alla andra. Drömmer om ett liv långt härifrån på ett främmande språk. Tycker om att argumentera och hade älskat om du som vill prata om allt, gärna ha humor och vettiga värderingar skickade ett mail till mig.
    Måste sluta nu innan jag börjar låta som en match.com annons…
    Xx

    Beatrice 2015-08-12 22:38:32
    Svara
  • Hej!

    Jag är en smått uttråkad londonbo pga nästan alla mina vänner har flytt staden för att bosätta sig i Sverige igen. Kvar är jag, en 20-åring som tycker om rooftops, serier som en aldrig vill sluta kolla på och mat (herregud lägger ner så mycket tid på mat). Jag saknar att hänga i parken till soluppgången, dricka orimligt mycket kaffe på bra caféer med någon och att hitta på dåliga internskämt som får en att skratta så mycket att det värker i magen.

    Kan nås på [email protected]
    Puss

    Åsa 2015-08-12 22:37:34
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Paulina och fyllde ganska så nyligen 24 år. Jag bor nu i Malmö, men kommer från Göteborg. Jag börjar efter några månader känna mig mer och mer hemma här i stan, men det skulle vara så fint att ha någon eller några fler ansikten att känna igen här. Jag tycker om djur, prata om viktiga saker här i livet (dvs. om mat och jämställdhet, men också om hus, kläder och tv-serier). Om du råkar bo här skulle det vara fint med en kaffe någon dag, men att få brev-väns mail in-trillande i mailkorgen skulle inte vara så dumt det heller!

    Paulina 2015-08-12 22:33:44 http://paulinadevries.blogspot.se
    Svara
    • Svar på Paulinas kommentar.

      hej paulina! jag gillar samma grejer som du och är ganska snäll och helt okej-kul! flyttar från stockholm till malmö i slutet på augusti för att plugga och tar gärna en kaffe eller öl med dig! maila mig vetja? [email protected] puss!

      maria 2015-08-12 23:33:15
      Svara
  • E en 16 årig tjej som ska börja bild och form gymnasium snart!! e trött på att verka framstå som något jag inte är så DU får gärna vara avslappnad å dig själv. Älskar konst å museum av hela mitt hjärta så om du delar samma intressen HÖR av dig. Tycker även om att snacka i fleera timmar om saker, äta flottig pizza å bara hänga runt-
    E väldigt känslig (deprimerad bla) å djup som fan så med mig kan du deeptalka mä om du vill!! Aa justja, bor i Stockholms innerstad å är besatt av Basquiat å Charlotte gainsbourg. Har haft en extremt jobbig tid nu i nian å längtar bara efter att träffa någon som jag känner gemenskap med, kanske e du.
    Äe hör av dig i varje fall till [email protected] (aa d ska vara två n)

    Elise 2015-08-12 22:31:53
    Svara
  • Hej ni fina 🙂
    Jag är en 26 årig filmvetenskapsstudent från Tyskland som ska bo i Sthm till Jan. 2016. Läser svenska på SU.(Yay!) (Men bara en termin. Meh!) Men det skulle vara härligt att träffa trevligt folk. (Jag pratar bättre svenska än jag skriver – jag lovar.)
    Det finns många saker jag tycker om, t.ex.: loppis, godis, att springa eller träna, böcker, filmer, bio, fika, sällskapsspel, att dansa och skratta, åka berg- och dalbana, snacka skit och jag vill absoluuut lära mig dansa Swing.
    Såååå hör av dig! (:
    tjorvenlauber(a)ymail.com

    Tjorven 2015-08-12 22:26:09
    Svara
  • hej! 19-årig student i stockholm som letar efter irl-kompisar och mejlväxling. är inte så intresserad av att festa/dricka, utan chillar hellre på caféer, läser böcker, kollar på film, vill gärna diskutera känslor och gå på utflykter i stockholms stad. hör gärna av er! ♡ [email protected]

    Kim 2015-08-12 22:26:01
    Svara
  • Hej!

