hitta en brevvän.

55dce30015d9ac0862a51a50a69c39e8

Nu är året snart slut och det är dags för tvåtusenfemton års sista brevvänsinlägg. Ska du flytta utomlands, byta stad eller bara behöver en ny person att prata med? Detta inlägget är till dig då.

För er som missat mina tidigare brevvänsinlägg går de till såhär:


Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter (en fikakompis, en bokcirkel, en ny bästis, en brevvän, en basist till bandet, en kompis i london etc etc, ni vet bäst), + var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet.
Och du måste ju inte skriva en annons om du inte vill, utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

Lycka till och puss.

ps: oroa dig inte om din kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan! Detta gäller förövrigt typ jämt btw.

 

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the posts) and don’t forget to leave your e-mail as well.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
215kommentarer
  • Hej! Jag är en 17 år gammal kille från Finland. Jag söker nya brevvänner (eller ”email-vänner) från Sverige därför att jag vill lär mig mer svenska och känna jag inte någon svensken. Jag gillar matlagning, läsning, skrivande (?) och promenera i naturen. Ibland det är så att ser jag ut liten självisk, men jag är en trogen och glad person.
    [email protected]

    Tuomo 2017-06-30 16:43:20
    Svara
  • Samma person här som skrev innan. Jag har det rätt så tufft i skolan med kompisar. Jag har några vänner men alla bor så långt borta. Mina klasskompisar är rätt så snälla och alla tjejerna har en grupp som jag kan ha varit med i men det känns inte riktigt att det är för mig. Jag gillar att skriva med personer online men ibland är det bara tråkigt. Jag vill skaffa helst en tjej vän som kan förstå mig och vill göra roliga grejer mm.
    Jag är ingen loner eller så haha men skulle varit kul om jag kände lite fler människor och hänga med någon.
    [email protected]

    Monica Köring 2016-12-08 14:30:10
    Svara
  • vill ha en vän

    Monica 2016-12-08 14:23:14
    Svara
  • Hej alla!

    Jag är intresserad av att dra igång en grupp med fokus på personlig utveckling, främst i Stockholm men även som en grupp digitalt. Snacka om böcker, erfarenheter, lärdomar, utmaningar – ja allt inom personlig utveckling, från mental till fysisk träning och hur vi driver oss själva framåt.

    Skicka ett mail om du är intresserad av att hänga på! [email protected]

    Kram!

    Carro 2016-10-08 11:26:37
    Svara
  • Hej alla! Jag är en glad och snäll tjej, 25år. Det här att brevväxla var ju så längesen sist! Men jag tänkte försöka igen mest för tidsfördriv då jag sitter på en institution i sverige. Men kanske kan jag även lära känna nya vänner eller så med! JAg skriver inte så mycket här så finns det mer att skriva om. Alla är välkomna att skriva!
    SiS LVM-Hem Runnagården
    Lisa.W AVD2
    BOX 413
    701 48 ÖREBRO

    Lisa 2016-09-18 09:29:10
    Svara
  • hej jag började studera svenska språket och jag letar efter brevvänner från Sverige jag är 43 år gammal man från Finland om du är intresserad skicka en mail

    janne leppänen 2016-08-28 18:43:19
    Svara
  • hej jag började studera svenska språket och jag letar efter brevvänner från Sverige. jag är 43 år gammal man från Finland. om du är intresserad skicka en mail

    janne leppänen 2016-08-28 18:37:10
    Svara
  • Hej jag heter emwliwe och är 32år.jag söke nya vänner.svårt att få tag i vänner där jag bor.
    Bor i skövde söker vänner lite över allt stockholm tex.Jag är 32år.skulle vara så roligt om man fick tag i någon här.Har dock inget körkort så jag kan inte komma vart som hellst.Tjejvänner mellan 23 till 35år. gillar det mesta.hittar gärna nya intressen bara man har roligt i hop i hop.gillar hundar,djur,se på film,fika gå på saker tex musikaler också vidare. hoppas på svar

    emelie pettersson 2016-07-16 18:28:51
    Svara
  • Hej!
    Jag skriver detta ganska långt efter att inlägget publicerats men tänker att det finns fler som kommer på den här geniala idén att googla ”brevvän Sandra Beijer”.

    Jag heter Josefine och jag ska flytta till Stockholm i höst, jag har bott utanför stan men tillbringat mitt vuxna liv i Frankrike, Göteborg och Kanada. Stockholm ska förhoppningsvis bli platsen där jag läser min master i miljövård. Jag skulle vilja gå promenader, laga middag, dricka vin (eller alkoholfritt självklart!), fynda på loppis och snacka lite på djupet. Jag är 23 MEN umgås gärna med äldre och blir verkligen inte avskräckt om du har barn eller familj. Alla får jättegärna höra av sig, jag älskar att lära känna nya människor.

    Hör hemskt gärna av dig: [email protected]

    Josefine Johansson 2016-04-05 11:40:54
    Svara
  • Bokcirkel och vänner i Helsingborg
    Jag letar efter pratiga och eftertänksamma personer att umgås med och gärna starta en bokcirkel med. Jag är 34 år och flyttade hot för några år sedan men känner inte så många. Jag tycker om att skriva, springa, skratta, läsa och jag är väldigt bra på att tänka. Du får gärna skriva ett par rader till mig om du bor i närheten och är intresserad av att lära känna nya människor och att prata böcker.
    [email protected]

    Josefine 2016-03-09 19:56:07
    Svara
  • Hej! Jag är en 27-årig tjej som bor i Sydney, Manly, med min australienska pojkvän. Känner mig ganska ensam och skulle gärna vilja träffa nån för fika, prat och promenader. Hör gärna av dig! Du når mig på [email protected] 🙂

    Michaela 2016-03-08 23:38:40
    Svara
  • Hejsan! Jag heter Sandra och söker både brevvänner och Stockholmkompisar! Jag bor i Finland nu, men ska åka på praktik till en reklambyrå i Stockholm i höst, känner nästan ingen där!!! Jag är 20 år, gillar att pyssla och hantverka, jag fotograferar, bloggar osv. Letar nån som också blir glad av spontana äventyr, så hör av dig om du tycker det låter bra!
    [email protected]

    Sandra 2016-02-27 09:53:18 http://sastronauten.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag bor i Linköping och tänkte att jag skulle hitta nån kul typ att fika, dricka vin/öl, träna eller diskutera livet med! Jag är ganska nyinflyttad här och jag vill lära känna folk på andra sätt än genom min kille (som är anledningen att jag flyttade hit). 🙂 Jag kan gärna tänka mig nån typ av bokklubb också, om det är nån som intresserad av det!
    MVH Agnes, 27
    [email protected]

    Agnes 2016-02-15 14:06:37
    Svara
  • Hej!
    Jag är Sophia (21) från Ungern och söker en brevvän/-inna i min ålder +|- 3 år, som jag kan öva svenska med. Jag har studerat svenska på uni i 3 år och tänker att fortsätta det. Det låter kanske konstigt för en svensk att någon studerar sådant och är helt entusiastisk över Skandinavien ^ ^
    Vi kan antingen mejla eller träffa om du hamnar i Budapest nån gång 😉
    [email protected]

    Sophia 2016-02-03 23:57:23
    Svara
  • Hej!

    För ganska exakt en vecka så bestämde sig min pojkvän för att vi ska ha ett uppehåll, och jag känner att jag inte fixar att vara hemma och typ… måla naglarna i min ensamhet. Jag har skitfina vänner, men de är inte alltid så pepp på att gå ut, hänga på en middag och snacka, sitta hemma och bara… vara. Alla har pojkvänner eller så jobbar de.

    Så.
    Är det någon (eller några?) som känner för att erövra Stockholmssnatten med mig? Jag är gärna tjejen som dansar tills stängning (och gärna efteråt, för måste kvällen någonsin ta slut?), jag är också den som snackar om allt och inget över några glas vin i min lägenhet och kollar på fåniga youtubeklipp och skrattar sjukt mycket. Jag är 23 år, och känner att det är dags att börja leva igen, för jag orkar inte vara ledsen, jag vill bara att livet ska fortsätta fortare och fortare med massa bra musik och så mycket glamour man nu kan uppbringa i Stockholm.
    Hör av dig om du vill, precis som jag, hitta någon att ha helt jävla sjukt kul med.
    Kramkram.
    (Min mail är [email protected])

    Linnea 2016-02-02 08:13:51
    Svara
  • HALMSTAD

    Hej! Jag hoppas att någon fortfarande tittar in här. Linn heter jag, är 25 år och bor i Halmstad tillsammans med min sambo och våra två katter. De senaste ca 10 åren har min umgängeskrets bestått nästan enbart av killar/yngre män och jag har länge känt att jag saknar riktiga tjejkompisar vilket är anledningen till att jag skriver här även om det är läskigt.

    Jag är en ödmjuk person med många insikter och en hjärna som ofta går på högvarv. Jag älskar hett kaffe, när sommarsol bränner i ryggen, historia (museum, fakta, texter, fotografier), höstluft tillsammans med kängor och stickade tröjor, heavy metal/hårdrock (helst på vinyl) och konserter, reality-tv, bakverk med mycket glasyr, fina texter och välregisserade filmer som berör, att lyssna på hög musik samtidigt som man dricker något gott och att ha långa och givande diskussioner.

    I dagsläget drömmer jag om att hjälpa människor i utsatta situationer/med svåra bakgrunder, att våga bo i en större stad och att hitta ett sammanhang.

    Det vore enormt kul att lära känna lite nya människor, om det så bara är via text, så tveka inte att skriva! Min mailadress är: [email protected]

    Linn 2016-01-30 19:59:14
    Svara
  • ÖREBRO

    Hej!

    Nu är jag lite sent ute, men tänker att någon Örebroare därute kanske ändå ser detta. Jag heter Maja och är en nyinflyttad psykologstudent. Jag tycker om att läsa, att måla, promenera, gå på bio, gå på utställningar och att sitta på café och prata om allt möjligt. Vill du göra något av detta tillsammans med mig, hör av dig på [email protected].

    Hoppas att vi hörs!!

    Maja 2016-01-28 13:28:19
    Svara
  • Hej! Kanske är lite sent ute men värt att försöka ändå!
    Jag heter Clara och är 19 år. Flyttar till London i mitten av februari och Efterlyser människor att hänga med!
    Gillar hundar, att dricka öl, hata på patriarkatet, gå på konstutställningar, laga mat, lyssna på podcast, dricka kopiösa mängder kaffe, fuldansa, kolla på film osv..

    Om du bor i London och vill bli min nya kompis så når du mig på [email protected] KRAM

    Clara 2016-01-27 15:03:59 http://Clarahedman.blogg.se
    Svara
  • UPPSALA

    Hej! Jag är en tjugoåring som just nu pluggar genusvetenskap i Uppsala och vill väldigt gärna ha lite fler fantastiska personer i mitt liv! Jag gillar öl, sällskapsspel, katter, att gå på bio, att läsa böcker, prata om allt mellan himmel och jord, dansa lite för stort och fult på nationerna, göra utflykter, brodera osv! Så jag söker helt enkelt någon att öla/fika/prata/vina/ gå på bio/brodera/ maila med, om det låter fint så släng iväg ett mail till [email protected]

    Hanna 2016-01-25 00:19:51
    Svara
  • Hej på er! Jag är väldigt sent ute men jag provar ändå.

    Jag är en hon som är 22 år fyllda, bor i Stockholm men är från annan stad från början. Ganska ny här och vill så himla gärna hitta nya vänskaper i alla former. Jag bor tillsammans med min pojkvän och tycker det är svårt att hitta nya kompisar på ett naturligt sätt när en inte pluggar etc.

    Jag tycker om hundar, faktum med att jag hundar är mitt jobb. Några andra hundintresserade? Vill plugga men är förvirrad. Tycker om rödvin, öppna människor, att dansa fult på krogen, natur, feminism, snällhet, kramar, att resa, film, Alex och sigges podcast och massa mer. Är en rastlös liten jävel som vill väldigt mycket, tyvärr så mycket att det ibland resulterar i ångest och att jag hamnar i en liten hög på golvet istället.

    Vill hitta en vän att skratta med, dricka vin, sova över, hänga överallt okomplicerat och bara va. Finns ni därute? Maila mig på [email protected]
    Funkar förstås utmärkt med mail också.
    Kärlek // Ellen

    Ellen Althén 2016-01-23 17:02:31
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej alla fina! Maija heter jag, är 26 år gammal och letar efter kompisar i Stockholm. Flyttade hit i augusti från Helsingfors. Jobbar med kultur och trivs superbra!

    Älskar frukost, göra spellistor på Spotify (och hitta på skumma namn på dem), skriva, dricka öl och kolla på dokumentärer.

    Vore sjukt kul med nya kompisar som man kan ha brunch och ölhängmed, eller äta tacos och göra skogsutflykter med. Mejla mig så kan vi ses över en kopp te eller en öl 🙂 [email protected] Ha det bra och vi hörs!

    Maija 2016-01-23 16:31:27
    Svara
  • STOCKHOLM!

    Hej alla kloka och fina människor där ute! Fan va härliga alla verkar va här! Meen jag heter Molly, 18 år och bor i Sthlm. Saknar en eller flera vänner som gillar att gå på museeum, teater, bar-hänga och dricka kaffe på söder i timmar, någon att diskutera viktigheter med eller bara ha ett fett soft häng med liksom! Typ lika i soffan och skratta. Hade inte varit helt fel om det finns någon som vill kompa mig på gitarren också! Jag är ett energiknippe, älskar äventyr, älskar att prata, älskar att klicka med nån, den känslan är bäst. Hör av dig på [email protected] 🙂

    Molly 2016-01-18 22:45:35
    Svara
  • HELSINGBORG

    Jag heter Ellinor men kallas Elli av i princip alla. Jag är en tjej på 19 vårar (känn in att jag kör en Kamratposten här) som gillar te kaffe jul öl och röd vin (ok inte helt kamratpostvänligt) jazz, att träffa nya människor och har alltid trott att konsten är drömyrket (börjar Dock tvivla numera,på ålderns höst) jag är en relativt obekväm person som i sina anekdoter aldrig nått klimax utan mer av antiklimax. Men jag lovar att jag är trevlig och snäll!
    Jag är ganska ny i Helsingborg trots att jag är från Skåne själv , och hade velat träffa lite folk , killar som tjejer. Kanske ta en fika en öl en konstrunda ha en bok/ broderingsklubb eller bara snicksnacka om ingenting. Jag gillar att måla och titta på dåliga 80-talsskäckfilmer som blir mer komiska än läskiga. Så skriv gärna alla Helsingborgare om ni vill skriva lite eller träffas!

    [email protected]
    Min mail är jätte lång – förlåt

    Ellinor 2016-01-18 14:28:21
    Svara
  • STOCKHOLM

    Har missat det här inlägget och är väl sist på bollen men ger det ett försök!
    Jag heter Andrea, är snart 26 år och bor med sambo och hund i Stockholm.

    Jag har alltid massor av diy-idéer på lager och älskar att komma på fina och fiffiga inredningslösningar. Frukost är min favvomåltid om dagen och jag längtar till långfrukostar på en balkong som vi snart kommer ha pga peppig flytt. Vill lära mig odla grönsaker på den också. Eller bara lära mig komma ihåg att vattna kanske.

    Andra saker man kan göra på en balkong är tex att dricka kaffe, öl eller rödtjut och jag tänker mig att en ny vän eller två skulle sitta fint som sällskap! Mejla vetja!
    [email protected]

    Andrea 2016-01-13 03:01:53
    Svara
  • UPPSALA

    Hej! Jag heter Hanne, är 21 år och flyttar i övermorgon till Uppsala för studier i spanska. Är blivande student och har inte världens koll på hur det går till eller hur det kommer gå. Letar efter någon att hänga med, som kan guidea mig genom Uppsalas alla gator eller bara dricka en flaska rödvin och prata om livet med (kaffe går också bra!). Jag gillar det mesta – yoga, matlagning, rödvin, kaffe, läsa böcker, åka skidor, norrmän, att resa, skratta, sällskapsspel, spontanitet, ha kul och massa massa till. Är taggad på det mesta, kravlöst häng, starta upp en bokcirkel eller köra ’halv åtta hos mig’. Vad som helst egentligen!

    Om min väldigt fina kontaktannons låter bra så får du jättegärna höra av dig till [email protected].

