a photo an hour. tuesday.

tuesday
07.00
Går upp väldigt tidigt, gör mig redo för dagen i helsvart med tillhörande eyeliner.

tuesday
08.00
Sätter mig på Pom&Flora för att jobba samt unna mig en utefrukost! Är i princip den enda gästen. Blir en rågmacka med avokado och ägg. Som ni ser på bildkvalité har solen inte gått upp än.

tuesday
09.00
Elsa kommer och joinar mig! Fint med andra frilanskompisar så man kan jobba ihop.

tuesday
10.00
Nu är stället fullpackat av människor + en sjukt gullig hund.

tuesday
11.00
Vi jobbar på i vårt lilla hörn.

tuesday
12.00
Vid tolv får det räcka. Jag följer med Elsa till Beyond Retro. De har 50% på prick allt. Vi testar varma tröjor och Elsa hittar förstås en femtiotalare med strass på. Bra gjort E.

tuesday
13:00
Jag går hem och äter lunch. Blir en tacohistoria på tortilla med massa goda grönsaker.

tuesday
14.00
Fortsätter jobba hemifrån tillsammans med alla tulpanerna. Vid klockan tre har jag ett möte vid Mariatorget men då glömde jag ta ett foto så nu hoppar vi direkt till klockan fyra istället.

tuesday
16.00
Går och tränar. Springer på ett band och lyssnar på nittiotalstechno.

tuesday
17.00
Ställer fram räkor att tina för middagslagning. Det blir couscous med räkor och matyoghurt och grönsaker.

tuesday
18.00 (typ)
Dagens efterrätt blir en limonata. Sedan städar vi ur hela garderoben för dagen efter kom byggkillarna och rev ner den. Nya garderober här kommer vi!

.

Translation. Read the captions by clicking Google Translator in the right frame almost at the top.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Sandra!
  Obs är lite full just nu så ber om ursäkt för ev. stavfel. Iallafall, alltså för ca kanske typ 11(?) år sedan (obs som sagt full så kan ej räkna) när du var Antagligen på Sockerdricka så såg jag dig utanför Åhléns city och såg ut såhär :O
  För jag var 16 och du var min största idol. Och så frågade du nån nisse om han hade tändare och han ba ”nä” och då såg jag min chans och smög fram och erbjöd dig min tändare och du såg glad ut. Och sen glömde jag bort dig lite och sen efter nåt år hittade jag din blogg och började läsa och jag är så glad att du har hängt med mig sen dess. Få saker i mitt liv har varit så närvarande som dina texter, knäppt va. Men fint liksom. Ville bara säga det.

  Och plus en annan grej!!! Även ifall du inte går i giftastankar, skulle inte du kunna skapa en pinterest-(höll på att skriva pinstagram? lol)-board med skitfina bröllopsfester och klänningar och drinkar, platser, partytält, spellistor, mat osv? Känns som att många som hängt med dig länge inkl. jag har kommit till den tiden i våra liv och du har ju så jäkla bra smak och jag kan inte planera ett fint bröllop utan inspiration från dig. snääälla

  Emilia 2016-02-09 21:19:26
  Svara
 • Älskar såna inlägg. 🙂 Vilken skojig dag ni hade de.

  ellenlundis 2016-01-31 15:58:39 https://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • frukostdejter <3

  ISA 2016-01-21 23:37:19 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej Sandra och tack för allt fint du skriver<3!
  Jag undrar ifall du har nått tips på en bra ögonbrynspenna/skugga? Det är så att jag är rödhårig och vill samtidigt inte ha allt för mörka och markanta bryn.
  Kram!

  Mariélle 2016-01-21 16:38:11 http://www.medeia.webblogg.se
  Svara
 • Ja, fint att följa dig. Plus såg att vi har ”exakt” samma dator! 🙂

  Svara
 • Det är kanske någon här som har nått råd om man har fått nog i en vänskapsrelation som skaver.

  För att göra lång historia kort så har vi känt varandra i över fem år.
  Det var väl förra sommaren då det egentligen började med att man fick höra att man var dålig på att höra av sig och jag fick genast dåligt samvete såklart. Men när man hörde av sig kunde det ta en vecka innan man fick någon respons tillbaka. Och det tog jag sedan upp med den här personen som sa att det hade varit så mycket och inte haft tid att svara.
  Efter det fick man höra igen att man var dålig som inte hörde av sig och varför jag inte kunde ”offra” en del av min tid. Nu skulle vi ha setts förr förra veckan men det ställdes in i sista sekunden då jag fick ett sms om att den här personen inte ”orkade gå upp för att träffas”. Blev orolig och frågade om det hade hänt något men har fortfarande inte fått något svar.

  Jag är ju en sån som inte ger upp om någon så lätt och tycker det är viktigt att man tar hand om sina vänskapsrelationer. Så att få höra att man är dålig som inte hör av sig fast man hör av sig och bryr sig, så gör det här ganska ont.

  I 2016-01-21 10:17:54
  Svara
  • Svar på Is kommentar.

   Skrämmande, exakt det du skriver har hänt mig dem senaste månaderna. Skillnaden är att vi varit vänner i över 8 år (väldigt nära vänner ska tilläggas) är motsattas kön och jag som aldrig klarar av att bestämma mig för om det är mer än vänskapskänslor jag känner. Jag har nog inga råd att ge dig, då vi sitter på varsin sida av båten. Men, det jag insett är följande: Jag har velat fram och tillbaka om att ”what is meant to be, will be” men njaaa, neeej… Är det så? Hur mår jag? Jag mår as dåligt utan personen. Och seriöst. Folk dör runt omkring en som flugor. Jag börjar inse att livet är för kort för att grubbla. Så jag ska ringa personen. Reda upp alla knutar som saker hos mig för att sedan gå vidare med eller utan personen. Snälla du, låt inte detta ta mer än ett halvår av din tid. Det har gått ett halvår för mig nu och jag är as less. På han, på mig, på vår vänskap.

   aijm 2016-01-21 17:52:09
   Svara
 • Åh spännande att få följa med dig en dag 🙂

  Erika 2016-01-21 08:47:32
  Svara
 • Jag tycker så mycket om dina foton och dina 1 foto i timmen är alltid så stämningsfulla. Jag får testa snart.

  Dorotea Pettersson 2016-01-21 08:44:16 http://www.dorro.se/bucketlist2016
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!