    Jag är en 27-årig tjej från Dalarna. Nästa vecka ska jag flytta till Stockholm där jag ska börja plugga till journalist på folkhögskola.
    Jag skulle jättegärna vilja ha någon kul kompis att fika/äta mat/dricka vin/springa/gå på bio eller konsert/promenera eller något annat. Det är i alla fall saker som jag gillar att göra och vore ju toppen att ha lite sällskap 🙂

    Hoppas vi hörs!

    Johanna 2015-08-12 22:20:13
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

      Hej Johanna 🙂
      Undrade om jag ska mejla dig MEN du har glömt din mejladress.
      Vore kul att hör av dig. Mitt mejl finns ju ovanför din kommentar – hoppas det låter inte så tråkigt. 😉

      Tjorven 2015-08-13 20:55:59
      Svara
  • Hej! Jag är en skåning på 29 år som precis flyttat tillbaka till Sverige efter flera år i Storbritannien. Bor i Stockholm och känner nästan ingen alls – och visst känns det lite som om man har glömt tricket för hur man skaffar nya kompisar nu när man är vuxen?! Brevvänner skulle vara trevligt, men allra helst folk som bor i närheten som kanske vill ta en öl eller fika någon gång. Gärna någon som tycker om att snacka om ditten och datten, men också fattar värdet av att bara hänga i varandras sällskap i tystnad!

    Sådant här gillar jag: spela spel, dricka vin, prata feminism och TV-serier, böcker, skriva, gulliga hundar, vandringsturer (i stan eller på landet), hänga i solen, samt att nörda in mig på en massa grejer. Är också smått beroende av kaffe. Har förresten ett länge uppskjutet projekt att jag vill skriva mer skönlitterärt – om någon känner att de kanske vill slå upp en liten temporär skrivarlya tillsammans på ett café eller så någon gång, hojta till.

    Sådant här avskyr jag: dansa, cykla och rasister. Japp, typ så.

    Mejla mig på [email protected]

    Emma 2015-08-12 22:09:46
    Svara
  • Hej hallå!

    Mitt namn är alicia,18 år, bor i örebro och pluggar distans på 150%. Söker någon att umgås (säger man chilla fortfarande?) med, lixom allt från loppis till att dra på en random tur upp till stockholm! Är intresserad av det mesta, och gillar att bli presenterad inför nya saker! Hör av dig, och ta hand om dig!

    [email protected]

    Alicia 2015-08-12 22:09:01
    Svara
  • Norrbottning här!

    Hej, Ida heter jag är 23 år och bor i Luleå. Söker någon att prata med om allt från livets stora funderingar till dagens väder. I vilken form konversationerna sker är mindre relevanta, det kan vara mail, face-to-face över en öl eller under en promenad eller på något annat trevligt sätt. Gillar katter, gamla möbler, frisk luft och en massa annat världsligt!

    Släng iväg ett mail vettja! [email protected]

    Ida 2015-08-12 22:08:55
    Svara
    • Svar på Idas kommentar.

      Hej Ida!
      Jag är också en 23årig norrbottning (dock bosatt i Älvsbyn), och jag har rätt nyligt flyttat ”hem” igen efter nästan 3 år i England. Är lite rotlös och uttråkad samtidigt som jag jobbar och pluggar lite på distans. Tycker om feminism, böcker och loppisar. Min mail är [email protected] Hör av dig! 🙂

      Amanda 2015-08-13 11:43:10
      Svara
  • Brev/skriv-intresserad själ sökes!

    Jag är sjutton (snart 18) år. Jag dricker kopiösa mängder te, älskar dokumentärer, pluggar musik och drunknar i ord. Skriver jämt. Alltid. Forever. En brevvän vore asfint, men någon att prata ord och känslor med skulle också vara himla fantastiskt!

