Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

saker jag pinnat på sista tiden.

pin
Pinterest har ju då förbättrat sitt verktyg. Det lär sig vad man gillar att pinna och rekommenderar sedan bilder den tror passar en utifrån det. Min feed är således fullkomligt belamrad av asiatiska skolflickor, duniga kaniner, feministquotes i glitter och gräddiga pastor. Vet ej om jag ska vara lycklig över detta eller inte? Tror lycklig?
Här är lite grejer som hamnat i mina boards på senaste tiden:

food
Broccoli-och-fänkålssoppa.
Vegetarisk misosoppa med udonnudlar. 
Thai coconut soup.
Gnocchi med ruccola, svamp och valnötspesto  

love
Ett självporträtt av Helmut Newton på Hotel Bijou, Paris (1973).
Artikeln The 50 Most Romantic Things That Ever Happened.
Porrigt broderi. 
Ett fint citat av Warsan Shire. 

style
Ett öra med fina grejer i.
En jeansjacka jag tyckte om. 
En tjej med fin klädsiluett. 
Drömmiga tofsar.

home
En fin rosa lampa. 
En stol som kommer till Ikea om några år.  
Världens grönaste rum typ. 
Näckrosor i en skål.

 

Följ mig (55 000 följare kan ej ha fel!) HÄR.

 

Translation. Things I’ve pinned on my Pinterest recently. Follow me here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Jag ogillar skarpt den nya funktionen. Vill bara ha bilder från de boards jag följer och har hittills inte blivit rekommenderad en enda intressant bild från den nya funktionen. Tycker att de är enbart irriterande. Det dyker upp gudscitat och köttrecept – mindre lyckat till en ateistisk vegan…

  Linda 2015-10-30 12:55:58
  Svara
 • Kände att det fanns massa arga och bittra kommentarer i just detta kommentarsfältet så vill bara sticka in ett snällt ord som variation. Du är bra och toppen och inte någon jäkla förebild för alla som ska göra si och så. Som så många har sagt innan mig är det DIN SABLA BLOGG och du får pinna vad du vill, utforma dina inlägg hur du vill och sluta skriva och blogga helt om du känner för det. Du är inte skyldig någon NÅGONTING. Men är väldigt glad för att du fortsätter blogga och gör allt du gör. Med tanke på att du skriver nya inlägg varje dag så kan man bara vänta på nästa inlägg om dagens inte passar ens personliga smak. Det är ju det som är charmen med en blogg, den är föränderlig och levande.

  Alla som är missnöjda eller tycker att något saknas kan söka sig till den plats de känner passar bäst. Internet är ganska stort och denna blogg är bara en mini-mini-mini-del av hela skiten.

  Kämpa på Sandra, har följt dig se 2007 och har aldrig någonsin varit missnöjd. Antagligen för att jag _fattar_ vad som är vettigt att förvänta sig av en person på internet man aldrig träffat.

  Felicia 2015-10-29 16:45:04
  Svara
 • alla maträtterna här verkar så goda! särskilt misosoppan. vill helst äta den i det gröna rummet pga så fint!

  Klara 2015-10-29 14:54:20 http://projectamateurism.se
  Svara
 • inte så men..” En tjej med fin klädsiluett. ”.Undernärd stackare

  Johanna 2015-10-29 14:12:25
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Inte så men…. Det finns de som är smala av naturen, utan att svälta sig. Och ingen av oss vet hur just denna tjej är, eller hur? Inte mer rätt att säga ‘undernärd’ till någon som är smal än att kalla en mindre smal person för ‘övergödd’.

   Linda 2015-10-30 12:51:35
   Svara
 • ”asiatiska skolflickor” ok

  c 2015-10-29 12:29:12
  Svara
 • Haha, fnissade så mycket åt ”(55000 följare kan inte ha fel)” puss!

