fav music. november 2015.


Årets mörkaste månad är slut och det är dags för en spellista. Här kommer musiken jag har lyssnat mest på under november.
Hoppas ni gillar, det gör jag.

Lyssna och följ här:

niotillfem. november 2015.

hej

.

Translation. The music I’ve been listening to the most in November. Find it here.

picture source: 1 & 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Åh vad roligt! Har också lyssnat supermycket på C.Duncans ”for” denna månad. Fann den i spotifys Veckans Tips-lista. Utnyttjar du den?

    Saga 2015-12-03 18:27:43 http://weheartit.com/sagaurora
    Svara
  • Alltid lika kul att ta del av andras musiktips! Själv gillar jag november, lugnet före all julkommers. Februari är min värsta månad: kallt och långt till sommaren.

    Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2015-12-02 19:32:54 http://www.newyorkmybite.com
    Svara
  • Hej Sandra!

    Nu har det nästan hänt!

    Jag har alltid varit en sådan tjej som trott att jag aldrig skulle bli kär i någon, jag har aldrig ens fått lite fjärilar i magen. Men nu tror jag att det snart händer. Nu får jag fjärilar i magen så fort jag tänker på honom!
    I somras var första gången jag träffade honom och det enda jag kunde tänka var ”jag måste ha honom!”
    Han är det vackraste jag någonsin sett och så snygg så att jag dör. Så fort jag pratar med honom blir jag nervös och för han är så himla snygg och han säger så himla braroligaperfekta saker hela tiden!
    Vi har träffats på ett antal fester och en gång så följde han mig hem för att jag skulle slippa gå ensam! (SÅ GULLIG!!!) och nu efter det har vi konstant snapat med varandra i 12 dagar.

    Problemet är att jag inte vet vad jag ska göra nu. Det går SÅÅÅ långsamt och jag vill ju träffa honom NU! Jag orkar inte vänta tills nästa fest för att träffa honom. Så min fråga är hur frågar man diskret om någon vill ses ifall man är feg och rädd för ett nej? Eller ska man fråga det rakt ut? Det känns som att jag kanske blir för på. Jag som är van att spela svår och inte alls van att ha en konversation 12 dagar i sträck.
    Kram och förlåt för en virrig kommentar 😉

    Ps. Jag tycker om din blogg så himla mycket, det märks verkligen hur mycket tid och kärlek du lägger ner på alla inlägg! Så roligt att läsa! Bokklubbsvideorna var också superbra, älskar!

    16-åring 2015-12-02 18:30:14
    Svara
  • BTW!! är bilden från när audrey horne ringer agent cooper och säger att hon är i trubbel? såg det avsnittet igår!!

    Sophie 2015-12-02 16:10:57
    Svara
  • november kan väl omöjligt vara årets mörkaste månad? eller?

    Sophie 2015-12-02 16:09:16
    Svara
  • Åh. Alltså på riktigt Sandra. Jag är inne i den mest komplicerade situationen jag har varit i, i mitt liv… Vet varken in eller ut. Är ihop med en kille sedan 2.5 år tillbaka. Vi har samma intressen, han är världens gulligaste och jag älskar honom mycket. Vi passar sjukt bra ihop. Men för några veckor sedan var jag ute på krogen, och träffade en skön snubbe, och efter det har allting varit så upp-och-ner. Råkade hångla med honom på krogen och fan, det var inte bra gjort, hatar mig själv. Och jag fick inte ens dåligt samvete?? Vem är jag??! Men efter det har vi liksom skrivit och vi har sagt till varandra att vi bara ska vara vänner, men jag tror jag gillar honom mer än så. Men jag älskar ju samtidigt min pojkvän fett mycket, vill vara med honom, samtidigt önskar jag ibland att han skulle göra slut med mig??? Nä alltså vet inte hur jag ska göra. Fan fan fan. Jag vet att krogsnubben gillar mig, men det går ju inte att säga om vi hade passat ihop om jag hade försökt med honom. Och det jag känner för honom behöver ju inte ens vara på riktigt?? Jag är kanske bara uppmärksamhetskåt. Vad vet jag?? Men vill liksom vara ihop med min kille. Men ändå inte. Men ändå. Borde jag göra slut med min kille eller borde jag släppa det där fucking-asgulliga-och-snälla-och-fantastiska-krogragget??????? :'(

    Lisa 2015-12-02 15:10:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!