måndagspepp.

Hej allihopa och välkomna till en ny vecka. Sista dagen av sommaren är ju idag om man ska vara kalenderpetig. Men det ska bli sommarväder hela veckan som jag förstått det rätt så hösten har ABSOLUT inte börjat, om någon har fått för sig det. Sitter i detta nu och skriver det här med öppna balkongdörrar och barbent, mycket lycklig över det.
Här kommer hur som haver lite trevliga länkar från mig till er!

open

OpenPuppies.com
Fick detta utomordentliga tips av en läsare. Open Puppies är en hemsida med enbart gifs på hundar. Tryck mellanslag så kommer en ny i all evinnerlighet!

arvida

You can’t censor this.
Ett till bloggläsartips. En himla intressant och bra intervju med Arvida Byström mfl. Om feminism, kroppisdeal och om deras (fantastiska) bilder på instagram som till och verkar provocera Instagram.


Saving Mr. Banks.
Såg den här filmen i lördags och tyckte den var fin och tänkte därför tipsa vidare! En sann historia som handlar om när Walt Disney ville köpa rättigheterna till Mary Poppins av författaren på sextiotalet. Mary Poppins är min favoritdisneyfilm så är kanske lite partisk. : ) Men jag tänker att det kanske spritter i lite fler hjärtan än bara mitt när Jason Schwartsman sjunger Jolly Holiday. Dock är den producerad av just Disney så Walt Disney och dess imperium målas upp till det bästa vi har i den här världen, så det får man tyvärr ha lite överseende med och kanske själva måla upp i sitt kloka huvud att kolosser inte alltid är sådär genomgoda.. Finns på Netflix!

ieka
Ikea-nyheter.
Hur fina är dessa speglar som kommer till Ikea till hösten? IKORNNES heter dom och jag vill ha dom så mycket!


How dogs get older: A fascinating and deeply touching photography project
Avsolutar med denna fotoserie på hundars åldrande. Så fin och ledsam på samma gång.
.

Translation. Some links to brighten up your Monday. Openpuppies.com, You can’t sensor this, Saving Mr Banks, Ikea’s new mirrors and How dogs get older.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilket sammanträffande! Jag såg också ”Saving Mr Banks” i lördags och jag håller med dig – filmen var verkligen fin. <3

  caroline 2015-09-02 01:36:54
  Svara
 • Sandra! Har du sett I Origins med Michael Pitt i huvudrollen? Om inte, gör!

  Matilda 2015-08-31 23:24:26
  Svara
 • Älskar dina måndagstips!! sista serien med hundarna är ju <333

  kaneli 2015-08-31 18:54:00 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Ja, galet vad mycket fina nyheter som IKEA spottar fram i jämn strid ström 🙂
  Bildserien om vovvarna träffade mig rakt hjärtat efter förra veckans incident med min lille August. Åh.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Inredningshjälpen/Anette

  Inredningshjälpen 2015-08-31 13:59:44 http://inredningshjalpen.com
  Svara
 • Åh, ja! Trots att de ändrat väldigt mycket från hur det ska ha gått till i verkligheten (författaren accepterade aldrig Disney-filmen som Sophie säger) ÄLSKAR jag filmen Saving Mr Banks. Kul att du skriver om den! Det är helt enkelt en otroligt bra film och relationen mellan far och dotter är bland de starkaste jag bevittnat, någonsin.

  V 2015-08-31 13:28:28
  Svara
 • Har också sett den filmen och tyckte om den 🙂

  Malin 2015-08-31 12:54:23 http://maulun.blogg.se
  Svara
 • Åh, jag tycker Mary Poppins-tvisten är så sorglig 🙁 författaren som absolut inte vill sälja för hon vet att Disney kommer fullkomligt styckmörda hennes bok. Men sen måste hon pga ekonomi. Och Disney fullkomligt styckmördar hennes story.
  Asså, jag älskar också Disneys Mary Poppins. Men boken är också jättespännande och kanske mer knäpp. Jag förstår inte riktigt grejen med att ändra så mycket, då kan man lika gärna göra en ny film? Samma sak med chitty chitty bang bang.

  Sophie 2015-08-31 09:11:49
  Svara
 • Takk for link til hundefotoserien! Ble glad og rørt og måtte gråte litt, men på den gode måten.

  Mina 2015-08-31 08:21:05 http://minismartinis.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!