    Hanne 2016-01-12 21:16:04
    Svara
  • Hej! Jag vill så gärna få en bästa vän, någon som en kan dela allt allt allt med och som finns där och inte dömer eller försvinner. Någon som är snäll. Någon som gillar Håkan (eventuellt inte superviktigt men kan va en bra grej pga jag gillar massor). Någon som gillar att få presenter, att dricka valfri rusdryck och dansa tills benen viker sig på klubben (alternativt valfri icke-rusig dryck, det går också an). Att prata om relationer/det mänskliga psyket/orättvisor/etc. Någon som kan inspirera mig och som kanske möjligtvis kan inspireras av mig, någon som en vill och kan växa tillsammans med och inte utnyttjas eller förminskas utav. Skriv om du också saknar en bästa vän och/eller vill höra mer om mig och berätta om dig själv! Puss! Min mail: [email protected]

    J 2016-01-12 07:33:36
    Svara
  • Hej! Jag heter Linnéa. Jag är 18 år och bor i Dalarna. När jag inte drunknar i skoluppgifter (snart studenten!!) eller extrajobbar lite för mycket så gillar jag mest att fota, att titta på filmer och serier, friluftsliv, se nya platser, fundera på varför det mesta är så komplicerat, lära mig något nytt och äta. Jag tror att mitt favoritord är wanderlust. Mitt favoritämne har alltid varit engelska. Jag gillar inte när människor eller djur far illa. Det jag har planerat för 2016 är London i slutet av februari, Summerburst och Bråvalla. Ja nu vet jag inte vad mer jag ska skriva, att beskriva sig själv är ju hur svårt som helst.

    Om jag låter som någon du vill prata om allt möjligt med så kan du kika här (jag har nån teori om att man kan se någon slags bild om hur jag är som person där): http://weheartit.com/edithlinneaj

    Kram!
    [email protected]

    Linnéa 2016-01-12 00:23:21 http://edithlinnea.com/
    Svara
  • Jag söker någon att diskutera livets alla stunder och ta lite för långa fikor med. Jag heter Amanda är snart 18 år och bosatt i Göteborg. Jag tycker om speciellt mycket om te, katter, fota, dansa, drömma och resa. Jag har tröttnat på de mesta med gråzonen Sverige och vill lämna lugnet för ett liv i Paris. Jag har 3 terminer kvar tills jag når frihet och tillsdess är jag fast här och jag vill göra detta så bra som möjligt. Vill någon där ute maila/brevväxla? Diskutera allt mellan himlen och jorden med mig så tveka inte på att höra av dig. Jag vill lära känna dig.
    [email protected]

    Amanda 2016-01-11 17:36:30
    Svara
  • 24 år och har flyttat 30mil söderut till Umeå för han med stort H. Problemet är att jag saknar vänner som att mina egna att kunna kompisdejta.

    Tycker om pyssel, stickning, Mumin och sommarnätter.

    [email protected]

    Jenne 2016-01-11 17:05:35
    Svara
  • Så himla fin grej!

    Jag heter Jennie och bor i Umeå. Har flyttat hit för ca 3 månader sedan för han med stort H och är så otroligt glad över att vi får vara nära varandra. Mitt problem nu är att de vänner jag har här inte många och ibland känns det som att många av de vännerna ”delar” vi på. Eftersom jag inte pluggar utan jobbar så är det svårt att lära känna nya vänner även fast kollegorna är fina och så. En brevvän i närheten hade därför varit en så galet bra grej!

    Jag tycker föresten om sommarnätter, pyssel, stickning och böcker!

    PUSS!

    Jennie 2016-01-11 16:54:04
    Svara
  • GÖTEBORG

    Har alltid funderat på att skriva ner några rader men aldrig riktigt vågat. Vill utvidga umgängeskretsen med ny kompis/bästis/vapendragare

    24, snart 25. Jobbar på kontor på dagarna och tränar (i alla fall ett par gånger i veckan) på kvällarna. Jag skulle beskriva mig själv som rastlös, öppen, ärlig och matglad. Uppskattar det lilla i livet. Just nu är det: snön, Suits, Amasonspelningen på Storan och mina vegosommarrullar jag gjorde förra veckan som var helt fantastiska. Inte så värst komplicerat alltså.

    I sällskap av vänner pratar jag gärna om livets ups and downs, promenerar, brunchar, lagar mat eller äter ute, tränar med mera. Himla sugen på att spela squash eller quizza förresten!

    Hör av dig

    josefin.brorsson (@) gmail.com

    Josefin 2016-01-11 16:14:20
    Svara
  • OSLO

    Okej, har alltid velat göra det här men aldrig riktigt vågat. Så nu bara kör jag.

    Jag vill möta nya människor i den här spännande staden, kanske någon som har lust att visa ett nytt dansgolv, en fin kaffebar eller har världens bästa vinylsamling. Jag har bott här i ett halvår nu men känner att det ibland kan vara svårt att bara gå fram till någon en tycker ser intressant ut och säga hej, typ.

    Jag heter Bodil förresten, är 21, väldigt musikintresserad, älskar långa diskussioner mitt i natten över en flaska rödvin, läser en hel del, är kaffenörd till tusen. Vill helt enkelt hitta en ny vän som har lust att gå på Osloäventyr. Om du också vill det, så skriv jättejättegärna till [email protected]!

    Bodil 2016-01-10 14:01:17 http://Www.instagram.com/bodiljo
    Svara
  • Göteborg.
    Efterlyser kompisdejter
    Mitt namn är Hanna, jag blir 22 år i mars och är stadsvetenskapsstudent. Flyttade till Göteborg i höstas och sedan dess har hur mycket som helst förändrats. Söker därför kompisdejter för att finna nya vänner att hänga och prata med om allt, för att få in lite stabilitet i livet.
    Jag är vegetarian och intresserad av mat, tycker om att skriva när saker gör ont, gå promenader, fika, prata franska, att resa och att upptäcka olika kulturer. Tycker om att prata men kan vara lite småtillbakadragen i början, är rätt opretentiös och tycker om att ha kul och då för det mesta utan att inkludera alkohol (typ: fika, laga mat, bruncha, promenader, utflykter, spelkvällar osv).
    Skriv gärna till mig så hoppas jag att vi kan ses : [email protected] 🙂

    Hanna 2016-01-10 12:23:26 http://[email protected]
    Svara
  • Hej!
    De här är skitläskigt men fuck it. Jag heter Emma, fyller 23 och bor i Kalmar.
    Ganska trött på vardagen trots att jag älskar mitt jobb, vänner, familj osv. 2014 och 2015 var så kaos att jag va tvungen att stänga av för att kunna klara av utbildningen och jag tror jag tappade mig själv påvägen.
    Iaf jag gillar att läsa böcker men har knappt tid. Jag lyssnar alltid på musik, fungerar inte som människa annars. Gillar kläder, älskar skor, kollar på skräp-tv för att slippa tänka, tänker annars så mycket att det inte märks. Festa (nykter eller inte) är också något som görs mycket (lämnade precis studentlivet).
    Så vill du få ett mail/sms mitt i natten då jag undrar om en ananas växer på ett träd eller buske, eller om du vill ta en fika, shoppa, festa, hör av dig! 🙂

    [email protected]

    Emma 2016-01-10 10:36:43
    Svara
  • Gävle.

    Har länge tänkt skriva några rader här men inte kommit till skott. Men nu känns tiden inne! Just nu bor jag alltså i Gävle där jag är halvvägs in i min utbildning som till stor del handlar om matematik och praktiska problem. Min (fantastiska) vänkrets är också därefter, men tänker att det vore trevligt att hitta någon utanför min högskolebubbla också. Som kanske inte alls gillar att räkna, men älskar att odla, baka bröd, byggnadsvårda eller på annat sätt arbeta med händerna. Precis som jag.

    På sidan av skolan är jag involverad i Röda Korsets språk/läxhjälp för ensamkommande flyktingbarn/ungdomar vilket är superkul och väldigt givande. Vill man ”bara” vara med och hjälpa till där får man gärna också höra av sig till mig!

    Min mejladress är [email protected]

    Felicia 2016-01-09 22:39:11
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej alla! Jag vill träffa nya roliga människor att dricka öl med, fika med och prata om livet med! Jag heter Emilia och 23 år snart, jag e snäll och gillar att skratta, äta bananer, festa, hångla med vackra dudes och titta på skräp tv. På dagarna pluggar jag till journalist.
    Jag är uppväxt i Stockholm men tycker att vi e fett dåliga i den här staden på att lära känna nya kompisar. Hoppas det här kan vara någon slags tinder för vänner, haha:) är besatt av tinder btw.
    maila mig om du vill ta en kaffe/öl nån dag:)
    [email protected]

    Emilia 2016-01-09 20:45:17
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!
    Hoppas det fortfarande finns någon som tittar in här.
    I augusti flyttade jag upp till Stockholm efter att ha fått reda på att jag kommit in på socialantropologi. Allt gick så himla snabbt, jag flyttade in i min kompis kollektiv och plötsligt blev vi 6 stycken i det gamla radhuset. Veckan efter började den första kursen.
    Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av mina nya studier, jag hade aldrig pluggat förut. Efter studenten flyttade jag till Köpenhamn och sen blev jag kvar där i två år. Sen ville jag annat igen. Men nu är jag här, i min nya stad och har snart läst klart min första termin. Jag älskar alla intressanta och viktiga saker vi får lära oss, känslan av att lära mig.
    Trots att jag trivs med plugget och tillvaron i stort så har de senaste månaderna varit som en ända karusell, massa nytt och kurser som äter upp ens tid. Det har inte riktigt funnits så mycket tid för allt det roliga som en ny stad annars brukar innebära. När 2015 blev 2016 lovade jag mig själv att livet måste få vara mer än föreläsningar och prestationsångest. Annars går det inte. Jag vill uppleva och känna mer, något annat och något nytt.
    Jag skulle vilja hitta fler fina personer som kan förgylla livet här i Stockholm! Någon som vill hitta på spontana upptåg, fredagspeppa, gå promenader och prata strunt.
    Här är lite om mig: 23 år, älskar att hänga långa eftermiddagar på fik, dricka vin med vänner, träffa nya personer, fredagar, laga mat, resa och upptäcka nya platser, läsa.
    Hör av dig!!
    [email protected]

    Maria 2016-01-09 18:59:50
    Svara
  • MALMÖ/LUND:

    Hej Dana här! 18 åring som går sista året på gymnasiet, älskar det kreativa, öl och kaffe! Det planeras om att starta ett kulturkollektiv och letar efter medlemmar. Är du kreativ? Det kan vara i form av konst, skriveri, fotografering. Vi vill bli ett gäng kreativa människor som samtidigt kan påverka genom det vi tycker är kul, samtidigt lära känna nya människor. Vem vet, detta kan ju bli riktigt stort!
    Finner du intresse? Tveka inte att mejla!! [email protected]

    Dana 2016-01-09 18:01:38
    Svara
  • Norrlänning i Stockholm sedan förra sommaren. Jag blir 22 om några veckor, pluggar för tillfället kriminologi och skulle hemskt gärna vilja ha lite fler vänner här omkring. Har en liten hund, gillar hästar och har ridit sedan barnsben fram tills jag flyttade ner. Tycker också om att dricka öl, filmkvällar, fikaeftermiddagar och att gå ut och dansa någon gång ibland, i korta drag. Nås på [email protected], hoppas vi hörs 🙂

    Emma 2016-01-09 14:30:02
    Svara
  • Här är en Josefin som bor i Örebro, läser till psykolog och behöver mer vänner här då de flesta av mina nära finns på andra håll (alltför långt bort). 24 år, älskar snö, hundar, flygplatser, mat, choklad, fnitter, kramar, träning, hav och nära vänskap. Att skriva mail/brev är också väldigt kul om ni inte finns här.
    Hör gärna av er!!! [email protected]

    Josefin 2016-01-09 12:57:44
    Svara
  • Hej,

    Jag går sista året på gymnasiet och vet inte riktigt vad som ska ske efter det. På något sätt känns det som allt börjar där och då. I maj fyller jag tjugo fastän jag fortfarande svarar arton om någon frågar, det känns liksom så.

    När jag är själv brukar jag läsa högt. Jag läser mycket och skriver en del, men mindre än vad jag önskar att jag gjorde. Mina nyårsmål är bland annat att göra mer av just det, samt fota och rita. Tycker om att gå runt på loppisar, hitta små fynd och inreda mitt rum som jag aldrig tycks bli helt nöjd med.

    Jag bor en fyrtio minuter ifrån Göteborg, är placerad i en klass där jag inte trivs och vill hitta en likasinnad att skriva med. (Tycker jättejättemycket om handskrivna brev).

    Det är ju så svårt att skriva detta. Som att jag är en bok och detta är baksidan av boken. Det är dock omöjligt, för om jag skulle vara en bok så tror jag inte ens att första kapitlet skulle vara skrivet ännu. Vill du vara med får du gärna det, hör av dig.

    [email protected]

    Amanda 2016-01-06 22:49:39
    Svara
  • GÖTEBORG
    23 år gammal. Bodde ett tag i London men nu hänger jag hemma i lilla-London istället. Spenderar mina dagar på jobbet för att sen hänga på gymmet. När jag inte gör det dricker jag gärna kaffe, vin eller mojitos. Mat är gott, dansa är kul och shopping är ibland lite för roligt. Att vara spontan är också lite av ett måste här i livet. Har även hunnit med att ha eget företag, hålla på med ridsport i cirkus 16 år (dock inte längre) och sådana saker. Men det är ju några andra historier!
    Älskar att träffa nya människor och behöver nytt folk för att förgylla detta år! Så är du lika pepp på det och gillar att fika eller något annat kul tycker jag du ska höra av dig till; 🙂
    Karin.warnmark(@)hotmail.com

    Karin 2016-01-05 23:57:55
    Svara
  • Hejsan!
    Jag är en tjej på 15 år som älskar att skriva brev till andra och även lära känna nya människor.
    Jag kan ha brevvänner allt från 10 år upp till 25.
    Jag är nog en motsats till dig men man brukar säga att motsatser dras till varandra 🙂
    Både killar och tjejer går bra!
    Kramis<3

    Bella 2016-01-04 14:52:28 http://www.nouw.com/belllachan
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Julia och är 22 år gammal. Tänkte att de skulle vara kul att träffa nytt folk och utvidga min kompiskrets.
    Jag gillar att skratta, dansa fuldans, göra egna drinkar, tacos, hundar, emojis, chark&ost, mode, inredning och Disneyfilmer.
    Letar efter en frisk fläkt (som Maria Montazami brukar säga) till vän som är fartfylld och rolig. Någon som jag kan skratta med på vardagar, dricka cava med och göra denna trista vinter rolig tillsammans.
    [email protected]

    Julia 2016-01-04 13:21:10
    Svara
  • Linköping, nyinflyttad söker vänner och äventyr!
    Hej! Jag är 29 år och har flyttat till Linköping för jobb precis idag. Jag är så himla pepp och glad över att bo här, men känner ingen i stan så vore så kul att träffa någon här.
    Jag älskar att göra saker så allt från promenader till spontana upptåg, älskar att umgås med miniskor, god öl och ordvitsar.
    Jag ser mycket fram emot att höra av er i Linköpings- trakten! 😀
    [email protected]

    Ellen 2016-01-04 10:31:38
    Svara
  • Hej!

    Vill så gärna vara med i en bokcirkel om typ allt! Och där man kan dricka te givetvis. Bor i Stockholm, hör gärna av dig om du är med i en!
    Tiiwh @ live.se

    Kram.

    Claudia 2016-01-01 18:48:51
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!

    Vilket fantastiskt initiativ! Jag är en glad 22-årig stockholmstjej som pluggar ekonomi. Älskar kultur i alla dess former, särskilt böcker och konst. Skulle gärna träffa någon som vill hänga på Fotografiska eller diskutera hjärtslitande kärleksromaner över en kopp kaffe. Tycker också mycket om långa promenader, udda samtalsämnen, matlagning, vackra inredningssaker, resor och spontanitet.

    Letar bokcirkel (gärna frukostbokcirkel, alltid drömt om en sådan!), fikakompisar och mailvänner.

    Skriv, skriv, skriv! Du når mig på [email protected]

    Ingrid 2015-12-27 22:30:36
    Svara
  • Hejsan alla fina!
    Jag är Hanna, en flicka som går på gymnasiet (Bild & Form) vars favoritband är The Cure, tycker om vildhallonte (med lite honung i helst), regnigt väder, promenader, feminism, gå på konserter, vara vaken sent på kvällarna och diskutera om livet och allt möjligt annat.
    Men iallafall, jag åker ofta till Göteborg och söker fikavänner/gå i secondhand-affärervänner/sitta på en parkbänkvänner (helt enkelt vänner alltså). Så om du skulle vilja ses någon dag är det bara att skicka iväg ett litet mejl till mig. Hoppas vi hörs!

