way out west. torsdagen.

way out west.

I torsdags packade jag min resväska med livsviktiga festivalgrejor som regnjacka och plattång. Vid tio blev jag upphämtad av Elsa och Pontus för att sedan bege oss mot Way Out West.

way out west.

Jag fick en födelsedagspresent av Pontus! Azure Blue på vinyl. Har lyssnat på den hela dagen idag, så fin.

way out west.

Vi stannade för lunch på ett Max någonstans på vägen.

way out west.

Och ett gäng timmar senare var vi framme i Göteborg. Jag bodde på Nöjesguiden-hotellet och på innegården var det redan kalas. Jag lämnade av mina grejer på rummet och sprang ner på gården där Gustav och Alexandra väntade på mig.

way out west.

Efter ett glas vin och lite gårdsmingel begav vi oss mot festivalområdet.

way out west.

Vi firade direkt med att köpa en flaska bubbel.

way out west.

Skål!

way out west.

Ganska snart blev det dags för middag. Vi köpte nudlar med tofu och grönsaker.

way out west.

Placerade oss i gräset och åt upp.

way out west.

Sedan sprang vi till Linnéscenen där Susanne Sundfør spelade. Tycker så himla himla mycket om prick allt hon gör. Såg henne på Södra Teatern i våras också. Elsa dokumenterade spelningen med film.

way out west.

Efter konserten mörknade det och temperaturen sjönk några grader. Vi byggde ett omklädningsrum av tröjor och klänningar och så bytte vi om till strumpbyxor och jeans.

way out west.

Sedan hängde vi på en brygga på pressområdet resten av kvällen med den här fina utsikten.

way out west.

Vid midnatt när festivalområdet stängde begav jag mig hemåt med det här strålande gänget för att vakna upp till en ny festivaldag åtta timmar senare!

 

 

Translation. Day one at the Way Out West festival. We drove from Stockholm in the morning and arrived in time for a yard party in the afternoon at the hotel I stayed at. After a few hours at the party we headed to the festival area, drank sparkling wine, had noodles for dinner and watched Susanne Sundfor. In the evening we hung out in the vip area before we took the tram home to our beds.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • såg ni inte belle and sebastian? 🙁

    linnea 2015-08-19 08:41:02
    Svara
  • Älskar Susanne Sundfør! Hennes röst och hennes musik är verkligen magi, varje låt på sitt egna sätt och vis.

    Julia 2015-08-18 00:31:11 http://prick.blogg.se
    Svara
  • Åh ja, Susanne Sundfør var så himlans bra! Såg förresten dig och Elsa precis efteråt, när du sprang mot hennes kamera 🙂 Kul, kul!

    Hey Emelie 2015-08-17 21:55:17 http://heyemelie.blogspot.com
    Svara
  • Hejhej Sandra jag har en liten fråga. Hur viktigt är det för dig att dela samma värderingar som dina vänner/partner? Jag tänker på saker som att ha en vän som gillar att ta droger på helgerna när man själv ogillar allt som har med sånt att göra, att ha vänner som röstar SD eller har andra politiska åsikter som man själv tycker är skit, osv osv. Är så kluven kring det här för tycker det är så himla jobbigt att lyssna på vänner (och särskilt pojkvän) uttrycka åsikter eller göra saker som jag inte själv skulle kunna stå för, men samtidigt tycker jag ju någonstans att alla måste få bestämma över sitt eget liv och att man måste kunna vara vän med någon även om man inte delar värderingar kring exakt allt… Hur tänker du kring detta??

    Maja 2015-08-17 21:45:08
    Svara
    • Svar på Majas kommentar.

      Hej Maja! Jag har befunnit mig i samma situation som du verkar göra, och detta är vad jag kom fram till efter mycket eftertanke; klart att alla människor måste få bestämma över sina egna liv. Det gäller även dig! Du har rätt att bestämma vilka influenser, tankar och värderingar (och i förlängningen personer) du omger dig själv med. Av egen erfarenhet vet jag att man tydligen är ”skön” och ”tolerant” om man står ut med att umgås med folk som är rasister/sexister/drogbrukare/vad det nu kan vara, även om det får en själv att må dåligt på något sätt – om man däremot står upp för sig själv och sitt eget välmående och väljer bort de influenserna i sitt liv, då är man oskön och en party pooper. Och det vill man kanske inte vara, men samtidigt… är det ingen som kommer ge en extra poäng i slutet av livet för att man uthärdade saker som man inte trivdes med. Sedan är ju detta säkert saker man a) kan diskutera med de personer som är berörda (om man orkar och vill) och b) i sådana fall påtala att det är delar av deras liv man inte önskar ta del av. Sedan får man se hur de förhåller sig till saken. Men lika mycket rätt som de har att bestämma över sina liv, har du rätt att bestämma över ditt.

      Sparv 2015-08-18 09:01:49
      Svara
  • Hei Sandra, jeg har prøvd å bla meg gjennom bloggen din uten hell for å finne ut hvor du har fått tak i den fantastiske kofferten (resveskan) din. Hvor er den fra, og vet du om Den fortsatt er å få tak i? mvh Sarah

    sarah 2015-08-17 21:37:08
    Svara
  • Härligt det ser ut! Var så länge sen jag var på way out west, får försöka åka tillbaka nästa år 🙂

    HTTP://lillap.devote.se

    Lilla P 2015-08-17 17:41:03 http://lillap.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!