filmtips: save the date.

1

Jag såg en så himla fin film i söndags, Save the Date med Lizzy Caplan i huvudrollen. Skrattade högt minst fyra gånger och tyckte så mycket om alla karaktärer.

2
Filmen handlar om Sarah vars musikerpojkvän friar under en spelning. Sarah får panik och frieret leder till ett plötsligt uppbrott.

4
Bara några dagar efteråt möter hon Jonathan som har haft en secret crush på henne ett bra tag.

6
Och efter lite trevande häng blommar han ut till ett rebound.

7

Samtidigt som hon försöker komma över sitt ex.

5
Gillade hela stämningen i filmen så mycket! Påminde lite om 500 Days of Summer och castingen är så fin med så många av ens favoriter från serier som Mad Men och Freaks and Geeks.

3
Huvudkaraktären Sarah är serietecknare och hennes formspråk smittar av sig på hela filmen och ger den den en särskild känsla.

8
Blev förövrigt så kär i karaktären Jonathan. Han är min nya filmcrush.


Se!
.

Translation. Saw the movie Save the Date a couple of days ago and loved it. A romantic comedy about getting over an ex and at the same time meeting someone new.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Hej Sandra! Först om främst, bästa filmtipset <3 Sen, när vi är inne på kärlek så tycker jag att du alltid ger så kloka råd och skulle behöva ett själv.. Om du har tid och lust såklart. Det är nämligen så, att för ca två veckor sen så började jag prata med en söt kille på tinder (ja…) och efter mindre än 30 minuters snack kom vi fram till att vi skulle ses, samma kväll, ja det vill säga typ två timmar senare. Jag hann ju dock bli orimligt nervös under den tiden då jag aldrig ens varit på en vanlig dejt med en kille. Vi sågs, klickade svinbra och spenderade natten tillsammans. Fast det var nästan som en film hur allt bara föll på sin plats och båda blev så jäkla förälskade i varann om du förstår. Till saken hör att han är från Australien, och tidigt morgonen efter flög till USA för en månad backpacking. Om två veckor befinner han sig i London i några dagar innan han återvänder hem till Australien igen, och vi har pratat lite löst om att jag ska komma dit. Pratade med min storebror om detta som halvt avrådde mig att åka dit "för en kille" och liksom "vart ska det leda" men tyckte samtidigt att det var upp till mig att bestämma. Det känns bra men skitnervöst i magen inför tanken på att åka dit. Är jag galen och dum i huvudet om jag gör det? Tänker att oavsett om det blir en kärlekshistoria på bara några dagar eller inget alls så kommer jag alltid ångra mig om jag inte åker dit. Är det naivt att tänka så? Kan inte bestämma hur jag ska göra! Hade blivit så glad om du svarade i en liten kommentar, men förstår absolut om du inte har tid. Kram.

    Sara 2015-10-14 01:24:57
    Svara
  • åh har velat se denna länge! nu måste jag ta tag i det!

    Emilia 2015-10-13 22:30:51 http://eewmiliaa.blogg.se
    Svara
  • Älskar dina filmtips! Ligger förkyld i sängen o tänker definitivt se den här i eftermiddag 🙂

    elin 2015-10-13 14:48:19 http://elinsparis.spotlife.se
    Svara
  • Verkat bra men samtidigt lite sorglig på ngt sött.

    Lisa 2015-10-13 13:02:37
    Svara
  • Oooooh, har fått TVÅ filmtips idag! Denna och Mr Hoopys Hemlighet 🙂 Perfekt för denna årstid minst sagt.

    Jennifer - svensk globetrotter i Finland 2015-10-13 12:54:29 http://jennifersandstrom.se
    Svara
  • Vilket bra tips, den verkar superfin!

    Linnéa 2015-10-13 07:28:13 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!