    [email protected]

    Hanna 2015-12-26 22:16:35 http://vinylbrus.blogspot.se/
    Svara
  • Hej allihopa!
    Jag bor i Helsingborg och letar efter folk att hänga med här. Det bästa jag vet är frukostar, havet, att läsa och att resa. Jag gillar också att träna, fika, promenera, feminism och att träffa nya människor. Nuförtiden är jag rätt dålig på att upprätthålla en traditionell brevvänsrelation (något jag var bäst på när jag var yngre, skrev brev hela tiden!) men är ändå lite för feg för att våga träffas hipp som happ med någon okänd för första gången. Så skriv gärna en rad och om det känns som att vi klickar träffas jag gärna irl över en fika eller nåt! Skicka ett mejl till mig på tiggerificbloggen (at) gmail (punkt) com

    Svara
  • Lisa (aka kyntii) 21 årig lärarstudent och bosatt i Växjö söker härliga personer att skapa fina minnen med. Hon tycker alla människor är vackra på sitt egna lilla vis och är en crazy cat lady. 90talet, London, te, äventyr, serier och musik är saker som hon har kärt. Så vill du skriva, fika, skapa bokcirkel, serie-kväll, musikutbyte, besöka en ny stad eller bara promenera ihop? Vad som, vore jättekul att skapa lite ljus och värme i denna gråa och kalla vinter 🙂

    Min mailadress är: [email protected]

    Lisa 2015-12-21 22:42:11
    Svara
  • Hejsan alla fina!

    Tkr denna idé va så fin. Skulle jättegärna brevväxla/mejla eller kanske ses i verkligheten med nån trevlig typ som vill diskutera massor. Lite om mig då, heter Astrid, är 17 år och bor i Stockholm. Tycker om konst, film, fest, att fundera, skrivande, feminism, musik å annat kul.
    Hör av dig till [email protected]

    Astrid 2015-12-21 20:58:01
    Svara
  • HEJ!

    jag har en idé om att det vore kul med någon sorts middagshäng i göteborg. tänker att man kan turas om att ses hemma hos varandra kanske en helg i månaden och bjuda på middag. hur enkelt eller hur komplicerat man vill!

    ok sjukt ofärdig tanke, men ni kan väl mejla om ni tror att det vore kul? :)))) nilleha @ gmail.com

    /H, 24, Göteborg

    H 2015-12-21 20:16:25
    Svara
  • Jag heter Anna och bor i malmö. För tillfället pluggar jag till socionom och om jag får säga det själv så är jag ganska humoristisk och grov i mun. Jag söker en brevvän för att uttöka mitt perspektiv och prata med fler människor från olika bakgrunder. Sanningen är nog egentligen att jag alltid velat ha en brevvän men aldrig pallat. Men nu så, vi får väl se 😉 min mejl är [email protected]

    Anna 2015-12-19 01:28:46
    Svara
  • Lidköping

    Hej jag heter Ida och är snart 15 år, jag älskar att umgås med vänner, träna och fotboll. Jag söker en brev- eller mailvän som vill skriva på engelska till varandra eftersom att jag vill utveckla mitt engelska språk.

    Hör av er!!

    Ida 2015-12-18 16:00:45
    Svara
  • GOTEBORG
    Halloj!
    Jag har bott i Australien i 3 ar men har fatt hemlangtan och kommer flytta tillbaka till Goteborg i borjan pa nasta ar.
    Som det ser ut just nu kommer darmed lamna min snubbe sedan 7 ar for att flytta hem till min mor och paborja ett nytt spannande kapitel i mitt liv som crazy, arbetslos och alkoholiserad catlady.
    Har inte sa manga vanner kvar hemma i Svedala och kommer formodligen kanna mig ensam och smatt fortvivlad narjag kommer hem sa det vore skitkul om du ville slanga ivag ett mejl.
    Och om du inte ar trott pa mitt gnall a la Marian Keys nar jag anlander i Gotet sa kan vi ju hanga IRL.
    Alskar att dricka billig ol och nar jag inte ar deppig sa brukar jag vara (relativt) aktiv med yoga, promenader och hajker.

    Hor garna av dej till : isabel.davidsson at gmail.com

    Isabel 2015-12-18 03:43:17
    Svara
  • Hej alla! 🙂 Hoppas att det fortfarande är några som kollar här även om jag är lite sent ute!
    Jag skulle jättegärna vilja ha brevvänner att skriva vanliga traditionella brev med papper och penna med!
    Jag heter Louise och är född -93. Jobbar som djurskötare (kor). Jag bor på en gård och har en hel del djur, t.ex kor, hundar & katter. Så djur är ett stort intresse hos mig! Jag är en snäll och ganska rolig person skulle jag säga 🙂 Är vegetarian, älskar godis och chips och är väldigt intresserad av det övernaturliga. Hoppas att vi hörs! 🙂 Kram Louise
    maila mig på : [email protected]

    Louise 2015-12-17 21:55:18
    Svara
  • Hej! Någon som bor i Lund och vill starta en bokklubb i vår? 🙂

    Maila mig isåfall: [email protected]

    Selma 2015-12-17 17:47:47
    Svara
  • Hej alla goa! Sandra heter jag, 27, bor precis utanför Göteborg. Mina passioner är vardagliga äventyr, att resa och upptäcka världen, hänga med vänner och prata om livet hela kvällar och nätter, käka goda middagar, samt gå på konserter och kolla massvis med sport. Har massvis med fler intressen! De flesta tror att jag är yngre än vad jag är och det tror jag märks om du väl lär känna mig. Jag har en plan i livet med vad jag vill göra, men älskar när det är spontant och prestigelöst. Ogillar likgiltighet, märkvärdighet, egoister och rasister. Söker först och främst en brevvän, men ser gärna att det utvecklas till att du blir en som hänger med mig och mina vänner! Hoppas att du skriver, vill veta massor om dig, jag gillar att lyssna, bry mig och analysera in i absurdum ibland.

    [email protected]

    Sandra 2015-12-16 19:34:47
    Svara
  • Lund/Malmö. Helooo! Finlandssvensk tjej här på 23 år med kul dialekt som gillar elektronisk musik, indie (att upptäcka/söka ny musik speciellt!! bandtips mottages!), dokumentärer, dansa, kläder, nya människor och att tala om allt mellan himmel och jord över en fika. Jag kommer högst antagligen att få en praktikplats i Malmö och bo i Lund från mitten av februari och framåt. Hade varit såå kul att träffa nya fina människor!

    Jag bodde i Lund och pluggade socialantropologi och socialpsykologi förra året, åkte sedan hem till Finland igen och fortsatte plugga mitt huvudämne sociologi här. Min längtan tillbaka var dock för stor, så jag fixade mig själv en praktikplats i området igen! En del av mej vet ärligt sagt inte riktigt vad jag håller på med, är skiträdd.. men slänger mig ut i något okänt igen. Hade varit kul att träffa lite annat folk denna gång så att det inte blir samma sak och få nya annorlunda upplevelser, någon att fika/gå på konstvisning/spelning/tala om livet med sedan då jag flyttar dit!
    ——–> [email protected] . ****** Kram vi hörs!

    Nina 2015-12-16 13:53:15
    Svara
  • Hej världen!
    Det hade varit fint att utöka sin bekantskapskrets lite, oavsett om IRL eller via mail eller sms, eller som en storasystercoach eller hursom
    Jag heter Emma och fyller alldeles strax 23 år, bor i Göteborg, läser juridik och arbetar med akademisk vidareutveckling rörande mänskliga rättigheter i en av världens största organisationer. Jag drömmer om att ha gröna fingrar, älskar att laga mat och dricka kaffe och klär mig mestadels i secondhandkläder. Jag reser väldigt mycket och har varit hemligt kär i mannen som jag hånglade en enda gång med i Transsylvanien i våras (OBS ej skämt) ända fram tills i lördags när jag sa det till honom. Jag gillar vegomat, peppig musik och jämställdhetsfrågor och försöker bli bättre på att comeback:a på folks idiotiska rasistkommentarer på Facebook.

    Om du tycker att jag låter som en kul typ, maila gärna [email protected] (:

    Emma Larsson 2015-12-16 12:15:47
    Svara
  • Hej! Jag heter Johanna, är 21 år och bor sedan mars i år i världens bästa stad aka Amsterdam. Åkte hit super spontant när jag tröttnat på juristplugget och skulle bara stanna ett halvår, men blev helt kär i staden och nu är jag fast. Hittar så klart gärna nya människor att hänga med här men känner också att man aldrig kan få nog av fina, intressanta människor i sitt liv så om du bara vill skriva med om allt och ingenting får du också jättegärna höra av dig!

    Jag: älskar att resa, upptäcka nya ställen och träffa nya människor, dricka vin och prata om livet och dansar mig gärna genom mina fredags- och lördagskvällar (och morgnar) i packade klubbar på Leidseplein bland långa holländare. Försöker lära mig nederländska men kan inte påstå att jag lyckats särskilt bra. Älskar att sjunga. Spenderar alldeles för mycket tid åt att läsa bloggar och kolla serier. Är för det mesta otroligt förvirrad över vad jag vill göra av mitt liv och mig själv, men känner att allting äntligen börjar falla på plats. Lite i alla fall. Försöker lära mig att ta det dag för dag och inte stressa så mycket.

    Du: får vara vem som helst egentligen, faktiskt. Du får vara precis som jag eller helt olik, bara du tycker om att prata om allt och ingenting, stort som litet.

    Så, vare sig ni vill hänga i Amsterdam eller bara skriva får ni gärna höra av er till [email protected]

    Johanna 2015-12-16 10:38:40
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Elin och är en glad smålänning som haft Stockholm som min Sverigebas sedan studenten.

    Det här verkar säkert märkligt men det här är en lite desperat kontaktannons, för jag är som många andra i den här superfina staden utan boende alldeles snart. Så, jag söker någon vänlig själ som precis som jag gillar att lära känna andra städer och kulturer och som vill att någon skötsam person tar hand om din lägenhet medan du lär är iväg. Jag dricker faktiskt inte alkohol och så gillar jag att vara varsam med saker, fast så klart gillar jag att ha skratta och ha det roligt med vänner och lyssna på musik och laga mat och njuta av livet liksom.

    Jag pluggar Visuell kommunikation och så har jag pluggat både mode och hållbarhet så det är kul att lära känna folk som också gillar sånt. Fast jag tycker det är lika kul att prata eller skriva med människor som gillar andra saker – för det är så härligt att få inblick i och nya perspektiv på saker från någon som gillar det.

    Så, är du en människa som gillar saker, som har en lägenhet i Stockholm du vill lämna i trygga händer och kanske få en ny vän på köpet så får du mer än gärna höra av dig till mig!

    PS. Utforskar du nya ställen utan lägenhet till övers i Stockholm så önskar jag dig lycka till och har ett tips – gör allt du blir sugen på att göra eller utforska ställen du ser som du vill utforska med en gång, så tror jag du kommer få med dig flest spännande minnen med dig 🙂 DS.

    Elin 2015-12-16 10:28:56
    Svara
  • Jag är en arton-om-ca-fyra-månader-nittonårig Stockholmsbo som står inför en enorm livsförändring.
    I vår tar jag studenten och ska förhoppningsvis hoppa direkt på vad som antagligen kommer att bli en 5 år + utbildning för en Masters/Doktorand i Engelsk Litteraturvetenskap på Stockholms Universitet (och förhoppningsvis en del av studietiden i Storbritannien), och känner mig både livrädd och så himla lättad att lämna allt det gamla bakom mig, som ett urväxt ormskinn.
    Har varit en aktiv – och galet entusiastisk – brevskrivare i snart fyra år och har träffat så fantastiska människor på det här sättet, och vill ju självklart träffa fler!

    För att kontaktannonsa mig lite så brinner jag ju för engelsk litteratur – såklart – och allmän fakta (är vetgirig utav bara helvete.)Ttittar på fler tv-serier än jag har tid för (just nu hoppar jag mellan Vikings, Doctor Who, gamla omkollade avsnitt av Outlander och sitter som på nålar inför nästa säsong av Game of Thrones och Sherlock). Jag älskar att diskutera saker som är otroligt viktiga – som psykiskt mående, feminism, världsordningen och livet i allmänhet – och saker som inte alls är säkert viktiga. Så länge man får prata! Fika är bäst, filmer och all världens blandade musiksorter sätter guldkant på vardagen, näst-intill-skadlig julentusiasm is a thing och kanske skulle behöva lära mig att tänka och känna lite mindre ibland.
    Vill du sitta och skriva långa brev om ting större än världen, eller om att du funderar på att övergå till laktosfri mjölk i ditt kaffe? Please do.
    Sen om det är någon som håller till i Stockholms trakten som vill gå ut och dricka öl/alternativt gå ut och springa (väldigt stora motpoler – jag vet) så hör av dig ändå!
    Och jo juste, jag heter Sofia.
    Skriv skriv skriv!

    sofiaschalander (@) hotmail.com

    Sofia 2015-12-16 00:45:45
    Svara
  • Hej! Jag lever just nu i efter-studenten-diset där en inte vet vad en vill eller vart en ska eller vad en gör här. På något sätt har det nu blivit så att jag flyttar till Berlin i mitten av januari och stannar till slutet av mars. Tänker att jag lika gärna kan genomlida årets mörkaste och gråaste månader där som hemma i Stockholm. Jag ska två distanskurser (en om mode och miljöer under 1900-talet och en om skönhetsideal och porträttmålningar) och först och främst bara vara. I BERLIN. Planerar att sitta på caféer och läsa och skriva och plugga, hänga på mysiga barer och dricka billigt rödvin från mataffären. Söker följaktligen någon annan som kommer vistas i Berlin under den här perioden och som vill hänga med mig! Mejla [email protected] så blir jag helikopterglad. Puss!

    Siri 2015-12-15 18:31:08 http://egoflickan.blogg.se/
    Svara
  • LULEÅ!

    Hej alla coola. I januari flyttar jag Luleå och undrar om det finns någon fin/rolig/bra person i närheten som vill umgås och typ dricka öl och prata om livet någon gång? Är en himla mysig och kul tjej att hänga med har jag fått höra!

    [email protected]

    Kram!

    Isabelle 2015-12-15 13:24:09
    Svara
  • Hej allihopa!
    Mitt namn är Julia och jag är en tjej på 22 bast som bor i Uppsala sen i Augusti. Var tänkt att jag skulle plugga, men blev dessvärre inte så. Nu jobbar jag och hänger på min lediga tid med min pojkvän. MEN, jag saknar kompisar! Kan ju inte hänga med min pojkvän hela tiden. Jag är social, impulsiv och söker efter kravlöst häng: där vi kan skratta, snacka och bara vara. Låter detta intressant? Tveka ej. [email protected]

    Julia 2015-12-15 10:41:47
    Svara
  • Hej!
    Jag är 20 år och bor i Dalarna. älskar att skriva. laga mat, diskussioner, hundar och lite allt möjligt. Vore svinkul med en ny vän, eller brevvän. Få ett annat perspektiv på livet/hitta på roliga saker.
    mejla jättegärna!:
    [email protected]

    Amanda 2015-12-14 17:32:21
    Svara
  • Är 23 år gammal och behöver nya vänner i mitt liv. Vänner som kanske som mig känner sig ensamma – med mycket sorg och ångest i bagaget. Vänner som kanske kämpat sig igenom ett flertal utmaningar. Jag studerar på ett tråkigt universitet men vill mest av allt resa. Utan litteratur, musik, vin, vänsterpolitik och feminism vore livet sämst. Jag gillar normbrytare och godhjärtade människor.

    Jag bor i Norrköping men har inget geografiskt krav. Vi kan fika, skriva långa sms eller planera en weekend till Berlin tillsammans. Skriv till: Madeleines.92(at)hotmail.com

    Madeleine 2015-12-14 17:03:56
    Svara
  • Hej!

    Jag är histrioniker och letar andra som också är det. Jag har flera små jobb, är gift och fyller snart 26 år. Jag letar andra som fungerar lika och som vill dela livserfarenhet med mig. Jag har massor med knep på hur en kan jobba med symptom och hantera känslor 🙂 Vägen hit har varit lång men anser mig ha ett bra liv idag och ett som dessutom kommer va hanterligt i längden. Jag känner bara en annan histrioniker. Hade säkert hittat fler om jag var öppen med hur jag fungerar men håller min diagnos för mig själv sen jag lärt mig att jag lätt blir för orolig annars (några vet men pratar vi om det går vi inte in på detaljer). Det viktigaste är att bete sig och jag har lärt mig att folk inte behöver få förklarat hur jag fungerar. De som är nära lär sig att mina känslor är i nuet och tycker om mig just för att jag är udda.

    Är du också histrioniker? Hör av dig till mig på:
    [email protected]

    Mototen 2015-12-14 16:38:17
    Svara
  • Hej fina ni,

    För att göra det enkelt listar jag lite om mig själv (älskar listor.)

    Gillar:
    böcker, anteckningsblock, öl, läppstift, pojkar & flickor, att dansa till 5 på morgonen, skeda, hångla. och feminism.

