7 instagramtips.

52

Food52.
Omnomnomnomnom.

men
Menandcoffee
Omnomnomnomnom.

corgi
Babymilothecorgi
Jag och Magnus pratar kanske minst fyra gånger om dagen om när vi ska skaffa en corgi. Oklart när detta kommer att ske. Det måste väl i alla fall hända nån gång och därför följer vi cirka alla corgikonton instagram har att erbjuda. Milo är min favorit.

gi
Quarterlifepoetry
En tjej som jobbade på samma byrå som mig i NYC har en så träffsäker insta med illstrationer och rim om att vara tjugofemnånting.

autk
Auktionstipset.
Väljer ut det finaste från olika autionssajter på nätet och tipsar! Så bra om man inte orkar leta själv.

jo
Jo_Greasley
Jo är stylist på Asos och jag tycker så mycket om hennes instagramflöde som hon använder som en slags inspirationsbank.

mat
Kronprinsensthlm.
SÅ himla fina mat-stillebens. Och en med min bok till och med! Ser ni? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • buttersthefluffycorgi är min favoritcorgi! så söt! spana om ni (mot förmodan) har missat

  therese 2015-09-03 23:18:41
  Svara
 • Följ Gatsby & Scout på insta! Finaste corgisyskonen någonsin. Gatsby är den fundersamme storebrorsan medans Scout (döpt efter karaktären i To Kill a Mockingbird och heter egentligen Jean Louise) är den busiga charmiga lillasystern. Min favorit IG <3

  Gatsby och Scouts största fan 2015-09-01 20:58:07
  Svara
 • https://instagram.com/stinawollter/ !

  M 2015-09-01 11:05:21
  Svara
 • Tack för alla tips, ska kolla in de 😀

  Daniella 2015-08-31 22:21:32 http://pinkpower.webblogg.se
  Svara
 • Hej!

  Måste fråga: har Magnus en lillebror som heter David och dansar på svt24? Himla lika var de!

  Ella 2015-08-31 21:43:17
  Svara
 • Corgis är underbara, min syster har en☺️
  En sak att tänka på för er som seriöst tänker skaffa en är att det har börjat synas att det finns höftproblem inom rasen. Så även om man förr sagt att de är ok finns det relativt ofta så röntga alltid höfterna!

  Jenney 2015-08-31 18:47:00
  Svara
 • Hej min favvofavvoblogg och tack för alla timmar jag spenderat i dina arkiv! Har en liten fråga till dig såklart. Du är ju lite äldre än jag, haft flera förhållanden, och undrar hur du känner när man blir ihop med en kille, hänger bland hans vänner, och stöter på eller hänger med folk han dejtat eller varit kär i eller ex. Jag har så svårt för det här, att även om jag är med honom nu så finns det massor som de har tillsammans innan jag ens fanns, och jag blir så ledsen av det. Så dumt men hatar att träffa på någon gammal kompis till honom och sen få veta att det var den tjejen han var så kär i i gymnasiet. Det känns bara jobbigt i hela kroppen, men det handlar inte om att jag inte litar på honom nu utan det är allt som fanns innan mig som stör. Om du nu tänkt likadant, hur tacklar man bäst det? Puss och tack för allt man lär sig av dig!<3

  Anonym 2015-08-31 18:37:20
  Svara
 • Mitt nya facoritkonto är @francoisdourlen som sätter in populärkulturella referenser i verkliga livet!! Så fint

  Moa 2015-08-31 18:25:34 http://theunknownregions.wordpress.com
  Svara
 • Vilka bra tips, älskar speciellt poesi-kontot. Jag tycker kontot asshole parens är svinroligt, det är liknande Reasons my son is crying på Twitter = barn som gråter/föräldrar som är fruktansvärda föräldrar för att barnen typ inte får slicka på dörrmattan eller faktiskt FÅR äta glass.

  Linnéa 2015-08-31 17:54:41 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Hej Sandra (och alla läsare)! Jag har en asviktig fråga!

  På intervjun av mitt gamla jobb minns jag att jag fick frågan när jag har tänkt skaffa barn. Nu i efterhand blir jag sjukt arg när jag tänker på det, vad spelar det för himla roll? Och jag börjar fundera vad jag ska säga till en framtida arbetsgivare om hen ställer den frågan? Jag pluggar nu, men när jag är klar så kommer jag vela jobba ett tag och sen börja försöka skaffa barn. Då kommer jag och min partner dela på ledigheten. Jag tänker tre alternativ:

  Svar 1: ”Japp, jag vill börja föröka mig snart” Men då kanske dom ger tjänsten till en annan som inte tänker vara ”omständig” och mammaledig.

  Svar 2: ”Varför är det relevant för tjänsten jag söker? Den frågan hade aldrig en man fått.” Men då kanske dom tycker jag är näsvis och ger tjänsten till någon annan (vilket jag inte vågar chansa med).

  Svar 3: ”Näe, det finns inte alls på min agenda”. Alltså ljuga, men då riskerar jag åtminstone inte att bli utan jobb.

  Vad tycker du/ni fina läsare som ser detta?

  linnea 2015-08-31 17:44:37
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Hej hej, det beror på hur rätten dömer (om det skulle gå så långt), men det kan ses som diskrimineringsgrund och därmed vara olagligt, det sa vår lärare när jag läste en juridikkurs under min utbildning. P.S. Du får ljuga eller vägra svara – om/när/hur du bildar familj är ingenting som din eventuella arbetsgivare har med att göra. Kram!

   Rebecka 2015-08-31 23:16:06
   Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Jag tror tyvärr inte det är olagligt utan det är bara en vidrig och kränkande fråga. Genom att ställa en sådan fråga vill arbetsgivaren se hur många år du skulle kunna tänkas arbeta innan du plötsligt bildar familj och du är ett hinder för dem – det hinder en man aldrig hade blivit eftersom det inte är han som bär bördan med att vara gravid och alla besvär därtill. Om någon någonsin ställer en sådan fråga finns det ingenting som ens heter näsvis. Säg ifrån och säg ifrån ordentligt! Låt aldrig någon kränka dig på det viset!

   Jag är utbildad i en bransch där männen dominerar och har blivit bortvald gång på gång och har kämpat med en lång och svår arbetslöshet som har gjort att jag nu är tvungen att utbilda mig till någonting annat. Stå på dig och visa att ingen sätter sig på dig!

   Lisa 2015-08-31 19:14:27
   Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Tror också att det är olagligt att fråga i och med att det kan vara diskriminerande. Det ska inte spela någon roll om du vill skaffa barn nu eller ever. Får man frågan ändå så måste man ju liksom säga nåt, mitt tips är att säga ”Jag vet inte”.

   Lisa 2015-08-31 18:21:19
   Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   jag är ganska säker på att detta till och med är olagligt?

   sandrabeijer 2015-08-31 17:51:33
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Måste kolla upp detta, då har jag ju isåfall ett lagstöd på min sida! Så sjukt att detta förekommer… Jag vet flera runtom mig som också fått en sådan fråga vid arbetsintervjuer. 🙁

    linnea 2015-08-31 17:58:15
    Svara
 • Så fina tips, många som jag missat och måste följa nu på en gång!

  Julia 2015-08-31 17:39:29 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Mitt instagramtips är feminist_tinder. Feministiska svar på dåliga (och ofta sexistiska) raggningsförsök på Tinder.

  https://instagram.com/feminist_tinder/

  Jenny 2015-08-31 17:34:26 http://dendaromjenny.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!