mot way out west.

way out west.

Nu tar jag min tandvärk under armen, en liten resväska i den andra och springer ut på gatan för att sedan köra ner till gbg med Elsa och Pontus.
För idag börjar ju Way Out West! Jag tänker mig såklart lite vila pga fortf ganska sjuk, men hoppas även på konsertdans, skogsfest, pizza till frukost, hemliga klubbspelningar, nya bekantskaper, efterfest, musikförälskelser och ett tjugofemgradigt Göteborg!
Ungefär så här roligt tänkte jag ha:


way out west.

way out west.

way out west.

way out west.

Way Out West.

Way Out West.

way out west.

way out west.

way out west.

Vi ses där!
På lördag spelar jag förresten skivor på Nöjesguidens avslutningsfest på Scandic Rubinen mellan 00-01. Tror att det bara är lista tyvärr, men har du osat så ses vi ju där också.

Här är förresten min Way Out West 2025-spellista om någon kanske missat.

Puss.
.

Translation. I’m off to Gothenburg and the music festival Way Out West today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • vet inte vad det är med nästsista bilden, men varje gång jag ser den blir jag så himla pepp! du är så fin på den! billig öl, massa jeans och peppt uttryck! <<3

    lovisa 2015-08-15 12:49:59 http://polichinelle.se
    Svara
  • Hej Sandra! Tack för en fantastisk blogg, du ger mig så himla mycket inspiration i vardagen. Har aldrig kommenterat förut men ville bara skriva att jag gick omkring med sån jävla värk i visdomständerna också. Det är fan den värsta smärtan jag varit med om. Nu vet inte jag vad du har för problem, men vill ändå bara säga: DRA BORT SKITEN! det är mitt bästa beslut. Det var definitivt värt kostnaden 😉

    maria 2015-08-14 09:17:12
    Svara
  • Tips! Imorgon är det rave (på hemlig plats än så länge, det släpps samma kväll) kolla upp Uber på facebook så finns det ett event. Det brukar vara så galet jävla fett.

    Saga 2015-08-13 09:33:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!