    Ogillar:
    män i grupp, rasism, potatismos, rom & cola, musiken dom oftast spelar på klubbar (så tråkigt iom. älskar att dansa), trångsynta människor och kaviar.

    Är nog egentligen en okomplicerad tjej men bär på rätt mycket skit. Skulle vara härligt med nya vänner att prata om precis allt med. Mejl, sms, brev, whatever – jag hoppas vi hörs!

    navermyr @ live . se
    xx,
    a

    Alexandra 2015-12-14 16:36:12
    Svara
  • Hej!
    Jag söker en mailvän att diskutera livet, tankar och funderingar med. Mer specifikt söker jag alltså dig som vill skriva långa och genuina mail, inte nödvändigtvis varje vecka men när tillfälle ges. Mina intressen är det mesta inom det kreativta området men framförallt att skriva och att sjunga. Tycker även om böcker och skogspromenader, blir så lugn och harmonisk av stillheten och magin bland granarna. Något som kan vara värt att veta är att jag är en ganska introvert person som inte tycker särskilt mycket om att festa och har fler killkompisar än tjejkompisar. Jag lär med andra ord inte bli din fnittriga spegel-selfie-kompis, utan mer din djupa diskussionsvän, om du känner behov av en sådan.

    [email protected]

    PS. Jag en son, men söker vänner både med och utan barn.

    Angelica 2015-12-14 15:54:10
    Svara
  • Hi! My name is Nora and I am 24 years old and I live in Chicago. I am currently getting my Masters degree in counseling and work as an ABA therapist with children who have autism. I am interested in being pen pals with someone (email or actual mail, as I love to receive letters in the mail…). If anyone is interested feel free to email me!
    [email protected]

    Nora 2015-12-14 15:21:09
    Svara
  • Hej!
    Emma heter jag och är 20år gammal. Jag har bestämt mig för att lämna familjen och alla kompisar ett tag och flytta till London. Om allt blir som jag vill börjar jag en bartenderutbildning första februari. Efter kursen har jag tänk att stanna i London och jobba. Det ska ju såklart bli jättekul men är lite nervös eftersom jag åker helt själv.
    Jag är en hyfsat snäll tjej som tycker bland annat om att kolla på film, kläder, smink och öl.

    Om det är någon som bor/ska flytta till London och skulle vilja ha någon att umgås med får gärna höra av er!
    [email protected]

    Emma 2015-12-14 14:09:26
    Svara
  • Hej! Är superpepp på bokcirkel, men är på andra sidan Atlanten från de flesta i detta kommentarsfält (i New York), så undrar om någon skulle vara intresserad av en digital bokcirkel? Typ komma överens om en bok, läsa den och diskutera den över mail/annan digital plattform.
    Är någon annan som också är i New York så ses jag gärna också (både för bokcirkel och allmänt häng)!
    Om det har någon betydelse är jag 23 år och gillar (förutom böcker) mat, vin, politik och programmering.
    /[email protected]

    Lovisa 2015-12-14 05:37:52
    Svara
  • Hejhej! 15 somrar gammal.

    Jag bor i Malmö och letar efter någon att brevväxla med/träffa och vara med :3

    Älskar musikfestivaler, vegetarisk mat, serier, böcker, att sjunga och dansa galet när jag är ensam hemma.

    Mejla om du är intresserad av att veta mer :3 tveka inte
    [email protected]

    Rebecca 2015-12-14 03:31:04
    Svara
  • Hej!
    Jag är 16 år och läser marint naturbruk i Lysekil. Söker en brevvän att prata med. Älskar alla sorters valar, att fiska, lyssna på musik och såna grejer.
    Hoppas vi hörs!
    [email protected]

    Linnea 2015-12-14 01:32:24
    Svara
  • Hej! Skulle vara kul att testa att ha en brevkompis. Eller kanske en ny fika kompis? Vem vet! Jag är 21 år gammal och bosatt i Göteborg. Är en kattälskande kaffegalning som älskar att kolla för mycket på serier och att promenera runt vid havet. Jag pluggar till socionom och önskar oftast att jag var klar ca nu så att jag kan få börja jobba! Well well. Om du vill skriva eller dricka kaffe eller något, skicka iväg ett mail: [email protected] 🙂

    Felicia 2015-12-14 01:10:19
    Svara
  • 22-årig tjej som är desperat efter så mycket men åstadkommer så lite. Fast i stad där allt är misär. drömmen är att hamna i Göteborg, skaffa takvåning och dricka Barefoot varje kväll.
    Älskar att diskutera och skriva. Vill prata med någon som gillar detsamma. Har mycket i bagaget och pratar gärna med någon som har detsamma. Svårt att öppna mig irl. Lättare att prata med en främmande människa som inte dömer mig på samma sätt.
    Flummigt skrivet, men det är så det är.

    [email protected]

    Melisa 2015-12-14 00:21:17
    Svara
    • Svar på Melisas kommentar.

      Hej, jag försökte skriva till mailen du angett men det går inte att skicka. Är det rätt mail? Kram!

      Amanda 2016-01-03 23:11:46
      Svara
  • hej! jag bor i Norrköping sen några månader tillbaka, är 23 år och flyttade hit för att plugga till mönsterkonstruktör. Är iväg en del på helgerna men känner ändå att jag gärna skulle vilja lära känna några fler som bor här. jag gillar att sy kläder, dricka kaffe, babbla om allt möjligt, pyssla, åka longboard, med andra ord lite av varje! nån som vill hitta på nåt? KRAM 🙂

    [email protected]

    Ida 2015-12-13 23:52:00
    Svara
  • Åh, har så lenge hatt lyst på en brevvenn, så det passet SÅ godt at jeg så det innlegget her nå! Elsker å skrive brev, men det hadde vært ekstra gøy å blitt kjent med noen via å skrive brev. Det blir litt annerledes og litt mer spennende enn å kun skrive til gode venner som man har jevnlig kontakt med via tlf/meldinger.

    Jeg er 21, er fra/bor i Norge, jobber på en matbutikk, har nettopp flyttet sammen med kjæresten min og til neste høst vil jeg studere tegnspråk i en by i Norge. Leter etter en venn jeg kan skrive brev med og bli bedre kjent med. En jeg kan snakke om serier/filmer/musikk/opplevelser/ting som er vanskelig i livet/ting som er fint med livet/konsertopplevelser/reiser med, og bli litt bedre kjent med. Spiller ikke noen rolle hvor du bor/er fra.

    Jeg elsker hunder, musikk, bruktbutikker, konserter, å reise, New Girl (!!), 80-talls filmer (men også mange andre filmer), lese bøker (likevel om jeg leser litt for lite og sjeldent)og å pakke meg inn i et stort, varmt teppe.
    Liker ikke så godt sport, er lei av kropps/treningspress, har flyskrekk, er veldig følsom, fryser alt for lett, er fryktelig sjenert (men er ganske annerledes når jeg blir godt kjent med mennesker) og veldig, veldig glad i taco og sjokolade!! Haha, det var litt om meg!

    Håper sånn at jeg finner noen som vil skrive brev med meg, det høres SÅ gøy ut!

    <3 Klem!

    [email protected]

    Karen Anna 2015-12-13 23:35:51 http://karenanna.blogg.no
    Svara
  • Hej! Hade varit jättekul att göra små helgutflykter i Sverige eller till något grannland. Titta på arkitektur, utforska kopiösa mängder second hand-butiker eller bara flanera i fina miljöer och (såklart) hänga på mysiga fik.

    [email protected]

    //Klara

    Klara 2015-12-13 19:27:05
    Svara
  • Tja! Mitt namn är Hanna, är 21 och kmr från Umeå. Vill helst ha någon att bara skriva till men om du vill mötas upp (i Umeå då) så ska du veta att jag inte är känd för att vara pratsam.
    Gillar att se serier, läsa böcker (fast det blir inte så många böcker jag plöjer igenom i månaden) och är något av en drömmare som bara vill ut och resa (fast får ej ut så mycket pengar i månaden så det kommer nog inte ända på ett bra tag). Går en arbetsmarknadsutbildning inom administration och vill jobba med det i framtiden.
    Kontakta mig här: [email protected]

    Hanna 2015-12-13 15:19:19
    Svara
  • Hej jag heter Felicia och är 18 år gammal. Jag hatar rasister, skönhetsideal och valrossar men älskar hångel, teater och potatis. Jag söker en brevvän som man kan berätta saker för. Sånt som man kanske inte vågar annars. Någon som kan ta emot allt hat man känner för vissa människor men samtidigt prata kärlek (jag älskar kärlek) och om hur mjuka någons läppar är eller hur någons ögon glittrar. Hör av er till [email protected] och skriv något knäppt, allvarligt eller fint så lovar jag att svara så fort jag kan. Puss!

    Felicia 2015-12-13 14:25:51
    Svara
  • Hallå alla sköna stockholmare! Blev så pepp så att skriva en liten rad.

    Älskar att hänga och ha kul, träffar gärna nya fina personer över en kaffe eller öl i Sthlm. Är 28 år, pluggar, jobbar, är inne i konst och kulturbubblan men vidgar gärna mina vyer och går på skogspromenad.
    Säg hej vetja, DU där! Blir glad då ju. Fest!
    [email protected]

    fanny 2015-12-13 12:47:05
    Svara
  • Hej!
    Jag skulle så gärna ha en brevvän och/eller hitta en bokcirkel i Stockholm. Efter nyår blir jag arbetslös så mycket av min fritid går just nu till att skriva ansökningar. Eftersom ingen ny arbetsplats har nappat än så tänker jag att januari måste bli lite roligare än de senaste tre månaderna. Just nu jobbar jag i alla fall som projektledare, har en fil.kand i miljö och vill jobba inom kommunikation. Jag tror att jag egentligen gillar att läsa, vara ute i naturen, träna och umgås med folk. Men den senaste tiden har jag varit hösttrött, tittat på NCIS, Hawaii five-0 och That 70’s Show på kvällarna.
    Vad jag gärna läser är Harry Potter, Outlander-serien, Maud Mangold och gamla klassiska Sherlock Holmes, Jane Austen, Aubrey/Maturin-serien samt en massa andra böcker.
    Du får gärna skriva till mig om du vill bli min brevvän eller om du har en bokcirkel jag kan få vara med i.
    [email protected]

    Katarina 2015-12-13 11:58:32
    Svara
  • Hallå där!
    I september packade jag ihop mitt liv och flyttade ifrån det som har varit jag de första 20 åren av mitt liv. Jag flyttar från vänner, familj och trygghet för att bo med min kärlek, vilket är det bästa jag någonsin gjort men såklart också lite läskigt. Att flytta från något som alltid har varit hemma till en ny stad där jag inte känner någon förutom han och hans vänner har gjort att jag just nu genomgår en liten identitetskris. Jag känner att jag behöver hitta ett eget sammanhang här, något som inte har med honom att göra trots att jag älskar alla hans vänner vill jag liksom ha något som är bara mitt. Jag är dessutom en rastlös själ och klarar inte för lång tid på samma ställe så den här vintern blir det fem veckor på NZ och sedan alperna tills pengarna är slut.

    Jag är en nyfiken människa som är beroende av att upptäcka nya saker, röra på mig och läsa böcker. Jag mår som bäst på en alptopp i Italien med en snowboard under fötterna eller på en hästrygg antingen på tävlingsbanan eller ute i skogen. Jag skulle vilja hitta en brevvän som jag kan filosofera om livet tillsammans med, både högt och lågt, litet och smått. Älskar spontanitet och ska flyga till Nya Zeeland imorgon. Känner du för att liva upp en alldeles genomtråkig inkorg eller har tips eller idéer på vad en måste uppleva på NZ, hör av dig! Vi ska på fem veckor upptäcka både norr- och sydön och har ingenting bokat än.

    Puss

    [email protected]

    Felicia 2015-12-13 10:59:17
    Svara
  • AUSTRALIEN SYDNEY

    Sofie heter jag och bor i Australien i utkanten av Sydney i Arcadia (nära dural/castle hill) och spenderar mina dagar med att ta hand om sisådär 30 hopphästar. Jag jobbar därför alldeles för mycket och mitt liv består därför av hästar. Det skulle dock va skönt att ha en ohästig (eller hästig) kompis att åka på äventyr med eller bara ta ett glad vin med.
    [email protected]

    Sofie 2015-12-13 02:42:57
    Svara
  • Helsingborg
    Hej! Jag är 23 år och har precis flyttat ner till hbg. Mitt liv ställdes på ända under hösten efter att min lillebror gick bort. Jag bestämde mig för att flytta för att vara närmare min syster och hennes barn då det kändes oerhört viktigt att vara med dom man älskar. Tyvärr känner jag inte så många andra i stan och skulle gärna vilja träffa lite vänner. 🙂

    Jag tycker om vin, Johnny Cash och rom coms. Jag har en kandidat i konstvetenskap, ett jävla driv och många bra historier för den som vill lyssna. Mejla mig gärna om du bor i Helsingborg, Malmö, Lund eller någon annan stans i närheten.

    [email protected]

    Malin Johansson 2015-12-13 00:39:55
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej!
    Ellen heter jag och är en ganska vanlig 20-åring. Gillar lättsmälta böcker och serier, och att prata om allt mellan himmel och jord. Jag började nu i höstas plugga till företagsekonom med eventinriktning, men många av mina vänner började också plugga. I andra städer. Så de lämnade mig ensam kvar typ haha. Nä, men skulle vara kul att hitta lite fler personer att hänga med! Kanske gå promenader, spela spel eller gå ut och dansa. :))

    [email protected]

    Ellen 2015-12-13 00:32:53
    Svara
  • hej! Jag är en snart 22-årig språkstudent som bor i Sthlm, jag skulle vilja dra ihop en bokklubb eller gå med i nån som redan finns. Jag tänker att vi förutom att läsa kan gå på poesifestivaler, kanske ha skrivkollektiv och dricka massa vin. Jag läser allt möjligt från klassiska och samtida romaner till Alex & sigges senaste bok till all evinnerlig kurslitteratur till internetpoesi. mejla mig!!!!!! [email protected]

    linn 2015-12-13 00:09:04
    Svara
  • Östersundsbor!
    Jag vill hänga med bra folk! Helst på café eller över vin typ.
    Mitt namn är Emma och jag går andra året på universitetet och studerar typ miljövrtenskap. Jag är en positiv pingla, miljönörd, feminist, antirasist, historieälskare, vindrickare och ÄLSKAR att slå ihop temaparrtyn! Plus att jag har en katt med världens mjukaste päls som man får klappa på då hon älskar gos.

    Min mail är [email protected]

    Emma 2015-12-12 23:35:20
    Svara
  • PRAG
    jag flyttar till prag i februari för att läsa statsvetenskap en termin. det är första gången jag flyttar till ett land med ett så främmande språk och jag har ingen aning om hur det kommer bli, men är väldigt uppspelt över flytten. jag har gått några keramikkurser det senaste året och skulle vilja fortsätta med det i prag, så söker därför någon att att gå just en keramikkurs med. men tycker även att det ba vore roligt att hänga med nån som 1 kan visa mig stan eller 2 upptäcka stan med mig. jag gillar att laga mat och då gärna jävligt fancy fastän det bara är en grå tisdag och jag gillar att dansa på dansgolv där folk ger en tillräckligt med space så man kan rejva. gillar också katter, yoga, ångermanland, listor, amaretto sours och tryffelchips.

    puss, [email protected]

    Isabella 2015-12-12 23:28:39
    Svara
  • Hejhej! Jag heter Linnea, är 19 år och har i princip bestämt mig för att flytta till London i januari/februari! Är så väldigt trött på vardagen och vill uppleva någonting nytt. Har länge tänkt att jag någon gång ska bo i London och det här känns som ett ypperligt tillfälle. Tycker att det vore fint att ha någon att dela detta med, så om någon har samma planer som mig – hör jättegärna av er! Jag tycker om böcker, yoga, löpning och fotografi. Samt frukostmat och vacker natur. Till exempel!

    Hoppas vi hörs! och min mail: [email protected]

    Linnea 2015-12-12 23:05:04
    Svara
  • Åh, äntligen ett till sånt här inlägg!
    Jag är en arton-om-ca-fyra-månader-nittonårig Stockholmsbo som står inför en enorm livsförändring.
    I vår tar jag studenten och ska förhoppningsvis hoppa direkt på vad som antagligen kommer att bli en 5 år + utbildning för en Masters/Doktorand i Engelsk Litteraturvetenskap på Stockholms Universitet (och förhoppningsvis en del av studietiden i Storbritannien), och känner mig både livrädd och så himla lättad att lämna allt det gamla bakom mig, som ett urväxt ormskinn.
    Har varit en aktiv – och galet entusiastisk – brevskrivare i snart fyra år och har träffat så fantastiska människor på det här sättet, och vill ju självklart träffa fler!

