msn-konversationer för nio år sedan.

Jag hängde runt i mitt flickr-arkriv för att leta efter något jag redan glömt bort då jag fann ett gäng msn-konversationer för nio år sedan. Innan facebookchatten, whatsapp, skype och allt det där så hängde man ju där. Och ännu tidigare på ICQ! Minns fortfarande mitt ICQ nummer och det välkomnande du-har-fått-ett-meddelande-ojet.
Hur som helst, önskar att man kunde få tillbaka samtliga msn-konversationer! Så många trevande förälskelser, förödande avslut, hemliga erkännanden och nya vänskaper som påbörjats där.
Här har vi de jag hade sparat, antagligen för att jag hade någon bloggidé om dem redan då 2006 som jag aldrig gjorde något av:

MSN conversation

Här pratar jag och Brita om mellanstadieförälskelser. Vi var tydligen båda kära i Charlie Sheen. Tack gud att den förälskelsen gick över. Det där biter inte på mig längre Challe, för att citera Brita.

 

MSN conversation

Här har jag och Filip en gullig konversation om kvällens förfest. Tycker den säger mycket om att vara tjugoett, att man inte har en aning om vem som har förfesten (eller förpeppen som vi sa då), bara att man ska dit. Mitt internet-alter ego som tjugoettåring var Mademoiselle Molly Fryxell som ni ser. Min kompis Christian kallar mig fortfarande för det.

 

MSN conversation

Här är det jag och min kompis Hannah som skriver. Jag, hon och Nathalie hade kommit på den eminenta (?) idén om att vi skulle ha en tremanna-maskerad med älgtema. Vi sågs hemma hos mig, drack öl och åt persilja ur varsin mugg. Vi hade egenbyggda horn och ritad nos samt lyssnade på en skiva som Hannah bränt där Älgarna Demonstrerar gick på repeat. Sedan gick vi till Marie Laveaus källarklubb. Önskar att jag hade kvar bilderna men de verkar ha fallit ur mitt bloggarkiv :*(
Älskar att vi har Paris och Nicole som profilbilder förövrigt.

 

MSN conversation

Sedan har vi ett gäng konversationer med Maja, alla med det enda syftet att tala om alla unga männen vi bokstavligt talat skulle äga.

 

MSN conversation

Även pojkvänner ingick tydligen i detta.

 

MSN conversation

mvh /objektierat män since 2006.

 

Translation. Old msn conversations from 2006.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Har aldrig kommenterat förut men det där med älgkalaset var typ det roligaste jag läst på länge

  anna 2015-10-02 21:23:47
  Svara
 • Jag har en msnkonversation där jag pratade med en randomkille (alla randomkillar på internet som behandlat en som ett köttstycke)
  Han: Ska vi leka en lek?
  Jag:Okej 🙂
  Han: Vi leker kurragömma, om du hittar mig har vi sex, om inte så är jag under sängen.
  Det har som fastnat i mitt huvud.

  ovitaskor - när du känner dig mer träffad av en textrad än en knytnäve. 2015-10-02 18:06:46 http://ovitaskor.blogg.se
  Svara
 • Nej, tyvärr jag tycker inte detta är så himla kul! Är objektifiering av män okej? Jag antar att ingen hade tyckt det var ok om det varit (förvisso kanske ”unga och dumma”) killar som pratat på det viset om tjejer. En reflekterande text om detta tack!

  Malena 2015-10-02 10:54:19
  Svara
  • Svar på Malenas kommentar.

   Alltså, det existerar ingen objektifiering av män. Det är därför en kan skämta om det, som Sandra gör i detta inlägg. Objektifiering måste vara på en strukturell nivå för att existera, inte på individnivå. Det är som att säga att det existerar rasism mot vita ifall en enskild person diskriminerar en vit för dens hudfärg.

   anna 2015-10-09 21:55:56
   Svara
 • Hahaha alltså jag dör

  linnea 2015-10-02 08:09:26
  Svara
 • åh halloo! sandra, du er så bra!

  youreageniusallthetime.com 2015-10-01 19:01:58 http://youreageniusallthetime.com
  Svara
 • Hahaha, gud. Har hängt så sjukt himla mycket på msn i mina dar alltså. Så mycket ”regler” och detaljer som var så viktiga, verkligen ett spel.

  Ellen 2015-10-01 10:26:14 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • att du var (är kanske?) kompis med brita! hon verkar vara så ball. önskar förresten man kunde fiska upp msn från nånstans. nostalgia my god

  Vicky 2015-10-01 06:13:26 http://vickys.se/
  Svara
 • haha ÅH!! MSN nostalgi! tider det 😉

  ISA 2015-09-30 23:02:36 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åå, msn! Så rart å tenke på kor mykje tid ein brukte på det. Det var fint då. Mange av dei viktigste samtalane eg har hatt i livet har vore på msn.

  Synnøve 2015-09-30 22:45:47 http://itadakimat.com
  Svara
 • Åh, VA KUL!!!!!!!!!!! roligaste bloggiden! Önskar jag hade mina msn konversationer kvar. Finns mkt att gräva i dessa konversationer, hehe.

  Tinis.me - en blogg som vill göra dig glad! 2015-09-30 20:06:29 http://www.tinis.me
  Svara
 • haha, vilket fint inlägg! Och det känns som att en vill vara en del av det där kompisgänget! Älskar också att maja använder sin studentmail på msn <3 <3 <3

  alma 2015-09-30 18:17:24
  Svara
 • Underbart inlägg! Älskar att Filip hade den där blomman som fanns på exempel-användarbilderna… fick sådan nostalgikick från tonåren nu, åh. <3

  Rebecka 2015-09-30 17:30:43
  Svara
 • aaah men gud vad nostalgisk jag blev nu! och så var det ju SÅ viktigt att välja vilken font en skulle ha, och icke att förglömma – vilken FÄRG man skulle ha. det var tider det.
  spänningen när HAAAAN loggade in och en kände sig tvungen att besinna sig i typ tre minuter innan en skrev hej. vilket ”spel” alltså. hehe

  malin 2015-09-30 17:14:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!