torsdag, fredag och lördag i kläder.

november.
Nu ska jag visa er vad jag haft på mig för kläder de senaste tre dagarna för sånt tycker jag är lite kul. Både att välja kläder och att läsa om på bloggar alltså.

november.

I onsdags hade jag en ny tröja från Gant Rugger i så fin smutsrosa färg. Under en löskrage från COS.
(och här är en sneakpeak på badrummet som fortf inte är klart pga saknas kakelplattor. ni ska få se sen).

november.

Samt veckad kjol från AA och min kappa från J Crew.

november.

I fredags spelade jag skivor i den nya Monkibutiken på Kungsgatan och var således stassad i Monki från topp till tå.

november.

Glittrig tröja och höga mörkblå jeans.

november.

Allt finns alltså i butiken prick nu.

november.

I lördags var jag bjuden på Thanksgivingmiddag och var finklädd (tyckte iaf jag) i piké från Fred Perry och veckad kjol från Gant Rugger.

november.

Satt bland annat i knät på den här mannen samt gjorde Sveriges sämsta säl-imitation när vi lekte charader.

 

Translation. What I wore Thursday, Friday and Saturday.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Heeej Sandra, ser citronträdet i förgrunden med en gullig citron på och tänkte HUUUUUUR har ni/du/magnus lyckats med det?!?!. Jag har ett som jag köpte i somras som har fått lite blad och är grönt men är mest ledsamt och slokar lite. Kan du inte göra ett inlägg med en lite plantskola? Eller om någon annan kan svara på hur jag ska sköta om mitt lilla träd, det står ljust i ett fönster och vattnas när jag kommer ihåg (hehe)…

  Ellen 2015-12-01 22:11:13
  Svara
 • HAHHAAH är inte Magnus lite lik Zannie i PH?=!??!?!?!? Så roligt!!! Ps söta båda två <3

  Rita 2015-11-30 08:57:39
  Svara
 • Hej! Du har ju svarat på hundra frågor om hur du flyttade till New York, men jag har svårt att hitta dem? I New York-kategorin är det ju alla inlägg när du varit där också (vilket också är fint men lite svårt att sålla). Är jag lite blind? Hur hittar jag inläggen med hur du flyttade dit och frågor om det? 🙂 Tack på förhand, du inspirerar!!

  jag 2015-11-29 23:17:01
  Svara
 • Hej Sandra Bee!!! Du, snabb fråga: asså…. kan en inreda med både pocket och inbundna blandat????? Älskar böcker men har typ bara råd med pocket (typ någon inbunden ibland) Men är det OK (asså jag vet att det är OK, men du fattar *emojiapa som håller för ögonen*) och blanda?

  Kramis

  Matilda 2015-11-29 21:12:57
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej!
   Jag jobbar som bibliotekarie och vill bara inflika en liten kommentar här. Klart att det är ok! Alla sätt att organisera dina böcker på är bra, så länge du hittar dem när du behöver. Pocketböcker är inte sämre än ”inbundna”-läsningen är viktigast! Och om en bibliotekarie säger så, så är det så 😉

   Lisa 2015-11-30 09:58:19
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    Tack Lisa!!!!! Om en bibliotikarie säger det så tänker jag att det är så 🙂 🙂 🙂

    Du har inte något boktips??? 😀

    Mina favoritböcker är Vindens Skugga och Den lille prinsen <3

    Matilda 2015-11-30 23:15:41
    Svara
 • Jag måste fråga en sak som jag funderat på ett tag. För nu försöker jag ta tag i mig själv och göra fotoböcker av alla mina foton från dom senaste åren och har för mig att du själv drog ut på att göra dina årliga böcker för du tyckte det var jobbigt att L var med på bilder från dom åren? Jag är inte helt hundra, men nu är det iallafall så för mig, och jag bläddrar bara förbi alla bilder på honom (exet, aset, puckot) och tar inte med en enda bild på honom för jag hatar honom och vill inte att han ska ha funnits i mitt liv. MEN HAN FANNS JU och det kan man ju inte bara radera eller skita i. Hur gjorde du? Pls help.

  Felicia 2015-11-29 20:25:34
  Svara
 • Sandra! Du är ju bästa sortens romantisk. Kan du inte ge lite tips på julklappar till sin respektive? Vad du har gett och fått och tips kanske. Kram!

  Tua 2015-11-29 20:14:17
  Svara
 • Ville bara säga att jag gillar din blogg så mycket! Den har verkligen växt på mig och nu vill jag inte missa ett endaste inlägg. Blir himla glad bara av att se vad du haft på dig de tre senaste dagarna för även om inte kläder är något av mina stora intressen så inspirerar du mig väldigt mycket i klädväg. Och inredningsväg också för den delen. Kram och puss heja dig!

  Ellen 2015-11-29 19:18:11 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Måste bara fråga. Den oerhört grymma tygpåsen, vart hittar en en sådan?

  Jossan 2015-11-29 19:10:48
  Svara
 • Fått Gant-tröjan skickad till dig gratis va?
  Tänkte eftersom jag sett andra bloggare ha just den.. 🙂

  Jenny 2015-11-29 18:44:36
  Svara
 • Great post. Well done. Keep going
  I love your blog. I hope you will like mine
  Follow me on
  http://instagram.com/ladyfur?/ref=badge
  http://www.welovefur.com

  welovefur 2015-11-29 18:07:55 http://www.welovefur.com
  Svara
 • Åh, Monki-outfiten var ju bara så himla snygg. Bud på att hoppa på första bästa tåg till närmsta Monki-butik och uppdatera garderoben.

  Maja 2015-11-29 17:43:09 http://www.majologi.blogg.se
  Svara
 • Glittertröjan från Monki!! *emoji med hjärtögon*

  Matilda 2015-11-29 16:58:37 http://www.matildigt.se
  Svara
 • Älskar kaktusen på första bilden! Kan dock ej se framför mig hur en lyckas bära hem en sån haha

  Victoria 2015-11-29 15:10:24 http://pulsensfrekvens.blogg.se
  Svara
 • Har för mig att du har skrivit nån gång tidigare att du bloggar två inlägg om dagen (utom på sommaren när det är ett om dagen), men det verkar inte stämma nu längre? OBS har inte räknat så kan ha fel, men känslan är att det är glesare mellan inläggen nuförtiden? Puss och tack för en bra blogg iaf!

  Johanna 2015-11-29 13:46:17
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   bloggar en gång om dagen på helger coh två gånger om dagen på vardagar. har ej blivit glesare! tjipp!

   sandrabeijer 2015-11-29 14:29:23
   Svara
 • SNYGG outfit nummer 2 är <3

  A. 2015-11-29 13:41:46
  Svara
 • Måste nog leta upp min Fred Perry-piké i detta nu, pga mycket fint plagg. Bra klädinspiration!

  Julia 2015-11-29 13:37:51 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Tygkassen! <3 Varifrån?

  Stina 2015-11-29 12:27:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!