    Pls hör av dig till: [email protected]

    Loe 2015-08-12 22:07:09 http://loeandersson.wordpress.com
    Svara
  • Hej!
    Jag är en 27 årig tjej från Malmö! Tyckte mycket om denna idé, då det är så roligt att skriva för hand , och då speciellt brev!
    Men såklart är det även kul att få brev via mail med!
    Jag älskar att läsa, men det gör tyvärr inte mina vänner, så skulle gärna vilja att kanske starta en bokcirkel, kanske online? Eller i Malmö ? Eller då kanske via handskrivna brev?
    Öppen för det meta bara jag får ut alla mina tankar om böcker jag löser 🙂
    Tycker du om min idé om bokcirkel så skriv gärna ett mail till mig! [email protected]

    Caroline 2015-08-12 21:50:47
    Svara
  • GBG-KOMPIS SÖKES
    Är 20 bast och flyttade till Göteborg för snart ett år sedan för att plugga till läkare. Klassen är okejbra men saknar någon som vill dricka vin på tisdagskvällar, diskutera sönder viktiga och oviktiga ting och få tokfnissattacker på olämpliga tillfällen. Vill gärna hänga med någon som inte bryr sig om molekylär cellbiologi eller som tycker att det viktigaste att prata om är nästa tenta. Hör gärna av dig om du vill diskutera kärlekstrubbel, kanske ta en fika eller bara hänga! Är öppen för brev/mailkompis också, kanske att man kan börja så och börja hänga efter en stund om det känns bäst! Mail: [email protected]

    Kramizzzzar

    Rebecca 2015-08-12 21:43:13
    Svara
  • Oslo!

    Hej, jag heter Mia!

    Helst vill jag träffa någon att lära mig åka rullskridskor med (har bara åkt en gång, inne i lägenheten. Gick sådär.) Men jag gillar också att dricka öl, gå på konserter, spela spel, klättra i träd, dansa till Balkanmusik, gå vilse, maskerader och allmänt häng!

    [email protected]

    Mia 2015-08-12 21:39:12
    Svara
  • Naj! Skrev fel adress, rätt är [email protected]

    Hallå! Jag skulle vilja hitta någon mer med barn på halvtid som vill vara både härliga föräldern som bakar och håller på och festliga tjejen som lätt är ute och dansar till klockan 06. De flesta jag känner är antingen det ena eller det andra, vore kul att ha någon att utbyta erfarenheter med. Bor i Stockholm och mitt barn är tre år.

    Agnes 2015-08-12 21:33:42
    Svara
  • Hallå!
    Jag skulle vilja hitta någon mer med barn på halvtid som vill vara både härliga föräldern som bakar och håller på och festliga tjejen som lätt är ute och dansar till klockan 06. De flesta jag känner är antingen det ena eller det andra, vore kul att ha någon att utbyta erfarenheter med. Bor i Stockholm och mitt barn är tre år. Maila [email protected]

    Agnes 2015-08-12 21:27:30
    Svara
    • Svar på Agness kommentar.

      Hej Agnes,

      Jag är också mamma på deltid och känner helt igen mig i det du beskriver. Man lever något slags parallellt liv. Ibland känns 9:00 en söndag som en obeskrivligt f ö r tidig morgon ibland som sen eftermiddag haha. Typ så och mycket till 🙂

      Maila gärna el lägg till på fb

      /Anna

      Anna 2015-08-12 22:06:22
      Svara
  • Hej!
    Jag är en tjej som fyller 22 nu i dagarna och kommer från norra Norrland. Jag pluggade klart i våras och har precis flyttat ner till Örebro för att jobba, här känner jag mest folk från jobbet så det vore kul att träffa lite andra människor i stan. Jag är väldigt aktiv och påhittig hatar att sitta hemma och göra ingenting, blir till exempel rastlös bara av att se film. Älskar att cykla, springa, träna på gym och sådär, har provat de flesta sporter i mina dar. Förutom det gillar jag att spela sällskapsspel (helst frågespel hehe), laga mat, fika, läsa osv. Men det bästa jag vet är ändå att bara sitta och prata och diskutera livet, killar, fester och musik och tja allt möjligt vad man nu kan prata om haha.

    Vill hellre hänga irl än att brevväxla förresten.
    / fannywik(a)hotmail.com

    Fanny 2015-08-12 21:18:01
    Svara
  • Hej!

