my birthday.

my birthday.

I måndags fyllde jag år. Jag blev uppvaktad med tårta och sång på morgonen och sedan när Magnus gått till jobbet gjorde jag mig fin för dagen. Det blev exempelvis dessa nya örhängen som jag fått av River Island, tack tack!

my birthday.

Jag promenerade ner till biblioteksgatan och Wiener Caféet där jag hade bokat bord för födelsedagslunch! Wiener Caféet är Stockholms finaste café tycker jag, känns som en liten bit av Paris eller New York.

my birthday.

Sju somriga kompisar slog sig ner för att fira mig. Jenny och Sebastian har vi här.

my birthday.

Elsa och en suddig Pontus.

my birthday.

Gustav.

my birthday.

Matilda och alldeles nya Bibi! Sebastian och Matilda har kirrat ett syskon till Morris. Hon blev färdigbakad bara för några veckor sedan. Är inte Bibi typ det gulligaste namnet by the way.

my birthday.

Och så Nina och jag. Så var vi hela lunchsällskapet!

my birthday.

Servitören ställde plötsligt fram prosecco och då var det min mamma som ringt dit och beställt det som en överraskning åt oss. Så fint <3

my birthday.

Sedan kom en stor bukett blommor och då var det min syster Mira som budat dit den! Så himla gullig familj man har.

my birthday.

En pappa och en dotter.

my birthday.

Vi åt olika goda grejer till lunch. Nina åt deras signatursallad med lax och jag åt en mozzarellapaj som inte fastnade på bild.

my birthday.

Sedan fick jag presenter! Av Nina fick jag hela Kristina Sandberg-serien om hemmafrun Maj. Har verkligen velat läsa den så nu är det bara att sätta igång.

my birthday.

Av Elsa, Gustav och Alexandra fick jag bland annat detta kort som passande nog (i och med födelsedag) illustrerande en födelse.

my birthday.

Och inuti paketet låg ett väldigt fint fat.

my birthday.

Av Matilda, Sebastian och Jenny fick jag massa flotta badrumsgrejer. Handkräm, handtvål och doftljus. Badrummet ska nämligen renoveras i september, sedan kommer det bli så fint så fint där. Ni ska förstås få se före och efter.

my birthday.

Vi hade hela stället för oss själva, kanske för att det var måndag och dessutom väldigt varmt utomhus så de som var lediga ville väl hänga ute. Vi satt kvar i ett par timmar och beställde kaffe och kaka också.

my birthday.

Sedan vinkade vi adjö och jag promenerade hem.

my birthday.

Några timmar senare hade Magnus slutat jobbet. Vi gick till Bleck för att äta middag. Bleck är en ganska nyöppnad restaurang precis bredvid oss. Uteserveringen ligger under ett enormt träd så det känns lite som att sitta i en trädkoja.

my birthday.

Trots att klockan var kväll var det fortfarande tjugofem grader i luften.

my birthday.

Jag fick cava och Magnus drack en öl.

my birthday.

<3

my birthday.

Vi delade på tre olika mellanrätter. En råbiff på kalv, primörer med hollandaisesås samt fish n’chips. Här på bilden ser ni råbiff.

my birthday.

Sedan satt vi kvar tills det mörknade innan vi promenerade hem igen.
Klart slut med finfina födelsedagen.

.

Translation. It was my birthday last Monday. I celebrated with fancy lunch at Wiener Caféet with my friends and dinner at Bleck with my boyfriend.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • OMG! Jag har alltid på något sätt vetat att du varit lejon utan att ha vetat när du fyllt år! Tycker att du verkar ha vissa drag som jag också har! Astrologi är fasen läskigt sant ibland! Tror du på vet? Mvh/ tjejen som är född 9e aug!

    Ebba 2015-08-13 20:49:29
    Svara
  • Jag är besviken hur du (eller någon) kan äta kalv när du som är djurvän och gosar med hundar och kaniner etc. men så äter du en liten ko? Skulle vara intressant att höra hur du tänker där…har du sett någon av filmerna som Food Inc eller Vegucated?

    Cecilia 2015-08-13 06:46:41
    Svara
    • Svar på Cecilias kommentar.

