lördag i new york: livia har utflyttningsfest.

new york.
I lördags slog jag in ett munspel i snöre. Eller knöt en ganska ful rosett runt förpackningen i alla fall.

new york.
Sedan begav jag mig mot Nolita för att gå på utflyttningsfest. Fast först mötte jag upp Mathieu på Sweet & Vicious bakgård! Hurra vad fint det var att träffa honom igen. Mathieu var ju en av mina bästa vänner när jag bodde här, hade saknat honom mycket.

new york.
Miranda och Linn kom också förbi efter en stund.

new york.
Vi gick tillsammans till Rubys för att äta middag. De har så himelans god pasta. Jag åt den med räkor.

m
Mathieu tog detta foto lagom till kaffet.

new york.
Sedan begav vi oss till Livias galej tvärsemot gatan. Hon skulle fira av sin lägenheten pga ska flytta ut till Brooklyn istället. Livia var fin i frukthatt.

new york.
Hon älskade munspelet! Hurra!

new york.
Vi korkade upp en flaska prosecco.

new york.

Jag spillde lite på min tischa.

new york.

Freja och Thompson hånglade.

new york.

Vi mös ner oss i soffan.

new york.

Till Livias melodier. Hon var som gjord för munspel, det ser man.

new york.

Hej.

new york.

Jag och Miranda.

new york.

Sedan har jag inte så många fler bilder men vi dansade både längs med golvet och på varandras axlar, allsång uppstod och flera frukthattar dök upp. Allt som allt en så så bra lördagsnatt.

.

Translation. Last Saturday Livia moved out from her apartment in Nolita and we all went there to dance and drink for a last goodbye.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Hej Sandra.

    Va ska man göra när man är dödspank, i slutet av studierna (på högskola), snart tjugofem å så otroligt olycklig? Finns ingen solklar anledning, massa smågrejer som tillsammans blir ett stort grått moln som följer en runt varje dag, varje minut.

    Måste göra nåt, annars dör jag känns det som. Känns dock så dumt, för kan ju inte flytta hem till föräldrarna efter studierna å så, det är att gå bakåt å det vill jag verkligen inte. Vill göra nåt radikalt, eller liksom nåt. Har ingen kille å ensam i en ny stad här, inga vänner å ett 9-17(niotillfem, hah) jobb känns så grått just nu . Vill bo i typ usa (bodde där ett halvår förra hösten, älskat) eller australien, eller nånstans en stund ialf, men vet inte hur jag ska fixa detta? Är annars bra på att fixa grejer, men detta känns så omöjligt och olycklig på det så känns det Omöjligt, med stort o.

    Är så rastlös, blir alltid det när något håller på att förändras (studierna tar slut, måste flytta från studiestaden där finns inga jobb). Vill liksom vinna förändringen, vill hinna först, förändra saker innan jag tvingas, ta tag i kontrollen liksom.

    Men vad ska jag göra med min rastlöshet tills studierna är över? Kan inte bara sticka (pank och måste gå sista kurserna). Skulle bokat biljett prick nu annars.

    Livstips tack.

    rastlösast 2015-10-26 00:06:53
    Svara
    • Svar på rastlösasts kommentar.

      Till rastlösast
      Ibland löser saker sig väldigt lätt, man är glad och får vänner och trivs med sin tillvaro. Ibland känns allt lite segare och man måste dels acceptera det och dels försöka göra något positivt av saken. Då man förverkligar sina drömmar måste man vara en smula realistisk. Att resa kostar pengar och kräver planering, du blir bara besviken om du tänker att du ska få det serverat. Du är hemskt ung – du behöver inte oroa dig för att du missar något, äventyr väntar alltid! Mina tips.
      1. Gör klart din utbildning, den är viktig.
      2. Försök hitta ett deltidsjobb – vad som helst – ibland är det bättre att vara upptagen så har man inte tid att grubbla så mycket. Om du inte hittar något – kan du frivilligjobba någonstans? Anmäl dig till röda korset eller kontakta ett barnhem – du behövs!
      3. Skapa trevliga rutiner. Vad ditt eget bästa sällskap. Gå på promenad i nya staden, gå på café med din dator och plugga, sätt dig i biblioteket och spana in trevliga människor, gå nån kurs i något roligt. Ofta är det det lilla som gör tillvaron trevlig – försök hitta det.
      4. Ta reda på om det finns en psykolog där du studerar eller någon annan du kan vända dig till. Att prata hjälper oftast.

      Mia 2015-10-27 07:41:08
      Svara
  • Such sweet photos!

    Daisy 2015-10-23 16:51:00 http://www.prettygreentea.com
    Svara
  • Har alltid tyckt att Mathieu är så snygg, han ser lugn, snäll, smart och skön ut. Vill gifta nog mig med honom? Hälsa gärna det!!

    Ida 2015-10-23 10:24:01
    Svara
  • mathiiieeeEEeeuuUUUuu <33333

    Vicky 2015-10-22 21:20:32 http://vickys.se/
    Svara
  • Livia’s hat is the best!

    Christine 2015-10-22 21:12:05 http://www.christinelovestotravel.com
    Svara
  • åh låter underbart

    Hanna 2015-10-22 19:39:18 http://vinylbrus.blogspot.se/
    Svara
  • Hur är det egentligen med språk i dina vänkretsar i New York? Känns som att många kommer från Sverige (eller andra random länder?) men att en del även är från USA (eller typ Kanada också?). Pratar ni mest svenska då eller blir det mest engelska så alla förstår vad alla säger? Och de som inte kan svenska, känner inte de sig utanför när (om?) ni pratar svenska sinsemellan svenskar?

    Felicia 2015-10-22 19:24:21
    Svara
  • Hej! Jag befinner mig just nu i New York och försöker klura ut hur den kommande veckan ska se ut för min del och undrar om du har något måste-tips vid den här årstiden? Något brunchställe alternativt rooftopbar tex!

    Timbe 2015-10-22 16:35:02 http://WWW.demo.blogg.se
    Svara
  • Har Miranda någon blogg eller så? Hon verkar ha så snygg stil, vill jämt se mer av henne när hon är med på bloggen!

    Malin 2015-10-22 11:20:40
    Svara
  • Vad jobbar alla dessa människor med, hade varit så kul att veta lite mer om alla dessa snygga ansikten!

    Hanna 2015-10-22 11:02:51
    Svara
  • Det ser ut att ha varit skoj! 🙂

    Patrik at Brass&Gold 2015-10-22 10:48:33 http://brassandgold.com
    Svara
  • åh, mathieu. crushen på honom.

    rebecca 2015-10-22 10:42:47 http://spaceherosuits.webblogg.se
    Svara
  • Vart kommer Linns alldeles underbara klänning/topp ifrån?

    Anna 2015-10-22 09:20:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!