    Ida Östman 2015-08-12 21:07:40
    Svara
  • Från Småland i Stockholm, 26 år.
    Min första kontaktannons.

    Söker en ny riktig vän i mitt liv eller två.
    Kanske blir vi ett litet gäng som hittar varandra här.

    Saker jag tycker om; resa, upptäcka, solen, loppis, fota, mode, inredning, konst, naturen, promenader, springa, mat, baka, fika, film, serier, öl, vin, vackra män… Men det gör inget om du bara tycker om hälften.

    Om dagarna jobbar jag med inköp på H&M.

    Jag hoppas vi hörs.

    [email protected]
    (Du kan lägga till mig på FB också)

    Diana Pellgaard 2015-08-12 20:55:34 http://dianapellgaard.se
    Svara
  • Hejsan!
    Söker nya bekantskaper och BFFS i GBG. Flyttade hit av slump nästan i början av sommaren och har haft fullt upp med att vänja mig vid mitt heltidsjobb som marknadsassistent efter examen. Därför har social integration hankat efter och skulle gärna ha en guide och en vapendragare till Göteborgs nattlig, kulturliv och annat man bara måste göra när man hänger i götet. Jag är en tjej på 23 år som gillar allt som man kan nörda in sig på, konst, tvserier, film, smink, böcker och så vidare. Jag är ofrivilligt slö och behöver någon med go som drar med mig ut när jag säger att jag inte orkar och som våldgästar mig med brunch i sängen på lördagar efter en galen kväll ute.
    Är du denna eller någon helt annan som bara är go kort och gott så tveka inte på att maila;
    [email protected]

    Puss och kram!

    Alexandra 2015-08-12 20:54:44
    Svara
  • Hej, jag vill läsa poesi och försöka mig på att prata om vad jag läst med andra vettiga människor (alltså inte tolkning, analys som man gjorde i gymnasiet, men lite djupare än den ”här meningen var fin”, tänker mig nånting däremellan men är också öppen för vad andra vill). Skriv till [email protected], så kan vi se om vi får ihop nåt (jag är bortrest den här veckan, men lovar att svara på mejl nästa vecka). Jag bor i Stockholm, men skulle kunna tänka mig att mejl om poesi också är fint.

    Vilma 2015-08-12 20:54:14
    Svara
  • Heej! Jag är en tjej på 15 år som gillar Marsvin (dom har ögon som stirrar in i din själ). Tv serier, kläder med udda mönster,indie pop som är så bra och vacker att det gör ont i själen att lyssna på, allt 60-80 tal,vackra filmer och scenografi,att skriva (vill bli journalist och författare),att måla med vatten färger och att läsa vackra texter. Om jag låter intressant kan ni gärna maila mig på [email protected]. Jag vill ha vänner och själsfränder att prata om allt och inget med 🙂

    Nellie 2015-08-12 20:51:28
    Svara
  • Hej. Maria heter jag. Jag är 27 år och plggar till Skolpsykolog i sydvästra England, men är från början från Göteborg. Jag skulle himla gärna vilja ha en brevvän att växla idéer om sömnad, träning, plugg och böcker. Bor du också i syndvästra England (Plymouth-området) så skulle det vara jättekul att träffas och fika och så också 🙂 Och kanske träna tillsammans. Min mejl är [email protected]. Ser fram emot att öppna mejlen med en hälsning från dig! 😀 Kram!

    Mari 2015-08-12 20:47:53
    Svara
  • Söker kompis i Malmö!! Jag flyttar dit på måndag och känner inte massor med folk i närheten. Ska plugga affärsjuridik i Lund till hösten men är lite nervös för jag vet egentligen inte vad affärsjuridik är alls.. jaja min mejl är [email protected], jag har en stor lägenhet som är bra för fest och sånt. Måste bara måla om först!

