listan med bilder.

→  En bild från en lördagskväll.
my christmas eve party.
En kväll för ett gäng år sedan när jag hade fest på julafton.

→  En bild från en söndagsmorgon.

Hittade denna när jag sökte på ”söndag” på bloggen. Från när jag jobbade på byrå i New York och var där ganska ofta på söndagarna.

→  En bild som beskriver varför hösten är fantastisk.

Nu är ju höst inte min favoritgrej (eller jo om den är mild och mysig och varm), men den här bilden från en oktober i New York är ju väldigt dramatisk och fin.

→  En bild på dig som du tycker om.
photo: rebecca fexby.
Den här som Rebecca tog på mig i somras tycker jag är fin, ser så sällan allvarlig ut på bilder.

→  En bild på något du gör varje dag.

Äter.

→  En bild på något du tycker är lyxigt.
adidas sneakers.
Nya vita sneakers!!

→  En bild på något som gör dig lycklig.
popaganda.
En hund OCH en kille i sängen!

→  En bild som beskriver verkligheten.
thursday.
Vi stannar här tills det blir vår.

→  En bild på något du älskar att göra.

Sitta på uteservering!

→  En bild på dina kompisar.
popaganda.
<3456789

→  En bild på något som gjorde väldigt ont.

tuesday.
När jag skar mig i fingret ner till benet när jag skulle snitta blommor förra sommaren.

→  En bild från en rolig fest.

saturday.
I vintras när vi klädde ut oss i blommor av ingen särskild anledning än varför inte? 

→  En bild från ditt jobb.
thursday.
Hemma. 

→  En bild på en bra hårdag.
tuesday
Det här var väl rätt gulligt.

→  En bild som passar att avsluta den här listan med.
stockholm.
Hej hej från mig och Milla.

 

(modifierad lista från lovisa & elsa)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hejhej! På tal om bilder… Har läst dina tidigare fototips, särskilt de om att fota inomhus på tex fest, och tycker att jag börjar få kläm på det där med att ställa in inställningar manuelt (fotar med canon). Men det största problemet jag har stött på är Auto-fokus. Det tar så lång tid när man är inomhus i kast ljus och att ställa in det manuellt är ju inte heller så smidigt om man inte vill ägna hela kvällen åt det. Känns som om jag oftast ”missar” ögonblicket jag vill fota för att fokusen inte hänger med. Har du något käckt tips där? Hur gör du? Dina andra tips varit superba så du har säkert något bra här med! Kram

  Petra 2015-11-04 22:10:33
  Svara
 • Hej! En kommentar som inte hör till ämnet men vet inte riktigt vem jag ska fråga då det känns som allt är så snårigt i min krets. Jag har en vän som jag skulle kalla en av mina äldsta och bästa vänner. Vi två har alltid varit singlar tills fram tills för ca 1 år sedan då jag träffade min nuvarande pojkvän. Trots att hon och jag ses i stort sett lika ofta så tycker jag att det känns som att det hon ofta pikar om att jag är för mycket med min pojkvän och det känns så sorligt och jobbigt. Om jag säger att jag inte kan ses pga att jag ska träffa en annan vän så är det okej men om jag säger att jag inte kan ses pga att jag ska göra något med min pojkvän så känns det inte som ett rimligt skäl för henne, trots att hon inte alla gånger säger det rakt ut. Nu till saken som jag går och bär på som en stor, megaklump i magen. Hon har frågat om vi ska fyra nyår tillsammans med några gemensamma vänner, men jag och min pojkvän har redan pratat om att ta en weekend till Sthlm över nyår för att slippa all nyårs-hets som kan bli. Jag känner att det hade varit så skönt att åka iväg men är så rädd för hur hon ska reagera-tror hon kan bli besviken och arg. Vet inte hur jag ska göra… Vill bara veta om mitt dåliga samvete är befogat och jag gör fel i att åka iväg?
  Kanske kan låta som ett världsligt problem men har sådan ångest inför detta…
  Kram och tack för en magisk blogg i alla fall

  Sigrid 2015-11-04 21:50:39
  Svara
 • En fråga som inte alls har med inlägget att göra mer än att jag blev påmind om det av uteserverings-bilden: Du är ju ganska ljus i hyn. Hur gör du i solen på somrarna när du är ute mycket/sitter på uteserveringar/är utomlands osv, smörjer du in dig med solkräm hela tiden? Du är ju ofta både bararmad och barbent på bilder. Jag har haft en hudsjukdom som gör att jag knappt kan gå ut på somrarna för att jag inte vågar vara i solen och HATAR detta ständiga kladdande med solkräm.

