Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en fredag i williamsburg med kakdjur och fotoautomater.

new york

I fredags åkte jag till Williamsburg med Mira och hennes pojkvän Kotten för lite Brooklyn-strosande. Mira köpte gulliga kakformar för kakbakande.

new york

Vi svängde förbi The Bagel Store för att äta den här sjuka. Regnbågsbagel med confetti cream cheese. Var faktiskt godare än det låter.

new york

Förevigade oss i en fotoautomat.

new york

Och så åt vi lunch på The Diner där det är så fint och så gott.

new york

Jag åt en inbakad kålhistoria med mycket ost, tomatsås och ett löskokt ägg.

new york

Efter lunchen åkte vi tillbaka till Manhattan. Jag lockade håret och gjorde mig redo för en dagens outfit som Miras kompis som är fotograf skulle ta åt mig! Någon frågade förresten om jag tröttnat på att blogga pga låter andra fotografera mina dagens outfits. Såklart inte, för mig är det ju liksom precis tvärtom! Jag fixar ju fina bilder för er för att höja standarden på bloggen, istället för att bara ta på självutlösare i min vardagsrum jämt och ständigt : )

new york

Efter fotografering skypade jag med den här gulliga.

Och när kvällen kom blev det italienskt och rödvin med Livia, Aviva, Miranda och Linn!

.

Translation. Friday in New York. Shopping and lunch in Williamsburg and italian food in West Village in the evening.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • ALLTSÅ DÖR PÅ BAGELN <3456789
  Kan du typ inte berätta mer! Känner mig besatt. Ska så försöka baka en typ dirr.

  Alexandra 2016-02-04 09:39:06 http://www.whaleartbranch.com
  Svara
 • Hej!

  Vart finner man photoboothen?? alltid på jakt efter nya ställen att föreviga minnen på:)

  /Li

  Li 2016-02-03 14:47:31
  Svara
 • VÄRLDENS FINASTE KAKFORMAR JU! I vilken affärskedja köper man dem?

  Alexandra Park 2016-02-02 22:21:26
  Svara
 • Har du sett att Carven har ett samarbete m Laredoute? Det mesta är rätt trist, men du hade nog tyckt om ensemblen till höger http://media.redcatsnordic.com/laredoute/Interactive/se/swe/AW15/w53/insp_53_2.jpg ? :):)

  Jossan 2016-02-02 22:15:39
  Svara
 • Vet att du får typ 100 sånahär kommentarer i veckan. Men jag måste också. Mest för att det är skönt att skriva av sig till en neutral mottagare och inte en vän som jag redan ältat det här med så många gånger. Och som lika många gånger svarat: AVSLUTA DET HÄR NU. Nu har jag gjort det iaf. Avslutat den där off/on-grejen som hållit på i fyra år utan att bli nåt mer än några fina stunder men desto mer tandagnisslan och tårar. Men så, i måndags vaknar jag till en kompis screenshot från ett foto på honom. På tinder. ”Är inte det här din x???” Poletten trillar ner och de har tydligen matchat med varandra. Alltså jag mår så illa. SÅ illa av det här. Att han har matchat med min vän, MIN VÄN. Visst de känner inte varandra (och vännen i fråga var i onyktert tillstånd när hon hetstindrade sig igenom lördagsnatten och tänkte inte på att det var han). Men han borde fan känna igen henne och veta att gemensamma vänner är off bounds på tinder!! Jag har tagit bort honom från alla sociala medier, utom FB där jag visserligen har avföljt honom (och han uppdaterar verkligen _aldrig_ så det är rätt lugnt), men ändå dyker han upp. Sådär. Hur är det då meningen att man ska kunna komma över och plåstra ihop sig själv när man ständigt blir påmind? Önskar att jag levde typ 1975 och det enda sättet man kunde få tag på varandra var genom att ringa hem till personen eller skicka ett vykort typ. Hatar sociala medier just nu. Vill aldrig mer se honom ju.

  Btw. Ska också till Tokyo i mars. Andra gången jag åker dit! Reser själv men ska hälsa på en kompis som pluggar där. Är så pepp!!!!
  /S

  Ps. du behöver inte ta med den här på en frågor och svar. Ville väl mest, som sagt, bara skriva av mig.

  S. 2016-02-02 21:12:48
  Svara
 • Hej Sandra! Ville bara säga att din blogg är så grym. Har läst den i många år och tycker den blir bättre och bättre för varje år. Gillar att du har en så bred blandning av innehåll och att du lyfter feminism! Måndagspeppen är en ljusglimt varje måndag. Plus att du är en inspiration med ditt frilansande, särskilt för en sån som jag som har ett ”nio-fem”-jobb och ibland drömmer om något annat. Så tack! Kram

  Ida 2016-02-02 19:44:53
  Svara
 • Men guuuud hur gulliga är inte du och Magnus eller?? Önskar ett förhållande som erat. Ni är fan goals.

  Amanda 2016-02-02 17:48:49
  Svara
 • Hej Sandra, och hej alla.
  Jag skrev i brevvänsinlägget men det kanske var lite sent nu,
  så jag skriver här.
  Det är både en fråga till dig Sandra och ett litet (eller ett enormt) rop på hjälp.
  För prick 8 dagar sen så bestämde sig min pojkvän för att vi skulle ha ett uppehåll, jag vill inte lämna ut honom för mycket men kort sagt så älskar han inte mig och har aldrig gjort det. Jag sa att det inte gjorde något, jag är okej med att han aldrig någonsin älskar mig för allt jag vill är att få vakna bredvid honom.
  Men nu är hjärtat halvt och jag dricker cava i min soffa och gråter på föreläsningarna, kan inte svara när lärarna frågar mig saker för all styrka går åt att hålla ihop hjärtat och kroppen. Jag vågar inte lyssna på sorglig musik, vågar inte se romantiska komedier, tittar bara på japansk tecknad film där alla de onda dör i slutet för annars blir jag en hög på golvet och jag orkar inte. Min pojkvän (eller är han ens det?) ska gå till en psykolog för att lära sig att älska, men jag vet inte om det kommer att gå. Jag tror inte det går att älska mig, inte sådär på riktigt att man vill göra allt för personen. Sandra vad gör man? Vad gör man när man känner att man aldrig kommer hitta riktig kärlek?
  Och en fråga till er läsare, mina vänner är i förhållanden, eller så har de inte jättemycket tid eller pengar, men jag känner att nu vill jag dansa bort allt, hänga i en soffa och dricka vin, fika, gå promenader, shoppa, bara umgås. Finns det någon, eller några som vill hänga med en tjej som är 23, bor i Stockholm, pluggar journalistik, som tycker väldigt mycket om Gossip Girl och att skriva? Jag är väldigt lojal och tycker om människor.

  Puss och kram.
  (min mail är linneakanten@gmail.com)

  Linnea 2016-02-02 17:16:35
  Svara
 • regnbågsbageln! haha, ser så vidrig och fantastisk ut. vill ha den nuuuu <3 http://singmyspring.blogspot.com

  e 2016-02-02 14:51:24 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • men guuu vad är det ens för påhitt med regnbågsbagel JORDENS BÄSTA vill testa!! drömfint!

  chrissy 2016-02-02 14:32:25 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara
 • Wow regnbågsbageln är ju helt urfklippad!

  Jeanette 2016-02-02 14:28:29 http://jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • åh, sån kakform med enhörning hade jag ju så gärna velat ha! får ta och försöka googla fram en sån 😀

  linda 2016-02-02 14:14:11
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!