    Julia 2015-08-12 20:34:57
    Svara
  • HEJ!
    Jag heter Ida, är 23 år gammal och bor i Norrköping. Jag skulle vilja ha en träningskompis då jag inte riktigt kommer in i träningen själv och det är roligare att göra saker tillsammans. Så, tränar du på medley i norrköping och vill ha någon att träna med så kan du väl kommentera den här kommentaren med mejladress!

    Ida 2015-08-12 20:32:22
    Svara
  • Vad alla är bebis unga här, är det bara jag som är 30 plus.. 🙁

    Lotta Estradör 2015-08-12 20:31:44
    Svara
  • Hej! Jag heter Amanda blir 26 år om en månad. För prick ett år sedan flyttade jag till Uppsala med min sambo och katten Vilding, är från början Dalkulla. Jag är vegan, feminist och kattdam. Eftersom jag inte känner så många i Uppsala och har fått börja från noll att bygga upp ett nytt kompisgäng söker jag därför nya kompisar att ha brädspel kvällar med, dricka vin med, allmänt häng osv. Men eftersom jag älskar att skriva så har jag såklart även brevvänner från andra ställen också.

    Just ja, jag är ju en av de yngsta medlemmarna i svenska fyrsällskapet, jag är ju liksom besatt av fyrar. Skivskrivskriv! [email protected] puss!

    AMANDA 2015-08-12 20:29:44
    Svara
  • Hej!

    Mitt namn är Carolina, jag är 20 år och bor på i Stockholm men kommer ganska nyss från Göteborg där alla mina vänner och min familj finns kvar. I Stockholm utbildade jag mig till makeup artist och flyttade ihop med min pojkvän som är den bästa människan på jorden. Jag har lite brist på umgänge här i Stockholm så om någon vill hänga med mig över en öl eller kaffe skulle jag bli jätteglad. Jag är en social person och dansar väldigt konstigt. Hör gärna av er till [email protected]
    Kram!

    Carolina 2015-08-12 20:24:26
    Svara
  • Förfestare sökes!

    Jag heter evelina å är 22 å jobbar sen ett halvår tillbaka i malmö. Har en finfin lägenhet som jag är pepp på att fylla med fint vettigt folk. Jag gillar att dricka bubbel, leka lekar och dansa fastän hjärtat brister.

    I övrigt producerar jag musik, jobbar med kids me funktionsskillnad och dricker kaffe.

    Är ni pepp så skicka ett mail så styr vi något kul snarast!! Heja!

    (Älskar ni inte förfester men ändå vill hänga så hör av er ändå, jag gillar å göra massa andra saker också :):))

    DE BLIR KUL.
    Kram

    Evelina andersson 2015-08-12 20:20:03
    Svara
  • Hejhej! Är 21, bor i Linköping och tycker egentligen att det vore kul med både brevvänner och nya bekantskaper.

    Ser mig själv som en snäll, pratglad men lugn tjej. Tycker om böcker och musik (mycket svensk pop), promenerar gärna antingen med sällskap eller en podcast i öronen. Trivs också bra på ett kafe eller en uteservering och dricker då helst kaffe eller vin. Skriv gärna till [email protected] om du antingen vill ha en brevvän eller kanske träffa någon ny i Linköping!

    Emma 2015-08-12 20:17:54
    Svara
  • Mm hej hej. Ja jag är inte så gammal (16) så ja det händer mycket som att börja gymnasiet och sånt. jag dööör liksom vad ska jag göra vet inte om jag är nervös eller inte. Iallafall, jag vill helt klart bara snacka typ om saker som händer och roliga, konstiga saker. Juste jag heter millie och bor på gotland.
    [email protected]

    Millie 2015-08-12 20:15:18
    Svara
  • Häng i Växjö/brevisar från resten av världen

    Alltså. Jag tänkte först avstå att skriva eftersom jag har skrivit kontaktannonser så många gånger tidigare (hehe), men jag har fått så många fina kontakter och det är så kul så hej IGEN!

