Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

när det ännu var sol.

photos by Frankie Marin
När jag skriver detta fullkomligt vräker regnet ner, hoppas det slutar så snart det bara går! Här är i alla fall lite fler bilder från när jag och fotografen Frankie Marin sågs i fredags.

photos by Frankie Marin

Del 1 av bilderna hittar du här. 

photos by Frankie Marin
Min tröja är från Monki tror jag om jag kommer ihåg rätt, kjolen är AA och skorna är från Asos. Tror inget av detta finns kvar i butik dock.

photos by Frankie Marin
Någon frågade om jag är blond nu igen! Och ja, det är jag ju mer eller mindre. Röd hårfärg fastnar dåligt på blekt hår och det mesta var borta efter tredje tvättningen. Men jag visste att det skulle bli så, så det är okej. Min hårbotten är dock fortfarande strawberry blonde och så har jag börjat tvätta håret med kopparfärgat balsam ^^

photos by Frankie Marin
Här hittar ni förresten Frankies instagram.

Translation. Some more pictures from when I met up Frankie Marin at Washington Mews.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hmm, kopparfärgat balsam låter som någonting jag också skulle behöva! Var hittar man sånt? 🙂

  Charlotte 2015-11-08 19:33:28
  Svara
 • Om du är säker på att du vill gå tillbaka till rött hår permanent kan det vara värt att överväga att använda henna. Du kan göra en sk. ”henna gloss” där du blandar i någon matsked henna i balsam eller inpackning och har i en halv till hel timme. Henna stärker håret och är på de flesta hår väldigt permanent (en liten varning här, henna låter sig inte blekas bort!) Mängden du använder och tiden det sitter i håret, plus hårets utgångsfärg avgör resultatet väldigt mycket och du kan alltså justera nyansen en hel del. Henna har varit dunder för mitt hår och jag har använt det sedan 2006.
  Tyvärr har henna fått oförtjänt dåligt rykte så läs på ordentligt innan du tar steget. Och glöm inte av att det är väldigt permanent.
  Du kan läsa mer här (jag säljer inte henna, bara frälst användare) http://www.hennabutiken.se/
  Vill du läsa på ordentligt kan du hitta mer på longhaircommunity.com som har en lååång tråd dedikerad åt henna.

  Linda 2015-11-03 15:40:36
  Svara
 • Jag gick från blond blondare blondast till kopparfärgad med en färgning. Frisören la i rött pigment innan färgningen bara och det höll jättebra.

  Linda 2015-10-30 10:11:18
  Svara
 • Hej! Jag vet inte om det är jag som har dåliga iPhone-tummar men Ralph lauren reklamen håller på att ta kol på mig! När jag ska titta in på din blogg så tar den helt och hållet över! Och när jag försöker trycka bort den på den minimala krysset så missar jag, gång på gång. Nu har jag massa sådan flikar 🙁 jag vill inte ha deras polo!!! Styr du något över detta? Så tråkigt när Metro ba sättet en stor annons över hela bloggen.

  Kram

  [email protected] 2015-10-30 07:11:32
  Svara
 • Så fina bilder

  joanna-Livet med Asperger 2015-10-29 21:08:19 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
  Svara
 • Så fin ”mellanfärg” på håret nu!

  elin 2015-10-29 19:49:18 http://elinsparis.spotlife.se
  Svara
 • Åh sötaste färgen på tröjan. Vill ha.

  Fanny 2015-10-29 17:58:07 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • kjolen är perfekt<3

  Hanna 2015-10-29 17:13:03 http://vinylbrus.blogspot.se/
  Svara
 • Testa Revlons färgbomb om du inte gjort det! Jag har den i färgen tangerine och mitt hår är lysande orange även när det är flera veckor sedan jag färgade mig. Den är super! Det är en rund boll med pumpflaska. Perfekt för alla med knalliga hårfärger eller färger som tenderar att inte sitta kvar.

  Frida 2015-10-29 16:16:07
  Svara
 • Kopparfärgat balsam?? Finns det? Och var? Ge mig!

  Felicia 2015-10-29 15:41:22
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Bl.a. Klippoteket har ett kopparfärgat balsam som jag använder – ger jättefin kopparfärgad lyster åt mitt hår mellan färgningarna. Rekommenderas! Inte så dyrt heller.

   Linda 2015-10-30 10:09:44
   Svara
 • alltså förlåt men känslan som kommer över mig när jag ser din fripp: IT’S SO FLUFFY IM GONNA DIE etc. har du börjat med någon ny hårtvättningsrutin, schampoo, spray eller liknande? do tell isåfall! så jag kan göra likadant :)))

  lovisa 2015-10-29 15:33:12 http://polichinelle.se
  Svara
 • Alltså du är så magiskt vacker.

  Daniella i Edinburgh 2015-10-29 15:31:04 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!