noshörningar, väggfärg och en valp.

saturday.

I lördags gick jag och Magnus upp i lagom tid och så skapade vi en frukost utifrån det som fanns i köket. Lite avokado, lite stekt ägg, lite grönsaker och lite annat.

saturday.

Och så begav vi oss ut i höstlördagen strax innan tolv. I Rålambshovsparken är nästan alla träd fortfarande gröna vilket jag tycker är så himla trevligt, men här och var smyger sig det röda i senhösten fram.

saturday.

Vi tog tunnelbanan till Vasastan.

saturday.

För ett besök på inredningsbutiken Betonggruvan.

saturday.

Där hade de exempelvis noshörningar som gick på rad. Men jag köpte två andra fina saker som jag kan visa er sedan när vi flyttat hem igen!

saturday.

Efter shoppingen fikade vi på kaffebaren Sosta. Det blev läsk, någon slags italiensk bakelse samt kaffe då förstås.

saturday.

Och så gick vi till färgaffären och hämtade ut färgen till vardagsrumsväggen! Oj oj vad fint det ska bli (hoppas jag!).

saturday.

Vi åkte hem och lämnade av färgen och satte oss på Katarina Ölcafé för lunch.

saturday.

Jag drack en juicy lucy.

saturday.

Och åt en matzo ball soup.

saturday.

Efter lunchen skildes jag och Magnus åt och jag promenerade till Delicatessen för att träffa Joakim. På uteserveringen hängde även den här sprillans nya saken. <3

saturday.

Vi carpade eftermiddagssolen innan den försvann mot nya platser.

saturday.

Och när solen gick ner begav jag mig till Odenplan.

saturday.

Jag träffade Gustav för ett glas vin innan uteserveringarna stängde för natten och han skulle vidare på fest. Då åkte jag hem (tillsammans med en cheeseburgare som färdkost pga glömde bort middag) och somnade bredvid min kille.

.

Translation. My Saturday. Magnus and I spent the day in Vasastan, did some shopping, had some coffee and bought color to paint our living room wall. We had lunch at Katarina Ölcafé in Södermalm before we said good bye and I met up with Joakim. Finished my Saturday evening with a glass of wine with Gustav before I headed home.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Sandra! underbara Sandra! Så många år jag följt din blogg och så många personer som (enligt mig) kommit med sina patetiska problem kring kärlek till dig – Först nu förstår jag dem. Du är den ENDA jag vill ha råd från i denna stund och den första jag ens tänkte på. Min pojkvän sedan två år tillbaka sa idag att han inte älskar mig längre och att han vill gör slut. Jag lever tillsammans med denna man och älskar honom över allt annat, han är min första riktiga pojkvän (jag är 25) och han är den första man jag verkligen älskat. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vem jag är utan honom. Vad ska jag göra? Vore galet tacksam om jag får något slags svar – vad som helst. Puss och kram finaste Sandra

  Becca 2015-09-30 22:51:45
  Svara
 • Blir du mätt på bara en cheeseburgare? Vad beställer du på McDonalds om du vill ha en meny? Puss

  Juni 2015-09-30 08:46:51
  Svara
 • Så otrolig mysig dag ni verkar ha haft!<3
  Sandra, skulle inte du kunna tipsa om några av dina favorit böcker.
  Vore fint att få lite fler bok tips nu i höst!

  Kram!

  Agnes 2015-09-29 12:09:50 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • Hihi på noshärningarna 🙂

  Sofie 2015-09-29 10:38:27 http://catfightback.wordpress.com
  Svara
 • So nice to see Joakim again, hi hi.

  Also, I absolutely LOVE your hair this color!

  <333

  Amanda 2015-09-29 00:26:07
  Svara
 • Mysigt med uteservering 🙂

  katrine - bloggar om julen 2015-09-28 19:47:44 http://www.christmaslady.com
  Svara
 • Åh, måste måste skriva upp en lista på butiker i Sthlm jag inte får missa nästa gång – hade helt glömt bort att jag ju ville till Betonggruvan! Missade iofs typ alla butiker jag ville till, men så var det ju kanske ingen direkt shopping-resa jag var på, haha. Oavsett, så fin dag? Och så många mysiga ställen det finns runt om Stockholm!

  Beatrice 2015-09-28 19:16:14 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Gustav ser ut som Draco Malfoy på den bilden.

  XiaoWu 2015-09-28 18:53:36
  Svara
 • Åh hoppas färgen passar bra, längtar efter att se vad det blir!

  Johanna 2015-09-28 17:43:49 http://glitterkyss.blogspot.fi
  Svara
 • I love those tiny rhinos! And the puppy is adorable. 🙂 xx

  Kate 2015-09-28 17:06:51 http://lostinseasons.wordpress.com
  Svara
 • Du och bloggen är bäst som alltid, men snäääällaaaa, hur länge skal metro ha den reklamen med musik? den är såå jobbig (OCH får flashback til när man internet var bäbis och man hängde på myspace och det alltid spelades av musik när man var inne på olika profiler!

  Aaaaaa 2015-09-28 16:41:54
  Svara
 • Kul med ny färg i vardagsrummet! Ska bli kul att se vad det blev för färg.

  Anna María 2015-09-28 16:19:21 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!