  Malin 2015-11-04 19:45:04
  Svara
 • Sandra! Åh snälla jag behöver din hjälp.

  Jag tror jag är kär i en kille. Jag går i ettan och han går i tvåan och vi har hånglat en gång på en fest, men han var full och visste knappt vad jag hette och jag var lyrisk. Nu är det som så att han är snyggast i världen på något konstigt sätt och varje gång jag ser honom i korridorerna blir jag skakig och knäsvag och jag kan inte andas, flämtar bara fram små andningspuffar. I början var han flörtig och blinkade eller så, men vi pratade inte. Sedan mynnade det snabbt ut i bara korta nickningar och nu säger vi nästan aldrig hej, även fast då det hände bara var någon månad sedan. Han är så cool och stor och man och snygg och populär och jag är ingenting för honom. Vi har pratat en gång faktiskt, i skolan- på mitt initiativ. Fast då var han själv och slapp väl skämmas inför hans kompisar eller något. Vi pratade bara vardagligt. Men inga mer hej efter det. Nu är allt så spännande men ack så jobbigt och jag kan hans schema utantill och vill bara vara nära. Men jag vet att jag är ingen för honom, var bara ett lätt strul och förmodligen vet han knappt mitt namn och tycker säkert inte jag är särskilt snygg. På festen hade han dessutom hållit på med någon annan innan fick jag reda på nyss.

  Men Sandra, vad ska jag göra? Jag vill så gärna bara få kontakt och jag vill han honom över mig, vad som helst. Men jag bara KAN inte säga någonting! Jag skulle bli utskrattad och förlöjligad, jag lovar. Och lapp i skåpet går INTE för sig, han är cool och sånt håller man inte på med. Då kan jag omöjligt gå kvar i skolan i två år till. Du vet ju hur det är, han är äldre och snygg och jag är bara någon liten tjej som fick ta del av lite. Men jag måste ha honom. Får ju fan F på proven för att det pirrar i magen när jag tror att jag hör hans steg utanför klassrumsdörren. Detta måste åtgärdas. Helst med hans kropp nära som hjälpmedel.

  Snälla, hjälp. Och puss på dig.

  Hemligt 2015-11-04 17:38:38
  Svara
 • varifrån är den rosa sportbagen på bilden med nya sneakers? asfin!!

  Anna 2015-11-04 15:32:00 http://dubbelmargarita.blogg.se/
  Svara
 • Meh… kanske en snart kan förstå att Sandra inte vill dela med sej av allt som angår andra personer/sina vänner… Tycker det är konstigt att folk inte respekterar det och frågar om igen vad som hände med Michell. Dessutom har ju Sandra redan svarat tidigare att hon inte vill gå mera in på det.

  S 2015-11-04 13:15:45
  Svara
 • Kjære Sandra, nå har jeg endelig hatt tid til å rulle rundt på bloggen din og glede meg over alle innleggene fra New York og alt det andre fine du har publisert i det siste! Ettersom jeg har flyttet til London har de to siste månedene vært ganske kaotiske. Trives veldig godt, og er så glad, og hvis du tilfeldigvis skal hit i året som kommer, må du si ifra! <3
  Liker good hair day-bildet! Jeg glemmer helt at det går an å bruke hårbånd – det er jo et godt triks for å få håret til å virke kortere når man egentlig burde gått til frisøren for lenge siden… Takk for påminnelsen! Ha en fin onsdag!

  Synne 2015-11-04 12:58:38 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • Milla! Vilken gulle alltså <3

  Lina 2015-11-04 08:52:17
  Svara
 • jag ställde samma fråga förut utan svar :/ det kanske är för privat! men det är synd. jag trodde slutet på podden berodde på michelles flytt men har sett att hon har varit i Sverige utan att träffa Sandra! (förlåt om jag är snokig, men jag blev så förvånad när jag upptäckte det :o)

  Sophie 2015-11-04 00:00:23
  Svara
 • Haha den sista bilden var ju ursöt!
  Vad kul att du hade fest på julafton, här sitter jag och bävar inför julen just för att den inte längre är som den var förut och det inte är kul att vara ledig och ensam under julhelgen, man blir aldrig så påmind som då hur det är att inte vara en del av en familj känner jag.

  Siri i Stavanger 2015-11-03 22:33:27 http://nouw.com/siri
  Svara
 • Hej. Hoppas detta inte är en dum fråga, men: alltså var är Michelle egentligen? Varför är hon aldrig med längre? Ni var mina favvobffs och tycker det känns så sorgligt om ni inte är vänner längre:(

  Lisa 2015-11-03 22:28:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!