    För att kontaktannonsa mig lite så brinner jag ju för engelsk litteratur – såklart – och allmän fakta (är vetgirig utav bara helvete.)Ttittar på fler tv-serier än jag har tid för (just nu hoppar jag mellan Vikings, Doctor Who, gamla omkollade avsnitt av Outlander och sitter som på nålar inför nästa säsong av Game of Thrones och Sherlock). Jag älskar att diskutera saker som är otroligt viktiga – som psykiskt mående, feminism, världsordningen och livet i allmänhet – och saker som inte alls är säkert viktiga. Så länge man får prata! Fika är bäst, filmer och all världens blandade musiksorter sätter guldkant på vardagen, näst-intill-skadlig julentusiasm is a thing och kanske skulle behöva lära mig att tänka och känna lite mindre ibland.
    Vill du sitta och skriva långa brev om ting större än världen, eller om att du funderar på att övergå till laktosfri mjölk i ditt kaffe? Please do.
    Sen om det är någon som håller till i Stockholms trakten som vill gå ut och dricka öl/alternativt gå ut och springa (väldigt stora motpoler – jag vet) så hör av dig ändå!
    Och jo juste, jag heter Sofia.
    Skriv skriv skriv!

    sofiaschalander (@) hotmail.com

    Sofia 2015-12-12 22:38:34
    Svara
  • hej
    tycker det här är ett väldigt fint och lite annorlunda sätt att kanske träffa en ny vän. Bor i Stockholm och känner att det är lite svårt att komma nära nya människor här jämfört med andra städer jag bott i.
    Jag tycker det vore trevligt att få skriva med någon som kanske då också kan bli en ny vän i framtiden. Jag gillar att läsa, promenera, dricka öl, sticka och virka och bara umgås rakt upp och ner utan att göra saker och ting komplicerade.
    Jag är inte så intresserad av politik eller sport men jag älskar att lära mig om nya saker och bli bevisad motsatsen.
    Utmaningar är bland det bästa jag vet!
    Jag tycker även om tv-serier och följer ca 5-6st regelbundet.
    Kanske är du som mig eller så är du det inte, jag är 27 år om det har någon betydelse.
    🙂
    [email protected]

    Jennifer 2015-12-12 22:17:57
    Svara
  • Hejsan! Är en 19årig tjej som bor i München tills nästa sommar 🙂 kanske finns någon annan som också gör det? Vill ta en fika/öl och/eller bara hänga?
    Skriv! [email protected]

    Cajsa 2015-12-12 20:16:39
    Svara
  • Hej, jag söker en sms kompis. En som jag ännu inte känner en som är öppen och kul, men som även har ups and downs. En brevvän går också bra om du tycker det känns bättre, Jag älskar musik kaffe med mjölk och socker att skriva och måla Feminism och att socialisera. Jag är 17 år kommer från Eskilstuna, går Estetiska Bild och form och hör av dig till mig på mejl om du vill bli brevvän [email protected]
    eller om du vill bli min snapchat vän jageclara eller om du vill bli min kik vän clara.carlsson98 Kram

    Eskilstuna 2015-12-12 20:12:25 http://www.nouw.com/juliflicka
    Svara
  • hej!
    Jag är en snart 22-årig språkstudent i Sthlm, jag skulle vilja dra ihop en bokklubb eller gå med i nån som redan finns. tänker att vi förutom att läsa kan gå på poesifestivaler, kanske ha ett skrivkollektiv och dricka massa vin. Jag läser det mesta; från klassiska och samtida romaner till alex & sigges senaste bok till all evinnerlig kurslitteratur till internetpoesi.
    mejla mig!!!!!!
    [email protected]

    linn 2015-12-12 19:03:34
    Svara
  • Hej!

    Det verkar inte finnas så många från sundsvall här men försöker ändå. Jag pluggar andra året på gymnasiet, läser naturvetenskap vilket för tillfället känns ganska hemskt så söker en fikakompis. Jag älskar vegetarisk mat, att läsa, astrologi och musik. Min mail är [email protected].

    Sabina 2015-12-12 18:25:52
    Svara
  • hej! jag heter ida, är 22 år gammal och kommer från oslo. den artisten jag spelade mest (enligt spotify) i 2015 var jonathan johansson. jag är så sjukt peppad på konsertene han ska spela om några månader, men TYVÄRR känner jag ingen som gillar honom tillräckligt för att åka med mig från oslo! senaste gången jag såg honom gick jag ensam, och det var ju fortfarande kul, men det var ju i här i stan och jag kunde promenera hem efter. det här kanske är en long shot, men om du behöver en kompisdejt till en av konsertene (malmö, göteborg eller stockholm – spelar ingen roll för mig!), kanske du vill höra av dig till [email protected]? det är uppenbarligen en fördel om du förstår lite norska, annars lär jag dig, för att jag är ju verkligen sveriges största fan (och skriver väl lagom bra svenska tror jag) 🙂 lite om mig: jag pluggar tekst&skribent (för att bli copywriter) på westerdals i oslo, så självklart jag gillar att skriva, sen gillar jag att fota, musik (mycketttt svensk), kläder, böcker, whisky sours, långa samtal och långra kramar. skulle vara så himla kul att åka tillsammans. puss o kram!

    ida 2015-12-12 18:01:09 http://pilioko.blogspot.com
    Svara
  • Göteborg
    Hej! Jag är en 26-årig möbel- och husnörd som flyttade till Göteborg i september. Jag älskar min utbildning men känner att jag haft lite otur med klassen. Dem är fina, men göteborgare i grunden, rätt mycket äldre och inte lika sugna på att upptäcka stan som jag. Är supernöjd med det mesta i livet (shit vad sjukt att kunna säga det?), men saknar bara fler Göteborgskompisar att dricka öl o hänga med. Jag är väldigt okomplicerad o ofin i kanten och tycker om människor som ändå har lite go, men är världens snällaste. Gillar att äta god mat (bröd! ost!) och dricka kaffe i tid och otid, att dricka öl ur plastglas på halvsunkiga ställen, tv-serier, psykadelisk rock, att strosa i 2hand affärer och fynda böcker och klänningar, att skriva listor och att gå långa promenader. Och så gillar jag arkitektur störigt mycket. Det vore så himla fett ifall kul o fin person hörde av sig <3

    Min mejl är [email protected]

    Michaela 2015-12-12 17:45:16
    Svara
  • Nån som vill hänga i Zurich, Schweiz? Upptäcka stan/fika/konstmuseum/gallerier/eller ett glas vin? Hör av er på: [email protected]

    Helena Theba 2015-12-12 15:43:39
    Svara
  • STOCKHOLM

    Heeeej!! Det här är ju faktiskt en världsmästargrej. Är en tjej på 20 år som är relativt nyinflyttad till Stockholm pga plugg, kommer innan dess från en ganska liten stad. Tänker inte göra det här mer avancerat än att säg att det vore asball att hitta någon kul en att bara hänga, skratta och dricka vin med typ. Ibland prata om viktiga grejer, men för det mesta typ snygga killar. Vilket ioförsig är en väldigt viktig grej. Är öppen, skämtsam, chipsälskare, samt mästare på att pimpla rödvin. Lite så skulle man kunna beskriva mig tror jag. Ganska ovan grej för mig att göra något sånt här, men diggar ju Tinder så tänker att det här är lite likt fast med vänner hehe. Höra gärna av er till [email protected] om ni känner för det! Så kan vi diskutera chips, tråkiga skolgrejer, snygga killar, heartbreaks, kläder, väskor eller vad som helst. PUSSS

    ps. Fick verkligen kontaktannons/cv-feeling av att skriva det här. Försöker sälja in mig själv hehehe ds

    Vilma 2015-12-12 15:07:30
    Svara
  • Hej, jag går första året på gymnasiet i Köpenhamn men bor då och då också utanför Malmö.
    Jag är feminist och gillar att gå på söndags klädmarknader och hitta alt för billiga kläder. Fika och kaffe är också jätte trevligt. Jag ska åka till Berlin för första gången här till jul, så om du har några ställen som måste besökas, så skicka gärna en mail iväg. Du är också mer än välkommen till att maila om annat 🙂
    -Louisa
    [email protected]

    Köpenhamn/Malmö 2015-12-12 14:15:34
    Svara
  • Hi!
    I’m Olalla, 23yo living in London. I’m working like intern in an art gallery, so i’m into art and photography. Also i love meet new people, travel, take a fine cup of black tea in cosy places and the lovely cats!
    Sounds nice meet someone through Sandra’s blog! Hope to hear from you! <3

    [email protected]

    Olalla 2015-12-12 12:52:50
    Svara
  • GÖTEBORG:
    Har du arbetstider/livsstil som gör att du har förmiddagarna lediga? Vore det inte kul att ha en frukostklubb kombinerat med bokklubb/cirkel? Tänkte att vi kunde ha olika caféer som destination och förslagsvis träffas en gång i månaden och diskutera en gemensam bok över frukost eller brunch. Alla är välkomna! (ålder, kön osv spelar ingen roll såklart) Själv är jag 41 år, kvinna, livsnjutare och bokslukare <3

    Hör av er med intresse till: [email protected]
    Skriv gärna kort om vem du är och vad du vill ha ut av träffarna. Om idén blir möjlig att genomföra, så hör jag av mig med mer information.

    BOKCIRKEL I GÖTEBORG 2015-12-12 12:23:09
    Svara
  • UMEÅ. Hej! Jag har så länge drömt om en bokklubb! Tänk om vi kunde få ihop ett fint gäng, inte nödvändigtvis med samma favoritgenre och författare. Mer viktigt är det nog att vi gillar att hänga låta diskussionerna sväva hur långt som helst och kanske råkar det bli så att boken blir det minst viktiga men det är okej (jag förutsätter att det blir så).

    Amanda 2015-12-12 11:56:36
    Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Amanda! Jag vill vara med i din bokklubb! Jag är 24 år och flyttar från Skåne till Umeå om en månad. Bokklubb låter så himla mysigt. Men du har ingen mailadress…

      Sally 2016-04-27 12:58:09
      Svara
  • Hej alla gulliga (smålänningar)!

    Jag är Ronette, 25 bast till våren (herregud) och har precis tagit examen som copywriter.
    Efter fem hektiska år på västkusten har jag nu beslutat att flytta hem en stund till Småland igen. Det hade varit superkul att lära känna bra folk här på nytt. Så om du bor i Kalmar med omnejd och kanske vill kompis-dejta lite till våren så hade det varit spännande.
    Vi kan mejla till en början, prata strunt och viktigheter. Och kanske så småningom ta en glass, gå promenader vid Kalmar slott (älskar slott!) eller något annat skojigt.
    Andra saker jag gillar är att skriva (obviously), läsa och bläddra i fina magasin, gå på loppis, följa en serie, pyssla, spana på kläder, och klappa på djur (helst katter och hästar).

    Säg hej till ronettes @ live.se
    (Och om du inte råkar vara smålänning men gärna vill säga hej i all fall, så går ju det också bra såklart).

    Ronette 2015-12-12 11:44:05 http://thispastweek.blogg.se
    Svara
  • Hej, jag heter Madeleine har precis fått reda på att jag kommer spendera ett par månader i Melbourne nästa termin för att skriva examensarbete. Jag kommer åka helt själv, känner ingen alls där och kommer jobba rätt mycket på egen hand, så är rädd att det kommer bli lite ensamt. Men det kanske finns någon här som befinner sig där som vill hänga? Kanske visa mig staden eller kanske utforska den tillsammans? Jag gillar att göra det mesta (har hört att det ska finnas fina konstmuseum till exempel). Min mejladress är Madeleine_57(a)msn.com

    Madeleine 2015-12-12 10:12:22
    Svara
  • Hej!
    Kanske en long shot men jag ska börja plugga på Penn State University i Pennsilvanya (ca 3 busstimmar från new york) i januari. Jag gillar att dansa till indie, hänga med kompisar, läsa och allt sånt där. Om någon mer pluggar på PSU eller bor i närheten hade det varit superkul att hänga pga känner ingen där! Maila mig på [email protected]

    Tina 2015-12-12 10:07:44
    Svara
  • THE 1975 I STOCKHOLM

    Jag söker inte en brevvän, utan någon/några att gå med på The 1975-konserten i Stockholm i vår. Är 17 år, finlandssvensk och kommer att gå ensam på konserten då ingen av mina kompisar gillar bandet tillräckligt mycket för att komma ända till Stockholm för dem, hehe. Vore roligt om vi kunde köa för platser långt fram (= du/ni är beredd(a) att sjukanmäla er hehe) och kanske gå på Baba sonic efteråt!? Hör av er på aurora.holm(@)hotmail.com, hoppas vi ses! Kraam!

    Aurora 2015-12-12 10:03:57
    Svara
  • UMEÅ!

    Hej! Fanny heter jag, är 21, och flyttade till Ume i augusti för att plugga. Trivs himla bra här och har fina kompisar men känner att jag gärna skulle ha lite fler tjejkompisar, med kanske lite liknande intressen så att säga! Det skulle även var himla kul att ”upptäcka Umeå” med någon, då det ofta blir att man hänger mest runt campus. Jag tycker mycket om böcker, filmer, att vara utomhus, träna, laga mat, dricka cava ibland, upptäcka saker och hitta på äventyr, och att bara snacka om allt och inget. Älskar att sitta med en kompis hela natten och lyssna på musik och snacka om allt om hur livet suger/äger/osv.
    Jag gillar att laga vegomat, att skriva (ibland), tycker om inredning och kläder, vinyl/lp-skivor, hundar, och analoga foton. Det var väl lite om mig! Släng iväg ett mail om du har lust att ta en fika eller så! [email protected]

    Fanny 2015-12-12 10:01:26 http://fannyblingman.blogg.se/
    Svara
  • Hejsan!
    Ser att det inte är många under arton som skriver här men jag skulle verkligen vilja slänga in en kommentar ändå. I fall att någon där ute skulle vara intresserad av att hitta på något/skriva med en otroligt energifylld och enligt migsjälv riktigt najs tjej som går sitt sista år på högstadiet.

    Jag är en feminist bosatt i Norrköping och ska snart söka in till foto/film linjen på dee geer gymnasiet. Jag älskar att prata och komma in i djupa konversationer, fotografi, second hand & vintage kläder, live musik, festivaler, att måla och skapa och spendera tid med människor jag tycker om.

    Jag hoppas jag börjar skriva eller träffar den personen som jag sen om några år kommer kunna tänka ”gud va glad jag är att jag skrev en kommentar på den där bloggen och träffade dig” om .

    Vill skriva mer, berätta mer, men det får jag istället spara till om någon vill höra av sig.

    [email protected]

    KRAM, och tveka inte!!

    Julia Åberg 2015-12-12 09:19:41
    Svara
  • Hey!

    Im Petra, a 29 year old girl living in Stockholm. Im working in a hotel but am dreaming about doing something else. Im interested in art, fashion and food. When im not working i just like to drink coffee with people i like, eat cakes, listen to music, paint, read magazines, work out, dance, drink wine with fun people or have long discussions about everything and nothing. Im having a longdistance relationship with my boyfriend and my family in another city as well. So love to get to know some new fun people 🙂
    Would be fun to somebody similar – or different. Maybe someone from London since im thinking of moving there and it would be fun with some friends there then 🙂 but also people in Stockholm would be fun!! Im very spontaneous as a person and like people that are up for fun activities.

    All the best, hope to hear from you! <3

    [email protected]

    Petra 2015-12-12 01:52:13
    Svara
  • Hi there! My name is Casey, I am a 28-year-old living in Seattle. I work in advertising and love to paint, bake, read and go rock climbing. I’m hoping to travel a lot next year and figure out how dating works (haha). Love to talk about anything and everything from serious to small. [email protected]

    Casey 2015-12-12 00:50:36
    Svara
  • Hej!! Jag är en ganska nyinflyttad 22-åring i Malmö.
    Jag älskar att dricka vin, bada i havet (året runt), promenera med min hund, dricka
    omänskligt mycket kaffe och prata om kärlek. Skulle hemskt gärna vilja ha sällskap när jag utför dessa aktiviteter.
    Den som tycker det låter kul får gärna slänga i väg ett mejl till [email protected]

    Jennifer 2015-12-12 00:38:43
    Svara
  • Älskar dessa inlägg! Funderar på om det skulle funka med ett slags liknande fast dejting? Så mycket härligare med folk som läser samma blogg som man kan få välja utifrån en textpresentation istället för enbart utseende på tinder och sånt??

