det kom ett bud.

Även nu när jag bott i en annan del av staden har det plingat på med bud från diverse pr-byråer och företag. Det är verkligen en knasig grej det där med bud, att man liksom får saker, flera gånger i veckan. Som ni vet är jag ganska restriktiv vad jag skriver om, och försöker alltid vara tydlig med vad som jag fått eller inte. Jag tror annars det kan bli den stora bloggdöden: när varenda inlägg blir på något sätt buret av ett företag. Ah nu kanske jag svävar iväg. En fin grej med bud är i alla fall att det är lite som julafton i ens liv ganska ofta! Tror att jag kommer titta tillbaka på den här tiden av mitt liv sedan och finna det mycket lustigt.
Det här har kommit hem till mig på Kungsholmen på sistone!

stuff.

Alice är en av mina äldsta bloggläsare som jag har koll på (alltså inte i ålder utan i hur länge hon läst niotillfem). Nu har hon börjat göra så himla fina iphoneskal och jag fick ett!

stuff.

Kolla fint. Med kaniner, bin, rönnbär och jordgubbar. Här hittar ni resten av hennes grejer!  Hon hälsar att om ni registrerar er och anger VUBE72 vid checkout får ni 10% off!

stuff.

Av Fiskars fick jag förra veckan en finfin frukost med bröd från Fabrique, pålägg samt frukostgrejer som osthyvel, kaffepress och annat praktiskt.

stuff.

Nelly skickade mig en handritad gympapåse och ett par skor jag faktiskt har på mig prick nu. Så himla bekväma.

stuff.

Alex och Sigges bok kom signerad på posten. Inte börjat läsa (ska precis börja på en bok jag känner på mig att jag kommer älska innerligt, men återkommer till den sen). Deras podcast förgyller mina fredagsmorgnar hur som haver, tycker den bara blir bättre och bättre.

stuff.

Loreal skickade mig en hel påse med läppstift och nagellack!

stuff.

Min favorit är denna från Color Riche Collection som heter ”Blake” (tror från Blake Lively?). Perfekt bubbelgumsåttiotalsrosa.

Det var det. Nu måste jag gå tillbaka till att styra upp min något förvirrade vecka. Mitt badrum har blivit uppskjutet ytterligare och jag är numera utan någonstans att sova på ett par dagar.  Ska försöka blogga som vanligt men annars vet ni varför. kram.

 

Translation. Some gifts I’ve got the past week from different brands!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Gud vilket fint mobilskal!

  Ninni 2015-10-03 10:42:52 http://ninnidot.blogg.se
  Svara
 • Kanonfint skal!

  JUNITJEJ 2015-09-30 19:40:48 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Hej Sandra, thank you for the lovely post! Oh I’m honored to be one of your oldest readers!! i hope you enjoy the case <3 Alice

  Fifikoussout 2015-09-30 16:02:09 http://www.fifikoussout.com
  Svara
 • Jag vet att du lägger ner ett oerhört stor engagemang i din blogg, men gud.. som student vore dina presenter inte julafton.. det vore den största lycka någonsin.. wow. Jag tävlar via internet och det du får per vecka vinner jag per år (om jag har tur). .. Om man bara kunde vara bloggare.

  Decibel S 2015-09-30 02:49:19
  Svara
  • Svar på Decibel Ss kommentar.

   Det kommer kännas annorlunda när du börjar jobba, lovar. 🙂 Då har man äntligen råd med det mesta man vill ha. Visst, räkningarna blir fler och dyrare men har man ens ett uns av förnuftighet i kroppen så kan man efter lite sparande köpa sig den där suktsaken eller resan till andra sidan jordklotet.

   Att bli vuxen suger men har också sina fördelar.

   Jag 2015-09-30 15:23:57
   Svara
 • Jisses vilket bedårande skal!

  Jeanette 2015-09-29 20:19:25 http://www.jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • Det var typ ett stående skämt bland praktikanterna när jag var på pr-byrå i våras: ”man skulle bara strunta i skolan och satsa på bloggen istället, så mycket grejer vi skickar iväg hela tiden”. Lyxigt ändå!

  Linnéa 2015-09-29 18:34:21 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Åh vad perfekt med den rabattkoden nu, fixade mig värsta fina och billiga mobilskalet. Tack tack tack.

  Julia 2015-09-29 16:42:26 http://mockajulia.blogspot.com
  Svara
 • vad fina saker!! Jag blir alltid så glad när jag får paket. Idag fick jag en rosa menskopp 🙂

  Therese 2015-09-29 16:31:55
  Svara
 • Men så härligt! Verkligen lilla julafton 😀

  Stina - Tillvaron.se 2015-09-29 15:25:01 http://tillvaron.se/stina
  Svara
 • Hej Sandra! Vad gör man när ens pojkvän har flyttat till andra sidan jorden och man själv är kvar i ett regnigt och trist gbg själv? Jag kunde inte följa med eftersom jag har skola till december och jag har inga pengar och inget jobb. Saknar honom så otroligt mycket och det gör ont i hela kroppen och jag har inte sovit bra på tre veckor. Jag har absolut inga vänner så det enda jag gör om dagarna är att sitta hemma efter skolan och tittar på tv-serier på datorn. Jag är 24 år och borde egentligen ränna runt i stan varje helg och hångla med snygga killar men jag är så kär i min pojkvän så jag vill inte ens titta på andra. Vi har egentligen inte pratat om vad vi är, tillsammans, paus eller gjort slut, så det är kanske därför det är så jobbigt också. Men han vill gärna att jag hälsar på när jag kan och jag vill ju såklart åka och hälsa på honom. Men tänk om han hittar någon annan under tiden? Vad gör jag då?

  s 2015-09-29 14:49:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!