      Tja…jag är säker på att du lekt och haft kul med en 9-åring förut utan att ha slutat köpa billiga kläder som har barnarbete/sweatshopbakgrund?

      L 2015-08-13 16:26:51
      Svara
    • Svar på Cecilias kommentar.

      varför kan vegetarianer inte bara förstår att vissa människor ser skillnad på sällskapsdjur och boskapsdjur? jag klankar inte ner på ert beslut att inte äta kött..

      linda 2015-08-13 09:50:38
      Svara
      • Svar på lindas kommentar.

        Frågan var inte om varför någon äter kött, men om kalv, eftersom många köttätare väljer att inte äta kalv pga vad det just är.

        Cecilia 2015-08-13 13:29:12
        Svara
  • Hej Sandra!
    Tänkte bara tipsa om en film jag såg igår. Från sent 80-tal med en ung Julia Roberts i huvudrollen. ”Mystic Pizza” heter den – femnistisk, ärlig och underbar fin garderob på bästa sätt.
    Tror du hade gillat den om du inte sett den tidigare, tips tips

    Linnea 2015-08-12 21:34:03
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

      Hej Sandra!
      Tänkte bara tipsa om en film jag såg igår. Från sent 80-tal med en ung Julia Roberts i huvudrollen. ”Mystic Pizza” heter den – femnistisk, ärlig och underbar fin garderob på bästa sätt.
      Tror du hade gillat den om du inte sett den tidigare, tips tips

      Obs obs, den finns på netflix!

      Linnea 2015-08-12 21:37:18
      Svara
  • Ser ut som det perfekta sättet att fira födelsedag!

    Linnéa 2015-08-12 16:56:03 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara
  • Vilken himla fint födelsedag du verkar ha haft. Tycker att kortet som föreställer en födelse var extra fint. Grattis i efterskott också!

    Anna María 2015-08-12 16:07:25 http://annamarialarsson.se/blogg
    Svara
  • GUD vad fin du är på bilden med Nina från restaurangen, och extra fin i håret! Har du gjort något??? Sjukt snygg färg!
    Oså vill jag passa på att säga (ang örhängena) att jag uppskattar att du tydligt skriver ut vad som är spons och gratis. Minns att du för ett tag sen skrev att du tyckte det enda rätta var att vara ärlig med detta och att du tyckte det vore dumt att låtsas att du betalade för sånt som är gratis. Jag tycker du har helt rätt i det och uppskattat din ärlighet här i bloggen så himla mycket. Du är BRA! JÄTTEBRA! Och verkar vara så himla go!<3
    Kram! & grattis i efterskott för tusan!!!!!!!

    M 2015-08-12 15:21:54
    Svara
  • Det ser ut att ha varit en strålande fin födelsedagdag! Vad romantisk kväll med middag bara ni två. Hur gamla är Matilda och Sebastian förresten?

    Rebecka 2015-08-12 14:26:18
    Svara
  • Sandra!!!! Vi är flera som ska på wow men har nollkoll på utelivet å vad som händer efter konserterna. Måste man ha lista å sånt kan inte du snälla förklara lite:))))

    Maria 2015-08-12 11:09:26
    Svara
    • Svar på Marias kommentar.

      på klubbspelningarna behöver du inte va på lista. men det brukar va kö så kom i tid till den du vill gå på. vissa fester har listor och de blir man ofta inbjuden till om man känner nån som känner nån typ. men klubbspelningarna brukar vara roliga! ladda ner way out west-appen och spana där. puss

      sandrabeijer 2015-08-12 11:57:27
      Svara
  • åh, en nyföding. skaffade mig en sådan själv alldeles nyss så är lite särskilt fascinerad av dem för tillfället. ser ut som en ypperlig födelsedag!

    Ulrika 2015-08-12 09:53:29 http://nettelblad.blogg.se
    Svara
  • Grattis i efterskott! Kramar

    Sara 2015-08-12 09:35:06 http://www.sarawoodrow.com
    Svara
  • Grattis i efterskott! Ser ut som om du hade en toppendag! 🙂

    Doers Magazine 2015-08-12 09:10:04 http://doersmagazine.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!