  Lovisa 2015-10-29 11:01:17
  Svara
 • Varför gör bloggare sådana här meta copy inlägg? Vill man veta vad som är på pininterest Twitter el Facebook kan man ju lösa där. Hatar sånna här inlägg, detta har jag instagramat, detta har Jag twittrat? Okej? Vad ska vi med den informationen till? Få allt i en repris eller flera gånger. Som när Allers och hemmets veckotidning kör samma artiklar i tidningarna i bland fast i olika nummer och inte tror att läsarna kommer reagera. Fast min farmor har klagat till Allers! På all denna upprepande information. Socials medier har blivit som en återupprepande karusell. Finns ingen mystik eller spänning kvar tycker jag i bloggvärlden. Så trött på att alla bloggare ska uppdatera hur mkt som helst. Jag söger färre och mer läsvärda inlägg. Novellblogg vore kul! Helst utan kommentarfunktionen, så man fick följa en novell. Gilla och dela om man tyckte om den. Trött på internet = forum för alla människors problem. Helt ärligt så finns inte hjälpen för människors problem i Rymden. Känns dock som många unga använder nätet som självhjälp, egen terapi och självmedicinering i form av stöd från anonyma. I många fall tror det kan slå fel… För människor tolkar fel, är inte ärliga osv… Däremot har jag hört att det finns internet psykologer. Känns som en himla bra ide.

  M 2015-10-29 10:37:09
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   ”Så trött på att alla bloggare ska uppdatera hur mkt som helst. Jag säger färre och mer läsvärda inlägg. Novellblogg vore kul! Helst utan kommentarfunktionen, så man fick följa en novell. Gilla och dela om man tyckte om den. Trött på internet = forum för alla människors problem.”

   …och ändå vädrar du dina egna problem här? Gå och läs en novellblogg istället då, om det är det du vill! Voilà, världens enklaste lösning. /Mvh, internetpsykologen

   shelley 2015-10-29 14:40:22
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   ”Helst utan kommentarfunktionen” – du måste ju inte kommentera eller läsa kommentarer om det stör dig. :)) Och jag scrollar förbi inlägg om jag tycker att de är mindre intressanta. Svårt att pleasa alla, jag t.ex. uppskattade detta inlägg. Starta en egen novellblogg och gör din drömblogg! Det är väl lättaste sättet att få precis som man vill.

   Ellinor 2015-10-29 14:36:43
   Svara
 • Näckrosor i en skål <3

  Daniella i Edinburgh 2015-10-29 09:42:23 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • Jag är ganska skeptisk till de utvalda pinsen som hamnar i flödet. 90% är bilder jag redan har i mina boards och flera bara upprepas… : (

  Fröken Cocco Sohl 2015-10-29 09:33:00 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Fröken Cocco Sohls kommentar.

   Tycker också det blivit mycket på repeat, samma bilder om och om igen. Men: följer pinterest vad man googlar etc också? Efter att jag googlat på ‘puppy mills’ (helt förfärligt) poppar det plötsligt upp bilder på hundar och hästar på min pinterest och jag har verkligen aldrig pinnat det minsta djur!

   M 2015-10-29 11:27:12
   Svara
 • jag förstår inte? Du skriver att vi lever i en förjäklig tid med rumsren rasism som gör en mörkrädd… Men är Du mycket bättre? Du umgås nästan uteslutande med ”etniska svenskar” och om jag inte har fel så har du personligen aldrig lyft ett finger för integrationen i Sverige. Du kommer från en etablerad familj där du i princip serverats extremt goda förutsättningar. Du kanske ska bli lite skitig under naglarna innan du åsiktsbajsar? För så länge du själv aktivt inte gör ngt så förblir dina åsikter bara platta, meningslösa.

  Kul med människor som förespråkar mångfald när de själva knappast osar något annat än just det normativa.

  Rs 2015-10-29 08:12:00
  Svara
  • Svar på Rss kommentar.

   Men HUR bitter är inte du? Jag är inte ett uns rasist men mina vänner är också främst svenskar, och det har ingenting att göra med att jag skulle föredra vänner av en viss ”sort”???? Det har bara blivit så helt enkelt. Hade gärna haft en blandad vänskapskrets men ibland blir det ju inte så.

   Förresten, jag har ju en halvfinsk, halvtysk, norsk och halvitaliensk vän, men det kanske inte räknas? De hade kunnat misstas för ”etniskt svenska”, vilket gör att jag antar att några av Sandras vänner inte är helt svenska heller även om det ser ut så. Inte för att det spelar någon roll, jag förstår inte hur du kan tycka som du gör.

   Jag tycker mest din kommentar var elak och onödig.

   DL 2015-10-29 18:39:52
   Svara
  • Svar på Rss kommentar.

   Hur kan det någonsin vara dåligt att åsiktsbajsa BRA saker???? Alla gör väl vad de kan, påverkansarbete via sin blogg (som har asmånga följare), räknas inte detta? lol

   Jossan 2015-10-29 13:58:40
   Svara
 • Alltså, nummer 5 på listan med top 50 Romantic Things… Hjärtsnörp!

  Klara 2015-10-29 07:54:49 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!