    Men nu till brevväxlingen. Jag är 17 år och bor i Stockholm. Går samhällskunskap, älskart. Gillar även böcker, skrivande, filmer, fest, veganism, feminism, och kaffedrickande. Så om nån vill brevväxla och/eller ses irl så skriv till [email protected]!
    Pussar

    Alva 2015-12-12 00:05:19
    Svara
  • Hej!! Jag är en snart 20-årig nyfiken tjej som när det nya året tar vid ska flytta till Paris och vara aupair. Finns det någon sköning som håller hus där som skulle vilja ta en café crème eller något starkare och snacka om allt och inget så vore jag evigt tacksam. Det är ju inte så lätt att komma till en ny stad liksom men Paris är ju underbart så jag förväntar mig bara det bästa. Bisous!
    [email protected]

    Tara 2015-12-12 00:04:28 http://Stylebytara.blogg.se
    Svara
  • Hallå! Jag heter Sara och är 28 år. Har precis flyttat till Växjö och skulle gärna vilja träffa lite härliga typer och hänga med! Jag jobbar med grafisk design, gillar inredning, dricka öl och diskutera livet, sträckkolla serier, hatar vintermörkret och drömmer om att bo i Köpenhamn nån dag. Hör av dig om du håller till i Växjötrakten och är pepp på att hitta på nåt!

    [email protected]

    Sara 2015-12-11 23:36:29
    Svara
  • Hej hörrni!
    Jag heter Hedvig. Jag är 28år gammal och bor i en liten håla norr om Gävle och när drömmar om att få pyssla med växter som heltidssyssla. Helst grönsaker. Jag gillar grönsaksodling och tanken på självhushållning. Det och feminism är frågor som jag gillar. Jag gillar också pälsiga djur, natur och godis. Jag ogillar sociala krav, åldersångest och regn&kyla. Jag skulle gärna ha en brevvän som blir en riktig vän. Jag är expert på att skriva lite för långa mail. Tjipp och hej, vi kanske hörs? 🙂 ( [email protected])

    Hedvig 2015-12-11 23:24:44
    Svara
  • VÄSTERÅS

    Nyinflyttad till Västerås från de norrländska skogarna. Eller Skellefteå som de kallas i folkmun. Tjej på 21 år som knappt känner någon här förutom min pojkvän, hans familj och dem jag jobbar med. Så det hade varit kul att träffa någon för att ta en fika, träna tillsammans, ha en galen partykväll eller bara ta en promenad och prata om livet. Ska vi ta en promenad litar jag dock på att du kan vägarna eftersom jag har noll lokalsinne.

    Mitt allra största intresse är träning och kost, därefter på intresseskalan kommer nog fika. Jag älskar att sitta ner på ett café, fika och prata – ytliga saker som djupa. Läser mer än gärna böcker också men är för tillfället mer insnöad på att titta på serier uppkrupen i soffan direkt en ledig stund finns över. Jobbar natt inom personlig assistans och har därför varannan vecka ledigt, skulle så behöva något givande att fylla de dagarna med.

    Låter något av det intressant så släng iväg ett mail till [email protected] eller svara i kommentar med mailadress så hör jag av mig! Kram

    Emma 2015-12-11 23:18:43
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      HEJ! Sofia, 21 år och också relativt inflyttad till Västerås från Stockholm pga (eller tack vare faktiskt) kärlek. Jag trivs så bra här tillsammans med honom, men känner att jag behöver mer ”egna” kompisar!! Jag är så på alla dina förslag och känner typ en promenad som avslutas med en fika? Försökte hitta dig på facebook men det fanns så många Emmor… Du kan väl lägga till mig om det känns intressant!

      Sofia 2015-12-13 23:36:38
      Svara
  • Hej.
    Jag heter Isabella och är snart trettio. Har insett att jag har lite av en trettioårskris som inkluderar ungefär allt man kan krisa över. Saknar lite att ha någon att prata med om denna kris. Har alltid uppskattat att prata med okända eftersom det blir mer objektivt så. Tycker jag i alla fall. Vill kunna sväva ut ohämmat i textform om precis allt. Harry Potter. Rymden. Hur konstig kroppen är. Människors nonchalans and so on. Men också lyssna (läsa) och fundera och bolla och komma med med nya tankar och perspektiv på saker. Är dock inte världsbäst på att svara snabbt.
    Jag gillar: Te, äpplen, böcker, att vara själv, skriva, musiktips (både att ge och få) och en rad andra saker.
    Jag gillar inte: Att träna (men jag gör det ändå), Högskoleprovet (men jag gör det ändå), tidiga mornar, tomat och en rad andra saker.
    Låter det här fantastiskt på alla sätt och vis? Maila då till [email protected]

    Ps: Låt inte listan över vad jag inte gillar avskräcka. Gillar du sånt jag inte gillar? Perfekt!

    Isabella 2015-12-11 23:09:02
    Svara
  • hallojj!! jag heter emelie, nitton år och bor utanför enköping. jag läser väldigt mycket horoskop och är övertygad om att det stämmer varje vecka och mitt för helgen säger att ”..en social helg, där du släpper in vänner nära och delar med dig av din vardag och dina tankar på ett sätt som för dig är ovanligt.” så här är jag!

    saknar att ha någon i mitt liv att bara hänga med en fredagskväll, snacka skit, kanske dricka vin fast jag mår så dåligt dagen efter & kolla på en dålig rulle. att festa är lika kul som en filmkväll tänker jag. är en sån där person som övertänker allt. är feminist, ganska så introvert, tycker om att dokumentera saker & att träna.

    detta är väldigt tunt men om det är någon som känner sig manad att typ kanske bli min nya partner in crime så är min mejl: ekallman[at]live.se alt Emelie Källman på fejjan! har Alesso som omslagsbild.

    har inte läst igenom det här så eventuella stavfel e för att jag e galet trött efter jobbet haha

    emelie 2015-12-11 22:52:33 http://nouw.com/exhalence
    Svara
  • Hej! Jag heter Iliriana (men kallas Lana) och är en 19-årig tjej från Malmö som letar efter någon ball att umgås eller mejlväxla med. Gillar böcker, språk, att hänga på caféer och en massa annat. Låter jag intressant får ni gärna höra av er på [email protected], puss!

    Lana 2015-12-11 22:46:18 http://foutues.tumblr.com
    Svara
  • VÄXJÖ
    Glömde mejladressen så klart so second try!
    Hej! Jag tror bestämt att jag behöver en fikakompis i mitt liv! Eller en brevvän för det är mysigt att skriva brev om alla tankar som virvlar i ens huvud.
    Jag heter Lalita, är 21 år och älskar att dricka te. Och åka på äventyr.
    [email protected]

    Lalita Berg 2015-12-11 22:28:46
    Svara
  • Hejsan Carro är jag och jag är en 23 årig tjej som bor i Götet och jag är alltid sugen på att träffa nytt roligt folk! Jag studerar snart mitt sista år på lärarlinjen och älskar det! Jag bor i en trång overpriced studentetta och lever drömmen med nudlar! Haha nej men jag gillar att hänga, ta en öl, prova nya saker så om du är kring min ålder hör gärna av dig till mig på mejl!
    [email protected]

    Carro O 2015-12-11 22:22:16
    Svara
  • Hallå,
    mitt namn är Maja och jag är 18 år fyllda. Bor i Skåne, och hade inte haft alls något emot vare sig brevkompis eller någon ny person att hänga med. Hade varit trevligt kanske att kunna prata om saker som ger en hjärtkramp och fjärilar i magen, både personer och planer. Om att vara ung och förvirrad, men samtidigt ändå full med planer och drömmar. Men även om tv-serier och fina böcker. Tycker om sjungande, fiol-spelande, fotograferande och vackra ord (vilket lät oerhört pretentiöst och dramatiskt. Detta är så svårt egentligen??) Men ja, det var nog det. Släng gärna iväg ett mejl! [email protected]

    Maja 2015-12-11 22:19:29 http://www.majologi.blogg.se
    Svara
  • HEJ!

    Söker trevlig person i Kiruna att snacka med, kanske ta en fika med, kanske träna tillsammans med eller ja.. bara träffa! Flyttar upp dit nu i december för jobb och hade varit roligt att lära känna lite härliga människor där uppe! 🙂

    Om mig då.. Jag heter Frida Mattsson, är 20 år gammal och bor just nu i Töreboda (men snart Kiruna då, wiiie wiiie). Jag är en hästtjej som älskar att träna. Främst springturer, långa promenader och långa styrketräningspass på gymmet. Är en glad och trevlig person med ganska dålig humor. Är vegetarian och har varit det i 3 år nu, trivs superbra med det livet. Älskar mat, choklad och kaffe. Även musik och att läsa böcker. Gillar även starkt att gå ut och dansa (..). Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så skulle jag välja orden ambitiös, godhjärtad och stark. Jag är även stark fysiskt, men har så himla stark mentalitet efter en del jag gått igenom.

    Flyttar som sagt helt hastigt och plötsligt upp till Kiruna för ett säsongsjobb. Var och besökte staden förra veckan och blev så kär att jag började söka jobb direkt när jag kom hem, och fick det! Är superglad över detta och längtar efter snön och att köra snöskoter igen (nya favoritintresset!).

    Om det låter intressant så skicka iväg ett mejl till [email protected] 🙂
    Kram på er!

    (P.S. Tips på ledigt boende i Kiruna önskas också, haha! D.S)

    Frida Mattsson 2015-12-11 21:44:15
    Svara
  • Hej!
    Jag är en nästan 27-årig tjej som i Augusti flyttade hem till Malmö efter 5 år i Dublin. Jag pluggar i Lund men vet inte riktigt vad jag ska bli när jag blir stor (efter att ha funderat på detta i åratal tror man kanske att man skulle veta men är man en velig person så..) Jag älskar havet, hundar, fika, dricka vin, resa, läsa, inredning, kolla i vintage affärer med mera. Om det finns någon i Malmö eller Lund som skulle vilja mötas upp för en fika, en promenad eller lite vindrickande är det bara att höra av sig. Om det är något mina år utomlands har lärt mig är det att du absolut inte behöver vara som jag, olika är också bra!
    Släng iväg ett mail på [email protected] så kanske vi ses!

    Alexandra 2015-12-11 21:42:01
    Svara
  • Hej sandra! Jag tänker att det kunde vara kul med en uppföljning till sånt här inlägg så att du kan få se alla som blivit kompisar tack vara det här. 🙂

    linda 2015-12-11 21:00:48
    Svara
  • LUND! /MALMÖ!
    Hej!!
    Jag heter Elvira (21 år) och är ”ny” (sen september) i Lund. Har flyttat hit från Stockholm för att plugga i förhoppningen om att bli smart som fan och träffa nytt folk!

    Letar efter någon/några som vill ses å hänga. Kanske ta en öl, kanske en kaffe, strosa runt, snacka om livet: om känslan att världen håller på att gå under </3 eller om att Mos vann PH <3. Gillar: Första koppen kaffe, dansa till Zara Larsson, hetsiga samtal, nya skor, tåget till Köpenhamn, Tinder, bokklassiker, shoten kvart i 3, klicka på ”skicka” av en hemtenta……… osv

    Skriv om du vill träffas ! PUSS

    [email protected]

    Elvira 2015-12-11 20:56:10
    Svara
  • Hej! Jag heter Johanna, är alldeles snart 25 år och bor i Göteborg. Jag skulle så himla gärna vilja ha en brevvän att bara få vara en ung (jo ja? Eller?) tjej med eftersom mina dagar just nu spenderas åt att sjunga imse vimse spindel hundratusen gånger, vagga till sömns och gå barnvagnspromenader med min 5 månaders. Jättekul med barn osv, men får inte överdrivet mycket sagt förutom ”kan du säga MAMMA?” och definitivt inget svarat förutom några gurglande skratt eller ”gagaggahg”.

    … Men alltså? Nu handlar det här tydligen om mitt barn ändå? Aja! Hon är typ hela min värld nu så hela jag handlar väl ganska mycket om det. Så kanske är det någon annan mamma som vill prata annat än kräks och utvecklingssteg (men ändå liksom förstår att en glider in där…) här. Jag gillar fotboll, inredning, socialpsykologi och att prata om moraliska dilemman.

    Johanna.mem@ hotmail.com

    Johanna 2015-12-11 20:47:27
    Svara
  • Hej!
    Jag har faktiskt länge tänkt på att det skulle vara så kul med en brevvän, alltså hur mysigt är det inte att få fysiska handskrivna brev!? Bästa grejen. Så lite om mig:

    Jag heter Agnes, 19 år gammal. Älskar katter, äventyr/resa, godis och överraskningar. Favoritplagget är pyjamas. Gick musiklinje på gymnasiet och älskar att sjunga, helst jazz. Till en början kan jag tyckas vara en ganska introvert person men när du lärt känna mig kan jag garantera att den sidan försvinner och ersätts av en rolig, vänlig och omtänksam människa. Jag hoppas verkligen du hör av dig! [email protected]

    Agnes 2015-12-11 20:42:58 http://stringhyllan.blogg.se
    Svara
  • Hej!

    Jag är en 22-årig göteborgare som för närvarande befinner mig i Umeå. Tycker om att träffa nya människor, sjunga, skriva, springa, streck-kolla serier och lyssna på podcast. Jag är feminist, kattälskare, snäll, kul och öppensinnad. Jag är även introvert, allvarsam och eftertänksam. Både brevvänner och irl-kompisar är välkomna :). I vänners sällskap gillar jag att dricka öl/vin, snacka om livet, typ pyssla (?), spela brädspel och annat skoj. Hör av er, vetja: [email protected]

    Ellen 2015-12-11 20:08:11
    Svara
  • Hej! Jag är en glad tjej som går mitt sista år i högstadiet. Verkar inte vara jättemånga under arton som skriver här.
    Men om någon i ungefär min ålder vill prata lite eller ta en fika, så skulle det vara jättekul.
    Är en ganska social tjej som har mycket på gång men har alltid tid för mer. Gillar skumtomtar, snapchat och kompisar att skratta med, extremt mycket.

    Hör av dig om du skulle vilja prata lite och kanske träffas någon gång.

    [email protected]

    Mia 2015-12-11 19:50:58
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Caroline, är 28 år och är så nyfiken på om det finns fler än jag som tycker det är vansinnigt roligt och intressant med historia, hur folk levde förr, kultur, litteratur och konst?
    Tycker om så att gå på museum men har inte så många att gå med då mina vänner inte är lika förtjusta i det som jag 😉
    Så nu undrar jag om man kan starta någon form av KULTURCIRKEL i MALMÖ/LUND,? som en bokcirkel ungefär. Kanske att man ses över ett glas vin och pratat om kultur eller går på museum tillsammans? 🙂
    Mejla om du tycker det låter som en kul idé! 😀
    [email protected]

    Caroline 2015-12-11 19:44:26
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Sara och bor i Göteborg. Jag älskar mat och hade velat starta en matklubb. Kanske något i stil med att vi lagar mat och får uppleva nya matupplevelser eller liknande. Är öppen för förslag. Hör av er om det låter intressant till: [email protected]

    Sara 2015-12-11 19:36:31
    Svara
  • (asch, jag glömde skriva in mejladressen så postar igen)
    Hej!
    Jag är 23 år och tycker om katter, odling, skogen, böcker, te, psykologi, gamla grejer och Belle & Sebastian. Tycker det är j ä t t e spännande med historia, forntiden och sånt. Gillar också mumin och att dricka vin. Och feminism såklart. Vet ej vad jag ska göra med mitt liv. Jag bor i Stockholm. Tycker det hade varit himla fint med någon att skriva brev till, alltså analoga riktiga brev med frimärken! Så kan vi filosofera över livet, prata om fina träd eller att vi köpt nya skor eller vad som helst. Det vore även skoj med något som gillar naturen och vill gå på skogspromenader eller lära sig mer om läkeörter etc etc med. Men ja, skriv ett mejl vettja så tar vi det därifrån!
    [email protected]

    I 2015-12-11 19:35:29
    Svara
  • hej! jag (susanna, 22 år) och min kompis Jenny (26 år) flyttar till London i slutet på januari. superspännande såklart, men vi känner ingen där vilket känns trist! ska du kanske också flytta dit eller bor du redan där? skicka iväg ett mejl så kan vi hänga! vi är ganska skojiga om vi får säga det själva och gillar öl och kaffe och allt sånt där vanligt. vi har pluggat media/olika typer av kommunikation/språk/reklam om det spelar nån roll och lärde känna varann via skolan.

