kanadensare, fotbollsplaner och pappor.

large

Här kommer den näst sista delen av era bästa sommarminnen. <3


När han gjorde slut med mig på alla hjärtans dag spydde jag av chock. När han gjorde slut med mig igen en månad senare spydde jag igen. När det hände för en tredje gång (shame on me) kunde jag inte äta och gick ner fem kilo. Jag kunde inte ens säga hans namn högt, utan jag sa mitt ex eller familjen borta i England. Igår skrev jag hans namn utan att ha insett det, utan först i efterhand märkte jag att det inte hade gjort ont alls. Idag sa jag hans namn högt och kände en lättnad. Det gör inte ont längre. Sen har jag magiskt sex med en kanadensare också, och sånt är ju inte så tokigt.


min pappa flyttade till Kina. I många år har jag haft en hemsk relation med honom, vi har knappt sagt godmorgon till varandra. Men när han stod där med sin guldfärgade resväska och sa ”du kommer väl skriva till mig?” så kom allt tillbaks. Min älskade lilla pappa!! Klart jag kommer skriva


Vi hånglade på en fotbollsplan, och han fick mig att inse att det är just här jag ska vara just nu.


Jag, min mamma och min storasyster lämnade våra karlar hemma och åkte till Spanien i somras. Där åkte vi runt till små byar, badade från klippor, läste samma böcker, pratade om sånt vi kanske inte gör annars, drack alla sorters vin och skrattade minst fem gånger per dag. Vi är bäst. Så jävla bäst.


jag hade huset för mig själv i en hel månad och mina allra bästa personer ungefär bodde på min altan hela tiden. där drack vi smuggelöl, åt egenlagad mat och kände oss ganska vuxna ändå. vi pratade om pojkar och flickor som vi hade hånglat med och om den kommande way out west-oskulden som skulle tas några veckor efter (nu såhär i efterhand kan jag ju meddela mitt sommar-jag att det inte alls var något att oroa sig över). jag glömde inte att äta en enda dag under sommaren, vilket var himla bra. jag tog liksom hand om mig och när jag inte orkade så hade jag vänner där som orkade åt mig. jag hade också min första fest. det var ganska najs. jag hånglade med hon jag ville hångla med.


hur han på afterworken lirkade in sin hand i min under bordet. kändes som om
hjärtat själv skulle explodera.


Jag och min pappa besöker Stockholm första helgen i Augusti. Vi går på restauranger, pratar länge och mycket och spenderar kvällarna på Skeppsholmen där Stockholm Music and Arts äger rum. På lördagskvällen spelar Anna Ternheim i en lite kyrka högst uppe på ön. Hon spelar själv, akustiskt och det är så vackert att mitt hjärta nästan går sönder. Och sen spelar hon min och pappas favoritlåt och pappa tar min hand och kramar den hårt. När låten är slut tittar jag på pappa som har tårar i ögonen. Och jag tänker att vem behöver pojkar som krossar ens hjärta eller vänner som sviker en så länge man har en pappa.


En natt kysste han mig helt öppet på gatan, fast att det var förbjudet. Han kysste mig hela vägen hem till mig och mitt huvud snurrade av både honom och alkohol. Väl innanför dörren ville jag bara kyssas mer men alla drinkar gjorde sig påminda och jag kunde bara ligga helt still. Jag somnade med honom nära och när jag vaknade var min telefon fylld av meddelande med allt han ville säga men inte kunde för att jag sov.


Mamma var hos mig varje gång när jag var ledsen. Hon sa: ”jag vet inte vad jag ska göra för att hjälpa dig” och sedan lade hon sig bara bredvid mig i sängen och låg där tyst tills jag slutade gråta. Sedan gick vi för att plocka blåbär eller spela spel. Oftast frågesport.

 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Translation. The third (I think?) part of my readers favorite summer memories.

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
  • Oj jag har aldrig börjat gråta av dessa inlägg förut men de med papporna och mamman fick mig att börja gråta helt utan förvarning. Är nog för att jag träffar mina så sällan för de bor 40 mil ifrån och jag saknar dem så mycket.

    K 2015-10-08 11:26:39
    Svara
  • har inte träffat min kompis på riktigt på flera år pga flickvän och vi gled isär, men helt plötsligt gjorde dom slut, och när jag var hemma och hälsa på så skrev han kl 2.44 att han skulle komma och hämta mig. Så vi åkte runt i våran stad med kompisar till klockan blev tidigt på morgonen. Dagen efter hängde vi igen på en parkering innan jag var tvungen att åka tillbaka hem till min stad. Sa hejdå och komochhälsapå och han sa självklart. och gav mig en stor kram. De 5 timmarna hem kunde jag inte tänka på något annat än att jag fått tillbaka min bästa vän, och att det kändes precis som förr.

    S 2015-10-02 21:22:44
    Svara
  • Men åh, vill också dela med mig av mitt bästa och knäppaste minne! Men hjttar inte originalinlägget? I alla fall.

    På mitt jobb var det i somras en vikarie som var så satans snygg. Vi åt lunch ihop varje dag och fick typ alltid stressa på eftermiddagen för att våra luncher alltid råkade bli så långa. Just den här sommaren har vi införskaffat el-cyklar på jobbet. Han och jag skämtade typ varje dag om att vi skulle åka runt på dom med ”they see me rollin, they hatin” spelandes högt. Så en dag hade han tagit med en stor jäkla högtalare som han installerade fast på pakethållaren. Sen cyklade vi runt hela Halmstad med högsta volym. PÅ ARBETSTID. Han gjorde min sommar så himla värd!