    Jag heter Sofia, är 23 år och bor i en etta i Växjö med min sambo, två hundar och två kaniner. Gillar att träffa kompisar, att skriva, att läsa, att dricka vin, att promenera i skogen och så vidare. Listan kan göras milslång. Pluggar till lärare mot årskurs 4-6, jobbar deltid som personlig assistent och deltid med ett integrationsprojekt på universitetet.

    Söker vinkompisar, skrivkompisar, promenadkompisar eller vad som helst. Är öppen för förslag och tycker som sagt bara att det är skoj med nya kontakter.

    Hör av er. För tusan!

    [email protected]

    Sofia 2015-08-12 20:01:57 http://fiantastic.tumblr.com
    Svara
  • Hallå!
    Dessa inlägg <3
    25-årig tjej bor i Göteborg. Vill dricka vin/kaffe/nått annat gott och prata böcker i en bokklubb. Hör av er om det låter kul!

    Elin 2015-08-12 19:51:34
    Svara
  • Hej, mitt namn är Klara. Jag är 16 år gammal och börjar Gymnasiet om fyra dagar (Norra Real, Sam Sam). Drömmer om att bli journalist och eventuellt författare. Söker en brevvän som gillar att diskutera politik, ge låt- och boktips, berätta om sina dagar och dess händelser. Jag skulle bli superglad över att se ett mail i inboxen som inte är skräppost, skriv till mig vettja! [email protected]

    Klara 2015-08-12 19:44:34
    Svara
  • 25-årig tant, Stockholm.
    Resa, dricka te, läsa långa ord i många böcker.
    Sörpla vin, traska långa promenader, träna en muskel eller två ibland.
    Pop, mespop, lite dans.

    Min första kontaktannons. Önskar en brevvän eller två, en promenadvän eller tre.

    [email protected]

    S 2015-08-12 19:43:25
    Svara
  • Hej! Är en småländsk 22-årig tjej som bor i Norrland. Så antar att jag gillar gröna miljöer med ganska fula dialekter… Tycker det vore så himla kul att ha brev- eller mejlvänner för att skriva om livet till. Alternativt nån fin att dricka te/vin/öl ihop med i Piteå eller Luleå 🙂 Gillar Alice i Underlandet och böcker och samlar på skrivmaskiner och bokmärken. Pluggar (kultur)journalistik och är kattmänniska.
    Finns på [email protected] (till att börja med.)

    Elice 2015-08-12 19:43:21
    Svara
  • Hej!

    Jag söker en vän som gillar att diskutera livet och samhällets uppbyggnad av konstiga regler/normer. Eller bara någon som gillar att cykla eller springa långt.

    Kram!

    [email protected]

    Emelie Richter 2015-08-12 19:38:56 http://emelierichter.se
    Svara
  • 26 years old philosopher from Belgrade, Serbia. If you are ever in Serbia you have to come drink beer with me and dance all night. I like parties, music that feels good, music that makes you sad. I am not searching for meaning of life, I search for meaning of love. If you like cats, glitter, gold, sun, stars, sky, books and are an optimistic and weird, feel free to say hi.

    Lola 2015-08-12 19:32:10
    Svara
  • Hej!

    Finlandssvensk, pluggar till Samhällspedagog i Åbo och är 21 år gammal. Jag gillar fina kärlekshistorier, Håkan Hellström och att resa runt i världen. Jag är speciellt förtjust i vykort, gillar charmen i att behöva välja sina ord omsorgsfullt samt att få välja olika motiv varje gång.

    Söker någon som vill skicka vykort ibland eller dricka ett glas rödvin någon sen vinterkväll. Nås på [email protected].

    Irene 2015-08-12 19:19:29 http://www.somedieyoung.ratata.fi
    Svara
    • Svar på Irenes kommentar.

      Hej! Vill gärna ha dig som vykortskompis!
      Att skriva brev tycker jag kan bli lite för kravfyllt ibland.
      Eftersom jag är Muminälskare så åker jag gärna över till Finland så ofta jag kan, så då kan vi ju även passa på att ses 🙂
      Du kan mejla på [email protected]
      Kram!

