Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

idag får jag finbesök.

<3

Ikväll kommer min gulligaste person till New York och stannar en hel vecka för att sedan ta samma flyg hem som mig! Känns som att New York-vistelsen liksom börjar på nytt, som en semester i semestern. Inception-semester. Så himla lycklig över detta, nästan lite nervös. Kan knappt fatta att jag ska få hångla om några timmar!
En annan sak som är extra fin är att han fyller år idag <3
Här kommer därför ett medley med bilder på oss tagna de senaste månaderna:

<3

<3

<3

<3

Grattis på 28-årsdagen gullia Magnus vi ses snart!!

<3

.

 

Translation. It’s my boyfriend’s birthday today and he is coming to New York this evening!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Har sagt det förut och säger det igen, ni är så himla fina tillsammans! <3

  Frida 2015-10-29 20:36:48
  Svara
 • Herregud vad söta ni är!

  linnea 2015-10-29 18:34:52
  Svara
 • Åh, jag ser att han spelar Prison Architecht! Älskar honom 😉 haha

  Andrea 2015-10-29 12:59:13 http://nouw.se/andiiex
  Svara
 • Jag har träffat en snubbe i ett halvår. Han har varit tydlig med att han vill va med mig från starten och kan tänka sig en framtid ihop. Från mitt håll har det varit lite svajigt och jag har tvekat lite men nu börjar jag känna mig ganska säker på honom och jag gillar honom så mycket. Jag tycker det är svinjobbigt då vi bor i olika länder och träffas ca 1-2 gånger i månaden. Vi båda är fast där vi bor just nu ett par månader framåt av olika anledningar. Han säger att han flyttar till mig så fort han kan, vilket jag vet att han verkligen vill. Jag vill verkligen ha honom nära och vill vara med honom. Men jag är så rädd och tycker det är lite läskigt. Jag är rädd för att planera ett halvår framåt, vem vet var vi står då? Han kanske inte ens tycker om mig då? Kanske är jag bara rädd för mina egna känslor? need help, hur ska jag tackla det här? kramis

  a 2015-10-29 12:34:55
  Svara
 • HUR många gånger ska man behöva va olyckligt kär egentligen????????? Är tjugo år och hur i helvete många gånger ska man älska någon som bara vill vara kompisar fast man hånglst flera gånger!!!!! Känner mig som the last single gal on earth

  Cas 2015-10-29 12:02:10
  Svara
 • ALLTSÅ ni är så himla himla himla söta! Ger mig hopp för framtiden 🙂 Kram till dig! (För övrigt, jättekonstig grej att folk tyckte att det var negativt med Tokyo??? VÄRLDENS bästa idé tycker jag, längtar verkligen till att också ha möjligheten att bara dra iväg sådär en månad till en awesome stad. Modigt tycker jag, you go!! <3 )

  Rebecka 2015-10-28 23:31:20
  Svara
 • Grattis grattis Magnus!

  Hanna 2015-10-28 22:36:33 http://[email protected]
  Svara
 • NI ÄR SÅ SÖTA IHOP ATT JAG FÅR KARIES 😀

  linnea 2015-10-28 21:15:23
  Svara
 • Jag kan aldrig bestämma
  mig om Magnus ser manlig eller pojkig ut. En perfekt mix skulle jag tro.

  Ellen 2015-10-28 20:20:08
  Svara
 • Hej Sandra och alla ni som läser. Brukar inte kommentera men går nu igenom det värsta som någonsin hänt mig och hoppas på att någon av ni som läser kanske har varit med om liknande, har något råd eller vad som helst. För jag vet inte vad jag ska göra. Killen jag varit ihop med i nästan tre år, förlovad med, berättade igår att han legat med en annan. Allting var bra mellan oss innan (trodde jag iallafall) och han sa hela tiden hur mycket han älskade mig.

  Allt känns helt jävla sinnessjukt nu och det gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vill bara ut ur min kropp. Snälla, om någon varit med om liknande och tagit sig igenom det, skriv en kommentar för jag känner mig så fruktansvärt ensam.

  LK 2015-10-28 19:26:04
  Svara
  • Svar på LKs kommentar.

   Hej!

   Jag har inte varit i specifikt din sits. Men jag vet hur det känns att bli sårad, både av kärlekar och andra människor som står nära en. Jag har inget jättebra att skriva just nu, men jag ville skriva något. Glöm inte att du är stark och att du är bäst. Du kommer ta dig igenom det här, hur du än väljer att agera. Och du kommer må bättre än någonsin när du väl är igenom den jobbigaste perioden (den du är i nu!). Jag lovar dig det – du kommer må bättre än någonsin igen.

   Alice 2015-10-28 22:45:59
   Svara
 • Är det okej att tycka att någon annans pojkvän är snygg? För liksom, wow!

  Daniella i Edinburgh 2015-10-28 19:09:58 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • Alltså! Den svartvita bilden på er – så fin!! Grattis till Magnus också 🙂

  www.saga-li.blogspot.se

  Saga Li 2015-10-28 18:44:49 http://www.saga-li.blogspot.se
  Svara
 • Ville mest bara kika in och säga hej och tack (för inspirationen och peppen du ständigt matar oss läsare med) men också för att en spellista som Du har skapat har fått mig på så mycket bättre humör. Jag är just nu i en sådan enorm hjärtesorgsfas (don’t worry, jag ska bespara dig alla detaljer) och då kanske du tänker att det är din ”jaha, idiot”-listan som hjälpt mig. Men eftersom jag ganska snabbt hamnade i i en ilskefas snarare än en ledsen fas behövde jag lite arga och peppiga låtar och inte tyck synd om mig-låtar. Därför lyssnade jag istället på träningslistan som du delade med dig av härom veckan som visade sig vara precis vad jag behövde. Så tack och bock för bra blandning som får mig att skingra tankarna lite. Puss och hälsa världens bästa stad. Hoppas du och Magnus får det magiskt (är lite avis på er) :))

  Bella 2015-10-28 18:28:07
  Svara
 • Grattis till han! Ni är så fina ihop!

  Emilia 2015-10-28 17:25:59 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Går det bra att låna en bild av dig och länka till din blogg? Jag sammanställer en lista på Sveriges bästa blogg-vegorecept åt Naturskyddsföreningen och hittade ett (din variant på tabbuleh) som jag tycker skulle passa perfekt! Bilden/länken kommer att finnas på vår hemsida och facebooksida. Jag tänkte att det antagligen går snabbast att få svar här 🙂

  Vill också passa på och tacka för att du sätter guldkant på min tillvaro på internet!

  Annie
  praktikant på Naturskyddsföreningen

  Annie 2015-10-28 17:14:57
  Svara
 • Hej, undrar bara hur du bor nu när du är i new york? hotell? hyrt lägenhet? kram

  Tilde 2015-10-28 17:09:12
  Svara
 • Sandra! Vad är det för rosa ögonskugga som du brukar ha? Den ser verkligen perfekt ut! Tack för en fin blogg <3

  M 2015-10-28 16:27:32
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!