    Emilia 2015-10-01 15:49:26
    Svara
  • dette er mine favorittinnlegg i verden.
    <3

    marire 2015-09-30 21:35:27 http://hoydepunkt.wordpress.com
    Svara
  • Alla pappa-berättelser denna gång var mysigt. Vet inte vem som är min pappa och har aldrig haft en och därmed känns papparelationer ganska främmande. Sen finns det många där ute med trasiga eller knäppa relationer till sina fäder verkar det som. Typ alla mina vänner – vi kallar oss ’daddy issues club’ med lite mörk humor… fast inkluderar inte mig själv där lika mycket eftersom jag till skillnad från dom inte har blivit sviken eller skadad på något sätt – jag har bara missat hela pappabiten. Därmed är snälla pappaglimtar extra intressanta och fina för en som mig eller mina vänner.

    Felicia 2015-09-30 08:45:00
    Svara
  • Hej Sandra! Jag hittar inte tillbaka till rätt inlägg så jag skriver här istället. Det finns restauranger i sthlm som har langos, bar central, finns bla på skånegatan så dit har du ju nära. 🙂

    Sandra 2015-09-30 08:03:32
    Svara
  • åhgud grååtaaa över allt som handlar om folk och deras föräldrarelationer. så fint
    mvh mensgråtig och hormonell

    maria 2015-09-30 00:04:38
    Svara
  • Åh den med pappan blev jag så himla rörd av! Älskar min pappa mer än något på denna jorden <3 Han är min bästis och min största idol iiiiiii papps <3 <3 <3

    Sara 2015-09-29 23:52:18
    Svara
  • vill nästan gråta av dessa inlägg, så mycket fint som händer ju <3

    ISA 2015-09-29 23:39:38 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Här kommer ett fint höstminne:

    Min pojkvän gjorde slut med mig i februari. Fem månader var jag utan honom men i slutet av sommaren hittade vi tillbaka till varann. Här om fredagskvällen tittar vi på idol och Veronica Maggios låt ”Snälla bli min” spelas. Jag säger att den här lyssnade jag på när vi inte var med varann. Han tittar på mig och säger ”Jag med.”

    G 2015-09-29 20:43:24
    Svara
  • Min pojkvän sa en så fin sak till mig i helgen. Vi hånglade och jag hade precis borstat mina tänder. ”Mm dina pussar smakar mint” sa han och vi kysstes lite till. Sen stannade han upp och sa ”Eller nä. Vet du vad dina pussar smakar som? Lycka. Jag blir lycklig varje gång jag får pussa dig.” Han är så himla himla fin!

    Karolina 2015-09-29 20:14:28
    Svara
  • Till Anna^, det gör väl inte en enda av dom..? 🙂

    F 2015-09-29 20:03:39
    Svara
  • Vill ej va en partypooper pga älskar dessa typer av inlägg men typ hälften av dessa återfinns i del 1 eller del 2. :))))))

    Anna 2015-09-29 19:19:38
    Svara
  • Hej sandra!! Behöver dina råd och tips, kan verkligen inte fråga någon annan för det här är så knäppt. Så jag ber dig verkligen.
    Jag älskar min pojkvän så mycket, vi har varit tillsammans i massa år och han är fantastiskt fin. Problem nummer 1 är att jag inte vet längre om jag är kär.. Jag har senaste halvåret börjat tänka på att jag vill dejta och pussa på andra killar. Jag är kluven eftersom jag älskar honom; ska man känna så om man är kär? Jag längtar ofta efter att vara ensam, eller ännu värre, att bara få vara med någon annan. Ta en öl och hångla och umgås med vänner och vara singel!
    Problem nummer 2 då, det största problemet: i juni fick jag reda på att jag har cancer. Det är väldigt jobbigt i sig, men ännu jobbigare är att min pojkvän är så fin mot mig. Han är så snäll och underbar och fantastisk precis hela tiden, stryker mig på ryggen, tröstar när jag är ledsen, köper glass och lovar att det ska vara vi för alltid. Men jag vet ju inte om jag vill det! Kan jag verkligen göra slut med någon som är så fin mot mig i min svåraste stund? Eller kan jag bli kär på nytt? Och tänk om jag dör och aldrig hittar någon annan – i så fall måste jag ju ha den här kärleken kvar, för jag vägrar att dö ensam. Jättesvår och knäpp fråga, jag vet… Men behöver verkligen hjälp för det här knäcker mig 🙁

    L 2015-09-29 19:04:26
    Svara
  • Någon borde samla ihop alla dessa sommar minnen i en bok! Skulle köpa <3

    A. 2015-09-29 19:03:15
    Svara
  • den där lirkande handen under bordet <3

    ebba 2015-09-29 18:03:28
    Svara
  • Åh, alla inlägg om pappor. ♡ Min pappa gick bort i somras, i juli, då det var som allra soligast och varmast. Saknar honom innerligt!

    S 2015-09-29 17:49:50
    Svara
  • Vilka fina, men älskar speciellt den med pappan och Anna Ternheim, fy sjutton vilken bra känsla!

    Linnéa 2015-09-29 17:25:45 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!