    [email protected]

    susanna 2015-12-11 19:33:54
    Svara
  • Jag är 21 år och bor i Västergötland. Har sedan studenten bland annat gått en bibelskola och jobbat på äldreboende. Just nu pluggar jag högskolekurser och har börjat känna mig allt mer rädd och vilsen i livet. Vill ha någon att skriva med om vad som helst. Främst är jag nog ute efter en brevvän att skriva handskrivna brev med, men det vill jag nog ha just bara en tror jag så om det blir flera som svarar kan jag tänka mig att maila med dem jag inte börjar brevväxla med! Tycker om giraffer, tycker att språk är intressant och fascineras ofta av människor. Sedan är jag väl mycket mer än det lilla som går att beskriva i en sådan här annons men resten får du upptäcka med tiden tänker jag (eller så är det bara att fråga om det är något du undrar innan du vet om du vill börja brev/mailväxla med mig). Skriv om det låter intressant! Mail: fagelfiskellermittimellan @ live . se

    Sandra 2015-12-11 19:04:28
    Svara
  • Hei!
    Hedda heter jeg og nøkkelord er 21, norsk, psykologistudent i Toronto, men utover det er det
    feminisme, buddhisme, følelser, kulturkonsum i form av musikk, bøker, tv/film (selv om jeg ønsker å produsere det også en vakker dag i fremtiden) som tar størst plass i livet mitt. Hvis det tilfeldigvis skulle sitte noen i Toronto og lese dette, så ville jeg ikke hatt noe som helst imot å møte nye folk, men vil gjerne ha mailvenn/brevvenn også! Har ikke hatt en ordentlig brevvenn før og jeg elsker å prøve nye ting, samtidig som jeg syntes de beste tingene i livet er bittesmå – som en søt hund i heisen, en fin refleksjon i vann eller nettopp et brev i mailen!
    Si hei på: [email protected]

    Hedda 2015-12-11 18:59:01
    Svara
  • UPPSALA
    Hejsan! Pluggar just nu kulturantroplogi i Uppsala och söker efter folk att bredda vänskapskretsen med! Gör sånt som studenter gör mest, dricker lite för mycket öl ibland och panikskriver tentor men överlag är jag en himla kul prick. Skrattar gör jag också för det är det bästa som finns!
    Är 20 år gammal om det spelar någon roll för din del, jag bryr mig inte så mycket om åldern!
    Let the kompisdejting begin och mejla mig!
    Puss och kram
    Moa
    [email protected]

    Moa 2015-12-11 18:41:12
    Svara
  • Hej hej! Jag är en tjej på 22 som söker någon att träna ihop med och kanske till och med eventuellt träna tillsammans till någon typ av lopp! 🙂

    Tycker om att jogga samt att spela badminton/pingis/tennis. Vill träna helt utan något fokus på utseende utan bara för att det är kul. Varning! Jag varken springer snabbt eller har speciellt bra kondition.

    Jag har en tanke om att regelbunden träning är bra, inte bara för att man blir glad av träning men också för att man får bättre självförtroende samt disciplin. Jag tänker att den disciplinen och det självförtroendet kan sprida sig till andra delar av ens liv. Om ni förstår hur jag menar.

    Känner dock ibland att det kan vara svårt att ta sig ut, speciellt när man jobbar till sent på kvällen varje kväll… Men det blir ju lättare om man bokat in något med någon liksom.

    Har aldrig aldrig varit en person som hänger mycket gym men är såklart öppen för den mesta form av träning om någon är beredd att visa hur man gör.

    Jag söker någon som är beredd på att träna ungefär en gång i veckan och alltså också har tid till det. 🙂 Och kanske inte ger upp efter bara en gång hehe…

    För övrigt gillar jag att läsa böcker, bio, gå i skogen, öl, vegetarisk mat, att teckna… ja det mesta som är kul alltså.

    Skulle vara kul om ni skrev. 🙂

    Med vänlig hälsning

    Johanna 2015-12-11 18:17:29
    Svara
  • nya kompisar är väl alltid kul tänker jag? Heter amanda är 20 och pluggar till historia lärare i Växjö. Läser böcker och tittar på serier mest hela tiden, tycker också om kaffe och foo fighters. Utmanar alla som känner för det att höra av sig och lista sina top 5 tv serier, lovar är inte många jag inte sett. Antar ni utmaningen så är min mailadress: [email protected]

    Amanda 2015-12-11 17:15:43
    Svara
  • Hej! Min kollega sa faktiskt bara häromdagen ”Hur träffar man nya vänner som vuxen?”. Jadu, sa jag. Detta är ju ett ultimat sätt att göra det på.

    Sanna heter jag, är inne på mitt allra sista år som tonåring och är minst lika förvirrad som jag var när jag var tretton. Jag jobbar för tillfället på restaurang (med betoning på tillfället för vill verkligen inte stanna i den branschen) men drömmer om att bli grafisk designer/formgivare.

    Jag är bosatt i Stockholm och lämnar sällan staden, tyvärr. Läser mycket, allt från konstiga saker på nätet till långa kärleksromaner. Kollar på för tok mycket serier och målar en del. Finns det någon där ute som gillar att älta kärleksproblem, prata om hur konstig världen är och vad meningen med livet egentligen är (eller vad som egentligen) så kan ni väldigt gärna få skicka ett litet, eller stort, mail till sannalamrhari @ gmail.com

    massa kramar

    Sanna 2015-12-11 17:06:02
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Nikolina, är 22 år och bor i Uppsala. Söker en klassisk brevvän (penna, papper, kuvert & frimärke, liksom) att prata om livet med! Just nu pluggar jag till gymnasielärare i ämnena svenska & religion och har gjort det i tre år cirka. Jag gillar grejer som böcker, giraffer, serier, musik, veg.-mat osv, osv. Låter detta intressant? Skicka iväg ett mejl till [email protected] så hörs vi! 🙂

    Nikolina 2015-12-11 17:00:44 http://giraffescantdance.blogspot.se/
    Svara
  • Hej!
    Jag är 23 år och tycker om katter, odling, skogen, böcker, te, psykologi, gamla grejer och Belle & Sebastian. Tycker det är j ä t t e spännande med historia, forntiden och sånt. Gillar också mumin och att dricka vin. Och feminism såklart. Vet ej vad jag ska göra med mitt liv. Jag bor i Stockholm. Tycker det hade varit himla fint med någon att skriva brev till, alltså analoga riktiga brev med frimärken! Så kan vi filosofera över livet, prata om fina träd eller att vi köpt nya skor eller vad som helst. Det vore även skoj med något som gillar naturen och vill gå på skogspromenader eller lära sig mer om läkeörter etc etc med. Men ja, skriv ett mejl vettja så tar vi det därifrån!

    I 2015-12-11 16:57:05
    Svara
  • Hej hej hej!

    Jag heter Sabina och bor i Stockholm och vill hitta på saker eller kanske bara byta tankar med någon i brev ibland. Jag är 31 år, pluggar etnologi och jobbar med teaterkostym, gillar hemmafester med fantastiska teman, böcker, dricka öl, DIY, mina katter, resa bort, torp på landet, allt som är blekgrönt, CocoRosie, museum, lukten av tjära, kultur som bänder perspektiven och att laga mat och äta upp den i sällskap. Är lite out of place med flera vänner som bildat familj och liksom kräver planering att hänga med. Vill prata om det märkliga, vardagliga och storslagna i livet. Mer av allt! <3
    nurmiranta @ yahoo.se

    Sabina 2015-12-11 16:54:31
    Svara
  • Hejho. Tycker alltid dessa brevvänsinlägg är så himla mysiga så ja.
    Mitt namn är Denise, bor i Västerås för tillfället (vill himla gärna bo i stockholm, gbg eller malmö senare, något stort) är 21 och pluggar beteendevetenskap.

    Tycker himla mycket om vin och sushi, är vegetarian, köper mer böcker än vad jag faktiskt har tid att läsa (kurslitteratur förstör mitt liv ibland så att säga), tycker om att umgås och dricka kaffe, har två bebisar det vill säga mina två katter. Vad mer? I donno. Ifall någon känner sig manad är min emailadress: [email protected]

    PUSS

    Denise 2015-12-11 16:49:51
    Svara
  • New York:

    Hej! Jag heter Elin, är 23 år och har precis flyttat till New York och jobbar på ett skivbolag. Jag vill gärna hitta kul personer att hänga med här borta. jag gillar musik, vin, konst, kul fester, middagar och promenera över williamsburg bridge.

    Låt oss hänga! min mail: [email protected]

    Elin 2015-12-11 16:49:29
    Svara
  • Hej! Vill gärna ha lite fler hundkompisar i Göteborg. Har en väldigt aktiv golden retrievertik på 1.5 år som gärna vill leka och promenera. Vi bor i centrala Gbg men kan åka var som 🙂
    Jag är 26 år och älskar hundar, natur, serier, vänner, vin och popmusik.
    Maila gärna.
    / Josefin
    [email protected]

    Josefin 2015-12-11 16:47:41
    Svara
  • MALMÖ!
    Hej! Vill alltid ha fler intressanta och fina människor i min närhet.
    Bor i Malmö, pluggar i Lund. Gillar: film, litteratur, öl, dans, äventyr, skriva, peppade människor, mat, chips, glitter, havet etc. Och att ba hänga. Prata. Flanera. Chilla.

    Skriv om du vill träffas och ha skoj! För det kommer vi säkert ha, massvis.

    [email protected]

    Lisa 2015-12-11 16:45:10
    Svara
  • Hej!
    Jag letar efter sköna personer som vill starta en bokcirkel i Göteborg. Jag är 22 år och läser till bibliotekarie och skulle jättegärna ses och diskutera böcker över fika/pizza/vin någon gång i månaden. För min del får det gärna vara välskrivna men lättillgängliga böcker som det ska kännas kul att läsa, det får inte bli en för ”tung” bokcirkel. Hör av dig om du vill vara med så hoppas jag att vi kan bli ett gäng inför våren!
    /[email protected]

    Alva Franzon 2015-12-11 16:39:59
    Svara
  • Hallå!! Med stor sannolikhet befinner jag mig i Oslo i vår och vill supergärna träffa nytt folk! En öl, ett museumbesök, ett squashpass eller vadsomhelst är pepp på ALLT!
    hör av dig till: kajsafransson(@)hotmail.se

    kajsa 2015-12-11 16:25:03
    Svara
  • Någon som är sugen på att vara med i en bokcirkel i Lund? 🙂

    [email protected]

    Elsa 2015-12-11 15:22:50
    Svara
  • UPPSALA

    Hej där! Jag skulle jättegärna vilja hitta någon i 25-års åldern att umgås med i Uppsala (själv fyller jag 27 i januari). Jag tänker mig kanske fika, äta lunch ihop, ta promenader, gå på bio… helt enkelt bara umgås. Gillar du att gå i second hand affärer så är det ett stort plus! 🙂 Vi skulle kunna börja med att skriva, eller att ses direkt, det spelar inte mig så stor roll.

    Saker jag tycker om är te, choklad, läsa böcker, baka, sy, second hand, naturen och ganska så mycket annat.

    För tillfället jobbar jag halvtid i en blomsteraffär och det är en fördel om du har tid att ses lite på vardagar och inte bara kvällar och helger om det ska fungera.

    Hör gärna av dig på [email protected] så kan vi prata mer!
    //Emma

    Emma 2015-12-11 15:21:48
    Svara
  • Hej! jag är 21 år och bor i närheten av Lund/Malmö. Hade vart himla trevligt med en fika- eller öldrickarkompis 🙂
    Min mail är [email protected]

    Ellinor 2015-12-11 15:14:39
    Svara
  • Hej! Ellen heter jag och söker vänner i Stockholm. Jag har just flyttat tillbaka från flera år utomlands och känner mig väldigt lost här igen. Jag är 29 men vill gärna träffa folk som kommer i alla former och vis! Man får sjävklart \”bara\” vara brevvän om man vill 🙂 🙂

    Släng iväg ett mail så ses vi ute i vimlet! Massa pepp!!!
    [email protected]

    Ellen T 2015-12-11 15:10:25
    Svara
  • Hej! Ellen heter jag och söker vänner i Stockholm.
    Jag har just flyttat tillbaka från flera år utomlands och känner mig väldigt lost här igen.
    Jag är 29 men vill gärna träffa folk som kommer i alla former och vis!
    Man får sjävklart ”bara” vara brevvän om man vill 🙂 🙂

    Släng iväg ett mail så ses vi ute i vimlet! Massa pepp!!!

    Ellen 2015-12-11 15:09:38
    Svara
  • Väldigt long shot det här, men jag undrar om det finns någon i Israel som vill skriva till mig, och eventuellt bli vänner och hänga 🙂 Jag flyttar dit i Januari. Jag är 28 år, gillar musik, massa veganmat och hummus, hundar (läs, besatt), människor man kan prata med på riktigt i flera timmar, snorkla i havet, löpning, zombiefilmer och tvspel. Skriv till vinterdroppe @ gmail.com

    Lil 2015-12-11 15:00:15
    Svara
  • Hej
    Jag är 23 år och bor i Jönköping. Jag studerar Medie- och Kommunikationsvetenskap på Jönköping University samt gillar att träna, skriva, fika och hålla på med grafisk design. Mina diskussionsämnen är oftast feminism, politik och saker jag läst på internet. Ute i den riktiga världen har jag oftast hörlurar i öronen och konsumerar därför säkert 30 timmar pod i veckan samtidigt som jag tittar på människor för att se hur se ser ut och beter sig.
    Vill du träffas och fika eller bara hålla kontakt via e-brev så funkar vilket som.

    Kontakta mig på [email protected].

    Linnéa 2015-12-11 14:58:04
    Svara
  • Hej hej!
    Jag heter Amanda, är snart 22 år och har spenderat det senaste halvåret allra längst ut på Englands sydvästra kust för utbytesstudier. Vanligtvis bor jag i Karlstad, tycker om att dricka öl, baka och lyssna på livemusik. Tycker dessutom mycket om hundar, DIY och har alldeles för mycket filmtrivia memoriserad. Förälskar mig i fel personer konstant och är livrädd för vad jag ska göra efter examen. Vore fint att hitta någon att prata om det mesta med, men även en öldrickarkompis vore himla trevligt.
    Kram

    [email protected]

    Amanda 2015-12-11 14:49:11
    Svara
  • hejhej!

    jag heter Erica, är en snart 17-årig linköpingsbo, & letar efter en fin brevvän att skriva om allt möjligt med!
    jag går just nu första året på gymnasiet, läser sam beteende, och drömmer om att i framtiden resa massor och jobba med något roligt och betydelsefullt. tycker om feminism, att läsa, träning, svensk musik och att fika <3
    håller tummarna för att någon blir peppad på att skicka iväg ett mail!
    tusen kramar
    ikka.frank (@) hotmail.com

    Erica 2015-12-11 14:39:42
    Svara
  • Hej! Finns det någon som letar efter en vän runt Eskilstuna? Jag pluggar där men bor ett par mil utanför. Förhoppningsvis flyttar jag till Eskilstuna i vår. Jag är 27 och letar efter nya vänner då jag flyttat så mycket att de få vännerna jag har är väldigt utspridda och inte längre känns självklara. Jag är ganska introvert men älskar ändå att umgås, dricka vin osv. Jag är intresserad av musik, konst, språk, hantverk, odling, feminism, vegetarisk/vegansk mat mm. Min mail är [email protected]

    E 2015-12-11 14:17:26
    Svara
  • Hej! Jag heter Tove, är 21 år och bor just nu i Tokyo. Jag vill jättegärna hitta någon att skriva om allt och inget med, pyssel, böcker, beslutsångest och köpcravings. Är en lagom förvirrad person som allvarligt talat inte vet ett skvatt om vad jag vill göra med mitt liv egentligen, är du lika dan så kan vi kanske klura på det tillsammans? Mina intressen är annars baking, löpning och allt kreativ, byter intressen från dag till dag ungefär känns det som! Så ja, pratar gärna om stort och smått med alla som vill ha någon att prata med! Råkar du också befinna dig här på andra sidan jorden så går jag gärna ut och dricker drinkar, och säger aldrig nej till all night karaoke. Hoppas att vi hörs!

    [email protected]

    Tove 2015-12-11 14:17:09
    Svara
  • ÖLAND/KALMAR

    Hej!
    Jag heter Matilda, är 24 och bibliotekarie på Öland, jag flyttade hit för ett halvår sen och saknar att ha någon att dricka vin och hänga med. Träffar mest tanter på biblioteket och hur underbara de än må vara så hade det varit kul att umgås med jämnåriga då och då. Jag gillar kultur, mat och feminism mest! Hittade en himla fin vän hör en gång, hoppas att jag har samma tur igen!

