outfit of the day 2015. july – december.

cap d'antibes.
Låt oss dyka ner i lite dagens outfit-nostalgi (typ) och spana in hur jag såg ut det sista halvåret av 2015! Det börjar med juli, den där månaden när man har glömt bort hur det känns att frysa ni vet.

juli
JULI.
Juli innebar allra mest badkläder. Ett par shorts shorts eller en kjol att drogs på när man skulle äta lunch eller så. Jag slog även till på en Moschino Barbie Bag på Netaporter-rean, den är som en godis.

aug1

AUGUSTI.
Min födelsedagsmånad! Jag klippte av ett par ljusa jeans till ankelkorta, bar t-shirt jämt och hade inga strumpbyxor.

aug2

Augusti var även den månad som jag bestämde mig för att bli blondie. Kändes himla bra.

september

SEPTEMBER.
Jag var lyckligt blondin under indiansommaren som stannade ett bra tag in i september. Bar jeansjackor av olika slag (en fodrad när det blev lite kallare) och hade läppstift i olika rosa nyanser.

oktober

OKTOBER.
I oktober la jag in en guldig nyans i mitt blonda. Helt enkelt för att komma närmare min naturliga hårfärg så man slipper dras med så mycket utväxt. Jag köpte min fina blå kappa från J Crew (topp bästa klädköp förra året!) och Frankie tog fina bilder på mig när jag var i New York.

november

NOVEMBER.
November var kängor med klack, en ny collegetröja, glittertröja och höga mörkblå jeans när jag spelade skivor på Monkis butiksöppning. Samt världens finaste sneakers som jag verkligen inte vågar använda förrän det blir varmt igen + testning av glasögon.

december

DECEMBER.
Den sista månaden vi har är ju ganska festlig, så därför var jag finklädd ofta. Disneytröja på julbord med familj, glittertröja på julfest, blårutig klänning på julafton och spets på nyår!

 

Spana in januari till juni 2015 här om du missat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hade varit fint att få se hela outfiten lite då och då? Jag antar att du inte har bara t-shirt inomhus eller under jackan? Mest eftersom det vore alldeles för kallt. Kanske inte för alla, men jag har fått för mig att du kanske är en såndär frusen själ som jag.

    N 2016-01-13 09:18:35
    Svara
  • Vad blev det för glasögon? 🙂

    Lisa 2016-01-12 19:05:46
    Svara
  • Sååå underbara bilder 🙂 haha och visst är det så att man har glömt av kylan lagomt till juli!

    Jennifer 2016-01-12 15:28:35 http://jennifers.nu
    Svara
  • Vill ha allt i din garderob! *smiley med hjärtögon*

    sandra 2016-01-12 11:17:57 http://sastronauten.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!