torsdag i new york: magnus kommer till stan.

new york

I torsdags var det inte bara så soligt att det inte gick att posera för kameran – Magnus hade även äntligen kommit till New York!

new york

Jag var glad och han var nyss fyllda 28 år. Dagen innan och allt.

new york

Vi åt frukost på Bubbys i Meatpacking tillsammans med Nina.

new york

eggs benedict omnom.

new york

Efter maten sa vi adjö till Nina och promenerade omkring i den Halloweenpyntade staden.

new york

Stannade för fika i Soho.

new york

I solen. Det var 22 grader den dagen!

new york

Efter en ganska lång promenad och Halloweenshopping åt vi lunch på Little Owl i West Village, vars burgare tydligen ska vara legendarisk. Det här är förövrigt huset i Vänner där Monica etc bor!

new york

Favorit-lunchsällskap.

new york

Hamburgaren var mycket god och saftig och pommesen var knäckkrispiga.

new york

Efter maten flanerade vi runt lite till. Tyckte den här byggarbetsplats-skylten var ganska rolig ^^

new york

På kvällen åkte vi till Williamsburg för att äta middag på köttstället Fette Sau. Födelsedagsmiddag närmare bestämt.

new york

Man står i kö ett tag tills man får beställa men som tur var kunde man dricka öl i kön.

new york

Detta åt vi. Ribs, brisket, korv, surkål, brocooli, pickles och potato buns. Helskotta vad gott.

new york

Livets revbensspjäll.

new york

Efter maten tog vi en drink i baren.

new york

Och sedan promenerade vi några kvarter bort till en bar där Pablo hade födelsedagshäng. Han fyllde också år!

new york

Aviva var exempelvis där och var gullig.

new york

Vi hängde vid ett långbord och drack öl och firade till tonerna av ett livestorband.

Är så glad att Magnus är här nu!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej Sandra!

  Jag ser att du har det supermysigt och kul och hittar på massa saker i NYC just nu. Meeen om du har tid en dag framåt i tiden, hade inte du kunnat spela in lite mer klipp på dig? Typ som de när du svarade på frågor om kärlek, det var så himla fint. Eller kanske när du läser upp några av dina krönikor? De där små klippen gör i alla fall mig lite glad i själen. Du känns som en snäll och klok människa, två av de typ viktigaste kvalitéerna i världen.

  Ohhh! Och något inlägg om att våga våga i allt som har med kärlek och ragg att göra hade också varit peppigt. (Om jag inte kanske missat det?) Så fort jag tänker att jag ska våga ta initiativ med en kille så får jag bara den där ’He’s not that into you’-boken på huvudet och gör ingenting..

  Kram

  E 2015-11-03 14:16:54
  Svara
 • Hej Sandra! Har suttit och googlat och scrollat i säkert en timme nu efter dina raggningstips. Skulle berätta dom för en kompis men hittar verkligen inte inlägget!! Eller var det ens ett blogginlägg? Hjääälp mig att hitta dina raggningsknep någonstans!! Nån pod? Nån Q&A-video? Känns som att jag läst det… Aja kan du (eller någon annan) hjälpa mig snälla!!! Kram!

  Maja 2015-11-02 15:18:25
  Svara
 • Hej Sandra! Kom bara och tänka på en sak sådär helt plötsligt, om du bara får välja en emoiji som din favorit, vilken skulle det va och varför? Min skulle nog va de ögonen som kollar lite snett, så himla användbar! Puss

  Moa 2015-11-02 12:33:11
  Svara
 • kött till frukost kött till lunch och ännu mer kött till middag= 🙁 🙁 kost som en texas trucker..

  M 2015-11-02 11:18:25
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Kan hålla med om att det är en hel del kött, men Magnus är väldigt söt när han äter revben 😉

   A 2015-11-02 20:37:24
   Svara
 • Amazing post. Well done! Keep going

  Please check my last post blog www.welovefur.com
  Many kisses
  Lady Fur

  WELOVEFUR 2015-11-02 10:48:55 http://WWW.WELOVEFUR.COM
  Svara
 • Fette Sau! Bäst ju. Önskar att det fanns i London.

  Cajsa 2015-11-02 10:03:45 http://res.se/blogg/londoncalling/
  Svara
 • Fråga!
  Frågar du om lov när du tar bilder inne på restauranger/pubar? Tycker det är så svårt att veta om man behöver det eller inte.

