halloween outfit.

halloween

I lördags var det Halloween och jag var skelett!

halloween

Tillsammans med min kille.

halloween

Vi var ganska gulliga ihop om jag får säga det själv. Så himla svårt att måla sig till skelett tycker jag?? Är ingen ritperson och är värdelös på skuggningar och sånt. Skulle göra ”cracks” vid ögonen och fick under kvällen kommentaren ”vilka söta små händer du ritat till!” haha : )

halloween

Jag köpte min skelettdräkt på en maskeradsida på internet för några år sedan och Magnus köpte sin på en halloweenaffär som ligger på Brodayway och nionde. Sen gick vi på fest och hade så himla roligt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • ”Vilka söta små händer du ritat till!” men HAHA 😀 :'(

  x 2015-11-03 22:49:13
  Svara
 • Du var ju sjukt snygg som skelett! 😀

  Rebecka 2015-11-03 12:22:01
  Svara
 • hej sandra! jag och pojkvännen drömmer oss bort och fantiserar om att i framtiden när vi pluggat/jobbat upp oss i ett yrke flytta till N.Y.
  detta kanske är en klurig fråga för dig att svara på, men vad kan en lägenhet kosta i månaden?
  förstår ju att du kanske inte vill berätta vad du betalar för din, men om man bor i låt oss säga Brooklyn, typ 25000kr och uppåt? beroende på område i staden? 🙂

  m 2015-11-02 20:58:49
  Svara
  • Svar på ms kommentar.

   lite dålig formulerad fråga insåg jag nu, men jag är bara nyfiken på vad ett ungefär en lägenhet kan kosta i månaden helt enkelt. 🙂 förstår ju att läget varierar väldigt mycket. har försökt googla lite och kolla airbnb, men jag kan tänka mig att priset blir annorlunda om man t ex får hjälp av en mäklare att hitta någonstans att bo?

   kram till dig för en bra blogg!

   m 2015-11-02 22:15:13
   Svara
 • fan vad fina ni e och vad kul att ni hade det kul. halloween är lite som nyår ibland tycker jag, att det är lite läskigt innan för man kanske förväntat sig för mycket eller så. men detta år var så bra tycker jag, jag hade en outfit jag trivdes i och låg med sfs just nu snyggaste kille.

  Vicky 2015-11-02 19:17:58 http://vickys.se/
  Svara
 • You look great! A simple and perfect costume!

  Yelle 2015-11-02 18:59:44 http://www.tender-roots.com
  Svara
 • Sluta äckel rök.

  Lina 2015-11-02 17:46:11
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Sluta äckel-kommentera andras val

   Emilia 2015-11-02 18:40:37
   Svara
   • Svar på Emilias kommentar.

    Sluta äckel försvara andras val av cancer, kol och diverse andra sjukdomar.

    Lina 2015-11-02 19:44:05
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

     Eller hur, du umgås ju inte med henne? Tror inte hon hade umgåtts med så inskränkta människor, som uttrycker sig så illa.

     Hursomhelst så antar jag att du inte äter godis, chips, bacon, kött eller ja, nåt som inte är super-ekologiskt egentligen, för då väljer ju du också saker som ökar risken för sjukdom. Eller vistas ute utan andningsskydd, det är ju också ett val du gör, för du är medveten om hur mycket cancerframkallande ett enda bildäck släpper ifrån sig va? Eller kan det vara så att du egentligen inte bryr dej, utan bara började kommentera för att få hacka lite anonymt på någon..?

     Emilia 2015-11-03 06:57:15
     Svara
    • Svar på Linas kommentar.

     Vad stör det dig om hon röker? Du behöver ju inte umgås med henne.

     Julia 2015-11-02 20:21:04
     Svara
 • Sandra, jag har en fråga om kärlek. Jag har precis träffat vääääärldens finaste kille, han är nästan perfekt känns det som. Vi har träffats i kanske lite mer än en månad nu. Han är världsbra på att hångla, charma och allt det där när vi ses. Men det är väl just det. När vi ses. När vi inte träffas så kan det ta timmar innan han svarar, vi har ärligt talat nästan ingen kontakt utöver att vi ses (kan det vara så att han bara är sån som person?), han svarar inte alls ibland på snapchat, han kan/hinner inte ses ens en tiondel så ofta som jag vill träffa honom och typ bjuder in honom. Och alltså åh. Vad i helvete ska jag göra när det nu också känns som jag börjar bli kär i honom. Allting är så himla oklart bara, och det känns så stelt att ta upp det här problemet så tidigt i relationen också. Vill verkligen inte det. Och även om det kanske oftast är rimliga förklaringar (som typ tentaplugg, vi hånglar ju nästan bara när vi ses så det går inte så bra att plugga då), så känns det bara sååå tråkigt. För jag vill ju vara med honom, ofta. Och vill att han ska vilja lika mycket som mig, och på sätt och vis känns det som att om han vore lika intresserad som mig skulle han kunna ses trots att han är för trött och såna anledningar. Hur ska en tänka egentligen? Verkar han intresserad av mig utifrån det här (vilket är ungefär lika mycket som jag har att gå på). Kram & älskar din blogg

  W 2015-11-02 16:56:26
  Svara
 • Så himla cute ni är! och jag tycker du lyckades ganska bra med sminkningen ändå.

  Kaneli 2015-11-02 16:41:33 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • så fina

  joanna-livet med Aspergers syndrom 2015-11-02 16:30:56 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
  Svara
 • Så himla gulliga ihop! Jag var skelett för två år sedan och tycker det är skitsvårt att rita ”rätt” men jag har lärt mig att om en bara kladdar på och gör något så brukar de se bra ut. Dessutom är det ju oftast mörkt på halloweenfester så då gör det liksom inte så mycket att det är lite ”fel” här och var.

  Anna María 2015-11-02 16:18:38 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • Haha ja faktiskt, eller som små hattifnattar ^^

  Linnea 2015-11-02 16:03:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!