Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

listan om sömn.

cap d'antibes.
→ När brukar du gå och lägga dig?
Jag går och lägger mig vid halv elva – elva på vardagar. Anledningen till detta är för att jag egentligen är en kvällsperson så vid halv tolv-tiden blir jag blixtpigg igen och måste därför skynda mig att somna för att inte vara vaken till typ två..

→ När vaknar du?
Jag ställer min klocka på 07.45-08.15. Försöker sova 9 timmar per natt.

→ Är du morgonpigg?
Nej. Nej nej nej nej. På morgonen måste allt vara förpackat i bomull och helst ska ingen prata med mig förrän klockan slår 10.00.


→ Vad finns på ditt nattduksbord?
Böcker, läppbalsam och mobilen. Har gjort ett inlägg om det hela här!

→ Vilken låt är allra bäst att somna till?
Sorlet av att ens föräldrar var uppe och hade middag när man somnade som liten måste ju vara det tryggaste ever. Nuförtiden somnar jag utan låtar, men gillar gatuljud. Sover dåligt på landställen och vid natur när allt är knäpptyst.

→ Vad gör du i sängen innan du somnar?
Läser bok, kollar instagram & twitter, klänger på M.

home.
→ Hur är din säng bäddad?
Helvita påslakan eller ljusgrå. Gillar enkla färgskalor att sova i. Och på detta massa kuddar i grått och vitt, ett överkast från Habitat och en fluffig filt jag fick av Nina i trettioårspresent.

→ Vad är ditt bästa sova gott-tips?
Ett svalt sovrum. Att sova i varma rum är svårt tycker jag. Att ha fönstret lite öppet innan man ska sova i mitt tips! Ett annat bra tips som Sebastian lärde mig: Om man ligger vaken och har ångest över diverse saker (läs: allt som någonsin hänt en och ska hända en) – visualisera en stor byrålåda där du lägger ner ett ämne i taget i en låda. När man väl stängt till lådan får man inte längre tänka på just den grejen. Funkar faktiskt bättre än man tror.

→ Hur sover du egentligen?
Jag somnar på sidan med munnen mot Magnus rygg, sen sover jag lite hur som helst, har inte riktigt koll.

→ Vad har du på dig när du sover?
Ingenting.

monday morning.
→ Hur är din sovfrisyr?

Utsläppt, inget särskilt.

→ Vad har du för säng?
En 160-säng från Ikea.

→ Vad gör du mitt i natten?
Ingenting förhoppningsvis. Ibland går upp och kissar någon gång vid fyra. Dricker vatten.

→ Hur gör du för att få ett mysigt sovrum?
Städar och plockar undan varje dag. Japp, tyvärr är detta lösningen för att ha fint och mysigt runt omkring sig. Obs på att jag inte alltid gjort detta, bodde i sovrumskaos mer eller mindre fram tills jag blev mer pedantisk runt 27åring typ.

tired in berlin.
→ 
Vad är det konstigaste stället du har sovit på?

Kan inte riktigt komma på något konstigt ställe? På båtar, flygplan, tak, tält, kök, soffor, golv, hängmattor. Lite överallt har jag nog sovit.

 

Sovlista från Elsa samt Julia

 

Translation. A list about sleep. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Vilken trevlig lista! Själv brukar jag lägga mig runt kl 21.30 på vardagskvällarna.

  JUNITJEJ 2016-02-06 22:53:06 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Har ni en säng eller två 80-sängar bredvid varandra? Hur tänkte ni när ni skulle välja? Ska flytta ihop med min bf <3 och frågar typ alla vad de har för sängar och varför 🙂

  moa 2016-02-04 22:48:43
  Svara
 • Hej Sandra!

  Tack för en fantastisk blogg i största allmänhet och alla NY-tips i synnerhet. Din NY-guide är det enda man behöver om man ska dit tycker jag!
  Nu ska jag till Paris och kollade då på din guide + senaste resa dit. Lunch på hotel costes låter som ett måste men deras hemsida säger inte så mycket, undrar därför lite över om du minns ungefärliga priser? Jobbigt att spräcka hela budgeten på en lunch (men kanske iofs värt?). Vet du hur din mamma bokade bord, ringde hon? Förstår att du får tusen frågor men hittar verkligen inte svar på detta nånstans så du är mitt sista hopp!

  Josefin 2016-02-04 22:27:06
  Svara
 • Jag hade ofta svårt att somna när jag var yngre och min mamma lärde mig detta bra: visualisera en sjö, och varje tanke jag tänker blir en ring på vattnet, så för att somna måste vattenytan bli helt spegelblank. Funkar varje gång!

  Hanna 2016-02-04 19:45:57
  Svara
 • Älskar första bilden, så mysig! <3

  Amanda 2016-02-04 18:45:29
  Svara
 • 220 som i extra lång säng? Eller los gigantos jättebred?

  Carina 2016-02-04 17:49:07
  Svara
  • Svar på Carinas kommentar.

   oj nej vänta.. inte så bra på att räkna.. gick in på ikeas hemsida, 160 verkar vara det rätta! 🙂

   sandrabeijer 2016-02-04 17:52:46
   Svara
 • Håller med om svalt sovrum. Sen tycker jag det är mysigt att frysa lite när jag vaknar, dra upp täcket lite till och få somna om 🙂

  Svara
 • Älskar att sova men får lite smått ångest över allt annat jag kunnat göra istället. Man lever ju bara en gång. Fast.. Sängen är fortfarande sovplats #1 😀

  Girls Room 2016-02-04 16:28:37 http://www.girlsroom.se
  Svara
 • bilden på Milla kan vara den sötaste någonsin!

  anna 2016-02-04 15:47:36 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Kul det där med att ta bort ångest! lider av kronisk åångest och har alltid duktig flicka stress (speciellt när man pluggar på universitet och har depression samtidigt)
  jag brukar göra samma sak och det funkar! eller med en twist. brukar föreställa mig ett vackert salsrum i paris täckt med gulddetaljer och röda sammets gardiner och massa grönt. i mitten av salen är en klump (typ trolldeg. oftast platt och rund) som jag måste bearbeta för att få plats i deet fina rummet. då tar man sak för sak och slänger det i avloppet precis vid dörren (som går såklart till rymden dvs man behöver aldrig se oron igen.) fortsätter tills allt är städat och klart och vips försvinner oron och stressen!
  som tonåring föreställde jag mig ett rymdskepp som blivit attakerad av färgglad tyngdlös materia (aka oron) och man var tvungen att bit för bit slänga ut allt i rymden igen. detta var en svårare metod för har inte alltid fantasin på min sida så det var svårt att återkomma till rymdskeppet och därav så bytte jag miljö.

  kram!

  emma 2016-02-04 15:44:40
  Svara
 • känner igen och relaterar exakt till det där med kvällsmänniska och behöva gå och lägga sig i tid. har så himla kort sömntåg så passar jag inte på den kvarten jag råkar bli lite trött så blir det insomnianatt för hela slanten. sjukt ovärt och segt.

  lovisa 2016-02-04 15:27:33 http://polichinelle.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!