    Matilda.bredberg (@) hotmail.com

    Matilda 2015-12-11 14:13:52
    Svara
  • Hej!
    Jag bor på Island, i en pyttestad med 2500 invånare, har en dotter och ett annat pyre i magen.
    Känner mej ibland jättegammal och ibLand som en förvirrad fyraåring men är 26 år på papper.
    Pluggar psykologi på distans och jobbar som konditor.
    Det är så fint att skriva, om vad som helst.
    Claudiahildeblom @ gmail . Com

    Claudia 2015-12-11 14:06:02
    Svara
  • Hallå alla goa och glada! Jag är en 24 årig tjej som snart är klar med mina universitetsstudier inom miljö. Jag skulle beskriva mig själv som lättsam, rolig och omtänksam person. Jag är en riktig netflix/svtplay-junkie som har betat av diverse serier som Narcos, Twin Peaks och Master of None. Förutom tv-serier tycker jag om att gå på konserter/lyssna på musik, laga storkok, resa till spännande och ”oturistiga” platser/länder, äta middagar ute och dricka bärs/kaffe på mysiga barer och kaféer. Är bosatt i Göteborg och söker en fika/öl/musikkompis att dela livets tankar och funderingar med, men också ha kul och skratta tillsammans med. Om det låter kul, tveka inte att höra av er till mig, min mejladress är [email protected]

    Parisa 2015-12-11 13:52:39
    Svara
  • Åh, äntligen ett till sånt här inlägg!
    Jag är en arton-om-ca-fyra-månader-nittonårig Stockholmsbo som står inför en enorm livsförändring.
    I vår tar jag studenten och ska förhoppningsvis hoppa direkt på vad som antagligen kommer att bli en 5 år + utbildning för en Masters/Doktorand i Engelsk Litteraturvetenskap på Stockholms Universitet (och förhoppningsvis en del av studietiden i Storbritannien), och känner mig både livrädd och så himla lättad att lämna allt det gamla bakom mig, som ett urväxt ormskinn.
    Har varit en aktiv – och galet entusiastisk – brevskrivare i snart fyra år och har träffat så fantastiska människor på det här sättet, och vill ju självklart träffa fler!

    För att kontaktannonsa mig lite så brinner jag ju för engelsk litteratur – såklart – och tittar på fler tv-serier än jag har tid för (just nu hoppar jag mellan Vikings, Doctor Who, gamla omkollade avsnitt av Outlander och sitter som på nålar inför nästa säsong av Game of Thrones och Sherlock). Jag älskar att diskutera saker som är otroligt viktiga – som psykiskt mående, feminism, världsordningen och livet i allmänhet – och saker som inte alls är säkert viktiga. Så länge man får prata! Fika är bäst, filmer och all världens blandade musiksorter sätter guldkant på vardagen, näst-intill-skadlig julentusiasm is a thing och kanske skulle behöva lära mig att tänka och känna lite mindre ibland.
    Vill du sitta och skriva långa brev om ting större än världen, eller om att du funderar på att övergå till laktosfri mjölk i ditt kaffe? Please do.
    Sen om det är någon som håller till i Stockholms trakten som vill gå ut och dricka öl/alternativt gå ut och springa (väldigt stora motpoler – jag vet) så hör av dig ändå!
    Och jo juste, jag heter Sofia.
    Skriv skriv skriv!

    sofiaschalander (@) hotmail.com

    Sofia 2015-12-11 13:18:05
    Svara
  • Nån som vill hänga i Barcelona?
    Jag bor i Raval numera, efter 10 år i Brooklyn. Rastlös yogi som saknar hästar. Har mest blivit kompis med hundar i Barcelona, och en och annan Fransman (som återvänt till Paris).
    Whatsapp 34.608.093.811
    [email protected]
    Shalom! Alex

    barcelona-alex 2015-12-11 13:08:34
    Svara
  • Så himla bra att du har dessa inlägg Sandra! Jag har en brevvän som jag skrivit till i cirka 2 år tack vare dig! Lycka till alla! Kram

    hanna 2015-12-11 13:04:30 http://ackribi.blogspot.se
    Svara
  • Hej hej!
    Jag är 25, och råkar heta Stina. Jag söker någon i någorlunda samma ålder eller livssituation som har lust att diskutera världens alla problem (och fina sidor!), dricka rödvin med, någon som är spontan och pepp på att hitta på saker!!
    Gå en kvällskurs i tyska i vår för att vi gärna vill jobba i Tyskland nån gång? Eller i nåt helt annat? Nån som vill ta tag i sånt där som man önskar att man fick ändan ur vagnen och gjorde!

    Jag bor i Stockholm och jobbar i Uppsala, så nån av de städerna eller nära vore prima! Jobbar som stadsplanerare, brinner för integrationsfrågor, hatar vintermörker, vill jobba i Berlin en dag.

    Hörs!?

    [email protected]

    Stina 2015-12-11 13:01:28
    Svara
  • Hej!
    Jag är en tjej på 33 år som bor i en liten stad i västra Götaland. Älskar att lära känna nya människor. Bor på landet med sambo, katt och en son 1,5 år. Drömmer om höns och att odla mer. Intressen är matlagning, teater, film, handarbete. Närmsta större stad är Trollhättan och Uddevalla om det mot förmodan skulle finnas någon där som vill ta kontakt. Men alla är välkomna att skriva!!
    Min mail är : [email protected]

    Johanna .S 2015-12-11 12:47:53
    Svara
  • Jag är snart 19 år och finns i Småland! Kan träffas i närheten av Gislaved, Värnamo, Anderstorp (här bor jag) och Halmstad (stuga), OBS på att jag skriver ”i närheten av” – jag kan ta bussen eller bilen och åka en bit (chansen att hitta någon exakt där jag bor känns inte jättestor…)(Jönköping kan också funka!). Jag älskar att skriva, träna och yoga. Är utöver detta intresserad av det mesta. Jag vill ha en skön och snäll kompis – kanske kan vi ta en fika tillsammans? Eller läsa varandras texter? Eller diskutera något annat viktigt? Tveka inte att höra av dig; vi kanske blir hur bra vänner som helst. Kram

    Ps. Om du vill veta mer om mig kan du kolla in min instagram: @hannanordemark

    Min mail: [email protected]

    Hanna N 2015-12-11 12:28:13
    Svara
  • Hej! Jag flyttar till Amsterdam i vår för utbytesstudier, och skulle mer än gärna vilja hitta någon att umgås med. Jag heter Moa, är 22 år gammal och tycker om att vara inne i vintageaffärer för länge, drömma om stort och smått, lyssna på hiphop, prata om miljöfrågor och försöka laga mat. Så om det finns någon mer här som kommer vara i Amsterdam i vår, hör av dig! Min mail är: [email protected]. Kram!

    Moa 2015-12-11 12:18:19
    Svara
  • Hej
    Jag är 26 år gammal och i juli flyttade jag till Melbourne, Australien för att äntligen bo ihop med min kille som jag träffade för 4,5 år på en corridor i Lund där han var utbytesstudent. Själv är jag från Tyskland och har bott i berlin de senaste 6 år och svenska lärde jag mig när jag gick andra året på gymnasiet i Tierp som utbytesstudent.
    Men nu är jag i Australien, är ensam och faktiskt gravid, barnet är beräknat i mitten av mars och jag mår skit. Kan inte jobba, har nästan inga vänner och är ganska ledsen. Söker mest efter en brevvän men om nån bor här, har kanske barn eller e gravid själv, säg till.
    [email protected]

    Lotta 2015-12-11 12:08:50
    Svara
    • Svar på Lottas kommentar.

      Hej!
      Täntke bara skriva att jag precis som du flyttade till min Australiensiska kille och var helt ensam, men träffade mina bästa vänner genom den här bloggen och Facebook! I Sydney iaf fanns det flera Svenskar i Sydney-grupper, även mammagrupper. Det finns säkert i Melbourne också, har du kollat upp det?
      Hoppas allt ordnar sig och att det känns bättre snart 🙂

      ems 2015-12-14 00:14:31
      Svara
    • Svar på Lottas kommentar.

      ♡ vill bara önska dig och ditt barn allt gott, och säga att när man mår skit som gravid eller småbarnsförälder är det lätt att känna att det alltidalltid kommer vara just så här (illamående, ont, vaknätter, otröstlig bebis) – men saker förändras, och mycket blir bättre och stabilare (och roligare).. Vill också be dig att göra allt som står i din makt för att du ska kunna ha det så bra som möjligt – finns det någonstans i världen du skulle vara mindre ensam och mer glad?
      Undersök också om det finns något sätt att få ’professionell/samhällelig’ hjälp och stöd; center för unga mödrar, gravida studenter eller liknande. Ta hand om dig! ♡

      M 2015-12-11 14:20:07
      Svara
  • Hej!

    Jag är en snart 30-årig tjej som jobbar som sjuksköterska i St. Gallen i Schweiz och skulle hemskt gärna ses för en fika/ett glas vin/shopping/klättra i berg/vadsomhelst med någon härlig person! Hoppas hoppas någon i närheten hör av sig så vi kan hitta på roliga saker i vackra Schweiz! 🙂
    Min mail är: [email protected]
    Kram!

    Sanna 2015-12-11 11:43:04
    Svara
  • Hej alla fina människor! Någon mer som är sugen på att flytta utomlands i mars/april i vår? Jag är 21 år och har siktat in mig på att flytta till Barcelona men är öppen för förslag. Kram!

    Hanna 2015-12-11 11:36:10
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

      HANNA! ser ej din mejl men letade efter exakt en sån här kommentar haha, long shot om du kommer se detta men hoppas för behöver någon som pushar mig med! så om du ser detta mejla [email protected]!!

      Julia 2016-01-10 23:17:05
      Svara
  • Förresten så är min mejl [email protected]!

    Isabelle 2015-12-11 11:24:58 http://isobelskareng.blogg.se
    Svara
  • Hej alla fina därute!

    Jag är en 22-årig franskastudent vid Uppsala universitet som fått sina tonårsdrömmar uppfyllda genom att jag ska åka till Paris på utbyte under vårterminen! Jag ska plugga litteratur vid Sorbonne, sitta på så många uteserveringar som möjligt och flörta med en massa fransmän. Så om det är någon niotillfem-läsare som också kommer befinna sig i Paris nästa år och som vill upptäcka stan tillsammans, eller bara ta ett glas vin eller en kopp café au lait nån gång, så hör gärna av dig!

    Bisous et à bientôt,

    Isabelle

    Isabelle 2015-12-11 11:23:14 http://isobelskareng.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag söker en mail/brevvän att prata med om saker och ting som egentligen inte är så relevant. Jag behöver någon som kan ge mig nya perspektiv på saker och ting samt någon som kan inspirera mig när jag känner att allt är grått. Jag vill gärna veta om dina drömmar och vad du gör på fritden. Jag tycker det är roligt att höra om den där söta pensionären du träffade på ica men också att du inte vet vad du ska göra som nästa drag i livet. Jag är själv 18 år men ålder spelar ingen direkt roll!

    Om du är intresserad kan du slänga iväg ett mailis till:
    [email protected]

    KRAMISAR!

    Sofie Viktorsson 2015-12-11 11:19:27
    Svara
  • Hallå! Mitt namn är Wer, jag är 18 år älskare av citroncider, bläckfiskar och science-fiction. Jag har planer på att flytta till Danmark om något år (så skicka gärna iväg ett mejl om du är dansk!) men just nu är jag bosatt i Stockholm.
    Jag tycker om att titta på hus, lära mig hur människor fungerar och att måla. Jag har för ambition att arbeta med animation en dag. Bräd-rollspel tycker jag är fantastiskt och är alltid redo att prata om gore, böcker, politik och existentialism. Du når mig på: [email protected]

    Wer 2015-12-11 10:59:39
    Svara
  • Letar du efter en bokklubb i Stockholm som läser på engelska? Vi är tre just nu och vi har setts i över ett år och om jag får säga det själv så är vi supertrevliga! Vi fikar eller brunchar, pratar bok och annat intressant, fint och läskigt. Vi läser böcker i olika genres och har bland annat läst Half of a Yellow Sun av Chimamanda Ngozi Adichie, Lev Grossmans triologi The Magicians, Dietland av Sarai Walker och Let’s explore diabetes with owls av David Sedaris.

    Vi ska ses nästa gång den 21 februari så det finns gott om tid för någon att hinna läsa boken vi valt. Jag är så glad över att ha träffat Michaela och Elin, och hoppas att du kanske vill vara med också! Om du vill hänga med oss – mejla mig på [email protected]

    Jenny 2015-12-11 10:51:16
    Svara
  • Hei! Jeg er ei jente på 27 år som flytter hjem til Oslo til jul etter å ha bodd i utlandet i over sju år. Jeg har vært vant til å ha masse frihet og stå på egne ben, men nå har jeg sagt opp jobben på reklamebyrå og skal flytte hjem til mamma fordi jeg rett og slett ikke orker konstant å være utenfor komfortsonen min og måtte klare alt selv lenger.

    Jeg har noen venner i Oslo, men man forandrer seg jo en del på sju år, så jeg vil gjerne møte andre med samme interesser som meg! Det beste jeg vet er frokost, glitter, øl, teater, loppiser, melankolsk musikk og kule kvinner.

    Skriv til meg på [email protected] hvis du vil drikke øl eller kaffe med meg! 🙂

    Bettina 2015-12-11 10:39:00 http://stjernekikkert.blogspot.com
    Svara
  • Hej!

    Nybliven mamma på tjugonågonting nyinflyttad i centrala Stockholm. Älskar att promenera, träna, resa, fika, dricka vin, prata och läsa böcker. Är självklart feminist och älskar att diskutera politik och jämställdhetsfrågor. Vore kul att hitta likasinnade att göra något av ovanstående med 🙂 och ett plus såklart om du också har barn.

    …och här kommer min mail: [email protected] 🙂

    Erika 2015-12-11 10:36:28
    Svara
  • Hej!

    Nybliven mamma på tjugonågonting nyinflyttad i centrala Stockholm. Älskar att promenera, träna, resa, fika, dricka vin, prata och läsa böcker. Är självklart feminist och älskar att diskutera politik och jämställdhetsfrågor. Vore kul att hitta likasinnade att göra något av ovanstående med 🙂 och ett plus såklart om du också har barn.

    Erika 2015-12-11 10:34:31
    Svara
  • Hej!
    Finns det någon annan här med unge halva tiden? Som är förälder på halvtid och festar loss andra halvan? Det är en ganska ny sits för mig och jag skulle gärna skicka lite brev (eller ses och dricka vin och snacka) om hur en hanterar det. Är ju egentligen ett guldläge, där en kan få det bästa av två världar!

    [email protected]

    Agnes 2015-12-11 10:27:54
    Svara
  • Hej!

    I nuläget studerar jag på en Skrivarlinje på en folkhögskola utanför Uppsala. Jag kommer ursprungligen från Skåne och kommer flytta tillbaka dit när läsåret slutar. Jag skulle gärna vilja finna en brevvän/mailvän i Skåneområdet som kan leda till träff, typ i sommar, och en möjlig vänskap.

    Jag är 25 år och gillar typ allting i kreativ väg! Som att sjunga, spela instrument (särskilt cello), måla, fotografera, sy, skriva, spela teater (jag älskar teater!!), se på teater, skulptera osv osv. Sedan tycker jag om att spela sällskapsspel (har nyligen funnit ett intresse för rollspelsbrädspel också), anordna och gå på maskerader, gå på loppis, gå på museer, baka och se på serier och anime.

    Jag föredrar att bli kontaktad av personer som menar allvar och inte slutar skriva efter typ fyra mail/brev.
    Min mail är: [email protected]

    Lindah 2015-12-11 10:20:05
    Svara
  • Hei, jeg er en 22 år gammel jente fra Bergen som er glad i bøker, feminisme, god mat og å henge med peppende gurrrls. Jeg skal til våren flytte til Wien for å studere byplanlegging og vil gjerne ha en venn som vil fika og henge med meg. Håper håper håper akkurat DU svarer! :):):) er også interessert i brevvenner. Klem fra meg

    Malene 2015-12-11 09:47:40
    Svara
  • Hej! Jag tror bestämt att jag behöver en fikakompis i mitt liv! Eller en brevvän för det är mysigt att skriva brev.
    Jag heter Lalita, är 21 år och älskar att dricka te. Och åka på äventyr.

    Lalita Berg, Växjö 2015-12-11 09:43:44
    Svara
    • Svar på Lalita Berg, Växjös kommentar.

      ÖREBRO/LINDESBERG
      Jag är en 26-årig tjej som snart pluggat klart till läkare. Kommer från Stockholm där jag ägnar mycket tid åt träning, promenader, måla, dricka vin med vänner, umgås med min pojkvän och plugga lite ibland såklart. Jag ska jobba som underläkare i Lindesberg under våren och ett tag framöver. Känner inte en människa där men ville göra något eget och åka på ett litet äventyr. Vill du fika/träna/dricka vin/umgås/titta på serier med mig skriv jöttegärna din maildress så hör jag av mig pronto! Hoppas hoppas någon gullig rolig tjej hör av sig! <3

      Rebecca 2015-12-11 21:39:55
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!