      Anni 2015-08-12 21:28:20
      Svara
  • Kitschälskande patriarkathatande kreativ feministqueer finnes i London. Gillar att göra smycken, färga håret, diskutera politik, fuldansa, laga och äta veg. mat, dricka öl, ligga i sängen och kolla på rupauls dragrace m.m. m.m. Vill du bli min IRL-kompis? K bye
    [email protected]

    Sara 2015-08-12 19:09:21
    Svara
  • Molly heter jag, är nitton år och skulle vilja brevväxkla med någon! … eller mejl-växla. min mejl är: [email protected]

    molly 2015-08-12 19:07:24 http://mollyrodin.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag är en 21-årig tjej som flyttar tillbaka till min hemstad Stockholm i september efter att ha spenderat det senaste året med att först volontärarbeta i Nepal i två månader och därefter bo och jobba i Norge. Men nu ska jag alltså flytta tillbaka pga nytt jobb. Är taggad på en nystart i livet och sugen på att lära känna lite nytt folk! Hur som, hör gärna av dig om du är nyinflyttad, stockholmare sen innan eller bara allmänt sugen på att ta en öl och snacka lite! Lovar att jag är en nyfiken, ganska påhittig och trevlig tjej! Går att nå på [email protected]

    Linnea 2015-08-12 19:01:16
    Svara
  • Hej! Jag heter Elin, är 19 och bor i Nyköping. Tycker om att laga mumsig vegansk mat, filma och klippa, vara arg på orättvisor och dricka vin. Alla mina vänner flyttar antingen utomlands eller till andra städer i höst, är du i samma sits eller ba inte vill vara lika ensam som jag så får du supergärna höra av dig på [email protected]

    🙂

    elin 2015-08-12 19:00:33
    Svara
  • Hej,

    jag skulle gärna vilja prata med någon om vilja ha en kille som inte vill ha en. jag är på sådär 30 jordsnurr, har sambo och grejer. men jag kan inte sluta tänka på honom.

    Någon som vill skriva till mig lotta.estradö[email protected]

    Stalker
    Lotta Estradör

    Lotta Estradör 2015-08-12 18:59:22
    Svara
  • Hallå! Karin är namnet. Är 22 år och bor i Karlstad, men har rötterna i Göteborg. Söker någon som man kan dela sena sommarkvällar på balkongen med, kanske ett glas vin eller en kopp te. Prata om allt mellan himmel och jord. Kanske böcker, möjligtvis härliga klassiker såsom Of Mice and Men och Västfronten intet nytt. Eller alla de hundra tv-serier som jag slavar under. Bor du inte i trakten kan jag även tänka mig långa mejlkonversationer (eller kanske hederliga brev). Är för övrigt film- och tv-redaktör på Popmani och precis tagit examen i Medie- och kommunikationsvetenskap: Visuell kommunikation och design.

    Gillar: dans, katter, lakrits, sena sommarkvällar och kultur i alla dess mängder.

    Nå mig på: [email protected]

    Karin 2015-08-12 18:47:34 http://karinsuniversum.blogg.se
    Svara
  • Heeeeej!
    Jag flyttar till Malmö om TVÅ veckor! Är ny i staden och ska börja läsa på Malmö högskola.
    Jag är 22 år, gillar sällskapsspel, glitter, loppisar och mat. Hör jättejättegärna av dig om du bor i Malmö och vill spela alfapet eller något annat roligt över ett glas vin. kram.

    [email protected]

    Emma 2015-08-12 18:47:12
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Åh, då måste du engagera dig i Malmö Högskolas Feministiska Förening (MHFF) – fick de bästa vännerna där under min studietid <3
      (MHFF på facebook) – https://www.facebook.com/pages/MHFF/106619432861049?fref=ts

      Camilla 2015-08-12 20:27:43
      Svara
  • Hej! Sanna är jag och söker en brevvän eftersom jag saknar att skriva för hand och vill få roligare post än räkningar 🙂 jag pluggar till lärare på stockholms universitet och utöver det håller jag på med teater och massa smått o gott. Hör av dig till min mail om du är sugen på att börja skriva snailmail! /[email protected]

