elva bilder från en fredag med hund och öl.

friday.

I fredags vaknade vi upp med en sömnig tax i sängen, en mycket lyxig grej. Jag och Milla släppte in mina snickare, gjorde i ordning oss och begav oss iväg.

friday.

Vi satte oss på Ilcaffè och jobbade. Nästan alla mina stammishak är hundvänliga, tänker att det måste vara något undermedvetet som sker i mitt huvud.

friday.

Vid lunch åkte jag och Magnus till Centralen  för att köpa en teve av en bloggläsare. Kolla fin och vit! Kommer bli så bra i bokhyllan istället för den svarta kolossen vi har där nu.

friday.

När vi gick hem för att lämna av den såg vi att det strax ska öppna en vinbar på vår gata! Blev mycket peppad över detta.

friday.

På eftermiddagen jobbade jag hemifrån. Fick ett så himla fint bud från DesignBrew med massor av goda ölsorter från deras bryggeri. Helg = räddad.

friday.
Sedan började jag fixa i badrummet. Det som går att fixa nu i alla fall! La in allt mitt smink fint i lådor och så. Och ni ska såklart få se badrumsresultatet men ej klart än.

friday.

Blev hungrig och åt en paprika.

friday.

Vid sex kom Magnus hem och då började vi städa i ordning lite mer på riktigt. Packa upp grejer från när vi bott på Kungsholmen, dammtorka hyllor och ställa tillbaka kläder och skor och annat.

friday.
Vid åtta lagade vi middag. Hade fått ett fint bud med ICAs rosa produkter i och med bröstcancermånad nu.

friday
Blev frittata på rotfrukter och fetaost tillsammans med en syrlig blomkålssallad med tomater. Gott!

friday

Avslutade kvällen med en öl på balkongen innan vi gick och la oss. Klart slut fredag.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • Hej Sandra!! Snälla snälla kan du inte göra ett ”bästa som hänt er den här hösten hittills”-inlägg. För då kan jag skriva om något annat än mitt ex som jag skrev om när du gjorde om sommaren, om hur jag äntligen hade vågat göra slut. Det känns så deppigt att det var det bästa som hände under sommaren, men sant. Skulle du göra ett höstinlägg skulle jag kunna skriva om hur jag äntligen fått hångla med finaste bästa snällaste killen. Vi var uppe tillsammans två hela nätter i rad, och bara pratade kramades och hånglade om vartannat. Och han säger att jag är fin och att han saknar mig när vi inte är tillsammans. Vill bara umgås med honom dygnet runt hela tiden. <3 kram och tack för din blogg Sandra!

    M 2015-10-05 23:25:12
    Svara
  • Så du köper en ny tv för att din gamla har fel färg…? Gillar din blogg så mycket förutom din överkonsumtion. Den är hysterisk, Sandra.

    Alex 2015-10-04 22:16:39
    Svara
    • Svar på Alexs kommentar.

      … jag köper en begagnad teve och säljer min pojkväns flera år gamla som han tog hem från gbg. senaste gången jag själv köpte en teve var 2007. så ta det lungan.

      sandrabeijer 2015-10-05 07:44:14
      Svara
  • Lite off topic men tänkte bara tipsa om en sida som heter Ipetcompanion.com, vilket är en sida där man virtuellt kan leka med katter som bor på katthem och är ägarlösa. Ibland får man stå i kö men det är det värt, sen får man leka i 2 minuter. Det är live och superfint men samtidigt himla sorgligt. Kram!

    Linnea 2015-10-04 16:56:00
    Svara
  • Men vilken måltid! mumms 😀

    KATTIS - Bloggar om julen 2015-10-04 14:23:26 http://www.christmaslady.com
    Svara
  • Oh, den där middagen du <3

    ISA 2015-10-03 23:50:24 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Wonderful Friday! Can’t wait to see the renovated bathroom 🙂 Have a great weekend Sandra!

    -Christine
    www.christinelovestotravel.com

    Christine 2015-10-03 17:09:05 http://www.christinelovestotravel.com
    Svara
  • fina bilder

    jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! 2015-10-03 16:33:10 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
    Svara
  • Skulle inte du kunna göra ett blogginlägg där du samlar dina hundvänliga caféer som sedan läsarna kan få fylla på? Jag har själv hund och tycker det är knepigt att hålla koll ibland. Vet att det finns några sidor på nätet som samlar men de känns inaktuella och har inte alltid så roliga ställen. Det ska ju vara ställen som en gärna hade gått på även utan hund. Kul att få vidga vyerna lite nu när uteserveringarna snart är borta.

    Joana 2015-10-03 15:58:27 http://vimlig.blogg.se
    Svara
  • Bud, Bud, Bud, Bud, Bud. Så himla tråkigt…det är ungefär så spännande som att gå in på fejsan efter Jul och alla visa vad dom har fått i Julklapp.

    nina 2015-10-03 14:56:22
    Svara
  • Så himla fint inlägg. <3 Allt med det var bara så… avslappnat och fint.

    Rebecka 2015-10-03 14:30:57
    Svara
  • Tips på IG-konto värt att följa: dymosthlm. Korta, fina texter fotade i urban miljö. 🙂

    niki 2015-10-03 13:15:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!