  Ellen 2015-11-02 05:40:57
  Svara
 • Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft, kul att vi får vara med dig i New York 🙂

  Siri i Stavanger 2015-11-02 03:11:34 http://nouw.com/siri
  Svara
 • ”Livets revbensspjäll” vad ironiskt…

  A. 2015-11-02 00:34:29
  Svara
  • Svar på A.s kommentar.

   mm jag tycker också det är ganska himla mycket kött här fast sandra skriver att hon knappt äter kött/inte äter kött så ofta? denna dag innehöll ju alla rätter kött… aja såklart får man äta vad man vill, men stå för det då.

   julia 2015-11-02 14:59:58
   Svara
   • Svar på julias kommentar.

    Menar du att hon INTE gör det när hon väljer själv att lägga ut sådana bilder? Det är ett val att inte smyga med köttätandet. Hade ju kunnat gömma dessa?
    Sen tycker jag att det är viktigt att skaffa flera bloggar att läsa eller flera idoler för olika typer av inspiration. Sandra kanske är bäst på att inspirera när det gäller skrivandet men miljö-veggo inspiration ska man kanske leta någon annanstans?
    Ganska oschysst att kräva en person att vara allt man vill se i samhället.

    V 2015-11-02 19:29:12
    Svara
    • Svar på Vs kommentar.

     menar att hon i fleeeera inlägg skriver att hon inte äter kött så ofta/mest ute IBLAND/äter kött från ”glada kor” samt att hon säger sig vara extrem djurvän (…) och har med saker som ”man kan ju lämna bort baconet om man vill” i sina recept… fint tänkt men det känns som att hon försöker släta över att hon faktiskt äter en massa kött. det är i alla fall känslan jag får allt som oftast; direkt då någon ifrågasätter hennes köttätande (oavsett om det är ur miljö- eller djursynpunkt) så kommer hon med försvarstal.

     julia 2015-11-05 21:42:19
     Svara
   • Svar på julias kommentar.

    Men herregud, stå för vad?? Att det blev en dag då hon åt mycket kött? MIssade ni att det var Magnus födelsedag, kanske var det hans önskemål som stod i fokus den dagen? Oavsett anledning; sluta tro att Sandra är skyldig sina läsare någonjävlating hon äter väl vafan hon vill och hör sen. Tycker dessutom att man ska vara jävligt försiktig med att hålla på att påpeka matvanor hos en person som har haft problem med maten. (Såsom jag förstått det, rätta mig om jag är ute och cyklar Sandra, vill absolut inte verka som att jag ”talar för dig” eller så a du fattar)

    Miranda 2015-11-02 16:08:30
    Svara
  • Svar på A.s kommentar.

   Dödens revbensspjäll om man vill vara teknisk 😉

   Linn 2015-11-02 07:16:34
   Svara
 • men vad fint med kärleksbesök <3<3

  ISA 2015-11-01 23:47:27 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Happy Birthday Magnus!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2015-11-01 22:24:26 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • ingenting med inlägget att göra men hittade just denna tictail och tänkte på dig och magnus, för visst är det väl en corgi ni är sugna på att skaffa? I alla fall: https://tictail.com/s/corgiapparel !!! :)))

  matilda 2015-11-01 21:34:30
  Svara
 • Åh så underbart ni verkade ha det 😀

  Daniella 2015-11-01 21:05:25 http://daniellamaraui.webblogg.se
  Svara
 • Hejjj Sandra. Behöver lite perspektiv. Just nu går jag folkis, gör vad jag egentligen älskar mest(musikal). Men jag saknar min pojkvän oerhört mycket, vi är dåliga på att vara ifrån varandra så mycket. Skolan ligger 40 minuter utåt på vischan och allt jag egentligen vill är att bo i en storstad. Jag har ingen inkomst förutom csn-bidrag(inget lån) och boende på skolan etc äter av mina sparpengar, vilket jag räknade med men det stressar mycket eftersom det inte känns helt rätt. Klassen är go men jag är borta varje helg eftersom jag träffar min pojkvän och jag blir så himla splittrad av det, att inte kunna vara på något ställe ordentligt. Är inte glad helt enkelt. Men jag har alltid varit teatertjejen, och nu när jag kom in på skolan känns det som jag inte bara kan hoppa av trots att det inte känns alls rätt för mig med det här just nu. förväntas ju göra det här och älska det. Och det är ju kul men är det värt det när det går åt så mycket pengar -> etc. Ge mig lite livsråd snälla rara. <3 din blogg och dig, allt du skriver hjälper mig igenom livet. Puss

  T 2015-11-01 21:04:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!