    Sanna 2015-08-12 18:43:37
    Svara
  • Hallå!
    Jag är 24 och landade för precis en vecka sedan i San Francisco där jag ska stanna till början på januari ungefär (för denna gång åtminstone). Pluggar kommunikation/reklam och delar en trea tillsammans med tre vänner (varav en är min pojkvän) och tycker att det skulle vara kalas att lära känna lite nya människor här.
    Så om du är sugen på att upptäcka nya platser, kolla in konserter/utställningar/bio, laga (veg)mat, dricka vin, träna eller något helt annat – mejla mig på [email protected].

    Hi!
    I’m 24 years old and arrived in San Francisco for just about a week ago. I will be staying here until the beginning of January (at least), studying communications/advertising at AAU. I share a flat with my boyfriend and two friends of ours, but it would be great to get to know some new people! If you’d like to hang out and explore new places, go to concerts/art shows/movies, cooking (vegetarian) food, drink wine, work out or whatever – send me an email at [email protected].

    Linnéa 2015-08-12 18:39:49 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara
  • Hello! Jag är 19 år, alldeles för uttråkad i min hemstad Karlskrona och behöver nya personer att prata med eller åka iväg för att träffa. Jag tycker om öl, festivaler, vettiga åsikter, att utforska nya platser och att hångla. Älskar att prova på nya saker och säger mer ja än nej till knäppa idéer. Släng iväg ett mail till [email protected] så kan vi skriva om livet eller hitta på något kul!

    Lisa 2015-08-12 18:18:17
    Svara
  • hej!
    Jag bor i nyköping och skulle tycka det va kul att lära känna nya människor.
    Jag tycker om att träna, fika, dricka vin och promenader. Skulle vara extra kul att träffa någon som vill träna tillsammans!
    Skicka ett mail till [email protected]

    Johanna 2015-08-12 18:09:56
    Svara
  • Jag är en 23-årig tjej som precis flyttat till Växjö för att börja studera till sjuksköterska. Bor med min sambo men känner ingen annan här än, så det hade varit kul att träffa en ny vän att hänga med. Jag har en liten gosig fransk bulldog som jag spenderar en del tid på, jag har också ett intresse för att odla och plantera diverse växter. Annars gillar jag att göra de vanliga sakerna, hänga med kompisar, festa, ta en öl, fika osv om det är någon som har lust att ses här i Växjö hör av er 🙂 / [email protected]

    Olivia 2015-08-12 18:03:32
    Svara
  • Hej!

    Jag är en snart nittonårig student som precis har börjat plugga på Linköpings universitet. Jag känner verkligen INGEN där och blir så stressad av att ständigt försöka göra intryck på alla hundra nya ansikten. Jag vill hellre ha djupgående konversationer och känna att den jag pratar med verkligen vill lyssna och prata med just mig!

    Jag gillar att prata om relationer, ångest, politik, jämställdhet, mode och inredning, träning, böcker, skvaller, inspiration, resor, kulturer, mat och mycket mer! Och så älskar jag verkligen kaffe.

    Så om du tycker jag låter intressant och befinner dig i Linköpingstrakten så får du gärna skicka iväg ett mejl till [email protected]! <3

    Elin 2015-08-12 18:01:49
    Svara
  • Hallå!

    Jag älskar att sticka (framförallt islandströjor) och att sy. Gillar även att hänga med gulliga personer och dricka te/vin. Någon som vill kombinera dessa intressen tillsammans med mig? Jag vill starta en sy/stick/pyssel-förening som ses regelbundet då och då i Lund eller Malmö.

    Hör av dig till mig på [email protected] så drar vi ihop något!

    Ida 2015-08-12 17:58:22
    Svara
  • Hallååå! Ny bff sökes till 24 årig konststudent i London! Intressen är warehouse fester, queer klubbar, rödvinsfilosofi samt att sitta på hustak. Kan citera Nicolas Cage på beställning! går att nås på [email protected]

    Patricia 2015-08-12 17:42:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!